Dubbla

Hej!

Igår drog jag, Andreas, Johanna & Alex till stan.
Vi kikade runt i butiker, hittade en massa roliga plagg! Var där ända till de stängde butikerna, killarna åt kebab, sen bestämde vi oss att se på bio. Vi köpte biljetter, sen åkte vi till Heron City och tittade där. Det blev filmen Killers. Vad vi såg av den tyckte jag var jättebra, men det var nått fel på deras elsystem eller nått, så filmen stoppades, skit irriterande för det var under den mest spännande scenen! Vi fick 2 biobiljetter i kompesation, vilket är ganska bra tycker jag:)

P.s Ashton Kutcher är galet snygg i denna film!

Love the way you lie

Miss retard

Jag vet att jag är efterbliven när det kommer till vissa saker.
Speciellt läsning då jag absolut inte är en läslus.
Även otroligt kända, och omtalade grejer, är inte något som intresserar mig.
MEN när jag såg Twilight i höstas blev jag kär.
När jag köpte boken blev jag förtrollad.
Jag kan inte lägga ifrån mig den där nedrans boken!
Har läst över 140 sidor på 24 timmar..
När jag inte läser, så har jag sagan i tankarna hela tiden.

Jag varnar er som inte läst den ännu..

Att ta vara på dagen

Hej!

Gårdagen spenderades med vänner, vi köpte mat och grillade hos Kevin, mysigt värre, sen körde vi Med andra ord och lite Charader, och därefter Wii. Alltid lika mysigt och kul!

Idag ska vi ut på stan, tycker det är perfekt väder för det. Vet inte vad vi ska göra, med jag föreslog det, och det gick igenom.

Ni får ha en underbar dag, så hörs vi senare.

Ville bara säga att jag saknar Zakynthos med dig..

Den bästa resan jag gjort under hela mitt liv<3

Sunny day

Hej!

Dagen ska spenderas allt annat än inomhus, solen är ju på besök!
Tack & hej.

I am NOT a shopaholic

Hej!

Igår drog jag, Andreas, Alex, Johanna och min kusin Amanie till Daisys och åt.
Gott som bara den, sen gick vi hem till Andreas, på vägen hittade jag en dildo på gatan? Killarna sparkade runt med den haha. Vi såg på sista Stieg Larsson filmen Luftslottet som sprängdes, den va otroligt bra. Vi var där en stund till sen gick vi hem.

Idag åkte jag till Skärholmen med Mell, hittade exakt det jag behöver, så nu klarar jag mig bra för ett tag iallafall!:) Vi gick runt, pratade om massa saker och hade det trevligt, kulit. Snart ska jag hem till hjärtat och gosa.

Ha en bra måndag!

Oskar Linnros - Från och med du

Så grymt skön röst!

Saturday was dreanshed with rain

Godmorgon.

Igår segade jag som fan större delen av dagen.
Låg och läste Twilight, kunde inte slita mig från boken, men till slut somnade jag ett tag. På kvällen mötte jag några vänner, vi virrade runt ett tag, var hos Alex en stund, sen gick vi ner till LilJohanna. Vi spelade ett spel som heter Med andra ord har jag för mig. Vi höll på i flera timmar! Shottade tequila, och drack lite. Myspys!

Beroende framkallande

B.o.B - Airplanes feat. Hayley Williams

2 days

Hej!

Jag orkar inte vara aktiv, skriver bara det som hänt.
I förrgår var jag ute med några vänner i Sätra, sen mot kvällen drog jag, Andreas, Alex, Johanna & Kevin till Kevins hus i Örnsberg. Vi såg på en film som hette Case 39, skit äcklig och mysko, därefter hade vi Wii sports resort turnering, jag däckade där vid 3, killarna höll på länge efter det.

Igår åkte jag och Andreas till Skanstull för att käka Gyros på ett grekiskt hak, hur gott som helst. Efter det svängde vi förbi Ringen där Andreas köpte t-shirtar, sen åkte vi hem. Mot kvällen skulle vi möta Timmy, Dennis, Emma & LilJohanna i stan för att dra till en bar, men de tyckte den sög, så vi möttes halvvägs och åkte hem till Sätra igen. Fixade dricka, och drog hem till Hampus och drack. Vi efterfestade hos LilJohanna, och halvfem hamnade jag i sängen.

Jewellery lover

At babes

Hej!

Igår var jag hos Andreas, åt thaimat till middag och prinssestårta till efterrätt. Vi segade en hel del efter det, fast vid halv 9 typ såg vi på Flickan som lekte med elden, braaa film! Myste lite, såg på läskiga saker på nätet, efter det på valpar, sen var det godnatt :)

Spendera tid med familj

Hej!

Åkte och badade i Gömmarn i måndags med Andreas, Johanna, Alex, Kevin, Valle & Martin. Det var hur varmt som helst både i vattnet och luften. Vi åkte hem på eftermiddagen, då åkte jag med familjen till mina kusiner i Slagsta, och var med dem. Har sovit där till idag, det är så himla skönt att bara hänga med familjen ibland. Vi såg på band från när vi var små, gud va kul det var att se sig själv skutta runt! :)

Hard Rock @ New York

Sol sol sol

Godmorgon!

Igår åkte jag med Andreas till stan, han körde dit, kul att åka med. Vi köpte med oss glass och hallon och åt som små grisar. På kvällen gick vi ner till båtvarvet med Alex, Johanna och Kevin, senare kom även Valle. Killarna försökte fiska, men blev nog mest massa snack istället. En helskön dag! Idag ska jag möjligtvis bada, sen hem till mina kusiner, tror jag.

Avicii

Lagom nice!

Juli


3/7 -
Var med Andreas och några vänner hos honom, grillade, åt gott och förtära alkohol. Jättemysigt.
4/7 - Åkte till Redbull Flugtag med Andreas, Alex, Johanna, Emma & Dennis, det var så stekhett, vi tröttnade, så vi åkte hem, packade badkläder och åkte till Gömmarn och badade. På kvällen var jag hos Andreas och sa hejdå, sen vare raka vägen till sängen!
5/7 - Åkte till USA till 14/7
15/7 - Kom hem, överraskade älskling, myste med honom, åt en kebabtallrik mmm. På kvällen drog vi till Dennis och spelade Fifa.
16/7 - Åkte med vänner och badade i Gömmarn, otroligt skönt. Var hemma på eftermiddagen och slappade för en gångs skull. På kvällen var jag och myste med Andreas.
17/7 - Åkte med Andreas till Skhlm C där han klippte sig, skit snyggt! Köpte en skjorta och ett par leggings. Sen åkte vi  till honom och grillade med hans familj, asgott. Efter maten lyssnade vi på en superbra låt, då blev Andreas taggad på att köpa högtalare. Så vi åkte till Media Markt med moppen och köpte några.

Svar till "Leila"

Ett inlägg som hette Kap om en plastlocka hade du kommenterat. och jag har skrivit svar på samma inlägg. Du är mer än gärna välkommen att läsa kommentaren. Och så kan jag tala om för dig redan att det inte var tradera. Utan runns.se. Jag har inget behov av att ljuga om var jag hittar saker och köper dem.

New york

Nu ska jag berätta lite om New York.

Det var både mitt livs bästa, samt sämsta resa. Det bästa var nog allt jag såg, att umgås med mina kusiner oavbrutet, och vännerna jag fick där. Det sämsta var nog att de vuxna var så irriterande, vi fick agera vuxna åt dem, och de klagade på allt. Fast det var mest kul. Jag och Amanie åkte in till Times square första dagen och var helt förbryllade över allt vi såg. Det var så fint, så stort, så jävla bra. Människorna där är bara att älska. Alla är skittrevliga, och man mår bra av att vistas bland dem då de kläcker ur sig komplimanger hela tiden! Mer om USA senare, här har ni lite bilder.

Tillbaka från staden som aldrig sover

Hej!

Kom hem i torsdags från staden som aldrig sover.
Det har verkligen varit den absolut bästa resan med mina två pinglor, vi har haft det så galet kul att det inte går att förklara. Skaffade även vänner för livet där.

Uppar mer snart.

NEW YORK!

SORRY för den kassa uppdateringen, men har varit med nära och kära. För nu ska jag dra till NEW YORK!
Ha det så bra här i Sverige!

Eriksdalsbadet

Idag var jag ju i Eriksdalsbadet, det var så varmt och skönt att ligga på gräset och känna strålarna mot huden. Vi badade lite, och svalkade oss, och åt lite gott. Vid 4 började det helt plötsligt blåsa kraftigt, så kraftigt att massa saker blåste iväg, såsom ett partytält. Blåsten avtog inte utan blev allt starkare, då såg jag att flaggstängerna vajjade så jävla mycket, läskit som fan! DÅ bildades en stoftvirvel, som är som en tromb fast på mark, det var hur läskit som helst. Folk hamnade mitt i den, och försökte verkligen dra sig ur för den var jätte stark, då rörde sig den mot stora bassängen och drog ur massa vatten, typ 5 meter upp. Folks saker hamnade i vattnet, skit synd. Stod typ och skakade i 10 min för att jag blev så rädd att jag skulle flyga med.. Artikel från aftonbladet finns här



EDIT: Mamma är typ fett sjuk? Hon ba, varför tog ni inte kort på det hela, ni kunde fått massa pengar för det. Hon tänker inte på att hennes dotter är vettskrämd, utan en jävla kamera, SJYSST TJEJ!!

Morena!

Fastnat för denna sköna låt.

Lite komiskt då en man idag ropade morena efter mig, gissa vilken låt som poppade upp?

2 juli och jag är överlycklig

HEJ!

Eclipse var utomordenkligt bra! Satt helt fastspänd, pressandes på Andreas hand och stirrade på duken. Spännande var den allt. Idag bjuder vädret till som fasiken, så nu ska jag dra till Eriksdalsbadet med min kusin Sandra och hennes småsyskon Edo och Emilia, asnice!

Vi hörs :)

Eclipse

Nu drar vi och ser på Eclipse, har varit uppspelt inför detta hela dagen! :D

Grattis på födelsedagen älskade

Idag skulle min pappa blivit 64 år gammal.

Ha den äran fina pappa <3

(Bild på honom när han var ung)

Redan juli?!

Hej!

Kan inte fatta att redan är juli.
Sommaren går så fort, typ enda nackdelen med sommar, och sommarlov :(
Idag ska jag åka till Skärholmen med mamma, uträtta lite ärenden, hjälpa henne köpa skor. Sedan hem till min mormor som precis flyttat tillbaka till sin lägenhet som är totalrenoverad, måste ju se! Plus att jag inte träffat mormor på 3 veckor, inte bra alls!

Hoppas ni har planer en torsdag som denna.

VARNING FÖR SÖTASTE UNGEN I STAN!

Förlåt babe men jag måste!

Idag efter filmen såg vi att Andreas syster lagt upp massa bilder från när de var små.

Fysatan vad jag blev kär i denna på lilla plutten.

Vill man inte bara pussa ihjäl ungen?

Han sitter i mitten btw :)

Höll så hårt jag kunde

Hej!

Idag åkte jag med Andreas och hans pappa till Heron City för att hämta ut Eclipse biljetter! Imorgon ska vi se på den med Johanna & Alex, och förhoppningsvis Emma & Dennis. Vi åkte sedan hem till honom, mötte upp Issa och lånade filmen "Män som hatar kvinnor". Vi sket seriöst nästan ner oss, vi höll varandras händer hårt, och kröp under täcket. Sjukt bra film iaf!

Det var min kväll.

.

RSS 2.0