Jag är giftig

Tjena mors! Jag hade så himla tråkigt att jag gick ut själv i eftermiddags. Jag promenerade runt i området med musik i öronen. Sedan träffade jag på Andreas. Vi pratade och pratade. Okej, jag var så taskig att jag smällde en glasflaska cola som han köpt till mig i en tegelvägg, så sur var jag då. Dominant jävel, gav mig inte, allt jag sa var uppenbart och det han sa var fel. Men men jag vek mig ändå efter ett tag. Måste jag vara så känslig? Äsch det kan hälpa vid vissa tillfällen. När vi försonade oss blev vädret allt sämre och sämre och jag hade bara korta shorts och ett linne på mig. Så vi for hem till Andreas och myste länge där, vi tittade på House of wax också. Nu sitter jag med Polkapojkarnas, super sura polkagris rem och iskallt vatten, det ilar med det är gött!
Återkommer senare, bye!

Blue Keld

Medan jag låg ute och solade försökte jag misslyckat att pigga upp mig med dessa låtar :

Basshunter - Rusian Privjet
Azif Vs Crossfire - Lady
Alex Gaudino - Destination Unknown
Three Doors Down - Kryptonite
Tata Golosa - Micromania
Colby Odonis Feat. Akon - What you got

De kanske funkar för er? Testa via Youtube.

Sista dagen i juli månad

Hej läsare. Va nice att vädret fortsätter bra i till augusti. Jag har bara varit hemma med familjen och ätit dolma, sen har jag legat ute och solat. Men allt gör mig bara mer dyster. Finner ingenting positivt just nu förutom vädret och er. Jag har ingen lust att göra något, känner mig som en pensionär nästan, så hängig och lat. Jag återkommer.

03

Godnatt mina små pärlor, vill inte skriva med dåligt humör. Hoppas det stärks till imorn.

Vi ses

Rödsprängd

Det växlar, men viljan att göra samma sak som jag gjort för dig är inte en möjlighet för dig va? TACK.

Ni vet relationer. Då det är två som funkar som en. Där alla ord ur den andre får dig att smälta, härda, och bli helt svag i knäna? En vacker känsla. Tro om en fortsättning, ett liv tillsammans får en att rysa. För allt är planerat i dina vyer, det är perfekt i dina tankar. Allt ska bara vara, positivt, positivt, positivt! Inget dåligt, ingen som kommer mellan eller förstör, bara glatt.

ALLA relationer innehåller småbråk, inom vilket ämne som helst. Man kan inte vara envis och säga att bara man själv har rätt, trots att det händer ofta. Man måste ge och ta, annars blir det som en tävling. Vill man tävla? Vill du vara den perfekta, trots att du säger att han/hon är det? Vill du ha rätt inom allt? Vill du vara den dominanta, och att den andre ska vara undergiven? Jag tvivlar stort på det. Tänk till lite innan du vet att du startar en fejd mellan er, tänk på allt bra som ni vart genom, och allt som han/hon hjälpt dig med.
Jag ska tala öppet om mitt och Andreas problem, jag vill det.
För ett tag sen var jag med en bra kompis som jag nu kännt i tre år, enligt Andreas varje helg, och inte med honom. Jag tog till mig det, minskade på det. Sedan lät jag allt dö ut.

Andreas har en vän som han citerar väldigt ofta. Han vet att jag stör mig på det sättet som han beter sig, och har under lång tid tjatat på att han ska sluta. Vi kan ta ett exempel ; om jag härmar det Jessica Simpson säger, är jag mig själv då? Jag personligen tycker inte det. Jag vill inte att han ska hålla på så, det skär mig i öronen. Hans sätt har förändrats och det tar sitt slag på vår relation. Jag undrar om det är fel av mig att be honom vara sig själv. Mitt livs största misstag var att göra honom och hans vän bekanta med varann, så allt är egentligen mitt fel..

.

Vill du verkligen veta hur dina ord känns? De känns som tusen hugg rakt genom hjärtat..

:'(

Jag fattar inte någonting, hur det undkommer att ens pojkvän håller på som han gör.. Han bryr sig knappt. Vissa kanske tycker att jag är konstig som skriver vad jag känner i min blogg.. Men förlåt den har blivit som min bästa vän. Jag ser knappt vad jag skriver så förlåt om det är fel. Det svider bara i hjärtat dag ut och dag in. Snart vet jag inte vad som kommer hända med mig.

Hurra för dagen!

Hej alla läsare! Dagen var helt otrolig! Jag åkte till Skansen med Andreas, Maryam, Volkan, Dennis, Timmy, Rakan, Kevin slem, Kevin emo, Emilia, Navid, Marjana och Anton hihi. Det var hur kul som helst, vi vandrade runt i timmar, Jag visste aldrig att det fanns så mycket att se där. Vi var där som en familj.. På något sätt. Vi klappade djur, många smet in på Akvarie parken där det finns hajar, ormar m.m. Vi åt massa saker och alla hittade på något i våra promenader runt. Ja juste, jag får inte glömma att nämna våra snodda ringar, det är såna som skiftar färg beroende på hur vi känner oss. Just nu är min grön blå, ska söka upp alla betydelser på färgerna. Killarna smet in på många ställen där man inte fick gå in, som i : Innuti gamla hus, innanför burar på farliga djur. Och ett litet inlägg : De spottade på djuren, jävla plågare! Vi hade massa musik på hela tiden och Emilia dansade loss ute bland djuren. När klockan närmade sig nio bestämde sig hyss pojkarna att invardera en sån där trävagn som innehåller massa polka gris och karameller. Vi fick med oss två fyllda väskor, och två fyllda påsar, godis godis godis! När vi drog oss hemåt så hade vi fest i tåget då Dennis hade massa hög musik på och alla dunkade fötterna på golvet och ringarna på fönstren. Så himla kul! Jag ska givetvis visa er massa foton på dagen, så fort jag får tag i dem. See ya!

Jag älskar Sveriges ovanliga väder!

Tjena sötisar! Jag vaknade ganska sent idag, runt halv ett tiden. Jag har legat och solat ute i altanen och snacka om att jag har fått ännu mer färg! Efter att jag solat, hoppade jag in i duschen och tog en kall dusch, hur skönt som helst. Nu luktar kroppen oliver och mjölk, vill bara äta upp min hud! Ganska konstig men hur klockren plan som helst är att alla vi vänner ska åka in till Skansen. Haha. Men jag har inte en blekaste aning om när vi ska fara iväg, jag får väl ta och ringa runt nu, vi ses.

Here it comes!

     

     


Alla dessa bilder togs i Vinterviken under helgen, Min 2 mega pixel kamera i mobelien,  tar underbara bilder, dock måste man trycka på kamera knappen i fem minuter för att ta ett kort! Anledningen till att antalet fotografier minskat kraftigt både här och bland alla vänner. Min K750i är hemligheten.

I' m just a girl

Ni kanske undrar varför det är tomt på bilder på självaste mig, att det bara är massa texter dag ut och dag in. Jag ska tala om varför. Jag är inte den mest självkäraste människan och jag är inte egoist.. Eller kanske är jag det, för jag ser till att få som jag vill, men inte alltid. Jag är inte den typen som skryter om massa saker, och jag anser att utseendet inte är något som spelar roll. Jag dömer inte någon och vill själv inte bli dömd, speciellt av dem som inte har en aning om vem jag är.

Jag är väldigt jordnära, sofistikerad och positiv. Jag älskar att träffa på nytt folk och är hur social som helst i många fall. Jag hatar att se någon ensam. Jag är tjejen som säger hej till alla som jag kan namnen på. Jag är inte otrevlig mot vuxna, jag vårdar mitt språk. Inför folk är jag alltid positiv och glad av mig. Jag talar så andra känner ett behag kring mig. Jag klär mig i behagliga kläder. Men mest av allt har jag ovanligt mycket tålamod som jag ska tacka min mor för.

Men jag är även..

Hård mot många. Jag är ganska kritisk i konversationer. Jag säger öppet vad jag tycker. Jag döljer viktiga känslor. Ler bort bekymmer bland sällskap. Är för snäll. Ni kanske ser det som en bra sak, men tro mig det har sina brister. Det finns massa fel på mig men jag fördjupar mig inte in i det.

Låt oss gå till skälet till varför jag inte publicerar mycket foton.

Jag vill lämna över det jag skriver till er fantasi. Så ni kan föreställa er hur min dag sett ut eller bara strunta i det. Men den största anledningen är, att min mobilkamera är sönder. Jag älskar att fota och när jag har tillräckligt med pengar, så ska jag införskaffa mig en riktigt bra kamera, en sån där stor ni vet?

Ett glatt leende

Det känns skönt när munnen äntligen blir av med allt dåligt, när borsten, borstas mot de sköra tänderna. Man känner hur tänderna lyfts som om de vore på nytt födda, och att en hel dag vore som flera års strider där de blir allt svagare. Men när man sätter tandborsten och krämen mot tänderna, lever dem igen. Gör dig själv och tänderna en tjänst två ynka gånger om dagen, få dem att känna sig speciella. Få dig själv att slippa tandläkaren och en stor räkning. Njut medan du har dessa tänder, inom loppet av femtio - sextio år får du ta ett farväl, medan du själv är vid liv.

Playboy flickvän?

Gjorde precis ett test och blev favoriten Holly, haha om vi ändå vore så lika! http://www.testriffic.com/test/lbsunset0519/5848/Which-Playboy-girlfriend-are-you-



Like Holly, you love animals, theatre, and great sex!!!
You..'re sweet, a kid at heart and always on time for anything
 you're expected to attend! Youre a hopeless romantic,
making you the perfect girlfriend who is sure to stick around
through the ups and downs!!! Any guy hoping to claim you
as his girl next door lover he needs to remember romance is key!

Nudlar is the shit!

Tjena äppelkakor! Dagen har varit oplanerad på många olika sätt. Jag mötte Andreas och vi drog till city gross för att köpa en platta av våra favorit nudlar, och så självklart chips och läsk, vi var hos honom och åt och drack så vi nästan sprack, jag kunde knappt röra på mitt fläsk! Vi var uttråkade och ville ut så jag , Andreas, Mary och Volkan drog till Skärholmen där Volkan åt sedan var vi ute mötte ett par andra vänner och hängde bara. Vid halv elva tiden hade Kevin en ide, han frågade om någon ville gå och bada i Sätrabadet och givetvis var många med på det och just nu badar de. Jag och Andreas valde att gå hem och nu sitter jag med en nektarin i munnen och energidricka i handen. Ciao!

Gymnasiekompanioner

Följande personer ska gå i samma linje som mig på THG ; Ravin Zirari, Alexander Baur, Max Nordh. Känner mig så himla trygg, hoppas vi alla hamnar i samma klass!

Sorry!

Hej. Förlåt att jag inte skrev igår men jag var inte hemma förens eftermiddagen då mina kusiner var här och tog över alla datorer i huset. Gårdagen var spenderad med Andreas bara. Jag var hos honom på förmiddagen drygt till sju. Sedan var jag hemma och åt och spenderade tid med kusinerna. Vid nio mötte jag Andreas igen och vi åkte runt i Sätra med hans moped, och sedan åkte vi hem till honom runt tio och tittade på Journey man. När SATC skulle sändas så skjutsade han hem mig och det var inte som jag trodde, alla mina kusiner var fortfarande kvar hos oss. Så jag fick ropa på mamma som snällt följde med mig upp till övervåningen och dödade alla tvestjärtar i vägen. Jag somnade fem på morgonen i förrigår så jag var trött och sov jätte tidigt igår. Jag kröp in i mammas säng och sov där med henne, jätteskön sömn!

Vinter kom!

Den enda anledningen till att jag vill ha vinter, är för att alla dessa äckliga kryp dör då! Fyfan vad jag inte står ut längre.. Dödade fyra stycken tvestjärtar i mitt rum för en stund sen, en var på mitt överkast. Fan. DÖ äckliga kryp DÖ! Det sista jag kan göra är att sova, dem kommer då, från alla håll. Invarderar mina öron. Skit också! Dem gillar öronhålen. Får huvudvärk av all gift som jag sprayat på dem. Försvinn era jävla fanskap. Försvinn..

Hey boy you know you drive me crazy!

 

Hej Thorildsplans Gymnasium!

Det är så att jag börjar i Thorildsplan till höst. Den 20/8 startar gymnasielivet för min del. Tjugofyra dagar kvar tills jag sitter i en stor aula med främlingar, men som tur är tre andra från min gamla skola. Fyfan vad nervös jag är, men mest irriterad över att jag måste åka tåg för att komma till skolan haha.

Söndagsnytt

Tjabba, drog ut en stund med Andreas och vi åkte runt i Sätra bara. Har tittat på Queer as folk, den serien är sjukt bra! Just nu sitter jag omringad av iskall cola, chips, baconsnacks och dipp, gudomligt gott! Ja jag äter mycket speciellt skräpmat och massa annat onyttigt, men vadå väger jag inte normalt eller? Jag är 166 cm och väger 54 kg, funkar ganska bra för min del, eller vad tycker ni?

Confession

Dagarna gick sakta förbi och jag kom hem till Stockholm igen. Jag träffade honom men det kändes konstigt, inte som innan, för jag visste att han hade känslor för mig. Vi fortsatte våra dagar blygsamt och i låg profil. Ingen visste om det vi gjorde. Vi var med varann från att vi vaknade tills jag var tvungen att gå hem. När hans föräldrar kommit hem smet jag ut om kvällarna för jag skämdes. Så vissa dagar satt vi ute och myste och tittade på solnedgången. Några dagar efter att jag kommit hem gick jag hem till honom och umgicks. Timmarna gick och låg pussandes på varann, jag tvärstoppade det i ett par sekunder och sa ; Vet du vad Andreas? Jag tror jag börjar gilla dig.. Skit mycket. Han log så himla brett och kramade tarmarna ur mig. Jag var glad att jag äntligen sa det. Nu var vi inte vänner längre, nu var vi påväg mot ett annat håll.

Smile for life

Tjena. Dagen har  jag spenderat i Vinterviken med alla vänner. Alltid lika nice. När jag åkte hem så åkte jag och Andreas på hans moped. Det var hur kul som helst och fint, för vi åkte längs vattnet. Jag har precis ätit och mamma påpekade en sak. Visste ni att man inte ska ha påfågel fjädrar i huset, de bringar olycka av någon anledning. Aja det låter mysko men jag ska kanske rulla ut snart igen, får väl se vad man ska hitta på, ciao lovers!

Icecold

Iskallt vatten smekandes på kvinnans kurvor. Gåshud. Hon blir styv om bröstvårtorna och hon fnittrar oskyldigt. Mannen kommer sakta bakom henne. De är främlingar. Tar på varann. Vrålhånglar. Han kysser henne sakta på hela kroppen, som får varenda cell i kroppen att rysa till. Hon stönar svagt. Han följer hennes blick och sedan kastar han sig över henne. Hon är glad. Det var ett tag sen hon blev berörd. Glömde känslan. Men denna natt var hennes.

Kärlek med engelska ord.


Eyecontact. Blusing. Smiling. Laughing. Talking. Kissing, touching. Bed. Bluring, swetting. Lovin. Staying. Sharing life. Staying the same. Two people smiling through life as one couple. Living life.

Midnatt

Hej mina små lyckopiller! Det blev inte som tänkt innan, jag var hemma hos Andreas och där myste vi i ett bra tag. En bra nyhet för mig är att tvestjärtarna har funnit ett nytt område där de kan invardera så antalet har minskat här! Jag har suttit och pratat barn minnen med mamma. Muhaha alla våra kusiner var avundsjuka på mig och mina syskon eftersom vi fick allt som vi ville ha, och hade lekrum. Jag ska banne mig besöka vårt hus i Irak, Bagdad, en vacker dag. Det kan jag svära på! Just nu sitter jag och tittar på Vh1 ganska bra låtar på faktist.

P.s. Britneys låtar är inget vidare men - And then we kiss, den är annorlunda!

See ya.

Fresh like UH!

God eftermiddag! Fyfan va kul vi hade det i Vinterviken idag, efter tjatande och övertygande så hoppade jag från en yacht ner i vattnet. Djupt är min kommentar. Men samtidigt väldigt skönt, med tanke på att man inte ens kunde sitta under solen. Underbart! Nu sitter jag här helt nyduschad och ska möta Andreas om ett tag, det var han som övertygade mig till att hoppa. Jag har tagit beskrivlöst fina bilder under veckan, lägger ut dem ikväll förmodligen. Men nu ska jag kila ner och ta två glassar till mig och Andreas och sitta ute och titta på solnedgången. Vi ses!

Sol sol sol

Godmorgon! Vaknade för en stund sen, bästa sömnen på länge! Jag ska åka till Vinterviken med dem som jag var där med igår. Nu väntar jag bara på att de andra ska bli färdiga med sitt, sen åker vi. Vi ses ikväll om inte innan.

Öh?

På vägen hem från Vinterviken ställde jag en fråga till Andreas som löd :

- Har du åkt på kryssning?

Andreas : nej inte på vattnet

Yes, det är min smarta pojkvän det!

Fredag!

Hej på er! Dagen började tröttsamt då jag vaknade tio efter 5 timmars sömn, var tvungen att åka till skärholmen med mor min och fixa mitt leg. Det gick bra och efter det gick jag och mamma runt, massa impuls köp och mat. Det är faktist ganska kul att vara med mamma och berätta om mina vänner och vad vi gör och så, hon blir aldrig sur, bara skrattar med mig. Vi köpte en urgullig svart lackad väska med guld detaljer från myrorna, vi föll för den! Vi kom hem vid två och då väckte jag Andreas. Vi skulle nämligen till stan och möta upp min bror för att jag skulle ta hans jobbar kläder hem.

Mötte andreas vid tre och vi for mot stan, jag träffade på min bror och vi skojade och pratade en massa, sedan åt vi på Burger King. Min andra broranlände strax efter fyra och jag kramade dem hejdå, för de ska på weekend resa till Frankfurt och festa. Sedan drog jag och Andreas och åt på Max Hamburgare. Vid fem tiden kom vi hem till Sätra igen och skyndade hem för att packa ner badkläder. Sedan åkte jag, Andreas, Maryam & Volkan till Vinterviken där de andra var. Killarna badade men jag vågade inte hoppa i för djupet, och de sa att det var kallt. Vi var där i ett par timmar och hade det mysigt och när klockan närmade sig nio åkte vi hem igen. Jag stressade hem och packade ner min Nintendo Wii och gick hem till Mary med Andreas. Vi spelade Mariokart, haha det var sjuktkul! Jag kom hem för ett litet tag sen och nu har jag inget att göra, film kanske? Får nog se, see ya!

Stan

Tja sötisar. Ska dra till stan med Andreas nu, vi ses!

P.s. Bästa vädret eller?

Godnatt till er alla mina kära nattugglor!

 

Inspirartion

Massa söta kärlekslåtar från mitt hjärta till ert

Ginuwine - Diffrenses
J Holiday - Bed
Colby Odonis - Under my nose
Seal - Kiss from a rose
Karl Wolf - Africa
Colbie Calliat - Bubbly
LeAnn Rimes - Can't fight the moonlight
Enrique Iglesias - Hero
Whitney Huston - I will always love you
Bonnie Tyler - Total eclipse of the heart
Darren Hayes - So beautiful
Neneh Cherry & Youssou N'Dour - 7 seconds
Jennifer Lopez - Baby I love you
Michael Jackson - The way you making me feel
Sinead O'Connor - Nothing compares
Bobby Tinsley - I'm missing you
Gigi D'Agostino - La passion
Hello Goodbye - Here in your arms
Hani - I wish
ATC - When you kiss me
Kylie Minouge - On a night like this
Jem - Maybe i'm amazed
Jeff Buckley - Halelujah
Finley Quaye - Dice

Och självklart är dessa låtar tillägnade till en speciell där ute..

Love don't cost a thing

Natten innan jag skulle åka smsade vi varann på kvällen. Jag var nyfiken på det han ville få ut ur allt som hänt, han talade om en massa. Jag hade en fråga i huvudet från den dagen jag och han började hålla på, som var tvungen att slinka ur mig. Har du känslor för mig? Svaret blev ; Ja men inte du va? Jag fann inga ord, var mållös, chockad, glad, överlycklig, förvirrad.. Ja ni kan bara tänka er att er bästevän säger så, så kanske ni förstår. Jag tror att det tog mig tio minuter att svara på smset, och sedan bad jag honom att förklara vad som gjorde att han fick känslor för mig. Det blev ett boklångt sms för första gången och jag bara smalt, troligen för att jag inte förstod. Den natten pratade vi till fem på morgonen och började sedan igen vid åtta tiden, alltså tre timmar efter.

Föreställ er för ett år sen. Då befann jag mig i Västervik ett par dagar, utan honom nära mig. Vi skrev till varann från att vi vaknade tills vi verkligen inte kunde hålla ögonen öppna på natten. Dagarna gick och jag fick min chans att tänka efter mina känslor. Tänkte över vad jag kände, vad jag ville. Det krävdes tårar, för jag ville inte förlora min bästa vän. Det tog mig dagar att tänka, men allt stod redan klart, jag kunde inte vara utan honom, jag tänkte på honom och ingenting annat. Jag insåg det sakta..

Musik

3138
Stycken låtar har jag kommit fram till, men det finns fler mappar där jag inte orkar räkna.
För att tillägga så har jag minst lika många i mina syskons dator, och i vår gamla hihi.
Ja, vad säger man? Ingen musik, inget mig, jag är ju som sagt allas Dj när vi är ute!

Übernice

Tjena gott folk! Allt har löst sig och är som vanligt, han förstår.. Han är inte som alla andra killar, blir så glad! Dagen har varit en av de bästa på ett tag! Den började med att jag promenerade till Skärholmen och tog foton till mitt leg, därefter gick jag hem till andreas och åt lite smått. Efter det åkte vi till Västertorps badet där alla var. Vi badade och vi var hur många som helst och det var hur kul som helst. Att ligga där och sola var så himla skönt, med en söt pojkvän bredvid sig som kämpade med att bli en aning brunare och massa bra musik. Vid halv åtta drog jag och Andreas oss hem till honom och då upptäckte jag att jag tappat bort mitt silver armband som mina syskon givit mig :( jag var/är jätte ledsen, och allt är Alex fel som dränkte mig 234456 gånger! Men det finns inte mycket att göra åt.. Andreas lagade mat, nuggets, köttbullar och kryddade klyftpotatisar gjorde han, maten han gör blir godare för varje gång! Otroligt. Till det hade vi tsatsiki och svartvinbärs saft. Han skulle åka och gibba så vi vilade en stund och tittade på tv sedan drog vi båda, jag mötte upp Mary och vi lunkade hem till mig och tråkade, hon kilade iväg för en liten stund sen. Nu sitter jag här med min energidricka och har ingenting att göra. Juste jag och Mary tittade lite kort på hur mycket minne jag hade och det var väldigt lite kvar. Så vi checkade mina låtar och vi räknade inte ens hur många låtar det fanns, omöjligt! Aja det finns något att göra nu iallafall, jag återkommer. See ya!

.

Mötet gick absolut inte bra. Tårar hit tårar dit, vill bara att allt ska fixa sig. Att allt ska vara som förr.. Vet inte om det kommer att gå men måste ge det många försök till. Mår skit. Vill bort, bort från allt. Jag var så självmordsbenägen när jag skulle hem. Ville bara göra något ont. Jag varken känner eller mår något vidare. Vill inte ha det så. Allt är skit.

Idag

Tjena! Jag var i Sätra badet och solade med Mary, Ravin, Rim & Sara. Jätteskönt väder, och alla var i chilläge. Jag kom hem runt åtta och snart ska jag möta Andreas och prata. Det är ett par sjuka män här som tjafsar om deras barn brustna förhållande, sjukt! see ya!

Hoppas du ser detta

Vissa tider skulle det vara lättare att gå på eld, än att se dig i ögonen.
Folk ändras, det suger. Vad kan man göra åt saken? Bita ihop i all evighet eller ta tag i det, trots att de aldrig lyssnar. Jag pratar inte med Andreas just nu, han fattar ingenting.. Det har gått över tre timmar men ändå så tar han inte en minut av sin tid till att säga något till mig. Som sagt folk ändras med tiden, är det kanske nog för mig?

Det ligger i dina händer.

Fotot talar om allt.

Sol

Hejsan, dagen var ganska nice idag med tanke på solen. Jag gick ut och mötte Timmy, Dennis, Andreas, Kevin Bratwurst och Kevin slem, de hade satt upp ett tält på ett gräsfält. Det var otroligt varmt där men mysigt, vi pratade massor och ena Kevin gjorde massa dumheter som alla skrattade åt. Dagen följdes av att jag var hos Andreas där har bara sov inget annat speciellt. Jag gick hem vid eftermiddagen då jag hade gäster hemma. Det var mammas kusin, hans fru och son Nikolas, så himla söt! Han är fyra år och kan tre språk flytande, svenska, engelska och arabiska, ett geni. Vi åt majs tillsammans sen gick vi upp och körde Super Mario på Nintendo Wii. När de skulle hem sa han ; hejdå, vi ses imorn! Haha. Jag gick ut igen vid åtta och var med Mary, Ravin och rim. Vi hade faktist otroligt kul, vi skrattade i stort sett hela tiden. Nu tittar jag på SATC, bye folks!

Kärleksaffär

Fortsättning..

Trots att jag och Andreas höll på, trots att jag fick som jag ville, så var jag aldrig nöjd. Jag ville bara mer, och det gjorde att jag intalade mig själv om att jag inte gillade honom, utan det var bara mer som en kärleksaffär. Jag ville träffa honom igen. Han med.

 Vi sågs ute nästa dag och hälsade som om vi aldrig hade rört vid varandras kroppar, gick bredvid varann som om vi nyss hade träffats. Vädret var stekhett och solen sken starkt över oss båda, han bar shorts och tshirt, jag bar nya inhandlade kläder som han dyrkade. Vi promenerade längs den smala stigen till Sätra badet, precis som vi gjort många gånger innan. Men detta var annorlunda, spänningen var annorlunda. Han var annorlunda, den blyga pojken bjöd på sig själv mer än vanligt och hade ett brett leende hela tiden. Jag var nog mest chockad, dock väldigt glad.

Vi ville pröva på något nytt, något lockande. Vi klättrade upp för ett berg och hamnade på toppen av Sätra badet där bara jag och han var, ingen annan. Ingen av oss visste hur vi skulle tala till varann men vi var trots allt bra vänner innan så jag startade en vardaglig konversation om hans gånga flickvänner, och såna som gjorde allt för att få honom. Han bad mig bara att vara tyst så kysste han mig. Boom, pang, där försvann alla mina ord och tankar, och den pirrande känslan var tillbaka. Det kändes skönt, allt flöt på. Vi satt på det hårda berget i ett par timmar och när det närmade sig middagstid drog vi oss hemåt. Vi båda var osäkra på var avskedspussen skulle vara, så på kinden fick det bli. Efter mötet satt jag och tänkte på massa olika saker vad gäller honom och mig. Vi skulle inte ses på dagar. Vi kunde dock inte vänta så länge, han kom till mitt fönster vid midnatt, det säger väl sitt?

Yummo

Hej! Igår kväll var det otroligt kul! Vi körde charader och massa annat. Haha, jag var visst inte den enda som var rädd för tvestjärtar, alla mina kusiner gallskrek hela tiden. Denna dag började med massa Nintendo Wii, super mario spelet, till eftermiddagen då jag gick hem till Andreas. Vi åt hemgjord paj och pratade ut om saker och ting, skönt. Och vid tio drog jag därifrån ut med Mary och vi snackade ett bra tag. Nu sitter jag med en magnum, white chocolate & strawberry, favorit!

Söndag 20 juli 2008

Hej. Gårdagen var  inte så speciell. Min släkt och jag satt samlade och åt massa saker som min mamma och moster gjort, vi spelade sällskapsspel och härmade massa folk. Jag hade ont i huvudet och la mig tidigt. Med jag somnade dock klockan halv fem. Idag så finns det inte heller mycket att göra förutom att äta och skoja runt på kvällen, får väl ta och göra det, vi hörs!

19 juli 2007

Fortsättningen på dagen innan..

Dagen började med att jag vaknade och väntade in Andreas. När han vaknat var vi båda sysslolösa. Jag frågade om när han skulle bjuda hem mig, och han sa ; jag är ensam hemma nu så det är bara att komma.. Om du vill? Jag trodde att han skojade. Jag fattar inte vad det krävdes för honom att säga det, men han gjorde det jävligt bra! Jag for dit väldigt tidigt på dagen och satt och tittade runt i rummet. Han log väldigt ofta mot mitt håll och för att inte visa mitt rodnande ansikte, vände jag mig om. Jag satte mig i sängen en bit från honom och vi tittade på tv. Efter ett tag bjöd jag mig själv innanför täcket och låg näst intill honom. Vi tittade på Mtv i ett bra tag innan vi började kramas. Vi kramades länge, höll om varann, pussade varandra på halsen. Han tittade mig alltid i ögonen med en vänlig blick. Han låg över mig och pussade mig på kinderna. Jag fick nog. Jag kysste honom. Sedan igen. Jag forstod inte, inte han heller, han slängde sig över mig och bara låg där. Vi var tysta. Han tog till sig mod och kramade hårt om mig och pussade på mig, tills vi äntligen strulade. Vi gjorde det i timmar, kramandes hela tiden. jag gick hem med ett leende och sedan gick vi alla vänner ut tillsammans. Han var där. Panik. Han tittade intensivt på mig. Hur skulle vi hälsa, hur skulle alla reagera? Vi satt kring alla och var varandras åskådare. Ingen visste. Ingen anade. Vi längtade till nästa gång.

Fortsättning?

Minnen - ett år sedan


Hasna och Andreas satt vid vattnet för ett år sen.
Två "vänner" vars hjärtan dunkade snabbare än någonsin,
för ett svar om det skulle bli mer intimt eller bara vänskap.
Jag låg i hans famn och vi båda tittade ut,
inget mer än vattnet hördes,
och de starka skriken i våra tankar som sade ;
Kyss honom / kyss henne.
Mer än halsen vågade ingen, trots den starka längtan.
Det var två bra vänner som längtade efter varann, utan att den andre visste.
Hur skulle allt detta gå?

fortsättning följer..

Mitt kära herrskap

Denna dag började med en pigg Hasna. Jag vaknade vid tolv och vid ett cyklade jag till Skärholmen för att byta ut det jag skulle ge till Andreas och sedan hjälpa mamma och pappa med matkassor. Jag kom hem med ett glatt leende och for hem till Andreas och var där till ungefär åtta, han lagade goda hamburgare åt oss, jättegott! Han var sjukt glad över det han fick. Runt nio gick jag ut och mötte alla och vi körde basket. Och kom hem för en stund sen då jag ropade mam minst tjugo gånger, och då sa hon ; De är inte några jävla krokodiler, döda dem! hon menar självklart tvestjärtarna. Men jag kan knappt röra mig när jag ser dem.

Föresten.

Måste tala om att i min religion måste man stanna hemma i två dagar av någon konstig anledning, för det är nyår eller något? Allt är så invecklat fattar ingenting. Men jag tror nog att det kommer vara kul iår, för mina kusiner ska komma hit och mormor så vi kan hitta på massa skoj i vår altan och i huset. Ett plus och kanske det enda är nog maten som finns. Shit vad jag kommer gå upp i vikt dessa dagar hihi!

Titanic

Det blev Titanic som jag sade innan, men dock startade vi den sent. Den är lika bra varje gång, men att titta på den med sin pojkvän ger en extra känsla. En obeskrivlig. Jag kom hem travandes för ca en halvtimma sen, och dödade en tvestjärt, de stormtrivs i mitt rum. Fy fan!

Fantasilös på rubrik

Tjabba, dagen är lik dagen innan men vid fyra blev huset invarderat av Dennis, Emilia, Kevin, Alex, Timmy. Vi satt och tittade på tv och de spelade cs. Femtiden åkte jag och Andreas till Skärholmen och han handlade hem, jag skulle möta mormor men icke sa nicke. Jag har precis ätit hamburgare toppat med köttfärssås i bröd och pommes och jag kan säga er att man blir otroligt mätt! Jag ska hem till Andreas om en liten stund efter att maten smällt, jag tror att vi ska titta på Titanic eller något sådant och bara slappa där. Tjingeling.

Today

Idag.

Hej! dagen har varit ganska osannolik, med tanke på att Andreas är här. Det känns skönt att allt är som vanligt igen då jag går hem till honom efter att jag vaknat och varit där hela dagen lång och busar, och sedan ut och reta honom in public. Så har min dag sett ut i stort sett. Helt vanlig, men ändå perfekt. Jag fick ett par presenter av Andreas. Fick en söt billabong beach skirt och ett par armband, hur gullig får man vara? Imorgon kommer dagen se ut precis som denna i stort sett men ett stort plus i kanten är att Andreas föräldrar ska åka iväg till sina vänners landställe i ett par dagar, great!
Bye bye!

NOTIS!

Hej! ANDREAS är tillbaka, fick träffa honom i ett tag och prata, så jävla skönt. Äntligen, har längtat så himla mycket. Den jäveln har faktist gått och blivit brun! Trodde aldrig att det skulle bli så! Vårt möte var bortom mina förväntningar. Jag visste inte vad jag skulle göra, skratta eller gråta. Så jag körde på båda. Jag kan inte förklara den lycka jag känner, det går bara inte!

Gladdag

tjena! Jag var i sätrabadet med massa kompisar och grillade, super gott! jag, Mary, Alex och Timmy gick därifrån tidigare och kom precis hem. Om två timmar träffar jag andreas, hoppas jag! För jag såg på Arlanda att hans flyg kommer runt halv tio. tror jag ska dra ut och lira boll med Mary ett tag. See ya

I'm walking on sunshine

Hej mina älskade sötnosar. Jag kunde inte sova ett dugg igår natt, jag har nämligen haft för många tvestjärtar i rummet så jag sov nästan inte alls. Jag var så rädd att jag vaknade helt varm och andfådd inatt, och då fick det vara nog jag sprang in till min brors rum och sov där men var väldigt osäker. Jag väcktes av ett tidigt sms och när jag gick ner till mamma var jag gråtfärdig för hon visste hur rädd jag var. Så hon har åkt och köpt myrspray som dödar dom, tack min ängel! Jag har sprayat en massa i rummet nu men jag är osäker på om det är bra att jag andads in alla avgaser men jag orkar inte bry mig. Jag gick ensam med musik i öronen till Skärholmen och köpte ett par tygskor som var lite av den högre versionen ur H&ms kollektion, dom är ursnygga! Nu sitter jag här och funderar på om jag ska ut och sola i altanen med något svalkande. Eller om jag ska ut med någon, får nog klura på det. Btw Andreas kommer hem om drygt 6 timmar, om inte planet är försenat. Aja ska befria mig från datorn nu, vi ses!

Bloggens bästa?

Skulle bara vilja skriva att www.designadinblogg.se är den bästa! Ägaren Lari har gjort ett utmärkt jobb som lyckats utföra all sin hjälp otroligt väl. Jag själv tar mycket hjälp av bloggen, den är helt enkelt bäst bland en stor mängd bloggar!

SATC!

Nu sitter jag ensam här i undervåningen men mörkt får det inte vara, har tänt alla belysningar här. Jag tittar på Sex and the city, inget slår det på kvällen. Det blir bara mer och mer spännande, ses senare!

Ny vecka, nya tag

Tjena, imorse när jag satt nere i vardagsrummet och tittade på Rachel Ray hörde jag hur min bror rushade ner för trapporna och till mig. Han hade papper med sig och sa ; Igår var jag hos en kompis och vi satt uppe hela natten och gjorde pappersflygpplan, och så var jag hans gisslan som också var tvungen att göra en komplicerad. Han är 20 btw! Men planen var väldigt lyckade och vi lekte länge med dem ute i altanen. Dagen fortsatte med att jag och Emilia var ute sedan träffade vi på killarna och satt under ett tak då det regnade och sjöng massa låtar. Vid sex gick jag hem för att äta och det blev pannkakor med grädde & hallonsylt, fy va gott! Jag var hemma med familjen ett tag och sedan drog jag hem till Dennis där vi tittade på filmen Morgan Pålsson en stark rekomendation från mig till er. Den var så himla rolig! Nu sitter jag här som ett fån och tuggar på stimrols nya tuggummin som är rejält goda och väntar på sms från Andreas. Vi ses!

Kulan kul


Dagens ultrasöta bild. Rim & Alex kör basket.

Hyperaktiv

Godkväll, eftermiddagen blev som skrivet. Det var väl ganska chill spelade massa basket och studsade studsboll ända till solen gick och la sig för dagen. Jag har varit ganska hyperaktiv idag, beroende på att jag vet att Andreas är här om mindre än två ynka dagar, det känns härligt!

Upp & hoppa, latmask!

Tjena! Jag mår urbra idag, bra väder, bra start, bra allt! Jag är på väldigt gott humör av ingen speciell anledning. När jag vaknade pratade jag, mamma och min äldre bror om gamla bilresor i Sverige, ett gott skratt säger jag bara. Dagen fortsatte med att jag och Mary åkte till Skärholmen och stötte på Amin och Roman i Mc'Donalds där vi alla åt. jag fick ett Coca Cola glas av Roman, jag ska ta väl hand om det! Vi körde Guitar Hero och gick runt, jag la undan ett par skor från H&m som jag länge velat ha. Sen köpte jag något till Andreas, hihi. Drog mig hemåt och gick under solskenet. När jag kom hem för en stund sen var det ingen hemma men det stod ett fat Chicken Masala med gul ris på spisen, mums! Jag satt ute i altanen där var det verkligen soligt och varmt som attan! Maten var  lite stark så jag plockade ut en iskall Festis cactus lime ur kylskåpet, riktigt svalkande. Nu sitter jag i mitt rum skriver detta  inlägg och lyssnar på musik i hög volym, jag ska ut och lira boll med grabbarna och Mary om ett tag. See ya lovers!

Min dag

Hejsan, idag var den som jag skrivit, jag hälsade på min kusin, hon var jättebrun! Sen gick vi ut med hennes kompisar, när vi tröttnat gick vi till hennes trädgård och plockade jordgubbar, och efter det åt vi KFC som de hämtat från Bulgarien. Om bara Sverige hade det här.. Det är så himla gott! Vi pratade om allt och alla och vid sju åkte jag till sätra och mötte Maryam och sedan var vi med alla andra och pratade oså, vid tio drog jag mig hemåt jag orkade inte va ute. Jag har tittat på Cartoonnetwork, på programen, Tom & Jerry och Ed, Ed och Eddy. Mina favorit program från miniåldren. Det är aldrig fel att titta på tecknat, det är så himla kul!

Lördag

Godmorgon älskade läsare, härligt väder! Nu är lördagen här och denna dag hittar man alltid på något extra roligt. Själv ska jag hälsa på min kusin som precis landat i Arlanda efter en veckas solsemester i Bulgarien. Jag gillar inte att nämna det landet, min familj var där på semester och jag blev till där.. aa ni fattar. Inte det bästa man kan tala om för sin dotter mamma! Efter det kanske jag drar ut med henne och hittar på något, hon är ju så klumpig och rolig. Jag hoppas ni har planer, om inte.. Egentligen finns det inget om, gör något! :)

P.s. Jag är beroende av låten Curly Sue med Takida. Grymt bra!

Ha det nice!

Ingen utgång

Godkväll, tyvärr blev det inte som planerat idag, jag var hela i stort sett hela dagen idag. jag har spenderat massa tid med familjen nuförtiden. Det känns skönt. Jag och mina syskon hade studsbollskrig då hela området hade strömavbrott, läskigt! ingenting funkade. Men att studsa/kasta boll på mina syskon var kul. Jag har tänkt på förra året och kom fram till att förra året vid detta lag, satt jag med mina två jämngamla kusiner i en bar i München, södra Tyskland. Och blev bjudna på drinkar. Och att vi skrattat tills vi gråtit, vi ska inte fördjupa oss i det.. Hoppas ni ala har haft en bra dag!
Hej!

Godmorgon Sverige!

Goddag, jag är lite mysko, eftersom när jag blev skrämd av tvestjärten inatt drömde jag mardrömmar. Konstiga. Vi ska nog inte ge oss in på det. Idag ska jag åka in till Skhlm med Mary och titta runt, jag ska köpa en gåva till Andreas, vill det bara av en konstig känsla. See you soon.

Nog

Nej nu jävlar har jag fått nog av alla tvestjärtar! De är överallt i huset! På toan, min balkong och nyss stack det till över hälen och jag kliade, och sedan återigen och jag kliade och valde att undersöka min fot, jag lyfte konstigt på den av tanken att jag var konstig och kände mig stungen av någon anledning. Då foten låg över mitt andra lår upptäckte jag genast det äckliga krypet som kröp runt på min fot, sköt genast bort det och visade vägen ut ur min balkong, jag gillar inte att döda kryp, de blir bara fler anser jag. Hjärtat dunkar fort!

Du, och ingen annan.



Blue - Best in me
Cause you bring out the best in me, like no one else can do
That's why I'm by your side, and that's why I love you

Tidsfördriv.

Kärlek:

Har du hittat den rätta killen? - JA!
Har du en kille just nu? - Ja
Om du har/hade, skulle du tillåta honom ta på dig? - Yes
På rumpan? - Visst
På brösten? - Visst
Kyssa dig på halsen? - Ja
Kyssa dig på munnen? - Ja
Kyssa dig på kinden? - Ja
Gillar du någon? - Ja, min älskling
Har du vart ihop med någon för inte så längesedan? - Ja
Vem var du ihop med senast? - Andreas
Vad heter personen du gillar? - ANDREAS FUCKING OLSSON, mitt allt!<3

Hasna goes a bit happy!

Tja bloggisar! jag är glad just nu, andreas skickade ett sött sms till mig, och dagen har arit väldigt nice:) Jag var hemma hela dagen nästan, jag cyklade upp till centrum för att köpa glass till mig och mamma då hon sett magnum mayan mystica reklamen och givit mig pengar och bad mig skynda! Jag gjorde som hjärntvättade mamma sa och vi mumsade på glass, jag var hemma och tittade på massa program som jag nu följer dagligen av ren uttråkhet. Och vid åtta drog jag och Mary ut och träffade på grabbarna. Vi var i sätra dal och retade varann sedan drog vi oss mot kulan då vi körde stress, sjukt kul! Kom hem vid elva och åt hamburgare yummey, och fick mitt oväntade sms nyss, han är så gullig! Sayonara

Faktum

Forgive but don't forget, show your dignity.

Sunny day

Mina söta smulor! Hej! Sol gör verkligen en gladare, iallafall mig. Jag hoppas ni alla sitter ute och njuter av solen, njut medan det varar. Jag skulle vilja slänga mig i ett bad och bara känna hur min kropp svalkas av det kalla odrickbara vattnet. Jag ska nog väcka Maryam snart så vi kan gå ut och nörda oss tillsammans. Jag visste inte att vår vind var lika varm som en bastu, trodde de var kalla. Jag hjälpte paps med att sätta dit massa plywood plankor. Nog talat, jag ska ut i solen en stund, sayonara.

Power

Fick nyss ett boklångt sms av andreas, han berättade vad han gjort där och massa saker. Men han är så söt och inte vet att det kostar så det ryker om det när man skickar långa sms, jag fick sprida den oglada nyheten för honom. Snart fem dagar kvar tills han kommer hem, och då banne mig ska jag övernatta där, när hans föräldrar åker iväg till sina vänners landställe. Ska göra all som krävs. Anyway jag tror jag klarar ett par dagar för vänner och han själv har givit mig lite kraft, underbart!

Fresh?

Godkväll, jag har faktist tvingat ut mig själv idag, jag var ute med maryam och vi träffade timmy, baran, sevgi, vi pratade ett tag och drog upp till centrum där det var folk som delade ut lappar, då gick vi till deras info hörna och där pratade de om hiv, och gav oss massa kondomer och andra saker. Efter det drog vi till sätra dal och svalkade fötterna, och jag och maryam gick hem till henne för att loda och äta nudlar. Vid åtta bad killarna oss att komma ut med basket boll och vi gick dit och de alla spelade. Jag kom hem runt tio och drog ut chips, dip, daimtårta och festis och satte mig vi tvn för att se project runway, skriver nog snart ciao.

Just know i'll always be right here

Tja, gårdagen.. låt oss avsluta den. Jag hade ingen lust alls att skriva, tittade på tv en stund och pratade med andreas vid midnatt. Jag är en riktig säng vätare, fast på ett annat sätt, genom tårar. Jag grät minst sex gånger igår, förstår mig inte på mig själv. Men när en människa har grävt sig in i ens hjärta så djupt och åker iväg, då känns det verkligen. Jag sov vid 00 för att jag hade vattenbrist i kroppen, kunde inte göra något, hade så ont i huvudet.
Solen skiner som tusan idag, jag har solat ute på altanen och snart ska jag ut med maryam och förmodligen ayan om hon nu är vaken. TACK för stödet alla, det glädjer mig enormt!<3

Tears they do fall after all.

 

Scizofren

Mår fysisk och psykiskt dålig, det här inte bra för mig. Ingen Andreas, då funkar inte jag. Migränen kickar och psyket blir bara sämre och sämre. Jag har lodat hemma hela dagen, och lurat mig själv att jag mår bra. Hjälp mig någon. Behöver någon, behöver Andreas, seriöst detta är inte bra.

Going crazy

Jag håller på att tappa kontrollen över mig själv, redan. Andreas har precis åkt med flyget pga att det var fyra timmar sent, och jag sitter här efter att ha stor bölat efter honom. Jag vaknade 06:30 idag för att försäkra mig själv att jag var vaken, för att hinna prata med älskling innan han lämnade Sverige. vi har pratat och pratat och jag har gråtit och gråtit. Det jag gör fel är att jag tar ut alla min känslor genom att vara sur på mamma och pappa, inte bra. Det finns inga kärleksord som jag nånsin kan skriva såvida min drivkraft är här. Jag kommer vara ganska lat i ungefär en vecka, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag, söndag, måndag, t.o.m tisdag eftermiddag. Inget speciellt kommer att publiceras men, denna sida är den enda som får mig att komma bort från allt obehag just nu..

11

11 månader 335 dagar exakt idag med min älskling, livet är härligt med honom<3

Deppigt läge

Godkväll allesammans, jag sitter här och dystrar över att min pojkvän åker till en grekisk ö imorrn bitti och kvarlämnar mig här i kalla regninga sverige, ensam. det enda jag gjort på hela denna dag förutom att vänta, är att jag varit med min pojkvän hela dagen kom hem för ett litet tag sen då jag drog ut massa fett rika produkter, det blir chips, hallon kakor och massa fanta. jag äter upp min längtan över honom, jag är en skum jävel..

Kärlekens ord

En man blir förälskad med ögonen,
en kvinna med öronen

woodrow wyatt

Kort fakta

 

KÄNSLOLIV
[  ] Du har gråtit för att du är kär i nån du inte kunnat få
[x] Du har sårat nån så de börjat gråta
[x] Nån har sårat dig så du börjat gråta
[x] Du har haft ett förhållande som varade över 10 månader
[  ] Du har haft ett förhållande som varade över ett år
[  ] Du har haft ett förhållande som varade över två år

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x ] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[  ] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[  ] Jag kan inte svälja piller.
[  ] Jag har tagit mediciner mot depression.
[  ] Jag har haft anorexi och/eller bulimi.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[  ] Jag har sett någon dö.
[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[  ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[  ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[  ] Jag samlar på serietidningar.
[  ]Jag äger något från Benetton.
[  ] Jag äger något jag köpt på E-bay.

RANDOM
[x] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[  ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang. -
[x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor-
[x] Jag ser på nyheterna.
[ /] Jag dödar inte insekter.
[  ] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[ /] Jag är en morgonperson.
[  ] Jag betalade för min rington.
[x] Jag är petig med grammatik.
[  ] Jag är en sportfanatiker.
[ /] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar
[x] Jag är bra på att baka.
[x] Min favoritfärg är vit, röd eller blå.
[x] Jag skulle kunna ha pyjamas på mig till skolan.
[x] Jag vet hur man skjuter. poff
[x] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[x] Jag äter snabbmat varje vecka.
[x] Jag är bra på matematik
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[  ] Jag älskar mörk choklad.
[  ] Jag spelar dataspel och/eller tv-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[x] Jag är bra på att minnas namn.
[x] Jag har ingen aning om vad jag vill göra resten av mitt liv

HÄLSA
[  ] Jag föddes med en sjukdom.
[x] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[  ] Jag har brutit ett ben i kroppen.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[  ] Mina visdomständer har tagits bort.
[  ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[  ] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[x] Jag har kört/åkt mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[  ] Jag har varit i Ryssland
[  ] Jag har varit i Kina.
[  ] Jag har varit i Japan.
[  ] Jag har varit i USA.
[x] Jag har varit i Afrika.
[x] Jag har varit i Asien.
[x] Jag har varit i mer än 10 länder

EFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen. -
[x] Jag har varit i ett casino.
[  ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[  ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[  ] Jag har krockat i en bil.
[x] Jag har medverkat i en teater.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[  ] Jag har sett norrskenet.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[  ] Jag har ätit sushi.
[  ] Jag har åkt snowboard.

UTSEENDE
[x] Jag är kortare än 170cm.
[x] Jag blir lätt brun.
[  ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[  ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[  ] Jag är osäker över mitt utseende.
[  ] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x] Jag har en piercing.
[  ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[  ] Jag har fräknar

FAMILJ
[ /] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[  ] Jag har rymt hemifrån
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[  ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag. -
[  ] Jag har barn.
[  ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[  ] Jag jobbar. -
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet
[  ] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats. -
[  ] Jag har fått sparken.


SKAMLIGHETER
[x] Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer.
[x] Jag har pissat på mej av skratt
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.

[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats

Bloggens mening, ur mitt perspektiv.

jag har klurat på varför jag skriver blogg dagligen, upprepandes och så fort jag har tid. det är först och främst för att jag är precis som alla er där ute som läser denna blogg dagligen. jag är också en sån som kan massa bloggares sidor i huvudet och läser allt de skrivit, om och om igen tills jag får ont i ögonen och sover. jag har inte mycket erfarenhet av att skriva, alls. borde kanske tagit journalistik inriktningen? nej ekonomi passar mig väl, hoppas jag. men detta är ett bra sätt att bygga upp sin språkförmåga och sitt ordföråd, själv tycker jag att jag är hyfsat bra på det med tanke på att jag inte är född här. men att lära sig svenska när man är tre, är inte så farligt. någon gång kan jag skriva om saker som jag tycker att ni andra borde göra, och det tolkas som inspiration. en annan mening med bloggen är att när man väl smälter in i blogg världen så glömmer man bort gamla dåliga data vanor som att till exempel : nätshoppa, ladda ner olagliga filmer/musik, och istället skriva öppet om precis vad man vill och publicera det, en såkallat blogg!

Söndag

godkväll, muffinsen satt fint ville jag bara börja med! dagen var inte så speciell, jag åkte till skärholmen med maryam och köpte ett par vita baggy jeans och en korall färgad bikini, urgullig! kom hem runt fem då jag var ensam hemma och fixade pommes och somnade ett tag, skulle få hem gäster vid kvällstid men det blev inte så. jag förenades med andreas och vi gick hem till honom och då insåg jag verkligen hur mycket jag skulle sakna honom så en eller två tårar föll. han åker bort på tisdag morgon till en grekisk ö, dystert! kom hem en stund innan elva och började på mitt nyss uppätna projekt, vi ses mina söta rosor!

MUMS!


ser det inte gott ut? för dig som inte tycker det måste ha blivit hjärntvättat på grönsaker!
(och nej det är absolut inte det enda grädden, har en skål full i min famn)

Allt för grädde & muffins!

efter en halv timmes hårt jobb är jag äntligen färdig med att vispa grädden som jag nu toppar på min choklad muffins med choklad bitar, ska vräka mig i den nu skriver snart, annars blir det för kladdigt!

Smink

smink, vad är det till för?
smink är till för kvinnors osäkra ansikten, då de döljer sitt ansikte bakom massa bekostade produkter. smink är för dem som vill dölja brister på ansiktet som syns. de vill vara perfekta, stråla, få komplimanger. patetiskt tycker jag. att massa kvinnor får sina komplimanger genom sitt sätt att sminka sig och dölja sitt ansikte. smink är precis som en mask, en mask för alla osäkra vackra ansikten där ute. man sminkar sig för att man är missnöjd med sitt utseende helt enkelt. alltså blir jag nöjd med mitt? eller? allt handlar om att dölja det man inte vill att andra ska se, vad händer om någon ser "bristerna", är det världens undergång? perfektion verkar vara det enda som spelar någon roll i nutiden, lamt.

Baby and I




tyvärr var detta det enda jag kunde lägga ut,
eftersom älskling tog bort massa bilder + vissa är cencur hihi

Kärleksord

Kärleken övervinner allt utom fattigdom och tandvärk

mae west

Inte världens bästa lördag

hej sötnosar, idag blev inte riktigt som jag skrev innan, åkte till rålis istället och låg där och solade, vid fyra åkte vi hem till min kusin i segeltorp och jag var urtrött så jag åkte hem och andreas mötte mig med moppen och skjutsade hem mig, och drygt en halvtimme efter gick jag hem till honom och blev lite sur över hans olagliga moppesaker men men det löste sig till slut mina små vänner, ska ta och lägga ut bilderna från i torsdags då jag och andreas var i gömmarn, och sen blire lite poesi, ciao!

Alla drar

fan vilket läge, alla åker härifrån nu i veckan! men vädret är iallafall bra så jag ska dra med mamma och min moster och claudia och hennes stora syster suzan ska till djurgården och ligga där och sola och äta massa glass. ut ni med fräscha saker!

Kärleksord

jag satt tyst och trött vid mitt skrivbord då jag klickade mig fram till massa olika sidor på datorn och upptäckte att det låg en bok bakom skärmen, en orörd bok sedan många år tillbaka. av nyfikenhet drog jag hastigt ut den och utforskade den. "kärleksord" stod det med svart och röd fet stil, jag drog handen över bok omslaget och borstade av allt damm. det ledde till att jag öppnade boken och läste ur den intensivt, jag var färdig med den efter ynka femton minuter, det var poesi, vacker poesi bara om kärlek och då klickade det till i mitt huvud, varför inte lägga ut ett kärleksord ur boken om dagen?


Två själar med bara en tanke
- två hjärtan som slår som ett.

e.f.j von munch bellinghausen

Bussarna är igång igen!

god kväll käraste blogg läsare, idag var inte världens mest händelsefulla dag men jag ska tala om hur den gick till, jag var hemma på förmiddagen och käkade lunch ute på varma altanen med min bror och hans kompis, och vid tre drog jag upp till andreas och vi låg och solade ute på hans altan, det var ganska nice, jag drog hem vid sju och åt middag hemma sen var jag inne och surfade på datan en stund och efter det gick jag till kulan och var med alla, vi körde 21an igen och givetvis så vann jag igen haha: ) kom hem för en pytte liten stund sen och nu svalkar jag mig med en tillbringare fylld med iskallt vatten och is, mums!
vi ses i en annan värld, bye bye

Du&jag

hur kan en tät vänskap blomma till en romans?
hur kunde det bli du & jag?
andreas olsson, min pojkvän, bästavän och mitt absoluta allt,
jag vill ha dig i mitt liv till det sista andetaget jag tar.
jag vill skapa en framtid med dig,
men jag ska nog drömma vidare, det är ett bra tag dit.
att folk är oroliga över hur det kommer funka bryr jag mig inte om,
så länge du och jag är överens, är glada & lyckliga tillsammans
så tror jag att vi når långt i livet ihop.
11 månader, 47 veckor, 331 dagar
älskling jag vill ta alla mina steg i livet, med dig!
du & jag

Tursdag

hej mina underbara bloggisar, ska dra genom min dag lite hastigt, jag vaknade av huvudvärk runt tio, förstår mig inte på mig själv .sen satt jag hemma och runt 1 drog jag och andreas till gömmarn med hans moppe, det var ju underbart att bara ligga och sola och mysa ensam med sin pojkvän! och mat får man ju inte missa hihi, lägger ut ett par bilder som jag tog med andreas mobil så fort jag får tag i dem. innan vi skulle dra satte jag mig på filten för att ta ut en flaska vattten, och då kände jag att de stack på min rumpa, jag skrek till och försökte borsta bort det som var där, jag trodde det var grus MEN det visade sig vara en pissmyra som hade nupit mig, den vägrade släppa taget och jag skrek och andreas visste inte vad han skulle göra så jag ryckte bort den och höll nästan på att gråta, för det gjorde så himla ont! och det var så äckligt! vid fyra tiden blev det mer moln än sol så vi drog hem till honom och fortsatte med mysandet, andreas sov vid sex och jag tittade på tv, när det var reklam så blundade jag för att bara vila, och jag vaknade av chock tillstånd över att jag kunnat somna och då närmade sig klockan sakta åtta! andreas skjutsade hem mig och jag var hemma med familjen en stund, satt på toa och surfade på datan, hur genialiskt som helst! och vid nio drog jag ut till skolgården och träffade tjejerna och var där med andreas, sen drog vi till kulan och tjejerna gick och killarna kom, så körde vi 21an och jag totalt utklassade dem : ) när klockan närmade sig elva skjutsade andreas hem mig med cykel och dennis hängde på, inget mer för dagen sötnosar, vi ses.

Notis

Man ska lära sig av andras misstag,
för man hinner inte göra alla själv

Underbara bloggläsare!

tjena, igår var en jaa hur ska man förklara krånglig dag, jag stressa mig upp hem till andreas och vi fixade oss  tillsammans, han var bara hur söt som helst i sin kostym! vi anlände till medis med hjälp av andreas pappa (åke) emilia och dennis mötte upp oss och när vi var där fick vi godaste piña coladan och efter det sattes allt igång, hög musik, dricka dricka dricka, ut & in, vid elva drog jag till stan för att möta upp min bror och min kusin claudia, dom åt på pizza hut och jag tog med mig pommes från donken :) det var verkligen en sjukt snäll servitös och min bror kan aldrig handskas med pengar så han gav honom en hundring i dricks haha, vid halv tolv drog jag och min kusin tillbaka till stället, alla var helt döda och fulla så vi var där en liten stund bara. det var så urdött så vid halv ett bestämde jag och kusinen att vi skulle dra hem, då hängde alla på, haha vilken rolig hemresa fan vi stötte på ett par roliga randoms och pratade med dem, halv 2 var vi i sätra och andreas och alex skulle skjutsa hem min kusin hem till sig så jag gick hem och la mig. p.s. hela vägen från medis till sätra var jag barfota, ganska skönt faktist hihi:) ciao lovers! 

Saft a la min bror

God eftermiddag

hola, idag gick jag till vårdcentralen vid halv 10 jag var en sleep walker haha sköterskan sa att mit bett såg bra ut, måste hålla koll på det i 2 veckor dag ut och dag in! sen gick jag hem och sov till halv 2 det var hur skönt som helst. sen har jag bara gått upp och ner för trapporna och varit sysslolös, jag städade mitt rum, plattade mitt hår och nu sitter jag på soffan och tittar på top chef, aja mamma kom nyss hem jag ska tjata på att få sova borta ikväll hihi ciao

Bad day?

hej sötisar, idag vaknade jag tidigt käkade frukost och sprang till tåget för att åka till thorildsplans gymnasium (THG) med ravin, trampade på en stackars snigel.. har skuldkänslor! aja vi åkte in och kollade runt i skolan och det var stort! sen drog vi mot skäris och jag köpte två muffinsar till min älskade pappa som fyllde år!  efter det åkte jag hem och gav pappa mina presenter, vi satt och pratade om jobb och allt, vi båda är sysslolösa! jag drog upp och duschade och upptäckte att jag hade en fästing!! andra gången,  när fan ska detta elände ta slut? aja när jag upptäckte den såg jag en till som precis skulle hugga sig i mitt ben men jag lyckades skjuta in den i vatten avloppet, scary! helt gråtfärdig drog jag hem till andreas och hans mor drog ut den, jag ringde mamma och sa ; mamma så fort du har tid ska vi ska och vaccinera oss! hahah jag och andreas åt  massa mackor och kollade på massa program på tv och båda somnade ett bra tag, skit skönt faktist! vid halv 8 drog jag hem och va i mammas famn för jag var så orolig innan över fästingen, sen grillade vi hamburgare satte oss och snackade och åt. lite innan 9 gick jag till kulan där en stor mängd var och alla cyklade runt och pussar hit och pussar dit. sen drog vi upp till centrum och dennis fick oss att skratta i ett bra tag! han låtsades ramla av cykeln varje gång någon gick förbi :D centrum var som vår lilla lekstuga och pojkarna måste alltid hitta på massa hyss och spräckte en stinkbomb i videobutiken, sen vare bara att smita därifrån. vi drog tillbaks till kulan och de körde basket match, kom hem runt 11 och spelade spel genom msn med mary, säger bara spela inte spelet jewelnågot, man blir fullständigt beroende, jag har spelat det i drygt en timme! see ya lovers

xoxo laazy

Cocktailparty?



Det ska bli så magnifikt, klänningar och kostymer? det är bara att dregla!

Faktum

   
people always leave

.

RSS 2.0