mammie!

ville bara skriva grattis på födelsedagen mamma, du förtjänar allt bra för att du är den bästa mamman!<3

goomorning world

godmorgon alla glada tittare, skrev aldrig igår men jag kan ju ta o berätta vad som hände. dagen började med solsken och rea i skärholmen så jag och meltem bestämde oss att åka dit. och det gjorde vi, vi gick runt lääänge jag köpte ett linne med starka färger och en söt tröja :) meltem köpte sig en sjuuukt gullig väska och shorts. sen tog vi en promenix hem till henne och träffade min bror så gick vi tre tillsammans under solskenet, sen lämnade min kära bror oss och vi knallade vidare hem till meltem. och där var hennes söta små kusiner otroligt söta! vi lekte med dom och deras små söta skratt var så gulliga! efter att vi lekte med dom trallade vi ut och mötte upp bejna och så chillade vi hemma hos henne. sen hände inte mycket under kvällen bara tv.
ciao

notice

måste bara lägga en fet notice, haha har nog inte haft ett så gott skratt på länge meltem o jag nörda oss o skratta o prata om allt, och hamza som abo hasan och al fadji. det var mycket action i gården med loppan :) meltem har världens bästa blogg, den ger ett gott skratt meltem heter hon ta en titt ;)
love and chocolate / hasna
image4

sorry lovers!

är ledsen över att jag inte har skrivit!
det var så att sidan hackade när jag försökte logga in så jag gav upp efter ett tag! haha men här är jag igen glada tittare:)
säger bara ren lättnad från skolan nu hade tre prov! glad o slippa det, men men det var det och sen på eftermiddagen stekte lite hos andreas åt hemlagade pommes o gorbys haah, sen vare oc :) haha en timme efter åt jag grillade hamburgare me pommes MUMS! gården va ju ganska kul.. jag o mina kommentarer I like me lajki! anyway satt med älsklingen under filmen.. vi är inte kloka nånstans ;)
och nu sitter jag här och tittar på two weeks notice, aja ska kila iväg nu pouss sötisar! 

.

RSS 2.0