.

ATT FOLK ALDRIG SLUTAR LÄGGA NÄSAN I BLÖT.
LÅT MIG VARA IFRED?!

Edit: Tack för stöttandet bo, hihi.

Måndagar är inte alltid tråkiga

Tja!

Drog till Elgiganten vid 1, fixade med ärendet. Sedan drog jag vidare till H&m.
Testade ett par jeansleggins som fick följa med hem, de var som gjorda för mig! Mötte Andreas i Elgiganten vid 2 för att visa honom en sak, som han givetvis köpte, ångrar det i efterhand, men... allt för hans lycka :) Vi promenerade till Skhlm C och åt, sedan gick vi runt lite där. Det var första gången han ville gå runt, otroligt! Haha. När vi tröttnade gick vi hem till honom. På vägen köpte han såna där tuggummi kulor ur automater till oss, gud vad längesen! Hos honom myste vi massa, såg på TV och jag var nere med honom när han lagade mat till sin familj, och konverserade med hans pappa, söta Åke. Kom hem för en timme sen ungefär, imorn ska jag beställa lite saker från H&m katalogen, yey!

Vem sa att måndagar var tråkiga?

Coke



Böööörjar sakta men säkert lära mig.

31 augusti

Godmorgon.

Kan inte förstå att det är sista dagen i augusti?
Vad fort tiden går! Bara ett plus tycker jag, eller nästan.
Som ni ser så skippade jag skolan, vaknade inte fören 11 hehe. Ska iallafall lämna tillbaka en laddare hos Elgiganten och få tillbaka 500 kr. Sen köper jag nog något inne i Skhlm C. Jag är sugen på en stickad tröja och stövletter, men får se vad marknaden har att erbjuda.

Vi hörs sen.

Wicked

Söndag kväll

Hey.

Drog hem till Andreas och såg på filmen Taxi, därefter åt vi mat som hans syrra lagat. Gott var det. Men migränen började kicka igång, så vi la oss tyst och mörk i hans säng, jag i hans famn. Bästa botemedlet, eller nog det enda? Vi lallade runt ett tag, jag hjälpte honom med en sak, när klockan slog 9 kurade vi in oss i varann och såg på Sagan om ringen. Vid tio kom Timmy och gjorde oss sällskap, vi pratade om en massa konstigheter, och kom inte därifrån förens midnatt. Så det blir ingen skola imorgon för min del, och på tisdag är jag ledig, nice!

Ska nog dra mig mot sängen nu,
godnatt.

Walk away



I'm walking away,
from troubles in my life.

Sundays are meant to be at home

God morgon.

Har suttit och sett på ett magikerprogram på 4an, jättecoolt.
Angående rubriken, ska tydligen hem till Andreas som är ensam hemma, när vet jag inte. Tror det blir en sjukt lugn dag, orkar inte lyfta ett finger, vill slöa. Men en stor fördel att se fram emot är att jag är ledig på Tisdag, samt Torsdag, så veckan lär gå snabbare. Hur som helst, ska äta kyckling på lördag snart, av någon anledning är den förflyttad till idag? Sedan hoppa in i duschen snabbt, och därefter bär det troligen av.

TJADÅ!

Ladies night

God kväll.

Var inne i stan med mamma, mina två mostrar och två kusiner, vi käkade ute på Vapiano för att fira att min moster hade sin sista cellgiftsbehandling mot sin bröstcancer. Vi fortsatte sedan mot Ekens bar som tillhör Hilton Hotel, och drack ett par drinkar och pratade massa skit.

En kul kväll.

Yeh

Nu drar jag.

Baaaaby

Godmorgon!

Var ska jag börja med gårdagen?
Den var helt otrolig.
Mötte Andreas vid 6 tiden, har kramade sönder mig, kände på mig att det skulle bli en bra kväll. Vi låg i hans säng och näst intill bara kramades och pussades hela kvällen, det var så mysigt. Han sa massa saker som gav mig världens léende, så himla söt. Vi busade en del, pratade massor. Vi såg på Sagan om ringen, men jag somnade mitt under den, i hans varma sköna famn. Han sov också ett tag med mig, vi hörde hur regnet bara öste ner och kröp närmre varann. När jag blev lite piggare drog jag fram min Ipod och lyssnade, och han ville lyssna med mig, så vi låg och movade i sängen, haha. Kom hem vid 3, slocknade direkt, och nu sitter jag här.

Vi hörs snart, ska äta klart min kladdkaka.

Enough


Sluta bryyyy dig så mycket.
Är så trött på ditt tjat.
Kan du inte låta oss bara va?
NI ÄR HISTORIA, förstå de.

HELG

Hej på er!

Äntligen helg!
Skoldagen idag gick otroligt segt, fördröjde tiden med musik, och att ta bilder. Jag är fortfarande inte insatt i det hela ännu, det tar sin tid. Bilderna under är från dagen, har tagit massa andra som jag flitigt ska utnyttja här under kommande vecka. Har inga planer än, men jag hoppas något dyker upp under dagen, är lite smått rastlös. Ska hugga i kladdkakan som jag köpte inne på Ica för ett tag sen.

VI HÖRES.

Nikon D40


Lumpen?

Gjorde precis testet för Pliktverket.
Gud så sugen jag är på att göra lumpen.
Har velat det sålänge jag kan minnas!

Out

Tjabba.

Grillade med familjen, gudomlig mat. Åt så jag blev spyfärdig.
Drog ut med vänner och pratade om massa.
Skrattade. Välbehövt.
Kom nyss hem, ska surfa lite, sen sova.

FRED UT.

Klick



1. Jag på avstånd. 2. Råkade komma åt slutaren. 3. Suddigt.

Onödig skoldag!

Tja.

Var på världens onödigaste skoldag idag.
Tog kort med systemkamera på en ny kurs som jag läser, sedan hade vi svenska lektion där de skulle läsa om Grekisk Mytologi, vilket jag redan gjort med min förra klass, första terminen av ettan. Så jag behövde inte göra något förutom att slöa. Slutade vid 11 och åkte hem med Hampus, vi pratade om en hel del på vägen. Har suttit hemma och disskuterat en maträtt med min bror, och vi kom fram till samma slutsats, haha.

Ingen aning om vad jag gör idag, men orkar inte vara hemma.
Får se vad dagen bjuder på,
vi hörs!

Fuck you

Stupid

Shit det slog mig just.
Du är anledningen,
och jag ska inte låta mig påverkas!
Shit va retard jag är!!

Sux

Tjaa.

Fick inte hem något plagg från Skhlm C, istället köpte jag tuggummi paket och Burn, bara för att. Haha knäppt jag vet, men jag kände för det. Hemma har jag lagat våfflor, tittat på massa TV och konverserat med alla familjemedlemar, lite spontant. Hoppas ni haft en trevlig onsdag, min har varit mysig.

H&m



Mamma försöker uppmuntra mig att beställa från H&m's höst kollektion,
är lite tveksam, men dessa saker i garderoben skulle inte skada.

Skhlm C

Åker til Skärholmen C med Ayan nu, antingen får jag hem massa, eller inget.
Hörs sen.

Let it por



Kvällen spenderades vid TVn,
såg på Linas Kvällsdagbok. Det är som Andreas säger, såna filmer är inte bra, bara när man är med sin andra halva, för då blir det helt plötsligt sött att se på sånt. Hur som helst, mådde skit dåligt igår, och efter filmen spydde jag, blää, sen sov jag. Idag regnar det och det är grått, så jag passar på att stanna hemma.

Sneak out

Hej.

Gick ut och träffade Andreas igår, vi promenerade längs båtvarvet, satte oss vid bryggan och pratade, och kickade små stenar. Vi gick senare hem till honom för att mysa, och se på sista Prison Break avsnittet. Hade en otroligt trevlig kväll! Idag började jag inte fören halv 11 och slutade halv 3, skolan var tråkig men jag fördröjde tiden med min älskade ipod. Är hemma och vilar, och har inte en aning om vad jag gör härnäst.

Hörs sen.

Anything for it

My sexy bitch



Tillägnar denna till Andreas, som säger att den är tillägnad till mig.
Njaa, nog han som är en sexig bitch :)

Back to rutiner

Hej.

Det gick åt pipan idag.
Tåget åkte inte längre än till Mariatorget, fick promenera till Slussen och ta tåg därifrån.
Kom en halvtimme sent pågrund av att tåget stannade 5 min i varje station på Ropsten tåget.
Fick mitt åkkort, blev glad.
Åkte från skolan.
Städade här hemma.
Nu spaghetti med köttfärssås.

Later!

Autumn

Jag undrar dock vad nästa sommar bjuder på, men jag vill inte ha för höga förväntingar, dags att ta dagarna som de kommer, snart höst, sedan lov och därefter vinter. Efter det går allt bara uppåt, nytt år nya tag, man kryper liksom in på hösten, men jag längtar ändå till de mörka kvällarna då jag och Andreas ligger varmt under täcket och pussar på varann och ser på filmer, eller när jag är ute med killarna och vi alla står kalla som istappar och skakar av kylan, men ändå vill spendera tid ihop, underbart!

Sommar 09

JUNI :

- Startade mitt sommarlov på underbara ön Mallorca, det var skönt att komma bort från Sverige, men längtade hem såklart.


- Kom hem under Midsommarnatten och hoppade på Andreas, saknaden var något obeskrivligt! Dagen och 2 veckor framöver var vädret helt underbart, Andreas var även ensam hemma under ett av dessa veckor, var dagligen hemma hos honom och lagade mat till honom, höll honom sällskap och myste massor. Det blev även massa bad med vänner, ungefär varenda dag.



- Helt enkelt en helt underbar månad fylld med händelser, glädje och skratt.

JULI :

- Vädret fortsatte att vara bra några dagar inpå juli månad. De delades med killarna och Andreas, vi åkte till Insjöar, och Eriksdalsbadet och hade kul. Vi alla var ute på sommarkvällarna och skrattade åt allting. Bäst.

- En vänn vid namn Hampus var ensam hemma i veckor, så vi spenderade massa tid där, festade med dricka om kvällarna, och åt på dagarna. Blev även full för första gången där och spydde sönder mig själv, men har en ängel som tog väl hand om mig, som låg vid mig tills jag somnade.




- Åkte på ett och annat äventyr, var i Farsta med Andreas och Martin, drog till stan med Andreas, och var med killarna i Vinterviken.

- En väldigt sund, och skön månad, flitigt spenderad med älskade killkompisar, det går inte att byta ut dem mot något. De är verkligen guld, om inte mer.

AUGUSTI :

- Spenderade mycket tid hemma, och det var inte bra för mig. Tänkte på mycket saker, blev sur för små saker, påpekade minsta lilla fel i mitt och Andreas förhållande. Bråkade massor med familjen eftersom de la sig i mitt privatliv för mycket.

- Var på min kusins förlovning, fick spendera tid med släkten. Det var trevligt att alla var på tophumör och hade massor att berätta.


- Firade 2 år med Andreas, underbart firande. Vi åkte in till stan och åt på Jensens böfhus, sedan promenerade vi gulligt ihop längs Biger Jarls gatan, och sedan satte vi oss i Vanadisparken och myste. Vi blev hämtade, och åkte hem till honom, bytte presenter, myste, såg på TV och bara var.



Alltså bestod denna sommar av Andreas, vänner och roliga underliga stunder. Men även lite tråkigare nu mot slutet, men det är nog förmodligen så för alla. Man känner inte samma frihet längre, att man måste hålla massa tider och hinna med allt på samma gång. Och så måste man börja längta till helgerna igen.

Men utöver det så har denna sommar varit rätt bra för mig. Jag har fått spendera den tid med dom jag ville, och det är aldrig fel.

!%@#



I just wanna scream untill i lose my voice.

Kärringjävel.

Har all ilska i halsen, det vill bara ut.
Såkallade mamman till mig är förståndshandikappad!
Bad henne att inte gå in i mitt rum,
inte nog med att hon gjort det, dessutom har hon förstört det.
Hon har repat golvet överallt, JAG BLIR GALEN!!!

FUCKOFFUCKOFFUCKOFFUCKOFF!!

Igår

Hej.

Såg på Friidrott hela eftermiddagen och mot kvällen hämtade min kusin upp mig och vi åkte hem till dem. Såg på flera filmer som Gröna milen, Scarry movie 2 och American history X. Vaknade tidigt av att mina småkusiner försökte väcka mig. Vi fixade och slipade med mina naglar eftersom de har ett coolt manikyrset hemma. Kom hem och såg att mamma hade vänt upp och ner på mitt rum.. Alla mina saker står ute i balkongen, och i hennes rum, ÅHH!! Blev helt galen, det enda som står kvar i mitt rum är min garderob! Kvinnan har förlorat vettet.

Help


Help me fly again,
cause this life is killing me.

Fredagsmys

Godmorgon.

Slutade med att jag och Andreas hittade på något runt halv nio. Han var så himla söt, höll om mig hårt och pussade på mig för att visa att han saknade mig. Vi såg på nya Smallville, och myste massor. Hade oss en trevlig stund. Sedan såg vi mot kvällen en film som hette We own the night, om jag inte har fel. Den var bra, men rätt långtråkig, fast ändå bra. Vi låg och pratade om massa saker efter det, kom fram till en hel del, och vid 3 skjutsade han hem mig och jag stupade i säng!

Min kusin har tagit min dataladdare för att fixa en ny,
undrar hur lång tid det tar....

Citerar OLW

- Nu blir det fredags mys,
om det är så det sista jag gör.


Var är mysandet för min del?

BBQ

Nu blir det till att grilla med familjen, underbart!

Choise

Hej.

Drog tidigt på möte i Brännkyrka, det gick bra. Men måste fixa med betygen lite först innan jag börjar där. Fast jag förstår inte vilken skola jag ska till på måndag? Tror nog jag sjukanmäler mig. Efter mötet var jag i skolan med vänner som går där, åt lunch med dem och var på deras lektioner. Fick känna lite skolkänsla. Kom hem för drygt en timme sedan, och planerna för dagen är långt från klara.

Ska vila lite nu,
vi hörs.

I fucking love them.


Creepy

Går inte att logga in på Blogg.se?!
Har testat minst 5 gånger sen igår kväll och jag kom inte in fören nu.

Idag har jag iallafall fixat med skolsaker med Ayan och Camila. Åkte hem till Sibel efter det ett tag, sen var jag hemma och åt och vilade. Drog ut med henne och Bejna vid halv 9 igen och kom hem för ett tag sen.

Skriver snaaart.

Circles

God kväll.

Är verkligen helt utmattad.
Mitt och Andreas mål var Thorildsplans Gymnasium.
Vi gick av i Hornstull och bestämde att promenera längs Västerbron, och det gjorde vi under hettan, dock var det otroligt trevligt och med världens utsikt, med den bästa! Visade honom min skola eftersom jag inte fick tag i det jag behövde. Han tyckte skolan såg ganska bra ut, och så visade jag var jag brukade va. Vi fortsatte fotvandringen till Fridhemsplan, där vi åt på en Italiensk pizzeria, vi passade på att lata där extra mycket.

Sedan skulle våra fötter ta oss tillbaka till Horstulls perrong. Vi sick-sackade mellan små gator i Fridhemsplan, tills vi befann oss ovanför Rålambshovsparken. Vi gick hand i hand över Västerbron igen, och gångvägarna var så smala där, då cykelvägarna dominerade. Men vi gick tätt intill varann, och tog upp stora delar av gångvägen, så människor från det motsatta hållet var tvungna att gå på cykelvägen, haha! Vi svängde in vid Långholmen och satte oss där en stund och njöt av lugnet.

När vi hade kraft i bena gick vi till tunnelbanan, och det tog inte lång tid tills tåget kom, vi satte oss och pustade ut. När vi anlände i nästa station steg en kontrollant på, så vi rusade ut ur tåget. Men vi hade tur som bara behövde vänta 2 minuter till att nästa tåg mot Norsborg kom. Ett tåg mot Fruängen stod stilla ett tag och Andreas föreslog att vi skulle ta det tåget och gå av i Västertorp och därefter promenera hem. Varför inte sa jag, så vi skyndade oss in i det tåget. Jag lyckades äntligen övertyga honom att Västertorpshallen låg i Hägerstensåsen, han har under en längre tid envisats med att den låg i Västertorp. Väl framme lunkade vi mot Sätra, och vi fick gå de vägar där solen lyste eftersom Andreas frös och inte hade med sig en tröja. Andreas skulle lämna mig vid busshållsplatsen vid sig, och han väntade med mig på ett sätt utöver fantasin hahah. Jag drog till min mormor för att säga hejdå till min moster som skulle återvända till Tyskland. Slutade dagen inne i Willys och köpte massa gott hem.

Tröttsam dag va?
Trots det, var den otroligt rolig, mysig och oslagbar!

Walking zombies

Hej / hejdå

Ska dra till skolan med Andreas och fixa saker,
hörs sen.

Today

Hej!

Drog som sagt till Andreas, vi delade massa söta moments, rös till när han höll om mig och pussade mig för det kändes som evigheter sedan sist. Vi såg på Friidrotts VM och massa Simpsons avsnitt, bröt av med pommes & béarnese, och brottning. Det blev en tidig kväll, så jag har hunnit se på filmen Möt Joe Black, alltid lika bra.

Nu ska jag mysa ner mig i min säng,
godnatt.

Take it easy

Caught

Hello.

Ska om ett tag dra till Andreas och mysa efter många dagars uppehåll.
Har suttit hemma flera dagar, men i söndags drog jag och såg på mina syskons småbarns turnering. Sen träffade jag några vänner varav en som precis kommit hem från Turkiet och varit borta 8 månader.

Ska dra och fixa ihop lite saker, och mig själv, vi hörs ikväll!

Haha


Detta höll jag och Andreas på med här om dagen,
haha va söt.

F*CKED

Har skrivit lite inlägg med dagen, men inget verkar ha kommit fram. Nu ser skrivfältet helt galet ut, men jag testar ännu än gång senare ikväll!

Sug

Har försökt logga in på Blogg.se sen igår natt utan vidare resultat, skitsak.

Memories

Har suttit och läst gamla inlägg sedan sista inlägget jag skrev. Fan vad skönt att blicka tillbaka på gamla minnen, och det praktiska är att jag inte behöver minnas dem, de står ju nedskrivna här.

Så kul med nostalgi!

Död åt migrän.

Godmorgon.

Var förstörd vid 7 igår, så jag la mig i sängen. Det gjorde ont överallt, huvudet, magen, kände mig varm men samtidigt iskall, var spyfärdig. Meningen var att jag skulle åka in till Kungsträdgården men vänner, men mådde så dåligt att jag stannade inne. Jag kunde inte somna, rullade runt i sängen bara, somnade vid 11 nångång, och gick upp vid 12 och var uppe i en timme vid datan, sen mådde jag dåligt igen, då sov jag..

Vet inte vad jag gör idag, troligen inget spännande.
Hörs sen.

Wash away my sanity



Let the rain fall down,
and wake my dreams.
Let it wash away,
my sanity
Cause I wanna feel the thunder
I wanna scream
Let the rain fall down,
I'm comming clean.

I love surprices

Allå.

Blev överraskad med middag av boo igår.
Sjukt trevlig kväll med honom, vi såg på Smallville och filmen The happening, lite små läskigt, men det gjorde inget sålänge jag hade en trygg famn att ligga intill. Och korviga fingrar att korsa mina med. Vi låg och myste massor och mot natten såg vi på ytterligare en film men jag minns inte titeln. Kom hem vid 2 och sov en stund efter det.

Juste, vi städade hans rum, och jag stod och dammade hans byrå och såg världens äckligaste sak uppe på väggen. En stor vidrig spindel!! Panik. Han dammsög upp den, och jag har idag gått och tänkt på om den kan krypa ut ur dammsugaren, fyfan vad synd om honom då!

Puppylove



Get the phone and I keep on calling,
turn arround and I keep on falling.
Back inlove with you..

Summering av igår/idag

Städade rummet. Fixade håret. Bakade kladdkaka. Såg Familjen spela i Kungsträdgården. Var med killarna. Kom hem. Grät. Blev glad. Sov. Vaknade. Åkte och fixade med skolan, har ännu lite kvar att göra. Har sommarlov till 24/8 fick jag veta. Åkte och köpte ny laddare till datan. Funkade inte. Fuckat ur. Lugnat ner mig. Ätit jordgubbar.

Were is the light?

Cut my life into pieces,
this is my last resort.
Suffocation, no breathing.
Don't give a fuck if I cover your bleeding.

To do.

- Bygga ihop min byrå.
- Fixa till mitt korta hår.
- Lösa skolproblemen.
- Försöka sova tidigare.
- Gå ut med vänner.
- Ha kvar livslusten...

Myspys

Godmorgon.

Skrev aldrig igår för jag somnade hos Andreas, så det blev bums i säng hemma.
Han hämtade mig vid 7 och det blev genast massa mys. Vi hade tur eftersom regnet öste ner precis när vi hunnit komma hem till honom. Vi tittade på US marshal och myste med massa gott. Vi båda somnade runt tolv, han väckte mig strax innan två och lämnade hem mig.

Lyckad kväll!

Pingu



Andreas the pingu!

12 augusti

Elo.

Drog iväg med mamma och en av jobbar gubbarna för att köpa dusch, toalett och handfat samt skåp. Vi köpte jättefina saker jag är otroligt nöjd! Snart ska jag hem till Andreas och mysa hela kvällen, med massa gott.

Hörs inatt,
tjadå.

Season change

Sensommaren är här.
Kände för att byta ut min header.
Svart, vitt, blått är grunderna.
Höstredo.

Drop in the ocean




It's just a drop in the ocean,
a change in the weather.
I was praying that you & me
might end up together.

It's like wishing for rain,
as I stand in the desert.

But i'm holding you closer than most,
because you're my heaven.

Kat De Luna

Min kusin har precis intervjuat Kat De Luna och fått ex antal Vip biljetter till konserten på Kungsträdgården som hålls ikväll. Han bjöd med mig, men det känns lite läskigt att vara bland en massa fjortisar, inte min grej. Men fördelen är att vi står långt fram och slipper trängas med alla andra, så det är en fördel?
Men ska tänka på saken.

With the best

Tjaba.

Igår var helt bäst.
Mötte upp en söt Andreas, sedan åkte vi in mot stan.
Vi käkade på Jensen's Böffhus, så himla gott! Delade massa ord och komplimanger. Efter maten strosade vi runt där det var folktomt och skrattade för oss själva. Vi klev upp för massa trappor och hamnade på toppen av Vanadis parken. Vi satte oss på en bänk, tätt bredvid varann, och hade oss. Vid 6 tiden skulle Andreas pappa hämta upp oss, så vi köpte med oss chips och cola, och satte oss i bilen påväg hem till dem. Hemma hos Andreas såg jag och han på Privliged, myste massor, och sedan bunkrade vi upp med chips och kall cola och såg på Urban Legends och därefter Fantastic 4. Blev en massa mys på kvällen, vi fånade oss, retade Andreas för att vara lik Pingu, för det är han! Men han tycker jag liknar Pingu mer.. Efter massa mys och barnsligt sött betéende, cyklade han hem mig strax innan 3.

Verkligen något som borde göras oftare.
Så nice!

W



8/8

Hey.

Spenderade dagen på min kusins förlovning, dvs stor släktträff vilket alltid är kul. Det bjöds på massa mat och musik, roliga och intressanta konversationer och massa skratt. Lägger upp bilder imorgon eller dagen därpå, eftersom morgondagen ska flitigt spenderas med söta pojkvän, och just nu snurrar allt, så jag ska sova.

Godnatt.

2



2 år.
År av kärlek, lycka, sorg, glädje.
08/08 är vårt datum, bara vårt.
Jag låter hjärtat tala för sig självt istället.
Jag älskar dig Andreas Olsson.

Kapat

Klippte mig idag!
Önskar jag tagit en före bild men det var iallafall ner till början av mitt rumsträck haha. Nu slutar mitt hår vid brösten, stor skillnad, men väldigt fräscht och skönt!

Sthlm by plane

Yesterday

Gårdagen.

Mötte upp Dennis och Andreas vid 3 och sedan drog vi till Trekanten för att bada, Ludde kom också, sedan Martin, Agid och Theo. Badade en del, solade också, vi spelade kort, åt på McDonalds också. Trevlig dag ute i solen, med ett gott sällskap.
8 kom jag och Andreas hem till honom, jag tog en dusch, han med. Sen låg vi och såg på en film, Tourqe hette den. Vi var så hängiga efter en heldag ute, så vi låg och hallvsov och myste massa. Pratade även om djupa saker. Jag kom hem vid halv 3, kunde inte sova ett dugg inatt.. Vet inte varför, har oro i kroppen.

Men förövrigt var dagen något jag precis behövde, växlande sällskap, närhet av den bästa, och att lätta på hjärtat.

Crazy night

Tjatja.

Måste bara säga GALEN kväll.
Dagen startade jättetråkigt, satt hemma och tråkade, sen åkte jag hem till Kevin vid 5, och där var redan han och Timmy. Vi satt och gjorde inget speciellt, Kevin råkade raka av delar av hans hår, och Timmy var allmänt tjock. Sen kom Kevin bratte och Alex också, och Timmy bestämde sig att han ville raka håret, så jag gjorde det åt honom. Resultatet blev utöver bra! Leon kom också hem till Kevin och vid nio rörde vi oss hemåt. Mötte upp samma folk vid 10 men sedan kom också fler vänner. Dennis, Valle, Bassem, Volle, Johanna och Emma. Vi bestämde oss att gå till kolllonilottena i Sätra, också så drog det igång.

Vi gick i skogen i mörkret, såg en död orm, fortsatte sedan längre in. Till slut hamnade vi vid en brygga som vi alla satt på och snackade. Helt plötsligt kom en bil framför bryggan och lös mot oss med billamporna, sedan steg någon ur bilen och lyste med en jättestark ficklampa mot oss. Vi visste att det inte var någon vakt eftersom honom stötte vi på innan vi satte oss. Så alla blev illa till mods, det var så mörkt att man inte såg vem det var, och lyset blänade samtidigt oss. Personen som höll i ficklampan kom mot oss en bit, men sedan gick denne sakta tillbaks, in i bilen och körde snabbt iväg. Alla var jätterädda och ville hem men det var så mörkt omkring oss så vi alla var rädda. Men efter ett tag vågade alla gå, och vi gick en lång promenad upp. Flera gömde sig i buskar och försökte skrämmas, och alla skrattade åt hur rädda vi var.

När vi gått en bra bit såg vi en man i buskarna med ficklampa. Jag och Emma vågade inte gå, men alla andra fortsatte ner, de gick mot mannen, och han lös hejvilt, sedan går han mot dem och alla stannar upp. Billamporna sätts på igen, panik! Mannen gick tyst men bestämt mot dem och alla backade föutom Timmy , Volle och Bassem. Mannen var så nära Timmy att han kunde slå honom, då skrek jag till, och då tar Leo av sig masken, Robin och Alexandra kommer ut ur bilen och gapskrattar. Vi andra kände hur hjärtat var i halsen och hur benen skakade. Det var nog det läskigaste jag varit med om... Stackars Timmy som trodde han skulle dö! Jag trodde helt seriöst att mannen hade en kniv och skulle börja hugga i alla.
Inte nog med att det så hade Leo en sjukt trovärdig äcklig mask, fyfan!

Timmy med masken.

Today

Hello.

Var hemma större delen av dagen och gjorde ingenting.
Vid 9 stod killarna utanför min dörr och drog med mig ut, vi gick ner till Sätra Varv och några fiskade. Vi tröttnade på myggen så  vi gick upp till skolgården och sedan dagiset för att sätta oss och prata. De kastade äpplen på varann och jag blev träffad 2 gånger! Andreas hade turen att träffa båda mina syskon idag, inte så farligt.

Bye.

Ny vecka

Hej.

Hade grillfest hemma hos oss, och släkten var vårt sällskap.
Men jag var på otroligt dåligt humör så jag gick hem till Andreas efter vi åt. Sweet escape. Vi låg & myste, tittade på TV och film, vi såg på The kingdom och Beck. Hade mysigt och fånade oss. Vid halv 12 gick vi ut med kompisar. Timmy, Dennis, Alex, Valle, Hampus, Emma och Johanna, vissa gick efter ett tag men vi andra satt ute och konverserade. Killarna plockade bär på kollonilotterna vid oss, och Dennis plockade med sig ett långt rör som han blev förälskad i. Pratade med Andreas när alla skulle hem, skämde ut mig, blev känslomässig.. Men det blev bra.

Kom nyss till ett tyst hem,
ska surfa,
gonatt.

I saw us in the sun

Bad night

God morgon.

Somnade vid 8 imorse idag.. Var med om en dålig sak, och jag vet inte vad det blir utav det idag. Men under dagen ska jag åka och besöka min moster och mina småkusiner som idag kommer hit på besök från tyskland. Blir dock inte en lång stund, mår inte så bra, alls. Vill bara ha det gjorda, ogjort..

Fastnat

Allting stannar upp,
när jag ser dig.
Hjärtat bultar fort,
jag vill ju vara med dig..

Secret



Såg på väderprognosen att solen är och hälsar på
under kommande vecka! Passa på att vara ute då.

Pride

TJAA!

Whats up idag?
Påbörjan av världens tråkigaste månad förutom 8 augusti då.
Drog till Zinken med Alex, Valle, Kevin, Kevin bratte och Hamza. Vi såg på Pridetågandet genom stan, det var rätt kul att se på faktist, har inte gjort det tidigare, men överflöd av människor! Vi mötte fler kompisar sedan drog vi in till stan och käkade på ett kebabhus. Sen åkte jag hem för vi hade gäster, var lite med dem, när de drog så gick jag ut och mötte vännerna igen. Jag, Valle, Alex och Kevin drog hem till Kevin för att spela TV spel och äta kladdkaka, hade rätt trevligt där med dem. Mot kvällen rörde vi oss mot Sätra igen och mötte upp massa vänner och satte oss vid ett dagis när hem till mig och snackade. Kom hem för en liten stund sen, och jag har nästan glömt hur kul det är med grabbs.

Hörs.

PÅ SOMMAREN ÄR DET ENDAST HOUSE SOM GÄLLER!


Motorcycle.

Armin Van Buren.

Klaas VS Guru Josh project.

Sonic Palms.

Sista juli

Hej.

Hur spenderades min sista juli dag?
Lagade och åt god middag med familjen och moster samt kusin, pratade lite och fikade. Vid 4 nångång hämtade Andreas mig och regnet bara öste ner! Men vi klarade oss med hjälp av mitt paraply. Vi låg och myste, såg på TV, spelade Farmville, åt chips och drack massa cola. Vi tittade även på filmen Mumien och därefter slutet på Syriana. Sedan lekte vi skumma stirrlekar, de varade rätt länge haha.

Kom precis hem,
ska kika runt i nätet.
Vi höres imorgon!

Supposed to be



Du kanske inte förstår det idag,
du kanske inte förstår det imorgon.
Men jag släpper aldrig taget om dig,
du är min bättre hälft.

.

RSS 2.0