Taylor Momsen


How come?

Hur kommer det sig att jag klarade mig genom högstadiet utan att plugga men ha så bra resultat? Nu kämpar jag mer än någonsin, men det verkar bara som om jag blir mer nedgrävd i skoluppgifter. Varför ska gymnasiet vara en stor press? Man tar sitt egna ansvar, ingen lärare ser efter det man missat, man får inte ha ig på något av sina prov, då blir det ig i hela kursen även om det bara är en liten sak man missat. Orättvisor sker hela tiden, och dem som vågar stå upp bland främlingar, blir dem som lärarna ger toppbetyg till.

Jag har bestämt mig att hålla mig på G - VG nivå. Eftersom det inte krävs jättehöga betyg i högskolan som jag vill gå i. Jag tycker att det är bra att jag redan bestämt mig, visst är jag 16 år, men jag har ett visst mål. Jag vet att jag inte är vilse. Jag vill förmedla och lära ut, på det sättet som jag själv velat ta lära av.

Det gäller att man antecknar varenda ord som kommer ut ur lärarens mun, för i efterhand säger dem alltid att de tidigare tagit upp det och att man måste vara på hugget. Personligen tycker jag att gymnasiet är rena rama helvetet eftersom exakt allt är nytt för en. Miljön, människorna, lärarna, skolsystemet, lärandet. Men jag hoppas verkligen det smälter in till 2an, för annars hade jag tänkt byta skola, för jag vill verkligen lämna allt dåligt bakom mig. Fegt men det är mitt sätt att ta tag i det. Jag varken vill eller orkar vara den som är bäst bland alla, jag gillar att vara bland normen.

Sneak peak

What to do?

Vad finns det att göra nu när det snöar ? Jag får verkligen ta och hitta på någonting tillfredsställande!

Sommar 08 i låtar

Goo goo dolls - slide
Neyo - Closer
Dj Tune feat. Orremannen - Bag in da box
Guru Josh project - Infinity
Chris Brown - Forever
Lady Gaga - Just dance
Katy Perry - I kissed a girl
Akon - Dangerous
Enrique Iglesias - Can you hear me?
Kid rock - All summer long

28 februari

Godmorgon!

Absolut sista dagen i riktiga vintern och nu hoppas alla att våren kommer, även jag. Såg på Get rich or die tryin igår natt och den är inte så dålig faktist. Jag vet inte vad dagen bjuder på men jag ska försöka göra det mesta utav den, hoppas det blir något kul.

Hörs  sen, bye!

As in Diaz



Cameron Diaz i sitt esse.

Night time

Tjena! Drog till Meltem och tittade på filmen Bedtime Stories, den var grym! Vi pratade om allt och skrattade otåligt, den var en trevlig kväll. Kom precis hem och nu ska jag ta igen min internet tid. Vi hörs då och då, bye!

Elo

Hejsan! Förmiddagen spenderades med Bejna där vi pratade om massor utav saker. Skojade runt och hela kakan. Kom hem precis och nu ska jag till Meltem och titta på någon bra film och bara mysa, ha en skön kväll !

Over and out.

Every single day we will shine on !



Sommarhetta. Grym musik. Solbrillor. Kalla drycker. Solbränna. Sol&bad. LIVET PÅ SOMMARN!

Mobilt?

Här hemma har vi problem med våra elledningar, så vårt internet bryts konstant. Anledningen är att vi har kopplat upp det via telejacket. Men inte förän i slutet på året eller början på nästa, är detta fixat. Så i ellmertid hade jag tänkt binda upp mig till ett mobilt bredband i 12 månader, det är inte så dyrt heller. Ska prata om det lite med mamma så får vi se om hon går med på detta, för det var hur skönt som helst att ha det i somras, då hade jag bredbandsbolaget.

Aja, en tanke var det bara.

Jah

Jag uppdaterade aldrig igår, ni borde vara gla för min skull. Det kändes faktist bra att inte bara vara inne på datorn hela tiden. Gårdagen spenderades med nära och kära. Det började med att jag mötte upp Dennis och vi stötte på ett par andra i centrum. Sedan promenerade vi runt lite och pratade, efter ett tag kom Alex, Timmy och Kevin och då började alla skämten och äckligheter.

När vi frös drog vi oss mot Centrum där Kevin skulle tippa sedan köpte vi massa tillbehör till pizza som killarna skulle laga och äta. När vi var färdiga drog vi hem till Dennis och de fixade hemgjorda pizzor som såg väldigt lyckade ut, sedan tittade vi en stund på Seven Pounds men ingen orkade titta så vi stängde av. Vi drog mot gården för att köpa en mobil men allt sket sig så jag struntade i det. Vid sju mötte jag upp Andreas och var hemma hos honom och myste. Fick mina converse i rätt storlek av honom, och nångång ska vi till stan för han ska köpa nya kläder som jag varit på jakt efter haha.

Jag har inte en aning om vad dagen bjuder på, men jag måste plugga åtminstone en timme så allt sitter i huvet. Vi hörs sen chompisar!

JA FYFAN!

Om ett tag ska jag möta Dennis sedan säkert möta alla andra, ja fyfan! Solen skiner och humöret är på topp, kan jag be om en bättre dag? Nej! Ska duscha lite hastigt nu sedan hoppa in i kläderna, som jag hoppas blir anpassade efter vädret. Hejdå !

Happy

Godmorgon! Dagen har startat otroligt bra eftersom jag fick en ordenklig sömn inatt, fyfan va bra! Jag har tillochmed lyckats plugga en liten stund. Dagen ska absolut inte spenderas hemma, så jag ska göra massa planer. Kvällen spenderas nog hos Andreas, om inget annat kommer mellan. Jag är fullt frisk nu och ingenting kan stoppa mig från att ha kul resten av mitt lov! Dags för socialitet nu, SES!

Konstiga saker som hänt mig

Jag har/är..
blivit kysst av någon som jag aldrig trodde skulle kyssa mig. Verkligen aldrig.
hoppat från ett fönster. Smet hemifrån ett par timmar.
hostat blod. Mumsigt.
tagit på någon död. hållt om.
slängt porslin i väggen. Av ilska.
sjungit till håkan hellström med någon jag tycker om. Med Timmy.
- skulle kunna dö för någon. Dig.
somnat på golvet. Sköönt.
tuggat på ett grässtrå. Under sommarnätter.
varit nära döden. Valle räddade mig.
hållt i en orm. Kladdigt.
slagit till någon så att personen tappade andan. Skrattade åt personen.
gråtit av lycka. Kan inte räkna antalet gånger.
dålig på att säga nej. Är sämst på det.
någon gång känt dödslängtan. När allt blir svårt, ja.
tycker om att spela piano. Och jag saknar det.
en dagdrömmare. Jag är ett mysterium.
Knaprar ofta alvedon och/eller ipren. Beroende ?
haft tungan i någons öra. "Gott"
- älskar någons leende. Dyrkar.

Greys

Vi föds ensamma och dör ensamma,
tiden mellan borde vi unna oss med människor i vår omgivning.

En av grabbarna

Vet inte vad som stigit åt mig men jag har börjat läsa! Det är en självbiografi av en hulligan vid namnet Johan Höglund, man får följa honom i sitt liv, och när han berättar om alla stora händelser i livet. Det roliga är att det skrivs i presens, då lever man sig in i boken sjukt mycket! Den är så otroligt bra, men jag vill inte att boken ska ta slut för jag har så svårt att hitta böcker som faller mig i smaken! Så jag läste 30 sidor idag bara, men det kliar i fingrarna, vill borra mig in i boken! Det är mer av en "killbok" för det handlar om slagsmål och fotboll, men vissa tjejer tycker också om sånt vet jag!

Bild på Firman Boys på sista bladen av boken.

Bai

Tragiskt att snön håller på att försvinna, men jag vill helst inte ha snö i mars månad. Allt kan hända och man kan inte förutspå vädret, men jag hoppas kylan släppen, och våren tar sin plats. Något jag är glad över är att jag börjar bli bättre, jag känner det! Imorgon ska jag ut, om jag hittar på något med någon ja. Fan vad jag avundas er friska som njuter av lovet, men det är endast 5 veckor kvar till nästa lov, så inga klagomål här inte. Ska ner och äta hamburgartallrik, magen börjar kurra riktigt hårt, ciao!

Go insane

Har sett att Gröna Lund börjat bygga på ett nytt åk, en bergochdalbana. Det behövs som kompensation för Kvasten var urtråkig! Det var 2 år sen jag besökte stället sist, med hela gänget. Det kan ju vara kul att vara där, men sällskapet är det som gör allt mer kul.

25 februari

Tjena! Jag lyckades faktist få en ganska skör sömn inatt, 5 timmar är helt okej. Jag var på läkarbesök i vårdcentralen och dem sa att influensan är på bättringsvägen. MEn att jag även har ögoninflamation, just därför jag inte kunnat sova på dagar. Träffade Kevin på vägen hem och han hade precis kommit hem från Skottland, lyckost! Ska titta på Rachael Ray nu, vi hörs!

Varför .. ?

Varför blir ordet fucking så attraktivt när man precis börjar bli en tonåring? Det används mer än ordet tack skulle jag tro. Har själv varit genom den krisen, men bara bland vänner, hemma var jag ängel enligt mitt tycke. Förutom allt tonårsdrama då haha. Kan inte förstå att jag blivit så lugn med åren. ÄH det är bara en bra sak, orkar inte vara miss hyperaktiv. Jag är den som skrattar åt allt bara!

Stop and stare

Stanna till och tänk lite över vad du har i ditt liv. Vad många andra saknar, och kanske aldrig får. Om du läser detta betyder det att du har tillgång till en dator, som är uppkopplat till internet. Då betyder det att du bor någonstans, där du sitter och pysslar med datorn. Vi säger att datorn inte finns, vi tar även bort huset du bor i. Du klarar dig med kläderna du har, ta bort all elektronik, alla butiker, alla hus och färdmedel. Svår tillgång till mat. Hur hade ditt liv sett ut då?

Jag vill inte



Åka med en polsk spårvagn, som heter Junkers. Jävla crack!

YOU BRING ME TO LIFE!

Hold my hand let's chase the sun,
We both know something's begun,
Nothin feels that real without you,
Wanna learn so much about you.

Shining star I've seen your face,
Everything falls into place,
Nothing else seems to matter,
You bring me to life.

Feels so lonely,
Won't you show me,
Where I need to be,
You bring me to life.

Feels like the raindrops on my skin,
You reach me somewhere deep within,
You make my body come alive,
You bring me to life.

I whisper things you never knew,
I can't believe that tonight I'm here with you,
You make my body come alive,
You bring me to life.

Rätte för Rosing

Tittar just nu på programmet Den rätte för Rosing. Det finns ju ett par sjukt snygga killar där, ska försöka sneeka efter kort på dem. Brasilienaren är bara för mycket, han mixar ju svenska och engelska vilket är motbjudande! 44 år dessutom. Jag höll mig till dem vid 20 års gränsen. Nu återgår jag till TVn, ciao!


P.s. Hittade bilder på dem men de ser gräsliga ut där haha. Men Hugo, Adrian och Nicklas såg rätt bra ut. D.s.

Hejs svejs Blondinbella!



Någon mer än jag som sett artikeln om Blondinbella, Isabella Löwengrips eventuella avstängning? Spotlife som hennes pappa grundat, har stulit massa grundsaker från Blogg.se, och Blogg.se kräver en summa pengar i utbyte om att de ska behålla sidan. Annars stängs den av 12.00 på fredagen.
http://stockholm.expressen.se/noje/1.1476636/blondinbellas-blogg-stangs-av

Grattis Viktoria och Daniel

Stort grattis till kronprinsessan Viktoria som efter 6 långa år äntligen förlovat sig med Daniel Westling. Stackarn har gått genom drastiska förändringar för att passa in i kunganormen. Under juni 2010 kommer paret att vigas, och det resulterar massa bröllop samma år. De kickar igång industrin en bit, så Sverige kan räkna med att bröllopsindustrin kommer tjäna massor av pengar. Även landet, då massa TV-stationer runt om i världen betalar stora summor, för att visa vigandet. Viktoria kommer krönas till drottning, dock krönas inte Daniel till Kung. Eftersom han inte har kungligt blod blir han prins. Jag skulle aldrig klagat! Grattis till dem!

Darkness

Tjena. Jag har konverserat massor med min mamma och broder hela eftermiddagen. Vi pratade om allt från kungaparet till att mamma troligtvis har hörselskador. När mamma kom hem idag köpte hon med sig två semlor till mig från ett bageri i Aspudden, det var inte vanliga semlor utan med vanilj också vilket gjorde dem ännu godare! Hoppas det finns fler än mig som hatar mandelmassan för det smakar så beskt, dessa hade nämligen inget! Har även läst lite i min ekonomi bok eftersom jag ska göra ett kompleteringsprov efter lovet och få ett betyg. Åh hoppas jag blir frisk snart, jag orkar inte vara sjuk längre..

Gina Tricot

De har ett par söta väskor ute i marknaden nu, till bra pris.

 

 249 :-                                            149:-                                         299:-

Fettisdag!

Godmorgon! Kan inte ens tala om vilket elände jag haft inatt, kunde inte sova! Jag gick upp minst 5 gånger sen hur många gånger som helst för att snyta mig. Jävla influensa. Aja skönt att se att solen skiner idag, man blir lite bländad eftersom snön är så vit. Tror jag stannar hemma idag, och latar mig, som vanligt. Hoppas ni gör något kul. Återkommer senare, hejdå!

P.s. Ska äta massa semlor idag, hihi. D.s.

På tal om ?

Jag och min äldre bror satte oss och pratade om semestrar efter att vi tittat på programmet charterfeber. Jag frågade var hans nästa destination var eftersom han rest till så många länder. Då svarade han att "vi" hade tänkt åka till Mexiko igen men det blev aldrig av. Han sa att han ville åka till Mexiko igen och Kuba, sedan tystnade båda. Anledningen är att han och sin vän Simon åkte dit för ungefär ett år sen. Och för er som inte vet så har denne vän begått självmord, men några dagar innan det skedde skulle han och min bror boka en till resa tillbaka till Mexiko, men de hittade inga biljetter. Det bittra är att den avlidne skulle blivit 22 år gammal idag. Jag förstår att min syskon fortfarande tänker djupt på sina 2 närstående som gått bort, men de väljer att inte visa det. Men jag har ju trots allt växt upp med dem och förstår lite hur de är i olika situationer.

Random till vänster, Simon Underwood till höger. Ha den äran..

Faith

Som människa strävar de flesta efter att vara på toppen, men ibland känns det som om de sjunkit mer än vad som är möjligt. Det är för att imponera på sin omgivning, till stor del. Även för att visa att man lyckats. Det kan vara allt från relationer till yrken. Vi vet redan att djuren är olika starka, och har olika mycket makt. Men bland oss försöker man klättra upp till topp utan att se alla följder, bara alla hinder. Vilket gör att man mentalt trycker ner sig själv. Vare sig ni håller med mig eller inte, så vet jag att alla har ett viss mål i livet, något som de verkligen vill bli eller ha. Personligen ser jag inga konstigheter med det, snarare tvärt emot. Men det många inte inser är att vägen är lång, man stöter på stora hinder på vägen, men om man verkligen vill ha något, så lovar jag att det en dag kommer. Man måste ha tron på sig själv först.

Fly away



Att flyga bort är exakt vad jag samt många andra behöver just nu. Komma bort från all storstads och I-landsstress. Vill resa någonstans där solen lyser starkt i timmar och bränner min hy. Där alla turister känner sig lika avkopplade som jag, och där man bor vid stranden och hör vågorna på nätterna. Det behövs.

Aspire

Åt massa tacos till middag och tittade på cops, dessa 2 avsnitt idag var riktigt sjuka! Snart är reklamen slut då gäller Simpsons! BYE!

Boli boli

Hejsan, fan vad skönt att det fortfarande är ljust! Kom precis hem från Andreas, vi tittade på 2 delar av Kenny Starfighter, den var faktist rolig! Sedan gjorde vi massa våfflor och tittade på ishockey en stund. Det var ruggit skönt att komma hem ifrån ett tag, men lika tryggt att komma tillbaka. Hoppas ni inlett dagen bra, nu återstår det att se vad kvällen bjuder på, ciao!

Play

Grits - My life be like
ENERGY 52 - Cafe Del Mar (MIchael Woods Remix)
Jadakiss feat. Sheek - JADA
Soundgarden - Black hole sun
Evanescence - My Immortal

Lookbook




Vintermode a la Stockholm.

Vecka 9

Tja! Hade ingenting speciellt att förmedla igår så det blev TV tittande hela kvällen efter sista inlägget. Jag blödde näsblod imorse och har varit vaken sen 9, mina ögon är illröda. Vad dagen bjuder på är att jag äntligen ska ut ur detta hus, jag ska hem till Andreas, mycket skönare att vara där. Hoppas ni har en bra dag, ses!

TV

Det vankas TV tittande hela kvällen lång för min del,
här är det jag kommer att titta på!
Greys anatomy 17.10
One tree hill / LA ink 18.05
Gossip girl 19.00
Herre på täppan / The hills 20.00
Beck - Advokaten 21.00

Let it snow

Tja! lyckades sova sju timmar inatt vilket är ett stort plus. Har tittat på TV massor och läst. Middagen idag bestod av entrecote och klyftpotatis med massa tillbehör mums! Hur som helst. Har legat och läst ur boken En av grabbarna, och tycker att den är otroligt spännande. Jag är verkligen inte den som läser, men när en bok fastnar så gör den det. Önskar jag var frisk så jag kunde åka pulka på snön, är så himla sugen på att göra det! Ska surfa runt lite nu,ses!

Hej nolifers!

Addera indie rock på inlägget där nere. Så himla bra! Mina syskon sitter vid vårt stora matbord och spelar brädspel och har hållt på i ett par timmar nu. Dem är otroliga ibland. Axies and Allais tror jag att spelet heter. Och inte nog med att de är för gamla för sånt, de la ut 1000 riksdaler för det. Aja nu har ni en överblick av mina syskon 21 och 23 år gamla. Barn. Haha.

XTC

Jag är säker på en sak i mitt liv och det är
I live for hardstyle baby!

One call away

Sitter här omringad med massa näsdukar, åh vad jag hatar att vara förkyld! Har tittat runt i webshops och massa Sony Ericsson mobiler, har så svårt att bestämma mig över vad jag vill ha.. Men blir definitivt en till våren för det finns massor med händelser som jag måste fota. Växlar konstiga Youtube klipp med Andreas av någon konstig anledning(?). Har inte sovit ett dugg inatt men jag är pigg som satan, får se vad jag sysselsätter mig med. BAI!

Hot chick!

EMD kom till deltävlingen åtminstonne! Ska titta på Hot chick nu, den är så himla rolig! Jag är glad att ja har annat att göra än att sitta vid datorn. Bye!

EMD?

Måste bara konstatera att jag hittills bara gillar EMD's låt, den var faktist ganska bra. Synd att bara folk vid min ålder gillar sånt, jag hatar hur svenska folket röstar på bidragen. Blir alltid de tråkiga hej svensson låtarna... Fast det är trots allt bara de äldre med småbarn eller pensionärer som röstar, så som det alltid varit. Så det går inte ändra på systemet. Aja ska återgå till att titta och lyssna på nästa bidrag, tjadå!

Från ett till annat

Filmen var sjukt bra, minns sist när jag såg den på bio, var tio år och hur taggad som helst på att dansa, gjorde det ett år sedan gick det åt skogen! Nu går jag från dans till musik, ska titta på Melodifestivalen. Det är i Leksand idag, ska bli spännande att se dagens bidrag. SES!

Latmask

Godkväll. Efter massa småätande, tablettsugande och dataspelande har kvällen tagit över. Nu ska jag titta på filmen Honey som rullar på femman, det var inte så ruttet att vara hemma faktist, för jag har åtminstonne en anledning att vara hemma nu. Hehe. Mår mycket bättre nu än tidigare idag och det höjer glädjen! Aja nu börjar filmen vi hörs efter pinglor!

Perfektionen i mitt liv.

You've been the only thing that's right
In all I've done

Light up, light up
As if you have a choice
Even if you cannot hear my voice
I'll be right beside you dear

And we'll run for our lives..

Let the spirit be free


När du längre inte har någonstanns att gömma dig,
flyg iväg.

21 februari

Godmorgon. Efter gårdagens inlägg mötte Andreas upp mig sen gick vi hem till honom. Vi pratade om massa saker, han visade sitt nya sats kort och myste massor, en skön kväll. Jag kom hem och somnade efter filmen När lammen tystnar slutat. Kunde knappt sova inatt, vaknade av att jag frös och svettades, näsan rann och att jag var varm. När jag steg upp idag visade det sig att jag har feber och är förkyld.. Fan att det är nu inför lovet! Idag ska jag bara vara hemma för jag får knappast gå ut av mamma, så det blir en lördag hemma, great! Hoppas ni gör något kul för att inleda lovet, ses!

Mr Starfighter

Tja! Har lodat runt hemma hela dagen, är verkligen rastlös! Har bett Andreas ladda ner filmen Kenny Starfighter för han sa att den var bra. Någongång tittar vi på den. Hur som helst. Ska försöka sysselsätta mig nu, SES!

Hej värme

Jag är en sån person att i samma takt som vintern kryper närmare så kryper även jag mer och mer in, i mitt hem och stänger mig lite ut från omvärlden. Jag brukar inte vara så mottaglig. När våren kommer vaknar jag sakta upp ur mitt mörker, umgås dagligen och strålar som aldrig förr!

-

Mannen uppfan elden,
men kvinnan vet hur man leker med den.

Sicko

Tja! Jag har blivit smittad av en liten söt sak, så nu är jag en sjukling. Jag sjukanmälde mig från skolan idag men gick dit för att hämta böcker. Sedan drog jag till Skhlm C och köpte hem ett par saker. Träffade på Andreas på vägen hem och vi båda gick runt och snorade medan vi pratade. När jag kom hem käkade jag en fettrik måltid med mina syskon som bestod utav, kebab, korv, pommes, hamburgare, bröd, grönsaker och såser. Snacka om mätt! Nu sitter jag här och lyssnar på musik och njuter av solen, den värmer faktist pyttelite om man fokuserar haha. Ses sen kompisar!



Dessa två fick jag hem från Monki,
sedan en bh från H&m och en svart cardigan till Andreas.

I sommar

Ett säkert kort i sommar.

Jeans - Sass & bide (finns på Topshop)  899:-
Skor - Topshop 399:-
Väska - Kappahl 199:-
Linne - H&m 149:-
Armand - H&m 79,50 och 59,50:-
Solbrillor - H&m 79,50:-

At home

Hejhej! Gårdagen var väldigt trevlig. Gjorde ett samhällsprov där jag hade tagit provet innan, så jag kunde allt. Efter skolan drog jag hem till Andreas, jag köpte ett par vita tygskor till honom, och en grå cardigan, själv fick jag converse skor. Jätte sött! Vi myste massor och pratade om allt. Stackarn verkade jätteuttråkad, kan förstå det när han inte gått ut på ett bra tag. Jag hjälpte honom med matten lite, och det visade sig att han kunde en massa, men efter ett tag glömde han också en del.

Dagen bestod bara av en lektion och sedan var jag bara inne på datan och tittade runt på massa saker. Jag mötte Valle i Odepnplan vid 1, vi åkte till Sätra, köpte donuts och satte oss i Sätra skolan. Sen kom Timmy och vi gick runt lite, sedan stack vi hem till mig och åt massa pommes. Jag måste ju mata dessa två fetton. Nu sitter jag och lyssnar på massa musik, ska snart sätta igång och plugga, vi hörs!

Jepp

förlåt för en kass uppdatering, med gårdagen spenderade jag inte hemma, när jag väl kom hem däckade jag direkt. Jag har precis slutat och ska möta upp Valle snart. Uppdaterar gårdagen när jag kommer hem. SES!

18 februari

Tjena. Sitter i skolans bibliotek och skriver ut små små fusklappar. Märkte igår kväll innan jag skulle sova att halsen brände som fan, tror jag fått en halsbränna. Men det är mycket bättre nu. Ska ha prov om Ideologier om 45 minuter, kan jag något? Nej! Men jag tog provet så nu sitter jag och pluggar in svaren hihi. Vet inte vad jag gör idag men något kul ska jag hitta på, orkar inte vara hemma. 2 dagar kvar till lov, någon mer än mig som längtar?

PUDDING!

Tja! Drog ut med Timmy, Dennis och Hampus och pratade lite om allt. Sedan handlade vi massa tillbehör till chokladpudding som vi fixade och åt hemma hos Hampus. Matti hängde också på. Vi hade en ganska trevlig kväll och fick ett gott skratt.

Chokladpudding
vanilsås
Hallon&blåbär
MUMS!

17 februari

Tja! Valle och Rakan var i vår skola idag så jag skippade lektionen och var med dem. När jag slutade åkte jag till Slussen och fick hem en spetströja och svarta tygskor, och något som inte nämns förens om ett par dagar! Hoppas er dag varit bra för det har min verkligen varit. Håll ut alla pluggande, det är tre skoldagar kvar sedan lov! Fyfan va skönt det ska bli att slappa och sova bort dagarna, jag längtar.

Tisdag on the run

Tjena. Hade vår innebandy match idag, vilket var otroligt kul. det var 5 killar i vår klass och resten tjejer. Den andra klassen hade 3 tjejer och resten killar. Vi förlorade med ett poäng och ställningen blev 9 - 8. Kul hade vi verkligen, och jag är stolt över klassen trots vår förlust. Nu har jag lunchrast fram till 12.05 sedan spanska och därefter samhälle. Sedan slutar jag och då ska jag åka in till Slussen och köpa lite saker. BYE

183 VS Innebandy

Labbade precis och ska få hjälp med att skriva min text om labben imorn. Nu bollar jag mellan den nya serien 183 dagar och en grym innebandymatch, det är Helsingborg mot Västerås. 2 - 3 just nu. Och Henke sitter på bänjen inte ens ombytt hähä, han finns bara för farten. Men nej tror jag håller mig till innebandyn, ska leva mig in i det nu, HEJS SVEJS!

Light up my dark world.

Avril Lavigne - I'm with you

It's a damn cold night
trying to figure out this life
wont you take me by the hand
take me some were new
I don't who you are
but i'm, i'm with you

I feel good

Tja kom precis hem! Mår så bra efter mitt besök. Åkte inte till Slussen för kroppen strejkade, så jag kom hem precis. Ska titta lite i Ellos nya katalog och se om jag hittar något fint till sommaren. Hoppas ni haft en bra skoldag, ser fram emot min imorgon då jag möter min före detta klass + Ayan på innebandy, min kropp bubblar efter längtan, bästa sporten! SES!

Show me love

Give me the words of love, cause I really need them..

I'll be right beside you dear

Leona Lewis - Run

Will be heading out

Ska snart utåt, först till ett anonymt ställe, sedan slussen. Ska köpa en tröja till mami och en spetströja till mig. Jag har varken labbat eller satt igång att plugga, vet inte vad som stigit åt mig.. Varför börjar jag bli lat igen?

I need some love!

Hej vecka 8!

Godmorgon! Känns bäst att inleda veckan, jag är hemma från skolan idag, delvis för att jag inte vill vara sjuk inför lovet och för att jag inte gjort en skoluppgift. Det bästa med att gå i en kommunal skola är att man ringer till en maskin när man sjukanmäler sig, sedan knappar man bara in sina tio siffror. På så sätt får man fortfarande sitt studiebidrag! Jag ska labba lite hemma sedan skriva värsta uppsatsen om det, tråkigt! Nu sitter jag och dricker varm oboy och tittar på Smallville medan många är på tråkiga måndagslektioner, muhah! Jag vet inte vad dagen bjuder på mer än plugg, men något kommer jag säkert hitta på, vi hörs senare!

Jag är en gladiator! Fast mina skor fattas..



1. Vagabond 599:-
2. Björn Borg 699:-
3. Nelly.com 299:-

Of we go

Blogg.se är väldigt, väldigt trögt av någon anledning. Ska dra mig mot duschen och sedan kolla om det finns något bra på TV, annars får det bli Beck. Vi hörs sen babyfaces!

Can't wait

Tja. Känner mig bara sämre och sämre, men trots det gick jag ut med killarna och Emma. Tror nog jag stannar hemma från skolan imorgon för att hinna skriva färdigt mitt arbete.

I miss you.

Tålamod

Vill höra din röst.

Hey Gnesta

I fredags hade vi föredetta nior från Sätra Skolan ett möte. Vi ska åka till Gnesta som vi tidigare vart två gånger innan. Det blir under Kristihimmelfärds helgen, alltså under maj månad. Självklart ska Andreas med! Va skönt det ska bli att åka med alla man gillar och bara ha kul och vara sömnlös. Det bästa är väl att ingen vuxen ska med, då innebär det alkohol i stora mängder. Men det dåliga är att jag vet att jag kommer ta på mig ansvaret att ta hand om alla, så de inte drunkar i vattnet, ligger på kyrkogården eller något liknande. Men det ska bli otroligt kul att komma bort från Sätra med alla, och bara latja. En kul grej är att vi måste laga vår egna mat, jag undrar verkligen vem som kommer ta på sig ansvaret att laga maten, eller att städa? Aja jag ser bara roligheter i denna resa, och en massa klumpigheter, just därför jag längtar!


Ett och annat hände sist vi var där, något som aldrig lämnar våra minnen!

5 dagar kvar!

Godmorgon! Åh va skönt att det bara är ett par dagar kvar till lov. Besöket hos Andreas igår har påverkat mig lite, har jätteont i halsen.. Jag måste påbörja ett arbete som är en vecka sen, men vi får se hur långt jag kommer med det. Jag tror jag ska stanna hemma med en tekopp i handen hela dagen lång, och strepsils tabletter. Ska kolla runt i nätet nu, ciao!

Natalia Vodianova, smoke & sex


Inte så pjåkig dag iförsig

Hejhej! Jag mötte upp Dennis i centrum vid 6 och vi åkte till Coop där jag handlade och han köpte hårfärg, jag kände att jag var skyldig Andreas något omtänksamt, så jag köpte med mig en ros. Jag var sedan ute och promenerade en stund för att rensa tankarna, sedan plingade jag på sjuka älskling. Han såg väldigt sjuk ut, jag gav honom en ros och en Gott&blandat påse för att muntra upp honom. Sedan gick jag hem till Dennis för att färga hans hår. Svart. Ja ni som känner honom kan bara föreställa er.. När jag var färdig med det gick jag till Centrum och köpte en daimtårta, som följde med mig hem till Andreas. Han som är så söt hade satt upp rosen på sin vägg! Vi tjockade upp oss med massa gott och onyttigt, medan vi tittade på melodifestivalen. Vid elva somnade jag i hans famn och röck efter ett bra tag för jag trodde inte att jag sov haha. Hoppas ni haft en bra lördag!

I envy.

Planer?

Har städat hela huset. Bytt alla lakan. Plockat undan allt på golv och borden. Dagens planer blir inte bättre än så. Jag ska åka och handla hem levebröd, eftersom mina syskon nästan inte köpte någonting igår. Sedan tror jag att jag ska titta på film för mig själv eller något, kommer vara helt ensam under resten av dagen. Yey vad jag ser fram emot dagen... not..

Destiny

Jag skapar mitt egna öde.
- Min bror Samer

Tracks

Cas Haley - Walking on the moon
Prezer DJ - Stay with me
Dope - You spin me round
Saving Abel - Addicted
Lazee - I'm not pop
Rascal Flatts - What hurts the most
Lykke li - I'm good, i'm gone (remix)
Stone sour - Trough the glass
Lil Mama feat. Chris Brown - Shawty get loose

September - La La La (Never give it up)
Coldplay - Viva la vida
Ras Matthew - Ganja in my brain

Whitney Huston - I will always love you

I hope life treats you kind
And I hope you have all you've dreamed of.
And I wish to you, joy and happiness.
But above all this, I wish you love.

And I will always love you.
I will always love you.

Åh

Godmorgon! Är hur trött som helst men kan inte sova mer. Har tittat på The Hills och nu Cribs, väldigt bra saker. Vet inte vad dagen bjuder på men det får jag se senare. Ska bekanta mig med TVn igen, ses!

Here we go again

Oså kommer vi till den "mest romantiska" dagen, har kommit fram till att den aldrig betytt något för mig. Någonsin. Så himla onödig dag som får de singlar som längtar efter ett förhållande att få sämre samvete, och paren bokar upp varenda sittplats på alla biosalonger. Vem har nytta av denna dag? Jo, de tjejer vars pojkvänner alltid är upptagna, men just den dagen blir dem tvingade till att vara med henne, ohnej.. Även när jag är i ett förhållande under dessa "högtider" så har de ingen stor betydelse i mitt liv, jag firar hellre nationaldagen då man får ledigt. Blä för en mesig dag, men hoppas ni alla hittar på något kul, för det är ju trots allt lördag! Jag hoppas jag själv får en trevlig dag, men just nu ser det inte ljust ut.. Tjadå!

I got a stolen heart. Call the cops

Humani

Varför göra allt mer invecklat än vad det redan är. Jag orkar inte krångla ihop mina tankar dag in och dag ut, jag skriver om vad jag känner och jag talar om hur jag mår för omgivningen. Men varför känns det som om det finns något inom mig, som måste spricka, en hård yta, som måste knäckas?

Jag inser hur ytlig jag blivit med tiden, men efter min pappas död har jag inte vågat ge mig långt in på saker. Jag är rädd för rädslan. Jag har en tanke och dröm varje dag i mitt liv, och det är att min pappa är vid liv. Jag drömmer varje natt en helt ny dröm om att allt är som vanligt att han lever, eller att han återuppstått från de döda. Jämt och ständigt. Det är en del av mig nu, tror jag.. För jag vet att jag inte kommer växa från detta, för varken jag eller någon annan har försökt knäcka den hårda ytan inom mig.

Så jag förblir som jag blivit, konstigare skulle jag tolka det. Jag tror mestadels att det är för att jag vägrar acceptera att någon som hjälpt mig bygga upp mitt liv, inte längre finns. Jag vägrar tro att min pappa är död, det finns en "minneshörna" i vardagsrummet för honom, den tittar jag aldrig på. Vill inte. Skriver detta så att ni förstår att sorgen inte försvinner med åren, det lever med en.

And you never will be

Fredag 13 februari

Min uppdatering har varit kaos, jag vet. Jag hade en lektion idag och sedan drog jag till Slussen och mötte upp Ayan. Vi gick runt i affärer och jag lyckades nästan plocka med mig något från varenda en. Köpte lite på Monki, H&m och Gina Tricot. Kom hem och vilade lite, och vid fyra hände något tragiskt, mamma fick beskedet att hennes syster hade bröstcancer och hon föll ihop. Jag var chockad och sprang till henne och försökte lugna ner henne, det enda hon fick ur sig var : alla lämnar mig varför? Då var min bror vid andra sidan av henne och vi grät tillsammans sittandes på köksgolvet. Efter att hon lugnat ner sig lite, fick jag tala om för min kusin att hennes mamma har cancer. Hon var jättechockad och bara grät. Sedan åkte vi hem till dem där stämningen var lite dyster och låg.. Vid sju åkte jag hem och i Skärholmen mötte jag mina syskon och kusiner som skjutsade hem mig. Sedan gick jag till gården och var där med alla. Så ni kanske förstår varför jag inte har uppdaterat.

Aa

Antingen hittar jag massor i butikerna imorgon, eller inget alls. Siktar på att vara utstående till vår. Inte en jävla docka!

You and me

They say you never know what you have till you lose it
You promise your girl something you better do it
You can't tell a woman you love her are you stupid
Words don't express you love you got to prove it

.. You and me supposed to be together forever
I think it's clear to see that we were meant to be
together forever

Grammy Awards 2009



Vilken stjärna bar upp den snyggaste klännigen iår..?

At his place

Tja tja! Var på besök hos min beundrare Andreas som jag tidigare sagt. Fan vad mycket vi hade att ta igen, jag berättade lite nytt, han med. Han hjälpte mig lite med Individuella valet som jag nu bekräftat, tack gode gud! Vad morgondagen bjuder på är världens bästa men ändå onödigaste skoldag, börjar tio och slutar ett. Ska komponera en pjäs på första lektionen (engelska), sedan lunch, sen en serie på spanskan. Ska nog bege mig till stan och fynda lite vårplagg ensam efter skolan, det är min bästa terapi! Sitter här och knapprar på coco puffs med vitt chokladöverdrag, mums! Och så självklart vaniljteet! BAI

Skoluppgifter!

13/2 - Skicka individuella val
16/2 - Matteläxa
16/2 - Naturkunskap labbraport
19/2 - Innebandy match mot min förra klass!
18/2 - Sammhälls prov
19/2 - Läxa samhälle
19/2 - Geografi målen klara
20/2 - Lämna in artikel till tidning
20/2 - Lämna in tagna bilder till tidningen
02/3 - Lämna in ett projekt som endast skall göras under lovet
03/3 - Företags Ekonomi prov
05/3 - Geografi prov
11/3 - Sammhällsprov

Och massa läxor mellan som jag inte har koll på, så vad tycker ni? Ska jag hoppa från en bro?

SPLASH!

Lång dag

Tja! Igår kväll hände inte mycket förutom att vi fick en ny TV, Sony Bravia den nya. Som jag och syskonen satt och tittade på i timmar. Sen pluggade jag bara inför spanska provet som jag idag hade, och det gick bättre än väntat! En journalist från DN kom även och pratade inför vår klass idag, hon var grymt cool! Kom hem för en timme sen ungefär och lagade middagen, det blev spaghetti med köttfärssås, fan vad nöjd jag blev. Mat är en stor passion i mitt liv haha. Snart ska jag rulla iväg hem till Andreas och mysa, det var ett tag sen vi sågs..

Btw, jag bojkottar alla tips till singlar på alla ♥ dag! När jag var det så brydde jag mig inte ens om dagen, det var liksom ingenting speciellt. Det var precis som alla onödiga dagar, lev vanligt istället!

Nitar är sjukt snyggt!




Hey pretty lady!

Onsdag.

Tja! Dagen har varit väldigt skön, började tio och slutade två, med lugna oansträngande lektioner. När jag åkte hem mötte jag Alex och i Sätra stötte vi på Kevin, och vi tre rullade hem till Dennis och åt. Vi tittade lite på tv och drev, sedan gick vi och besökte Timmy som har opererat bort sin blindtarm. Stackarn får inte skratta för då kan hans stygn åka upp, så han smällde igen dörren så fort någon var på väg att säga något kul! Kom hem för en liten stund sen och åt hotwings med min bror, som också talade om att en Sony lcd TV är påväg hem till oss, yey! Nu ska jag ta det lite lugnt vid datorn sedan plugga inför mitt spanska prov som jag har imorgon, vi hörs!

Fylla garderoben?

www.gojane.com, har otroligt snygga saker! Ni som behöver en balklänning, titta in för de har ett par riktigt snygga, och priset är helt okej. Det är tullen som kostar, men inget går emot ett snyggt plagg!

Låsta på idiel?

Tycker att dagens ungdomar är för låsta på hur deras idiel tjej och kille ska vara. Eller det är mest tjejer som söker efter en såkallat "perfekt" kille. Man hör alltid att tjejer vill att killar ska vara klädda i cardigans, chinos och converse. Möjligtvis rakade, eller såsom man själv vill att en frisyr på en kille skall se ut. Jag hatar när tjejen i ett förhållande försöker ändra stilen på sin pojkvän, det är äckligt. Att hon vill göra honom till det hon vill att han ska vara, är något man ser överallt. Det är inget konstigt nu för tiden, men är det itne lite vrickat att man ändrar på det man föll för? Jag vet inte vad alla andra tycker men om en kille blir dissad för att han inte lever upp till ens krav klädmässigt, då har man sjunkit väldigt lågt. Låt dem själva hitta sin stil som den är bekväma med, vi tjejer bollar mellan alla möjliga stilar vardagligen? Törs dem säga ett pip? Nej!

Lookies





Ge mig några plusgrader bara!

Dagen

God kväll! Dagen var inte så ljus för min del, eller förutom att vi fick se vårt nya gym på skolan som har redskap för 300 000 kr! De lägger inte ens ut så mycket på vår mat..... Jag och Ayan har tänkt skriva in oss och träna lite smått på alla saker. Hade världens huvudvärk idag, när jag skulle hem väntade jag otroligt länge på någon som inte dök upp, sedan åkte jag hem till Sätra och stötte på Andreas som gick hem med mig. Det första jag gjorde när jag kom hem var att stänga ner alla persiener, sedan sova. Jag märkte tydligen inte ens när mamma plingade på, stackarn hade glömt sina nycklar och stog utanför ett tag, men hon ringde till mobil då vaknade jag och rusade ner. Sov i drygt 2 timmar och nu mår jag mycket bättre. Ska kolla lite lookbooks nu, ses!

School update

Tja! Sitter i skolans bibliotek nu på lunchrasten som vanligt. Finns ingenting att göra i denna skolan, otroligt tråkigt. Fördelen är väl att resten av mina lektioner består av att titta på en spansk serie, och diskutera ett namn för vår skoltidning. Slutar runt två idag, ska bege mig hem och plugga lite spanska, sen förmodligen ut en stund om jag orkar. Vi hörs sen, bye!

Jag är varken nära eller långt bort..

Så skrev min pappa på ett Tele2 papper, när han kände att sjukdomen besegrat honom. På sitt avskedsbrev, som mamma hittat i ett av hans jackfickor..

Truth is

Jag är uppbyggd av musik såsom många andra. Har lyssnat genom massa låtar som jag har på stationära datorn, som ger mig miljontals flashbacks. Det har liksom byggt upp mig på många sätt, jag älskar att sjunga till musiken som spelas, det är en viss känsla i det hela. Men i grund och botten vill jag säga att..

Musik säger orden som vi själva inte kan beskriva.

Let love in

You're the only one I ever believed in
The answer that could never be found
The moment you decided to let love in
Now I'm banging on the door of an angel
The end of fear is where we begin
The moment we decided to let love in


Fel framtidsplaner?

Mamma har alltid tjatat om hur bra jag bakar, och efter varje bakelse jag bakar, blir jag mer och mer osäker på mig själv. Valde jag fel program på gymnasiet? Jag gör ju banne mig goda saker jag. Sitter här med en smarrig äppelpaj, formen är nästan slut för alla roffat åt sig så mycket som de bara kan. Jag borde söka jobb på konditori haha. Men vafan? När blev jag så självsäker? Eller det kanske bara är för att jag äntligen är duktig på något.. Men aja ska återgå till min paj, bai!

Guys wanna come treat you right,
Cause youre sweeter than applepie.


- Colbi O'donis

Vecka 7

Hello! Blir man inte extra pigg av solen? Jag blir iallafall det, allt verkar gå bättre på något sätt. Och Sverige har inte sett skymten av solen på månader.... Dagen var lika onödig som i fredags, förutom att jag hade prov i Mediekommunikation idag som gick jättebra! För att välkommna solen ska jag baka idag, för jag har faktist inget annat för mig. En riktigt bra start på veckan är det. Nu ska jag sätta mig vid TVn och äta lite mat och mumsa kexchoklad, see ya!

Mitt absistens kickar

Måste verkligen göra av med pengar på kläder, har hittat ett par supersöta saker inför våren och sommaren, men jag måste ha lite tålamod. Har klarat mig i 3 veckor utan att slösa ett öre, genom att gömma mitt kontokort hemma. Ja, jag lurar min hjärna. Fast jag börjar bli otålig, tänk om alla dessa snyggingar till kläder inte längre finns när jag söker dem? Ska banne mig tvinga mamma överföra pengar, så jag kan ta en ensamvandring på Götgatan i veckan. Hehe!

My day

Tjaba! Dagen blev snäppet annorlunda, istället för att plugga spelade jag Mariokart på Wii, det var ett bra tag sen men mina skills är ändå kvar! Andreas mötte upp mig vid fyra, sen gick vi hem till honom. Vi var konstiga av oss båda två ett bra tag men efter att han fick i sig lite mat, och jag fick hela hans säng att sova på, blev vi båda glada och nöjda. Vi tittade på TV och pratade om dittan och datten, självklart var mysfaktorn hög. Det sötaste måste väl varit när han försökte sjunga björnlåten jag lagt upp här nedanför HAHA så jävla gulligt! Vi var inne på ett par klädhemsidor, där vi hissa och dissa massa t-shirtar för killar. Kom hem för en liten stund sen, och nu tittar jag på filmen Vid din sida, på tv4 film, med en stor kopp te och kakor, mums. Ska leva mig in i filmen nu. Btw, om du ser detta A, jag orkaaaaar inte plugga! Vi hörs!

Världens sötaste björn!



Så himla gullig!


im so in love
you're sent from above
you are the only one for me
im so in love
your sent from above
you are the only one for ome

the only one who knows just how it
keeps it real with me

i looked at you
can't believe my eyes
but it is so so true
the angel in the sky
getting close to you
thats all i want from you my baby boo

i'll catch some stars for you
only for you i'll cross some bridges
cos you are the best thing that ever happened to me
ohh to my life
and you will see
 you are my stars
 oh girl
 i'll push all the clouds away
 oh girl

 just look me in the eyes baby
in the eyes baby
 ohhh yeh

I am in love

Music in my brain

Fick en kommentar av en läsare att jag skulle göra en lista på musiken jag gillar. Det skulle bli en väldigt lång en, men jag ska försöka göra en liten lista varje fredag inför helgen, så ni får något att lyssna på. Nu kommer helgens favorit. LET IT ROCK !

Let's blossom

Jeansjacka till vår?

Jag ska köpa mig en jeans jacka till vår, och det vore så himla falsk om jag köpte en på till exempel H&m. Det är vintage som gäller när det kommer till jeansjackor, så därför tänker jag handplocka den allra snyggaste på Beyond Retro! Gosh vilka snygga jackor dem har där, titta in nångång!

8 februari

Godmorgon med människor! Hoppas ni sovit gott för det har jag gjort. Dagens planer är att göra ett Naturkunskaps arbete och sedan träffa Andreas och mysa lite. Oh nej inte söndag igen, men det är endast 12 dagar kvar till lov! Något att se fram emot, det ryktas om båtkryssning men vi får se vad som sker. Ska titta runt i nätet nu, vi hörs!

Youre in my flesh, in my bones

Kunde jag ha mer tur? Att få vara med den absolut bästa, gör mig överväldigad. Att bli mer kär för var dag som går, är det bästa jag vet. Självklart att dela allt skratt också. 1 och ett halvt år har det gått denna dag, och jag kan inte bli mer lycklig. Detta är jävligt stort.. Tack för allt älskade pojkvän, du ger mig all världens glädje!

Party party

Tja! Vid 6 blev jag, Meltem och Rim skjutsade hem till Rita. Vi skulle ha en middag / chillkväll. Vi anlände dit där Rita, Yossef och Remonda var. Vi hade lite musik på sedan kom Timmy, Ravin och Hamza och efter dem ett par okända killar. Vi hade på skön musik och åt massa tacos, vattenpipa på balkongen var något gott. Vi spenderade mycket tid på att driva med tankade Timmy, vilket var hysteriskt kul! Jag njöt av kvällen på bästa sätt med nära och kära. Bilder får ni se senare, om de kommer upp. Hoppas ni haft en underbar lördagskväll, min har bara börjat, nu lyssnar jag på trance musik och diggar till musiken haha. Ses!

Forever 21 !

På väg till skolan igår när jag läste metro, såg jag en miniartikel om U.S.A varukedjor som söker butiksplatser i Sverige. Bland annat Forever21 som är supernice! Jag har tidigare beställt från hemsidan, och tullen kostar 500 :- och att hämta ut paketet på posten kostar också massor beroende på hur mycket paktet väger. Men jag hoppas verkligen de utför en deal och öppnar några Forever21 butiker i Sverige, men jag tvivlar på att de kommer ha samma låga pris som finns i U.S.A. Men en nackdel är att alla kommer se likadana ut, alla kommer vilja köpa plagg från den nya butiken, inte bra!

Välkommen till Sverige vännen!




Det är något av en trevlig stil.

Mi lovers

Godmorgon! Kom inte in på internetet igår eftersom mitt DSN vägrade fungera. Igår drog jag och handlade massa mat med mamma, och vi köpte massa gott gott. Verkligen för mycket, det blev, kexchoklad, riesen, gott & blandat, daimpåsar, X antal chokladkakor, 4 påsar chips, och godis! Ja, vi står helt enkelt inte ut utan alla godheter som livet har att erbjuda. Vid 7 gick jag hem till Andreas där vi åt fläskfile med hemgjorda pommes, mums! Sedan tittade vi på Fantastic Four, Rise of the silver surfer. När den tog slut lade vi oss under täcket på hans säng och bara myste och pratade om allt, i timmar. Skratta åt honom gjorde jag massor också haha. När jag väl kom hem satte jag mig med mamma och pratade om allt möjligt, innan hon somnade... Dagens planer återstår att se senare! Bye!

Nu smäller det!

Nu är det äntligen helg och fyfan va trevligt jag kommer ha det! En helplanerad helg! Efter skolan mötte jag upp Dennis, sedan Martin och Yossef, sedan kom Timmy också och vi var ute ett tag. Kom hem och åt lite och zappade mellan kanalerna på TV. Snart ska jag åka och handla med mamma, sen kanske Bejna kommer över fort för att låna någon tunika. Kvällen är bokad för Andreas, han är förmodligen ensam eftersom han slapp åka på middag med familjen. Trevligt! Nu spelas bara helgmusik, alltså HOUSE och TRANCE! Vi hörs!

Hej fredag!

Tja! Äntligen den efterlängtade fredagen! Sitter i skolans bibliotek och tråkar som fan, har haft rast sen nio. På första lektionen disskuterade vi bara vad vår kommande tidning ska heta, så onödigt. Vår grupp kom med förslagen, Brainstorm och B-loggen. Hmm vill ni ha en touch av vad jag har på mig? Ett par nya marinblå Cheap Monday jeans, en t-shirt med en döskalle på, och lite motiv, och sedan en lång svart cardigan. Nu ska jag kila ner till matsalen med Ayan o Co. Har inte en aning om vad jag ska hitta på idag, får väl sätta ihop lite planer. VI SES!

Klipsk

Tog visst fortare tid än vad jag trott. Är inte helt färdig, har ett Naturkunskaps arbete om Osmoser att lämna in, och så måste jag labba här hemma! HAHA! Nu är jag äntligen redo inför helgen, även om jag inte har några planer inför morgondagen. Men resterande helg är fullbokad, för en gångs skull! Hoppas ni hittar på något kul i helgen då! (Föresten, har aldrig frågat "vad ska ni göra under helgen", är nog för mesig för att känna att alla nästan 100 läsare om dagen kommer nobba mig!) Jupp, där har ni en riktig fegis!

CYA!

Åt helvete..

Mina planer går alltid åt helvete, som dagens. Jag lovade mig själv att plugga så jag slapp läxor över helgen, men nej jag måste alltid vara superlat! Får ta och plåga mig själv med natt plugg nu, jag ska, jag måste plugga ! Om vi inte hörs fler gånger ikväll så är det en fördel, jag har satt igång pluggandet.

CIAO!

I was stupid sugar

Cause I love you more than you ever can imagine.
Your my knight whenever I need you
.
And for that, I will never stop loving you !

Would you please?

Oh, kiss me beneath the milky twilight
lead me, out of the moonlit floor.
Lift your open hand,
strike up the band and make the fireflies dance,
silver moon's sparkling.
So kiss me.

Let it snow

Kom precis hem från en promenad ute med Dennis, va trevligt man kan ha det ute i snön ibland. Vi försökte konversera, medan vi sträckte ut våra tungor för att fånga någon snöflinga. Riktigt normalt såg det ut. Så mycket som jag vill ha våren, så var detta en mysig kväll. Och jag vill uppleva fler såna. Om ynka 2 veckor vankas det sportlov, men massa skolarbeten skall vara klara innan dess. Jag som planerat att plugga idag, äh får ta det senare under kvällen. Ska snart äta middag som min bror lagat, undrar vad det blir.. Jag hör av mig sen, bye!

Kuggit

Om ni blundar, så kanske ni ser mycket bättre.

Dramalärare.

Torsdag är nästan över!

Tjaa! Detta är min längsta skoldag så det är inget jag ser fram emot, och för att göra det värre så blev den ännu längre. På lunchrasten satt jag för mig själv och var inne på datorn, vilken anledning det var för, vet jag inte men jag antar att jag inte ville vara social. Denna dag ska gå åt till att plugga så jag hänger med i svängarna, och det är kompensation för på söndag så kommer jag inte plugga ett dugg! Jag antar att många av er precis som är glada över att det är fredag imorn? Äntligen helg igen, fan va nice! Nu ska jag ta slut på estrella chipsen som ligger här medan jag tittar på One Tree Hill, vi hörs!

Total ner rivning

Ska göra om här, så det blir lite mer hemtrevligt. Men det får ske en annan dag eftersom nu blir det bums i säng. Fast först en dejt med mr toothbrush, grr! Godnatt på er!

Trycket lättar aldrig

Man sätts till fler prov ju äldre man blir, hårdare. Man tvingas ta livsavgörande beslut och leva med dem, rätt val eller ej. Vi växer i ett växande samhälle, vår generation begär mer av samhället, som gör att samhället vill ha något tillbaka. Att välja mellan ja och nej kan vara det svåraste som finns, ibland det enklaste. Men förr ställdes man inte frågor utan allt skedde vare sig du ville det eller inte. Fast trycket blir väl lite svårare nu, vi har för många möjligheter. Som vi inte tar vara på.. Just därför lättar det aldrig.

We like it white


At Urban Outfitters.

Envy



Dit värsta sinne är svartsjukan.
För den har alla upplevt.

Trust

Tilliten är grund och botten för allt, om man verkligen tänker efter.
Skulle man våga göra alla saker man gjort utan tron på sig själv?
Skulle man klara sig utan en pålitlig vän som man kan dela allt med?
Skulle man vara en del av en bank utan tillit?
Skulle man våga lita på kärleken om inget tillit fanns?

Ni förstår nog var jag min poäng är.

Whatever

Tja! Drog hem till Andreas place idag och myste. Vi pratade om ett och annat, och myste massor. Sedan tittade vi på Arga Snickaren på femman som nördar. Andreas kom på briljanta idén om att äta pommes, och det gjorde vi såklart! Efterlyst var ju väldigt läskigt idag, speciellt inslaget om sadisten, vågade inte se på så jag stängde av tvn. Var hur vettskrämd som helst när jag skulle hem med hans sällskap. Här hemma hände en väldigt konstig sak, för konstig för att tas upp här. Anyway, imorgon är det torsdag, sen fredag och helg igen! Vi hörs senare då!

Rachel Bilson


Rachel Bilson för GQ.

Today

Tja! Vaknade upp i ljuset idag, va skönt! Skoldagen gick bättre än väntat, vi hade en skrivning på 2 timmar och 30 minuter för vår tidning som vi ska göra. Det gick mycket bättre än vad jag trott, skrev som en dåre. Åkte hem och åt mat, nu tittar jag på One Tree Hill. Ska återgå till det, vi ses!

Oth

Man finner inga svar i mörket.

Nathan Scott.

Min man är ett geni!

Look at theese pants!
Their standing up with no one in them! :O

- Homer J. Simpson

Clothes over bros?

I vissa fall blir man klassad efter sin klädstil har jag märkt. Fördomar kan förekomma endast av vad man ser för klädesplagg, vilket helvetes system vi har. Man lär sig se saker bättre bland okända. De som alltid klär upp sig är en flock, de som följer senaste modet är med sina jämlikar, jag kan fortsätta hela kvällen.. Det jag vill komma fram till är, tänk om den som är "annorlunda" i ens ögon är en bra människa som man går miste om?

Just think about it..

Lookbooks Casual for spring




Håll ut

Tja folket! Dagen har varit otroligt nice hittills. Startade dagen med Innebandy med nya klassen, fick mycket beröm av både läraren och killarna vilket är jättekul! Dagen fortsatte med att jag och några tjejer i klassen tog en varsin bärbar dator och surfade på nätet. När det äntligen var dags för mat och pytt i panna, något som jag såg fram emot, visade sig vara något helt annat. Så jag, Ayan, Baran, Christian, Nian och Robbe åkte till Fridhemsplan och käkade kebab. Killarna kunde inte sluta driva om oss tjejer, och jag kunde inte sluta med mina otroligt dumma kommentarer! Hade spanska där jag var på hugget och gjorde allt läraren sa. Efter det slutade jag och världens konstigaste sak hände.

En svensk medelålders man åker med sin bil och stannar precis vid mig och gör snuskiga saker med händerna. Jag vänder mig om och går, sedan vände jag mig tillbaka och tittade om det jag såg verkligen var sant, bilföraren såg mig och backade mot mig med sin bil. Jag fick panik och sprang till bussen som tur stod där. Fatta vilka äckliga män som finns..

När jag kom hem till trygga Sätra hade jag en liten konversation med min bror, sedan skulle jag till Centrum för att posta ett brev angående mitt stipendium. Jag köpte med mig havrebollar och choklad, och på vägen hem träffade jag Andreas. Vi promenerade runt, eller han följde mig hem, sedan följde jag honom hem. Sedan stod vi på hans område och pratade massor. Hemma har jag tittat på TV med mina syskon, och snart ska jag sätta igång och skriva ett repotage. Vad det nu än är för något.. Vi hörs!

Rascal Flatts - What hurts the most

Sorligt gullig låt.

När jag..


Behöver nya kläder åker jag ner till Kambodja!

Skeppet kommer lastat

Blir alltid så att mitt migrän kickar när jag vet att jag har massa skolarbeten att göra. Har seriöst inte haft migrän av något än skolan.. Men men tror jag måste prata med läkarna om ett av anledningarna, vilket inte nämns här. Aja, denna måndag har gått otroligt segt, håller inte någon med mig? Jag har hunnit göra mycket här hemma. Jag lagade nudlar, tittade på tv länge, var inne på datan ett bra tag. Pratade med Bejna i telefon ett bra tag, och precis när jag lagt på ringer Andreas, och det blev en konversation det med. Jag pratade med mamma om gym, och hon föreslog att jag skulle börja, hon erbjöd att betala och fixa ordenkliga gymkläder, men jag tvekade. Jag har alltid haft problem med att sporta, för migränen, jag blir undernärd sen kickar den igång som sågar i skallen. Ska nog ner och titta på Casanova med mamma och bror, för det enda jag gör är att svamla över massa saker. SES!

VI?

16 år, och otroligt kär. Fan vilka önskemål man har inför framtiden, och som man hoppas slår in. Men gör dem det? Det kan bara vi och inga andra avgöra. Ur mitt perspektiv så är det något jag ser fram emot, för jag kan inte tänka mig ett liv utan dig ..

Vecka 6

Tjena! Märkte att jag var extra pigg idag för att det var ljust när jag skulle åka till skolan, samma sak på hemvägen. Skoldagen gick bra, den var väldigt seg men annars helt okej. Satt i matsale med Baran och Ayan och pratade om massa saker. Efter skolan mötte jag upp Johanna och vi åkte hem skrattandes tillsammans. Lagade nudlar för att hålla igång mig själv, för jag kände att migränet började kicka igång. Det är lite bättre nu, med ska nog hålla mig borta från datorn för att förbli bra. Hoppas ni fått en bra start på veckan! Ses.

Countdown lista

- 19 dagar kvar till lov!
- 13 dagar kvar till alla ♥:ans dag!
- 07 dagar kvar tills jag och Andreas firar 1 ½ år!

När jag har tråkigt..



Tar jag en resa till Thailand med Andreas.

Underbart smarta!

"Var inte Jesus svensk?"

"I vilket land ligger skärgården?"

"Om det är 50 km till Stockholm, hur långt är det tillbaka då?"

"Vilket sammanträffande, det är ett avlångt moln direkt efter flygplanet!"

"Mat är så gott att jag skulle kunna leva på det!"

Ice

Tjena! Jag skriver som en kråka just nu på grund av att mina händer är iskalla! Jag gick ut och mötte Martin och Maze, vi åkte till Bredäng för att köpa pappas special (kebab), sen tillbaka. Vi stötte på Agid, Timmy och Bejna sen gick vi runt och snackade. De berättade massa saker och frågade mig en del. Vi följde Bejna till sitt hus, sedan lunkade vi vidare. De följde sedan mig hela vägen, fast det tog tid för vi pratade massor på vägen. Nu börjar jag sakta få min känsel tillbaka, fast jag ska hoppa in i duschen för att vara helt säker på det!

På hugget

Jag satte igång tvättmaskinen helt ensam idag, kände att jag var jätteduktig. Satte mig på golvet och stirrade rakt in i tvättmaskinen när alla kläder blöttes ner och rullade åt alla håll. Det var ta mig fan underhållande! När allt var klart hängde jag stolt upp alla kläder på tork. Nu återstår det att vänta och se hur mjuka kläderna blir. Det här är skrämmande, jag börjar bli en hemmafru...

Sash! feat. Stunt - Raindrops

Min helg har bestått av att dunka denna låt med mitt sällskap och med mig själv. Meltem och Bejna sjöng på den häromdagen, tyckte den lät bra och frågade efter titeln. NJUT herrskap!




Hold my hand let's chase the sun,
We both know something's begun,
Nothin feels that real without you,
 Wanna learn so much about you.

Shining star I've seen your face,
Everything falls into place,
Nothing else seems to matter,
You bring me to life.

Feels so lonely,
Won't you show me,
Where I need to be,
You bring me to life.

Feels like the raindrops on my skin,
You reach me somewhere deep within,
You make my body come alive,
You bring me to life.

I whisper things you never knew,
I can't believe that tonight I'm here with you,
You make my body come alive,
You bring me to life.

No kött!

Senaste nytt : Fick kväljningar av att äta kött !
Snacka om äcklad!

1 februari

Godmorgon! Nu startar vi februarimånad, den kommer gå otroligt fort och rätt som det är så får vi lov! Jag väcktes av min bror och kunde inte somna om, fan... Idag ska jag bara plugga matte och slappa hemma, det blir skönt det. Föresten jag var vettskrämd igår när jag skulle borsta tänderna sen till sängen, det var kolsvart! Hoppas ni inviger februari på ett bra sätt, vi hörs!

Glömt tiden?

Blev visst lite sent, men jag fastnade inne på asos. Ska sova och försöka att inte drömma mardrömmar. Snodde föresten Andreas Yankees tröja, ska försöka gömma mig under den inatt! Godnatt kompisar!

När jag har tråkigt..



Sätter jag mig vid räcket, med min bästa vän..

Negativ? Big NO!

"How do I stop my negative thoughts?" - is a question that I have been asked many times. If you have ever asked this question then you will feel such enormous relief in knowing the answer, because it is so simple. How do you stop negative thoughts? You plant good thoughts!
When you try to stop negative thoughts, you are focusing on what you don't want - negative thoughts - and you will attract an abundance of them. They can never disappear if you are focused on them. The "stop" part is irrelevant - the negative thoughts are your focus. It doesn't matter if you are trying to stop negative thoughts or control them or push them away, the result is the same. Your focus is on negative thoughts, and by the law of attraction you are inviting more of them to you.
The truth is always simple and it is always easy. To stop negative thoughts, just plant good thoughts! Deliberately plant good thoughts! You plant good thoughts by making it a daily practice to appreciate all the things in your day. Appreciate your health, your car, your home, your family, your job, your friends, your surroundings, your meals, your pets, and the magnificent beauty of the day. Compliment, praise, and give thanks to all things. Every time you say "Thank you" it is a good thought! As you plant more and more good thoughts, the negative thoughts will be wiped out. Why? Because your focus is on good thoughts, and what you focus on you attract.
So don't give any attention to negative thoughts. Don't worry about them. If any come, make light of them, shrug them off, and let them be your reminder to deliberately think more good thoughts now.
The more good thoughts you can plant in a day, the faster your life will be utterly transformed into all good. If you spend only one day speaking of good things and saying "Thank you" at every single opportunity, you will not believe your tomorrow. Deliberately thinking good thoughts is exactly like planting seeds. As you think good thoughts you are planting good seeds inside you, and the Universe will transform those seeds into a garden of paradise. How will the garden of paradise appear? As your life!

Det kom från intet(!)

andreas [: säger:
        haha jag kan se dig i framtiden. MilF^ stora rattar,mkt pengar fin klädstil som nu
hasna säger:
        WHAAAAAAAAAAAAAA?

Lyckad lördag!

Dagen har bestått av flera saker som jag gjort, äntligen!
Jag var i Bredäng med Steff hon skulle sola, sen drog vi en stund till Skärholmen och gick runt och pratade en del.

Sen var jag hemma och åt kyckling såklart, pratade med mina syskon om var man kunde överleva längst, Sahara eller Antarktis. Lång diskussion. När vi pratat färdigt gick jag ut med Meltem, vi mötte upp Bejna och Rita sedan var vi ute och pratade massa strunt. När Bejna gick hem satte vi andra oss i Sätra dal och Meltem satte på musik på sina mobilhögtalare. Fan va trevligt vi hade det!

När vi frös så skuttade jag och Meltem hem, och inte långt efter det frågade Andreas om jag ville hitta på något med honom. Han mötte upp mig, sen gick vi till honom där han lagade pommes, som vi åt med en sjukt god bearnese sås! Vi tittade på reprisen av Lyxfällan där min brors kompis medverkade, han är så gullig, som en björn med 2 prillor i käften. När det var slut tog vi med oss godis och choklad upp till hans rum där vi myste massor. Jag ville titta på min favoritfilm och vi satte på den. The Notebook för er som inte vet, den blir bättre och bättre för varje gång jag ser den! När den tog slut tittade vi på kläder, rockar och klockor på nätet. Ja Andreas ska bli ett ögongodis för tjejer, fast det är ju han redan he he.

Kom precis hem och nu ska jag offra all min tid åt att surfa på nätet, underbart. Morgon dagen ser inte ljus ut, jag ska plugga ekvationer, min enda svaghet inom matte, blää....

.

RSS 2.0