Kreta

Både jag och Andreas tröttnade på vädret här och längtade bort.
Bokade i tisdags en resa till Platanias på Kreta.
Så skönt att komma till sol och värme, och inte minst grekisk mat!!

Life is doing me well

Bra vecka!
I söndags var jag med Andreas. Precis när vi skulle ut på stan och promenera så öste regnet ner! Så det fick bli nachos och salsa och se på massa TV.
Måndag 25/6: vaknade innan 9 för att köpa SHM biljetter, satt i kö i över en timme men fick tag på några till slut. Var med Amanie hela dagen hemma hos henne. Vi käkade, fick höra massa historier om hennes resa till Rhodos, fick världens resabstinens... Fick lite fina presenter och en hel påse av mina kläder haha.
 
Tisdag 26/6: Mötte Sandra i Skäris och åkte hem till henne, åt en grymm lunch, pressade i oss klänningar, skrattade tills vi inte orkade och pratade med tvilling 2 i telefon och var lite nostalgiska. Andreas hämtade mig vid 6 och vi drog hem till honom och lagade middag, vi slappade i tomma hemmet resten av kvällen. Vi bokade även en resa till värmen :D !!
Onsdag 27/6: Lämnade ett paket, mötte Johannorna och köpte massa gott som vi skulle ha till kvällen. Det blev kyckling med sallad och vin, går alltid hem! Vi åkte in mot staden och Sommarn där vi mötte Julia, drack lite smått och pratade massor. Kände mig jättedålig och gick hem vid halv 10, sov hos babe som kurerade mig och som själv mådde illa. Vaknade med ett gott humör idag och hoppade ur säng när Andreas kom hem på lunch, då satt vi ute i solen och åt. Låg ute en stund efter och njöt. Vi åt på Vapiano och tog en för god cheesecake som vi vräkte i oss. Hittade ett häfte fullt med rikskuponger igår utanför Sommar som jag inte kände någon skuld över att jag behöll, eller jo fast maten tar bort det haha. Åkte hem till honom och såg på Toy Story 3 och matchen.

Continue

Tisdag 19/6: Lagade asgod kycklinggryta, spelade basket med Ayan, sen kom Rim & Meltem och gjorde oss sällskap ett bra tag, och vid 10 kom Mary. Vi körde typ fram till midnatt sen hem till Mary och åt nutellamackor och såg på TV. Basket är så saknat!!
Onsdag 20/6: Åkte till Pulsen med min fina och handlade mat, vi grillade hemma hos honom, smakade himmel! På kvällen var jag på Sommar med johannorna och hade det för bra. Vi skrattade bort hela kvällen, drack lite för mycket av det goda och dansade till hipstermusik haha. 
 
Torsdag 21/6: Vaknade helt bakis med återställde mig med lite huskurer. Åkte hem till Claudia och slappade bort dagen. Vi tog igen 4 månaders snack, såg på modern family, och åt. Fick lite smått och gott från Victorias Secret:) Andreas, Johanna och Alex hämtade mig, sen åkte vi till City gross och handlade dricka och mat. Därefter såg jag och Andreas på Project X, väääääärldens bästa film, älskade den, för klockren!
B
 
 
Bästa inbjudningskortet!!
Fredag 22/6: Midsommar! Var hos Alex och firade, vi grillade, käkade, drack, skrattade och matkomade. Vi satt ute hela eftermiddagen, helt underbart väder, hade fan shorts! Spelade lite spel, land stad, och nått thaispel. på kvällen gick vi till Andreas gård, körde lite kubb, och avslutade kvällen på hans uteplats med historier med massa gamla tabbar. En midsommar helt i min smak :)
 
 
Lördag 23/6: Var på Möhippa! Min kusins tjej. Vi åkte hem till dem i Hornstull och överraskade henne. Söp ner henne lite, sen åkte vi mot stan. På spårvagnen satte vi på på henne ögonbindel och hörlurar med hög musik. Sen gick vi in på Grönan och till Spökhuset, tog av ögonbindeln när hon stod brevid en utklädd läskig kille och som hon skrek och hoppade hahahah! Alla skrek som dårar på spökhuset, skitkul! Vi åkte bergochdalbanan och fick höra ett och annat kul av bruden haha!! Vi avslutade med Langos och spel, kommer aldrig någonsin vinna en stor choklad...... Vi åkte till Fruängen, köpte med oss mat, sen hem till Suzanne och vräkte i oss. Kvällen bestod av dricka, massa avslöjanden, lekar och nakenhet. Asbra. Jag, Claudia och Sandra kuuuutade till bussen vid 1 och hann precis, och min prins på häst (bil) kom och räddade mig i skäris! :)

Long time no see

Hey!
Har inte skrivit för att skit blogg.se appen vägrar funka och jag är inne på vanlig data ca 2 gånger i veckan om inte mindre, hatar data! Aja sen sist har det hänt massa grejor. fick hem allt fint från hemsidan, FedEx kom hit och plingade på fick skriva på såndär maskin haha :) tror jag hängde med Andreas på kvällen.
Fredag 15/6: såg på matchen hos Alex, kollade på when a stranger calls och drack lite god cider.
Lördag 16/6 : var och handlade i Skäris med Andreas, Alex och Johanna, sen åkte vi till Kevins mottagning. Åt grymt god mat och drack gott, hade det helmys hos honom. Han bor ju vid liljeholmskajen så killarna fick för sig att bada, bara för att ta på varann säkert.. kvällen avslutades med en nayef i buskarna, vi bokstavligen grät!
Sön
Söndag 17/6: plugg hela dagen, var på prommis med Andreas på kvällen ute i det fina.
måndag 18/6: gjorde prov, 1 poäng från att klara, bajs. åt spaghetti med köttfärssås hos olssons och sen var jag, Andreas, Kevin och Alex ute på en lååång prommis. Runt bredäng, kampingen, Sätra varv, badet och sen upp igen. Vi satte oss ute på bryggan och hann säga massa konstiga saker på vägen.. Sen prövade vi att gå utan att titta, snea killar!!
 

Citylife

Hellooo.

Det blev stan med babe, han köpte ett par carrera brillor för en del pengar! Fast dom var ju skit snygga på :) Vi åkte till paneng gai efter och svulla i oss mat, för gott. Hatar att tiden går så fort när det är så ljust. Rätt som de var så va klockan redan 10 och läggdags för lille pojken. Jag kom hem och beställde lite kläder, buuu för mig men jag får väl försvara mig med att orangea klänningen är till min kusins bröllop i sommar. MÅSTE SLUTA KÖPA ONÖDIGA SKIT KLÄDER!!!!

 

Weeeey

Idag har jar pluggat och haft ångest över att det var 1 helt år sen vi åkte till Turkiet.
Herregud vad jag är i behov av att resa och koppla bort denna dumma vardag.
Ska iaf till staden nu och äta vapiano med min finaste, han är så go :)

Party everyday

Torsdag 7/6: var på Yossefs utspring, hällde massa dricka på honom och firade. Efter det åkte jag och johanna till skäris och handlade på bikbok, de hade 50% på allt... dumma mig som alltid ska gå loss. Var med Andreas på kvällen en liten stund, vi ses så lite när det är full rulle.

 

Fredag 8/6: skyndade till  Jens utspring uppe på fåfängan, kom tilllslut fram och grattade honom. Åkte till en uteservering i Gamlastan och möte Totte & Robin. Satte oss i solstolarna, drack kalla drycker och njöt. Timmy, Danne, Crippe, Gemma, Nicky och Tommy kom efter också. Åkte hem vid 4 och duschade bort all alkohol. Gick förbi Alex och grattade honom på födelsedagen, sen upp till Yossefs mottagning och åt massa gott. Åt världens godaste tårta hos honom med smultron och dumle! Drog ner till Alex igen sen med dem andra och såg Leos lägenhet, helt perfekt storlek. Vi drog ut rätt sent, hamnade på Amba med Andreas, Kevin, Johanna, Alex, Tanja, deras kusin och Aleksandra. Hade på mig mina JC som dödade mina fötter, men fasen va snygga dom var på. Hade askul med alla och musiken var grymm. Kom hem till babe strax innan 3 och sov gott.

 

Lördag 9/6 : Vaknade vid 11 och käkade frukost, sen somnade vi båda framför pippi långstrump i soffan haha. Slitna människor. Andreas drog och jobbade och jag till Skäris med Ayan och Maryam och hennes kusin. Köpte massa saker till kvällen. Mötte Andreas igen när jag kom hem och åkte till Kurvan för att shoppa lite till, han vill göra av med allt han har på presentkorten haha. Vi båda fick med oss fina grejer, jag köpte bland annat 2 bh i neonfärger. På kvällen åkte jag, Ayan, Mary och Khadra till Camilas hem och fixade i lägenheten med hennes pojkvän. Vi ordnade en överraskningsfest för henne och som hon vart överraskad!! Det var skit kul har alltid velat göra det för någon. Vi åt massa gott och pratade om massa kul, och om att hon snart faktiskt föder(!!) Var hos Mary och såg filmen Chronicles och sket på mig för den var så konstig och läskig, så min fina kom och skjutsade hem mig.

Söndag 10/6 : Slappisdag, mötte en tjejkompis och lånade bort skor, sen promenerade jag från bredäng hem. Mötte muppen och såg på En gång i Phuket som var gryyyyyymm. hahahha va vi skratta!

Måndag 11/6 : Var i skolan och hämtade gamla tentor, sen åkte jag till mammas jobb och lekte med barnen. De var så kärleksfulla och sa att de älskade mig och gillade mig, världens bästa ungar! Tänka sig att de fortfarande mindes mig :D. Gick med mamma till Amanis utspring på min gamla skola Brännkyrka. Kände mig så gammal men fyfan va jag var stolt över plutten. Skrek och hoppade med henne :) Fick reda på ett hemskt besked och talade om det för en vän.. Sen var det glada minen på och dra på mottagning. Så himla mycket god mat som moster och mamma kämpat med hela helgen, åt tills magen sa ifrån. På kvällen åkte jag till Totte och såg Sverigematchen med massa muppar.

 

Tisdag 12/6: Åkte till Kevins utspring och dränkte honom i alkohol, sen hem lagom innan det åskade och regnet öste ner. Var på Stephanies mottagning hela kvällen och åt mat och umgicks med massa människor. Grattis igen vännen :)

I am terrible

Jag suger skit jag vet jag vet men det har varit så mycket att göra nu i en månad och efter måndag är det över, kan koppla av och ta ett välförtjänt sommarlov:) har suttit och dreglat över kläder på en hemsida, bäst av allt, hittade en vanlig svart klänning, helt efter men har aldrig varit ett stort fan av klänningar men känner att det är dags att ändra på det nu! Aja skriver imorn, besos

weeko

1 juni: kunde inte sova på hela natten, skrev tentan i skolan som gick skit.

Mötte lil johanna sen åkte vi till Johannas utspring, grattis igen!

Var på flaket några minuter men fick hoppa ner, när jag kom hem var jag så jäääkla frusen låg under täcket och darrade i timmar. På kvällen åkte jag, Andreas, Matti och Jens hem till hennes mottagning och åt och drack massa gott.

2 juni: Riktig bakisdag, åkte med Andreas, matti och jens till skäris och de käka mat, sen köpte vi med oss ostbågar och cola, för att lägga oss i soffan heeeela dagen och se på film efter film.

3 juni : Andreas hade släkten över för att fira honom, vi käkade asgoda kycklingspett med jordnötssås, och myste med hampus. Den jäveln fick massa presentkort att handla för... På kvällen såg vi Big Brother finalen, rätt person vann, inte för att jag hejade på någon iår:P

4 juni: Babe fyllde 20!! Dagen började med feber, övervann den och åkte till skolan och gjorde en komplettering. Arbetet försvann i en halvtimme, ville bara gråta, men den kom tillbaka och jag skickade in.

Plockade med mig presenter till loviedovie och mötte upp honom. Käkade grillade karrén och åt bakelser, han verkar vara superglad över presenterna av mig, för skorna har han haft varje dag sen han fick dom :D

5 juni: vaknade helt genomförkyld och seg som ba den.

Låg hemma och kurerade mig, på kvällen var det Dannes mottagning som gällde, åt god mat och vräkte i oss tårta. Många vänner va där så jag satt och småpratade lite med den ena och den andre.

6 juni: Mötte Alex, Johanna och Andreas klockan 11, de käkade i C sen åkte vi till stan och gick runt i timmar och mil haha. Kevin kom också, Andreas och Johanna fick med sig massa fint för att de är rich bitches. Det var rätt utplockat i butikerna, lika bra så jag inte gör av med massa pengar! Vi gick runt i kungsträdgården och matfestivalen, fanns massa gott och massa skumt att äta.

Slutade med att vi åt på kungshallarna. När vi skulle åka till Djurgården så satte vi oss i spårvagnen, otur som vi hade så spärrades vägen just av så vi fick gå hela vägen dit. Mötte Aleksandra, Fralle och Tanja, gick in på Skansen, såg Panetoz, och gick runt bland djuren. Kom hem vid 10 och såg sista desperate housewives avsnittet, kan inte fatta att de är slut :( !!!

 

4 juni

Idag är ingen vanlig dag, för idag är det älsklings födelsedag!!:D grattis mitt hjärta, hoppas du haft den bästa dagen eveeer! Vi käkade grillat med hans familj och tröck i oss bakelser och godis och tog det lugnt. Njöt av att solen hälsade på för första gången på en vecka, såg på tv och tittade på när han öppnade paket. Han har massa presentkort att handla kläder för, avis! Av mig fick han ett par airmax 90 och en rose moet flaska:)

.

RSS 2.0