Take a chill pill



Några killkompisar kommer över snart med dricka.
Sen får jag se vart kvällen tar mig.

Feedback

Hej.

Tog en konstig promenad till Heron City med Andreas igår och hämtade ut biljetter.
Sen gick vi runt i väntan på filmen, stötte på Ravin och Yass, Ravin jobbar på ett café och gav oss glass. Vi fortsatte vidare och satte oss med våra kladdiga händer. Strax innan 9 drog vi upp igen och köpte popcorn, dricka och gott&blandat. Vi såg som sagt på Trubbel i paradiset, den var rätt rolig, vill man ha ett gott skratt så rekomenderar jag den. Vi satt i biosalongen som om det vore hemma hos honom, men man måste göra det skönt! Låg i hans famn, hade benen över honom osv.

Efter filmen promenerade vi från Skärholmen hem till Mary, där vi lånade filmen Twilight, kände att det var dags att se den, tror vi var de sista som inte hade sett den. Vi var hemma hos honom vid midnatt, skyndade oss till toaletten eftersom vi höll oss hela promenaden. Sen gick vi upp till hans rum. Vi såg lite halvt på Hulken, men vi låg så skönt att vi båda somnade ett tag. Klockan 2 inatt satte vi på filmen, i början förstod jag inte vitsen med Edward och varför alla tyckte om honom. Men såfort han sa sitt första ord i filmen, föll jag pladask. Jag var så inne i filmen att jag inte märkte när Andreas sa något. Haha, men när filmen var slut vid 4 myste vi galet och vi somnade vid 5.

Vaknade idag, busade med varann, segade, och såg på TV.
Kom därifrån vid halv två.
BÄSTA KVÄLLEN!

Filmer från igår.

Trubbel i paradiset

Tja!

Nu drar jag med Andreas till Heron City och ser på Trubbel i paradiset.
Bråttom som fan!! Sover nog där, eller nått.

Hörs!

Fredag!

Hej.

Har segat hemma hela dagen.
Sett på serier via Play på svenska TV kanaler.
Skulle boka 2 biljetter till mig och Andreas till Paranomal activity ikväll, men det går inte. Och jag har fått världens sammanbrott, jag klagade på allt för min mamma och mitt hjärta hoppade nästan ur mig. Men nu har jag lyckats lugna ner mig, jag och tålamod går absolut inte ihop!

Nu ska vi se om jag får till det, för en sista gång.

Sunny mother fucking beach



Sunnybeach, 22/6 - 6/7, 4 stjärnigt, 6950:-
Ska man slå till, eller slå till?!

Okej jag drömmer fint, men en sommar utomlands blir det!

Dagen

Tja!

När jag var framme i Centralen 18:00, såg jag genast söta varelsen på plattan som stod ensam och väntade på mig.

Hon var orolig över att inte känna igen mig, och det gjorde hon inte heller. Men jag glömmer aldrig bort en väns ansikte, så jag smög bakom henne och kramade om henne. Hon vände sig om och tjöt av glädje, hon kramade om mig hårt, släppte taget och såg på mig, men kramade hårt om mig igen efter det. En sånn härlig, men samtidigt underlig känsla :) Jag var jättenervös innan, men alla bitar föll på plats när jag såg henne, hur kunde jag vara nervös över att se någon som jag spenderat nästan hela min barndom med? Vi började prata och ta igen massa saker med det samma. Vi mötte Baran, Cristian och Nian efter ett tag. Sedan promenerade vi till Café 60 och köpte massa gott och satte oss i ett hörn och pratade på. Det kändes så bra, vi tre precis som när vi var 6 år upp till 6an. Sjukt trevligt.

Vi kom inte iväg därifrån förän strax innan 10, tiden bara rann iväg.
Vi gav varann ett löfte om att ses igen inom en snar framtid, det ska vi.

My cool friend!

Min coola barndomsvän!

La roux


Baby this time i'll be bulletproof!

Halloween?

Kom på en sak.
Vad i helvete ska jag göra under halloween, det är väl på lördag?
Både min mamma och min bror frågar om jag ska på någon fest eller liknande, helt ärligt så vet jag inte. Inte för att det är så viktigt, men det kan va kul att avsluta lovet på ett lite annorlunda sätt.

Hoppas ni hittar på något kul! ;)

29/10

Idag ska jag dra ut på äventyr!
Träffa Baran och några vänner, käka i Zinkensdamm tror jag?
Sen ska jag och hon åka vidare och träffa en barndomsvän som vi inte sett på 6 år. Spännande & se hur det kommer bli. Aja nu ska jag göra mig i ordning.

Vi hörs ikväll !

Graffs

Yeye

TJABBA :D

Tummen upp för igår!
Hade skitkul med Andreas, vi knasade oss i hans säng. Sökte på nätet efter en ny TV som han kunde köpa, sen såg vi på Stockholm-Arlanda. Vi såg på Panoramal Activity trailern, jag sket på mig!! Den verkar skit läskig, och trovärdig. Hoppade ner i sängen under täcket och han efter mig, var seriöst skitskraj! "Vi" eller snarare han bakade kakor åt mig, jättegoda. Jag mumsade i mig smeten, gotti! Vi såg på filmen Jumper, så grym. Och retade varann, och myste som satan. Toppenkväll!

Ye.

Onsdag

Hejsan!

Jag syndade som sagt idag.. Men äsch.
Innan det gjorde jag 100 situps, jag utmanade min mupp att göra med mig så vinner den som får bäst resultat. Han vil inte eftersom han säger att jag kommer vinna, hihi så sant! Men jag vill göra det för hälsans skull, mår inte bra utan lite motion i blodet. Efter det gjorde jag något sjukt.. Jag kapade av mitt babyhår, för att jag störde mig på det. Min panna känns så stor fastän den inte är det, men haha vem fan gör något så sjukt?! Ska snart upp och fixa mig, boo kommer hit på besök sen drar vi upp till honom :)

Ha en skön lil-lördag!

Syndar.



Jag föll för dragkedjorna helt enkelt..
& armbandet.

Hemmafru

Det blev mat.
Ris med kött och sås till, vilken hemmafru jag blivit?
Haha Andreas är skitnöjd. Ska se på Desperata hemmafruar nu, hörs!

Mat dilemma

Tja.

Har ett dilemma..
Kan inte välja mellan att käka middag, eller laga en kladdkaka och mumsa i mig hela. Problemet är att jag inte kan göra båda. Fixar jag kladdkaka, så blir jag mätt på den och vill inte äta mat. Och viseversa. FAN. Jag ska blunda och välja.

Lyssnade på BEP - Where is the love? Tror ni inte att en msn ruta dök upp där det stod..
Andreas säger:
here is the love :)

Höst.. blä

Me & you

Tjatja!!

Gaaah vilken kväll det var igår!
Åkte hem till Andreas. Konstigheterna började tidigt under kvällen. Jag hade nämligen på mig sammetleggins, och han sa att han kvävs av att röra dem?! Haha de var kul att se hans ansiktsuttryck när jag tvingade hans hand på mitt lår. Vi låg så konstigt, helt upp & ner, men skönt. Vi såg på Färjan, sista avsnittet. Sen fick jag v-ä-r-l-d-e-n-s skönaste massage, det var heeeelt otroligt hur nice det var! Vi drack oss vimsiga, åh va kul det var. Vi skrattade åt varenda lilla sak, och höll på med varann. Behövde verkligen en sån kväll. Så grym på alla sätt!

Fick även höra några saker jag länge velat höra.
Bäst. Bäst. Bäst.

.

26 oktober

Hej.

Var och besökte pappas grav idag. Jättefint var det.
Ska äta middag snart, sen vet jag inte.
Klockan är halv 5 och det är redan mörkt ute, ohno..

Ett helt år har passerat.

Jag kan inte tänka mig att det redan passerat ett år, sedan min pappa gick bort. Det känns som igår alltihop. Jag förmedlade aldrig mina känslor, tänkte på så sätt att ingen förstod. Att ingen visste hur det kändes, hur tomt det känns. Min pappa var utöver det bästa jag hade, han var det enda. Han var den enda som berömde mig, som såg till att jag åt, att jag mådde bra. Försök föreställ er en stor tystnad efter 16 år. Efter alla dagar, veckor och år. Det går inte. Jag har glömt bort mig själv det senaste året. Jag har bortsett min hälsa, mina känslor, min lycka och min framgång. Vad tjänar jag på det när det inte finns någon att visa alla dessa sidor? Jag antar att min svaghet är min största styrka, att visa mig stark. Jag faller, men bara för mig själv. Jag delar aldrig med mig av mina känslor, jag vill inte dränka någon annan med min problematik. Senaste året har bestått av massa tomhet, iskallhet, och jag har även lyckats bli utbränd. Bokstavligen. Jag har suttit nästan hälften av detta år i min ensamhet, endast med mina tankar. Förr stod jag inte ut med mig själv, nu är jag det större delen av min tid. Jag har placerat mig själv i förra årets situation, allt som hände dessa dagar, eftersom jag har en tendens att minnas mycket saker in i det minsta. Jag förstår nog själv inte hur känslig jag är, såfort ett ord sägs fel av en annan person reagerar jag. Det kanske inte är så konstigt att min migrän ökat, det bevisar min deprission, min ångest.

Kände för att skriva av mig, då jag sällan pratar om sånt här.
Vill bara visa hur svårt det är utan det man håller kärt,
även om man kanske inte alltid visar det.

Sweetest thing

Hej!
Var på middag i Hornsgatan med bejb, åt jättegod middag, snackade om massa saker mellan himmel och jord. Hade det så sjukt trevligt med världens sötaste. Efter middagen åkte vi till Bredäng för att sen promenera hem till honom, myyys. Så skönt att glömma bort allt annat när jag är med honom. Hemma hos honom såg vi på film, och jag visade en lite känsligare sida av mig själv. Vet inte riktigt hur jag ska förklara dagen, men hur skulle ni själva känt om ni hade en urgullig pojkvän, som ni sällan gör något särskilt med, bjöd ut er på middag, sa saker som gjorde att det pirrade till, samt klätt & fixat sig och frågat om det var fint. Och sedan krama om en så hårt när man är ledsen, att man inte ens får torka bort sina tårar, då klämmer han till hårdare för att han inte vill släppa. Kräver att jag sover hos honom. Han är så underbar. Han är verkligen alltet i intet för mig.







Start

Hej.

Andreas plockade upp mig vid 11 igår.
Myste som fan, sov där. Så himla skönt, båda slocknade nångång vid halv 2, och drömde oss bort. Kändes skitbra att vakna i världens skönaste famn. Vi låg och myste hela förmiddagen. Allt var perfekt. Gick hem vid 3 och käkade. Nu sysselsätter jag mig med musik i bakgrunden och mig själv sjungandes. Mot kvällen ska jag och Andreas dra ut och käka på ett ställe som han valt ut, I like it :)

It felt so good

You the fucking best!



Baby, you my everything, you all I ever wanted.
We can do it real big, bigger than you ever done it.
You be up on everything, other hoes ain't never on it.
I want this forever, I swear I can spend whatever on it.

I SAID YOU THE FUCKING BEST,
THE BEST I EVER HAD!

LOV!

ÄNTLIGEN LOV!!

Hade prov i historia vilket gick super!
Kom hem, duschade, fixade mig, men planer sprack.
Fast andra blommade! Meltem & Rim stod utanför mig och vinkade, de kom till mig, vi snackade, tog kort med Mells D40 och sedan kom Hamza, då körde vi Wii :D Hade jättetrevligt med dem, de gick nyss. Blir väl att stanna hemma om inget annat dyker upp.

Hoppas er dag blir bra!

Tush

Pissfejs.
Bar på dessa aptunga kassar, klädd i skinnpaj. Babes yankeeströja, för turens skull (provet) och leggins till det. De bruna lilla som syns är min väska där jag proppat in alla skolböcker. Hehe.
Vill bara tilläga att jag har världens sexigaste fot på bilden?!












.

Så mycket bättre med mami i butikerna

Hur kommer det sig att det är roligt att handla kläder med sin mamma? Är det för att hon har samma intressen som en, att man får ärliga kommentarer på saker man testar, eller för att hon betalar allt?! Haha, jag tycker det är jättemys att göra det med mamma, jag förlitar mig mycket på henne när det gäller sånt. Hon är även alltid så himla snäll och säger ja till allt jag pekar på, och försöker alltid tvinga i mig mat av något slag :) hon är så söt. Min mamma.

mamma vilde i mitten.

22/10

Tjatja!

Spenderade gårdagen med en viss Andreas.
Tvättade hans dammiga hår haha, sen nördade vi oss hos honom.

Var i Liljeholms Torget med Ayan & Camila idag, fick massa rabatter. Köpte en cardigan, jeansleggins och en gräddvit stickad tröja på Stockholms Stadsmission. Vi åkte sedan till skolan och gjorde prov. Det gick jättebra, bättre än förväntat. Åkte sedan tillbaka till Liljeholms Torget för att möta mamma, så fick jag även hem sammetleggins, vaniljsplash och bodybutter från Bodyshop, mums!

Sitter här med en jävla huvudvärk, ska strax gå och lägga mig en stund.
Ikväll blir det plugg, vi hörs sen bullisar :)

Starbucks!!



Äntligen kommer efterlängtade Starbucks till Sverige!
De börjar smått i Stockholm - Arlanda, Men kommer så småningom spridas, beroende på hur eftertraktat det är. Jag kommer köpa mig en dricka veckovis, hur mycket det än kommer kosta mig, det smakar himmel!

Artikeln :
http://www.dagenshandel.se/dh/DagensH.nsf/0/A881DF2AC38870B1C1257656004725B0

Onsdag!

Hallå!

Var lite seg av mig igår, sov ju lite som sagt, sen pluggade jag och därefter såg jag på Ugly Betty och Desperata hemmafruar. Skrev en hel del Historia idag på mina lektioner, har prov på fredag. Kom hem och såg på världens mest spännande avsnitt utav Smallville, vill bara se mer!! Haha. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, kanske går hem till Andreas, kanske inte pga plugg. Men det återstår att se.

Bye.

Vattentornet


Vinter 08.

New day

Tja.

Drog hem till Andreas igår.
Vi låg mest och myste hela kvällen, han berömde mig för min insats i skolan. Jätteskön kväll. Idag var det ganska lugnt i skolan, lektion efter lektion, åt på Mc Donalds med Ayan och Camila, sen körde vi Maffia på engelskan, jag vann 3 av 5 gånger! Kom hem och slappade vid TVn, nu ska jag ta en siesta, sen käka middag,

vi höres senare.

Dag 1

Hej!

Det gick strålande i skolan idag.
Träffade på massa vänner, men hamnade även i en bra klass. Vi består bara av ungefär 17 tjejer, men det funkar. Vissa lärare var jättetrevliga medan andra ville slänga ut mig för att de trodde att jag inte gick i klassen. Men dag 1 är iallafall avklarad, så nu kan jag lugna mig. Sov nästan ingenting inatt av all nervositet! Ska laga tacos nu, efter har jag ingen aning om vad jag gör.

Vi hörs helt enkelt sen.

It's just a ride

To cool for school

Tjaba.

Drog och pluggade i ett Bibliotek, hur duktig är inte jag? Gör uppgifter när jag inte börjar nya skolan fören imorn. Motivationen var på topp och jag gjorde bra från mig, Kriminologi var ämnet, kul! Ska se på Oth nu och efter Gossip Girl.

Hejdå!

Sunday

Hej.

Filmen igår var jättesöt, inte värd att se på bio kanske men gulligt rolig.
Var där med min kusin och hennes pojkvän, hela biosalongen bestod av par, alltså att flickvännen tvingar dit pojkvännen haha, men inte jag inte! Kom hem vid halv 12, tråkade hemma, åt de nya bearnese chipsen haha. Vid 2 inatt bestämde jag och Timmy oss för att dra ut på hajk. Vi satt vid ett dagis och snackade, sen satt vi i läskiga hyddor, och i ett äckligt lekhus mitt i skogen! Vi satt och töntade oss och skrattade men var ändå vettskrämda. Vi vill skrämma dem i scouthuset, så Timmy kastade stenar på fönstret sen sprang vi iväg. Hahah kul vi hade! Han kom hem till mig och smakade på bea chipsen och sen sa vi hejdå.

KUL haha!

UPP



Blir denna film 21.00 ikväll.
Så söt unge!!

Underbart

HEJ!

Helt jävla underbart igår!
Hann med bussen och vi åkte hem till honom.
Vi båda tog upp det vi köpt, mmmm. Det blev doritos, chips, lösvikt och nya marabou!! Vi hade det bra som fan haha ;) Fick en kram av hans söta pappa för att han ville credda mig för min insats, alltså det där med skolan, att jag inte gav upp. Sweet. Hans mamma med. Det var hög mysfaktor hela kvällen, vi såg på Idol, och Tokyo drift, jag somnade, och han med en stund efter. Ni anar inte hur skönt det är att sova intill en varm gosig famn, så bäst! Han skjutsade hem mig vid 3, och jag sov direkt.

Idag ska jag se på filmen UPP med min kusin Claudia, JAA:D

Bad ass MF

Tja!

Bra dag idag.
Drog på möte, fick schema, och allt upplagt, nice!
Åkte till gamla skolan, skrev ut mig, var på lektionerna och stekte.
Slutade vid 3 och åkte hem till Sätra och köpte chips och lösvikt på Ica. Inför kvällens fredagsmys såklart! Kom hem och lagade spaghetti och köttfärssås, åt tills jag inte kunde sitta upp hehe. Vinkade av min bror för en stund sen, han åker till Västerås över helgen med sina knattar. Nu ska jag byta om, och sedan hinna med bussen 18.34 som Andreas kommer va i, stress!!

Haha, ha en jävligt skön helg allesammans! :D

Yes indeed

107.5

Hej!

Har latat bort dagen, duschade i 1 timme haha!
Men faktum är att jag är ensam hemma, och förblir det varje kväll tillome lördagen, så jag satte på 107.5 högt som attan, och hade så kul i duschen. Haha otrolig jag är! Men jag måste ju ladda upp inför helgen ;) Ska fixa håret om ett tag, och se på TV. Det är inte så tråkigt att vara ensam trots allt? Nu svammlar jag bara,

vi hörs när vi hörs!

Wash my world

One chance


One chance, to show you that i love you.
One chance, babygirl i adore you.
One chance, i'm mr right for you.

15/10

Chacha!

Hade hur mysigt som helst med Andreas igår.
Såg på matchen lite, lyssnade på musik, pussades och kramades. Helt underbart!
Idag gick skolan jättebra och fort, slutade 11.20, rensade skåpet och åkte hem, somnade och vaknade vid 3. Ska ta en långdusch snart, sen vet jag inte.

Ha de nice.

Min dag idag!

Oh den här dagen kunde inte bli bättre!
Gick super i skolan, jag fick ett samtal, och ska byta skola :D
Blev alldeles till mig, haha åh så lycklig jag är!
Utöver det åkte jag och A och hämtade ut mitt paket där
North Face jackan låg, och den passar perfekt!
Och om ett tag ska jag och A hitta på något igen, yey!

JAG ÄR SÅ LYCKLIG JUST NU :'D

:D



Lycka. Lycka. Lycka!!

14/10

Hallå!

Var väldigt seg imorse, tog mig tid att komma upp.
På vägen till skolan, snöade det över hela mig, inte kul! Det gick iallafall bra i skolan, redovisade ett arbete där min grupp var bäst, fan va bra! Slutade 1 idag, åkte hem såfort jag bara kunde. Satt med min bror och pratade och såg på TV. Vi åt precis. Snart ska jag möta Andreas och hämta ut min jacka förmodligen och sedan vara med honom.

Så vi hörs sen.

Tisdag

Godkväll.

Har mestadels suttit vid datan och TVn idag.
Har i stort sett varit ensam hemma hela dagen, mamma och brodern kom för drygt en timme sedan. Känns inte bra att va ensam på en vardag, kände mig verkligen illa till mods. Jag tände alla lampor på undervånigen, och hade hög musik på. Haha. Så går det när man är mörkrädd!

Slog på lite halvstort

Hej.

Åkte som sagt för att köpa UGG's.
Gick in på H&m och fann ett par, fick även med en lila/svart flanellskjorta, en bh och ett par lila strumpbyxor som bara kostade en tia, så varför inte? Min jacka är äntligen framme, men hämtar nog ut den imorn eller dagen därpå med Andreas, för jag fattar ingenting.
Har iaf bild på skorna och strumpisarna!

Tog bara bild snett till så ni skulle se skon ordenklit,

hatar det annars, haha.

No computer freak

Tjatja.

Har inte orkat sätta mig vid en dator, så skönt på ett sätt.
I söndags gick jag ut med Andreas, Timmy & Matti, sen mötte vi upp Danijel, Kevin och Tomas. Vi gick runt i Sätra och snackade om allt typ, skrattade åt allt Matti sa.

Igår, så var jag hos Vårdcentralen på morgonen och fick 2 mediciner att hämta ut hos apoteket. Sen åkte jag till skolan och var där till 1. Kom hem och tog det lugnt, såg på TV och åt mat. Halv 4 hoppade jag på bussen som Andreas var i och vi åkte hem till honom. Åt pommes, och myste. Vi såg på massa program, och retades med varann. Vi låg och vilade rätt länge, då fick jag migrän :( Sov i hans famn ett tag och vid halv 11 skjutsade hans pappa hem mig. Tuppade av i badrummet, slog i skallen, allt snurrade till. Så jag la mig och sov.

Utöver det sista var dagen perfekt!
Nu ska jag åka till Kungens Kurva för att köpa UGG's, orkar seriöst inte gå runt i Converse när jag är ute och slappar när man kan ha UGG's. Och om jag har tur, så kanske jag kan hämta ut min jacka idag.

Hörs sen.

Längtan.

91011

Tjabba.

Drog med mamma och mina kusiner för att besöka min bror idag.
Jag åkte bara för att min kusin hade sin Audi med sig, åh V8 motorn, i'm in love<3
Hade rätt kul där, snackade och så. Kom hem vid 5 och åt middag, jättegott. Snart blir det massa TV.

Vi hörs senare.

Msn bild.

John Mayer - Clarity


Ooh.

10/10

Denna dag var välbehövd!

Åkte in till stan med Dennis, Emma och Johanna.
Vi käkade på Mongoliska, skrattade sönder oss, hade det så nice.
Åh vad bra dagen blev! :D

Mongolian

Hejsan.

Fint väder det varit idag.
Har fixat lite planer för dagen, ska möta Dennis och Emma vid 6 för att käka på Mongoliska. Sen får vi se vad kvällen bjuder på. Hoppas något kul.

Trevlig helg!

Breath slow

Lugna puckar

Tja.

Gårdagen var jättelugn.
Andreas stod och väntade på mig vid mig, sen drog vi hem till honom. Retade honom för hans crackmössa. Satt och glodde på när han gamade i sig sin middag, sedan fixade vi ihop chips & popcorn, och cola såklart, och drog upp till hans rum. Innan det så var jag på jakt efter hans mössa som jag ville ta, helt plötsligt hittade jag den. Uhoh.. Vi stirrade på varann, sen sprang jag upp för trapporna och han raskt efter mig, höll på att ramla av allt skratt, det gjorde så ont i magen. Jag hoppade på hans säng och han på mig, oh vad kul det var. Vi såg på Johan Falk del 3 & 4, sen låg vi mest och segade hela kvällen. Skönt. Men långtråkigt. Fast hellre ligga bredvid honom och göra ingenting, än att inte vara med honom alls! :)

Kom hem vid 3, sov vid 4.
Vettefan vad som händer idag.
Återstår att se, hejdå!

091009

God eftermiddag på er! :D

Härligt att det äntligen är fredag!
Hade ett lyckat möte idag, och en lyckad skoldag.
Kom hem vid 3 och bänkade mig TVn och såg på Smallville, efter det var jag så himla sugen på nudlar, så jag fixade en skål full och mumsade i mig allt. Om ett tag ska jag gå hem till Andreas, han har massa gott att bjuda på idag! Vi ska även se på Johan Falk, del 3 & 4 idag, väldigt spännande :)

Ni får ha en trevlig fredag,
så hörs vi när vi hörs!

Unlucky

Wonderful

God kväll!

Hade möte i skolan idag vilket gick jättebra, ska på ett annat imorn.
Kom hem till lugnet och åt en smarrig middag i min ensamhet.
Vid 7 möttes jag och Andreas, blev inte en lång kväll, dock en trevlig. Vi konverserade och pussades efter varje mening, han kramade luftstrupen av mig & gav mig ett jätte stort antal pussar :) Vi åt hamburgare med pommes & bea som hans mamma fixat, medan vi såg på S.O.S Gute, men det blev till att gömma sig under täcket och pussas och ge varann gosiga kramar. Vi pratade mycket om jobb, och hur lyckligt lottad han är, som garanterat har flera jobb som vuxen. Vi avslutade kvällen genom att reta varandra, och puckla på varann. Vad vore en dag med honom utan det?

Han skjutsade hem mig i regnet för 1 timma sen,
och nu ska jag sova och drömma om denna härliga dag.
Go'natt!

Färgglada höst


Det enda bra med hösten.

8

8/10 idag vilket innebär ännu en månad med min älskade.
Fick världens gulligaste sms inatt, så himla sött!
Han har föreslagit att vi ska ut och käka middag någonstans,
jag vill det, men att vara hemma och mysa lockar mer.

Får se hur dagen blir,
nu ska jag byta om och dra mig till skolan,
vi hörs.

I don't belong here

Hej.

Var i skolan idag på en tråkig lektion.
Sen åkte jag till Vårby för att möta min kusin, vi drog hem till henne och åt & snackade, vid halv 5 gick vi med mamma till en salong där hon skulle tattuera ögonbrynen. Satt och fjantade mig med min kusin medan stackars mamma led som in i helvete. Resultatet blev fint iallafall. Vi skyndade oss hem, och vid 6 var vi hemma, och jag la mig genast och sov. Hade en sånn jävla stress och ångest migrän. Kom upp nu.

Har möte med skolhälsovården imorn, får se hur det går.
Aja, vi hörs när vi hörs.

Fill me up

Du är allt.

Världens finaste låt.

You are the strength, that keeps me walking.
You are the hope, that keeps me trusting.
You are the light to my soul.
You are my purpose, you're everything.

How can I stand here with you and not be moved by you?
Would you tell me how could it be any better than this?

You calm the storms, and you give me rest.
You hold me in your hands, you won't let me fall.
You steal my heart, and you take my breath away.
Would you take me in? Take me deeper now?

6/10

Hej på er.

Har haft en relativt skön skoldag, det gick bra, jobbade flitigt.
Det var ett par riktigt jobbiga personer vid 14 års åldern som satt och skrek ut låttexter, jag fick nog och sa till dem. Kändes skönt att de var knäpptysta resten av tågresan! Stötte på en kompis på vägen hem, var med denne, snackade i timmar. Kom hem för ett tag sen och åt middag med familjen.

Måste ladda upp inför ett viktigt samtal/möte imorn.
Ha det bra.

Blås bort alla problem..

Otrevliga männsikor!

Idag var verkligen inte min dag vad gäller främlingar.

Inne på NK var jag jättetrött efter att ha gått runt så mycket, så jag satte mig på kanten av ett ställ där de hade kläder, då kom en anställd och sa till mig. Såhär gick det till :
- Mannen : Men snälla sitt inte där.
- Jag : Okej (går direkt upp)
- Mannen : Du kan sätta dig där det finns bänkar.
- Jag : Okej.
- Mannen : Det finns en dääär borta
(pekar långt)
- Jag : OKEJ!!!


Stod i kö inne på Apoteket för att köpa Brun utan sol. Och en kvinna kommer från intet och ställer sig framför mig och säger :
- Kvinnan : Jag stod innan dig.
- Jag : Varför?!
- Kvinnan : Jag skulle bara byta en sak.

Sen gick hon till kassan bara, jag orkade inte ens öppna min käft.

Andreas var hur sur som helst på dem hahha.

Crazy day

Tja.

Lång dag utanför hemmet idag!
Drog vid halv 10 hem till Andreas för att sova, skönt :) Vi sov till 11 sedan satte jag på One Tree Hill och han åt frukost. Runt 1 åkte vi in till stan för att käka i Kungshallen, haha ja, så lata och hungriga är vi. Gott. Vi drog till 4 olika Natur Kompaniet, för att Andreas skulle testa en fjällräven G-1000. Även Sea Life, NK och en annan butik. Jag testade en khakigrön som satt jättebra, men jag är så kräsen när det kommer till längden på en jacka eftersom jag fryser om min rumpa, och då måste jackan vara tillräckligt lång för att täcka den ;) Testade även en North Face som satt lite för stort, så jag beställde en storlek mindre via nätet.

När vi tröttnade köpte vi en varsin dricka på Espresso House och åkte till Skärholmen. Där uträttade vi lite ärenden och sedan åkte vi hem till honom. Mamma talade om en usel nyhet för mig, så jag låg mest ledsen i hans famn. Fällde ett par tårar, skyllde mycket på mig själv, men ska försöka lösa problemet.. Han var så underbar, höll om mig hårt, pussade på mig, och försökte muntra upp mig genom att peppa mig. Kom hem 8 och åt, pratade barnminnen med mamma och nu sitter jag här.

MÖH långt inlägg!
Höres sen.

Make it I

Gone

Tja!

Har varit lite off.
Igår kom aldrig min kusin så jag såg på film, Ghost hette den, sjukt bra!
Idag såg jag på Corpse Bride, bra film, men läskig för barn (den var animerad). Slöade runt hemma, och vid 5 drog jag ut med sötaste grabbarna. Som förr. Hade det så himla trevligt, ensam med dem :) Vi satt och snackade, rökte vatten pipa, underbart. Kom hem vid 8 och klev in i kokheta duschen, och nu är jag här. Ska plugga lite snart, har prov i Matte B imorn!

Bye!

Drops

Sunday

Tja.

Har vart rätt seg idag, bara sett på TV.
Ska ut med killarna nu, återkommer sen.

Into darkness

Hej.

Åkte till Södertälje med min bror, mamma, morbror och kusin.
För att gå på min farbrors minnescermoni. Det var fint, och jag visade mitt stöd på bästa sätt. Jag satt med mina mostrar och mormor och vi hade diskussioner. Min kusin som är 15 vill ha en hund, och hans mamma frågade om jag kände någon som sålde en? Jag totalnekade till det hon sa, och förbjöd henne att köpa en hund till honom, eftersom jag vet hur ansvarslös och lat han är. Min mormor är så gullig, vet ni vad hon sa? - Han kan visst köpa en hund, ha den hemma och lära den använda datan. HAHAH min bibi det! I bilen påvägen hem hade vi en diskussion om vaccinet mot svininfluensan. Skit sak! Ska aldrig vaccinera mig. Kom hem för 5 minuter sen, nu ska jag äta passionsfrukt i väntan på min kusin Amanie som ska sova här, yey!

Ha de nice.

Nytt tillskott ?

Mina stora behov just nu.

Ormskinnleggins, flanellskjorta, jeansskjorta, stickad randig tröja.

Friday night

Tjatja!

Gårdagen var helt underbar.
Duschade snabbt och sen mötte jag Andreas vid 7.
Vi myste och pussade på varann, sen gick vi ner till köket för att hämta cola och ostbågar, vi mumsade i oss allt och såg på Idol. Vi busade mellanåt, och jag blev såklart retad, just för det är fredag! Haha. Han ville att vi skulle konsumera alkohol ihop, jag försökte verkligen men klarade inte mer än några klunkar. Efter Idol gick filmen Just like heaven på 5an och den såg vi på. Eller snarare Andreas som var helt inne, skit skönt att han gillar chick flicks! Gosade ner mig i hans famn och han kramade och pussade sönder mig, i love it. Blev en massa sånt. Vi såg på Playa del sol, svensk humor men den är rätt bra. Efter det däckade vi båda. Det var så skönt så det inte var sant. Halv 3 gick vi upp helt döda, han skjutsade hem mig, och jag stupade i säng.

Måste bara tala om hur mycket jag älskar att höra alla gulliga saker han säger till mig. Det är så sjukt vad ett par ord och hur man är, kan göra allt så bra!

Lastnight



Vettefan varför vi hade så många glas..

TGIF!

Hej!

Helg nu, så bäst!
I skolan hände inte så värst mycket, tog bilder och lekte med dem i Photoshop under Fotografi lektionen. Dagen har gått rätt fort och det är skönt, det är nu det ska gå sakta in mot kvällen :) Hemma bemöttes jag av min bror och kusin som lagade mat, lite enkla saker, hamburgare, bacon, pommes och stekta bröd. Gött. Vi satt länge och pratade om massa länder, vart vi vill åka, och allt som rör Europa oså, rätt kul. Snart kommer förmodligen Andreas hit och duschar eftersom nu är det dom som gör om badrummet. Men han fegar ur. Fast vi får se. Kvällen ska spenderas med honom, och på bästa sätt!

Ni får ha en underbar fredag,
hejdå!

Catch up with the light.

Rest in peace

I veckan dog pappas bror.
Under 3 år har hans bror, pappa själv och nu denna bror avlidit.
Hoppas inga fler i familjen försvinner..
Må de vila i frid.

1 oktober

Hej.

Kom inte upp riktigt ordenkligt imorse, var skittrött.
Var iallafall i skolan, slutade 11.20, skööönt! Kom hem och bäddade ner mig i soffan med mitt täcke, såg på Andra Avenyn, Vänner, Jims Värld och Smallville. Super att bara slappa. Fick ett samtal av min retard lärare som säger att jag inte är närvarande i skolan, hon är helt hjärndöd. Har varit där jätteofta?! Hon ringde mamma också och mamma skällde ut henne, eftersom hon är så elak mot mig och bara klagar på mig. Min mamma är bäst! :) Kärringjäveln säger att det inte går att jag håller på såhär, och att jag ska söka hjälp? Vem i helvete är hon och ber mig söka hjälp! Ska med ett léende (om det nu går) skriva av mig från den skolan, jävla pest! Haha fick skriva av mig lite av min ilska.

Ska lugna ner mig nu,
vi hörs sen.

Kläder efter väder

Idag har jag världens mysigaste kläder på mig!

Bikerjacka - Bikbok

Stickad tröja - H&m (ny!)

Jeans - Gina Tricot

Converse.

.

RSS 2.0