Bye

Hej! Min kusin är här så jag hinner inte blogga, vi ska snacka lite nu medan vi ligger i min säng och sova efter det. Har precis tagit två st 400 mg ipren, inte bra! Vi hörs imorn, godnatt!

Ich liebe es

Hej på er! Väcktes av mina två söta tyska kusiner Sam och Adam. De hoppade på mig vid 12 och jag vaknade till direkt. Vi har ätit grillad kyckling och tikka masala. Jag har nördat mig med dem hela dagen. Spelat dataspel, brädspel och kollat på Cartoonnetwork hela tiden! Vet inte vad jag ska göra idag men jag har precis blivit sjuk, så det blir nog inte Nrj för mig. Vi hörs sötisar, ska titta på Ed, Ed & Eddy!

Trist

Hatar att veta att folk mår dåligt det smittar av sig jättefort. Försöker finnas där för de behövande, jag skulle vilja bära bördan som de står ut med. Det känns inte bra, ska nog ta en snack med berörande. Sedan sova, vi hörs imorgon jag lovar! Godnatt!

Kärsö

På torsdagen den 4/9 drar THG:s ettor till Kärsö, vi ska göra massa aktivikteter som dragkamp, beachvolley, kanot osv. Jag har skakat hand på att ta ett dopp i det blå den dagen, fyfan vad sjuk jag kommer bli efter det! Hmm.. undrar hur det kommer bli där, förmodligen sjukt roligt om inte mer. Problemet är att vi måste ta oss dit på egen hand, och jag har inte en blekaste aning om vart det ligger. Får väl klicka fram rätta vägen på nätet, see ya!

Hasna



Vinter 06, bästa året någonsin!

Naughty!

Skolan startade förra onsdagen och denna vecka har jag redan råkat ut för tre utskällningar! Tisdag : Spanska lärarinnan säger att vi ska kunna enkla saker som vart Madrid ligger, Ravin goes ; Ja, i Central Amerika. Jag får skrattattack gång på gång då hon säger att det ligger i Syd Afrika istället. Lärarinna som är gravid sa till flera gånger och ville till slut slänga ut oss. Onsdag : Hade tråkigt på lunchrasten så jag, Daniel och Emilia går in i en random korridor och hittar en stol med hjul, Emilia skjutsar runt mig på den i hög fart, jag och stolen ramlar så vi sprang in på ett rum och skrattade ihjäl oss. Fyra lärare kom och frågade vad som pågick och Både Daniel och Emilia vände sina huvuden och skrattade så jag fick hitta på en story, och givetvis babblade lärarna om att det inte var någon lekplats blablabla. Torsdag : Var ute med Daniel då vi bestämde oss för att sitta med Ayan & Co vid matbordet och vänta på att de skulle äta färdigt. De staplade över 10 plastmuggar och sa den som är sist att gå från bordet plockar undan. Alla flög såklart ur stolarna och gick till disken. Flera lärare kommer och säger till och de anfaller direkt mig, jag småtjafsar med läraren och han tvingade mig plocka muggarna, han frågade vilken klass jag gick i men jag lyckades att inte berätta haha. Så ser ungefär mina raster och lektioner ut eftersom alla vi ettor fortfarande utforskar skolan, lärare etc.

Helg igen!

Tja! Dagen har gått så fort, vi skojade genom alla lektioner och slutade nångång vid två. Sedan skulle jag dra hem till Jakob med sällskap av honom och Daniel, men Daniel skulle hem och lämna sina böcker först sedan komma. Så jag for med Jakob hem till honom, vi åt mackor och körde Guitarr hero. Mannen kör på expert! Jag på easy, pinsamt! Jag hjälpte honom städa sitt rum och sedan mötte vi upp Daniel och vi skrattade massor tillsammans.. Det är verkligen ett par bra killar jag parats ihop med. Vid sextiden skulle dem dra till stan och titta på Kärrtorps nollning, så jag passade på att dra hem till min kusin som idag fyller 22. Vi åt massor med mat och jag pratade med mina jämnåriga kusiner Amanie och Claudia om allt. Kom precis hem och är glad över att kunna blogga nu i helgen! See ya!

UPPDATERING!

Förlåt för en skitkass uppdatering. Har inte haft tid att skriva. Ska hastigt dra genom igår och idag.
Igår var skoldagen lång tråkig och många småsov. Efter skolan drog jag, Daniel, Jakob och Ravin till Mariatorget för att möta upp Jakobs syster Mira. Sedan åkte vi till stan och tittade runt på mobiler åt henne och åt såklart på Mcdonalds.

Idag var det en av de roligaste skoldagarna, hyssen som jag och andra gjort berättar jag mer om sen. Efter skolan var jag med Andreas som jag inte träffat sen skolstarten! Saknat honom! Brodern tjatar efter datan, typiskt.. Vi hörs!

Hehe

Hej! Många kanske missförstår men ännu en gång för er som inte fattar, så är jag och Jakob bara vänner. Skoldagen gick iallafall bra, men lyssnade knappt på någon lektion latjade bara. Slutade något innan tre och drog till stan med Daniel och Jakob, vi åt på Burger King. Efter det gick vi runt på stan en stund, köpte skolredskap och jag visade dem massa parfymer. Alla tre var sysslolösa så vi drog hem till Daniel och var där och hade kul, de "läste" Slitz tidning och jag skrattade åt dem. Sen pratade vi nog mest om allt. Vid sjutiden skjutsade Daniels pappa oss till Spaderdam i Mälarhöjden där vi åt. Jag åkte hem efter det och stötte på Bejna Timmy, Navid, Kevin och vi promenerade runt och pratade. När jag kom hem hjälpte jag min bror att montera en soffa som han ska ha i sitt rum. Han har köpt massa nytt, så orättvisst! Nu ska jag prata lite med Andreas, en vecka sen fan.. Vi hörs!

Aj aj

Det blev 2 - 1 till AIK. För er mina trogna Hammarbyare, det är bara att bita ihop!

TV

Tja, har bara tittat på tv hela dagen. Bläddrat mellan kanalerna och somnat i sängen. Pratade lite i telefon med Bejna om min skola och massa annat. efter det snackade jag lite med Jakob, vi ska tydligen dra nånstans efter skolan och äta och snacka han och jag. Det känns skitbra att ha en ny vän som man bara inte kan sluta prata med, det bästa är nog att han litar på mig, eftersom jag redan vet massa privat om honom hihi. Många kanske missförstår men vi är endast vänner (inga förmåner). Anyway, det är Mean girls på tv, blir ingen match för mig, har huvudvärk haha. Ha det gött.

Todays


Tshirt - Monki
Chinos - Bik bok
Väska - H&m

Chocolate


Kladdkaka on the way.

Inpacking

För er som avskyr kvaliten på ert hår är mitt enda tips inpackning. Det gör håret så mjukt men livligt, samtidigt som det slätar ut och bättrar det. Mitt hår är lite i dålig form men jag har prövat att ha inpackning i håret två gånger i veckan under en viss tid, och det funkar! Testa det! Själv använder jag Gliss.

Vardag!

Hej på er! Jag kom någon minut sent idag eftersom jag inte hittade klassrummet men det löste sig. Vi hade ett matte test som jag blev klar med efter 20 minuter, inte så svårt alls. Tvåorna och treorna är tillbaka till sin skola, och jag tyckte det var lite otäckt att vara med dem, eftersom de kanske såg ner på en bara för man var yngst och ny. Min andra och sista lektion på dagen gick också bra. Vi hade lite genomgång och fick låna 10 läroböcker, tungt! Efter skolan åkte jag, Ravin och Jakob till Kärrtorp för att hälsa på där. En riktigt fin skola! Det märks att bara smarta går där. Vi fyra mötte vi Rim och vi åkte hem med henne. Jag har suttit och slappat hemma ett tag, antar väl att jag ska titta på matchen eller något liknande. Vi ses.

Kill your mood!

Vissa saker gör en bara så otroligt irriterad, som nu. Jag har lust att slå i väggar tills mina knytnävar blivit täckta av blod, och slita loss håret tills jag inte hade något hårstrå kvar. Jag vill krossa varenda glasruta som exicterar och jag vill skrika tills jag hostar blod. Nu är det dags för mig att sova, hör av mig imorgon efter skolan, godnatt!

Min bror Samers..


 ..Mösspåtagnig 2005, St Eriks Gymnasiet.
Längtar till min tur.

Något för mig?

Skolan har börjat sa sin stora roll i mitt liv igen. Men jag gillar verkligen allt! Stämnigen är skön och dem jag hänger med verkar vara otroligt snälla. Jag trivs helt enkelt, men det återstår att se hur det blir med plugget. Förr längtade jag till helgerna, nu är det vardagar som gäller för min del. För er som också börjat gymnasiet iår hoppas jag trivs precis som jag, annars kan man ju alltid byta. Jag tittar på filmen The Beach just nu och har sett den så många gånger, tittade på Fantastic 4 innan. Imorgon kommer dem som går i andra och tredje ring, lite pirrigt men det kommer nog gå bra. Jag ska snart iväg för att fixa håret  och sedan sova, men tills dess, ha det bäst!

:)

Ska tala om lite om gårdagen och denna dag. Igår gick jag ut med Mary, vi promenerade runt i ett par timmar och pratade om allt. Vi satt i Sätrabadet och myste. Vid sextiden drog jag hem till mina kusiner och var där och hälpte till att montera nya saker som de köpt. Sedan bakade vi en kladdkaka! Var där över natten och skojade om allt. Idag sa vi hejdå till Sandra och sedan gick jag och en annan kusin runt i stan. När jag kommit hem åt jag revbenspjäll sedan gick jag ut med småkusiner från Tyskland och lekte. Hemma var det släktträff.

Brist på tid och data

Sorry, har inte tillgång till data lika mycket, min bror ska ha den nu. Skriver senare.

Bye Sandy!

Hej! Förlåt att jag inte skrivit men jag var ute hela dagen, och nu är jag hos mina kusiner där jag sovit. Vi ska lämna av min kusin Sandra i central station, för hon ska flytta till Halmstad för att plugga ekonomi på högskolan där. Vi bakade en jättestor kladdkaka. Jag visar er bilder när jag kommit hem. Jag kan inte vara inne på datorn så mycket, de är nämligen nyinflyttade så jag måste hjälpa till med massa saker, och hjälpa min kusin packa sina kläder. Vi hörs när jag kommit hem om inte innan. With love, from Hasna!

Tvillingarna, Sandra till höger.

Hasna, svensk?

För två dagar sen fick vi alla ha handledar samtal. Min handledare trodde jag var en del svensk eftersom hon tyckte att min svenska var så bra, but hey, thats just me! Jag kunde inte hålla mig från ett litet fniss, men när man tänker efter så är det väl bra att hon tror så? Kände mig ganska stolt sedan med tanke på att jag inte ens är född här, jag talade om det för mamma och då sa hon att när jag gick på dagis lärde jag mig komunicera direkt, utan att ens kunna språket. Svenska lärde jag mig flytande efter ett halvår i Sverige, år 1995. Jag har tydligen en språkförmåga. Jag lärde mig prata innan jag kunde gå. Tidigast i släkten, av alltså 20 barn var jag snabbast lärd. Aja det känns skönt att kunna fyra språk varav tre flytande. Jag ska så klara av att tala spanska flytande i slutet av trean!

 


Fyra år och körde fotboll haha.

 

Less

Hej på er, underbart väder idag! Förlåt att jag inte bloggar lika mycket men jag har inte tillgång till internet så ofta nu. Igår blev inte som jag skrev. Jag mötte upp Alex vid sex tiden och sedan Yossef, sedan var vi ute med alla gamla klass kompisar och dem från parallel klassen. Otroligt kul! Det var jätteskönt att slappa med dem man kännt i många år och skratta åt allt. På vägen hem hittade jag en cykel som jag skulle cykla hem med, men sen kom Alex och tvingade mig sitta på styret när det vär en lång backe och en svängning. Jag var hur rädd som helst! Tittade på Hanibal med mina syskon när jag kommit hem sedan pratade jag i telefon med Andreas tills jag somnade. Har inte träffat honom sedan skolan startade, den jäveln! Vi ses!

School

Hej! Skoldagen har väl gått sjukt bra. Jag älskar min klass och speciellt killarna, för de är de enda jag kommer överens med. Vi fick våra skåp idag, allt är Jakobs fel att jag fick underskåp! Han bad mig gå före honom i kön när jag var bakom honom sedan fick han över och jag snett under honom, åh! Efter skolan åkte jag och Ravin till stan för att möta Mary. Vi gick runt och sedan satt vi och pratade länge i Burger King. När jag kom hem runt halv fem käkade jag kebab, och massa choklad. Föresten min bror har lämnat min internet modul, så jag har ingen internet på min dator för tillfället. Så jag frågade Jakob om han kunde hjälpa mig med att fixa på mobilen så jag kan blogga, och vara inne på internet från den. Han försökte flera gånger och nyss la vi på luren eftersom han var tvungen att åka iväg någonstans, på måndag har han lovat att fixa den. Och då kan jag blogga från mobilen mitt under en lektion vilket jag tycker är otroligt häftigt haha. Jag ska nog vara med Andreas en stund idag, har inte träffat honom sen skolan började. Vi ses sötsmulor!

Snälla mamma

Jag beställde bara en grå lång tunika ur ellos senaste, och en himmelblå pike tshirt. Ganska niciga faktist, ska leta efter bilder på nätet, föresten, det går rykten i huset att vi ska äta falafel till kvällsmat. Det luktar så det ryker om det, gott!

Mother?

Nyss track mamma upp en ellos tidning i ansiktet på mig. Hon vill att jag beställer något från ellos eftersom hon får ett sjukt snyggt tallriksset till premie. Så haha det är bara att sätta igång att välja något ur höstmodet i tidningen, nice!

Über!

Tjena! Denna skoldag var ännu bättre! Visst vissa lektioner var långtråkiga men i stort sett var det kul. Jag har lärt känna ett par idag haha, ni vet hunken Jakob som jag snackade om tidigare? Honom har jag pratat mest med. Johannes och Hugo är några jag också lärt känna. Vi gjorde fler namnlekar och pratade lite och latjade. Datorkunskap hade vi med. Efter osmaskiga lunchen fick vi rita plansher där klassens namn stod. SP1D. Vi ska nämligen åka till Kärsö den 4:de september och tävla mot andra ettor i THG. Vid tre slutade vi och alla åkte tåg gemensamt. Jag och Ravin var hungriga så vi bestämde oss att äta på Burger King vid plattan. Ayan hängde på. Vi åkte med Jakob och han hängde också på, vi fyra åt, och jag skratta nästan ut allt jag åt. Det var så himla kul. Fick lära känna honom lite mer, i framtiden kommer ett foto på honom haha. Jag orkar inte med min reserv mobil så jag använder min K750i, så jag har lyckats få med dagens. Ses.

ziptröja - Josefin Josefssons
Linne - H&m
Jeans - Weekday
till det hade jag vita tygskor från Dinsko.

Redan press!

I över en timma nu har jag och mamma fyllt i massa blanketter som ska till skolan och sedan har jag funderat över vad jag ska ha på mig. Det blir ljusa cheap monday jeans, vitt ribbat linne och en korallfärgad ziptröja över, ganska chilligt. Också självklart en traslig söt uppsättning. Jag tror jag gillar skolan haha. Men ska nog sova nu, ska upp 7 på morgonen, godnatt!

Databeroendet

Åh va less jag blir! Jag hade planerat att sova galet tidigt idag men datorn har gjort mig pigg. Ser fram emot morgondagen alot!

SP1D

Hej! Min första gymnasiedag är avklarad! Jag går verkligen i en bra social klass. Det är kul. Men man längtar fort hem! Vi gjorde massa övningar för att lära känna varann, och enligt mig och fler tjejer i klassen är Jakob, klassens hunk! Vi hade kul, men vet ni vi är 32 jävla elever i samma klassrum! Sjukt många att lära känna på en gång. Jag pratade med i stort sett alla som jag skulle kunna tänka mig bli vän med och känner mig nöjd med min första dag. Jag kom i samma klass som Alex Baur och vi har det trevligt tillsammans. Vi åkte hem tillsammans och han gick hem, medan jag gick till Sätra skolan. Stötte på älskling och sen Jonas! Åh jag pratade med honom om skolan, sommaren, att han saknat mig och såna saker haha, jag saknar den jäveln. Vid fyra drog jag och Andreas hem till honom och åt nudlar och myste. Jag hjälpte honom med sina läxor och pratade lite med hans föräldrar om min skoldag. Kom hem för en liten stund sen, precis när jag stängt ytterdörren öste regnet ner, vilken tur jag har! See ya!

I'm so screwed over!

Godmorgon läsare. Jag är helt körd nu! Skola om 1:45 h. Jag är skitspänd, får väl se hur det går, vi hörs i eftermiddag!

Bye lovet!

Nu ska jag stänga av datorn och försöka sova. Jag har ställt alarmklockan på 07:30.. får väl se när jag somnar. Jag önskar alla er godnatt, och mig själv ett stort lycka till! Vi ses imorn, om inte tidigare!

Happyness


Jumping out of joy.

Tack för mig sommar 08

Jag är väldigt överväldigad över detta sommarlov. Det har varit otroligt roligt. Jag vill bara skriva ett stort tack till dem som haft en bra del av den. Jag lär aldrig glömma dessa minnen, både bra och dåliga. Men tiden vi har tillsammans är prislös. Jag avgudar varenda en av er, för ni har liksom byggt upp mig till den jag idag är.. De starkaste i mitt huvud just nu är :
- Alla utekvällar
- Basket kvällar
- Fest hos Dennis kvällar
- Middagar
- Mys hos ensamma Andreas
- Massor med bad och skoj
- Skansen 08
- Filmkvällar
- Mysiga nätter
- Överflöd av mat
- Alla skämt
- När alla samlas och har kul
- Cykeltiderna
- Suttit och sjungit till musik tillsammans.

Jag har ett stort tack att säga till dem som hjälpt mig fullborda mitt sommarlov, och gjort det fyllt med skratt och glädje. Jag kommer att evigt stå er till tjänst. Jag fick trots allt som jag önskade idag, att få träffa dem killarna som betyder mest. Jag önskar att vi alla fortfarande ses någongång, och hänger ihop på somrarna, för killarna har banne mig lovat att vi ska åka utomlands ensamma nästa sommar. Jag hoppas det! Mitt sommarlov är officiellt slut nu. Men sprattliga jag kommer alltid leva kvar. Ska försöka hålla kontakten trots plugg och sånt, med alla. TACK igen.

Just shoot me!

Godkväll. Jag behövde inte åka till söder eftersom jag fick extra pengar av min bror så jag klippte mig i Skärholmen. Mitt hår slutade precis där min rumpa började, nu är det vid bröstet. Känns mycket skönare! Sedan hämtade jag ut mitt id-kort, såg väldigt brun ut på bilden. Sen åkte jag till Sätra och besökte Sätraskolan och lärarna, saknar! Efter det åkte jag till Skärhomen men Andreas, Martin, Maze, Timmy, Dennis, Kevin, Rakan, Matti. Där stötte vi också på Alex, Navid och Yossef. De första tre lämnade oss, men vi hade kul ändå. Vi gick runt och de fånade sig i massa affärer haha. Vid halv fem drog de hem och jag gick hem till min mormor. Mina kusiner från Tyskland kom idag på semester i Sverige. Har saknat dem! Adam och Sam heter dem, riktiga busar! Jag var där drygt till 8 med alla andra kusiner med, sedan for jag till Sätra igen och hem till Andreas. Vi myste och jag fick bitchslap:a honom så han inte skulle somna. Jag skyndade hem vid tio och mamma påminde mig om att jag och hon skulle skriva på massa papper till nya gymnasiet, då gjorde vi det, och pratade samtidigt. Nu är jag helt nervös, måste ta ett lugnande medel!

Attans

Godmorgon! Attans också jag vaknade för tio minuter sen! Det är Andreas och Marys fel igen! jag var uppe halv nio och pratade med båda sedan somnade jag nio, precis när jag ställt klockan på vakna klockan nio! Fan jag som hade bra planer idag! Jag har precis ätit frukost och ska slappa lite framför datorn innan jag åker in till söder och finner ett bra drop in, jag måste ha tillit. See ya.

Drop in

Jag är jätte nervös inför imorgon. Jag ska klippa mig! Det var ett tag sen sist, måste åka in till söders drop in och försöka visa mina goda sidor av mitt utslitna hår. Vågar inte göra det ensam!

Jag ska sova nu iallafall, shit! min sista sena kväll på mitt sommarlov a la grundskola. Det suger hästballe! Godnatt små ugglor vi hörs.

Tvekar

Jag börjar redan tveka inför gymnasiet. Efter att frågat folk som börjat idag känns det pirrigt. Jag har forrtfarande den glada känslan att sommarlovet snart är över och jag börjar Sätra skolan igen. Och äventyrar mer än året innan. Nu blir det mer blygsamt, för jag kände nästan varenda kotte i min dåvarande skola. Jag har verkligen upptäckt att jag har separationsångest. En skada som jag har, seriöst. Enda sen jag var liten, har jag till och med sparat stenar som betytt något för mig. Jag spar allt i min barndom och jag tvekar inte på att jag fortfarande samlar på vissa saker. Men det är själva separationen som jag hatar.

Jag har faktist ett otroligt starkt minne för allt, jag kan komma ihåg speciella meningar som folk sagt som de sagt för över tio år sedan. Jag tror att det är för jag är rädd att släppa taget om något. När jag skulle flytta grät jag mig ut ur huset som jag bott i under tio långa år, mina nätter i nya huset var sömnlösa under lång tid. När skolan bara innehöll få veckor kvar föll mörkret över mig. Jag mådde så dåligt så man inte kunde tro det. Och sista dagen, då jag skulle skiljas från min klass.. Jag ville verkligen inte, jag stor grät i skolan, kramade varenda klasskamrat och lärare jag någonsin haft och satt i skolan tills de skulle stänga. Jag grät mig till sömns ett par nätter i rad. Tänk att skolan jag växte upp i, har jag växt ur. Nej det kan inte vara sant, jag vill tillbaka till samma gamla skolbänkar och hälsa på varenda lärare och elev. Jag vill tillhöra Sätra skolan igen.

Vissa av er kanske tror att jag är ohumanisk. Men de som känner mig tror jag vet hur jag verkligen är, bland annat min mamma. Hon säger själv att jag borde lära mig att ta nya steg i livet utan att titta bak. Hjärtat vrider sig tusen varv och det blir tjockt i halsen bara jag tänker på allt nytt som förts in i mitt liv på sistonne. Jag avskyr nya saker, förutom nya vänner.

Vem kunde ana?

Hej på er! Jag var så ledsen när jag kom hem idag kväll för jag visste att min dator inte hade någon funktion längre. Jag gick dystert in till min brors rum och där låg påsen, jag frågade hastigt om modulen låg där i och han sa att de skulle skicka hem brev när det är dags att lämna tillbaka den. Aldrig! Ödet säger att denna modul ska hålla ihop med mig och ingen annan! Dagen spenderade jag hos Ravin, jag hjälpte henne med massa nya saker, (mer info sen) och sedan for jag hem till Andreas. Fan det var ju ett tag sen vi brottades och hade massa kul, skön stämning för första gången på länge faktist. Jag var hos honom hela eftermiddagen till nångång efter tio. Han var så trött efter sin första skoldag, så det räckte med att jag gav honom en ryggmassage, sedan slocknade han i över en timme. Han är så söt att titta på när han sover, vaken också haha! En bit efter tio for jag hemåt och åt pappas lagade nudlar, mums. Skola om mindre än två dygn! Panik. Men jag vill ändå starta, man känner sig fräsch efter ett galet sommarlov. Ses sen.

Sätra skolan

Jag saknar min gamla skola utav helvete, jag saknar redan grundskolan igen. Det är svårt att släppa taget när man gått där sen man var sex år. Jag kommer besöka skolan massvis med gånger, kommer aldrig att sluta. Jag är en sån människa som har svårt att släppa taget om något, jag bryr mig på hög grad. Jag röja mitt skrivbord nu, vi hörs.

Maffigt

Jag är proppmätt! Har precis fyllt magen med tre rostade rasker med smör och omelett på. Oboy till det såklart! Jag skulle kunna stå över diverse måltider idag. Jag har pratat i telefon med både nervösa Mary och Andreas. Jag har försökt intala dem att det kommer gå bra. Men Mary är skräckslagen och håller sig för sig själv, Andreas ljuger för läraren och skippar lektionen för att han har svårt att befinna sig bland en stor grupp människor. De klarar sig på något sätt. Min bror ska lämna in min internetmodul idag. Så jag kommer inte att logga in lika ofta. Jag ska nog ta mitt farväl genom att titta på "27 dresses". Vi ses.

Upp & hoppa!

Hej på er! Titta vad tidigt jag är uppe! Jag har varit uppe sen halv nio, för ett stöd till Andreas inför skolan. Jag vill sova men ändå inte, måste vänja mig! Jag måste ju vara uppe halv åtta när jag börjar halv tio nu, fan! Jag kan knappt tågtiderna eller hur snabbt jag kan gå på morgonen. Jag har bara bott här i två månader så det blir lite svårt. De flesta börjar skola idag och jag hoppas att allt går bra. Idag ska jag hem till Ravin för att mecka med hennes dator, sedan är det tänkt att hon ska fixa lunch till oss. Efter det ska jag träffa Andreas när han slutat skolan. Jag ska surfa lite på nätet och sedan äta mig en maffig frukost, jag är riktigt sugen på omelett! Vi hörs!

Så perfekt men ändå inte

Ni som följt min blogg vet att jag har en pojkvän. Andreas Olsson heter han. Han är lika gammal som mig och de flesta av våra vänner men ändå är han annorlunda. Han är mogen för sin ålder men ändå inte. Han vet precis vad han ska säga för att få mig att bli kär på nytt, men han vet aldrig vad han ska säga när vi kommer i konflikter. Han vet precis när han ska hålla om mig, men han vet inte när han ska släppa. Han är en typisk svensk kille, men i mina ögon finns det ingen annan i världen som kan mäta sig med honom. Man kan alltid skoja med honom, men han säger aldrig till när det blir för mycket. Han är snäll, men väldigt agresiv när vi inte samspelar. Han älskar att ha mig i sin närhet, men han tar mig för givet. Jag älskar honom, men är för beroende. Snart börjar skolan och då går vi i helt olika skolor, och kommer sällan ses. Gymnasieplugget är inte det lättaste har jag hört.. Han kommer nog bli mer stabil, och jag kommer sitta och dagdrömma om honom på mina viktiga lektioner. Men jag tror vi kommer uppskatta den korta tiden vi spenderar men varann under en vecka. Man lär sig att inte ta folk för givet när man är från dem. Man inser hur mycket man behöver den andre för att fylla sina dagar. Jag älskar Andreas Olsson ur djupet av mitt hjärta, och nångång under dagsloppet sitter han där med ett leende förmodligen och skriver ett gulligt sms vad jag hoppas på. Godnatt folks!


Mr big feet och Miss smallfeet.

Data


Modulen på vänster sida.

Last night

Detta är min sista kväll med mitt internet. Har hållit mig till Telenors trådlösa bredband, och jag är faktist jättenöjd. Det är inte ofta trådlös internet funkar bra. Det får åka vidare till någon annan som behöver det.. Men jag har blivit så van! :( aja nu ska jag sova, för jag anar att flera personer kommer messa mig på morgonen angående skola och nervositeten. Godnatt kära bloggläsare, vi hörs.

Promenader

Jag fick nog av att vara hemma, så jag gick ut. Jag promenerade runt ensam och neddämpad när jag plötsligt hörde Andreas skratt. Jag undvek att gå till det hållet han var och vände, han såg aldrig mig. Jag mötte upp min bror i centrum som hyrde filmer och köpte gott gott och fortsatte sedan min promenad. Jag bad Andreas möta upp mig. Vi möttes och det vi gjorde på en timma var att tjafsa, inte kul men han måste inse fakta. När jag skulle hem för tio minuter sedan förföljdes jag av två män, riktigt läskigt. Jag sprang från deras sikte, till mitt hus och gick in till säkerheten. Fick precis höra av min bror att han ska lämna in mitt internet imorn.. Det innebär färre blogg inlägg. Vi hörs.

Andreas Olsson


Guds vackraste skapelse, min pojkvän.

Uttråkad

Jag har varit hemma hela dagen, eller rättare sagt legat i min säng hela dagen. Inte rört mig allt. Jag sov till och med för att fördröja det tråkiga. Jag vill faktist börja skolan redan imorgon, orkar inte ha det så tråkigt som jag har. Jag har en to do lista över saker som måste göras innan skolan börjar. Jag måste : Klippa mig, lämna in min mobil på lagning, bestämma vad jag ska ha på mig, köpa mappar och tillbehör till skolans gång, men jag måste först få pengar av mamma. Men jag tror jag måste ringa till klippoteket och beställa tid, de har en jävla massa hår att klippa på mig! Mitt hår slutar där min rumpa börjar, haha. Jag tror inte det blir någon utgång för mig denna söndag, hur jag klarar mig vet jag inte.. helt sinnessjukt. Jag har en syndrom som lyder att jag inte kan vara hemma för mycket, jag klarar bara inte det!

Michael Jackson - Stranger in Moscow

 

Söndagar?

Är söndagar verkligen en helgdag, eller bara en dag som får oss attt känna oss extra lata. Jag har aldrig gillat söndagar, det är alltid en urtråkig dag. Jag ska äta lasange alldelles strax, och jag förmodar att jag stannar hemma hela dagen om jag inte går hem till Andreas vilket bara är ett kanske. Jag har städat mitt rum och snart ska jag rensa skrivbordet inför skolan, har allt från chips till läppglans där. Mamma ska åka och köpa vita stick on "tapet" som jag ska fästa på mitt skrivbord. Bättre än att köpa nytt för jag är kräsen och orkar inte gå runt i veckor för att hitta det jag vill ha. Hoppas ni har bra planer idag. Sayonara

Klassen


Jag saknar er något enormt.
Since 1998, class of 2008..

Spår av skola

Hej, man känner verkligen att det finns spår av skoltider. Man blir allt latare, vädret blir sämre och man känner sig allmänt dum. Jag vet inte vad jag ska göra idag men jag kanske åker hem till mina kusiner och hjälper dem packa upp saker och ting, min bror har sagt att de har överdrivet mycket saker i huset. De flesta börjar skolan imorgon, jag börjar inte förens på onsdagen vilket jag tycker är bra, eftersom jag hinner träna på "tidig" sömn flera nätter till. Jag undrar vad ni har för planer i detta väder. Får väl se vad jag hittar på, jag skulle gärna vilja se alla vänner innan vi splittras, men tror inte det händer. Aja ska ruttna på här i min säng, vi hörs senare.

Goodbye

Spana in låten A fine frenzy - Almost lover. Texten är så bra och låten säger mycket. Fan att man ska behöva känna sig som textraderna. Så sorligt men den är bra. Här är ett par rader ur låten :

I never want to see you unhappy
I thought you'd want the same for me

Goodbye, my almost lover
Goodbye, my hopeless dream
I'm trying not to think about you
Can't you just let me be?
So long, my luckless romance
My back is turned on you
I should've known you'd bring me heartache
Almost lovers always do

I cannot go to the ocean
I cannot drive the streets at night
I cannot wake up in the morning
Without you on my mind
So you're gone and I'm haunted
And I bet you are just fine
Did I make it that easy
To walk right in and out of my life?

Pain

Har ingen lust att titta på film, har tittat lite på The notebook, The black balloon och Futurama. Jag ska nog lägga mig i sängen och lyssna på musik från förra sommaren, jag saknar den. Vi hörs imorn gullefjun, godnatt!

The Voice!

Hej på er! kom precis hem från en helkväll på The voice. Det var hur kul som helst! De bästa artisterna kom iår som t.ex. Flo-Rida, Colby Odonis, Brick and Lace, Adam Tensta m.f. Vi var en grupp tjejer på mellan 10 - 15 pers. Vi bildade stora ringar som vi dansade i och snacka om att mina fötter värker! Rösten är helt borta efter allt skrikande, men det var skönt att kunna umgås med sina nära och kära innan man verkligen skills åt i gymnasiet och skaffar nya vänner. Jag hoppas ni har haft en underbar dag, och jag är säker på att minst hälften av er har tagit min bild där nedanför, visst är den otroligt nice? Jag tycker det. Jag ska kolla på fortsättningen av The notebook, så jag skriver efter att filmen tagit slut, vi hörs!

Candy lips


Taste just like candy.

Frulle

Tjena, sitter och äter frukoskt nu med noll koll på vad jag ska göra under dagen. Jag är och kommer vara ensam under hela dagen eftersom min familj är och hjälper min morbrors familj som flyttar idag. Ska titta lite på 2 ½ män. See ya!

The notebook

Finner mig själv ingen bättre film än The notebook, den är så himla bra och sorlig! Jag önskar den kärleken dom hade fanns inom det riktiga livet.. Tittar på den just nu, tjingeling!

I like to party all the time!

Hej! Kom hem för en liten stund sen vilket är ovanligt men hehe. Dagen har varit otroligt kul! Jag åkte till ung 08 med Mary, Ravin, Rim och Dimitris (hur otroligt söt som helst), vi kollade runt lite och hängde. Sedan kom musiken och vi kunde inte hålla oss stilla så vi for in i högen där alla var och gav gärnet. Vid halv tio drog Ravin och Rim, så vi letade upp grabbarna, och hittade Timmy, Alex, Kevin, Rakan, Shupper och var med dom i danshögarna. Alla puttades och det blev för läskigt för att vara där så vi drog och satte oss. När det blev tråkigt bestämde jag och Mary att vi skulle hem, så åkte vi med tåget. Inklivandes kom en grupp människor i vår ålder och satte dig vid oss, en främmande ung kille vid vår ålder började prata med oss. HAHA han var så rolig! Vi pratade tills vi skulle av, med dem andra också. Riktigt trevliga männniskor! Imorgon ska detta upprepas! Vi ska komma som en flock. Just nu sitter jag och äter nachos chips och dricker massa vatten, vi hörs!

Hunger.

Hej hej. Jag kom precis hem från en tur i Skärholmen med Ayan, Haddy, Rim och Ravin. Utmattande men roligt! Snart ska vi grilla, jag längtar för jag är jätte hungrig! Jag ska kanske åka till 08 för en gångs skull, men bara kanske. Hoppas ni gör nått underbart under denna varma dag, vi ses!

Fredag!

Hej på er! Jag var så irriterad igår natt för jag skrev ett inlägg men det gick inte att publicera! Skit i det. Jag satte alarmklockan på tio idag men jag trodde att jag drömde om oljud så jag vaknade inte, det blev vid elva istället. Jag ska till Skärholmen med Ayan snart, hon ska handla massa kläder inför skolan. Sedan ska familjen grilla, det blir flinta stek och massa kött, gott gott! Under eftermiddagen kanske ska jag kanske besöka 08, det var ju ett år sen men jag tycker det är urtrist nu. Nu ska jag byta om och kila iväg, vi ses!


Stockholm i mitt hjärta, så himla bäst!

Funderingar

Jag har stora funderingar på att göra om mitt tråkiga rum. Jag ska åka till Ikea med mamma och käpa gardiner och persienner åtminstonne. Det är väldigt tråkigt att stiga in på mitt rum men jag har stora planer att göra med rummet inom loppet av ett år. Jag ska : Riva upp all tapet och måla en ljus ögonvänlig färg, just nu har jag puderblått. Jag ska även införskaffa kläder till mina fönster, det är så naket (alltså gardiner och persienner). Jag ska riva upp golvet och sätta dit parkettgolv. Jag ska köpa en mahognybrun byrå där jag kan lägga alla böcker, pennor, etc. Jag ska rensa hela skrivbordet där jag inte ska ha någonting förutom en penna och ett sudd, och min läslampa med lysrör. Jag ska rulla ut min bruna matta som är från Mio. Sist men inte minst så ska jag köpa kuddar och puffar till mina gäster, och självklart en liten platt tv någonstans i rummet. Ja, det är mina framtidsplaner..

Värk

Hej! Dagen har jag spenderat hos Andreas. Vi tittade på Pirates of the Carrebian, död mans kista. Det var nog tv hela tiden, vi myste och var som små barn. Jag har världens värk i magen, och i huvudet. Jag har sovit fem timmar inatt, bara ätit frukost och en kycklingmacka på hela dagen, Andreas fixade nudlar vid tio tiden för jag mådde så dåligt, tack hunny! När jag skulle hem följde Andreas med och på vägen såg han den största vilda skalbaggen i Sverige, jag lovar! Den var minst 5 cm i kroppslängd och kolsvart, hur vidrigt som helst. Kommer ha massor med mardrömmar inatt. Just nu sitter jag med en flaska vatten, tidningen Söderort, och en clementine, see ya!

Opigg

Hej på er, jag somande inte fören klockan sex imorse. Jag har allt för mycket i tankarna.. Jag vaknade elva, måste skärpa mig och sova tidigt! Dagen följdes av Rachel Ray sedan fixade jag mina finger och tå naglar. Nu i ett bra tag har jag suttit och rensat bland mina låtar, jag har allt för många och för lite minne. Tog bort runt 500 låtar ur min dator, mer blir det senare. Det finns inga planer för min del idag, får väl se vad jag gör senare, vi hörs små smultron.

Nu mitt kära herrskap..

..Ska jag sova jag är utsliten, vi ses imorn! Hjärtliga hälsningar från mig till er!

Uppföljare

Vi bekantade oss med varann ännu mer genom data, sms och verkligheten. Det var roligt tyckte jag, han var så snäll. Skolnätterna blev längre och nyfikenheten blev allt starkare.

Jag kommer ihåg då det precis blivit juni och dagarna blev stekheta. Så jag och alla mina vänner samlades för att åka till skärholmen för att köpa massa mat som vi skulle grilla. Men jag hänger med dem jag hänger med för de är precis som jag, lata, så vi åkte till en grill och alla tog sig en varsinn kebab så satt vi kring ett långt bord och åt.

Sedan promenerade vi till Sätra badet och rökte vp. Vissa av killarna fiskade, vilket var deras hobby när det blev varmt. Men de kunde inte motstå vatten pipa och kom och satte sig där vi var. Jag ville ha ryggstöd så jag bad Timmy sätta sig bakom mig men han ville vara nära vpn, så jag bad Andreas och han gjorde det. Han satt bakom mig och jag stödde mig på hans mage och pillade på hans ben. Vi pratade lite smått och skrattade lite för oss själva, och när det blev tyst rök en kommentar ur Camila som var : Ni kommer bli ett par någondag tro mig! Vi skrattade åt det och skakade på våra huvuden.

Dagen efter var hans födelsedag och jag grattade honom många gånger. Vi firade honom genom att sitta i Sätra badet under värmen och njuta. Han fick köra sin moped då och bad mig genast att sätta mig bakom honom för att han ville köra runt med mig en stund. Jag var blöt om rumpan eftersom jag badat innan vi mötte upp honom men det brydde han sig inte om. Så vi åkte på en rolig tur och sedan var vi ute alla och pratade om massa saker.

Dagar gick och vi badade bort dem efter skolan. Vi dränkte varann i vattnet, eller snarare dem på mig och jag lyckades dränka både Timmy och Andreas, kände mig så stolt och stark. Vissa dagar gick alla innan mig till badet men Andreas väntade vissa gånger på mig och vi gick tillsammans. Vi var goda vänner då, var med varann varje dag. Det kändes härligt att ha en ny pålitlig pojke, till vän.

Friendship

Efter att jag varit hos Andreas pratade vi nästan aldrig efter, utan bara hälsade. Men en dag när vi var ute alla så tog någon Andreas keps och gav den till mig. Jag gömde den såklart och han satte igång sitt letande och frågade mig vart den var hela tiden. När han hittat den så började han skoja med mig och prata lite med mig. Det var nog efter det som vi började bli vänner.

Jag blev vän med honom på Playahead och vi pratade lite där, sedan frågade han efter min msn där det blev fullt prat hela tiden! Vi var främlingar och lärde känna varann genom att chatta. Vi pratade om allt, suktade varann med vad man hade för gott i munnen. Men vi pratade i verkligheten också, inga pinsamheter där. Han hade problem med sin dåvarande flickvän, och av någon anledning så var jag den som kunde hjälpa honom glömma att han var ledsen och istället bli glad.

Dagar gick och vi pratade alltmer, bytte nummer med varann och smsade istället varann då vi inte chattade genom datorn. Det blev allt sämre med hans flickvän och sedan höll det inte längre. Han var otroligt ledsen men försökte bita ihop. Trots att jag var en ny vän, var jag den enda som undrade hur han mådde. Han var ledsen i dagar men var ganska stark, eftersom han gillade henne verkligen jätte mycket.

Det var en teater i skolans aula på eftermiddagen. Brist på liv som vi hade så gick jag, Andreas, Timmy, Hampus och Matti dit. Han visste att sitt ex skulle vara där och de ville göra henne avundsjuk, så de bad mig ha benen över Andreas och hans arm runt om mig. Vi var inte kloka.

H&M


Maryam Alizadeh.
Tack för allt ditt stöd babe, det har hjälpt mig otroligt mycket!
I'm always here for you, love you cherrypie!

Värmeböljan 23 - 31 juli

Minns ni som var i Stockholm värmeböljan mellan 23 - 31 juli? Jag minns varenda dag! Mary har ett par otroligt sköna foton från första dagen som jag tänkte blotta för er. Njut av bildernas sol och värme!
   

I love

Godkväll. Jag gick hem till Andreas som jag tidigare skrivit att jag ska, vi bara låg i sängen utan ord och kramades, pussades. Det var så skönt att bara koppla bort allt och istället mysa. Sättet hur hans varma händer och fingrar drogs mot min rygg och höft går inte att beskriva.. Det kändes som om han aldrig gjort det förr samtidigt som jag/han track mig närmare honom, vi låg under täcket där det var mörkt, varmt och tryggt. Att tre små ord kan betyda så stort för någon är otroligt. Vi tittade då och då på filmen Resident Evil The Apocalypse men känslorna tog över. Snart börjar skolan för alla! Shit gymnasie livet är igång snart. Jag precis som alla tjejer måste nog ta och bestämma vad jag ska ha på mig, trots att jag börjar om en vecka. Skriver senare, bye.

Piggare

Hej alla. Har blivit mer pigg nu eftersom jag vaknade runt ett idag. Jag har varit hos Ravin och pratat lite sedan var vi ute med Rim och sedan kom Hamza. Vi pratade om allt möjligt och skrattade alot. Jag ber om ursäkt för en tråkig blogg men jag har ingen fungerande kamera, och humöret har sjunkit lågt. Men dock tyckte dem jag var ute med att jag såg somrig ut. Jag hade på mig beiga chinos, vita tygskor, en monki tshirt och en fläta i håret. Snart ska jag möta upp Andreas och vara hos honom en stund och bara vara. Vi hörs ikväll!

Just nu :

Överflöd av Backstreet Boys låtar. Det kommer aldrig finnas ett bättre band, någonsin! Idoler!

Kallt!

Tjena! Jag begav mig istället till stockarna där jag och Andreas var förr. Jag grät i fyra timmar, det lär bli mer. Men jag och Andreas pratade länge, det var svårt denna gång. Men jag ska försöka hålla mig till att det är den sista. Jag kan hålla mig att vara glad utanpå men ledsen innuti, om jag behöver det. Men jag orkar inte. Vid åtta skulle vi dra hem då min mun började darra nonstop och jag kunde inte få stop på den, det var hur läskigt som helst! Tror jag kommer bli sjuk om ett par dagar. Det känns lite tjockt i halsen. Jag träffade på Meltem och Rita och vi promenerade runt och pratade om massa saker. När jag kommit hem åt jag grillade marinerade fläskkotletter med grillad baguette och klyftpotatis. Och nu äter jag tortilla chips med dipp, vi hörs!

Proppmätt

Det blev saftigt grillade hamburgare i grillsås, med kryddade potatisklyftor. och hamburgersallad som jag gjorde haha. Vinbärs saften får vi inte missa. Vi satt och pratade om gymnasiet och fusk och massa saker. Han berättade att det var lättare att fuska där än i grundskolan, men nej jag ska vara godtrogen och klara genom skolan utan fusk. Eller försöka åtminstonne. Nu ska jag byta om promenera till båtvarvet och sätta min vid vattnet, av nyfikenhet kanske jag doppar fötterna, annars blir det bara tankegångar i huvudet och musik i öronen, och ett par fallande droppar förmodligen, vi ses sen kära med människor, ni gör min dag.

Matlagning på g

Just nu lagar jag och min bror mat, talar om senare vad det blir

Ny dag

God förmiddag alla. Just nu söker jag på sidor i internet om hur man behandlar svullna ögon, jag är i fullt behov av det. Men samtidigt känns det skönt att solen tittar fram och lyser upp rummen i huset. Jag behöver sova, men känner inget behov. I mina öron är det Three doors down - Kryptonite som spelas och snart Rihannas Disturbia, eftersom jag verkligen känner mig som henne i låten hehe. Många ungdomar befinner sig i Kungsträdgården under veckan och gör massa aktiviteter. Jag tycker inte att det är lika kul längre. För er som är intresserade, så är filmen The love guru gratis för er, sök mer info. Det är endast idag 18:30. Jag hör av mig mer senare, vi ses.

Avskyr att vara ledsen

En Hasna förr bestod av glädje och som personlighet var hon alltid glad nummer ett. Nu är det mörka moln över henne och hon försöker finna dessa stunder som gör henne glad. Hon är svag, mesig. För instängd. Vill släppa sig fri men det finns inget att säga. Mina tårar pratar istället. Så nu ska jag fortsätta "prata". Vi ses imorn förmodligen.. Gör för ont att skriva.

Misstag

Okej, jag menade inte det som stod på förra inlägget men jag tyckte vissa saker beskrev en väl. Min enda förklaring är, jag är regnet du är den torra tvättsvampen. Got it?

Argsint?

Dessa rader är tagna av någon annan men det förklarar en del, eller jag vet inte ni får avgöra.. Vissa saker tycker jag är otroligt effektiva.

Jag kan tala om för dig, jag klarar mig. Jag har mött spöken utan dig och det har regnat istappar utan att du har stått brevid. Jag klarar mig utan dig. Jag har läkt såret, ärret är bara där för att få mig att inte göra om samma misstag. Så jag antar att även en idiot som du fyller en funktion i mit liv.

Mörkret tar över

Hej på er. Jag är just nu väldigt frustrerad, jag orkar inte skriva. Varför är det svårt att säga sanning? Två lögner i en smäll är överdrivet surt tycker jag. Speciellt av dem man står närmast. Drygt. Varför dra en massa lögner? Jag är hellre sårad av sanningen än glad av lögnen. Man borde åtminstonne tänka efter innan man agerar..

Sunny days

Hej på er! Jag var i Skärholmen med Mary idag och köpte en tshrit från Monki, visar bild senare. Nu ska jag möta upp min kusin Claudia i centrum nu, så jag kanske inte bloggar ikväll vi ska nog vara ute, sedan vara hemma och prata. Vi hörs!

Soliga låtar

Har lyssnat på massa klassiker under dagens lopp och kommit fram till ett par sköna somriga klassiker :
Janet Jackson - Someone to call my lover
Elvis Presley - Little less conversation
The Caesars - Jerk it out
David Tavere - Summer love remember
Fool's Garden - Lemon tree
Aqua - Dr. Jones
Ace of base - All that she wants
Mr President - Coco jambo
Scatman john - Scatman
Sash - Ecuador
Paradisio - Bailando
RHCP - By the way
Shaft - Mucho mambo (sway)
Corona - Rythm of the night
Snap - Rythm is a dancer
Lenny Kravitz - American woman

Jag lyckades!

Godmorgon, har legat i sängen och snosat sen tio! Jag somnade någon gång vid fyra, hade för mycket att tänka på men till slut släppte det. Jag har lyckats vakna tidigt, inte illa va? Men det var satans grannarna som satt ute i altanen och pratade hur högt som helst! Aja nu sak jag fortsätta ligga och surfa på datorn, see ya!

Dags att sova, eller inte

Tjena. Ville notera att familjen oficiellt förbjudit mig att använda min mobil! Stackarn är i så dåligt skick att den till och med bär bandage tejp. Min K750i ska lämnas in på lagning, för tillfället har jag en skjutbar nokia.


Jag har bläddrat lite genom bloggar nu inatt och fann ett par intresanta saker. Blondinbella har haft frågestund och en fråga om vad hon tycker om sina konkurenter Kissie, Stina och Kenza ställs. hon svarar negativt på alla tre.

Kissie kallar Isabella för "Gris", "Miss Piggy" och så vidare, och pratar om att Isabella är oförståndlig när hon bär en räv. Medan hon tycker att det är okej att hon har på sig en lång pälskappa som säkert är gjord av 100 - tals minkar! Sinnessjukt och omoget!

Får inte missa att skriva om Kenza. Även hon verkar vara lite "omogen" för hon gillar TH, så är det hon som är mognast i allmänhet. Och yngst. Hon går i sitt spår och bryr sig inte om de andra. Hur skönt är det inte att vara lika ledig som henne och samtidigt tjäna otroligt mycket pengar.

Om jag vore en av dessa tjejer som låg i bloggtoppen skulle jag fokusera på mig själv och mina läsare framför allt och inte brytt mig om media och rykten samt andra topp bloggare. Skulle faktist vilja lära känna Kenza, hon verkar vara mest jordnära av alla bloggare som har höga läsar antal.

Nu blev jag trött efter allt skrivande. Godnatt små ugglor, vi ses!

Min dag

Jag kan snabbt dra genom den gångna dagen. Jag for hem till Ravin tidigt på förmiddagen då hon fixade mina ögonbryn. Sedan åt vi lite och snick snackade, när vi var färdiga med maten fortsatte vi in till hennes äldre systers rum och tittade på gamla skolkataloger och skrattade maten ur oss nästan. Dagen fortsatte med att vi experimenterade med min blogg lite för att testa nya saker, då ringde Mary och ville ha ut oss. Jag promenerade ute med henne och en hund som hon rastade, den var ovanligt snäll men jag var ändå skräckslagen. Ravin mötte upp oss och sedan gick vi hem till Mary där vi åt cookies och tittade på massa tv program. Vid nio skyndade jag mig hem eftersom jag hade levt av frukost och en pirog på hela dagen!

En sjuhelvetes kamp!

Efter tre och en halv timmas slit så är det färdigt. Nån av er blyga där ute måste väl kommentera det jag lagt min tid på? Även om ingen gör det så faller jag själv för den, allt smälter in fint. I have my dirty little secret! Jag ska aldrig någonsin tala om den för någon! Enjoy mitt kära herrskap enjoy!

Design

Hej! Ursäkta röran jag bygger om. Snart får ni en fräschare blogg!

Att fela är mänskligt, att förlåta är gudomligt.

God förmiddag, kom nyss på att jag är dum ibland och förstår fel vissa gånger. Det är okej att göra misstag, alla gör det. Men kom ihåg detta : Att fela är mänskligt, att förlåta är gudomligt. Hoppas ni förstår poängen. Jag har bara legat och tänkt över det jag har i mitt liv. Jag borde vara vädigt tacksam, men jag visar inte det. Aja nu går vi vidare, det är söndag idag och ja? Vad finns det att hitta på under tråkiga söndagar. Ingen aning. Man börjar känna att skoldagarna närmar sig och att dagarna blir mörka snabbare. Shit, kan inte tänka mig att jag ska börja gymnasiet om dryga nio dagar!

By the way..

Är ganska ledsen.
Vill bara ligga i min säng,
sova bort det.
Även om det tar dagar.
Vissa dagar mår man sämre..

Sovdags

Nu är det sovdags för min del, jag försöker att sova tidigare för att vänja mig inför skolan. Jag vill egentligen inte det. Jag älskar att sova, det är så skönt. Vissa dagar vill man bara sova bort, och tro mig jag skulle kunna det! Hör av mig nångång efter jag vaknat, godnatt små ugglor.

Talk

Hade ett långt chatt med mamma nyss om allt.. Fan skönt att jag har växt till mig och börjat dyrka min mamma, hon är absolut den bästa! Förr var jag en idiot som inte gillade mamma alls, jag bråkade jämt med henne, men nu jävlar svider det i hjärtat så fort jag tänker höja min röst. Jag var pappas flicka, nu är jag mammas dotter.

Det finns ingen som älskar dig mer än din egna mamma, behandla henne väl.

Direkt från Hasnas toalett!

Tjena gullesnuttar. Spenderade som vanlligt kvällen med Andreas, vi myste, slogs på skoj och jag kladdade ner mig i gräddfil då vi åt chips. Just nu är det fest i min toa med hög musik och en bloggande Hasna. Tror jag börjar bli beroende av bloggen som jag då också hoppas uppskattas.

Blackheartz - Heartbreaker, en irriterande bra låt, elak men bra!
Kawli & Remi - Explosion. Rättare sagt låten som fullgör mig. Absolut BÄSTA låten!
Check them out! Förmodar då att ni kan engelska, om inte, checka in låtarna!

Klädsel


Cardigan - H&m
Linne - Cubus
Leggins - Gina Tricot
Väska - Burberry, av min bror

Todays

Hej. Som jag skrivit innan så skulle jag och Ravin till Skärholmen jag unnade mig själv lite shopping terapi och köpte ett par saker. Sedan satt vi ute i Sätra och pratade om massor tills regnet slutade då vi skyndade oss hem. Nu är jag här och fryser utav helvete! Tur att jag satt ute under solens strålar imorse!

Jag köpte en kjol med hängslen, H&m, Tshirt, Monki, Större tshirt, Monki och en cardigan också från Monki. Så här ser allt ut.


Ta inte solen för givet

Goddag på er, måste bara notera att det känns skönt att solen tittar fram. Har suttit ute i altanen sen tolv och blivit uppvärmd av strålarna. Ta inte solen för givet, gå ut och njut medan ni kan. Idag har jag planerat att åka till Skärholmen med Ravin och köpa mig lite kläder, men det är inte förens på eftermiddagen. Jag kanske tar en promenad i shorts ensam ute en sista gång innan kylan tar sin plats, jag längtar inte till den regniga kalla mörka hösten. Vi ses sockertoppar!

J.Holiday - Bed


Jag är  vansinnigt kär i denna låt!

Kläder


Detta hade jag på mig ikväll och det bestod av:
Tunika - Jossefin Josefssons
Jeans - H&m
Väska - H&m
Armband - Sverige, Turkiet, Grekland, Egypten.

Vår dag, och Stockholmarnas.

Tjena. Ska tala om för en därute vad jag och Andreas pysslat med idag. Vi möttes vid halv sex och satt ute på en bänk och tänkte ut vad vi skulle göra. Vi gick sedan hem till honom då han åt mat, sedan rullade vi runt i hans stora säng och myste. Vid halv åtta drog vi oss in mot stan och vi åt lite smått på Mcdonalds, och sedan promenerade vi längs vattnet med våra sura remar längs Slussen, och sedan in mot Gamla stan och turist gatan. Fick tyvärr inte en bild på oss två men jag kan slå vad om att ett par turister har kort på oss vid St:Göran och draken statyn. Strax efter nio bestämde vi oss att åka hem till honom och titta på Os invigningen och mysa lite, och det gjorde vi gott och väl. En stund innan elva mötte jag min kära mamma som också befunnit sig i stan, med hon var i Go08 vilket jag inte var, sedan promenerade vi pratandes tillsammans hem.

In action!


brun på Sveriges sol.                            Skansen.                           En bra hårdag haha.

080808

Hej på er! Bloggen har krånglat hela förmiddagen, eller så är det mitt internet. Jag har spenderat dagen vid tv:n sedan tog jag en lång varm dusch. När jag var färdig handdukstorkade jag mitt hår, då min bror plötsligt kommer in! Jag stod naken! Jag var helt chockad men lyckades skyla min kropp och föra chockljud med öppen mun. Han stängde då genast dörren och jag stod där inne och tyckte att det var hur pinsamt som helst att gå ut ur badrummet. När jag kommit ut ur badrummet rusade jag till mitt rum och vi lyckades ignorera varann i tre timmar. Jag blev så himla hungrig, så när mamma kom gick jag ner och fixade kryddad omelett. Nu sitter jag här och Andreas är så nördig med sitt dataspelande! Kan han inte bara fråga om jag vill göra något sött med honom? Oh! Haha, vi ses.

08/08-07 - 08/08-08

Andreas och jag fortsatte på ett bra spår när vi insett att vi tyckt om varann. Vi var ifrån varann ett tag då han åkte till Lysekil och vi insåg att det inte gick att vara utan varann. Smsen blev längre dagarna gick söligare allt var dystert. Men när han väl kommit hem besökte han mig på kvällen den sjunde augusti. Han var vid mig ett bra tag och jag ville inte släppa taget men vi var tvungna. Vi hade pratat om en förhållande väldigt mycket när han var borta eftersom vi båda ville, men tyckte att de skulle bli bättre om vi var med varann när vi startade ett. Vi var uppe väldigt länge den kvällen han kom hem med och pratade om massa saker. Vi lade oss väldigt sent.

Dagen där på har jag inget minne av vad jag gjort under dagen förens kvällen. Jag mötte Andreas vid sextiden och vi gick till en grässlätt där det fanns ett ställe att sitta vid för sig själva. Vi var där länge och pratade om massor och skrattade av oss mycket, vi saknade bara varann. Efter någon timme av massa prat, blev det lite tyst och bara lite kramandes och pussandes då frågan helt plötsligt brast ur Andreas. Han var illröd efter väntan på svar.

Åttonde augusti tvåtusensju tjugo över åtta, blev det han och jag så vitt som minnet når.

Tja!

Spenderade kvällen med Andreas hemma hos honom där vi myste och tiitade på film, samtidigt som vi försökte klura ut vad vi ska hitta på imorgon.

Give Stockholm it!


Sverige vill ha Starbucks nu!

Mat

God eftermiddag, har precis käkat klart en maffig middag, fläskkotlett, pommes och bearnesesås. Är helt proppfull! Dagen har jag spenderat hos Ayan och ätit massa toffefe och rostade mackor med choklad och tittat på SATC filmen, var lika spänd och inne i filmen som första gången jag såg den! Föresten hon har en syster som är tre år gammal Asia heter hon, och är hur söt som helst. Jag tog med mig polkagris hem till dem och skulle ge henne, men hon frågade först vad det var. Jag sa att det var polkagris och hon gav grimarser och sade att hon inte ville ha gris för det var emot hennes religion. Sedan sa hon : Jag vill inte ha din gris, jag vill bara ha muslimskt gris! HAHA jag skrattade utav helvete! Hon spottade också på mig för jag puttade på henne lite haha, men jag bryr mig inte, jag fick se henne duscha! Nu sitter jag med magen i vädret och är jättemätt, vad jag ska göra har jag ingen aning om, ska planera nu, vi ses!

Torsdag

Hej, jag sitter invirad i min stora varma morgonrock för det är så kallt i huset. Jag känner mig så himla lat idag, jag vill ut, men inte i detta väder. Jag vill gärna ha en sysselsättning, skulle kunna gå med på ett träningskort med mamma, om jag hade ork. Jag går upp och ned för trapporna med hopp om att jag ska komma på något att göra, gav upp för en stund sen och satte på datorn. Nu ska jag inspireras av massa andra bloggar, vi hörs!

Worlds greatest

Denna kvinna är världens vackraste tycker jag, hon skiljer sig från mängden på så olika sätt, så det får en att gapa. Hon är en makalös skådespelerska, som förtjänar den bäste mannen.. Som om hon någonsin kommer att läsa detta, men.. Jennifer Aniston you rock!

Onsdag

Egentligen är denna dag då jag och Andreas blev ett, för ett år sedan. Det känns som igår då vi satt ute vid en stor grässlätt på stubbar och myste, då frågan poppade ur honom och det bubblade i hela kroppen, jag ryser av tanken. Så himla sött!

 Åttonde augusti tvåtusensju, blev det.. Vi.

I'm looking for some hotstuff

Tjena era små krabater! Det blev aldrig som tidigare skrivit, jag var ute med mina föredetta klasskamrater, men vänner för livet! Vi hade så himla kul, vi snackade minnen och skrattade åt alla våra misstag. Vid halv tio drog alla tjejer hemåt men jag och Ravin stannade kvar, sedan kom pojkarna och började busa för sig själva. På vägen hem för ett tag sen berättade Ravin om en av sina drömmar, jag sket nästan på mig! Jag tvingade henne följa mig enda hem och sedan gå, jag vågade inte vista mig i mörkret, jag var jätterädd! Men när jag väl kommit hem fann jag mig själv bland en god kvällsmåltid som bestod av : grillade kyckling kruttonger, dipp och bröd till, och givetvis iskallt vatten, trotts att jag fryser.

Det blir mer tid för er om en stund!
Föresten, jag lovar att det skall bli mer färg och bilder i bloggen, men min kamera funkar inte så bra, och vår digitala funkar inte alls, håll ut!

Uh!

Tjena, skönt att solen tittat fram igen nu. Förmiddagen har jag spenderat hos Andreas, vi lagade omelett och tittade på massa tv program. Jag kom hem en bit innan fem och har sedan dess tittat på PCD, Äntligen hemma, Extreme home makover. Jag ska försöka tvinga ut Mary och lira lite boll.

Notis : Det kryllar av skator och kråkor här, de äter all körsbär!

SOL

Godmorgon! Jag satte alarmklockan på klockan elva idag, jag rusade ner för trapporna fixade frukost och satte mig ute i altanen. Anledningen till det är för solen skiner! Jag tycker synd om er som sover bort dagarna, solen kommer ju försvinna tills dess. Jag har tillochmed väckt min bror eftersom han gjorde narr av mig igår när jag sa att solen skulle skina idag hihi. Nej nu ska jag ta vara på solskenet, vi ses!

Mobilberoende?

Hur beroende av din mobil är du?

(x) du stänger inte av din mobil när du är i en biosalong
(x) du har mer än 300 kontakter i din telefonbok
(x) du stänger inte av mobilen på natten när du sover
(x) du skickar över 100 sms om dagen
(x) du skickar sms när du är ute med vänner
(x) du kan skicka sms utan att kolla
(x) du kan i stort sett hela din mobil utantill, var allt finns osv
(x) du svarar i mobilen även om du är ute med vänner/drömkillen
(x) du bär med dig mobilen var du än går
(x) du bär med dig mobilen även när du sitter
(x) du har mobilen med dig på lektioner
(x) din/dina lärare har sagt till dig att lägga ifrån dig mobilen
när du har suttit o skickat sms på lektioner
(x) du spelar musik på mobilen under tiden du duschar
(x) du blir hysterisk om du blir av med mobilen när du är ute
o tror att den är stulen
(x) du har kallat din mobil älskling, bebis osv
(x) du bryr dig om vilken ringsignal/bakgrundsbild du har på mobilen
(x) du har somnat med mobilen i handen o hittat den på golvet eller
nånstans i sängen när du vaknat
(x) du har somnat med mobilen i handen under tiden du har
hållit på att skicka sms o hittat ett oläsligt sms när du vaknat
(/) du har skickat så mycket sms att dina knappar har blivit uppslitna
(x) du tycker/tyckt att din mobil är bäst i hela världen
(x) du tycker att din kamera i mobilen tar fantastiskt bra bilder
(x) du brukar få tömma "inkorgen" o "skickade meddelanden"
(x) du skriver ner allt, t.ex. möten, födelsedagar osv i kalendern i
din mobil
(/) din mobil ringer oavbrutet

Allergisk men villig

Just nu sitter jag här och söker på massa olika raser av hundar, jag är allergisk, men ändå så är jag villig att offra mina sov fulla dagar med en gullig hund. Jag gillar inte mesiga, föredrar en stor söt rottweiler som kan försvara sig själv och mig. Jag har precis tittat färdigt på Prison Break, smartaste serien någonsin, längtar till fler avsnitt!

Läskigt värre!

Tjena, bajsar skiten ur mig snart! Jag sitter ensam här nere i läskiga mörkret med laptopen på låren, och tittar på Csi, äckligt avsnitt! För en liten stund sedan hörde jag en bil ute och tänkte kolla vem det var, så såg jag att den kärde in i vårt garage och bara slocknade, mitt hjärta hoppade ur kroppen och sedan in igen, jag ringde min bror som satt på övervåningen och han sa att det var hans vän, då kunde jag andas ut. Dagen har varit mysig utav helvete, jag promenerade hem till Andreas och vi vår i hans garage då han meckade med sin moped. När han insåg att det var misslyckat gick vi in och han åt middag, sedan åt vi nudlar och till slut glass. Mellanåt sov han i min famn och vaknade då & då när ett par söta ord tvingades fram ur honom men sedan var han i drömmarnas värld igen. Efter massa tjatande gick vi ut på en prommenad vid tio, pratade massor. När jag kom spenderade jag tid med mina syskon, vi alla satt med varsinn kopp te och tittade på Topgear, 2 ½ män och lite Sex and the city bjöd de på. Nu är reklamen slut ska sitta med kuddar runt om mig och titta på Csi, vi ses!

Bibi

Jag avslutade nyss en konversation med min mormor. Vissa ignorerar samtal från sina mor och farföräldrar men jag tycker synd om den, speciellt när de är ensamma. Vi pratade om att hennes dotter kommer om exakt två veckor, hon bor i Tyskland. Vi alla har saknat henne så himla mycket. Min dag har gått åt att sitta hemma och lata mig, men jag har gjort goda gärningar, jag vek alla torkade kläder, och dammsög både under och övervåningen plus trappen. Efter den satt jag och min bror och tittade på kanske sju futurama avsnitt på rad, serien är ju hur rolig som helst, sedan kom min andra bror vi pt mat sedan fortsatte vi att titta. Snart ska jag möta upp Andreas, vad vi gör har jag ingen aning om, men jag vill dammsuga upp alla moln på himlen så att solen tittar fram!

Städning

Nu ska jag städa lite smått, tycker synd om kära mor! Efter det ska jag äta och sedan kommer jag nog träffa Andreas, men han trimmar sin moped i detta väder just nu, lovligt väder btw!

Själv

Godmorgon på er. Jag är ensam hemma vilket är jätte ovanligt! Mamma och min äldsta bror är på jobbet, och pappa pch min bror är i SÖS, anledningen vill jag helst inte ta upp. Min pappa har mått jätte dåligt på sistone. Jag har ingen aning om vad jag ska göra, men jag fick en vild idé nyss. Att sätta på Michael Jacksom på cd-spelaren och klä mig, dansa och sjunga som honom. Haha. Jag bryr mig inte om vad folk säger, han är kungen av pop! Man kan ju inte prata om hans utseende när man växt upp med hans musik i öronen, nä nu ska jag pigga upp mig, vi ses!

Point

Jag är så himla less, men samtidigt glad att det är över,
jag kan äntligen andas ut och slippa vara rädd över att göra misstag
Fri är ledordet.

Jag har bestämt mig att när gymnasiet börjar ska jag inte fokusera på det senaste skvallret och skitsnacket. Plugget ska vara nummer ett för mig, vänner kommer efter det. Nu är det min framtid som står på spel, jag ska kämpa. Femton dagar kvar till allvaret börjar, jag längtar faktist otroligt mycket!

Bit för bit

Detta är hur jag och Andreas blev bekanta med varann.



År 2007, det var ett par dagar innan valborg, fortfarande ganska kyligt om nätterna, men jag och vännerna bestämde oss för att grilla. Vi grillade massor, men det tog sån tid, då fick en kompis till mig en idé, hon sa att vi kunde smyga hem till Andreas och steka ett par korvar till oss, och samtidigt värma våra frusna kroppar eftersom han bodde i närheten. Hennes äldre syster gick med på det, och jag ville värma mig men skämdes otroligt över att gå hem till någon som jag aldrig tidigare pratat med. Jag visste vem han var, han gick i min skola och hade börjat hösten innan så han var inte bekant med många, dessutom väldigt osocial.

Jag följde motvilligt med dem och tittade på det typiskt svenska radhuset som var målat i blått och hade noll brister. De ringde på och man hörde någon i trappen fort rusa ned, han öppnade dörren och frågade vad ärendet var till min vän och hon frågade om vi kunde stiga på och steka våra korvar, självklart sade han då och jag steg blygt på och han rusade upp igen.

Jag betraktade huset hastigt innan vi for till köket, jag drog ut en stol vid köksbordet och satte mig direkt. Vännen min började rota genom alla skåp för att hitta en stekpanna och lyckades till slut finna en, de stekte korvarna och jag satt prydligt och ovanligt tyst och tittade på. Han steg ned för trapporna för att kolla läget, och pratade med de andra medan jag satt tyst. Jag kände att jag var en tjuv i hans hus som gömde sig, så jag tog till mig mod och gick fram till honom och sa : Jag har inte presenterat mig, Hasna heter jag och drog fram min rädda hand, han greppade tag i den log och sa : Hej, Andreas. Sedan steg han upp igen.

Jag ville göra något i huset och då var det gamla jag igen, jag gick upp för trapporna i huset och gissade mig fram till de rummet dem var i. Jag hälsade på hans flickvän och satte mig i sängen bredvid dem och tog godis ur godisskålen och frågade : Vad är det för film? De båda grubblade att den var dålig och namnet hann inte mina öron uppfatta, men de tyckte tydligen inte om den, för jag ursäktade mig själv och gick ner igen och fann dem nere inom ett par minuter. Eller så förstörde jag stämningen? I alla fall, han hade ett datarum intill köket och vi alla gick in dit. Jag såg genast ett OC fodral och frågade : Gillar du OC? Han svarade att han älskade det och jag sa detsamma.

Efter lite data nördande gick vi ut, även Andreas och hans flickvän Sarah och for hem till Stefanie, sedan ut till kulan. När det mörknade började allt fler gå hem men jag var kvar för mina föräldrar var inte hemma så jag passade på. Han och ett par andra vänner var också ute och vi fick hålla en låga brinnandes på en grill för att våra kroppar skulle kunna föra liv.

Spets

Så det jag lärt mig av höstens mode är att det alltid är mörkt, lila och vinrött. Årets måste till höst är kläder i spets, hur stiligt som helst! Mitt måste i spets i höst är..
 
Denna krabat i svart och vitt, hur snyggt blir inte det med allt?

Foton

                   
Ett hjärta med nagellack! Bästa spelet, och det kvarblivna av allt Quallty Street från England.
     

How do you like it?

Just nu sitter jag och spelar spel på datorn och äter karameller, lyssnar även på låten Your guardian angel, av The red jumpsuit apparatus.

Regn gör en dyster, helt klart!

Hej söta läsare, jag fattar inte att för en vecka sen gick jag runt i korta shorts och bikini under solens strålar, och nu detta? Va beskt! Min dag har spenderats hos sötnosen Andreas, jag fixade frukost till hans hungriga mage, och sedan åt vi nudlar. Efter mycket mysande och tv tittande åt han med sin familj, och jag blev kvarlämnad hungrig. Men han är så omtänksam att han hämtade mat till mig, tacos. Vi myste och skojade massor och vid åtta skjutsade han hem mig. Här hemma har jag pratat med mamma bara, och ätit mig mätt. Det var egentligen tänkt att jag skulle hem till Alex som är ensam hemma, men den högst 100 meter långa biten hem till honom skulle göra mig dyngsur! Så nu ska jag banne mig blogga mycket ikväll och spela massa spel på datorn, see ya!

Ny dag

Hej på er. Jag sov väldigt tidigt igår pga min huvudvärk, jag la mig halv tolv inatt och vaknade inte förens elva idag. Jag pratade precis klart med mamma i telefon, gissa vad som hände? Hon föreslog att vi skulle åka till U.S.A, men inte förens om två år. Min mosters man är doktor och får åka runt i världen på massa resor, och min moster och min kusin Claudia brukar åka med och utforska länderna medan han sitter på möten. Om två år i Augusti ska jag till U.S.A vart exakt vet jag inte. Men grejen är att jag svurit på att aldrig åka dit. Vad är det för jävla land som bombar sönder mitt? Önskar att landet bara var aska : ). Hur nationalistiskt det nu än låter av mig så önskar jag att hela U.S.A var sönder bombat, helt enkelt. Aja nog om det, idag ska jag smyga hem till Andreas och väcka honom och gå upp till hans säng och mysa. Ses.

Brr!

Vid sjutiden for jag ut och var ute med Andreas, Bille, Hampus, Ali och Ludde. Det var kul att vara bland Andreas barnvänner, de snackade om massa roliga saker. När regnet började ösa ner satt vi under ett tak och pratade i timmar och vid tio skjutsade Andreas hem mmig och alla andra gick hem. Det är sjukt hur kallt det är ute! Jag darrar fortfarande, jag har fixat två varma rostade mackor med smör på som jag mumsar på nu, hoppas det värmer mig.

Godeftermiddag

Hej på er. Tråkigt väder gör en verkligen dyster, inte sant? Men om man har planer så är det inte det samma. Jag var i Skärholmen med Mary och Ravin, vi gick runt i massa affärer och tittade på kläder. Sedan ville de att vi skulle gå till Lagerhaus ( för er som inte vet är det en affär med alla detaljer som behövs i huset + böcker ) och vi trallade dit. De visade mig massa bra roliga böcker och min fobi är att läsa, men vi satt fyfan i butiken i en timme och läste massa böcker! Men vi ville hinna med annat också så vi gick från butiken och skulle promenera till en annan då jag plötsligt såg självaste Ken Ring i Skärholmen! Jag tittade bara åt honom och han tillbaka på mig och jag sade hans namn flera gånger till tjejerna men de förstod inte. Jag fick dem att fatta till slut och vi var helt fashinerade haha. Efter det tog röven en glass och vi åkte hem. När jag kom hem åt jag mammas sista lagade måltid! Ett av mina favorit mat rätter, jag åt som om jag aldrig hade upplevt mat i min mun förr, det är så himla gott!

Lyckat med ett o framför

Det blev inte så lyckat att fixa bloggen, mitt internet är jättesegt, så jag ska göra det via mina syskons. Men nu ska jag byta om och åka till Skärholmen med mary, see ya!

Mammas mat

Tjena tjena. Jag hade tänkt möblera om lite här så det ser fräschare ut, och så har jag tänkt börja publicera fler bilder. För er som väntat, kommer en lovestory ikväll, hoppas ni inte har något emot att mina fingrar skriver ner när jag och Andreas blev vänner. Jag lovar, det kommer verka som en film! Idag är mammas sista dag på sin semester, dystert! Nu blir det att leva av snabbmat igen, hennes mat är så himla god! För er som inte är bekanta med min mamma, så ser hon ut som en pangbrud i trettio års åldern, inga lögner! Haha. Nu ska jag börja med mitt möblerande, hoppas det blir lyckat då!
Vi ses sockertoppar.

?

Jag brukar söka runt på massa sidor när jag har tråkigt. Och iibland dyker det upp många sjuka saker. T.ex. En tjej han en bild på sig själv i kortkort och urringat, och skriver strunta i ansiktet. Jag förstår mig inte på folk som försöker visa sin kropp som ett föremål, hatar man sig själv så mycket? Andra tar bara bilder på sin kropp och försöker visa upp den som sin personlighet och ber att alla ska kommentera bilden.. Jag fattar inte vad vi dagens ungdomar håller på med. Allt är bara fel, så himla fel!

Blää!

A

You know it's true,
everything I do,
I do it for you.

Just nu :

Är min pappa helt såld på en av Jackie Chans filmer New police story, hahah han är så inne i filmen att han säkert föreställer sig att han är med i den!

Förlåt!

Jag ber tusen gånger om ursäkt för att det inte blev något inlägg imorse! Men, jag vaknade en bit innan ett idag och åt grillad kyckling till frukost. Sedan drog jag direkt hem till Dennis, var där en stund, sedan åkte jag och Andreas till centrum för att köpa frukost och mat till sen. Vi hyrde också Saw 4, mitt val. När vi var färdiga åkte vi tillbaka och Andreas fixade äggröra och rostade bröd. När alla de fetat upp sig tittade vi på Saw 4, alltid lika otäcka dem där filmerna! Efter filmen blev Andreas lite bitter så vi åkte hem till honom istället, jag och han. Vi åt nudlar och myste, när det börjat mörka så tittade vi på tre stora fotoalbum från hans barndom, de är urgulliga! Regnet öste verkligen så jag kunde inte komma hem, men så fort det lugnade sig lite skjutsade Andreas hem mig. Nu sitter jag med iskallt vatten och lantchips, see ya!

Bilder!



Bilderna ur min vy :
Nr 1 : Söta lemurer så det kryllar. Nr 2 : Timmy goes, fucked by Dennis. Nr 3 : De komma från pepparkaka land. Nr 4 : Emilia ffs? Nr 5 : Mer kåt kan man inte bli (Inte riktiga grisar!) Nr 6 : Söt liten säl posar. Nr 7 : Timmy the underdog & Dennis the mennis. Nr 8 : I'm all about utsikter! Speciellt urvackra Stockholm!

Rest in peace

2/8 - 2002 ca 04:30 försvann min morfar till en bättre plats. Jag saknar honom så himla mycket ibland att det svider. Trots att han var sjuk, och hade svårt att röra sig, var han alltid positiv. Han lärde oss barnbarn mycket under sina år. Han pratade alltid vänligt med oss och hade alltid en liten haribo påse i fickan som han muntrade upp oss med. Jag har alltid bott nära mina morföraldrar eftersom de bodde i Sätra först, fast huset brann upp och alla minnen försvann men de klarade sig, sedan Skärholmen. Så jag hälsade på dem ofta, men innan han försvann hade jag inte sett honom på två veckor eftersom han låg i sjukhuset. Jag fick beskedet i vår familj, för det var en tidig morgon och alla andra sov. Jag släppte telefonen och ringde min mamma som var på jobbet direkt, hon grät, jag grät med försökte muntra upp henne. Vi for fort hem till min mormor och så fort vi steg in innanför huset förstördes både jag och min mamma.. vi grät i timmar. Hennes pappa var borta

Vila i frid morfar Abdullatif Jouda!<3

Hasna bland boys och Emilia!

Tjena allihoppa! Som jag skrivit innan så skulle det vara middag hos Dennis, urlyckat! Jag stekte två kilo köttfärs och de andra fixade resten.. Aa ni kan väl gissa att det blev tacos! Vi var åtta personer kring matbordet och alla var fyllda med mat och skratt efter maten. Sedan satte allt igång, drickan och musiken. Det var galet, alla dansade så nördigt de bara kunde och basen kände man i hela kroppen. Haha. Alla killar rakade av sig håret nästan, de är ju urgalna! Andreas, Timmy, Dennis, Rakan, Anton, Volkan & Kevin emo rakade sig under eftermiddagen, sjuka människor. Andreas var hur gullig som helst under hela dagen som vi spenderat där och shit va vi busa, jag och honom, hihi. Här är era försänta bilder från kvällen, slänger upp bilder från skansen under kvällens lopp!
  
           MAT                 militär Andreas

Helg igen!

Tjena! Min internet har krånglat så jag sitter vid mina syskons data, som också verkar ha problem. Visste ni om att det är solförmörkelse idag? Inte jag, mamma sa det till mig. Jag har suttit hemma hela förmiddagen och tittat på massa serier på tv. Jag är bjuden på middag hemma hos Dennis idag men har ingen aning om vilken tid det är. Jag ska nog sätta på mig en enkel sommarklänning, det var ett tag sen. Föresten, försök inte att sätta en plattång mot håret om du som mig har badat den senaste veckan, det ser hur sjukt ut som helst! See ya!

God damn youre beautiful

Låten har borrat sig in i mitt hjärta!

Andreas Olsson

Tack för att du inte dömer utan stöder istället.
Jag talar om bloggen och mina inlägg.. Och i allmänhet.

Just nu :

Äter jag min andra måltid på hela dagen, dolma all the time!

Samma musiksmak

Jag förstår inte att det ibland unkommer att jag och mina syskon har samma låtar i huvudet.
Min äldsta bror går det inte alls att klicka med, han gillar bara hardcore, trance och sånt. Men dessa låtar har vi uran avsikt sjungit samtidigt utan att veta att den andre också har hört låten, här kommer dem ;

R.I.O. - Shine on
Star Tattood - Make me high
Guru josh Project - Infinty

Det är dem som vi taffsat på under veckan

.

RSS 2.0