I'm good!

Hejhej.

Det gick jättebra hos tandläkaren, hade inga hål bara tandsten.
Kom hem till mamma och lagade spaghetti med köttförssås tillsammans med henne, asgott! Nu ska jag möta Andreas och dra vidare hem till honom, det gillar vi!

30 september ffs

Halloj!

Shit vad dagarna springer förbi? Oktober imorn, shit!
Jag har iallafall spenderat dagen på ett skumt sätt. Såg på Smallville imorse, sedan fixade jag manikyr på naglarna, och efter det lagade jag pommes. Haha. Har även ringt lite samtal, men kom aldrig fram, så det ränkas inte. Klockan 16.00 ska jag befinna mig i Östermalm, har nämligen tandläkartid, hoppas så innerligt att det går bra, och att det inte finns några fel på mina tänder!

Nog om mig, ska dra och fixa lite hemma.
Vi hörs efter vistelsen.

I'LL GO WHEREVER YOU WILL GO



Följer dig vart du än går.
Du är så underbar, älskade älskade pojkvän.
JAG DÖR FÖR DIG! :D

MÖH

Tja.

Drog till skolan idag, det gick mycket segt, men ska icke klaga.
Började 10:20, och slutade 13:00, riktigt skönt. Kom hem och såg på TV och proppade i mig resten av salladen från igår. Nu befinner jag mig här vid datan. Har ingen aning om vad jag gör, men fick precis ett meddelande av H&m att mitt paket kommit, yey! Mamma är snäll och hämtar det efter jobbet, så jag kanske borde vara snäll tillbaka och laga något? Troligen, eftersom jag själv är hungrig.

Har ont i min kind, varför?
För att en viss Andreas bet mig skithårt!

Vår 08

10 timmar senare..

Tja!

Haha blev lite längre än tänkt hos Andreas.
Drog dit strax efter ett, och jag kom hem ungefär halv 11.
Vi myste som satan, lyssnade på massa musik, vi (läs : jag) lagade pannkakor, som uppskattades. Vi hade Lugna favoriter på tror jag det var, och han kunde alla låtar som spelades, det är väldigt olikt honom, men sött :) Vi såg sedan filmen Johan Falk, G.I.S. En rätt bra film, var lite tråkig och överdriven ibland men om jag överlägger så var den faktist bra. Vi fixade nudlar efter det, våra älskade nudlar. Nördade vid datan, sen satte vi på Johan Falk, Vapenbröder (del 2), den var betydligt bättre och mer spännande, ser fram emot att se den tredje, fast den har inte kommit ut ännu. Vi myste som gamar, och han viskade världens bästa saker i mitt öra.

Gilla dagen till tusen!

I won't let the sun fall down on me!

I love it

Hej på er :D

Är så glad just nu!
Fick ett mail av min lärare som äntligen ska ändra mitt betyg i Geografi A till det bättre. Äntligen lönar det sig att kämpa! Har startat dagen grymt bra, åt frukost, såg på Vakna med The Voice, tog en lång dusch, såg på Smallville, och fixade mitt hår. Kan man tänka sig att jag hunnit göra allt. Ska iallafall hem till Andreas och mysa idag, längtar! Nu ska jag slänga ihop en sallad, så himla sugen på det.

Vi hörs ikväll om inte tidigare.
Ha en skön måndag.

Boom boom

Idiot walk, idiot talk

God kväll :)

Drog ut på en lång promenad med Timmy, bäst.
Vi promenerade runt och pratade om massa saker, drev med varann, retades lite. Skönt att ha någon som han att prata med, och kunna säga allt utan att behöva oroa sig över att fler ska veta om sakerna. Han har alltid roliga historier att komma med!

Aja, det var trevligt.

27/9

Tjatja.

Drog med min kusin och mamma till Uppsala för att träffa min bror.
Hade rätt kul med honom, körde massa spel osånt. Såg en död grävling påvägen dit, hade aldrig tidigare sett en på riktigt, men den var jävligt stor. Räknade V70n på vägen hem och kom upp till en sjukt hög siffra, hej Svensson Svenssons! Hemma grillade vi lammkotletter och åt det med massa goda tillbehör, obeskrivligt gott! Snart blir det till att se på One Tree Hill och därefter Privliged.

Gillar denna dag hittills,
vi hörs senare.

TV

Dagen har varit fylld med The Hills.

Och även filmen She's the man.

Past

Godmorgon.

Fredagen var super för min del, hoppas er också var det.
Var med vänner hela för och eftermiddagen, käkade hos mig, delade massa historier. Nice. 8 hämtade Andreas upp mig, vi åkte hem till honom, såg på Idol. Därefter filmen Red eye, han var heeelt inne i den haha. Efter filmen rotade han i sitt TV bord efter ett spel, och hittade en jättesöt miniradio! Jag lekte med den, satte på den, sedan la vi oss tyst och lyssnade på musiken som spelades, så himla skönt. Vi kollade även lite runt i nätet på massa skumma saker, det var kul på något sätt. Han laddade även ner Johan Falk, som vi båda länge velat se! Fast det blir nästa gång. Kort och gott så var min fredag helt underbar, spenderades med nära och kära.

Ska se på The Hills nu,
hörs sen.

Sunset

Great

God kväll.

Kom precis hem efter en helt underbar dag.
Talar om vad den innehöll imorn.
Min destination nu : Sängen!

Woho

Hej!

Vaknade kl 11 ur världens skönaste sömn.
Det behövdes. Idag ska jag träffa Sibel, vi kommer troligen vara ute en stund och sedan sitta hos mig. Sedan är det den oskrivna lagen som gäller. Fredagsmys med den bästa! Jag tror jag har världens bästa planering idag.

Nu : Vispa grädde till kladdkaka, äta med min bror.
Snart : Träffa Sibel och hitta på något.
Senare : Hoppa runt i Andreas säng! :D

TREVLIG HELG!

In the ocean


Flyter runt i Medelhavet.
Åh vad jag saknar stället!

My life

Jag mår bra.
Konstigt nog ser jag utöver alla problem som härskar i min värld, jag ser bortom all tvivel och oro. Min livshistoria hittills har inte varit en saga, har haft det tungt och svårt. Men min glädje, och min styrka är det som hjälper mig ställa mig stadigt upp igen. Hur jag definerar min glädje? Jag har föräldrar som satte sina barn i första hand, de flög oss till Sverige för vår framtid, de ville att vi skulle lyckas, att vi skulle ha allt som livet hade att bjuda på. Vi var satans rika i mitt hemland, hade flera tunnland, bondgård, status. Men här var framtiden för oss. Jag har en handfull människor som jag skulle göra allt för. Jag väljer mina nära & kära noga. Min omgivning tolkar mig som "den glada" och det är så. Jag skrattar åt mycket, varför ska allt vara så seriöst hela tiden? Varför ska man stänga in sig i en liten håla och deppa, tror knappt många gått genom det jag gjort i min ålder, ändå mår jag bra. Jag skapar mitt egna öde, som alla andra.

Mina föräldrar lärde även mig att aldrig lita på någon annan, aldrig falla för grupptryck, och vara stark. Mestadels min pappa, eftersom jag växte upp som pappas flicka. Jag lärde mig att älska mig själv, livet och uppskatta det jag fick. Min styrka är nog min bästa egenskap, för jag har aldrig låtit mig luras till något, jag må vara ödmjuk, men vill jag inte något säger jag ifrån. So there you have it. Dessa ord skapar mig. Varför delar jag med mig av detta? Jag anser att dagens ungdom har fel insyn på livet.

Försök att låta bli att tänka på alla "tänk om", lev livet som det är nu,
man vet aldrig vad morgondagen bjuder på. Det förflutna hör till det förflutna och ska endast brukas för att minnas saker som fått en att lé.

Enkelt.

Butterfly effect


Come my lady, your my pretty lady
I make your legs shake, you make me go crazy!

Checklist

Hjälpte mamma med en skrivuppgift.
Fixade en ny Spotify spellista.
Drack 2 koppar té.

Lata lilla jag har gjort få saker.
Och nu ska jag baka kladdkaka!

Hello weekend!

Tja!

Drog tidigt till skolan idag, var dödstrött imorse.
Men hade en rätt så kul lektion, fotografisk bild. Man tar kort med systemkamera och lär sig olika saker, som Photoshop. På lunchrasten satt jag lugnt i biblioteket och läste VR, spännande att läsa lite om de stora bloggarna. Kom hem på rekordsnabb tid idag. 30 minuter från skolan, till mitt hem, nice! Har suttit och latat och sett på Smallville, ätit nudlar och Rollo, och nu är jag här.

Får se vad jag hittar på sen,
det är ju trots allt helg nu!

Watch out



Jag & Yass på fotolektion idag,
lekte lite med Photoshop. Amatör.

Pleased

Så jag drog hem till fetarslet.

Blev inte film, utan massa bus och TV.
Åt glass med sirap, VÄRLDENS GODASTE (min gamla idé).
Tog lite konstiga bilder, ni fick ta del av de "vanligaste".
Ska sova nu, återkommer imorn, alarmklockan står på 06:50..

Haaaaaha

Fuckfaces idag :)

Best invite ever

Fick precis en inbjudan hem till Andreas, se på film och mysa.
Kan det bli bättre? Don't think so!
Ska torka håret, sätta på mig behagliga kläder, sen rulla dit.

Vi hörs ikväll småttingar.
Dude detta börjar bli intressant.

Today i'm wearing this!



Bikerjacka - Bikbok
Linne - H&m
Byxor - Bikbok
Halsduk - GinaT
Converse.

23/9

Tjatja!

Drog till skolan för att uträtta ett ärende.
Men det gick åt skogen då biträdande rektor var sjuk, och det var han jag behövde!
Åkte hem med tvärbanan, ville varriera lite grann, kom hem för ett tag sen. Snart ska jag kliva in i duschen och do my buissnes, sen laga mat, och därefter fixa lite med mina naglar som vuxit. Vettefan vad som händer efter men går nog ut, eller så stannar jag hemma, we will see.

Hörs sen,
hejdå.

We make the action..



under the sheats ;)

Har jag dött och åkt till himlen, eller är det bara du som är så underbar?!

I FUCKING ADORE YOU.

22 september

Hej.

Dagen var hektisk.
Var i skolan och tog skolfotot, var på lektion.
Sedan drog jag hem till min kusin Claudia i Segeltorp, hon skulle låna lite kläder av mig. Vid 3 åkte vi till stan, vi mötte hennes pojkvän, och hon drog med oss till massa butiker. Jag och Johan var skittrötta, men hon var så envis och körde med oss. Drog därifrån vid halv 6, hade skit ont i huvet. Jag mötte Andreas på vägen hem, vi åkte till Västertorp, och blev hämtade av hans pappa där. Han skjutsade hem mig och jag la mig direkt när jag kom hem. Jag låg och skakade i timmar.. Vid 8 gick jag upp för att äta, när jag gjort det kände jag genast att jag mådde bättre.

Men jag ska nog lägga mig och vila snart igen,
vi hörs.

Me love

Busy day!

Hey!

Älskar dessa dagar då man gör mycket, nu när mina dagar är tomma.
Åkte till Kungens Kurva och köpte boots, hittade snyggare, och även kängor, fick ångest. Bad Andreas komma och hjälpa mig och det gjorde han snällt! Vi gick sedan in på H&m där jag sett lite snygga saker, han var villig att testa (?) så vi plockade med oss det jag tyckte om, och han gillade även tröjorna som jag valt, så han köpte 2 tröjor. Vi gick åt skilda vägar efter det, jag skulle hem till Sibel, och han till gymmet.

Åkte hem till Sibel, vi pratade om allt, så skönt. Skrattade, fick fram massa léenden som dolde sig inom henne, sjukt bra! Vid 4 skulle jag hem och se till en sak, men det sket sig. Sa hej till mamma, drog med mig nudlar, och åkte hem till Andreas med honom. Världens roligaste sak hände där, fan att jag svurit på att inte tala om detta för någon... (det kommer snart). Vi såg på TV, åt nudlar, pratade om massa saker. Hade så mysigt. Jag förstår inte vad som hänt, men han är sååå gullig, säger världens sötaste saker till mig, får mig att rodna, håller om mig hela tiden, korsar sina fingrar mellan mina, åh!!!! Vi drack även kaffe, eftersom han blivit "beroende" (druckit det 10 gånger i sitt liv) haha.

Kom hem och såg på Roast på Berns, och ett galet roligt program på 3an.
Nu ska det nätsurfas, har inte suttit vid datan något idag.

Plain white t's

"There's only 1 thing 2 do
3 words 4 you,
I love you"

TV



Har förvånansvärt inte suttit vid datan hela dagen.
Utan TV'n, har sett på alla möjliga program, Idol repris, Lyxfällan, Friday Night Lights, One Tree Hill, Daddy's Girls, Privliged, Top model 12. Ja ni ser. Rätt skönt att inte vara vid datan hela tiden. Åt även världens godaste middag idag, grillade lammkotletter, hamburgare, lax med potatisklyftor och min sallad, HIMMELSKT! Ska kolla om det finns en bra film som startar vid 9.

Tja!

20/9

Tja!

Strålande väder idag, underbart!
Dagen har hittills gått till att städa hemma, med mamma. Jag dammsög, dammade och vattnade blommorna, känns bra i kroppen. Ska nog vila hemma idag, ska verkligen ta mig i kragen och försöka gå i skolan hela veckan, vi har trots allt studiedag på fredag, så bättre kan det inte bli. Ska kila iväg nu och starta grillen, annars bränner mamma ner huset!

Vi hörs.

Time takes them away

What hurts the most,
is being so close.
And having so much to say..


Så känner jag vareviga dag.
Jag saknar dig.

Dreamteam


Jag älskar dig,
jag älskar oss.
Du är bäst.

Loose

Last night.

Hejhej!

Hur ska jag förklara gårdagen på bästa sätt?
Jag ger det ett försök.
Andreas hämtade mig vid 6, vi lade oss på soffan och såg på TV. Jag åt lite mat som han lagat, berättade lite spännande saker som hänt. Efter ett tag gick vi upp till hans säng, myste och såg på Idol. Han retade mig som bara den för det minsta lilla, men jag försvarade mig bra! Vet inte varför han kände för att hacka på mig så mycket, men han är som han är haha. Han pussade på mig en heeeel del, bäst :). Vi åt massa godis och chips, han smaskade som en kamel!! Blev galen. Vid 9 började Smallville, självklart såg vi på det, men mitt lilla "smartass" föutsåg delar av avsnittet hela tiden. Han kramade tarmarna ur mig x antal gånger, jag bet hans mage hihi. Vi såg på filmen Mitt super ex. Somnade nästan, var jätte trött. Men han var så söt när han skulle kolla om jag sov, han var jätteförsiktig med att vända sig. Då spärrade jag upp ögonen. Vi myste som satan, han viskade världens sötaste saker i mitt öra, åh ryser när jag tänker på det.

Han är helt enkelt bäst!
Ska kika runt i nätet nu,
hörs.

Bubbly


It starts in my soul
And I lose all control
When you kiss my nose
The feelin shows
Cause you make me smile
Baby just take your time now
Holdin me tight

Where ever you go, I'll always know
Cause you make me smile here, just for a while
.

Someone like you.


You know that I could use somebody?
Someone like you.

THANK GOD IT'S FRIDAY!

Hej!!

Fredag idag, yes yes yes!
Kom aldrig upp ur sängen imorse, fast jag drömde att jag gjorde det haha. Åkte till Skhlm C, köpte en grå ändlös halsduk, väldigt mysig. Köpte underkläder också, oså testade jag boots, det behövdes. Mina gamla börjar bli för slitna, fast jag funderar på att köpa kängor iår, vill verkligen ha ett par! Aja får se hur det blir med det. Idag är det ju fredagsmys! Ska såklart vara med Andreas, men jag vet inte vad vi ska göra.. Hmm, ska föreslå lite saker.

Ni får ha världens bästa fredag, samt helg!
Vi hörs sen.

Summerdays

17 september

Tjatja!

Mötte upp mina kära vänner, satt ute med dem.
Pratade, skrattade, tröstade och hade oss. Vi gick runt och drev, mötte sedan andra vänner. Tog en lång promenad, fick ta del av ett och annat, nämligen snatteri och tjuvjakt, haha! En underbar dag med mina älsklingar. Hörde dock massa tragiska saker, men de löser sig!

Massa kärlek till er,
hörs.

Me love

Don't need to explain myself

Godkväll.

Drog till skolan för att göra en uppgift, hängde där en stund med vänner, vid halv 2 drog jag till Andreas. Kunde inte motstå honom, SHIT vad jag saknat honom! Han kände nog samma saknad eftersom han inte höll sig borta nångång, bombade mig med pussar, underbart. Vi åt nudlar som jag hämtat och chips med dipp som han snällt bad mig köpa, man kan inte säga nej till en söt sjukling. Vi myste som bara den, och jag kom hem precis, sitter och äter spaghetti med köttfärssås. Har världens yrsel, ser nästan inget :(

Ska gå och vila,
hejdå.

I want to stand with you on a mountain. I want to bathe with you in the sea. I want to lay like this forever. Until the sky falls down on me...


I'll be your dream
I'll be your wish
I'll be your fantasy.
I'll be your hope
I'll be your love
Be everything that you need.
I love you more with every breath
Truly madly deeply do..

All there is left to do is run.

Romeo save me - I've been feeling so alone.
I keep waiting for you but you never come.
Is this in thy head? I don't know what to think-

He knelt to the ground and pulled out a ring and said,
"Marry me, Juliet - you'll never have to be alone.
I love you and that's all I really know.
I talked to your dad - go pick out a white dress;
It's a love story - baby just say 'Yes.' "


Oh är helt kär i denna låt.
Romeo save me - I've been feeling so alone.
I keep waiting for you but you never come.
Is this in thy head? I don't know what to think-"

He knelt to the ground and pulled out a ring and said,
"Marry me, Juliet - you'll never have to be alone.
I love you and that's all I really know.
I talked to your dad - go pick out a white dress;
It's a love story - baby just say 'Yes.'"

15 september

Tjena!

Har äntligen blivit fullt frisk, men väljer att stanna hemma en extra dag bara för att.
Var ledig idag, så jag passade på att göra massa saker hemma, jag städade resten av garderoben, slängde all smutstvätt i tvättmaskinen och satte igång den. Rotade genom mig gamla mobil och blev lite över nostalgisk, vilka minnen det finns i en gammal mobil! Trodde inte det var så många. Fick mig ett gott skratt iallafall. Snart ska äta middag med familjen, så vi hörs senare.
Bye.

Go faster

Make time go faster, cause I miss you like hell!

Vettigt värre

Tja.

Har faktist gjort ett par vettiga saker idag.
- Städa rent min garderob, (hunnit med hälften).

Det är omöjligt att göra allt på en dag,
jag har minst 25 par jeans, resten är en lång gåta...

- Jag lagade middag.

Vet att jag är duktig på att laga mat, men jag visste
inte att jag var såhär duktig? Det smakade himmel!
Blev stekt strimlad kyckling, i creme fraiche och pasta.
Blandade ihop en god sås med hjälp av kryddor.
Creds.

Times square

Klicka!

Eftersom ni är snälla, så klickar ni på länken här under. Inget skit, bara klicka, komma till sidan, bli medlem, acceptera via hotmail och sedan stänga rutan. Det är en mätare som går, och jag måste få antal besök, så jag får ett premium medlemskap på Spotify.

http://www.FreeSpotifyPremium.com/index.php?referral=17864

Tack till er som gör det :)

V 38

Hej.

Så fort veckorna går!
Endast 14 veckor kvar på detta år, det gick fort?
Har suttit och skalat bort det som flagnat bort på näsan haha, har snytit mig allt för mycket. Lyckades smitta Andreas, stackars ligger hemma och sörjer. Jag har ett stort dilemma, köpte ett par svarta stövletter från H&m förra veckan, med 9 cm klack. Grejen är att jag inte vet om jag kommer använda dom eller inte. Äsch får se.

Ska städa min garderob idag,
mission imposible!

Stickat

Klickade hem dessa två från H&m nyss.

Kände att jag behövde varmare kläder.

Suck it in

Tja!

Denna helg har inneburit nysa och snyta sig hela tiden.
Men jag klagar faktist inte, man blir så pigg när man känner att man börjar må bättre, och man blir överlycklig att kunna gå ut med vänner, och hitta på saker. Jag ser fram emot det. Om en timme är det One Tree Hill, åh vad jag saknat serien! TV på söndagar är det bästa som finns :) Man ser vilken optimist jag blivit, jag behöver det. För det finns folk som är otacksamma, och det behöver jag inte. Jag har kämpat och slitit i onödan känns det som, för jag tas som något oviktigt. Så jag ska se genom den människan, tills denne förstår vad innebörden av tacksamhet är, och visar det.

Skriver väl om något dyker upp i skallen.
Hörs.

You know you're gonna crash!



- I'm just waiting for the hit,
for you to crawl to my feet.
Lovely.

Sicko

Hej.

Har inte skrivit, mår så dåligt som man bara kan!
Jag var hos Andreas och myste igår, förstår dock bara inte varför jag plötsligt blev mer sjuk hemma hos honom? Aja, vi såg på TV och på filmen Valkyria, han har tjatat om att se den, sen den kom ut på bio. Ändå var det jag som var mer inne i filmen. Den var inte så himla bra, för oss som läst om andra v-kriget, är inte detta en konst. Vi såg även slutet på Pirates of the Carrebian. Disskuterade om massa saker, kom fram till en del, nu återstår att se. Kom hem vid 3 och sov direkt, vaknade minst varje timme, snöt mig, rullade runt, hostade och försökte svälja. Omöjligt. Har haft feber, hostat, haft halsont, och näsrinna. Så himla jobbigt. Så jag har spenderat dagen vid TVn och sett på Runs house maraton.

Nu önskar jag bara att jag blir frisk igen,
detta är verkligen inte kul :(

You know you can't deny

11/9

Tja.

Haha kul datum idag.
Världen minns att två torn rasade i USA. Men inte då de tog över mitt hemland, ja, jag hatar USA :) Iallafall, mår mycket bättre idag, stannade hemma från skolan för att inte bli sämre, och det har visat resultat. Idag är det FREDAG men jag har ingen aning om vad jag ska göra, fast ändå skönt med helg!

Hoppas ni hittar på något kul att göra.
Vi hörs sen.

UNDERBART



Paramore - Decode
Kaiser Chiefs - Ruby

Jag älskar att se er svartsjuka

Haters, should i hate you back?

Om jag har svårt för någon,
ska jag då låtsas som ingenting när jag ser denne, eller säga till?
Jag vet att det ligger svartsjuka i själen på personen.
Detta var svårt.

Breath slow

Hej.

Igår kväll började halsen säga ifrån.
Har en sån otäck halsbränna så det inte är sant!
Bara jag inte blir sjuk.. Aja, drömde en jävla massa skumt inatt, dock skrämde min sista dröm mig, den var riktigt otäck! Jag stannar hemma idag och tar det lugnt, jag vägrar bli sjuk. Jag är så renlig av mig så jag ska inte bli sjuk! Här var det en massa klagande. Ska lägga mig på soffan och se på TV tills jag tynar bort. KUL.

Ses.

I love u like a fat kid loves cake

090909

Tja.

Drog till Sätra vallen där min bror hade tränings match med P97 (han tränar knattar, Örnens FF). Min kusin Edo spelar där och var hur grym som helst! Han höll på att slå ner en kille som muckade gräl, men allt fixade sig haha. Satt och drev med avbytarna, hade skitkul med dem. Därefter mötte jag upp Timmy, Kevin, Valle. Vi pratade lite om små saker, efter ett tag skulle vi hem. Så gick Kevin sitt håll, men sen mötte vi upp Dennis och var med han en stund. Drev lite med Sätras Tony Montana, haha. Kom hem precis, jag gillar denna dag skarpt!

FRED UT.

"Jag bara drog"

Nu måste vi dra, vi ses väl nån dag.
Jag svär livet blir bättre, när man vet vart man ska.

Towards the horizon

9 september

Hello.

Skrev inget igår för dagen spenderades hos Andreas till läggdags.
Vi möttes halv 4, drog upp till Emma för att hämta mitt åkkort som hon lånat, sen promenerade han och jag hem till honom och myste. Vi åt efterlängtade nudlar och sen såg vi på filmen What happens in Vegas. Sjukt bra och rolig film. Vi mumsade i oss en massa chips och godis, myste, och diggade till musiken som spelades i bakgrunden. Han planerade en jättefin dag för oss två, så gulligt av honom :)
Idag gick jag faktist till skolan, dock inte på lektioner, men jag kom iallafall dit. Det är ett framsteg!

25 months of love.

Vaknade till ett jättesött sms idag.
Av min lilla sötnos.
8onde idag vilket betyder att vi firar ytterligare en månad. 2 år och 1 månad.

I fucking ♥ u

Sen augusti..

- Har jag gått 4 skoldagar av 11.
- Har jag börjat bita hårt i tänderna.
- Har min migrän blivit värre.
- Har allt blivit så tråkigt.

Måndag

Hej.

Drog tidigt idag ut och handlade.
Köpte ett par stövletter, en stickad tröja, underkläder, strumpbyxor och något till Andreas. Kom hem och efter en liten stund kom Emma och Timmy hem till mig. Vi fixade pommes, svullade, såg på TV och snackade. Emma drog till jobbet, och efter ett tag drog jag och Timmy ut. Vi stötte på Jens och Danijel och tog med dem till Kulan, sen kom Dennis med en basketboll och vi lirade lite, Matti kom också. Timmy slog i näsan när han skulle fånga bollen och låg helt död på gräset haha.

Timmy skjutsade hem mig för ett tag sen,
Nu ska jag ta en dusch, mår inte bra.

Just kiss it

You will always have all of me, I miss you..

These wounds won't seem to heal
This pain is just too real
There's just too much that time cannot erase

When you cried I'd wipe away all of your tears
When you'd scream I'd fight away all of your fears
And I held your hand through all of these years
But you still have
All of me

I've tried so hard to tell myself that you're gone
But though you're still with me
I've been alone all along

Out for the day

God kväll.

Var inte hemma alls länge innan jag drog ut och mötte en par vänner och var med dem, käkade kycklingsallad, snackade och hade det trevligt. Kom hem vid 9 ungefär, är så himla död. Måste sova... Fick iallafall dela några ord med min bror via telefon för en liten stund sen, men mamma röck ifrån mig luren direkt, snällt! Ska köpa hem lite saker imorn, vet inte vad med får se, kanske tar en springrunda också, känns så bra trots all träningsvärk.

Ska nog sova nu,
godnatt.

The best evening

Hej!

 

Tar tillbaka det som skrevs härunder haha. Andreas mötte upp mig efter att ha varit på släktträff vid 11 någon gång. Vi gick hem till honom och myste, vi såg på massa gamla foton, haha va söt och mullig han var! Vi såg även på Saw, Andreas var en liten fegis, han ville inte se den, men sedan gav han sig och höll i min hand. Jag är den som alltid är rädd för skräckfilmer, men vad hade jag att oroa mig för när jag låg i hans famn? Inget alls. När filmen tog slut lagade vi vitlöksbröd och mådde illa efter, av någon konstig anledning. Vi busade en del, hade sååå kul.

 

Vi såg en liten bit av 8 mile, sen bestämde vi oss för att sova. Helt plötsligt låg vi och myste under täcket länge. Vi sov inte fören halv 7 imorse. Sov skit skönt, vi är liksom realister jag och han. Vi somnar kramandes eller hand i hand, sen flyttar vi båda på oss så vi sover rygg mot rygg, det är skönt! Vi vaknade vid 1 och var jättesega av oss, vi åt frukost, sen låg vi och slöade ett bra tag. Kom hem för drygt en timme sen.

 

Väldigt bra kväll :)

DÖD ÅT DENNA HELG.

Önskar att denna helg aldrig exicterat.
VÄRLDENS SÄMSTA!!!!!!!

5 september

Hej.

Väntar just nu på lunch.
Vet inte vad jag gör idag, men än så länge sitter jag och lyssnar på Toppen - Längst fram, grym låt.

Skriver sen.

Världens vackraste låt

Det pirrar till varje gång varje gång jag hör den.
Bara en vet varför.



" Älskling jag vill sjunga för dig,
är det på riktigt snälla blunda och säg.
Är jag i himlen eller drömmer jag älskling?
Träffade dig och min önskan blev verklig.."

Everyday

Wanna wake up with you everyday.

Fredag

God kväll.

Tänke bara tala om vad jag gjort ikväll.
Åt middag med familjen, sedan drog jag upp till Sibel, hon fick prata av sig och så. Sedan lagade hon efterlängtade potatisgratängen. mmm! Har längtat efter den så himla mycket! Sprang hem med min träningsvärk, kom hem på 3 minuter. Jag är lite duktig jag. Fast jag mår inte så bra nu haha. Aja det var min dag, hoppas ni haft en bra dag!

Ibland är det de minsta människorna som hyser den största kärleken.

.

You can't do me wrong..

..You're made for me.
You are the puzzle pieces that were missing in my life.

4 september

Hello.

Drog och mötte Ayan, Baran och Camila.
Vi drog till Thorildsplan, åt där, pratade med lärare. Var med vänner, och åkte hem när det blev långtråkigt. Kom hem för en timme sen ungerfär.

Ha en underbar fredag, känns konstigt att min inte ska spenderas med Andreas.
Hejdå!

Piggy



Min lilla pigglet!

Yesterday once more

Godmorgon.

Min dag i ord igår..? Underbar.
Andreas hämtade upp mig vid halv 6, åkte hem till honom och låg uppe i hans säng och myyyste. Vet inte vad det var, men det kändes helt otroligt. Vi var på varann hela kvällen, jag kurade in mig i hans famn, han kramade hårt om mig och viskade saker i mitt öra. Ja, ni förstår. Vi åt även Budapestbakelse, mums! Klockan 9 såg vi på filmen The day after tomorrow, och jag kom inte hem fören vid 11. Illa. Men kunde inte slita mig loss från stunden, det var mörkt, regningt och blåsigt ute, och jag låg i hans sköna famn. Somnade nästan till och med. Har ingen ork i kroppen att sitta på lektion i Thorildsplans Gymnasium, så jag stannar hemma idag. Fast jag ska snart dit på ett ärende med Ayan & Camila.

Vi hörs under eftermiddagen.
Tjaaaaaaa.

Cartoon Network

Upwoken

Hej.

Drog faktist ut på en rejäl runda. 4,5 km. Stannade inte trots att jag fick håll, det kändes så skönt. Ska försöka göra detta en gång i veckan framöver. Kom hem och tog en lång kall dusch, sedan tittade jag på Sagan om de två tornen med min bror, därefter fixade vi mat. Ska dra upp och fixa håret nu, och senare hem till Andreas.

SES.

I guess you could say, that i'm on top of the world with you, angel of mine.

Cut the thoughts off

God morgon.

Mådde skit igår, somnade ett tag, och vaknade sen av att jag mådde bättre. Okej, 1000 mg alvedon hjälpte till på traven. Min kusin var här igår, och jag snodde 20 tal filmer från hans hårddisk, underbart! Ska snart ut på en spring runda, behöver sluta tänka just nu och bara göra något.

Vi hörs sen antar jag?

07



Egypten 07 - Alexandria, Södra Medelhavet.

2 september

Tja!

Drog till skolan idag, kunde inte varit tråkigare...
Efter lunchen hade vi gympa, och jag glömde mina kläder så jag och några andra fick gå till Stadshuset i hettan, ta kort där och sedan tillbaka. vi gick ungefär 4 - 5 km, i rask takt. Och jag blev jätte uttorkad, så nu mår jag piss:( Köpte med mig en Cola och pommes i hopp om att må bättre, men det hjälpte inte. Så nu ska jag vila. Egentligen har jag lovat Andreas en joggingtur ute i skogen idag, men jag vet inte om jag orkar. Får samla kraft!

Vi hörs sen.

Kick it

Curtain falls

Together we face our final fears,
remember the moments that we share.

I will never give you up, or let you go.

Utomhus

Go'kväll!

Drog till Media Markt, stötte på en sjukt trevlig man, fick pengar tillbaka åt Andreas. Drog sedan hem och hälsade min bror hejdå.... Drog ut med killarna vid 6 tiden, och kom hem nyss. Ja dagen har gått i dalgångar, glad en sekund, skit ledsen ett tag, sedan lite glad igen.

Aja ska se runt i nätet nu, hejdå.

BRO



Kommer sakna dig som in i helvete!!!
Du får besöka oss så ofta du bara kan, vill ju ha din mat, hehe.
Ha det bäst<333

1 september

Halloj.

Redan september, tiden springer förbi..?
Är som sagt ledig idag, har legat och latat sen 10 och härnäst vet jag inte vad som händer, jag tror att jag åker och lämnar Andreas hörlurar, och köper med mig något. Om inget annat dyker upp, vilket jag inte tror.

Vi hörs sen.

Hey sexy



Världens sötaste, tror jag dör :)

.

RSS 2.0