Inkompitent

Hej alla glada.
Ville bara meddela att jag suttit hemma och pluggat ihjäl mig sen måndags, med några pyttesmå undantag:)
Måndagen så tränade jag och Maria på blodtryck tills vi mådde illa och hade ont i armarna, vi pluggade en stund men snacket tog över. Tisdagen vare prov på blodtryck, klarade det såklart men nerverna var uppe i skyn! Grät ihjäl mig till dhw på kvällen. Onsdagen följde jag med älskling och pratade lite med tatuerare om storlekar och sånt, sen åkte vi till Martin olsson och handlade för hans födelsedag:) jättecoolt att se allt i storpack. Idag så rushade jag och Andreas för att ge Johanna sin present, visste att hon skulle behöva den, superglad blev hon:) innan de satt jag och babe å pratade om massa saker i bilen, som vilket extra tuggummi som är starkast, blått visst?? Inte rött! Och massa annat konstigt! Nu ska min hjärna ta semester i några timmar, innan den riktiga, imorn äre tenta och Johannas student, yeeeeey! Fort månaderna går förresten 31 maj?!??? Aja maj är alltid bästa månaden, fast man tackar aldrig nej till sommar månader, godnatt:)

Weekends are dangerous

Hejhej!
Helgen har varit sååå bra, började med att jag pluggade ute i torsdags, solade på köpet, åkte till bredäng för att hämta ut ett paket men det gick inte så sket i det och skulle dra hem. Stötte på Valle, amin, rebin och några av deras kompisar och fastnade i någon timme, skrattade så det gjorde ont i magen, de 3 är som gifta par! Mötte hjärtat efter och käkade millas, hämtade ut paketet som innehöll mina lita spikes, blev kär vid första ögonkastet! såg på esc på kvällen och tog det chill.
Fredagen va aweeeesome! Var i skolan på morgonen, gjorde grupptenta och hade världens jävla energi för att det va helg:) låg ute och solade under lunchen, bara ben är det bästa som finns! Skyndade hem och duscha lite, slängde på mig kläder och mötte Johanna, vi åkte hem till louise för att fira dem båda med tjejmiddag, det var hur mys so helst:) dom hade gjort asgoda drinkar och kycklingsalladen gav mig ångest, åt för mycket för de va överdrivet gott haha. Vi drog till nype och dansade all night, hamnade i sängen 3.
Lördagen var såååå seg! Mötte Andreas, åkte till stan, det va matfestival och vi befann oss i himmelen en stund, kändes som utomlands. Köpte med oss från franska bageriet och satte oss i Kungsan och åt. Drog vidare till moods, nya gallerian, gick runt i butiker lite överallt, genom hela Kungsgatan och bron ända bort till fridhemsplan och köpte med oss sallad, satte oss i kronobergsparken och svullade, sen la vi oss på gräset och vilade ett tag. När vi åkte hem till honom igen så la jag mig ute på en solstol och somnade, de va det skönaste jag gjort på länge! Andreas skulle träna i Sätra badet, vi drog dit men de va en kort stund, så vi hämtade Johanna och köpte massa gott på city gross. Vi såg på Eurovision, kan fortfarande inte fatta att loreen vann!!!;) sen vart det blinde side tills man somnade.
Idag har jag stekt som bara den, kände att magen fick liiiite för mycket färg :P åkte till Terese för att fira henne, så jäkla mys, jag och mini Hampus fick världens conection och jag blir 200% barnslig bland barn så vi är perfekta för varandra:)

Lucky one

Hej alla soldyrkare.

Mina dagar har varit lite speciella.

I tisdags var jag hemma och pluggade och solade, snubblade i trappen och stukade TÅN, finns ingen som skadar sig på konstigare ställen än jag..

låg och förbannade mig över smärtan ett bra tag, sen belönade jag mig själv med dhw.

igår var det skola, vad deprimerande att sitta inne när vädret är så fint ute!

Gjorde jag en uppgift med 9 andra från klassen som jag aldrig pratat med,

det flöt på och vi slutade halv 2 istället för 4, score!

Träffade Andreas på kvällen, och fick dåliga nyheter :( men det väcker ens egna drivkraft att leva när man förlorat någon. Vi köpte glass och satte oss i Sätra badet ett bra tag och pratade och njöt av solen.

Jag vägrar inse att det är sommar för att jag har en tenta att plugga till, kill me..

fint va?? jäkla bratwurst.

Roligt med plugg eller? heheh

Underbart

 

 

Hey beautiful

Hej.
Gårdagen var så myyyys, hade en carwash hos Andreas med slang och hela köret, perfekt i värmen:) vi låg och solade, käkade lunch ute, lyssnade på massa musik. Fikade ute också sen åkte vi till skäris och gick runt i butikerna, at home vare mys med mamma. Idag var det skola som gällde, sjukt segt, ångeeeest kurs!! Gick efter halva dagen, åkte till skäris med Maria och kollade skor, därefter hem och sen tillbaka till kungens kurva med Johanna, Alex och Andreas, vi köpte massa mat, grillade på Andreas går och hade det mys hela kvällen, somnar sittandes så det blir nog sängen nu!

Get low

Hej, längesen!
Onsdags vare plugg, på kvällen till jensens med Johanna, Alex, Andreas och liljohanna för att fira Johanna:) grattis igen!! vi åt mumsig mat, skämdes åt killarnas bordskick och hade mys. Vi gick över till the crib och drack drinkar och strax innan 2 va vi i Sätra med mupparna och va lite nostalgiska! Sov hos Andreas och vaknade till solens strålar. Åt frullebulle sen åkte vi till skäris med Alex och fixade lite grejs. Gick till babe under eftermiddagen och hjälpte honom med skoluppgifter, matten sitter i! Sen käka vi ute i värmen, oxfilé me massa goda tillbehör. Vi köpte massa chips och såg på mission impossible, sjuuuuukt bra var den! Fredags så åkte jag till stan med killarna, till en park vid gullmars där alla Hammarby fans var samlade och drack å lyssnade på skön musik. Sen blev det match, min första och fler ska det bli! Brodern satt på assyriska sidan vi stod och peka finger åt varann haha:) blev lite kaos efter matchen, men inget farligt. Åkte till Hellströms och drack bort sorgerna, typ 1 kom Johanna och hämtade oss och avlastade mig från två fulla psykon som inte kunde sluta babbla på vägen... Käka donken sen hem till älskade sängen. Igår grillade vi hemma, kusinerna kom över, smakade super, men glädjen varade inte länge då mamma lån på sjukan. Väntade timme efter timme, ringde hela tiden. Gick ut på en liten promis med Andreas sen hem till honom för att fika, när mamma var hemma gick jag dit och va med henne hela kvällen, tur att allt var okej! Idag skiner solen så vi får se vad dagen bjuder på.

V20

Hejooo.

Dagarna har inte varit så fartfyllda därav dålig uppdatering.

I måndags var det bara skola sen hem och plugga och se på TV.

Igår pluggade jag hela förmiddagen, tränade, vaderna döööödar mig idag, och träffade Andreas.

Vi hämtade ut ett paket till mig:D och handlade lite nudlar. Käkade middag åt nötter och såg på hockey. Har ni någonsin känt att även om ni är i samma sällskap som en person, så är ni inte riktigt med varandra? Sa de till honom, först fattade han inte det, när jag gick hem förstod han precis. skumt.

Aja fick Jeffrey Campbell skor av min fina, så bäst! :)

 

Le helg

Kom hem halv 5 och stupade i säng, vaknade på lördagen av alla drömmar om vatten.

Efter flera glas så kändes inte huvet lika tungt.

Tog det lugnt hela eftermiddagen, pratade med brodern.

Vid 4 åkte jag och Andreas till Farsta, mötte hans päron och gick runt på Stadium

där Terese jobbar, dom köpte en hel del, sen åkte vi till Solna.

Hem till deras moster, åt väääääärldens godaste thai soppa, Stefan är bäst på mat.

satt i soffan i timmar och smälte maten, såg på hockeyn, drack en drink, och skrattade åt en full Åke.

Fruktsallad till efterrätt och massa filmsnack, världens mysigaste dag.

Kom hem till babe vid 1, fortsatte lite där, somnade, och blev skjutsad hem 3.

Idag så åkte jag, Andreas, Johanna och Alex till Stan, plockade med oss thaimat

och satte oss i Rålis och käka. Sen låg vi och njöt av solen och snackade bort timmarna.

Sen vart det Kungens Kurva, Andreas köpte skor, och vi tjejer köpte bikinis.. jäkla svaga punkt.

Följde med och tittade på när Andreas och Eva löpte, såg på bajenmatchen, sen har jag pluggat.

Helgen har varit helt perfekt :)

 

20 år av lycka

Hej hej hej hej!

Fredagen den 11 maj var ju min födelsedag! Firades sååå bra :)

Började lugnt med att städa och fixa lite hemma inför släktmiddan.

Duschade bort tonåren, satt ute och njöt av att solen tittade fram, grattades av familjen med massa kramar och pussar. Fick portabla högtalare av mamma, dom är grymma!

Mötte hjärtat vid 4, fick världens finaste rosor, stora och fluffiga, min söta!

Vi åkte till systemet och city gross, var som ett barn i en godisbutik, så skönt att välja själv!!

Köpte tårttillbehör sen hem igen.

Åkte till Skäris igen med min kusin, fick köra bilen hela backen ner till mig, 2 kärringstopp :D

Väl hemma kom hela tjocka släkten, vi slängde i oss mat, pratade,

sjöng för mig, lekte med Liam och njöt av dagen.

9 nångång drog jag och Amanie med Johanna, Alex och Kevin till Diset, fick en snygg skinnpaj av Johanna och Alex! :D

mötte Andreas där, sen kom Totte, Jens, Fille, Leo också, vi drack,

blev bjuden på ett och annat, 2 shots inom 5 min = inte bra.

Flatline är det värsta jag druckit i mitt liv! Fick världens nickokick av snus,

kunde knappt stå, kändes som om jag skulle kollapsa i typ en halvtimme.

Råkade slå till kusinen och jag var inte på min bästa sida, fast det lugnade sig.

Åkte till stan och in på Aveny, nästan tomt, fast hade så jäkla kul, dansade hela kvällen :)

GRYMM födelsedag, så oplanerad men föll mig precis i smaken.

Tack alla fina ♥

 

Monday - thursday

Heyyy.
Måndagen spenderades med böckerna, solen och meltem på kvällen. Vi tog en prommis, köpte gofika och satte oss ute i gungorna och pratade, vi märkte inte att det gått flera timmar och att kroppen var frusen, så vi gick hem till henne och värmde oss under täcket. Tisdan vare dags för skola, hängde knappt med, visste inte att njurarna va såå viktiga, jobbiga saker. Kom hem och gjorde mig i ordning, mötte Andreas, köpte panenggai och satte oss vid Årstabryggan & åt, njöt av värmen och snacka om allt. Åt äppelkaka, såg på tisdagsprogramen, åkte runt i bilen innan det blev hemgång;) onsdagen var svullodag med hjärtat och tvn. Idag har jag betat av skolan, 3 veckor kvar till tentan:((( käka lunch med Maria och Johannes för att driva om allt och alla, haha miserabla människor.. Mötte Mary i stan efter skolan, gick runt i butiker, hon köpte en del, testade massa fint men höll i pengarna, blev bjudna på en hel meny var av en tjejkompis på bk, sen hem och hjälpa mamma med massa mat!

Jeffrey Campbell

Bortskämd som jag är så ska jag få dessa, måste dock välja ett par.
Kan seriöst inte bestämma mig, alla är snygga.
De med nitar fångar allas ögon, men tror helt ärligt att jag tröttnar på dem efter ett tag.
Man vill ju inte alltid vara nitad haha, men å andra sidan är de för snygga.
De bruna kan bäras både en utekväll och en käkautepårestaurang kväll.
De klär liksom också upp en outfit för att de inte är svarta, trots att de är helt vanliga.
Sista paret är ju ett par som alla måste äga, ett par svarta snygga klackar.
Är dock inte säker på hur värda pengarna dessa är med tanke på hur "vanliga" de är.
Men de går verkligen till ALLT och det vill man ju, eller?
Som ni ser har jag världens största i-landsproblem!!

You so funny when you sleep

Heeej!
Gårdagen var lugn och helskön.
Gjorde inte så mycket på dagen, duschade, fixade och donade.
Vid 6 drog jag hem till Felix där Andreas, Dennis, Alex va.
Vi körde lite kort, sen grilla dom lite, då kom Johanna också.
Alla åkte till Willys och köpte daimglass, snåla som vi är haha, dock höll vi på att krocka med Andreas på vägen hem, sket nästan ner mig. Vräkte i oss massa glass, såg på TV, Leo och Totte kom sen också. Killarna körde först poker.
Sen satt vi och pratade skit om massa saker, vi skulle se på American pie och The woman in black, men ingen av dom funka.. Så alla drog hem, jag och Andreas åkte till honom och såg på Guds Stad, jag gillade den :) När han vakna ur sömnen låg vi och pratade, sen sov vi bort hela morgonen. Asså han är så rolig att sova med, kan inte undgå att skratta hahah.
Myste bort tiden när vi vaknade, sen blev det en god frulle och nostalgimusik.
Sen satt vi ute och sög åt oss all sol, men det var för kallt så vi segade på soffan i timmar, såg på serie efter serie. Vid 4 tog vi tummen ur röven och köpte mer daimglass haha, sen vare käk och fotboll.
Kom hem och städade rent rummet, lika smutsigt fortfarande egentligen..
Nu ligger jag i soffan och har lite beslutsångest, mer om det i nästa inlägg!

Starbucks for president

Kalla kaffedrycker på flaska ska under denna vecka lanserats i ställen som Pressbyrån och bensinmackar. Frappen är ju min favorit, speciellt den på flaska, måste jaga efter en dryck!!

Drowning

Cause it feels like the ride of a lifetime
And nothing is gonna save us now
Let the waves come crashing down

Cause it feels like I'm right for the first time
And every time I take you in
I feel my heart skip a beat again
I'm drowning in your love

Hehee

I torsdags var jag i skolan och ruttnade hjärnet, så mycket info på så lite tid!
Drog hem och pluggade, sen hem till Andreas och baka proteinmuffins,
något av det äckligaste jag haft i munnen! Sen vare mega mys resten av kvällen.
Igår så gick väl tentan bra, lite segt att ägna en hel dag åt det, men förhoppningsvis klarade vi oss.
Fick sluta halv 3, drog hem och köttade gärnet på kompletteringen, skickade in skiten och tog helg!
Åkte till babe, käkade grillat, kollade på hockey, pantade människor som sänder det på våren..
Åkte hem till Felix där Totte, Robin, Danne, Crippe, Johanna, Alex och Dennis.
Vi körde Slav och president, pratade om livet och om man vill vinna pengar,
eller bli framgångsrik. Jättemysig kväll :)

Craves

Årets önskelista ser ut på detta vis.
Bara bas grejer förutom skorna hehe.
Jaa.. ett enkelt halsband, en cake eyeliner från Make up store.
En skön väska att slänga allt i, denna kommer från Åhlens.
Snygga linnen är alltid välkommna till min garderob haha, och en lagom stor necessär att ha sminket i, plus få plats med isadora solpudret vilket är omöjligt!
Sist men inte minst Jeffrey Campbell Litas, har gått och dagdrömt om dem :)

Teeeenta

Har tenta om sisådär en halv timme, är inte ett dugg nervös, så trött är jag haha. Sen ska jag komplettera en uppgift, därefter tar jag helg, sa jag att tentan håller på mellan 9-16? grupptenta.. Hörs sen!:)

Kan tåget åka....

Hej, sitter på tåget som vägrar röra sig. Idag har jag pluggat hela dagen, eller rättare sagt solat med boken som underlägg hehe. Nej lyckades läsa 50 sidor typ. Fått mig lite färg också:) var på kusinens skiva på pure, träffade ett gäng vänner, men sängen och skolan kallar, tenta på fredag så jag behöver varenda lediga sovminut. Skar upp en kickass fruktsallad idag, mums!

1 maj

Denna dag har varit awesome. Vad kan vara bättre än att vakna upp brevid världens bästa, plus fint väder?! Vi åkte och köpte frukost och satte oss ute i solen ock friterades, det var kallare inomhus föfan! Vi åkte med hans föräldrar och moster till hornsberg och satt på en brygga och njöt fullt ut, en glass och kopp kaffe på det också:) såfort vi kom hem så satte vi oss ute igen, fick agera kroppsvikt åt Andreas höhö. Det var verkligen en chill dag, mer än halva har gått åt att sola och slappa. Babe skjutsade mig till söder för att jag skulle köpa en bok av en blocket tjej, finns ingen snällare! Hemma tränade jag lite, sen zappade jag mellan dhw och humorgalan ååååh kunde inte hålla tillbaka tårarna på nått av programmen..

Valborg

Hej på alla glada!
Gårdagen var jävligt speciell haha. Åkte tåget till Uppsala med Andreas, Dennis, Jens, Adde, Felix och Hampus. Letade efter folkmassor att sätta oss med och efter massa om och men hittade vi ett stort gäng, dock fick jag och Andreas daltas med en stupfull fille... Vi satt i en park och drack bland allt skräp och massa andra fyllon. Efter ett tag kom Leo, totte, Alex, crippe, Danne och emokevin. Vi vräkte i oss kebab för att inte bli helt dygn, men det va inte så smart.. I några timmar satt vi och skratta och smällde bort hjärnceller, vid 11 var det becksvart och bara vi kvar i parken så vi gick. Jag och Andreas sprang och pressade oss in i tåget, vi fick stå i hallen med ingen ventilation. Sista 5 minuterna sa kroppen ifrån och varenda droppe i magen hamnade på golvet.... Alltid så överkänslig! Andreas tog s sött hand om mig och hans pappa hämtade oss och vi somnade skönt:)

.

RSS 2.0