It's a beautiful day

hej mina solstrålar! idag har jag verkligen haft väldigt kul, kom precis hem haha chockande! jag var ute med mary och ravin i början av dagen eller rättare sagt i skolan, vi sprang runt i alla klassrum och körde uno i lottas klassrum haha, sen var vi ute och chilla, runt 5 såg vi min bror och gick upp och handlade med honom och sen gick jag och han hem och åt. gott gott! vid halv 8 drog jag ut med älskling och vi promenerade runt ute, klappade på en söt ensam häst sen drog vi upp till vattentornet, vi satt där mysade och bara njöt av utsikten. efter en stund bestämde vi oss att gå mer innåt och vi promenerade hand i hand till ett ställe där jag och han var förra året och gosade på! slänger upp en bild på den oslagbara utsikten snart. vid halv 10 drog vi hem till honom och åt wok och sen ut igen vid 10 träffade folket en snabbis och gick hem med emilia och pratade om allt, hörde massa ljud hemifrån så jag gick ut och i fotbollsplanen i närheten spelade mina syskon och deras kompis fotboll med små barn och jag gick till dem och joinade och sen satt alla och de snackade om barndomsminnen. underbar dag helt enkelt!

Kär?

Jag älskar sättet hur han tittar på mig, jag älskar leendet som är på hans läppar.
Jag älskar att följa vad han gör, jag älskar att det pirrar i magen när våra blickar möts.
Jag älskar sättet hur han säger "jag älskar dig",
jag dyrkar honom mer än allt annat.
Jag tror verkligen att jag är kär..

The world arround me goes lalala

hej, idag slappade jag ett bra tag hemma, städade lite med mamma och halv 3 drg jag till skärholmen med ayan, vi gick runt i massa affärer och sen mötte vi upp maryam & ravin och vi gick runt ännu mer. vi kom till sätra runt 5 och satt uppe i skolgården med alex, timmy, dennis & emilia och drev. timmybögen kastade sten på en duva som flög och han träffade den hårt.. stackars duva!<3 när jag och maryam började frysa drog vi hem till mig och ayan tittade på huset för första gången sen satt vi och titta på tv:) vid 7 gick jag hem till andreas, saknade faktist honom otroligt mycket var där och tittade på matchen och mysade. nu vill brodern ha datan ciao

It's true life will smile for you

hej allesammans. idag var det ganska nice fan, jag åkte till slussen med älskling och gick runt sen åkte vi in mot stan och letade massa saker hittade söta wrlanger jeans till andreas, magen kurra så vi drog till max hamburgare jag käka pommes me béarnese sås och älskling en stor meny, det smakar jätte bra fan! sen promerade vi från östermalm till kungsan sen bron vid slottet, till slussen och avslutade i gamla stan där vid vattnet och bara prata öppet om allt och drev om massa saker. efter e dryg timme drog vi hem och jag hade gäster hemma så jag fick skynda mig hem, men dom var inte hos oss länge så jag kunde gå ut igen och runt 9 drog jag ut med ravin och vi prata ett bra tag om allt, haha fan va kul! kom hem för en liten kort stund sen och chattar för fullt nu c ya!

Faktum

mi casa, es su casa amor!

27/6

hej gott folk, idag vare bara att steka ute i solen igen, jag är sååå brun! sen satt jag hemma en stor del av dagen, runt 5 drog jag till andreas vi åt, tittade på tv och massa annat. när han skulle ner och hjälpa sin pappa att bära bort kylskåpet så passade jag på att titta på om jag för en gångs skull kunde se vilken skola jag komit in på. det blev Thorildsplansgymnasium mitt första val! blev så glad att jag rusa ner till honom där hans föräldrar var och sa det hahah. runt 9 drog vi ut med alla andra som var ute och nördade oss som fan, runt halv 12 kom jag hem och mina kusiner satt ute i altanen med min bror och rökte vattenpipa, jag joinade dem muhaha. och nu sitter jag här uttråkad!
bye!

Tråkigt

Dagens humör: humör efter väder!
Dagens mående: ganska bra
Dagens borde: piffat upp rummet
Dagens frisyr: flätat
Dagens klädsel: stor tshirt och leggins
Dagens planer: inga
Dagens vill ha: älskling!
Dagens längtan: brev för resultat på vilket gymn
Dagens beroende: mobil!
Dagens tråkigaste: inga planer
Dagens tidning: söderort
Dagens låt: thomas rusiak feat teddybear sthlm - hiphopper

New day

godmorgon, vaknade av solsken igen, nu sitter jag ensam nere i vardagsrummet och tittar på rachel ray och surfar på datan, skönt att vara helt ensam hemma. jag ska nog steka i solen snart men jag vet inte vad jag gör idag. kom på att för ett år sen idag gick jag och andreas ut, det var en kall regnig dag och vi promenerade längs vägen till sätra badet, stannade och satte oss på massa bänkar och han höll om mig för att jag frös.. och vi kallade varann bara kompisar, haha på nått sätt var vi det:P och jäveln gillade att kyssa mig på halsen för att han visste att jag rös av det haha. det var ett år sen och nu är nu! och hahah han höll på med min bulliga mage som om det vore ett barn där i :) tillbaka till verkligheten! bye mina solstrålar!

Underbart väder!

hejsan! igår blev precis som jag skrev att det skulle bli, jag solade på förmiddagen hemma i altanen, jag fick färg! duschade och skrubbade för att se om jag verkligen fick nått resultat och det fick jag! sen mötte jag andreas i stan halv 5 vi gick runt som dårar och letade massa saker till mig då och då var det något till honom, sen gick vi till mcdonalds och sötisen åt, vi gick runt ännu mer och jag fick hem shorts och en stor söt knallgul tshirt =) sen drog vi oss mot hornstull andreas skulle sola men det blev inte så, vi promenerade en bit och snackade om allt, sen åkte vi till sätra sa bye till stefanie och drog oss hem till honom för att titta på matchen, under matchen så fick andreas känna dig stark för en gångs skull, han bar massa kartonger och träskivor och spis för de har skaffat nytt kök haha. Idag vaknade jag solade ute fick ännu mer färg duscha och skrubba för att titta om det var sant, jajamensan det vare:) sen promenerade jag till skärholmen rätt skönt faktist och mötte tjejerna och köpte massa presenter till ayan, sen drog jag hem till andreas en snabbis pussa på honom och sen hem för att byta om och säga hejdå till min bror som for iväg till västerås i eftermiddags och sen för att möta tjejerna igen och åka in till stan. när vi anlände till stan efter massa smällar i tåget så gick vi till kungshallen och käka och bara njöt av livet. när alla var färdiga drog vi till sergel skyndade oss att köpa biljetter till filmen stop loss, snygga skådespelare! och sedan titta på den. efter det rörde vi oss mot sätra och nördade oss i skolgården med killarna.
ciao

Sunshine!

Fyfaaan vad härligt med sol! visst vi har haft lite sol innan men det finns nästan inga moln på himmlen! underbart! igår åkte jag in till stan med ravin och mary och ravins lillebror haha tjatiga jävel, vi hittade chinosen direkt, lägger upp bild senare för jag ska ändå inviga dem. vi kom hem runt 5 och jag kom hem vilade och tog en snabbdusch, sen gick jag runt med underkläder och morgonrock och såg stefanie och isabella gå förbi så jag gick ut i balkongen och ropade på dem och bad dem vänta på mig. vi skulle nämligen hem till johanna, sen upp till ett sjukt gulligt ställe, jag och andreas var där en gång när vi precis börjat hålla på, helt varmt och mysigt. men det var ganska blåsigt igår men det blev ganska lyckat, vi satt där skratta åt allt, tog 1000 tals bilder och såpbubblor! hahah, sen blev det allt för kallt så vi rörde oss nedåt och nästa sekund befann vi oss hos johanna igen. där vare massa roligt snack haha det enda man kunde göra var att skratta. och runt 10 rörde vi oss utåt och jag fick huvudvärk och rullade hem. jag pratade med andreas i telefon en stund och plötsligt försvann det! jag fattar inte hur han lyckas? aja mirakelbarn! idag hade jag tänkt vila en stund hemma sitta ute på altanen och sola och lyssna på musik, och sen vid halv 5 ska jag möta andreas i stan och då blire mkt shopping för min del, jag hittade massa saker igår men bar inte med mig mycket pengar :) skriver kanske senare see ya!

God kväll!

hej sötnosar, dessa två dagar har gått så himla segt så det inte finns. under båda dagarna har jag spenderat dagen med familjen, och dragit mig hem till andreas under sena eftermiddagar. under dagen så var det egentligen inte familjetid, utan jag unnade mig lite hasna tid och fixade ditten och datten, ett gott exempel är nagellacket som jag just nu har på naglarna, dior vernis, nr 152 kostar 200kr en storslagen favorit bland min nagellacks samling, och igår var jag insmord i doves body butter som luktar fräsht och känns bra, en burk kostar runt 50 lappen. imorgon mitt kära herrskap ska jag äntligen ut, jag åker till stan med ravin och mary påå förmiddagen och vi ska spana efter våra efterlängtade chinos i färgen beige, och sedan röja på monki för deras kläder och rea går absolut inte att slå! om vädret är något bra under kvällen ska jag, sarah, johanna & kanske co upp till toppen på sätra badet, svårslagen utsikt! men nu läser jag massa söta och roliga dikter från plankan, har mina misstankar att det inte är han som gjort dom, hare gött!

Musik

ett par überbra låtar och band :

augustana - boston
fanns - you and me
matt nathanson - still
augustana - sweet and low
joshua radin - closer
nickelback - photograph
mika - happy ending
john mayer - clarity
eva cassidy - fields of gold
augustana - sunday's best
nickelback - far away
band of horses - the funeral

det lilla lugna när man vill vila öronen.

Help me!

jag hatar blixt och åska, mest av allt mörker, alla tre är kombinerade utanför mitt fönster och jag vet inte vad jag gör snart, jag är livrädd..

Hurra för vädret

godmorgon, jag vakna precis med ett leende, sol igen! så jag fick en härlig idé, varför inte sätta sig ute i altanen och skriva detta inlägg? jo minsan det gör jag, jag sitter med stekheta datorn och frukost och steker under solen och skriver, vilken känsla! + jag lyssnar på låten iris med goo goo dolls, sjukt bra! planer för idag är ..? för första gången är jag helt lost i vad jag ska göra, kanske åker en cykeltur ensam om vädret fortsätter vara bra, annars så vet jag inte alls.. men jag ska återgå till mina rostade mackor och min oboy see ya! 

A helping hand

sometimes everyone needs a helping hand..

though it's up to you if you want one or not

Lyckad lördag

hej, dagen blev precis som jag skrev innan, jag stressade till tåget och hann i tid innan filmen började. jag hade ingen aning om att den hade premiär idag, men gott folk jag rekomederar filmen starkt! sex and the city, the movie den var hur bra som helst, spännande, sorlig, rolig, snuskig, kärleksfull, allt på samma gång. efter den där filmen var alla vi glada och avundsjuka på kläderna och allt men inte länge för min del, för jag var tvungen att stressa till nästa destination vilket var steffs födelsedag, det var ganska chill, åt massa tacos, och tittade på heartbreak kid och satte mig ett bra tag på hennes sköna massage stol! runt 9 drog alla ut och jag gick och träffade andreas, vi gosade ett bra tag och drev runt och han tittade lite på matchen, vid halv 11 drog jag mig hemåt. när jag kom hem snacka jag och mamma om inredning i mitt rum och ohyeah vi ska byta ut massa saker och nu sitter jag i säng klädd i siden kalsonger och tshirt och äter cheeze ballz och dricker 7 up
ciao mis amores

Godmorgon sverige

vilken härlig känsla att dra upp persienerna och se att molnen inte är så många och att solen tittat fram, och vilken mäktig känsla att precis vakna och gå ut till balkongen och bara känna solen på sig..
märkligt nog gjorde jag det, jag vaknade precis satte på datan och drog upp persienerna fick ett leende och öppnade min balkongdörr och stod ute. planer för idag är om jag orkar, åka till kista med mina kusiner och titta på sex and the city the movie får se hur det blir. jag ska också gratta stefanie som fyller 15 år idag, grattis! och det viktigaste av allt, träffa älskling, han är mig drog! och något som jag inte ska missa att skriva, kyckling på lördag! :)
ciao

glad midsommar!

tjabba! idag vaknade jag av mammas och pappas babbel och var helt tjurig hela morgonen så jag låg i sängen och titta på get rich or die tryin, den är bra. runt halv 2 drog jag och alex hem till dennis och vi alla åt frukost, det blev billys pizzor och nudlar! dagen rullade på och många ko och gick, det var menat att vi skulle ha en midsommarmiddag men det blev aldrig av för ingen orkade handla & laga maten. så vi levde på nudlar och billys, vi ruttnade hemma hos honom och alla låg på mig och tittade på film vi kollade på 3 på raken! först lilo & stich, sen the ugly, sen harry potter 4an? :P sen blev det kareoke med the voice och efter det en ny harry potter film. kom hem för en liten stund sen och nu funderar jag över vad jag ska göra, äta mat? surfa på nätet? något annat? aja får klura på det ett tag, tjingeling!

hasna in action

först och främst vill jag säga förlåt! jag har inte skrivit för att min internet försvann utan att jag visste det typiskt! men det var bara för att vi skulle flytta, haha egentligen är det 1 månad kvar tills jag får tillbaka interneten men min bror och jag kunde inte vänta så han åkte och köpte en sånn där som finns på alla reklamer:D

det har hänt såååå mycket under denna tid att jag inte ens kommer ihåg allt:P ska försöka kortfatta de stora händelserna ;

30/5 fredag : detta kanske finns med jag vet inte men, vi hade 9:ornas middag på gården, sorligt men kul. man fattade att allt snart var över och det blev lite svårt, alla skrev på ett vykort, tårar rinner varje gång jag läser vad som står..

vecka 23
2/6 hade temavecka i skolan åkte runt i stan för att hitta massa ställen, så kul med valle, hadu, alex b, fidel :) jag höll på att bli påkörd den dagen men valle min lilla skyddsängel slet mig ur vägen hihi(A) när dagen var slut åkte jag emilia, timmy, kevin till t-centralen och de tiggde cig, sen vare bara att åka och fixa bankkonto me mamma för jag har fått stipendium!

3/6 vi hade massa kul i skolan, vi fick vara i vilket klassrum vi ville för skolan var helt tomm det var bara 9or och carinas klass:) sen vare bara att klippa och klistra till sig en fin planch.

4/6 vi åkte till skansen med klassen och hälsade på vår släkt, vi alla chillade och hade kul, skyndade mig hem för att gratta my baby han fyllde 16 samma dag:) träffade honom med ett par presenter och hundratals pussar och vi roade oss hela dagen lång tillsammas!

5/6 nästan hela klassen cyklade ner till gömmarn som värsta hells angels! hahaha vi hade så kul på vägen men ännu roligare när vi var där, alla blev på nått sätt blöta och många av oss bada gärnet under hettan. fan vad jag älskar min KLASS!<3
senare samma dag var i stort sett alla i skolgården för det var gården avslutningen kan man säga, de hämtade en sån där elektrisk tjur som man kunde rida på, helt kul haha! juste jag var där med min kusin som kom på besök på min hemmaplan:) vi var ute ett tag sen drog vi hem till andreas grattade hans syster som hade mottagning men jag skämmdes så jag gratta på aavstånd för halva hans släkt satt där! :P vi drog ut honom med oss och knasa runt, runt 11 drog jag, andreas, cessi och timmy till mitt nya hus som då stod tommt. de höll på och vi höll på och så var det ett bra tag, varken mina föräldrar eller syskon ringde så vi bestämde oss att sova på madrasser haha, inte mkt sömn alls! runt 04:00 var alla så hungriga så vi drog ner och hittade mat! mamma hade lämnat cevapcici och pommes och vi fixade mycket och åt:) sen var alla trötta så vi gick upp occh sov i drygt 1 timme innan pojkarna drog sen somna jag och cessi om och vakna runt 10 av att våra föräldrar ringde och var oroliga haha:D

6/6 nationaldagen! inget speciellt hände var nere i sätrabadet en stund med alla sen drog jag, andreas och marla hem till honom och ruttnade i ett tag, sen drog vi hem till marla och åt nudlar och tittade på smallville sen var jag tvungen att packa det sista jag hade hemma.. det var sista natten som jag sov där :'(

7/6 vaknade runt 8 och packade ner det sista och slängde massa skräp sen var det flytt på G, sorligt men men man var tvungen att bita ihop!

9/6 vanlig skoldag, fick reda på massa betyg som jag skulle få, det lät likadant vissa betyg gjorde mig urlycklig. sen var det match mot lärarna det var så orättvist dom vann efter typ 7 straffar var!

10/6 dagen började med öppen scen spelade the fray - how to save a life, det gick bra men efter 4 timmar så får man ju ont i huvet! sen slutade vi runt halv 2 och drog hem till ravin och fixade allt på utsidan haha:) sen vare bara att rusha hem och fixa håret, kläderna, sminket, skorna bla bla bla, streeeess! skuttade hem till emilia med klack och max var min kvaljer för kvällen, vi möttes där för jag, max, emilia, hamza, marijana skulle få skjuts upp i marijanas pappas merca haha:) vi åkte upp och blev massfotade! man var tvungen att lé hela tiden! men det var ändå ganska kul, balen var väldigt rolig och nice men synd att min migrän kicka.. det var nog efter all musik och stress! sen vare "efterfest" alla var sjuktfulla utom jag som hade tagit tabletter innan och var rädd att dricka, kom hem runt 02:30! :P


11/6 regning dag, jag gick hem till andreas på morgonen och slagga där sen drog vi upp till skolan och käka mat med ayan, hadu och baran sen städa vi våra skåp och körde massa omgångar slav och president för en sista gång! runt 6 drog jag, ayan, baran, ravin till södertälje för att se hur söt marla var i sin balklänning, sjukt söt!

12/6  AVSLUTNING  det var nog något av det värsta som jag någonsin varit med om! så sjukt sorligt. vi var ute där massa tal hölls och sånger & massa tårar, sen var det tack för allt i klassrummet, betyg och stort gråtkalas! :( jag orkar inte ens tänka tillbaks att allt är slut och mina 10 år i sätra skolan är över! jag fick iallafall 225 poäng jag är skitglad över det.


nu är det sommarlov och dåligt väder! har spenderat varje dag av dom hos andreas sen ute med alla eller film och matcher hos någon annan.. finns inget annat att göra! imorn blire midsommarmiddag hos dennis och kröök på kvällen.

bye!

.

RSS 2.0