Hääääh

I söndags åt vi donken till frulle och såg på Ted, skön jäkla film! Vi segade hela dagen, sen drog vi hem till Matti där Anna och Emma va för att mecka ihop alla hans nya möbler, gick bra ju:) i måndags efter jobbet skulle jag träna med Johanna, hittade inte skitkortet, vi åkte hem så hitta jag det direkt! Blev gym, tränade bröst, axlar och biceps. Börjar typ äntligen se lite resultat efter 3 månader! I tisdags var jag med Andreas, vi myste bort hela dagen, drack te och hela kitet som tillhör. Igår gymmade jag efter jobbet och lagade grym middag. Idag har vi lekt i snön, såååå kul! Sen har jag tagit vara på att sluta 3 timmar tidigare:)

Swedish house mafia baby

Var så jäääkla stressad hela lördagen, sjuk tjej jag vet. Åkte till skäris och köpte 2 linnen för jag inte visste vad jag skulle ha på mig.... Hela dagen dunkades musik, mötte Andreas och Matti vid 4 vi köpte mat och sen upp till Anna och föööra! Drack något för mycket fireball och fyllan slog till tidigt hahah:) vi mötte Jens, Fille och de, åkte mot Solna till arenan. Det var så jävla mäktigt och nice på alla sätt och vis!!!! Världens bästa grupp och de spelade mina favolåtar, sweet disposition, leave the World behind och show me love. Vi shotta, hoppa, dansa, sjöng och skrek, fick sitta på Andreas axlar och rejva! Nä helt klart ett minne för livet, slutet va episkt. Vi åkte till tc för att käka men det var prooooppat överallt! Så vi tog en taxi hem och lagade nudlar sen däckade vi till kill bill.

Cant fight the fun

Hopplös:)
Har haft en bra vecka iaf! I torsdags gymmade jag med Johanna sen till medis med ayan och Maki för att käka BK vår tradition. Saknat mina äckel:) i fredags mötte stjärtis mig utanför jobbet och vi åkte hem till honom och käkade efterlängtad tacos och godissvull när vi såg soa.

Le same

I måndags va jag på jobbet sen ett killer benpass med Johanna, går som en pingvin fortfarande.. Igår samma visa fast armar. Idag va jag med hjärtis och myste, åt mat från pangeng gai, sen plockade vi upp yohanna och drog till skäris. Hjälpte Andreas med hans analklåda, han droppade av oss efter det då hittade vi Emily på vägen. vi promenerade runt i området och skrattade åt allt allvarligt:) babe hämtade upp mig och myste lite till, min härliga prick :)

My days rock

Haaaallå! Har haft en grym helg, började med att handla chips, dipp, godis sen hem till Andreas och gotta i oss allt! Vi såg på första nya Johan Falk filmen, sen vem som åkte ut ur x-factor, sekunden efter somnade vi och sov hela natten lång.. På lördagen åkte vi till solvalla men hade ingen tur, så vi gav upp och åkte till kista galleria och track i oss gyros/kebab, satana va gott!! Vi gick runt i butikerna där sen åkte vi hem i mörkret och sjöng till musiken:) en till godispåse inhandlades och förtärades till andra Johan Falk filmen, vi somnade direkt efter den igen haha.. I söndags var det en seg städdag hemma, såg på serier, och åt god mat. Såg på twilight med Andreas Alex och Johanna, den var över förväntan, jättebra film:)

Flowers

Fick blommor av en okänd person, dem låg utanför dörren. Fan va häftigt att inte veta!

Hate this shit

Hej. Fan va tråkigt att skriva, oooorkar verkligen aldrig! I måndags jobbade jag sen tränade jag ben med Johanna, träffade Terese på gymmet. I tisdags vare också workwork, träffade Andreas och lagade god mat och låg och pratade. Onsdags så tränade jag med Johanna efter jobbet, armarna och bröstet tog stryk, samma visa igår fast mage och bål. Tog en berroca för att orka med dagen idag, är verkligen i på bra humör........ Men nu ska jag fredagsmysa!

Lö weekend was awsome

I fredags var jag hos Yohanna och drack kaffe och pratade om veckan och allt som hänt! Vi skrattade åt tassen och såg på Simpsons. Sen plockade Andreas och Alex upp mig, vi köpte lite gott på citygross sen hem till Andreas för att svulla och se på Soa och catcha upp. Efter det spelade jag och Andreas ps3 och sov som björnar, snarare han hahah! Att vakna med armar runtom en är underbart :) vi segade i sängen, åt frulle, och vräkte i oss chips. Åkte till delicato butiken och köpte några paket gottgott. Sen blev det xxl där vi köpte lite saker, Skärholmen efter det, testade ett par skitsnygga byxor som var något för stora, men ska beställa hem dom! Vi handlade mat och lagade kanske årets godaste middag, kyckling i pestosås med tomater och pasta, heaven!! Vi körde achtung die kurve aslänge haha världens bästa spel, han älskade det! Blev lite online fönstershopping för oss sen hem till totte där de spelade FIFA. Babe skjutsade mig till donken och sen hem till honom igen för att jag inte skulle gå hem till ett tomt hus<3 slutade med att vi somnade till Johan Falk, igen... Haha! Idag har jag legat i soffan hela dagen, sett på hela awkward säsongen och nu EMA, det är MTV all the way!

8/11

My love och jag firade en ny månad, innan det lekte jag doktor men ungarna och åt supergoood soppa! Hur som helst, körde en transformers hos Andreas, sen lagade vi lasange ihop, den va grymm! Massa ostbågar senare så hamnade vi i soffan helt möra av fulla magar haha:) han var så kramgo och fin. Förstår ibland inte hur lyckligt lottad jag är, som har en person i mitt liv som kan mig ut och in, och får mig att skratta av ett leende <3

Boring girl doin fun stuff!

Hej! Vet att jag är jordens tråkigaste människa på att skriva, men tänker inte så mycket på att skriva! Har iallafall umgåtts med fina Andreas efter jobb och träning med Johanna. Vi såg på Soa och pratade bort kvällen. I onsdags var det jobbi också, barnen lärde mig dansa indiskt, sötisarna! Skulle gymma med Johanna på kvällen men hennes kort försvann spårlöst så vi hoppade det och pratade istället!

Remember remember..

The fifth of november!

Live for it

På fredagen kom jag hem när det var becksvart efter jobbet, åkte och åt hos Andreas och såg på tv och hade fredagsmys i allra högsta grad! Vaknade och bemöttes av ett leende:) vi lagade pannkakor, mina blev amerikanska med sirap, hallon och grädde mmmmmums! Vi segade i soffan och köpte mat från daisys till middag, sen kom Jens och vi drack groggar. Vi åkte till stan och mötte Jocke, och gick till där görlsen va och drack oss redlösa. Dansade med los Johannos och vad vore vodka utan drama? Kvällen slutade minst sagt dramatiskt, men att vakna upp brevid en varm gosegris som överöste med komplimanger och visa ord. Vi åt mat med hans familj sen donken och älskade varenda tugga av pommesen... Såg på fotboll och greys anatomy. Drog sedan hem till Mary där jag blev bortskämd med middag av henne och ayan, och kladdkaka nomnom. Försökte verkligen se på casino royale som dom satte på men James Bond är min fiende. Idag har jag worki, tackade ja till ett jobberbjudande, är ganska nöjd över mina val just nu:) gymmade med Johanna körde ben i ett proppfullt gym!

Long time

Guuuud va längesen det var jag skrev! Har varken haft tid eller energi! I måndags jobbade jag och pluggade, tisdagen densamma. Onsdagen blev det jobb, prov i skolan, ångest/lättnad, äta millas och se på soa med hjärtat sen gymma med honom och Matti, i like alot! På torsdagen gymmade jag med Johanna efter jobbet, hade typ inga krafter!

.

RSS 2.0