.

Denna butik tar kål på mig. Köpte lite plagg idag, samt beställde lite med Andreas. Har för övrigt hämtat ut min mobil idag och varit med pojkvän.

.

SMS

Jag sände iväg ett sms precis.
"..Så lätt går jag inte förlorad, du borde veta bättre av mitt värde. Jag ska visa dig. Du kan hata mig hur mycket du vill, men jag kommer alltid att finnas, det vet du."

SÅ JÄVLA SATANS ARG

ÅADHJALHMSERLÖGMDLTMSLTNSKTEMTLHEMSEtllllllll-..............ektnnnnnn.d FITTKUUUUUUUK

Seriöst.. jag orkar inte

Idag kl 8 åkte jag till Skärholmen, det var strömavbrott på tågen, tog bussen till Fruängen, samma sak där. I en timme virrade jag runt, och lyckades känna mig ännu sämre. Har suttit hemma och inte mått bra alls, förkyld är bara förordet...

I GOT NOTHING BUT LOVE FOR YOU

Shop till you drop

Tja.

Idag klev jag upp vid 10, drog iväg till Skhlm C, lyckades bränna massa pengar. Ska ta kort och visa det jag köpt. Skolan gick bra, sen har jag bara vart hemma och slappat. Känner mig så seg, näsan rinner, och jag nyser konstant:(

Ti amo

Ska försöka hitta dessa skor idag som A's syster Terese köpt.
Måste måste hitta, för det är ett sånt jävla kap!
Hittar jag inte skorna, såg går jag in på första bästa Monki och haffar dessa.
MUMS.

Cuddle

Gick i myskläder hem till Andreas, och vi låg och såg på TV.
Drack té, snackade massa skit.
My best friend.

Hang with me

Så jävla bra.

V39

Hej.

Tänka sig att det är vecka 40, och oktober nästa vecka!
Tog en lång dusch igår, sen läste jag massa, den sista boken är bäst haha.
Skoldagen har väl varit okej, har inte gjort speciellt mycket, känt mig ganska off. Kom hem för en stund sen och åt makaroner med köttbullar, och nu sitter jag här och slappar.

Studenten

246 dagar.
36 veckor.
8 månader.
Jag har bestämt mig att ta ett år ledigt.
Eller iaf nästan.
Orkar inte plugga!

Oh no..

Vad har jag haft för mig idag?
Jag har legat raklång på soffan och klickat mig in i bloggar.
Hostat, nyst och vart allmänt seg.
Tryckt i mig middag, blev lövbiff med potatismos och sallad.
Mumsat en rejäl bit rabarber paj som jag knådade ihop igår.

Friday night at Hampus place

Dräggisar haha.
Bild lånad från Emma

Trasiga strumpbyxor, ingen röst, Mcdonalds kl 2

Hej.

Känner mig galet risig idag.
Igår åkte jag och Andreas till Gamla stan, skulle käkat på Vapiano, men väntetiden var så lång, så vi gick till ett annat ställe, där maten sööööög. Åkte halvvägs tillbaka med honom, sen in till Stan igen. Mötte Marys vänner, och sen även henne. Vi drog till FESTEN, har ju varit på stället förr men då hette det 107,5, nytt koncept alltså. Hur som helst, denna gång var det proppat med människor, 3 dansgolv house, hiphop&rnb och oldschool typ. Men människor var så jävla mobbade, de stod längs väggarna och vågade inte röra en fena, så vi svepte alkohol, sen körde vi all in. Mitt på dansgolven stod vi och röjde, och det dröjde inte länge innan massa människor gjorde oss sällskap. Fan va mäktigt. Det hände inte en gång, inte två, utan kanske 4 gånger, helt sjukt ju, men kul :).
Vid 2 traskade vi trötta ut, jag och Mary drog till Sjätte Tunnan där hennes bror jobbar, ett awesome ställe! Medeltidsinspirerat, inte alls något vanligt. Vi gick till Mcdonalds, åt lite, och sen satt vi inne på krogen, och vid 3 körde han oss hem.

Outfit.

Väska Charmant Fransväska

Jag orkar inte ha världens snyggaste kläder,

dessa funkar väl lagom bra till en utekväll?

Skodilemma dock..

Strumpisar - Cubus

Levi's 501 - New York

Transparent Skjorta - H&M

Fransväska - Charmant

 

We party good

Har varit i Skhlm med Mell, kommit hem, tagit det coolers, ska snart inta duschen, sen till Vapiano med kärleken för att bjussa på middag. Därefter ska jag på FESTEN med Mary, som ni ser över, så har vi inga som helst problem att liva upp det!

Yesterday

Godmorgon.

Gårdagen blev inte som planerat.
Var med Mell, sen vid 9 gick jag hem till Andreas, var förföljd av en kille tills söta Andreas kom springandes mot mig, då han plötsligt försvann? Det gjorde mig skraj och illa till mods. Var hemma hos honom ett tag och försökte hålla mig undan för honom, eftersom han är förkyld haha. Vi gick upp till Hampus där några vänner var, alla var halvt dragna, och musiken stod på max volym. Jag var nog inte på humör att dricka och hela köret, så jag satt mest på soffan och kollade på tv, och ritade på Alex arm.

Midnight sun

Addictive

Och det är fredag!

Tjena tjena,

igår ändrades planerna lite, drog istället till Farsta C bara, med Mell, Ayan & Camila.
Jag köpte bara bas plagg, kände inte behovet av att shoppa, skit skönt. Idag gick skolan bra, vi tittade på filmen "Die Welle" sjukt bra, rekommenderar den starkt! Har typ suttit och svullat sen jag kom hem, och nu ska jag upp och vila ett tag och läsa. För ikväll blir det utgång!! :)
Ha en trevlig helg söta ni!

Kan jag inte bara sugas tillbaka?

Saknar Gotland,
saknar sommaren,
saknar friheten.

SPEX HaHAHA


Clockwork Orange

Hejsan.

Skoldagen var helt underbar, började med att vi såg på resten av Clockwork Orange, sen så hade vi spexfoto. Jag hade vita kläder och målade ringar runt ögonen, och såg allmänt störd ut, tjejerna i min klass vart asrädda för mig hahah. Åt pannkaka och slutade efter det, så jävla skönt. Kom hem halv 12, och läste klart Eclipse, omg ska börja på Breaking Dawn ikväll. Snart ska jag åka med Mary och Ayan till stan. Vi ska till Strandvägen på en mässa om att plugga utomlands, sen kanske vi ska till Farsta C.

En sjukdom som jag lider av

Något som många anser är väldigt vanligt, och yttrar sig om att de har. FEL. Jag har lidigt av denna sjukdom i över 10 år nu, och fick min diagnos när jag var 7 år gammal. Det började med att jag grät så fort jag kände att huvudet dånade, mamma förstod ingenting, jag grät i timmar, och jag spydde. Fick ta urinprov flera gånger, men fick inga resultat. En dag berättade mamma det för min moster, alltså allt jag kände, då frågade hon vad jag gjorde innan, och jag hade simmat. Hon tog en slutsats, som löd att jag fick huvudvärk vid ansträngning. Mamma förklarade detta för läkarna och det visade sig att efter några urinprov till och andra tester, att jag hade migrän.


Diagnos : Ljus känslig, ljud känslig, flimmer för ögon, blodkärl spänner sig, ögonmigrän samt migrän.


Ja? Detta ojar säkert många om nu, men det är såhär migrän slår en.
Jag måste ständigt tänka på att inte vistas för länge under solen (är typ allergisk), måste dricka 3 liter vatten om dagen, äta ordenklit, sova jämna tider och timmar, inte stressa (helt omöjligt), och inte anstränga mig för mycket.
Jag har ständigt dessa tankar i skallen, för att kunna klara dagen utan en attack.
Många närstående undrar hur allt känns då de ser mig som nästan döende vid attack. Vad kan jag säga? Bilden ovanför förklarar en del.. Det känns som om någon borrar i skallen, man vill bara slita av den. Jag har också lyckats dra på mig en luktkänslighet på senare år, då jag blir värre såfort det luktar något starkt, bensin, mat, parfym, vad som helst.
Vettefan varför jag skriver detta, antagligen för att jag stör mig på att många med fjuttig huvudvärk säger att det är migrän de har. Tro mig, det är absolut inget någon människa vill pröva på, för det finns inget som kan härda smärtan, absolut ingenting.

Jag vill ha dig!!

Jag fastnade

Heyyy.

Idag har vi halvt bestämt tema för morgondagens spex, det blir lite blandat, men jag och en tjej i klassen ska klä oss i tvångströjor och se allmänt dumma ut haha. Kom hem sen åkte jag till Andreas och överraskade honom. Ville försöka fixa hans iphone som han knasat till, men han löste det på så sätt och vis själv. Duschade, myste, såg på TV, han sov, sen fick vi en varsin pappas special av hans pappa, mums! :)

Said it once, said it twice and it hurts, but i'll do it again.

Minns ni låten?
Detta var innan Jay Sean blev känd.

Tuesday

Hey.
Idag gick skolan bra, såg på en vrickad film bara haha.
Åkte hem, åt mat, sen mötte jag Andreas, åkte med honom till Skärholmen för att köpa chips och philadelphiaost, sen hem till honom. Vi bakade morotskaka, och fysatan va gott det blev. Åt mat med hans familj också. Vi låg och segade, och han ville ha min uffiga telefon, och låna mig sin iphone? Jag skulle sätta in låtar på den, men det gick inte, så jag råkade återställa hela hans telefon, förlåt!!

-

Måndag

Hej.

Var i skolan på skolfotografering, ni får se resultat när det kommer :)
Fick massa komplimanger, så det måste vara något? Hade filosofi och sen slutade vi. Blev en massa prat om valet och SD, men tänker inte låta det styra mina tankar. Stackars Meri fick sin Iphone 4 stulen i skolan idag, att det finns folk som gör sånt och sover gott om nätterna?
Ska äta lasange snart, sen med Andreas till Elgiganten, förmodligen får jag pengarna tillbaka och en ny mobil på köpet!

En del av gårdagen

SD?

Vad är detta för land som röstar mot etnisk bakgrund?
Lämnar gärna landet om SD sitter i riksdagen, men vart fan ska de skicka mig?
Inte så att jag kan åka till mitt hemland där det är krig, och där vi är religiöst förföljda.
Fyfan va förvirrande.

It's probably because you think youre cooler than me

Party till morning

Hej!
Gårdagen, oj..
Har aldrig haft så kul på en lokalfest förr, vänner var där, Mary var packad, jag var happyface. Tack för igår applepie, oförglömligt. När kvällen gick lite överstyr, då majoriteten var överdrivet alkohopåverkade, så slängdes alla ut. Jag och Andreas och några till stannade kvar och städade en stund, sen gick vi hem till honom och sov. För en gångs skull sov jag så skönt, och det är ett super plus! Jag lagade frukost till oss idag, det blev omelett, limpa och oboy. Gick hem, sluddrade till, vid 3 mötte jag Ayan & Camila, och vi röstade. Blev som tidigare sagt röd/grönt för min del.

WAKA WAKA

Så jävla uppskattad igår! :D

Lördag, och timmarna är planerade

Godmorgon!
Igår var det jättemys hos Andreas.
Vi åt tacos med hans föräldrar, satt och pratade en hel del, sen gick vi upp och som jag blev ihjälpussad! Vi låg och myste i timmar, men vid 11 slocknade han, stackarn hade varit uppe sen 5 på morgonen för att jobba. Idag är det full rulle. Ska hoppa in i duschen, sedan hem till Mary, hjälpa henne med allt. Sen hem igen, äta middag med familjen, fixa håret, sova, fixa mig själv. Då är det kväll, och mina vänner, så är det fest!!

Cee Lo Green - Fuck You

Helg!

Haj!
Idag är det fredag, älskar denna dag.
Skolan gick bra, kom hem vid 2, duschade, gjorde alla behövligheter.
Åt mat med min bror, och satt och pratade om massa.
Ska snart hem till Andreas, sen kanske ut på krogen.
Trevlig helg!

TGIF!!

I-lands problem.

Gokväll.
Har varit och hämtat min telefon som varit på lagning.
De sa att de åtgärdat problemen, men när jag kom hem upptäckte jag ett nytt, de har pajjat vibrationen.. Det viktigaste på heeeeeeeela mobilen! Aja, Adam och Claudia kom till oss på kvällen, och vi pratade skoltabbar, som vi skrattade!

Father

Dit och tillbaka

Tja.

Kort skoldag, men ändå tröttsam.
Började 12, klassen fick massa skit för att de alltid är sena och inte lämnar in uppgifter i tid. Självklart är jag inte med i den gruppen, men irriterade att behöva sitta och lyssna. Efter var det 2 politiker från varje block som kom, och hade debatt. Vi fick bidra med frågor, fick beröm sen av tjejen från Socialdemokraterna att min fråga var jättebra och viktig :)
Min mobil är färdig lagad, ska åka och hämta den, hejdå!

Good lookin

Denna klänning, är så snygg att det inte går att förklara!

Halva veckan har flugit förbi

HEJ!!
Shit vad snabbt veckan gått.
Idag började skoldagen jättekasst, vart asförbannad på några tjejer i klassen. Efter skolan åkte jag med Amanie till Skhlm och träffade 2 kusiner till och gick runt. Vi gick sen till mormor där våra mammor var, sen åkte jag och mamma hem. Mellson kom till mig, vi pratade, gick ut på promenad, hem till henne och plockade äpplen, sen till mig igen och åt kladdkaka som jag igår spontant bakade. Kulig dag :)

Den sjukt snygga jeansskjortan har kommit in!

Den har världens snyggaste passform.

249 kr på H&M.

cynn becuman forma

5

I will love you

Även när det inte är lätt, när det är svårt.
Så skymtar ett ljus i mörkret.

Fit for fight

Hej.
Skoldagen har gått super, innan det var jag hos Ayan och vi lagade hamburgare & pommes, mums. Kom hem för en liten stund sen, ska laga tacos nu, sen ut med Mell.
Ha de så gött.

Jag saknar att inte behöva tänka

Som på denna underbara resa.
JAG SAKNAR NEW YORK!

Happy tree friends

Världens bästa serie.
Inte på tal om introt!

Jag är stark även när jag är svag.

Jag har lagat middag idag, blev kyckling med couscous och sallad, var idélös. Något hände hemma, min äldsta bror och jag hade världens tjafs. Löste det snabbt.
Upd.
Duschade för att skingra tankarna, sedan kom mina världens bästa tvillingkusiner, Sandra och Anhor hem till oss. Om det är några jag sett upp till så är det dom. Vi satt och pratade massa, ååh saknad. De pluggar nämligen utomlands, en av dem i Frankrike, och den andra i Ungern.

Weak as I am, i'm stronger than you

13/9

Hej.
Igår var vi hos söta Mary som fyllde 18 igår!
Vi såg på Salt, och pratade om massa strunt. Idag var jag i skolan, segade utav helvete, sen åkte jag, Camila, Ayan & Meri till Liljeholmstorget och kollade runt. Nu ska jag laga mat, hejdå!

Party everyday

Hej.
Gårdagen var lite vrickad.
Åkte till Norrköping på förlovning, sen hem igen.
Då gick jag till Alex där rätt många var, vi kollade på film, och drack lite alkohol.
Vi såg på Besatt på natten, vart asrädd när jag skulle hem 4 på morgonen!!

Denise Richards

I was like a zombie

Haj.
Har verkligen inte orkat sitta vid datan.
I torsdags åkte jag med Andreas till Kungens Kurva för att lämna min telefon, och för att hitta Iphone till honom. Därefter åkte jag till min kusin Claudia som precis opererat sig, hon såg ut som en avatar, lika blå alltså, men min skräck som jag hade avtog efter ett tag.
Igår var jag som en levande död i skolan, var så jävla trött, hade inte sovit så mycket natten innan. Hur som helst, slutade 1, fick skjuts hem av Meri sötis, sen åkte jag till Skärholmen och käka samt gick runt med Meltem! Kom hem och segade, sen gick jag hem till Ayan med Maryam, vi kollade på barnbilder haha, sen på film, pratade en massa. Halv elva gick jag hem till Andreas, såg på Pirates of the Carrebian, när den var slut somnade jag direkt. Sköööööönt!

One call away

Done and done

Tja.
Idag har jag hunnit med ett och annat.
Skola fram till 4, kill me slowly, sista lektionen var Matte C, vette fan hur jag ska klara kursen?
Aja, åkte hem med Mary och Meri haha, möttes av Andreas i Timmys sällskap, jag och A drog hem till honom, käka nudlar, snacka med hans föräldrar, sen gick vi upp. Vi såg på Grown Ups, den sög. B-film, ingen handling, ingen mening. Sen vare Idol, det är ju så många sjukt duktiga från Stockholm, fick gåshud flera gånger!
Är ledig imorn, så det är bara att luta sig tillbaka och vila.
Godnatt!

.

Tues

Hey.
Igår drog jag ut på promis med Andreas, blev bara prat om jobb.
Idag började jag 12, så tog det galet långsamt, skoldagen gick rätt fort, och nu är jag här igen.
Kollar på TV, ska återgå till det, hejdå.

You think youre cooler than me

Skola & stan

Hej!

Idag var jag i skolan, och på stan med Ayan och Meri.
Vi gick runt i stan, där Meri skulle köpa nya Jofama jackan som Kenza designat, rolig som hon är, så frågade hon var Kenzas jacka var haha! Hon skulle även beställa Iphone. Jag fick med min en vanlig svart halsduk. Åkte hem och var ashungrig, åt spaghetti med köttfärssås, min favvomaträtt när mamma eller jag gör den.

Slappar nu.
Tjadå.

H&m


Jättefina accesoarer till hösten.
Väska 199 kr
Armband 49 kr
Ring 69 kr.

Shots

Hej!

Har varit lite off idag, segat, hjälpt till med maten.
Igår gick jag till Andreas, vi såg på Finding Neverland, och hade i princip kropparna sammanflätade hela kvällen hos honom. Vid 11 gick vi hem till Alex, där Emma, Johanna & Jens var. Vi körde ölspelet, men jag som inte dricker öl, fick shotta vodka, usch. Men det gick bra, vart ganska påverkad haha. Kom hem vid 4, och stupade i säng.

En kul kväll!

I'm blue for you

Subtilt

Gick runt och tittade på loppisen, med det var inget som föll mig i smaken direkt.
Så vi gick in till IKEA, där mamma var generös. Fick ett nytt duntäcke, lådor att ha saker i, handdukar, och massa godis. Nu ska jag rätta till i rummet, sen till Andreas.

Ha en fin lördag!

Don't take me home, til the sun comes up

IKEA

Idag ska jag på Ikeas loppis!! Med mamma och moster. Hoppas det är kul då, men aja, efter det ska jag förhoppningsvis till Andreas och mysa.

Helg helg

Hej!

Igår var jag i Skhlm med några tjejkompisar, de köpte med sig lite saker, jag motstod ännu en gång. Drog hem, duschade för att återfå kroppsvärmen, sen låg jag och läste ett tag. Gick upp till C där killarna var, käkade, dom drack och spela. Sen åkte jag, Andreas, Dennis, Kevin, Yossef & Kevin slem till stan. Vi skulle till Lobby och fira Matti, men kön var för lång, jag visste att vi ej skulle komma in, iaf inte i killsällskapet, så jag drog hem med Andreas. Hemma lekte jag med min kusin ursöta hund, seriöst skit gullig!! ni får se bild snart. Lekte mig sömnig, så jag sov.

Modekungen.se

Gullig text på.

199 kr.

Regn suger

Heeey!

Drog som sagt i regnet till tandis inne i stan, med Andreas.
Det gick bra, hade inga hål, han sa att jag tog väl hand om tänderna.
Vi tog ett stop förbi McDonalds, sen åkte vi hem. Vi är galna seriöst. Vi började sparka på varandra på vägen hem till honom, bara för att det skulle vara jämt. Haha, orkar inte ens ta upp varför det börja, kunde knappt prata av allt skratt! Hur som helst, vi segade mest hos honom, duscha, och kollade på TV. Bra dag.

I wanna boom bang bang with your body yo

Autumn

Hej!

Hade ingen skola idag, så jag har verkligen sovit ut.
Fixat det yttre har jag även sysselsatt mig med, och surfat.
Snart ska jag till farbror tandis, med sällskap av Andreas, sen äter vi säkert lunch.
Måste även till banken.

Det är dagens planer.

Vilka ska jag rösta på?

Jag fick en kommentar, om vilket parti jag tänker rösta på.

Det känns nästan som en självklarhet för mig att rösta på de röd/gröna, min röst får socialdemokraterna. Kan även motivera varför. Sedan alliansen kommit till makten, så har de skärt ner på pengar till skolor, vi fick knappt böcker, för att de nästan halverade summan, skolan fick även sparka vår dåvarande biträdande rektor, för att ha råd. Vilken jävla förolämpning, vill inte de att vi ska ha en bra utbildning?

 

För det andra. När jag satt i Arlanda och väntade på flyget till New York, satt en man mittemot mig, med kavaj, portfölj, dator, iphone. Ja jag gissar väl på att han inte hade problem med pengar. Men det är inte det som är huvudsaken. Jag hörde när han pratade i telefon med en bekant till sig. Såhär gick det ungefär till. "Ja, föresten, jag var på läkarundersökning för någon vecka sen och det visade sig att jag hade cancer (var minns jag ej). Han var tyst ett tag, antagligen för att den anhörige visade sin omtanke via ord. Då sa han "Men det är lugnt nu, de bokade in mig, och fick det bortopererat förra veckan, allt är bra nu". För mig var det som en smäll i käften. Jag som fått se och uppleva hur svårt det var att få hjälp, speciellt magnetröntgen, och att opereras, blev alldeles tårögd. Det är FEL. Fel att pengar skall styra ens öde. Det styrde min pappas öde, och jag vill inte att det händer någon annan.

 

Bara för att man bor i en förort, bara för att man inte har lika mycket tillgång till pengar, så behöver man inte ha det sämre? Det är inte sämre där jag bor bara för att det är en förort. Jag hyser tyvärr väldigt stort agg mot alliansen, det äcklar mig hur pengar styr människors tankar.

Shoed

De höga är från Scorett,

de låga från Monki.

Låt tiden gå

Gokväll.

Åkte till skolan, eller var påväg, men satt fast i en tunnel på tåget pga växelfel i 20 min. Gjorde mig inte så mycket. Kom till skolan halv 11, hade lektion. Gick iväg till skolsyster, som äcklat stirrade på min handled och sa "du har ingen hud där?" Haha, då vet man att något står fel. Hon lindade om min arm, såg mest ut som jag skurit mig. Vi hade inställd lektion som gjorde att vi slutade 12, så åkte till Skhlm med Ayan och Meri. Vi tittade runt ett tag, skönt att typ inget faller mig i smaken längre. Okej vart typ kär i några kängor, men men. Åkte hem till hjärtat och myste, vi åt lunch och middag, gosade, sov, jag klädde ut mig till spöke och skrämde honom.

All night long

.

RSS 2.0