Morotskaka

Bakade lite gott till familjen och dom på jobbet:)

That hair

Januari

Började jobba förra måndagen, trött som ett svin, på tisdan käkade jag och Andreas på vapiano och pratade som dårar. Tränade i onsdags och i torsdags tog jag sällskap med Andreas på gymmet:)

I fredas käka vi kött potatis och bea hos Olssons sen åkte jag, Andreas och Yohanna och såg the hobbit, den va asbra:) I lördags firade vi min bror som fyllde 25, bakade cheesecake och åt dolma. På kvällen var jag med babe och såg på film och svullade. I söndags kämpa vi i flera timmar med att slänga ut Andreas säng, till slut kasta han ut den ur balkongen! Vi handlade lite på Ikea efter och åt tacos och tränade efter.

Denna vecka har jag jobbat, tränat med Andreas i tisdags och igår hängde jag med ayan, mary och miss k. Vi käkade sen köpte vi massa saker till ayan, därefter gick vi hem till henne, hon bakade muffins och jag lekte med hennes småsyskon hela kvällen.

Strong as fit

2/1 slappade med mammsen, sen lagade jag och andreas middag i form av kyckling med burgul.

Vi tränade på kvällen, fysatan vad man kände sig seg efter ledigheten!! Femte Johan Falk filmen som va döööbra. På torsdagen kom vi inte iväg till gymmet för bilen pajjade :( så vi tog en gofika och såg på sista Johan Falk och sörjde över att det var sista!          

I Fredags vare en promenic till gymmet i solen och hem, grymt pass.

Åkte till Solna och firade Robin, åt god mat och såg på bilder från Thailand.

I Lördags åkte vi och köpte present direkt när vi vaknade till Eva som fyllde år, sen käkade vi god middag.

Vi åkte till Heron city och mötte de andra i Olearys, vi tog en dricka och körde bowling.

Var så katastrofalt dålig och bröt nageln haha.. Vi åkte spontant till krogen efter det och drack goda drinkar och hade en bra kväll.

Och idag har dagen bestått av att städa, åka och handla, käka massor och njuta av sista lediga dagen.

New years

Lördagen spenderades med Andreas, chips, dipp och Johan Falk, kunde inte bli bättre. Vi åt middag med hans föräldrar och sa hejdå.

30/12 vi vaknade i ett tomt hus, lagade amerikanska pannkakor och såg på tv. Åkte hem och åt lunch med familjen. Sen tog det timmar för mig och Andreas att enas över ett beslut, fyfan asså aldrig mer!! Vi såg på baby på vift som är för jäkla rolig:)

31/12 nyår! Köpte lite mer dricka och mat sen åt jag nyårslunch hemma, tog det överdrivet lugnt och fixade mig. Åkte en till Fille och Timmy med Andreas, vi käkade mat, drack, drev med Fille som va full som en kastrull! Åkte till stan med andreas, Adde, Dennis och Jens och såg på fyrverkerierna som va sjukt nice, Jens sprutade halva sin champagne på min väska och så fick jag en nyårskyss på en fin plats:) vi gick förbi Alex och önskade gott nytt år, sen hem till Danne som va så full, och givetvis Fille. Vi somnade gott vid 4.

1/1 det nya året spenderades på donken, gott gott. Vi lagade en övergrym tacopaj till middag, såg på Johan falk. Året kunde inte börja skönare.

The sick week

25/12 åkte översjuka jag med mamma och mosters man till Elgiganten och media markt för att köpa oss lite grejor. Sen blev det fira jul med hela tjocka släkten. Vi käkade massa god mat och körde charader, lekte med Liam som hellre ville hoppa med rumpan på min mage, haha fisen! Fastnade i en snödriva på vägen hem med min bror och kusin, finns en första gång för allt!

Mellandagsonsdag! Drog med mig flera pack näsdukar och köpte lite saker på Nacka forum med hjärtat, han var reagalen och köpte hur mycket som helst! Vi åt godaste pastan på formaggio sen slocknade jag i sängen från typ 4 till dagen därpå, tog en dusch och sov hela natten, stackars Andreas sov i gästrummet.

Torsdagen är lite vag haha men jag minns att sötaste hjärtat tog hand om mig och köpte god mat:)

På fredagen mötte jag födelsedags barnet Yohanna och somaya, vi gick runt i skäris, köpte lite till kvällen och åt god lunch. Vi drack lite hos henne på kvällen sen åkte vi till Judith och Bertil på söder och tog en cider. Vi dansade på nype och kände oss för gamla.

 

Fira och snyta

Herregud vilken ledighet! Har haft det så bra. När sista dagen på jobbet va över så åkte jag hem till andreas, åt tacos och såg på gsh med Johanna och Alex, sen sov vi så jäkla skönt.

På lördagen så tog vi det lugnt och lagade god mat, vi åkte till Nacka forum sent och handlade lite fler julklappar, sen såg vi på Johan Falk.

Söndagen gick åt att fixa de allra sista julklapparna, vi gick in på toysrus och kände oss som barn igen. Innan det kokade jag kolor som blev jättegoda.På kvällen åkte vi hem till Alex och körde uppesittarkväll såklart utan vinst!

24/12 julafton! Rev upp alla paket hemma, fick underkläder och lurviga tofflor. Familjen blev jätteglada för det jag gav dom:) firade jul med Andreas familj, vi öppnade julklappar innan alla kom, fick jättemycket fint, parfym, jeans, tröja, och tofflor. Andreas blev asglad för det han fick:) vi åt julbord efter kalle anka och körde frågesport, sen öppnade vi kompaniklapparna och pratade om Thailand eftersom hans moster landat i Stockholm från thai bara några timmar innan.. Kände mig sämre för varje minut, på kvällen var jag helt slut och knäckt av förkylningen.

God jul och god fortsättning!

.

RSS 2.0