Hejdå vinter, hejdå mörker, hejdå kyla!

 

Blue



Plötsligt ser allt mycket ljusare ut än väntat.

31/3 hejdå Mars!

Hej! Hade en snabb onödig skoldag idag, men den gick ganska bra ändå. Kom till Sätra med Emilia runt halv två sen mötte vi Andreas, gick in till Ica och köpte mat, sen drog han & jag hem till honom. Vi lagade snabba goda saker, sen somnade vi båda ett par timmar. Jag hjälpte honom med läxor sedan tittade vi på Den rätte för Rosing, det var ju ganska uppenbart att hon skulle välja Hugo. Men jag hoppas många håller med mig om att hon tar hand om honom som om hon vore hans mamma istället för flickvän. Bara en massa sex och publicitet för Södertäljebon. Nu ska jag passa på att ladda ner så mycket musik som möjligt för att vara på säkra sidan.

Ses!

H&m



Med chinos, skinnjackan och converse.
Ja tack!

Vååår!

Håller ni inte med mig om att man blir jävligt förvirrad över ljuset ute. Kollade för drygt en timma sen och då var det dagsljus, sedan kollade jag på klockan och blev otroligt chockad över att klockan sprungit förbi mig. Kollade på Smhi's hemsida och såg att vädret framöver blir toppen men väldigt vindigt!

Tisdag : 8 grader, V 6 m/s. Soligt
Onsdag : 10 grader, V 4 m/s. Soligt
Torsdag : 11 grader, V 5 m/s. Moln/sol
Fredag : 11 grader, V 4 m/s. Soligt.

I'm yours

See I just wanna hold you
and never let you go boo,
I'm forever yours
in ever eternity.

Babyboom

På Popcircus förra veckan avslöjade Kristian Luuk att han och sambon Carina Berg väntar barn, spännande att se hur ett komikerpar kommer hantera en liten plutt !

Skolveckan

Måndag : Redovisning i skolan, 9.00 - 14.30
Tisdag : Skola 8.15 - 13.00
Onsdag : Prov i Geometri, 10.00 - 11.50
Torsdag : 8.15 - 11.00 utvecklingssamtal 12.20
Fredag : Skola mellan 8.15 - 13.00

Riktigt skön skolvecka framöver utöver provet, sen är det LOV!

Nu : Tacos!

Always a smile



Detta är inlägg nummer 1000!

30/3

Tja! Hade redovisning inför hela klassen som gick mycket bra. Skoldagen gick otroligt segt och jag fick världens måndagsångest och ville ta mitt pick och pack och åka hem, men jag höll ut. Vädret är ju föresten väldigt behagligt, man kände de få plusgraderna. Kom hem för ett tag sen har legat och tittat på Gossip girl, och ätit mackor med äggröra på, gott! Ska försöka plugga in lite saker till matteprovet som jag har på onsdag men nu. Té!

Ciao.

Nervekiller var är du?

Föresten, håller en jävla redovisning inför hela klassen imorgon om en framtida stad som är miljövänlig. Jag behöver ett lugnande eftersom jag redan är nervös.. Varför dessa plågerier?


UPDATE : Min bror och dator har äntligen anlänt!

House-Tech

En kusin till mig kom precis efter mitt sista inlägg och vi två har alltid pratat om musik sedan barnsben. Han spelar Techno musik och går under namnet Stana, han har blivit otroligt duktig på det han gör. Han berättade om spelningar som han gjort runt om i Europa och det bara växte i ögonen på mig av all spänning, jag avundas honom som fan! I sommar ska han även ha spelningar i Australien. Fatta hur kul det är!

Medan vi pratade så flödade det liksom bara på för honom när han nämnde konversationer med Sveriges internationella Steve Angello, Sebastian Ingrosso, Eric Prydz och Axwell. Han lovade mig att nästa sommar få vara backstage bland alla på någon spelning eftersom jag då är 18 år gammal. Hoppas det blir något stort av kusinen min från Bredäng!


På Outer Cirlce, Stockholm

Wii

Tja! Har ätit massa kladdkaka som mamma bakat, och för ett tag sen kom mina kusiner, och vi alla spelar wii. Det är hysteriskt där nere, but that's the way I like it! Nu återgår jag dit.

Hejs svejs!

Keep me away from insanity



Otherwise humanity will be dead..

Sommartider hej hej sommartider!

Tjena! Kom hem rätt sent igår och jag orkade inte sätta mig vid datorn så jag satte mig i rummet och skissade i ett block. Jag flyttade fram klockan och sedan la jag mig och sov. Idag har jag legat och tittat på massa repriser på TV och ätit lunch, det blev strömmingfile med ris och sallad, mums!

Sedan konverserat om hur anlagt World trade center händelsen var. Om till och med arkitekten säger att han strukterat byggnaden så att den ska kunna tåla ett Jumbojet plan så verkar händelsen osannolik eftersom planen var högst hälften så stora. Haha vill inte komma in på mer detaljer men det finns en massa.  Idag ska jag plugga lite konstig Geometri eftersom jag har prov på det 1/4. Nu ska jag surfa runt lite.

Hörs sen.

Earth hour

Min kusin kom aldrig hit idag det får bli imorgon, det är 80% att det som kanske ska ske, sker! Fan vad glad jag blir! Har spelat Wii med min bror och pratat lite öppet med honom. På kvällen drar jag hem till Andreas, vad vi gör vet jag inte än.

Föresten, för er som inte vet om så är det Earth hour idag, det innebär att hela världen frivilligt ställer upp på att släcka allt ljus och el i hemmet mellan 20:30 och 21:30, för att stödja miljön. Jag lovar att det gör en skillnad eftersom det är många länder i världen som ställer upp på detta. Kolla vädret i Sverige nu? Vill vi att det ska fortsätta vara såhär framöver i livet? Visa ditt stöd, du är dessutom den som sparar på det.



Rock & peace!

Testino - out of fashion

X

Why won't you be my blue sky.
So I can be your sunshine.
You'll be my horizon.
I'll come to you every night.
I want you to be my moonlight.
I will be your night-time.
My life would be so dark.
If you didn't shine so bright.

Forever yours, I wanna be
forever yours.

My girl wants to party all the time!

The all american rejects - Gives you hell
Jyant - Crazy 4 you
Manny X - Forever yours
Aren B - Perfect
Metro station - Skahe it
4 strings - Euphoric eyes
Papa roach - Scars
Sharam - PATT
Dj Pulse - Lonely

Among the sea

28/3

Hey! Kvällen igår var hur rolig och chill som helst. Vi var ett par tjejer som drack lite och åt massa gott och skrattade åt allt. Vet inte när jag kom hem men jag la mig direkt och somnade. Oh har längtat efter denna dag ett tag! Först kommer min kusin och ska spela wii sedan ska vi kolla en sak som kanske inte blir av, man kan bara hoppas! Sen ska jag spendera hela kvällen hos älskling, fyfan vad efterlängtat det är!

Ska käka frukost nu.
Hörs sen!

Båring

ALLMÄNT
Namn: Hasna.
Smeknamn: Kärt barn har många namn.
Längd: 166cm.
Skostorlek: 37 - 38.
Hårfärg: Brunt av något slag.
Är du kär i någon: Om jag ändå kunde förklara hur mycket..
Önskar du att du bodde någon annanstans: Aldrig, ♥ Stockholm.
Tycker andra att du är attraktiv: Det är väl upp till dem?
Gillar du Berg-och-Dalbana: Jajamensan.

SENASTE...
Film du hyrde: Inte hyrde utan laddade ner? Slumdog Milionaire.
Film du köpte: Det var år sedan så jag minns inte.
Låten du hade på hjärnan: Guns 'n' roses - Sweet child of mine.
Personen du ringde: Mam, ville ha sällskap i det tomma huset.

ÖVRIGT
Vad dansar du till: Låtar med bra rytm.
Stockholm är: Bäst.
Göteborg är: Mysigt.
Kan du sjunga: Om jag kan.
Spaghetti eller makaroner: Spaghetti.
Ett land jag helst vill besöka: Madagaskar.
Sparar till: Sommarnöjen.
Är du seriös: Om nödvändigt, ja. Annars varrierar det.
Vad är du allergisk mot: Laktos, päls, och tro det eller ej så är jag av något slag
allergisk mot solen, för min sorts migrän reagerar enormt stark på det.
Var har du ont: Huvudet & brösten
Kan du stå på händer: Jag är spänstig så jaa.

Jag är fri



När du är med mig..

27/3

YO! Hej på er! Vill bara tala om att dagen gått strålande och snart blir den ännu bättre! Höll ett tal på engelskan som gick jättebra trots att jag var sjukt nervös! På spanskalektionen sov jag medan jag lyssnade på house musik, sedan var min dag slut. Jag åkte till Sätra och lunkade hem med musik i öronen, när jag plötsligt känner att någon tar mig på axeln och pratar med mig, jag blev vettskrämd! Men det visade sig vara ingen mindre än Andreas. Den jäveln. Vi promenererade ett tag och pratade, han sa världens sötaste saker till mig som jag rodnade över :) Ikväll ska jag hem till Ravin där Alexandra ska fira sin 17års dag så det blir fest fest fest idag!

Kanske inte blir världens bästa uppdatering men jag vet att ni gillar mig ändå.
Ha en super dag allesammans!

H&m


Nya heelsen på H&m 298:-

Back

Åkte hem till min kusin Claudia med mamma och bror runt åtta, och vi pratade lite om allt. Vid nio tittade vi på Josef Fritzl och jag kan slå vad om att jag kommer ha sjuka mardrömmar inatt (babe om du ser detta, snälla kom gör mig sällskap!). Vi kom precis hem och nu får jag ta och njuta av min stund vid denna data, eftersom den kommer befinna sig i fjällen hela helgen!

Peace out.

Do the love

Kärleken rör sig på lätta vingar. Den väger ingenting och ändå ar den en sådan kraft

On the go

Har ätit otroligt god middag med familjen och haft trevliga konversationer. Snart ska vi bege oss hem till mina kusiner eftersom min bror har bil för tillfället, den jäveln ska till fjällen, Branäs i Värmland imorn och fram till helgens slut. Ta mig med?

Ska rulla nu,
see ya!

26

5 månader sen ditt hjärta slutade slå.
Kan inte tänka mig resten av livet utan dig.

saknar dig varje dag..

GinaT



Blommigt i vår.
Gina Tricot 129 :-

Kort & gott

Tja! Skoldagen gick ganska fort och bra, hade spanska prov som gick bättre än förväntat och sedan ett seminarium som ockkså gick bra! Kom hem för inte så längesen och har tryck i mig massa ohälsosamt, vitchoklad sedan doritos och nu sitter jag med en påse gott & blandat. Jag har inte en aning om vad jag gör idag men hitta på något med någon blir det säkert.

Skriver mer sen.
Ciao!

The Klum



Heidi Klum

3

Mina planer för kvällen var plugg eftersom det inträffar ett spanska prov imorgon. Men mina kusiner kom på besök och vi tog en kort trip i min kusins nya Mazda 3, 2009, grymt skön bil! Vi har suttit och drivit bort tiden, och nu sitter jag här lyssnandes på musik, inte bra!

Back to music.
Later!

What to do ?

Som jag skrev innan åkte jag till Skhlm C och skämde bort mig själv lite. Jag skulle försöka hitta en jacka nu till vår, men fick dess värre med mig två.. en i bikerjacka i skinnanimation och en lång lite prasslig som är perfekt nu eftersom det vankas massa regn i vår. Valde lite udda saker att köpa, för allt handlar om att skapa sin egna stil.

Efter att jag köpt en massa åkte jag tillbaka till Sätra för att möta Andreas. Skulle tala om en sak. Min kusin bad mig nämligen ringa för hon hade något viktigt att tala om. Hon berättade att hon talat om för sin mamma att hon har en pojkvän, hennes mamma tyckte det var helt okej, sedan sa hon: Kan inte bara Hasna erkänna att hon också har en? Vi alla vet redan. Det var trevligt att höra.. Jag berättade det för A och vi pratade lite om hur det kan se ut om han umgås med min familj. Och jag talade om att jag helst ville göra det närmare sommaren, eftersom trycket är mycket lättare då, och han höll med.

Åter till TVn nu, vi hörs!

New shit!



Satte ihop ett collage på det jag köpte igår och idag.
Njuuut!

Våffeldag!

Godmorgon fräsha prickar! Vaknade precis ur en skön sömn, börjar nämligen inte förens 1 idag, och slutar 3, underbart! Ska snart bege mig till Skhlm C och leta efter en snygg vårjacka, men inte säkert att det blir någon. Aja, ska äta frukost nu sedan åka bussen dit. Juste! Det är våffeldagen idag och jag har bett mamma köpa hem massa tillbehör, hoppas hon minns bara!

Vi hörs efter.
Hejdå!

What a feeling

Den där känslan, med dig. För dig. Är så obeskrivlig.
Att se dig i ögonen får magen att hoppa till.
Att vidröra dig är guld.

Du klargör mitt liv.

Summerchic

Shop till you drop!

Efter skolan drog jag och mötte Stephanie, vi utförde ärenden sedan åkte vi in till stan. Vi letade efter ett linne som jag ville ha och hittade det till slut! Efter ett tag skulle jag dra, och hon skulle möta andra vänner, men på vägen fick jag syn på lite saker som jag var tvungen att ta med mig hem. Köpte en grå lång cardigan, ett par efterlängtade skor från H&m Divided och så en mysig brun cardigan från BikBok, kan visa bilder senare. Åkte hem till Andreas efter och hungrade efter mat, han fixade pommes till oss och vi track i oss en hel del. Sedan kom resten av hans familj från Arlanda eftersom de hade varit och hämtat hans syster som precis kommit från Malaga. Åh snacka om avundsjuk! Hon var till och med brun. Hur som helst, myste med A till att jag var tvungen att gå hem. Kom hem för en liten stund sen, jag kollar på en konstig film på ettan om knarklangare. Skriver mer sen.

Ses.

24/3

Tjena! Orkade knappt ta mig upp imorse, men såg att solen lös så jag gav med. Vi dansade bugg, vals och foxtrot på idrotten idag, otroligt tråkigt men har man lärt sig massor på grundskolan så är det bäst man utnyttjar sina kunskaper. Har inte haft någon lektion efter det så jag har haft rast i snart 3 timmar, men snart börjar spanskan och då tar jag närvaron sedan ger jag mig iväg och möter Stephanie, vi ska nog ta en runda någonstans. Efter det ska jag träffa Andreas så uppdateringen blir kass.

Hörs sen då,
hare gött!

Kärleken är blind




Försök aldrig förneka den.

Monday night

Jag gillar måndagskvällar, då det bjuds på bra TVprogram. Nu är det världens bästa 2 ½ män, efter det blir det Ballar av stål, riktigt roligt! Haka på om ni inte har något för er!

Stå på dig!

Har träffat många vänner som nu för tiden bara talar om hur utbrända de är, hur skolan sugit ur allt must ur dem och att de inte hinner göra annat än att plugga. Jag har själv varit med om detta och jag kan försäkra mig själv om att varenda kotte som pluggar också har det! Men det är då man behöver säga ifrån, man ska inte behöva missa sitt sociala liv för att hinna med allt som måste göras i skolan.

För er som fortfarande går i grunskola eller gymnasium är lycklig lottade, för ni har chansen att säga ifrån och lösa det på andra sätt. Det finns alltid andra sätt att lösa på, ibland måste man verkligen stå på sig själv när läraren säger att det inte finns någon som helst lösning.

När jag känner att det blir för mycket för mig, så reagerar min kropp. Jag känner hur all stress stiger, och ser att det knappt finns tid för att hinna med allt. Då kickar migränet igång och jag blir stendöd och kan inte göra något alls.

Har lärt mig att det alltid blir otroligt jobbigt efter påsklovet, då flera lärare försöker pressa in slutprov, och det blir den ena efter den andra. Man väljer själv om man vill ta till sig och göra det för betygen, eller väljer att inte bry sig och istället kugga. Det finns ju en andra chans att ta igen.

Själv har jag otroligt svårt att säga till när det blir för mycket, för jag skäms att "klaga" inför okända vuxna, men ska ta lära av det jag skriver. Gör detsamma ni med!

Forever21



Chic.

23/3

Hey! Kom precis hem från en urskön skoldag, hade prov i engelska som gick otroligt bra! Stefanie kommer snart över för att prata om något, medan jag väntar tittar jag på Gossip Girl, och äter lite mat.

Hörs sen.

Även om du inte förstår hjärtat..



I will always fight for our love story..

Beck is the shit!

Något som jag gått runt och buttrat över är att det är det sista Beck avsnittet idag.. Jag som verkligen börjat älska Beck och bänkat mig framför TVn utan att vända blicken en endaste sekund av all spänning! Aja hoppas det finns bra söndags filmer framöver. Idag heter titeln "I Guds namn" Ska bli otroligt spännande men även sorligt.

I want you in the worst way, so I could repear you

Har varit inne på massa hemsidor där de säljer skor. Har nämligen fått ovanligt ont i ryggen nu ett bra tag, det är för min hållning är så kass. Så har tänkt införskaffa ett par lämpliga ankelboots med 5 till 8 cm i klack, det är lagom. Jag är inte en amatör på att gå i sånt, men har aldrig gjort det till vardags men ska försöka klara det. Ni som känner mig tycker jag är helt galen kanske, eller skrattar åt att just jag ska göra det. Men jag gör det så jag kan sitta och gå ordenkligt!

Nu bär det av till duschen.
Ses efter!

UPDATE 19:59 : Ekonomiskt sätt funtar jag på vanliga svarta pumps, då går det att använda dem på sommarn med!

Efterlyses!



Jag bara måste ha denna klänning!
Den kommer från Topshop och jag ska raka vägen dit imorn!

Achievement

Hej! Har hållt på och städat rent mitt rum ett bra tag, nu är jag äntligen färdig! Det är hur fint och rent som helst! Hittade massa papper från grundskolan, och fick världens nostalgikänsla och grät mig genom alla papper och teckningar. Så himla fint att kunna se på något som man gjort och minnas tillbaka..

Just nu sitter jag här inne i mitt rum och beskådar snön och äter mig en hallonmuffins. Jag ser inte snön som något dåligt, eftersom det alltid kommer ett "slut-snö-kaos" vid denna tid varje år. Så nu framöver är det bara värme som gäller, så håll humöret uppe! Har även tagit ut mina vita och svarta espadrillos och gladiator skor ur skolådorna, nu är de redo att användas!










Hejdå!

Smooth sunday

Tja! Vaknade inte för så längesedan faktist, sov hur skönt som helst! Låg och degade i sängen ett tag, sedan segade jag mig ner och satte mig och åt massa jordgubbar, mmm. Mamma öppnade altandörren och såg att någon varit inne på vår trädgård och tagit sönder våra krukor, och grävt i vår jord. Konstigt. Idag ska jag städa rent mitt rum för det ser verkligen helt oacceptabelt ut, eller det är vid skrivbordet som det är stökigt. Kanske pallrar mig till Ikea någon dag för att köpa en liten byrå där jag kan gömma allt dylikt som jag inte vill ska synas.

Nu blir det till att surfa,
vi ses.

Värmesnyggt från H&m!

Exhausted

Elo. känns som om det nästan är gryning, är så himla trött. Orkade inte göra något så jag tittade på Robinson, därefter somnade jag och vaknade precis. Ska titta på American Pie 2 nu.

Syns!

Baptised

Tja! Vid 12 åkte vi in till Sveavägen där dopet skulle hållas, eller det är snarare att man biktar sig. Träffade massa kusiner och skojade runt med dem. De gav mig skuldkänslor så jag döpte mig med, det tog en hel del tid, men jag är glad att jag gjort det. Gick och åt på McDonalds efter med Amani. Vi kom hem för ett tag sen, ska ner och äta lite med alla.

Vi hörs.

Mix it

Dead by April - Losing you
Ceasers palace - Jerk it out
Slim feat. Red hott - Glide for me
P.Square feat. Waje - Do me
Love hate hero - Goodbye my love
Augustana - Boston
Grand prix - Dom säger
Gavin Degraw - I don't wanna be
Three doors down - Kryptonite

Marin



Vill segla iväg i det blå
där ingen kan mig se
där ingen kan mig nå..

21/3

Godmorgon! Blev väckt av mamma vid tio, för vi ska åka snart. Var så slutkörd igår att så fort jag la huvudet på kudden, somnade jag. Undrar hur hela sermonin kommer vara, kanske ändrar mig i sista sekund och väljer att bli döpt. Hur som helst, ska äta frukost nu.

Later!

Be with me

Don't you wanna know me?
Be a friend of mine.
I'll share some wisdom with you.
Don't you ever get lonely,
from time to time?
Don't let the system take you down..

Big city life.

Fridays are always welcome

Godkväll! Jag vet att uppdateringen varit kass men har inte haft tid. Var aldrig och handlade med Andreas pappa, utan vi gjorde massa goda pannkakor, haha! Vi låg och fördrev de sega timmarna vid TV och data, han tränade tillochmed. Vi tittade på filmen Världarnas krig och gick en stund efter det. På vägen hem fick jag ett samtal av min kusin Sandra, som för tillfället är i Stockholm (annars pluggar hon i Halmstad), och vi pratade på som fan. Hon bad och bönade om att jag skulle följa med till ett dop imorn, så vi kan ta igen en massa. Haken är att det börjar vid 8.00.. Men men, om jag nu kommer upp tänker jag medverka. Nu ska jag fördriva en del av min tid vid datan och surfandet.

Vi hörs!

Vårdagjämning!

Tja! Idag är det vårdagjämning och för er som inte vet är det då dag och natt är lika långa. Idag skippade jag skolan och gick hem till Andreas tidigt på morgonen och sov lite här, har ätit en del och hjälp honom med plugget. Snart ska vi åka och handla med hans pappa. Syns sen.

Hejdå!

I can only walk beside you, if you let me in.

 

Party for the weekend!



Linne - GinaT
Leggins - Topshop
Skor - Asos
Halsband - Chique
Armband - Asos
Väska - H&m

Yo

Tja! Det var hur kul som helst hos Kevin, väldigt fräsh lägenhet, dock fortfarande ganska tomm. Vi kollade runt och så tittade vi på Beck och var hur rädda som helst på hem vägen och skrämde upp varann HAHA! När vi skulle hoppa på tåget var det ovanligt mycket folk(?) Vad gör de ute på en torsdagskväll? Aja kom precis hem och talade om allt för mamma, hon tycker synd om Kevin ibland, hon är söt hon!

Sunset&food

Hej! Sitter i köket och ser på solnedgången, till viss del. Jag lagar pommes med kycklingklubbor, det ska bli smarrigt med onyttigt! Efter maten ska jag bege mig till Sätra C och möta Timmy, Andreas och Kevin. Vi ska hem till Kevins nya hus i Örnsberg, ska bli kul att se hur det ser ut för det är helt nybyggt. Fritösen fräser som bara den, tror pommesen är färdiga nu.

Ciao!

Up in the sky



Can we do what we came here to do?
Can we take a trip up in the blue?
Just me and you?

Call it whatever you like

Tja! Idag började skoldagen klockan elva för mig och jag hade endast två lektioner. På lunchrasten gick jag och några elever från natur till 7eleven och köpte lite gottgott, sedan spelade vi massa spel på data mot varann. Fick låna en mobil av Emilia så jag känner mig lite mer uppdaterad än innan, fast den har knappt bluetooth men jag ska inte klaga. På vägen hem stötte jag på Martin och Andreas, sedan Timmy som jag pratade lite med. Och ännu längre ner på samma väg träffade vi på Alex. nu sitter jag i tomma huset omringad av doritos, cookies och chokladkakor. Det märks att mamma inte är hemma hehe, detta är faktist min middag eftersom jag inte orkar laga ihop något, mamma kommer vara på möte till kvällen..

Vädret lurar oss Stockholmare, det må vara soligt, men kylan sätter sig fortfarande i venerna. Ska titta på Vänner nu, vi hörs sen sötisar! Hejs svejs!

Sad but true.

Come back

Att förlora någon så nära sätter sina spår i ens själ. Medan tårarna rinner viskar man tyst farväl. Det är så mycket man vill säga men det enda man vill är att blunda och önska att tiden stod still. Livet går vidare och man måste kämpa på, även om det tar lång tid att inse och förstå. Lämna oss inte, kom tillbaka, kom. För det gör så ont att förlora någon man tycker så mycket om..

Greys

För er som följer Greys Anatomy, och är spända över att veta vad och om Izzie är sjuk så vet jag svaret hihi! För er som inte vill veta titta bort!

Hon har cancer...

you.

What I have in me
in my mind is you
All I have is you
it is all that i'm waiting for
All i need is you
It's all i'm breathing for.

Svart till balen?



Du som söker en enkel svart klänning till balen.
Jag tycker denna är perfekt.
399:-
http://missbella.se

Gina Tricot


Stripes is the shit
Gina Tricot 150:-

18/3

HEJ! Fan va underbart att promenera runt utomhus när solen skiner! Humöret blir mycket bättre! Aja, skoldagen började tio och slutade elva idag, men stannade kvar och gjorde färdigt ett arbete. Det är två dryga veckor kvar till lovet, fan vad jag ser fram emot det! Hoppas jag inte blir sjuk denna gång, för jag ska verkligen utnyttja detta lov med nära och kära. Ska zappa mellan kanalerna nu, vi hörs sen.

Hare gött!

SunnY!

Godmorgon! Fan vilket underbart väder, eller solskenet är underbart vädret är ännu kallt! Ska snart bege mig till skolan, och ha ett fåtal lektioner. Ha en strålande dag gott folk!

Vi hörs.

Miracle

Just when I thougt that no one cares,
you were the answer to all of my prayers.

Old Park Avenue

17/3

Tjatja! Hmm.. Vad har jag att tala om? Jo! Skoldagen gick gallant, fick massa cred på gympan eftersom jag var den enda som kunde dansa bugg och fick tillome lära läraren HAHA! Fixade en snygg bild till min text som ska vara med på vår tidning IRL. Jag slutade runt 12 och åkte hem till Andreas, har myst här med honom när vi egentligen skulle pluggat, men så kan det gå! Går inte att rå för. Något underbart är att det precis blivit mörkt, klockan är över halv sju ju! Helt otroligt! Haha låter som om denna dag bara varit superbra, men jag kan inget annat säga än att den har det!

Keep it up.
Hej så länge.

Thoughts

Tanke: Man kan inte tvinga folk till att göra det man vill. Det kallas fri vilja (och ibland suger den). Man måste helt enkelt släppa taget om folk. Släppa taget om känslor och tankar. Förhoppningar. Stänga av och stänga ner och låta tiden gå, och helt enkelt bara glömma.

De jobbigaste känslorna jag får är de så när jag måste släppa taget. Men folk kommer, och folk går. (som alltid).

H&m kills

Catch up

Drog ut ett tag med Bejna och Rita, vi gick runt i området och knasade runt sen hem till Bejna för hon skulle (förvånande) äta! HAHA. Pratade om massa saker som rör oss i kretserna, och skrattade åt allt. Kom hem för en stund sedan och spexade lite med syskonen och min kusin och nu sitter jag här på soffan och intar min plats vid datan.

Åter till världen,
Ciao!

Yo brat

Haha juste, glömde tala om en sak. Idag bad min handledare om att ha elevsamtal med mig haha. Hon pratade om att jag hade 0% oanmäld frånvaro. Men 36% i anmäld. Då frågade hon om jag vantrivdes i klassen och om jag mådde dåligt. Jag påpekade att det heter sjukanmälan och att jag var sjuk, då sa hon att hon vart lättad. Såfort man är borta en viss tid tror lärare man har världens problem haha, förstår dem inte att man kanske inte orkar med skolan? För det är verkligen urtrist på gymnasiet!

Rihanna in the city



Efter misshandeln vågar nu Rihanna gå ut och festa igen.
Hur snyggt är inte det hon har på sig? Minus pälsen då.

16/3

Hej! Skoldagen gick bra men väldigt segt. Har en väldigt skön skolvecka utan plugg, men önskar det gick fortare till helgen och lovet! Har inga speciella planer för dagen men kommer förmodligen dra ut med kompisar.

Ses.

Simply the best.




Så jävla bäst.

I miss

Saknad behöver inte vara en negativ sak om man tänker på det. Är det inte underbart att veta att man saknar någon, för den fyller ett tommrum inom en? Att sakna någon är att visa att personen har en betydelse i ditt liv. Att du tar din tid och tänker på personen och känner att det vore bättre med denne vid din sida. Man kanske saknar en vänskap, en relation eller någon bortgången. Alltså något som man vet att man inte får tillbaka. Så är det inget fel med det, man kan inte sudda ut en människa bara för den längre är vid ens sida. Vänner och fiender, älskade och oälskade, levande eller döda, man minns dem alla.

Det ligger något i det jag skriver va?

Big Brother

Någon mer än mig som saknat Big Brother? Det var den absolut bästa realityshowen! Kan inte bestämma vilken som är bäst, men roligast var ju 06 med Jessica och Ragger haha. Har suttit och tittat på massa klipp på Youtube, vissa som spårat ur och andra so man skrattat ihjäl sig åt. Nu tycker jag det är dags för ett nytt Big Brother !

Vi kolliderar

Even the best fall down somtimes
even the stars refuse to shine.
Out of the back you fall in time
I somehow find ..
You and I collide.

Typiskt

Dessa timmar har jag spenderat pluggandes och nätsurfandes, så himla typiskst för en söndag. Jag är färdig med ett arbeter och ska snart inleda ett nytt. Jag ser faktist fram emot veckan eftersom jag inte har något plugg alls, det jag gör nu är en månad försenat hehe. Kollade lite i kalendern och det är endast 19 dagar kvar till nästa lov som är hela 10 dagar långt! Jag har utvecklingssamtal någon dag innan lovet, får se om det går bra, annars blir strängare med plugget och färre utgång på lovet, inte kul! Hur som helst. Ikväll blir det massa TV tittande, bland annat One Tree hill, Gossip girl. Men det jag längtar till varje söndag är Wipeout och Beck, spänningen blir inte högre än det!

Ciao.

Whitney Port & Laruen Conrad

Sunday

Elo! Vaknade väldigt tidigt idag men låg och rullade i sängen, sedan gick jag över till soffan och tittade på The Hills. Idag ska jag plugga lite Naturkunskap eftersom jag måste till skolan imorgon, åh pest! Jag kanske drar ut på eftermiddagen men det återstår att se, nu ska jag titta genom lite gamla låtar här på min dator.

SES!

Melodifestival & powernap

Tjena! Kom precis hem från Andreas där vi tittade på Melodifestivalfinalen. Själv ville jag att Heat eller Emd skulle vinna för dem var de enda som stack ut, men det blev operasångerskan ! Hur tänker de svenska röstarna egentligen? Jag förstår inte.. Aja efter det satte vi på filmen Matrix Reloaded, då somnade jag djuuupt i Andreas famn haha. Nu sitter jag omedveten över vad jag ska göra.

Hej då!

Boots

Har vart inne och tittat runt på stövletter på nätet, vill ha ett par. Dock 7cm höga, 11 är för högt. Letar efter ett par svarta enkla som man kan ha med allt, det piffar liksom upp hela outfitten. Ska fortsätta leta runt.

Bye.

Collect your life..



In pics

Avec moi

Vissa har världens planer idag medan andra inte har en minsta aning om vad de ska göra. Jag är något mellan båda, jag ska titta på Melodifestivalen finalen, men vet inte var. Aja får se hur det blir, ha en fin lördag allihopa!

Vuze

Håller på och laddar ner ett par filmer på nya Vuze. bland annat
Green Street Hooligans 2
Confessions of a shopaholic

Kommer aldrig ha tråkigt mer!

Cancun



Mexiko, Cancun
Ge mig!

Lördag

Godmorgon! Vaknade för en stund sen och låg och tittade på The Hills. Smygäter lite lördagsgodis till frukost, väldigt hälsosamt. Jag har ingen aning om hur min dag ser ut idag, men jag kommer nog sitta och titta på The Hills hela förmiddagen och sedaan hitta på något. Ska proppa i mig en crossaint nu.

Vi ses!

Be YOU

Försök inte leka någon annan än den du är.
Du sjunker bara lägre och lägre..

Bara så du vet om det.

Kulturfanatiker?

Såg på Slumdog Millionaire med Andreas idag, kan berätta lite vad jag / sällskapet tyckte. Andreas tyckte att den var lite långtråkig och seg, men själva filmen var så därför låg han rastlös ett bra tag. Själv tyckte jag att det var otroligt kul att se all deras kultur och Bollywood. Jag föll för det lilla barnet som huvupersonen var när han var ung! Filmen var väldigt otäck och brutal men samtidigt sjukt spännande, den är ungefär två timmar lång och det är värt pengarna att se den på bio. Jag ska inte avslöja någonting förutom ; D. Det är förutsägbart.

City



Stockholm central vinter 08

Helgens

M.I.A - Paper planes
Staind - Everything changes
Takida - Broken
Mando Diao - Dance with somebody
The Caesars - Jerk it out
The Script - We cry
Kelly Clarkson - My life would suck without you

Slumdog

Tja! Drog hem til Andreas vid halv 4 sedan mötte vi Dennis, vi promenerade lite och sedan befann vi oss i Centrum. Sedan åkte vi till Skärholmen C och lekte runt i massa affärer vilket var jättekul ! De åkte hem och jag mötte upp mamma och morbror, och så satte vi igång och handlade. Vi köpte för en massa massa pengar, och jag plocka på massor av gottgott till mig och syskonen. Körde krockbilar fast med kundvgnarna med min morbror mitt i C haha! Kom hem för ett pytteliten stund sen och nu ska jag hem till Andreas och titta på Slumdog Millionare och myyysa!

Ha en trevlig kväll!
Vi hörs!

CHIC CHIC


Snap

Tjatja! Äntligen helg! Satt vid datorn på alla mina lektioner idag, inte världskul! Vet inte vad dagen bjuder på men det verkar som om jag och Andreas ska titta på film hos honom, säkert Slumdog Millionare. Ha världens bästa helg !

Bye.

Blueness



Get lost.

Hittin the sack

Tja! Äntligen hemma! Gissa vad jag och mamma gjorde i Skärholmen? Okej köpte Stig Larssons - Millenium, fast det som gjorde mig överlycklig var att jag skaffade mobilt bredband! Gick in hos 3 och fixade ett enkelt och fort. Jag gillar dagens teknologi ibland. Efter den åkte jag hem till Andreas, där vi åt massa skräpmat och sedan la oss i hans säng för att vila och titta på TV. Morgondagen är tänkt att jag ska träffa min kusin och dra ut till stan med henne, men får se hur det blir med den saken. Hoppas ni planerat er helg !

Ses.

Egt

Stress

TJENA! Skoldagen gick jättebra, slutade tidigt, mötte upp Andreas vid 2 och gick hem till honom. Kom precis hem och nu ska jag rulla igen, ska till banken med mamma och sedan utföra ett annat ärende. Efter det ska jag hem till Andreas igen, han kommer vara ensam så vi ska äta lite god mat och ha det mys. Av dessa anledningar får ni ursäkta de stora mellanrummen mellan inläggen.

Ciao!

Grattis på bröllopsdagen..

Satt vid matbordet med mamma och då hon frågade om jag minns vad som hände vid detta tillfälle för 4 år sedan. Jag nekade och då sa hon, det var då jag och din pappa firade 20 år gifta. Jag visste inte vad jag skulle säga, så det blev ett aha.. okej. Då sa hon men den dagen var igår, och jag hade ingen lust att jobba så jag tog ledigt. Du gör vad som än känns bäst svarade jag. Har märkt att jag har så himla svårt att få fram ord om pappa med familjen, för jag är rädd att de ska känna sorg.

Hur känner man sig när man delat sitt liv med någon, lagt sin framtid i händerna på personen, men sen att den försvinner, och man blir ensam, hur känner man sig?

Stockholm



Det är vid dessa tider man saknar tvåsiffriga plusgrader i Stockholm. Egentligen alla men.. A ni fattar vinkeln.

I love it.

why so?

Det är de plötsliga besluten
som vi tänker på mest.

Torka

Har en sån jävla bloggidetorka! Äh får ta det som det kommer. Drog ut med Mary och uppdaterade massor. Kom hem och tittade på Greys Anatomy som aldrig blir sämre! Äntligen torsdag imorgon sedan fredag!

Bye.

Vad händer Thg?

Något som hela dagen varit på allas läppar runt i skolan, är en blogg om alla som går på den skolan. En Gossipblogg! Fan vad jag skrattade när jag läste den, för de utmärker och kritiserar alla utseenden och par. Den går ironiskt under namnet http://gossipinthg.blogg.se, ska bli kul att läsa alla kommentarer när de väl kommer igång! Jag tror det är ettor som inte har något bättre för sig än att spana på alla andra. Men men, det ska dock bli ett stort nöje! Undra om man själv kommer med i den nångång..?

Catch me



Fånga mig som ingen annan kan.

Feel good

Hejhej! Jag försvann tidigt igår eftersom mitt migrän och mitt illamående dominerade. tur som mår jag mycket bättre idag, jag vakna till ett urgulligt sms och mådde helt prima. Jag hade dock bara en lektion sedan ett prov, sen var min dag över. Provet som jag egentligen skulle pluggat till igår, kunde jag ingenting om. Men när jag väl gjorde det så svarade jag på de flesta frågorna, och jag är säker på minst ett G! Åkte hem med Emilia och delade lite privat snack med henne. Nu sitter jag här och är helt ovetandes över vad jag ska göra idag, hemma ska jag iallafall inte spendera den. Hörs sen.

Hejdå!

Bad

Mår så otroligt illa.. Ska lägga mig och sova för att försöka må bättre imorgon. Hatar detta.

Aja godnatt.

Your all i breath

Försök själv definera ordet beronde.

Vad kommer du fram till?
Jag själv ser det på olika sätt. Som kärleken för någon som man tror och hoppas aldrig tar slut, man bygger upp sina känslor genom förtroende, närhet och allt tryggt man kan tänka sig. Och när man väl kommer till den biten då man verkligen inser att man inte klarar sig utan den andre, dagvis, timvis, någonsin. Så är man helt fäst och beroende.

Det kan vara massa annat, men ville bara få ut kärleks biten. Jag har en bra bit att ta lära, men det är värt mödan.

Hallå?!



Någon mer än jag som lagt märke till Topshops nya bikerjacka?!
Hur jävla perfekt som helst.
Craving.

Masterpiece



He's antother work of art
and he likes me.
He's a work of art
and he shows it !

10 mars

TJENA! Vaknade helt illamående, gav upp och gick och la mig, men sista 5 minuterna bestämde jag mig ändå att gå till skolan. Vi hade gympa på morgonen där vi körde volleyboll, ganska kul. Men efter det hade jag håltimme fram till tolv sedan bara spanska, sedan var min skoldag slut! Ganska onödig dag, dock skön. Idag ska jag sätta igång pluggandet inför morgondagens prov, fan va pest! Det är redan onsdag imorgon, och efter onsdagen går resten av skolveckan så fort! Ska titta lite på TV nu, vi hörs.

Ciao.

Charterheroes!

Nu ska jag försöka leva mig in i deras värld, åh vill ha värme!

Cess 18års dag.



Blue



Detta fick jag hem idag, allt är ju riktat till sommaren, och nästan allt är blått! Hur tänker jag egentligen? Äh bara jag mår bra så.. Föresten toppen på bild två är väldigt lång så jag testade att gömma ärmarna och det visade sig bli en otroligt söt liten klänning!

1. Lindex - 249:-
2. H&m - 98:-
3. H&m - 98:-
4. H&m - 149:-
5. Vila - 299:-

Circus



Jag kommer seriöst säka upp denna lilla varelse och äta henne! Hon heter Izabelle och är tre år och sjunger Circus bättre än oss alla!

Our song.

I wanna put my fingers through your hair
Wrap me up in your legs
And love you till your eyes roll back

Then I'ma rock your body
Turn you over
Love is war
I'm your soldier

Touching you like it's our first time

I'm staring at you while your sleep
You replaced it for beauty
Put my face up in your neck and breathe

My angel this is wonderful
Thanks, for letting me bless ya
Come down, fly, right, drift back into heaven

J-holiday - Bed
Oh sommar 07 baby..

9/3

HEJ! Vaknade precis, sjukt skönt med sovmorgon! Vad ska jag hitta på idag? Tror jag kommer bege mig till Skhlm C och unna mig lite kläder. Jag har även ett samhällsprov i veckan som jag ska plugga på. Hoppas skolan inte är sjukt jobbig idag för er!

Later.

Egt 07/08



Detta är precis efter jag kommit hem från Egypten, Andreas hand på magen haha stor skillnad. Jag saknar !

Hey there sexy



Getting tempted ?

Sucsses

Framgång är nog något som alla söker. Hur uppnår man det ? Vad krävs ? Det finns många frågor kring det. Framgång rör många samhällsgrupper så som, skola, familj, vänner, yrke, kärlek och mental hälsa. Allt är olika från person till person, men att framgång är något alla velat uppnå är en klarhet för mig. Vem vill liksom inte vara förmögen, eller åtminstone klarar sig med bra marginal inom ekonomin. Eller kanske att man vill ha väldigt bra resultat i skolan? Som sagt, det finns miljontals olika sätt att definera framgång, men jag hoppas att alla ser till att förverkliga det de vill uppnå. Det är då hoppet kommer in i bilden. Utan hoppet och tron på sig själv kommer man ingenstans, det kan jag lova.

Så ta tiden och tänk på det en stund.

H&m



Rotat inne på H&m.
Jacka 249:-
Sandaler 149:-
Linne 98:-

8 mars

TJENA! Jag vet att jag varit sämst av mig idag men var glada att jag spenderat den helt underbart! Dagen började med att jag vaknade relativt sent för att kalla det morgon, och låg och slappande på soffan. Vid 2 mötte jag upp Andreas och vi tog en promenad till Skärholmen C, där skulle han köpa en klocka men så kräsen som han är blev det ingen trots vår långa väntan i kön. Efter det drog vi till Masmo och åt på Max, och hade lite trevliga konversationer. När vi var färdiga hämtade hans föräldrar oss med bil, och vi åkte hem till dem. Där tittade vi på filmen Rise of the footsoldier, den var bra i början men blev allt sämre med scenerna. Hungern högg tag i oss så vi åt lite wok medan vi zappa mellan kanalerna. När klockan slog 8 tittade vi på Wipe out vilket visade sig vara ett bra program, sedan följde han mig hem. Såfort jag steg innanför dörren så var det bara att rusa till soffan och titta på Beck, spännande! Pratade lite med min bror om allt för ett tag sedan och nu sitter jag äntligen här.

Bye.

Urban art



Vi hörs imorn.

Cheers !

Låt oss skåla för oss & männen som har oss,
förlorarna som hade oss, och de lyckliga som kommer att möta oss!
Skit i det förflutna och lev i nuet, och för framtiden.

Älskar detta kedjebrev till sms!

Monday shoppin'

Måndag ska bli min terapishopping dag! Jag orkar seriöst inte gå till skolan på måndagar och har inte gjort det på över en månad. 4 skoldagar får räcka, men när mamma ser detta blir det nog ändring på saken.. Har redan planerat smått vad jag ska köpa. Det blir en korallfärgad topp från H&m, jeggins från Vila och blusen längre ner från Lindex. Jag tror jag behöver hjälp mot mitt beroende. Slösar tusentals kronor varje månad..

You catched me



När jag inte orkade
var det du som räddade mig..

19

Jag älskar den 8:onde!
Idag har jag och Andreas kärat ner oss i varann i 19 månader.

Can't believe it..

Get lost

Elo! Kom hem nyss från Segeltorp. Folket var inte av min smak och jag visste att jag inte skulle ha så kul, så jag bad min kusin skjutsa hem mig för ett tag sen. Där var det massa prat och skratt, allt möjligt hände på olika håll. Tog ett par bilder då släkten var där innan riktiga "festen" startade. Dem får ni imorgon för jag hittar inte sladdjäveln. Hoppas ni haft en superbra lördag.

BYE!

Freshness

At C's

Kom precis hem till C. Vad vi ska göra här är ännu oklart, vi är massa tjejer här, och så finns det massor utav mat och gottgott. Tror inte jag ska spendera min dag här eftersom de inte är min typ av folk, kommer vara helt bortstött. Men ska försöka roa mig så gott det går. Kamerna är med mig och jag ska försöka fota det intressanta.

So long !

Det lyser om Lindex



Lindex börjar få in en massa fina saker nu till våren
Bland annat dessa godingar!

Keep it going

Godmorgon! Vet inte när jag somnade igår natt för jag röck och vaknade hela tiden och smsade Andreas. Tror det var runt 4. Vet inte vad som händer nu men mamma har ju lovat att vi ska fixa de mobila bredbandet idag, men får se vad det blir utav det. På eftermiddagen ska jag hem till Claudia min kusin som har födelsedagsfest. Hade världens bästa drömmar inatt, men min bror väckte mig så jag kunde inte somna om och drömma mig bort igen.. Haha. Hoppas ni har roliga planer för dagen, ha en bra dag !

Over and out.

Fly bort.



- För en klarare bild av sitt liv,
behöver man åka ifrån det ibland.

Night time

TJA! Kom precis hem från Andreas. Vad gjorde vi efter sista inlägget? Vi sov ett bra tag och vaknade ett tag efter nio, sedan fixade vi läsk och ostbågar och åt medan vi höll på med datan. Nattetiden spenderades genom att vi låg och pratade om allt möjligt. Det som hänt förr, vad vi tror händer framåt i tiden. Det finns ingen självklar bild av framtiden, men man vill bygga upp det som man själv vill ha det. Hade en riktigt trevlig kväll helt enkelt.

Peace & love .

Were you at?

Befinner mig hemma hos Andreas just nu, passar på att skriva medan han äter. Det är allt han gör.. Mitt lilla fetto! Det verkar som om kvällen spenderas här i lugnet och myset med honom. Än så länge han vi pratat en massa, lagat pommes med nuggets och myst medan vi tittat på Kenny Starfighter. Vad som bjuds på härnäst vet jag inte men glad är jag iallafall att det blir i hans famn. Ha en riktigt bra fredagskväll allesammans!

Hejs svejs !

Facts

- Det är aldrig fallet man dör av,
det är smällen.

Feel free to live



Liberty Ross
Foto : Marcus Ohlsson

Glam

Veckans mest spelade musik :

Jake Oh - Up in the blue
September - Cry for you
Alex Gaudino - Watch out
Afasi & Filthy - Glider
Flo-Rida - Right round
Anton & Affe - Släpp mig fri
Crossfire - On fire
David Kane - Club sound
Akon, Snoop dogg & T.I. - Daydreaming
Dj Shumilin - Roller Head (Klaas Remix)
Supermode - Tell me why
Fergie - Glamorous

Hej kära helg !

Fan va skönt att helgen är här! Idag har jag inte planerat någonting speciellt men det kommer väl med timmarna. Hoppas ni har en riktigt bra helg sötnosar, önskar er det !

- We party all night wether you like it or not.

Thurr

Godmorgon! Vad hände igår? Stack ut med Dennis och Timmy på en lååång promenad runt Sätra. Vi pratade om massa sommarevents och vad vi eventuellt kan göra på påsklovet. Vid halv nio mötte vi upp Andreas och vi fortsatte prata på om allt möjligt.

P.s. Något ofrächt hände mig på promenaden, men för äckligt för att tas upp här HAHA!. D.s

Under construction

Bestämde mig för att piffa upp bloggen lite och snart kommer en ny hearder upp, och förmodligen en bakgrund. Det är bara att se och njuta gott folk!




UPDATE : Om ni inte ser den nya så tryck på F5 knappen på tangentbordet så förnyas webbadressen i er dator!

Fresh

Tjatja! Vad har fyllt min dag ? Igår kväll satt jag med ett collageblock och skissade lite småsaker, sedan däckade jag av migränet. Imorse vaknade jag med samma huvudvärk men tog mig i kragen och åkte till skolan. Hade prov i Geografi idag, och det gick strålande! Svarade till och med på mvg frågorna utan svårigheter, otroligt! Dagen följdes av massa skvaller med Johanna och Marcel. kom hem för en dryg timma sen och lagade lite snabbmat för att mätta magen. Vad dagen följs av har jag ingen aning, men något riktigt härligt är att hela min helg är planerad, suuuper! Ska rulla nu, hare gött!

Hej internet

Jag tog till mig modet och föreslog mobilt bredband hemma idag. Jag trodde inte mina öron när mamma gick med på det! Hon sa men prata med din kusin då så kan han teckna ett åt oss, gissa om jag är glad? Det innebär att jag är mer uppdaterad med omvärlden via datorn, sedan kommer jag sitta resten av vintern inlåst på mitt rum med laptopen i knäna. Även fler uppdateringar får jag lova. Underbart!

RAVE IT



Join the movement

Secrets on the run

Mina missionärvänner har något stort på gång, när de väl kommer igång ska jag länka adressen till er. Ni kommer inte ångra det jag lovar! Undrar hur det kommer gå :)

A


So iv'e been told you do like it.

Onsdag

Heyhey! Kom hem för ett tag sen och tittade på massa TV program. Dagen kommer väl spenderas vid mina böcker, har geografi prov imorn. Anyway halva veckan har gåt och snart är helgen här YES! Ha en fortsatt bra dag.

No time no place

Sorry för världens kassaste uppdateringar, men jag har haft fullt upp med proven. In mot kvällen igår körde Andreas bänkpress med mig som vikt HAHA det såg inte klokt ut, men han klarade det iallafall. Hemma tittade jag på Sex and the city sedan satt jag uppe på mitt rum och skissade i ett collageblock. Snart ska jag in på lektion, men ska bara rätta enstaka saker på en text som jag skrivit sedan slutar jag. Blir mer intressant när jag kommer hem jag lovar! Bye!

Update

TJA!
Sitter hos Andreas just nu. Skoldagen var plågsam men gick ganska fort. Har varit här och hjälpt Andreas med plugget, ska rulla hemåt efter Den rätte för Rosing. Ska återgå till det, ciaaao!

Bikerjacket?

Jag har länge tänkt på att köpa en bikerjacka. Hittade en snygg på Chicy.se men orkar verkligen inte med allt beställande. Då återstår H&m eftersom jag inte tänkt spendera mycket pengar. Men för att sticka ut lite ska jag kanske köpa den urgulliga gråa, alla i Stockholm har den svarta. Haha.



Vilken håller sig i längden? Hmm..

Nytt & fräsht

har gjort lite enkla justeringar, fräshare. Tycker inte ni det? Hoppas ni njuter, hej så länge!

- Ser ni samma design? tryck på knappen F5 för att förnya webbläsaren.

Hear me calling

Längtar till slutet av skoltiden, jag har verkligen tröttnat så det inte ens går att förklara. Jag har kämpat i år, nu börjar sakta men säkert ge upp. Jag har missat mer än vad vad jag hinner ta igen. Det är skolan som givit mig migrän har jag också märkt, för i vanliga fall mår jag superbra. Många som jag har trönntat, men det är nästan bara 2 år kvar för min del. Sedan Universitet vilket jag tror blir mer kul, eftersom man specialiserar sig bara på det man vill bli.

Love?


I suffocate when you're away from me.

Up in the blue

I want to get much closer to you
So I can feel free and get loose

There are so many things to be found
'cause when you are with me
We lift up from the ground

It's with you I take a trip up in the blue
It's your eyes that send me straight up in the skies
And it's you who make me sing what I do
It's your smile, that keeps your lips so high

When we flew down from the sky
I grabed your hand and I smiled
We are lost in the space of time
Where the moon and the stars
keepin the light of love

No school !


Hejhej! Kände inte för att sitta bakom skolbänken så jag sjukanmälde mig och sov fram till 11. Jag åkte sedan till Skhlm C och fick hem ett gäng saker. Åh vad glad jag blir att jag kan visa er allt! Dagen kommer spenderas vid mina skolböcker sen vet jag inget mer. Föresten, har köpt rätt bra mycket sedan nyår, någon ni vill se ? Vi hörs sen, CIAO!


1. Volanglinne - Paris, Kate & I
2. Vintagejacka - Myrorna
3. Blus - MQ
4. Nedklottrad hoodie - H&m
5. Levi's jeans - MQ
6. Capribyxor till sommarn - H&m
7. Gladiatorsandaler - Skohornet

Trött

Tittade på massa TV program och vid nio var jag helt inne i Beck, riktigt bra! Har suttit och pratat lite med min brors kompis som är sjukt trevlig av sig. Ska mysa i min säng nu orkar inte vara uppe, godnatt!

1 mars

Hej på er! Dagen har varit lite hektisk, därav anledningen till att jag inte skrivit. Jag vaknade ett bra tag efter 12 idag och hjälpte mamma med maten. Vi åt enrecote med klyftpotatis och bearnesessås, himmelskt gott! Efter det begick jag mig till Elgiganten och spatserade runt. Jag fick hem en digitalkamera så nu kan jag äntligen fotografera allt som pågår! Sedan åkte jag till Skhlm C och fick hem ett par saker från H&m. Nu tittar jag på Gossip Girl så bye!

Rockin

Godkväll! Vad hände idag ? Det ska jag glatt tala om! Vid sju mötte jag upp Andreas, sedan gick vi mot Timmy. Vi tre gick hem till Dennis och tittade på massa gamla foton och spelade massa musik. Självklart ska dem visa sin styrka så de brottades gång på gång, fast det var kul att titta på. Efter ett tag kom Kevin också, var femte minut frågade Timmy honom om han hade stånd, HAHA. Tiden gick och vi småtittade på film och de vräkte ur sig massa roligheter hela tiden. Otroligt kul. Vid tio drog jag och Andreas hem till honom eftersom de skulle på fest. Vi åt lite gott gott och myste mer än mycket. Jag somnade ett tag i hans varma famn, sedan pillade han på mig tills jag tjurigt gav upp och vaknade. Jag kom hem för ett litet tag sen och nu sitter jag här och nyser för att jag fryser som bara den!

Hoppas ni haft en bra lördag, vi hörs!

.

RSS 2.0