Alanya here we come!

Hotell Gold Hotel, Alanya | Airtours utvalda hotell
Igår bokade vi resa.
Andreas, Emma, Dennis, Ellan, Johanna & Alex är mina partners in crime!!
FAN VA NICE, LÄNGTAR LÄNGTAR LÄNGTAR!
2 veckor från och med 15 juni med all inclusive, ja :D

V5

Dagarna är sega och jag är så borta.
Men igår så hade jag minuter på mig, sen hämtade Alex, Johanna och Andreas mig och så åkte vi till Heron City och handlade gott gott och åkte hem till Alex och tog det lugnt, kollade resor, och såg på Solsidan, mys! Idag hade jag en opposition att framföra, och ett prov i natur B, det gick väl okej. Gick runt med Amanie, Hanna och Diana i Liljeholms torget, sen hem, och nu ska jag till Andreas.

Dagen efter

Igår plockade Alex upp mig, med Andreas, Valle och Kevin och vi åkte och käkade på Daisys så sega som vi var. Därefter var vi på lagret, sen kom Johanna och vi tvår gick upp hem till Alex och spenderade kvällen där. Vi laddade ner musik, och låg i sängen och såg på film och tog det lilla lugna :)
Två bilder till från i fredags, från Danijels fest.

Danijels storslagna fest

Här är lite få bilder från igår, hade själv ingen kamera så snodde bilder från lite olika håll.
Jag och Johannorna fick skjuts av morbror till Slussen, sen så var vi på donken och förberedde oss haha, och vid 8 gick vi in till stället. Vi fick stå ute i en kvart utan våra jackor och vänta på en fet jävla hummerlimmo som Danijel + killarna skulle komma med. När han kom var det flera tårtor som small, och människor från alla håll undrade vad det var för speciellt tillfälle haha, vilken entré alltså!! Dansade genom kvällen med vänner, och vid 1 stängdes det ner av polisen som inte hade något bättre för sig, flera fick sina jackor snodda, en av dem var stackars Johanna. Därefter åkte jag, Andreas, Johanna och Alex hem till Andreas och fortsatte kvällen, och sen sov vi alla där. Vilken rolig kväll vi fick, måste tacka Danne rejält mycket. Totte och Leo kom hem till Andreas vid 12 och härjade, sen drog killarna upp till centrum, och jag & Johanna fick skjuts hem, sköönt.

FREDAG OCH FEST!

HEJ!
Har lite bråttom, var i skolan som gick assnabbt, sen åkte jag till Skäris med Johanna och köpte presenter, och sen mötte vi upp killarna. Idag ska vi på Danijels födelsedagsfest inne i stan, en feeeeet fest! Killarna ska åka in i helikopter med honom, vill också!! Aja, tryckte precis i mig köttbullar och potatis, och nu ska det fixas och donas, trevlig helg:)

Damn it

Planerna gick som befarat, fasiken!
Det ledde inte till något bra, men det blev bättre sen, och det är jag glad för.
Har suttit och pratat med mamma och moster, och de har bokat en stuga under medeltidsveckan på Gotland. Jag är inte säker på om jag ska med, för att de åker på min och Andreas årsdag, så det är inte lägligt då, men hoppas jag kan åka någon dag efter :) GUUUTE!!! Sommaren är det bästa som finns, och man ska spendera sin med alla sina nära och kära, och ha roligt, heeeeela tiden, det är viktigast!
Redbull flugtag i somras med vänner, under Stockholms kanske varmaste dag, VI DOG!

Take it easy

Gick runt ett tag i Skärholmen, hittade absolut ingenting, bara skor, men det har jag mycket av. Åkte till skolan men det visade sig att jag inte hade några lektioner alls, så jag åkte hem med min kusin Amanie, och vi pratade om lite saker. Tog en dusch, och lagade lunch, sen har jag tittat på OC, och tagit det coolers, ska sätta igång tekokarn och dricka lite chai latte. Ikväll blir det reseplanering, om inte planerna går i kras!

Dum & dummare

Älskling och jag låg och pratade om massa, brottades, och kramades, och vid 9 tittade vi på Dum & dummare, verkligen jag & Andreas det där.. Åh den är så rolig!

Vill ha sommar

Jag vill ligga i stranden och sola, och svalka mig i vattnet av hettan, saknar som bara den!

Halva veckan är avklarad!

Hej solstrålar.
Vaknade 7 idag och kände mig så död, men pallrade mig till skolan och tog del av lektionerna.
Satt med tjejerna i klassen och pratade hela långa dagen. Snart ska jag käka middag, sen möta Andreas och hitta på något, jag vill baka en god kaka, men inte han :(

Man down

Man kan vända allt till något positivt

Dagen spenderar jag hemma, i soffan, pluggandes.
För första gången i mitt liv, orkar jag inte ens känna press, det beror nog på att läget är under kontroll. Ska äta fläskkarré, med potatis gratäng och tsatziki, det var även gårdagens smarriga middag. Har inte med att tillägga, förutom att jag ser fram emot lovet som kommer om drygt 4 veckor.

Mamma

Utan dig hade allt fallit samman,
du är bäst <3

Ibland kan man bara lé

Gårdagen med Andreas var helt underbar, vi gick runt lite överallt, Andreas köpte jeans till oss båda på Cheap Monday, sen satte vi oss på Sandy's och fikade och åt lite kyckling & pasta. Kvällen spenderades med hela familjen i soffan och vi såg på I robot. Idag var jag och Ayan på återbesök på dagiset, det var helt underbart att leka med barnen. Vid 7 gick jag hem till Alex där han och Johanna var, och Andreas kom också ett tag efter, och vi tittade på resor, som vi med största möjlighet bokar under veckan, måste bara samlas alla paren och prata genom lite business. En jättemysig kväll :)

Stan

Ska göra stan med Andreas idag, har saknat det faktist.
Vistas inte där så ofta, får alltid huvudvärk av alla människor som är där.
Men man kan väl passa på att åka under Sveriges fattigaste helg :)

Poker

Såg på film med mamma, En riddares historia, låg och sega sen hem till Andreas. Såg på en tonårs thriller, sen så gick vi till Alex lager. Spenderade kvällen där med 9 andra killar, och det blev poker för hela slanten. De försökte lura mig att Danijels kusin Adam från Australien, inte kunde svenska, fast han bott här för 10 år sen.. Han pratade snusk med mig på engelska hahahah!

I could spend it alone

Hej.
Igår var jag hemma hela kvällen, såg på film och sega.
Väcktes inatt av att jag fick flera sms på raken, kunde inte somna om först, men sen gick det.
Åkte och handlade mat i Skärholmen, fixade +kort och nu ska mamma fixa världens godaste dricka som jag inte druckit på 3 år. Drack det i Egypten hela tiden, det är en riktig vinterdricka, kan förklara drickan och smaken sen :)

Jag är jordens mest klumpiga

Idag när jag skulle duscha, så skulle jag ta av mig trosorna.
Men ibland så kickar jag upp dom till händerna för att jag inte orkar böja på mig.
Det gjorde jag idag, och gissa vart de hamnade? I TOAN såklart, typiskt mig..
Drog ut dem i paniken, och stod och tvättade dom i tvål under kranen, tänkte aldrig på att jag fick toavatten på händerna, blääää!!!

OC is back

Zappade mellan kanalerna under eftermiddagen, och såg OC på tv!!!
För er ovetande så var jag ett stort fan av OC, hade rummet fyllt av affischer på dom och så när jag var 12-14 typ. Aja skönt att ha något att se på :)

Mysis

Mötte upp Andreas, han hade en påse fylld med godheter, vi slappade, såg på TV, åt pannkakor, sen sov vi. Hade svårt att sova, men det var skönt att vakna och ligga och dega och se på TV. Var ensam i huset så jag var tvungen att underhålla mig själv, jag pluggade, städade Andreas rum, fixade ögonbrynen, plocka disken, sen kom äntligen sötisen. Vi låg i soffan och såg på film, Wallander, och 21.

Is it just a dream?

Feel like a human beeing

Hej.
Känner mig som en människa igen, skönt.
Proven är gjorda, nu återstår en uppsats, sen är jag fri i över en vecka.
Snart ska jag ta en dusch, sen plugga lite, och därefter möta upp hjärtat för att sova där, skönt med sovsällskap, fast egentligen hatar jag det men i en stor säng så älskar jag det haha. Blir kvar där och hittar på något att göra.

Jump out of joy

Jag är lycklig, trots allt i min omgivning,
och allt jag har att göra, samt besluta.
På bilden är jag, Mary och Rim sommar 08

Plugg och återigen plugg

Hej, hela gårdagen bestod av plugg, idag hade jag prov, tror jag fick minst VG, det kändes rätt okej. Tog sällskap till skolan med Mell, och hem med kusinen Amanie, skönt. Nu blir det ännu mer plugg, och även imorn, fast ska på myskväll, då jag är "ledig" (onödig skoldag) på fredag, haha.

Bikinis

Denna från H&m är jättesöt.
Fast det känns nästan lite för tidigt att leta efter bikinis.

Känns som om jag kvävs ihjäl snart..

Har ni någon gång känt att ni har så mycket plugg att göra, att ni släpper allt?
Snart går jag under sanden och gör det. Har Psykologi B prov imorgon som är avgörande för betyget.
Har Religion A prov på torsdag som avgör vilket betyg jag får, och utöver det ska jag göra en uppsats om praktiken som ska vara inne på tisdag, som omfattar 4 ämnen, 4!!! Orkar inte mer.. Vilken nöt sa att tredje ring var enkelt?

My love & I

Var med denna underbara skapelse. Finns seriöst inget roligare än hans sällskap!! Vi slogs, brottades, bet varandra och nyptes, bara för att vi satte på varandras hatlåtar haha :D Jaa.. Vi hittar alltid på konstigheter, fina Andreas och jag. Dessutom snodde jag 7 kr av honom som han kallar mig baxare över!

Great day

Mötte Emma på bussen, och vi gick runt lite i Skärholmen för att hon hade saker att fixa. Sen så tog vi sällskap till skolan, skyndade mig för att hinna till lektionen, men det visade sig att jag inte ens hade någon.. Satt med tjejerna och pratade massa, träffade min kusin Amanie som blivit så brun, hon om hem från en 3 veckors vistelse på Australien i helgen. Dagen har gått snabbt och smidigt, och varit helt underbar hittills, nu ska jag äta tacos, sen träffa hjärtat.

Jävla plattång..

Brände mig på plattången för en stund sen, på pekfingret.
Fy i h*lvete vad ont det gjorde!

Drinking games and music

Igår gjorde jag typ inget på dagen, lagade mat, pluggade, och fixade håret. Vid 10 mötte jag upp Johanna, Andreas och några till, så plockade vi upp Emma och gick hem till Jens. Vi spelade lite drickspel, och pratade om olika konstigheter. Jag, Johanna & Emma frös så mycket, så vi virade filtar om oss, och kurade ihop oss på soffan, sen somnade mina två änglar i min famn, sötisar! Kom hem halv 5 och stupade i säng och drömde mysko drömmar.

En prinsessas dagbok

Såg precis färdigt på den filmen.
Kommer ihåg hur mycket jag och min kusin Amanie älskade den,
vi kunde se på den om och om igen och drömma oss bort haha.

Not feeling well..

Såfort mamma såg på mig, så frågade hon vad som stod fel..
Förstod inte att det var tydligt att jag var ledsen.

H&M

Mysig och funkar lika bra till mörka som ljusa jeans, samt leggins.
149 kr.

A night with the best

Hey.
Var som sagt med Andreas igår, vi lagade potatis, entrecote och massa bea till, så gott! Vi såg på The Town, den var bra, fast jag tycker den var lite långtråkig, ganska överskattad film :S Vi somnade precis efter midnatt, skönt.

Rest in peace

Inatt när jag zappade mellan kanalerna så stod det att Mtv inte visas på analog TV längre.
FAN, nu blir det inget mer Jersey Shore, Teen Mom, The Hills osv.
Har box i min brors rum, men inte samma känsla!! haha.

Down on me

Idag får Keenan erstätta Jeremih.
Kommer ihåg när jag såg hans videon förr innan han blev känd.
Jag fattade verkligen inte vad det var för varelse haha.
Tror det var låten what hurts the most, han var helt fribbad på videon!

And we love it

Nu är det helg, skönt som bara den. Har köpt hem kinapuffar, ska pallra mig till duschen nu, och ordna helgens fixningar. Trevlig helg på alla läsare ♥

HELG!

Åh det är helg om några timmar!
Igår pluggade jag en hel del, sen såg jag på Fun with Dick and Jane. Börjar 12 idag, och slutar 3. Ikväll blir det nog att mysa med Andreas, bunkra upp med massa gott och titta på film under täcket. Vi ska nog se på The Town, han har tjatat hur länge som helst haha.

Hold it against me

Den släpptes igår.
Tycker den är helt okej än så länge.

Jag gillar torsdagar

Hej.
Dagen har bjudit på blod och en hel del annat.
Haha inget farligt dock, gjorde bara ett blodprov på Naturkunskap B för att se vad för blodgrupp jag hade, 0+ har jag bra att veta. Äckligt var det för man var tvungen att sticka sig själv med en steril sticka, det gör typ fortfarande ont i fingret för jag trodde att jag gjorde fel! Var i Skäris med Ayan, Khadra, Camila och nicole, vi kollade runt och så, så skönt när det är folktomt i köpcentrum. Nu är det bara en dag kvar till helg, JAA! :)

Monki

Passar slarvigt instoppad i ett par ljusa jeans, eller skinnjacka.
100 kr.

Dagen som vart

Hej!
Dagen har bjudit på rätt så mycket, först skola, sen hem igen för att käka, samt baka paj till min bror som idag fyller 23. Grattis! Han fick ett SL kort av mig, och så åt vi alla + hans vänner daimtårta & äppelpaj. Mötte upp Andreas och gick hem till honom, sen gick vi till Alex lager och var där med honom, Johanna, Emma, Dennis, Ellan, Timmy och såg på en film, Frozen tror jag den hette. Så B men sällskapet gjorde filmen rolig istället för äcklig haha.

11/1-11

Sjukt datum idag haha.
Idag gick skolan som smort, satt och pratade med vänner och skrattade åt massa.
Hade ett frivilligt läxförhör på Filosofin, och jag fick 3 +, det väger upp mitt nuvarande VG, nice!
Nu ska jag laga världens godaste maträtt, med det menar jag såklart spaghetti & köttfärssås :)

Come on girl

The most beautiful thing in the planet

var hos hjärtat och myste, drack chai latte, men han ville inte ha det för att han tyckte det var gay. Min lilla tönt. Vi skulle se på film, men hade verkligen ingen lust att sitta och stirra på en film i 2 timmar. Så det blev att titta på TV, och segade i sängen. en underbar dag, med den allra bästa.

V 2

Helvete.
Vaknade flera gånger inatt och kände ångest över skolan.
Det känns inte som om tiden gick, trots att den gjorde, och det var hur tråkigt som helst att sitta och lyssna på lärarna igen.. 5 månader kvar, måste hålla ut! Börjar 10 och slutar 2 imorn, så det är bra iallafall! Ska träffa Andreas idag tror jag, är så sugen på en varm god dricka, mums!

I will love you with every breath i take

Du och jag övervinner allt tillsammans.
Jag förstår inte hur det är möjligt att älska någon mer.

Weekend

Hey.
Gårdagen var helt bäst!
Det var den 8onde så det innebar en ny månad med hjärtat, så vi låg och myste, och hade världens bästa kväll ihop. Vi såg även på Swedish house mafia dokumentären som var super. Vi mötte Emma och Dennis vid 10 och drog hem till Alex. Vi spelade Charader hela kvällen, det var så kul så jag fick ont i magen av allt skratt, såklart var det tjejerna mot killarna och vi vann :) Idag så åkte Johanna, Alex, Andreas och jag till Heron City och åt, sen åkte vi till Johannas stall där hennes dögulliga Tanni väntade. Hon red en stund, och jag gullade med honom, världens mysigaste. Sen var vi hemma hos henne och spelade massa Wii.

Söta strumpor

Åh jag dör haha, assöta strumpor, jag älskar sånt!
Kostar typ 5 kr paret på forever 21.

Three next days, och poker

Åkte med Andreas, Jens, Timmy, Ellan och Daniella till Heron och såg på Three next days.
Hjärtat satt i halsgropen under hela filmen, det är bara spänning under hela filmen.
Russel Crowe är alltid duktig i sina roller, och denna film var faktist jättebra.
Alex hämtade oss efter, och vi åkte hem till honom. Jag och Johanna såg på filmen Trip to collage tror jag, sen så var stackarn så trött så hon sov. Jag satt med killarna och såg på när de körde poker, skrattade som bara den haha. Andreas tog hem potten, och sen kom jag hem vid halv 4.

Way above the skies singing

I know it sucks, but my life is good

Var hos Andreas och käkade middag och myste igår, sen hämtade Alex oss och vi var hos honom, killarna spelade poker medan jag och Johanna satt och pratade och tittade på resor. Andreas och jag kom i säng vid 4, och vaknade 1 och segade. Vi tittade på Hancock, grym film!!! och pucklade på varandra och slogs haha. Nu ska vi på bio med en del vänner :)

Written in the stars

Trettonde knut

Idag är jag frisk som en nötkärna.
Har skickat iväg en jobbansökan, fått reda på att Andreas åker till Kanarieholmarna i mars, och inte mycket mer.. Idag ska jag inte sitta hemma som jag gjort alla dagar denna vecka, jag ska ut.

Don't let it slip away

What do you do when love is gone?
Do you let it slip away, or do you fight for it.
Fading love is the worst thing, you feel like your torn into a thousand pieces.
You feel helpless, and unloved.
But you can't fight for something alone..

4 dagars återställning

I 4 dagar har jag legat på samma ställe i soffan hela dagarna.
Idag känns det äntligen bättre! Har fått matlusten tillbaka, åt hemgjord kfc mat, gott gott, mamma var ett gott sällskap, vi drack chai latte och pratade massa skit. Snackade med min kusin Claudia som drar till Kalifornien imorn, den jäveln! Andreas kom förbi och hämtade ett kvitto, fick se hans ansikte i 2 sek..

New years kiss

Jävla influensa

Hej, jag fattar seriöst ingenting..
Läste precis på Emmas blogg om hur hon blivit sjuk, och jag kände exakt samma sak, fast utan spydelen! Jag började också känna allt i lördags, det brände i halsen, men jag trodde det var för nyårsjublet haha. På söndagen steg febern och jag kunde inte ens röra min kropp, jag var helt utmattad, jag fick anstränga mig för att vrida kroppen lite grann. Frös som bara den ena timmen, och svettades ner mina kläder blöta andra. Igår så hade jag också feber, låg i soffan hela dagen, sen i duschen i en timme, älskar när man känner sig frisk för stunden. Idag hostar jag som ett djur, men håller tummarna att jag blir bättre med timmarna. Har knappt ätit fast föda för att jag mår så illa bara jag tuggar, mamma har till och med kommit hem tidigare från jobbet för att se till att jag lever..
Hatar att vara sjuk :(

Nyår i bilder

1-2/1

Hej på er..
Vet att jag sugit dessa dagar, men vänner och familj är prio 1!
Igår firade vi min bror som fyllde 25, bakade en kladdis, och vi hade en liten familjestund.
Sen mötte jag Andreas, sen kom Kevin, och Johanna & Alex hämtade upp oss, och vi åkte till Fruängen för att köpa mat som vi sen åt hos Alex. Vi tittade på Fångarna På Fortet, och Patrik 1,5 sen gick vi hem. Ångrade mig som fan, så jag gick till Andreas, vi tittade på Knight and Day som förövrigt var grym! Sen låg vi och pratade en stund. Idag har jag varit i lägenheten med hela familjen och städat det sista, nu är allt klart, SKÖNT! Kom hem och kände frossan som en våg. Jag ligger i soffan och skakar, är likblek, och hostar och är snuvig, inte kul :(

Katy Perry

Jag och Johanna väntade ivrigt på att denna låt skulle spelas under nyår, men den kom aldrig!
Den är så passande till nyåret, och jättebra :)

Nyårsafton

Det var galet igår!
Började med middag hos Andreas, maten blev så god, som Dennis och Andreas lagat.
Sen så vart jag irriterad, men det gick över på någon minut.
Sen började alla bli halvt fulla och vi tjejer dansade hejvilt och skrattade åt allt.
Vid midnatt gick vi till borgen, där killarna tände sina raketer.
Jag är så jävla rädd för sånt, så jag skrek typ hela tiden, det känns i halsen idag..
Stod och skrek att det brann och att en äldre kvinna var i lägenheten, men alla var så chockade.
Det brann i 2 lägenheter, men alla gick till den andra där ingen var hemma för det brann mer, ingen såg damen förutom jag så dom skrek att det var fel port.
Fast nu i efterhand undrar jag hur de kom in i lägenheten som var tom haha?
Vi kom in till damen hon var så envis men hon kom ut, och brandkåren var så seg, hela lägenheten stod i lågor. Jag blev genast illamående för alkoholen, chocken och att se vänner och Dennis mamma nästan offra sina liv och sedan hosta ihjäl sig av all rök de fick i lungorna..
Vi var hemma hos Dj en stund, men jag gick hem, för jag mådde så illa.
Men det var ett dramatiskt, dock roligt nyår, förutom olyckorna.

.

RSS 2.0