Hard work work

Hey!
Har under veckan jobbat och vart i skolan. I tisdags jobbade jag med helt underbara barn som gjorde böghög på mig och kramade mig hejdå:) sööööta barn!! Tränade med Johanna och körde slut på rygg och mage. Juste innan så åkte vi till hallunda där jag köpte ett linne från missoni, väntar på min cardigan som hänger på dockan..! I onsdags jobbade jag också med söta barn, skönt att vi bara var ute i regnet i en timme och inte mer!:) körde världens ben och magpass med johanna, vi är kungar!! Igår var det skola, trååååk! Köpte mat med Andreas och lagade färsk pasta med fläskkarre i svampsås, liiiite distraherande där emellan hahah! Drack proteinet som vi beställt och låg i sängen och sov en stund:) idag har vi labbat i skolan, jag har något som heter betahemolys som måste kollas upp, KUL!! Verkligen.. Nej men det är helg nu, lär bli rätt händelserik, önskar er detsamma:)

V 39

Hej! Ny vecka, nya möjligheter. Nästa vecka är det vecka 40 och oktober, sick! Planen var att sova ut, slappa och sen träna. Men jag jobbade istället, alltså barn, de är underbara, får aldrig nog. Det var en förskola som jag aldrig jobbat på tidigare men trivdes som fisken i vattnet :) när solen sken och värmde huden så var dagen fulländad. Inte minst när man känner att barnen tycker om en och närmar sig efter bara några timmar. Kom hem vid halv 5 och vilade, bror kom hem efter att ha burit sin vän i en ambulans, fysatan va hemskt. Q kom också och vi åt mat och pratade om turkland. Huvudet spökar lite, har mina aningar att det är ovissheten vad gäller skolan...

Jacket

Köpte denna jacka från Zara.
Har alltid behövt en halv varm jacka som man kan ha hela hösten och när man tröttnat på att ha vinterjacka under våren. Hittade den sista i S men ett tips till alla som vill handla något på Zara, åk till Nacka eller Kista, storlekarna finns kvar, och personalen är trevlig!                    
Bild lånad från Zaras hemsida.
 
 
 

It's all about the joy

I fredags blev det inte som tänkt för Yohanna skadat sig, så när Johanna plockade upp oss köpte vi massa gott på city gross och fixade lite drinkar hos mig och åt daim till. Det var ju inte som planerat men vi satt uppe i timmar och pratade om allt möjligt alltid lika bäst :)

Igår mötte jag Andreas strax efter 2 och åkte till Nacka forum där vi slösade pengar som bara den! Köpte en snygg jacka på zara visar den snart. Efter alla prövade och köpta plagg åkte vi till Vega baren men vände lika snabbt när vi såg den långa kön... Åkte vidare i regnet och sjöng med musiken och till slut hamnade vi på en grekisk restaurang i Älvsjö där vi åt en välbehövd middag. Perfekt middag. Kom hem vid 9 kanske och såg på soa som aldrig sviker. Vid 11 fick vi fnatt och åkte till gymmet i fruängen, Andreas lärde mig massa nya saker, och framförallt all hjälp och förberedelse jag behöver! Har ont i varenda muskel på överkroppen idag, skönt!! Vi åkte därifrån vid midnatt och skulle se på film, istället somnade vi båda så skönt att jag låg över hela natten.

Att vakna och se någon le är obeskrivligt, vilket rus! Fick frukost på sängen av Andreas sen låg vi och busade bort timmarna:) vi fick ansiktsmask som vi smetade på, asäcklig men fan va len hud man fick efter. vi promenixade till bredäng och köpte chips och dipps, goooodaste chipsen typ hot sourcream! Sen kom Hans familj och vi lagade mat och efterrätt ihop. När gurra kom smällde vi i oss den goda maten sen blev det annanspaj och såg AIK kryssa och Bajen ta hem 3 poäng! Beställde ett stort paket som kommer till posten snart också:) mamma berättade om en galen ide hon ville att jag skulle förverkliga, tänk att mamma säger; sluta va så feg hasna ta fler risker?! Jag, mamma och bror satt och prata en hel del och åt majskolvar. Kan knappt förklara den eufori jag känt denna helg, det finns inga ord, hoppas alla som läser detta haft detsamma:)

Amazing

Har haft en fantastisk helg med de allra finaste, kunde inte bett om nått bättre!

It's friday!

Det är fredag å helg nu!!!
Var och labbade imorse med Maria, vi fick ta sprutor i armveck och rumpor, på dockor obviously! Kul var det att hålla på och prata med dockor haha:) kusin kom förbi och pratade lite, stackarn jobbar på expert som gått i konkurs, och har nyss köpt lägenhet :( men det ordnar sig alltid!! Han hjälpte mig med mobilen sen åkte han. Nu lagar jag spaghetti med köttfärssås sen ska jag iväg med bästa tjejerna, luktar jag alkohol?

Blö i kå

Idag har jag vart i school all day, läste om virus, snaaaark, men you gotta get through it! Mötte johanna på gymmet och pumpade skrot, sen hem för att duscha snabbt. 4 nångång mötte jag lilljohanna och skulle åka in mot staden, när det helt plötsligt står en lastbil och 3 pers skriker hoppa in!! Hahaha jävla rapetruck asså, det var marijana, david och Emilia i bilen. Vi gled till stan å nu sitter vi här och kollar på blö-i-kå mot Napoli, intresserad tjej?! Ska återgå till hänget nu, tjarå!

From madness to goodness

Hey folks!
I tisdags hade jag suuuuperångest över skolan, allt känns lönlöst. Piggade upp mig en aning genom bio med Andreas, vi köpte lite gott och såg på Hamilton 2 som var extrem!! Bra kväll:)
Var i skolan och labbade igår, fick typ peta och färga massa äckelbakterier, händerna tvättades 37181 ggr haha! Åkte direkt efter och mötte Andreas och Åke för att sedan fortsätta mot Solna och fira hans mormor som är urgullig. Vi åt rostbiff och potatissallad och asnice tårta med hallon:) vid 8 mötte jag mina johannor på hellströms och tog en cider och pratade massa snusk!! Bäst bäst bäst! Kom hem vid 11 och sov som en stock.

Don't stop dreaming

Har förnekat det jag egentligen vill göra bara för att det är 4,5 års utbildning, något jag vet skulle passa mig och som jag brinner för. Det är min verkliga dröm. Varför är jag så dum och låter så lite av mitt liv kontrollera mig så mycket. Är inte nöjd eller lycklig. Vill göra om och göra rätt. Ta studielån och bo någonstans där jag mår bra. Varför är jag så dum mot mig själv?

V 38

Hey yaaa.
Gårdagen bestod av tenta, gick som det gick, sen åkte jag och Maria till stan och åt på bagel street, såååå gott!! Skyndade hem, bytte om till träningskläder och mötte Johanna och åkte till gymmet. Vi mördade våra ben och avslutade som vanligt med en 30 min powerwalk :) åkte hem och segade och såg på Hamilton, skitbra film! Fick en awesome överraskning i brevlådan av världens bästa:)

Lördag & Söndag so far

Vi vaknade typ strax innan 2 och segade utav helvete, sen åkte vi till kungens kurva i fina vädret för att köpa glass, chips och mat från älskade donken. Baksmällan var galen. Så vi låg i soffan timme efter timme och pratade, körde spel på mobilen, halvsov och såg på TV. Det vart några avsnitt OZ, vi åt lite rester till middag, och såg Hangover 2 och skrattade oss pigga. Efter filmen åkte vi till stan och mötte några muppar på Balthazar. Skönt att inte dricka! Timmy och Fille åkte i skåpet påväg hem hahaha vad vi lekte med värmen då!

Today har jag varit i Tumba med Johanna, Alex & Kevin, dom åt på ett ställe som var asfreeesh! Pratade lite om helgen, de svullade i sig, sen åkte vi till EGs och gick runt där som små barn ett tag :)

Nu ska jag plugga, haaaatar när man saknar motivation, kooomigen nu hasna bara idag..

 

Friday night

Fredagen var verkligen jätteseg, avstod tillome från att jobba pga vädret.. Mötte Liljohanna vid 7 och käkade i donken i lilje, sen åkte vi till stan, hamnade på Crib. Danne & Alex kom efter ett tag å drack med oss, skrattade och drev med varann. Tanja och Robert kom inte en lång stund därefter, och vi fick oss en redig fylla.. Hade ett glad cider och vin 10 min innan stängning, ej nådigt någonstans... Jag å johanna stötte alltid på samma kille när vi gick på toa, vi är tvärsäkra på att han lämnade nörd spår efter sig.. Efter Crib skulle vi ut på Söder, men det blev ingenting där utan vi mötte upp Andreas och Jens och åkte hem. Blev en lång natt hos Andreas, av allt väckande hahahah!

 

        

Naughty

Godkväll:)
Ligger i sängen och däckar vilken sekund som helst, men vill skriva lite innan! Dagen bjöd på plugg, har tenta på måndag där det krävs 100% för godkänt, sick huh? Fast det handlar ju om liv å död för det är läkemedelsberäkning:P bror och jag lagade en höstgryta på kyckling och kantareller mm!! Sen skyndade jag mig till skäris för att möta mary och khadra, vi åkte till heron och mötte ayan & emilie och såg på magic Mike. Filmen var sååå het, kan killar röra sig så?! Skrattade såklart åt ayans kommentarer om allt.. Andreas plockade upp mig och vi köpte mat på daisys, åkte feta arbetsvanen hem till honom och pratade om massor som hänt i veckan! Sen såg vi på säsong 5 av soa, åh den serien är underbar. Efter det myste vi bort kvällen och glömde tiden, kom hem nästan vid 12 heeelt trött å törstig, såg satc, nu blir det sleepa, godnatt alla fina!

Dumbass

Godkväll!
Drog och tränade med Johanna, vi körde vårt rejs och allt var bra. Sen kom lilljohanna inklampandes med en mördande blick, vi skulle ses och jag glömde bort tiden, fick lite smisk, sen skyndade vi oss ut därifrån med henne. Vi åt på matstället sen satte vi oss ute i solen och pratade om helgens pinsamheter och skrattade åt massa snusk :) därefter gick vi runt i butiker och drev ihjäl oss med varann av koffeinkicken som vi fick... Speciella människor är vad vi alla är! <333

Poco loco

Hey peeps.
Hade en bra dag i skolan och ute. Hade tenta i läkemedelshantering som gick rätt okej, räknade de poängen som jag behövde för g sen orkade jag inge mer:P pratade med Johanna och hörde ett och annat om en viss typ, vissa människor driver en till vansinne!! Mötte maki på söder efter skolan och drog till ett kafé på Drottninggatan, vi fikade och pratade i timmar, saknad vän! Efter de mötte jag upp ellan, mickis och några tjejer, vi satt på medis bar & kök och tig en cider, Timmy och Adde kom också dit :) vi pratade en del och skrattade åt en full mickis, sen drog vi till Hellströms där Jens, danne och fler andra vänner satt. Kom i säng strax innan midnatt helt sluuuut! Gick till skolan helt förstörd idag, jäkla svårt del nu.. Slutade tidigare så de är skönt. Idag blire andra bullar!

Flashback

06.00
Ett ljus i ögonen och röster som ropar : upp med händerna.
Reagerar knappt, vänder mig om och försöker somna om. "UPP MED HÄNDERNA!" ropar de igen. Allt jag ser är ficklampor mot oss och flera huvuden vid dörren. Tror det är en dröm och ställer upp händerna. Ingenting händer på sekunder, och jag svarar -gör något då? sedan fäller jag ner armarna och det svartnar till. Handklovar, främmande människor, mammas skrik och hjärtklappningar. For upp ur sängen och sprang ut i hallen och frågade vad som pågick. Har nog aldrig känt mig så kränkt och liten förr, ingen såg en, ingen svarade. Vi fick stå kvar i köket medan de våldtog vårt hem. De fick inte röra mina saker, det visste jag och såg till att det blev så, gled ifrån den ena och drog i den andra och bad denne genast att sluta snoka bland mina saker.
 
Gick förtvivlad till skolan klockan 7 där en tjejkompis mötte mig. Rösten darrade, pupillerna var vidgade. Sakta men säkert fick jag fram alla ord. Stod i skolans skolgård tillsammans med henne och grät hjärtat ur oss. Förvirrade lärare och vänner försökte misslyckat få ett svar på vad som stod fel. Deras vänner hade samlats för att visa stöd, kramade om och sa stöttande ord. Kunde inte stanna kvar så jag gick hem igen. Handklovar igen. NEJ. Otrevliga människor som rev ner allt på hyllor och behandlade oss som luft. En sjuk pappa och en törstig bror brydde de sig inte om. Vad jag än sa och hur mycket jag än käftade emot så hjälpte det inte, fick bara arga blickar tillbaka och bestämda röster som sa att jag skulle vara tyst. Sen var dom borta.
 
De lämnade ett slukhål som var omöjlig att ta sig ur. En krossad mamma och förvirrad pappa, och så jag. Vi sa ingenting till varandra på minst en timme. Men sedan började kampen, advokater. Mina föräldrar tvingade mig till skolan, där jag inte behövde gå på lektioner utan satt i rasthallen och sällskapades av vänner och älskade. Resten av dagen var som ett töcken. All ilska riktades mot mig. Var ute i en timme och pratade ut med vänner och Andreas, fick inte mer tid.
 
5 år sen.
Det försvinner aldrig ur näthinnan.

Hangover from hell

Lördagens grymma utgång med några av favoriterna resulterade till en hemsk baksmälla, man vill inte vara hatad av mig då jag är en bitch mot alla haha. Hade jordens ångest över allt, inte kunna plugga, och massa annat. Efter vätskeersättning och lite mat efter 24 timmar piggnade jag till och livet var inte lika hemskt då.
Lekte med älsklings Liam som kom hem till oss med moster, trappor är det bästa han vet så det vart några rundor!

Mötte Andreas vid 8 och kände att livet var i behåll igen. Det var euforiskt, fick så mycket mer än vad jag väntat mig, leenden, kyssar, kramar, massa dialoger. Att le är fan det viktigaste som finns! Vi myste och pratade bort kvällen, kändes som om man tryckt på en "starta om" knapp.
Idag har jag å Johanna tränat och gått runt i butiker, fick hem lite fint. Den tjejen är fan underbar!
Märks det att jag är glad trots att jag har tenta imorn?:)

Kill the pain

Heyyy!
Gårdagen var minst sagt något! Mötte liljohanna och drog mot stan, delade historier och dem var läskit lika varann, nästan så vi trodde att det var en kupp mot oss!!
Vi mötte Emma och drog till the crib, hävde i oss rose och pratade skit, grät på stället, svalde sista droppen sen gick vi till amnesia och drack ännumer och dansade och sjöng bort rösterna, behövde en sån kväll, en dövande kväll. Även om jag får sota för det idag. Kom hem halv 5 ändå är jag vaken nu, vet inte hur jag lyckas...

American pancakes and dissasters

Hey, gick bra att laga dom igår fast vi var inte klara förän 11, snacka om sockerkick! Vi pratade i mun på varann, sen kollade vi på soa och somnade typ haha. Kunde inte sova alls, eller det blev några timmar när solen gick upp, mådde så jääävla illa hela natten av oro.

Träffade Andreas idag och pratade i timmar, det dalade typ hela tiden men på slutet kom vi fram till något tillsammans, allt är fortfarande så förvirrande men jag förtjänar en råfylla nu, och det ska jag se till att det blir, puss å hej!

Idag.

Idag har jag vaknat efter en god natts sömn.
Visst hinner verkligheten ikapp en titt som tätt, men jag försöker låta mig vara starkare än hjärtat.
Hade skola hela dagen, skrattade bort den med Maria, Sofie och Johannes, alla dessa misstag man gör... hahahah! Satt ute i solen när jag kom hem och bara var. Lät mig känna det jag ville känna.
Nu ska jag köpa lite gott i centrum och försöka laga american pancakes med mary och ayan, ha en bra helg!

A touch of football and goodbyes.

Söndagen 2/9: Spenderades med brodern, lagade god mat med mamma och sen denna kärleksmums. kusiner kom över och hans vänner, och vi satt mest och pratade och levde genom vad han sa att han skulle göra...

                                                         Måndag 3/9: Skolan började, kramade brodern hejdå med massa ångest. Åkte hem från skolan efter halva dagen, satt ute och pluggade. Sen blev det käka och fotbollsmatch, älskade bajen vann! 

Tisdag 4/9: ännu en "härlig" skoldag, fast helt ärligt så gillade jag den, förstod allt läraren sa. Vi läser farmakologi nu, om mediciner och sånt. Tränade med Johanna efter och vi älskade gymmet i skäris, vi hade det för oss själva hela tiden vi var där! Vi gick runt i skäris efter och testade lite snygga grejor.

Onsdag 5/9: Skola på förmiddagen sen var det hem å plugga. Träffade Andreas på kvällen, åt gofika, men sen gick allt bara nerför. Vill och kommer inte prata om det. Känslorna kan jag istället dela med mig av. Johanna mötte mig på natten och gick en promenad i över 2 timmar och lättade på allt. Chocken slog nog mer till än känslorna.

Torsdag 6/9: Efter en sömnlös natt satte jag mig och pluggade lite, sen gick jag ut på en promenad med Meltem och pratade om massa saker. Sen var det hem och byta om till träningskläder och möta Johanna, vi gymmade asset av oss, älskar att man känner smärta på ställen där man aldrig trodde att man skulle kunna ha muskler hahaha... Vi fördriver tiden så bra med all snack i världen, läsa tidningar och göra bort oss haha! Åt på matstället sen gick vi runt i skäris efter igen och Johanna köpte saker igen hahah. 

And another one of those

På lördagen 25/8: åkte till stan med andreas, fikade på waynes i hornsgatan, promenerade längs de gamla husen och gick runt i butiker på söder. På kvällen tog vi en promenad vid kungens kurva där han lekte med små mini grodor, sen in på city gross och orienterade, vi köpte med oss lite gott som majskolvar och chili cheese och svullade.

Söndag 26/8: Åkte till min kusin i Östberga och firade hans tjugosjätte födelsedag med massa goda tårtor och kladdkakor.

 

                                                    Måndag 27/8: Jobbade på dagis i Gröndal, var lite skraj i början, men sen när det lagt sig så hade jag såååå himla kul med ungarna. Min kusin Aram jobbade också där:) På kvällen bjöd Johanna och Alex på en tacokväll och vi satt och snackade i timmar om allt och lite till.

Tisdagen 28/8 försov jag mig... satte klockan en timme fel, men det gick bra ändå, jobbade på och barnen började fästa sig. Drog till skolan och lämnade böcker sen ikea med bror och kusin där vi testade massa soffor åt kusinen. 

Onsdag 29/8: Jobbi jobbi jobbi, alltid lika kul! Fast en hektisk dag då nya barn hade inskolning samtidigt som det serverades fiskbullar, katastrof! hahah skoja det gick väl vägen. På kvällen bakade jag och andreas jättegoda vaniljbullar som uppskattades.

                                                   Torsdag 30/8: Jobb hela dagen och lek med ungarna i solen, vi körde kull och basket tills vi inte kunde stå. Fredag 31/8: Reeeegn hela dagen, och barn+regn är perfekt match, dom var helt ööööverlyckliga! Så vi vuxna fick stå under taken och se efter de.. Det var trubbel med tågen men kom ändå smidigt hem med bussen. Var hos Timmy och fille och såg på film på kvällen, ALLA somnade i soffan hahah.. 

Lördag 1/9: Andreas skjutsade mig till Skäris där jag köpte färg och färgade håret hemma, det blev en ombre som jag fått maaassa komplimanger för. Speciellt mamma haha.. Käkade middag hos andreas sen kom Jens, Matti, Emma, Anna, Dennis, Johanna och Alex hem till honom och vi hade det mys med ett glas alkohol, lite uno och frågesport, avslutade kvällen på donken.

 

 

 

Week again

Söndag 19/8 : Vaknade hos Andreas, segade där, sen gick jag hem, bytte om och spraaang till tbanan på 5 min, starkt! Åkte till kusinerna i fittja, hela släkten var där, vi åt mat och körde boll ute på ängen, klappade kattungarna och pussade på Liam och Emma heheheh :) På kvällen såg jag Snabba Cash med Johanna, Alex och Andreas, den var väl okej, bättre än ettan iaf.

Måndag 20/8: Var på fråga Olle med Johanna, Alex och company, vi skulle agera public, tog typ heeela eftermiddagen och 0 syre. Fast det var ett kul program, vi skrattade massa och fick nice goodiebag! 

Tisdag 21/8: var hos mormor och hängde med moster en stund, sen med kusin Adriana på stan, vi gick runt typ heeela dagen och mådde illa till slut. Jag fick med mig ett linne och en jacka från bikbok.

Onsdag 22/8: Jag och Amanie tog med moster ut till skäris och shoppade lite tillsammans, vi hittade massa kap, ett linne och en cardigan för 30 pix! Träffade möjligen Andreas efter och åt middag där med terese och gustav.

Torsdag 23/8: Ännu en snäll dag då jag hängde med moster och gick runt i skäris med alla mostrar och mammsen, var med bibi sen efter. Såg på bästa Dark Knight på kvällen.

Fredag 24/8: Tog med moster och hennes son till heron där vi träffade Joanna och Liam. Lekte med honom och så åt vi på thaien, kan man bli kär i en unge? Känns ju nästan så.... Köpte gottigheter med Andreas och såg på film.

Here we go

Okej nu kör vi, inga ursäkter.

Torsdagen 16/8: åkte och träffade mary och ayan som kommit från 3 veckor i London, de pratade i mun på varann hahah. Hann säga hej till camila och hennes föööör söta prins sen sprang jag till min bror och kusiner. vi åkte till Vegabaren och käkade sambalburgare, finns ingen godare!

Åkte hem till cluddan efter och lekte med liam, åt kladdkaka, och hängde med henne för att hon skulle åka hem till LA dagen därpå, alla kusiner var där och hade mys.

Fredag 17/8: Hämtade moster i cityterminalen, åkte hem till oss och åt, sen skyndade jag mig och åkte till Sköndal med familjen Olsson och firade Thomas som fyllde 30. Vi åt tapas och drack gott, sen drog vi hem till Alex och fortsatte dricka, körde massa drickspel och skrattade åt en allt för full fille..

                                                            På Lördagen 18/8 så chillade jag hemma med syskonen och  lagade godaste grytan eveeer, sen åkte jag och Andreas på Thomas överraskningsfest på Ett ställe, kuuul kväll:) 

.

24 timmar i ovisshet är allt jag är just nu. Inhalera, exhalera.

Jag hoppas kunna bryta denna nedfallande bana för er skull, utan att lova för mycket kan jag med största möjlighet säga att det snart blir så. Håll ut.

.

Det svider. Finns inget ord som förklarar det bättre, svedan som vrider om hjärtat och paralyserar hela kroppen. Den tomma stirrande blicken. Knivarna som hugger och aldrig slutar. Hjärnan som stänger av, som sedan luras med massa inplanterade minnen. Sinnena lämnar en som ett blankt ark papper fyllt av revor.

Det är så ett krossat hjärta smakar.

Brodern i mitt hjärta<3

Fan vilken ångest man har över att man inte hängde med brodern ännumer.. Sa precis hejdå och kan inte droppa klumpen i magen. Han åker iväg i 3 månader på en vandringsresa med start i Thailand. Jag kanske har ångest över att jag inte kan följa me.. Buuuu!

Såg nyss att det var 2 veckor sen sist, se nästan glömt vad jag gjort de senaste veckorna, fast tacka vetja mobilen för där kan man se bilder på vad man gjort haha. Har hängt med moster från Tyskland, vart på överraskningsfest, jobbat, lekt med liam, och gjort en ombre på mig själv. Juste, skolan börjar idag....

.

RSS 2.0