Sum 07

Denna låt är så 07 vilket är bäst

YOURE MAKING WHOLE, THE FEELING IS BEAUTIFUL

FILLING ME UP, WHEN I'M FEELING DOWN.

31/3

Hej!

Skönt att det är 1 dag till lov.
Dog nästan av trötthet idag, fast jag höll ut och gick till skolan.
Var i Liljeholmstorget med Ayan & Camila efter, och sen mötte jag upp Emma & Johanna. Vi åkte hem tillsammans, de köpte plockgodis, sen gick jag och Emma hem till mig. Hon var sugen på Icetea haha, vi satt och snackade bort tiden, skrattade, skummade genom hur man ska hantera saker. Tiden gick fort, och hon var tvungen att gå, då lagade jag spaghetti och köttfärssås som jag mumsade i mig! Ska snart hem till Andreas.

Så vi får höras ikväll,
ha det så bra.

Gamla bilder

HAAAHAHAH!

One chance, cause i'm mr right for you!


ÄLSKA!

Duktig?

Idag har jag :
- Överfört massa gamla låtar, fixat och donat med sladdar
- lagat mat
- gjort en hel redovisningsuppgift
- duschat

Sunlight

Ska duscha, kommer snart tillbaka!

2

Halloj!

Kom hem vid 2 från skolan.
Det gick bra, snabbt och smärtfritt haha, valde även Individuella val, det blev Matte C och Fritidsliv? Eller något. Ska uppdatera Ipoden med massa musik från en äldre data, och sen plugga.

Skriver om ett tag igen.

Alejandro

Bara för Andreas skull som knarkar denna låt!

You know that i love you boy, hot like Mexico.

Don't call my name Alejandro.

Swedish love strory pic 2

Med detta säger jag godmorgon,

och vi hörs i eftermiddag, eftersom jag måste springa ner till bussen!

Jag älskar min pojkvän och hans mobil

Go'kväll.

Kom precis hem från min fina pojke.
Vi tog det lugnt, med massa mys, glass, TV och data.
Jag föll även för hans nya telefon, sony ericson Vivaz.
Ska nog sova nu för morgondagens äventyr.

Sov så gott!

Depend

Depend har det bästa utbudet av nagellack tycker jag.

Ett plus är att det fäster bra!

v 13

Tja!

Skolan gick bra idag, hade ett svårt matteprov som jag tyckte var enkelt? Men ska inte ta mina slutsatser, kanske gjorde dåligt från mig. Hur som helst, 3 dagar kvar till lov, längtar som en gris! Ska duscha snabbt, slänga i mig mat och sen hem till Andreas och sno hans nya snygga mobil som han köpte igår!

Ha en fin måndagskväll ♥

Plugg

Efter 2 timmars matte B plugg,

förtjänar jag att lata!

Den ständiga saknaden

Tänk att den famn du gömt dig hos när Mufasa varit elak, eller när när elaka häxan i Snövit dyker upp, plötsligt inte är lika varm och mottaglig. Igår natt slog det mig snabbt hur det kändes att ligga mot den livlösa famnen, för att försöka skaka liv i den.

Minns att jag direkt gick till handen och kramade om den och klämde till för en reaktion. Jag låg i famnen där öronen tog emot revbenen, och försökte känna ett andetag. Det kändes som sten. Jag föll på golvet och grät. Jag slog mot väggen, jag skrek, jag ropade efter pappa, utan något svar. Jag stod på knäna mot bädden där han låg, tog honom i handen och frågade om han snälla inte kunde vakna för min skull, och fira nyår med mig, och se mig ta studenten. Men jag fick inget svar.

Evig ångest lever med mig.

Söndagsvåfflor

I brist på något att göra, så lagade jag & mamma våfflor,

frasiga och supergoda blev dom!

Ljust

Gud vad underbart att det fortfarande är ljust ute nu,
nu gäller det bara att värmen synkar ljuset.
Då blir allt perfa!

Let's run away

Just you and I..

Do it all night


Denna låt sjunger Andreas för mig.
Underbart, haha!

Skratta vid fel tillfällen

Hej!

Igår kom söta Emma hem till mig och vi snackade en massa, bokade biljetter till filmen Remember me, små åt lite gott, och sedan mötte vi Andreas & Dennis som i sista sekund hängde på. Vi virrade runt i Heron i väntan på filmen ett tag, kul var det haha. Filmen var jättebra, men ibland har jag en tendens att skratta när jag egentligen borde gråta, invecklad i know, men när jag hörde folk snyfta kunde jag inte hålla mig från att skratta. Den hade en ganska seg handling, beror nog på det.

Efter det gick vi hem till Dennis där han slängde runt sin katt, som vässade klorna när den gick på oss. Sen segade jag och Andreas hem till honom, myste, sov, såg på Final Destination och kollade ny mobil.

Adam Lambert

Jag är dökär i denna låt!

Media


Jag i somras på Mallorca.

Min bikini överdel är den som bloggerskan Kenza har. Tyckte den var så otroligt snygg, och när jag hittade en gömd ensam del som passade mig, var jag bara tvungen. Kan erkänna att jag köpte den för att den satt snyggt på henne, men jag har faktist en precis likadan fast i vit och utan knuten, som jag köpte förra året!

Avundsjuk jäkel

När vi skulle köpa present igår,
så kunde jag inte undå att köpa något till mig själv..

Depend nagellack - Cubus

Ring - H&m

Bikini överdel - Cubus

Ni glömmer väl inte..?

Att ställa fram klockan 1 timme inatt?

Skönt att det kommer vara ljusare mot kvällen.

Gårdagen

Hej.

Vaknade för en timma sen typ. Virrade runt i Skhlm med Ayan för att hitta present till vår vän, när vi hittat det åkte vi dit. Det serverades en otroligt god bål, jag var som fast haha. God mat, bra stämning, massa dans och skratt. Åkte därifrån vid 11 med Ayan eftersom jag inte vågade gå hem senare ensam, mötte Andreas. Gick hem till honom och segade. Kom hem vid 4, drägg!

Off

Herregud vad jag behöver komma bort..

Helg !

Hej!

Det gick bra i skolan idag, hade prov lalal.
Kom hem och latade, har även ätit, men nu kom jag på att jag ska äta snart igen? Aja dum som jag är får jag tjocka mig igen. Ska nämligen på en väns 17 års fest, och det är liiite bråttom nu. Ska iväg 6 och jag sitter här. Efter festen ska jag mysa lite med älskling, sen möter jag min kusin som ska sova här.

Ha en kul fredag!

Mommie igår

Bacardi klunkarn? haha!

Fullspäckad helg

- Fredag : Födelsedagsfest,
hem till Andreas mot natten.
- Lördag : Minnesstund,
vara med hjärtat och joina Earth Hour.
- Söndag : Plugga matte, Gud hjälpe mig..

Gillare

Himmel!

Hemmafrun

Har sprutat på köttet, skurit och kryddat potatisen och sedan skjutit in det i ugn, förberett tzatziki på grekiskt vis vilket tar 30 min, skrurit ihop sallad, dukat och diskat.
Jag gillar mitt framtida jobb skarpt!

Leka hela dagen

Tja!

Har typ lekt hela dagen haha, hade klassens dag. Vi körde lite lekar som att ställa sig i efternamns ordning utan att kommunicera, samt fler liknande lekar, vi fick stå på stolar så det var svårt! Blev även Så ska det låta, Charader, Pictionary och tipsrunda. Vi hade knytkalas där alla tog med sig massa gott, och så såg vi på filmen Bröllopsfotografen, som var hur rolig som helst. Kom hem och hackade bort all is på vår uppfart, hurtig tjej!

Nu ska det skalas potatis, ska äta entrecote ikväll, mumsi!

Växa som dess knoppar

Vi växer var dag,

låt oss växa som trädens knoppar, och blomma.

Trögfattad

Hej.

Var hos Andreas hela kvällen, kom precis hem.
Vi åt våfflor och lyssnade på gammal musik, och såg på TV.
Ibland är killar segare än småbarn, oooooh.

Men det säger jag godnatt!

Lady Gaga & Beyonce - Telephone


Sjuka tjejer, bra låt!

Bikbok

Har ju ett ganska skuret linne, då passar bandaun perfekt!

Såhär kommer jag gå klädd på ett ungefär.

Onsdag

Hej!

Blev Dhw och sedan Cougartown igår, sen sov jag, var hur trött som helst. Skoldagen gick bra, hade redovisning under psykologin, som gick bra, slutade halv 12 idag, skööönt! Har legat och lagat, ätit brownie, och sett på TV. Ska återgå tll det.

Martin Soneby

Världens bästa klipp!

Middag

Blev kycklingvingar med potatis och sallad till middag, mums!

Nu ska jag se på halv 8 hos mig, och sedan duscha & skrubba.

Tja!

Swedish love story, pic 1

Kvällsfika samt prov

Hej!

Igår var jag bara tvungen att kila iväg hem till Andreas, han försökte skrämma mig när jag skulle möta honom haha, han lyckades delvis. Vi såg på "Ballar av stål" på datan, sen "halv 8 hos mig" på TV. Fick en otroligt skön massage, en sådan som man känner sig helt mör efter. Vi låg och såg på Håkans bar, då somnade mitt gullefjun i min famn haha. Vid 9 var vi sugna på pannkakor, vad gör vi då? Självklart lagar vi ihop ett gäng pankisar. Idag möttes jag av prov, det gick som det gick, och resten av dagen flöt på.

Ska laga mat nu, vi hörs senare.

My own

Jag tycker inte så mycket om färgglatt, så jag skapade ett par egna gråa!

Dagen

Hej!

Bakade en brownie igår, läste bok, och var inne på nätet.
Denna skoldag var ett av de tråkigaste, men något bra var att jag fick G på ett stort och svårt prov, jag är nöjd. Ska äta middag nu.

Hörs sen.

I simply don't care

Livet cirkulerar

Mammas bästa vän hade levt på respirator i 3 månader, och idag omkom hon. Hennes dotter och jag är barndomsvänner, och jag blev genast likblek när mamma bad mig följa med hem till dom som stöd. Jag tål inte sorg, jag påmins bara om min egna, och hamnar i en svacka. Dottern ringde mig, och ville bara ha svar, svar på vad som näst händer i livet. För er ovetandes förlorade jag min pappa i cancer för 1 ½ år sedan.

Hon frågade mig frågor, som hon trodde jag hade svar och lösningar på. Ärligt talat så finns det ingen lösning, det finns inga svar. Jag lever än idag med sorgen, jag förstår fortfarande inte att just min pappa inte lever, men ibland slår det mig, och jag brister ut i tårar. Att leva med en sånn sak är inte lätt, men det stärker en. Det har lärt mig att aldrig ta någon för givet, att njuta av sällskapet jag är med, skratta en extra gång, och försöka göra det bästa av livet som det går.

Jag är inte en stark människa, men många ansér det.
Kanske för att jag vågar lé, trots min förlust.
Det är aldrig förbjudet att må bra.

Studenten jag längtar

Jag drömde inatt om studenten, jag längtar ivrigt tills dess. Kommer sjunga bort rösten, dansa ihjäl benen och dricka tills jag inte kan stå. Det är dagen då jag är fri från gymnasiet, kommer seriöst fira det stort! På bilden ser ni min kick-ass bror som tog studenten på Bromma Gymansium för snart 3 år sen.

- & +

- Snön väller ner över staden, när ska det bort...?
+ Såg nyss på 3 vännerna & Jerry!

Word

 

The bird is the word!

Last night

God morgon!

Drog hem till Leo igår med Andreas, där var Alex, Johanna, Dennis, Emma & Totte. Vi spelade Wii, och jag och Andreas vann hela skiten, haha stor skillnad från sopiga fredags. Hur som helst, det var kul. Kom hem vid 3 och somnade direkt.

Höhö

Fort som attan

Hej!

Alex & Dennis var här ett tag.
Alex gick ganska snabbt, eftersom han var tvungen att skynda till jobbet, som han glömt. Jag och Dennis spelade lite Wii, sen gick han också. Ikväll kanske vi hittar på något igen, hoppas.

Ha en trevlig lördag!

HA-HA


Igår kom denna låt när jag var hos Andreas.
Då började har sjunga refrängen för mig
- "I'm gonna find a way to make it without you."
Jag ba öööööh, tack?
Förklarade vad meningen betydde, eftersom han inte hade en aning.
Då sa brast vi båda ut i skratt!

Relax

Mallorca 09

W&W - D.N.A

Svulla

Hej!

Kom upp för en timma sen, och var hur pigg som helst.
Gårdagen var super, maten blev supergod, Andreas svullade gärnet, medan jag tog det lite mer lugnt haha. Vi låg och myste efter det, till massa musik. Han fick en t-shirt av mig som han tyckte mycket om, och så surfade vi på nätet. Vid midnatt stack vi hem till Alex och spelade Wii. Vi körde Worms och Sonic, hur jävla kul som helst, fast det var både min och Andreas första gång, så vi hängde inte riktigt med. Kom hem vid 3, och sov som en stock.

Hoppas er fredag varit trevlig.

Tacokväll


Det blir tacokväll med Andreas!
Vi ska ordna upp allt, och ha en mysig hemma kväll, ensamma i huset, nice!

FREDAG

HEJ!!

Har haft en sjukt bra skoldag!
Hade hög uppläsning av en spökhistoria, och det gick jättebra! På matten fick jag veta att jag klarat en diagnos som vi haft, och får ett extra poäng på matteprovet som vi har snart, underbart! Sedan hade vi rättskunskap, och hade betygssnack, jag har MVG :'D jag tjöt av glädje, är hur glad som helst. Älskar när det lönar sig, när man kämpar!

Berättar snart om vad som händer ikväll.

Summer

Kom förihelvete!

Segt

Har typ bara lyckats käka middag, sett på TV, tagit en lång dusch, skrubbat mig svintorr, och smort in mig i behövligheter. Fick en söt spegel som zoomar in i en av mamma, ska nog ta och fixa brynen och se om det går bättre med den haha. Testade även de nya kläderna, de satt fint, man vill ju bara gå barbent utomhus, men det lär aldrig hända!

H&m

Vad innehåller det?

Lite nytt från H&m!

Ska testa sakerna snart :)

Helg imorn, underbart

Hej!

Har kommit hem från en lååång skoldag.
Klarade dock den utan problem. Har bara skrattat åt allt, av all trötthet. Hämtade med mig något hem, snart får ni se vad!

Sunrise

Bilder togs vintern 07/08, hade precis åkt skridskor med Andreas m.fl.

 

Nu ska jag käka frulle,

sen ta mig iväg till skolans längsta och tråkigaste dag.

Dock så får vi kebab gryta till lunch,

så allt löser sig!

Hans läppar äger

Go'kväll!

Steg precis innanför dörren, från ett besök hos Andreas.
Vi låg mest och slingrade benen i varandras, och höll om varann hårt. Jag körde även kuddkrig, haha inget motstånd, jag är helt enkelt för stark! Vi åt lite konstiga saker, som havreboll, apelsin och ostbågar? Men gott var det. TV är nog en bra lösning till en slapp dag. Har även listat ut att mina läppar blir så mjuka efter att de vidrört hans, vilket äger.

Nu svamlar jag, godnatt.

Onsdagar går fort

Tycker inte ni också det? För då har halva veckan gått, och då är man nära helgen! Har hunnit göra lite saker, ska snart hacka ihop en sallad, och äta det som sen lunch. Ser just nu på 90210, jätte längesen sist! Ska nog sätta igång nu. Efter det ska jag fortsätta läsa boken "Låt den rätte komma in". Senare vid kvällstid ska jag till Andreas sötnos, saknar honom för mycket!

Clean

Var och köpte lite duschsaker, åh vad det ska skrubbas!
Det finns tillfällen där jag känner mig ofräsch, då händer det att jag duschar 2 ggr per dag.
Torr var ordet.

Hemma

Godmorgon!

Stannar hemma från skolan idag, hade världens värk i mage och huvud.
Har ändå inga viktiga lektioner, och slutar 12. Snart ska jag ge mig iväg till Kungens Kurva och uträtta lite ärenden.

Återkommer sen!

Patrik Isaksson


Hos dig är jag stark,
hos dig är jag underbar.
Hos dig har jag allt,
där vågar jag stanna kvar.

I take it back

Okej, Anna Bergendahls låt var bra. Men jag har på något vis alltid stört mig på den sorts röst som hon har, det skär i öronen på mig. Men låten var bra, fast det är ingen hit att skicka en ballader.

Couples retreat



På Emmas födelsedag.

Hur underbart är det inte att kunna hänga med par, eftersom man själv är i ett förhållande? Och dessutom när man står varann nära, helt underbart. Älskar alla dessa skapelser, de förgyller alla dagar jag är med dom!

Tuesday

Tjena!

Gårdagen spenderades med Andreas, vi såg på TV, låg och myste och tog det lugnt. Vi åt även en nybakad morotskaka, och drack kaffe till, jag dricker kaffe med bara mjölk, visst går det?? Aja, vi pratade lite allmänt om saker, och vi har verkligen bestämt att åka utomlands i sommar, med vänner om de nu vill och har pengar, eller utan om ingen kan. Vi har börjat kolla resor, och börjar sakta komma fram till något. Det blir troligen en spansk eller grekisk ö, åååh vad glad jag blir! :D Tränade lite innan jag sov också.

Denna skoldag har varit ganska händelserik. En tjejkompis fyllde 18, så vi åt massa marrängswiss, med strössel på! Efter det, kom National Demokraterna till skolan. Och det blev ett jävla liv. Partiet står för rasism, och det passar inte så bra i vår skola, så många stod och skrek ramsor, polisen kom, och det blev ett väldans liv! Men jag är inte mycket för att dras in i sånt.

Det var väl det.

Naken rygg

Har glömt visa detta ursnygga linne som jag fått av mamma!

Det + jeansshorts + solbrun hy = Sommar!

(Monki 150:-)

Tyskland 07


Gud vad jag saknar denna resa!
Jag var helt galet förälskad fast jag själv inte visste om det, gick in i varenda kosmetika butik och sprayade Andreas parfym på handleden, och bara saknade. Jag var med mina kusiner, mamma och hade otroligt kul. Jag och kusinerna Amani och Claudia fick åka ut till stan ensamma, vilket vi tyckte var Wow. Nätterna var varma, dagarna var soliga, livet var härligt, och vi skrattade utan avbrott hela resan. Dock var jag bara tvungen att logga in på Msn och PA för att se om min kompis Andreas skrivit.
Haha, helt underbar resa!

V.11

Halloj!

Måndag och ny vecka, underbart! Har startat veckan med ett löfte till mig själv. Att komma i form till sommaren från och med idag. Det värsta jag vet är att bara sitta, jag är rastlös. Skoldagen gick bra, fick veta att jag klarat Historieprovet som jag hade förra veckan bra, jag kunde knappt något? Så det var skönt! Hur som helst, ska iväg till Andreas nu, bussen åker om 10 min, måste hinna med den!

Ha en trevlig måndagskväll!

Walk

Tagen

Tjejen: Sakta ner, jag är rädd.
Killen: Nej, det här är kul.
Tjejen: Det är inte alls kul, sakta ner.
Killen: Säg att du älskar mig då.
Tjejen: Jag älskar dig, sakta ner nu.
Killen: Ge mig en kram.
- Tjejen kramar honom.
Killen: Ta av min hjälm och sätt på dig den.


I tidningen nästa dag:
En motorcyckel har krockat in i en byggnad,
två satt på motorckyeln, men bara en överlevde.


Sanningen:
Killen hade insett att hans bromsar inte fungerade, men han ville inte tala om det för tjejen.
Istället fick han henne att säga jag älskar dig,
känna hennes kram för en sista gång, och han fick henne att ta på sig hans hjälm och sa att hon skulle klara sig även om han skulle dö.

Hittade denna för någon helg sedan på Playahead och sparade texten, och massa annat för att sidan skulle lägga ner. Man blir helt tårögd av denna text!

Söndag

Hej.

Seg dag, ska snart käka lunch, sedan städa, och läsa matte.
Hoppas er vecka varit helt suverän!

Sunset

Usch

Anna Bergendahl, med låten This is my life vann. Tror nog det är en av tidernas sämsta låtar, det fanns sjukt många andra duktiga! Jävla mellanmjölk låt, att svenskar aldrig ger sig och röstar på något spännande....

Melodifestival, eller inte?

Tja!

Har legat och latat sedan jag kom hem, spelat lite Wii, pysslat ihop 2 ringar, och nu ser jag på Melodifestivalen, fast vet inte om det blir länge till. Kanske drar ut, kanske stannar inne, det blir så osäkert när man har ett päron nörd till pojkvän!!

Suddigt värre

Köpte med mig lite redskap från en hobbybutik.

Och dessa 2 blev resultatet.

Äckligt suddigt!

Kliar iväg ett tag

Ska upp och dra på mig lämpliga kläder, och sedan åka till Skärholmen C med min kusin Claudia, och strosa runt, och ta en fika samt snacka massa skit.

Knappar på tangenterna senare!

Stereolove


Mina syskon har haft den på repeat de senaste dagarna.
Bra låt!

Mums


Trailern verkar bra, hoppas denna är bättre än New moon, som sög hästskit!! Jämfört med ettan.

Lata gör man bäst när man är 2

God morgon!

Eller jag vaknade för ett bra tag sen, kan aldrig sova på helger av någon konstig anledning.. Plus att mitt rum ligger åt solsidan, så det blir näst intill en bastu! Aja, gårdagen var helt underbar. Låg och latade med älskade pojkvän, beställde kläder på H&m, kollade klocka åt honom (jordens mest kräsna). Vi såg även på Solsidan, åh humor! och lagade nudlar vid midnatt. Vi låg så skönt, jag i hans famn, och helt plötsligt sov vi, och vaknade inte fören halv 4, då jag traskade hem.

Kul kväll, men idag blir det andra bullar!

Beställning på G!

Detta ligger i min beställning, och ska även plusa på en fräsh ljus jacka.

Fredag!!!

Hej!

Äntligen helg, känns som om man har fått vänta extra länge av någon konstig anledning? Aja, har mumsat i mig goda saker, och ska på kvällen hem till Andreas och myspysa, kanske lagar vi middag eller annat gott!

Laddar upp lite nytt om ett tag,
hejdå!

Nyvaken

Detta skulle inte sitta fel! Ska dra på mig kläder nu, och sedan sitta bort fredagens lektioner så jag får den efterlängtade HELGEN! Vi hörs i eftermiddag.

Vikt confession

Jag tror jag aldrig meddelat detta, men under hela min uppväxt har jag alltid varit smalare. Jag var/är normallång, och pigg & glad. Många skriver om hur hemskt det är att vara överviktig, om ni är intresserade, häng på och läs mitt elände, om undervikt.

Tycker det är så underskattat på något sätt, folk ser bara ner på en som om man inte äter, de tror man är anorektiker, inte har råd, eller liknande. Jag bar kläder för de som var yngre än jag i vissa fall, för att kläderna kunde sitta allt för löst. Min aptit var absolut inget problem, men hur mycket jag än åt, syntes det inte. Så jag var tvungen att acceptera läget.

Under början av tonåren, fick jag ständigt höra hur mager jag var, att jag endast bestod av hud och skelett. Detta kom från familj och släkt främst, eftersom de upplevt mig på detta vis sedan jag var liten. Dock fick jag världens kommentarer av klasskamrater, men jag tyckte de var så himla fel. Jag hittade aldrig byxor som satt åt, hade de minsta tänkbara storlekarna, ändå drunknade mina lår. Mina tröjor var alltid stora i ärmarna, eftersom mina armar var som spaghetti enligt många. Vareviga dag track jag i mig hur mycket mat som helst, bara för att fylla ut byxorna, tröjan, och kanske få en kvinnlig kropp, utan några som helst resultat. Jag gick på sporter, som jag slutade på, bara för att jag trodde det hindrade mig från att öka i vikten.

Varje dag undrade jag när jag också skulle få en formad kropp, varje dag undrade jag när jag skulle bli av med påhoppet om min vikt. Jag grät mig till sömns flera nätter, bara för jag kunde se benen överallt på mig. Jag kunde inte bli av med detta, det verkade inte gå vad jag än försökte med.. Jag försökte trycka ihop benen, och jag minns att min högsta dröm var att se mina lår gå ihop. För jag hade så stort mellanrum mellan mina lår.

När jag var 15 år, vägde jag 42 kg mer eller mindre, och var 165 cm lång. Jag hade mirakulöst sakta börjat utvecklas. Jag tog ingen risk utan fortsatte äta, som jag hade gjort de senaste månaderna. Det ledde till en och annan finne, det ledde till massa bristningar. Eftersom jag försökte gå upp i så mycket vikt som jag bara kunde, för att slippa se alla ben.

Jag började må lite bättre, fick en och annan kommentar att jag hade en gudomlig kropp, att mina bröst svällt upp, och att jag fått fina former. Det stärkte mig. Sommaren 2007 träffade jag även min nuvarande pojkvän, och i hans sällskap har jag ätit mer, och idag väger jag ca 55 kg. Jag skulle aldrig funnits idag, om framgången inte syntes. Det är jag nästan säker på. Det är verkligen ingenting att skoja om.

Cocoo

Hur snygga är inte dessa skönheter?!

Drops

-1

Tjaba!

Skolan gick bra, ännubättre när det serverades pannkakor!
Kom hem och åt massa mat och låg och zappade mellan kanalerna. Snart ska vi äta middag, det blir tandorikyckling med ris. Efter blir det en lång dusch, och lite uppdatering, känner att jag varit kass som in i helvete. Ska ladda på lite saker ikväll.

vi höres senare.

Sommar med dig

Är det bästa för mig!

Onsdag, score!

Hey!

Provet är över, halva skolveckan är över, UNDERBART!
Har precis käkat, och ska snart till Andreas med lite gott. Det kommer bli awsome, fast saknar vårat andra sällskap också, kanske dags att hitta på något? Aja nu svammlar jag, dags att fly hem till kärleken.

Ha det gött.

Black/silver

KOM IGEN!!

NU ska jag plugga, jävla data.
Att jag alltid fastnar!

Bli dum


I helgen spelades den om och om igen.
Släpp allt och bli dum!

Tisdag

Hej!

Gårdagen med Andreas var super.
Vi kunde inte hålla händerna borta från varandra, hihi massa gullande.
Efter ett bra tag såg vi på TV, vi såg på Halv 8 hos mig, Familjen annorlunda och Svenska Hollywood fruar. Till det åt vi glass med massa chokladsås på, mums! Kvällen var perfekt. Hade hur svårt som helst att gå upp 7 idag, det kändes omöjligt, men jag klarade det haha! Det gick bra på mitt spanska prov. Skönt att skoldagen är över, fast nu ska jag plugga till ett prov jag har imorgon, EFTER det, kan jag pusta ut.

Hejdå.

On it

I wanna stand with you on the mountains, I wanna bathe with you in te sea.

I wanna lay like this forever, until the sky falls down on me.

V.10

Hej.

Hade så himla svårt att komma upp imorse, men det gick till slut.
Skoldagen gick ganska bra, det gick ganska segt, men skönt att det är över. Idag ska jag plugga en del, sen hem till hjärtat, och fira en ny månad ihop. Det går så fort! Men mysigt. Nu ska jag dränka mig i böckerna!

Vi hörs sen.

Sun

Min helg

Hej solstrålar!

Igår åkte jag till mormor med mamma ett tag, sedan vidare till Heron city, med henne, mostrar och 2 kusiner för att fika. Mötte min kusins pojkvän Johan på lufthockey, men han hade tur och vann. Filmen var ganska häftig, väldigt coola effekter. Därefter åkte jag hem, och möttes av Dennis, Emma och Andreas. Vi var hemma hos mig en stund, sedan gick vi till Alex lager, och drack, och spelade kort. Fyfaaaaaan va kul det var, så kul att jag inte kom i säng förän halv 6 imorse.

Idag vaknade jag strax innan 2, mötte upp Alex, Valle, Danijel & Leon, vi åkte till en mini pizzeria i Bredäng, och till oss kom även Emma, Matti, Dennis, Andreas & Totte, och vi alla fick plats där inne? Vi gick hem till Johanna efter maten och såg på film. En skön och seg söndag!

FAN ATT LOVET ÄR SLUT!!

Inte igen..

Efter Avatar 3D, var det försent att avboka Alice i underlandet!

Ska se den med mina kusiner och mamma, ikväll.

Helvete vad jag kommer må dåligt!

Men jag biter ihop, vi ska trots allt käka på Pizza Hut innan!

Weirdos

Min familj är definitionen av konstiga? Min bror försöker lura på mig massa saker, som att låta datan stå på dygnet runt för att han håller på med aktier, och att det ej skadar datan? Eller att jag specefikt avrådde mamma att klicka på någon som helst länk på Facebook eller någonstans, för att virus kan förekomma. Såklart gör hon tvärt emot det jag säger och klickar, och så måste jag åtgärda skiten. Min andra bror anser att vi människor inte exicterar, och gör då istället av med tusentals kronor på té. Båda mina syskon blir sura på att jag bara hämtar hem killkompisar, och inte tjejkompisar som dom kan ragga på!? SERIÖST, vad vi (dom) är skadade.

Typ såhär ser vi ut.

Fredag

God morgon!

Mötte upp Andreas strax innan halv 10, och vi såg på Solsidan, lika roligt som alltid. Sedan låg vi och latade en stund, och därefter lagade vi nudlar som vi mumsade i oss. Vi satt vid datan i timmar och letade resor, och fascinerades av utbudet haha. Andreas familj ska eventuellt dra till solen om 3 veckor, (hoppas inte). Vid 1 såg vi på Spiderman 3, verkligen B film, fast kan inte hjälpa att gilla den. Sen segade vi hem.

Ska äta lunch nu, återkommer med dagens planer.

We want the summer nights

Tomhänt

Tjaba.

Kom hem tomhänt, fast jag hittade en galet snygg jack/kappa för en hundring, fast var lite tveksam. Nu ångrar jag mig lite i efterhand, men hittar jag den om jag återvänder, köper jag den. Vet inte vad som händer resten av kvällen. Skulle egentligen på en väns 18 års fest, men var tvungen att vänta på att mamma skulle komma hem, käka middag, så det rann liksom ur sanden.

Det är FREDAG, så se till att ha kul!

1 + 1

Last night

Hej.

Gårdagen var nice, Andreas och jag såg på Avatar i 3D, den var hur bra som helst, men jag fick så ont i huvudet av all 3D, haha stupid. Det är nog bäst att inte ha några förväntnigar alls, då blir det alltid bättre. Vi promenerade hem från Skärholmen, det gick fort, såg på True blood, sen sov vi skönt som helsike. Vaknade imorse, och promenerade hem i solen för 2 timmar sen. Har legat och segat hemma, men ska snart lyfta röven och dra till en second hand butik, har världens cravings efter något därifrån.

Måste nog ta och byta om nu,
vi höres.

Hehe!

Tjilevippen

Det blir bio ikväll, så jag måste kila iväg och byta om. Men först, vräka i mig gröna vindruvor, det mina vänner, det är kärlek.

AVATAR 3D

Bokade 2 biljetter impulsivt, kanske inte blir som jag tänkt.
Men god åtanke.

Feedback

Måndag:
Åkte och hämtade ut paket med Andreas, vid 9 rusade vi hem till mig för att mamma sa att datan hade fallit och gått sönder. Jag lyckades fixa datan, men mitt internet var helt sönder.. Sov hos Andreas, åt massa gott och hade otroligt kul.

Tisdag:
Vi vaknade sent, lagade kycklingfilé med potatisklyftor till frukost, fast jag åt lite kladdkaka innan. Vi låg och segade hela eftermiddagen, och jag fortsatte det hemma, såg på "Ett öga rött" för första gången, och Futurama.

Onsdag:
Åkte till Skärholmen med mamma och köpte nytt internet, sedan gick vi runt i butikerna, fick hem en ny BH, ett snyggt linne från Monki, och deo. På kvällen gick jag, Dennis & emma, hem till Andreas och såg på en del av filmen "Haunting in Conneticut" blev lite för rädd, så vi spelade poker istället. Efter det åt vi mackor, och såg på "Mirrors".

Tror det var allt?

Hur börjar man?


Bild från lördags.

Crash

Hej!
Mitt internet var sönder, så har inte kunnat använda mig av det.
Berättar allt när jag fixat det, eftersom jag köpt ett nytt.

1 mars

Hejsan.

Sov ut idag, ganska skönt, dock satt jag uppe en lång stund igår, och fastnade vid onlinepoker. Dagen bjuder på att hämta ut H&m paket med Andreas, sedan hem till honom och mysa. Kanske stannar över natten.

Vi hörs senare.

Hold on to me

Dagen

Hej.

Har segat en hel jävla del vid datan idag. Men vid 8 kom Andreas, Alex, Johanna & Kevin och gjorde mig sällskap. Vi såg på film, "Pelham 123" tror jag den hette, ganska bra. Åt oss feta med massa gott, och surfade inne på Playahead för en sista gång. Har ju trots allt vart medlem i 8 trogna år, kommer sakna placet haha. Men gänget drog för ett tag sen, och nu ska jag sova!

Godnatt.

.

RSS 2.0