Lamb - My angel Gabriel



Finn mig en bättre låt.
Har förälskat mig i denna, grät första gången jag hörde den.
Självklart tillägnad till min pappa.

Första advent

God kväll. Tänk att det redan är första advent, det är inte långt kvar till jul! Helgen har jag spenderat som så att jag var i gården, sedan med umgänget i ett pingisrum. Igår var jag i stan med Mary och Ayan ett tag, sedan var jag hemma med släkten. Vid 6 tiden mötte jag upp Andreas och handlade gott gott i centrum, sedan gick vi hem till honom och åt middag och tittade på film. Idag har jag suttit hemma med världens halsbränna och hosta, har spelat massa wii och tittat på Ensam hemma med mina syskon. Tror inte att jag ska till skolan imorgon, det är knappt några viktiga lektioner. Hoppas ni haft en bra helg. Det är inte mycket kvar av detta år, tack gode gud!

2

Två män miste sitt liv under en månad. Som står familjen nära. Min egna pappa Nabil  och en av mina syskons närmaste vän Simon U. Min pappa led av cancer, hur länge vet jag inte men prognosen av läkarna fick vi veta under januari månad. Simon led av deprissioner. Den jag tycker synd om är min bror. Han miste både sin far och sin närmsta vän på en och samma månad, han såg sin far till sista andetaget och såg sin vän livlös. Pappa hade aldrig någonsin förväntat sig att dö så tidigt, han hade så många visioner, så mycket kvar att göra och dela med sig. Han frågade mig var vi skulle fira nyår och vart vi skulle resa under sommaren. Han hade saker på gång, men som han aldrig hann klargöra för att smärtan invärtes fick alla hans krafter att försvinna. Simon var ung och hade livet framför sig, men valde att inte se det. Han var den artigaste av sina vänner, och nog den vänligaste. Han hade problem med familjen, pengar och sitt brustna hjärta, dessutom ett hjärtproblem. Vad som fick honom att lämna livet kommer alltid stå oklart, men han var för ung. Han insåg inte att efter varje regnskur kommer solkenet, även om det tar ett tag. Det vi hade gemensamt var att han också mist sin pappa i min ålder, och under begravningen kramade han, gav mig sitt nummer och sa att han skulle finnas där för mig. Men min pappa var 62 år och kämpade för att leva, Simon var 21 och  gav upp sin vilja..

Jag antar väl att de vänligaste och mest godhjärtade dör först

NabilA 1946/07/01 - 2008/10/26 - SimonU 1987/02/23 - 2008/11/29

Vila i frid

Vila i frid Simon U, jag ville verkligen prata med dig om hur känslan utan en fader är.. Men jag vågade inte.
De bästa går alltid bort först, nu är alla dina bekymmer borta. Kan säga att jag vill vara i din position..

.

Jag vill inte lida mer.. Är det mycket begärt?
Varför just jag, varför..

FREDAG!

Hej på er! Skoldagen har vart fyllt med press. På morgonen hade jag datakunskaps prov, sedan redovisning på svenskan. Båda gick bättre än väntat och fick beröm av lärarna! Det peppar en lite. På spanskan fick jag veta att jag fick G-! Vet ni hur överlycklig jag är?! Efter skolan drog jag, Ayan och Camila till Sätra skolan och träffade Inger vår förra mentor. Jag grät för jag saknade allt så himla mycket, vill bara tillbaks mer för varje dag som passerar. Mötte Emilia och Dennis, lodade med dem lite sedan for jag hemåt. Tittade på Vänner, Fresh Prince, Simpsons med syskonen. Nu sitter jag och lyssnar på Boys of summer - Dj Sammy, man får en sommarkänsla av den. Har fått massa inbjudningar om massa saker ikväll, får se vad jag tänker göra. Men ni får ha en super bra fredag! Vi hörs!

Fucking jävla snuthorer

 

Uppdatering

Tjena. Ska tala om vad jag hållit på med de senaste dagarna.

I tisdags kom jag och Emilia hem till mig och åt, sedan åkte vi pulka med Andreas, Martin, Maz efter dem kom Dennis, Timmy, Kevin, Alex och Matti. Vi hade hur kul som helst hahah.

Igår var jag ute med Bejna, Siar, Sibel och Rita ett tag vi pratade och så.

Idag kom Martin och Dennis till min skola och vi lodade lite där. När Emlia slutat skulle vi åka till stan och käka men sedan blev det ändrade planer. Vi lodade en stund i Sätra sen drog jag hem. De är i Kevins pingisrum och jag ska dra dit nu, vi hörs sen.

Hmm..

Hejsan! Skoldagen har gått ganska bra, fick ett gott skratt med araberna i klassen. På företagsekonomin tittade jag och Kristina på filmen Inside man, på en av klassens elevs bärbara miniskärm, hur skön som helst! Jag tittade på vänner också. Efter skolan skyndade jag mig hem för att hinna se Gossip girl som var otroligt nice, och självklart One Tree Hill, mitt nya beroende. Men sviker aldrig OC! Jag drog hem till Andreas och vi myste massor, och gjorde o sa konstiga saker haha. Han försökte leka med gravitationen genom att drick fanta liggandes, inte så lyckat, han fick läsk över hela ansiktet. Om inte det var nog så bet han sönder mina kinder för någon konstig anledning. Kom hem runt halv tio och tittade på 2½ män. Ska ta och plugga lite nu, har redovisning om grekisk mytologi imorgon, hoppas det går någorlunda okej. Vi hörs, bye!

Om mig

Kommer från: Irak
Heter:
Hasna
När fyller du år?
11 maj
Tycker du om någon just nu?
Tycker inte bara om!
Samlar på:
Söta ord
Gröna eller röda äppeln:
Gröna FFS
Vem ringer du när du är arg/ledsen?
Andreas
Vilken tid gick du upp idag?
11
Har du sovit i din egna säng inatt?
Ja
Har du sovit ensam inatt?
Nä, med min nalle som jag fått av pappa
Har du strumpor på dig nu?
Nej
Hur svarar du i telefon?
Aaalå!
Vad ska du göra ikväll?
Nörda lite data sedan sova
Vad ska du göra imorgon?
Skola, plugga, ut förmodligen
 Var vill du bo när du blir stor?
Stockholm, spikat!
Är det okej att gråta?
Ja, oavsett
När grät du senast?
Igår
Vilken årstid tycker du bäst om?
Långt in på våren, solig sommar och snöfylld vinter
Laddar du ner musik och film från internet?
Det händer då och då
Bär du glasögon eller linser?
Nej
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder?
Nä inte det minsta
Har du piercing?
I öronen om det räknas
Har du tatuering?
Inte än
Vill du ha tatuering?
Inge snack om saken!
Vill du gifta dig?
Absolut
Vill du ha barn?
Ja, 4 tänker jag skaffa!
Solar du ofta?
Bara när solen steker
Är du bra på att laga mat?
Ja om jag är!
Gillar du att dansa?
Kan ju vara nice nångång
Hur vig är du?
Ganska
Vilken är din favoritglass?
Magnum strawberry white
Tror du på ett liv efter döden?
Beror på
Bor dina föräldrar tillsammans?
Har bara mamma kvar
Är du morgon eller kvällsmänniska?
Inget av dem för att vara ärlig
Vilken ögonfärg har du?
Brun
Har du någon gång gråtit dig till sömns?
Yes
Är du beroende av något?
Familj, vänner, pojkvän, MAT, mobil, musik
Senaste låt du hörde?
The Rasmus - In the shadow
Brukar du bädda sängen?
Alltid
Har du kysst någon den sista veckan?
Ja, nästan hela faktist, otroligt!
Vem kramade du senast?
Andreas
Var du glad igår?
Ganska så
Sminkar du dig?
Endast vid bröllop och stora händelser
Känner du dig värdelös?
Det händer

Helgen i små ord

Hejsan. Helgen har varit ganska chill och nice. Igår var jag hemma på förmiddagen sedan åkte jag till Skärholmen med Amanie. Fick hem flertal plagg, visar senare. Vid sju mötte jag upp Andreas, Martin och Mazlum och frågade dem om de ville gå till pingisrummet. De ville det och vi for dit och de spelade gärnet. Länge också. Vid tio drog vi hem till mig och spelade wii, de var helt nervösa att någon skulle komma. När mamma kom satt de tysta och fint. När mina syskon kom hörde man knappt ett ord ur deras munnar, förutom Mazlum som pratade med min bror. Vi tittade på massa saker på datorn och pratade lite om allt konstigt, de drog runt halv två.

Idag åkte jag till Skärholmen med Meltem och tittade runt överallt. Hon köpte lite saker och jag hittade en sjukt snygg northface jacka som jag kanske jag köpa. Vi återgick hemåt vid tre och sen dess har jag datanördat mig. Ska snart möta upp dem jag var med igår igen och hitta på något, vi hörs!

Imagine..

Tänk att det snart gått en månad sedan min pappa avled. På något sätt känns det som år för min saknad, men samtidigt som dagar för att man var så van att ha honom vid sig.

- Man förstår inte vad man har för än man förlorar det, är nog det bästa ordspråket. För det är och förblir så helt enkelt. Inga konstigheter.

FREDAG

Tjena. Skoldagen gick otroligt bra. Vi hade talangjakt i skolan som jag och Emilia tittade på och sedan drog och åt. Efter det åkte vi till Cybergymnasiet för att möta Martin, sedan Timmy, för att gå hem till Dennis. Vi gjorde det och spelade massa Wii. Sedan rörde vi oss hem till Kevin med Wii med haha. Knas där säger jag bara, alla höll på som attan, inte nog med vad Martin och jag gjorde. Gick hem vid 5 och bemöttes av ett upprivet köksgolv, vi har vattenskada så det förvånade mig inte. Jag åt mat och pratade för en gångs skull djupt om allt vi varit med om på senaste tiden, vi kom fram till massa vettigt. Det lättade även på hjärtat att dela något med någon som känner likadant. Vid 6 tiden hämtade Andreas och hans pappa upp mig med deras bil, sedan åkte vi hem till dem. Vi myste massa och skrattade en del. Vi lyssnade på massa musik och höll på. Jag hade nämligen med mig rakapparat och när klockan närmat sig 8 kom Martin och rakade Andreas hår, han fick en liten mohawk!! Ska övertyga om att han ska ta bort den haha, eller för att vara ärlig tycker jag det är modigt och coolt gjort av honom att vilja ha en. Efter det nördade sig Martin vid datan och jag & Andreas låg i hans säng och myste på, och tittade på Ultimate fighter på 4sport, tills jag somnade lite halvt. Men det är inte mitt fel att Andreas famn är så skön och varm att ligga i. Vid elvatiden drog jag hem och pratade lite med mamma. Sedan med mina äldre kusiner som var och fortfarande är här. Sen var det bara att skynda sig mot Wii kontrollen och nörda Mariokart gång efter gång, kom etta helatiden! Har även tittat på massa intressanta julklappar till familjen, med flera. Nu lyssnar jag på Incomplete - Backstreet Boys som A har fastnat för, helt söt. Vi hörs väl imorgon då, godnatt!

Det som gör mest ont

När jag kom hem satte jag mig vid datan. Jag kollade på bilder och fick upp på båda mina syskons studenter. Ni anar inte hur brett leende pappa hade på dom bilderna. Jag andades genast tyngre och grät så det skrek om det. Jag vill inte fatta att han inte kommer vara där när jag tar studenten. Jag vill inte ta studenten utan honom. Det är nog det som svider mest. Han kommer inte vara med om det.

Mells b-day

Tja. Dagen i skolan har gått galant. Åkte med Meltem med flera till en kinesisk resturang och åt middag för de är ju Mells födelsedag. GRATTIS SUGAR!! Vi pratade och hade kul. Vid 6 återvände vi hem sedan mötte jag upp Timmy. Vi mötte upp resten av crewet och chillade i gården. Störde Martin massa men han älskar mig ändå. Maz och jag brottades lite, och sedan småmyste jag och A. På vägen hem vare nice med dom haha. Imorn blire zkills me Emilia, Dennis o Martin efter skolan sen vet jag inte mer.

Hola

Hej hej på er. Skoldagen har gått ganska bra, fick hjälp med alla målen till Geografiprovet som jag har imorgon, men jag har dock inte börjat plugga än. Drog hemåt direkt efter skolan och tittade på One tree hill, sjukt grymmt avsnitt. Sedan åt jag, och igen.. och sedan igen. Jag och mina syskon körde Mariokart och jag vann dembåda storslaget! Så Martin måste passa sig hårt. Jag såg precis det gulligaste avsnittet av Vänner, de visade klipp om Ross & Rachels söta stunder, rös utav helvete. Nu ska jag försöka plugga och få in info om stenar och erosioner, fy bubblan vad onödigt! Ses.

Två dagar i en smäll!

Tjena! Gårdagens skoldag var väldigt onödig. Med tanke på att det enda jag gjorde var att surfa på nätet, lyssna på musik och äta på McDonalds. Men med mitt sällskap Johanna var det hur kul som helst. Efter skolan åkte jag till Skärholmen för att fixaett par ärenden åt min farbror, sedan åkte jag hem. Jag var hemma med familjen och honom och skojade massa för det var hans sista dag i Sverige. Vid nio kom Emilia till min uppfart och bad mig komma ut, så jag var med henne, Dennis, Kevin och Viktoria. Vi gick till McDonalds och åt, sedan hem igen. Hemma tittade jag på Oceans 12 med syskonen och farbror, sedan pratade jag och han lite allvar och det blev känslomässigt.. Stannade uppe till 1 ungefär, tog ett långt farväl sedan sov jag.

Idag har skoldagen varit någolunda bättre, jag fick jätte mycket beröm av min idrottslärare, jag lyfte 10 kg i bänkpress haha, och fick vg på en inlämnings uppgift. På spanskan tyckte min fröken att jag jobbat otroligt bra och att jag var jätte duktig, yey! Efter skolan var jag hemma och tittade på massa serier och åt massa smått och gott. Vid halv åtta mötte Andreas upp mig och vi gick hem till honom och vi myste.. Det kändes precis som om man var nykär igen, underbart. Jag hjälpte honom lite med samhällsekonomi sedan rullade jag hem.

Imorgon ska jag ta massor av hjälp utav elever och lärare. Jag har prov på torsdag men tänker inte hetsa mig in i något, då glömmer jag allt. Vi hörs!

Kylan tar över

Tjena. Var hemma ett bra tag och tittade på massa program och sökte på random saker på youtube. Vid sju mötte jag Emilia och vi gick till centrum för att möta Emma. Efter det lodade vi runt i Sätra och pratade om massor. Jag kunde knappt känna mina tår så vid nio drog jag hem. Hemma tittade jag på "In to the blue" och åt hotwings me klyftpotatis. Sen hade jag ett möte med duschen haha. Nu sitter jag här i badrocken och lyssnar på Deeply disturbed. Hoppas ni gjort något under dagen. See ya!

Ta mig tillbaka då det var DU&JAG

Nobody said it was easy, It's such a shame for us to part.
Nobody said it was easy, No one ever said it would be this hard.
Take me back to the start..

Godmorgon!

Hej. Hoppas ni sovit gott inatt för det har jag! Här hemma ska vi äta dolma, oh mums! Vad som händer idag har jag ingen aning om men ska kanske ta en match Mariokart med Martin. Om inte det så kanske jag åker till Skärholmen med någon? Vi får se hur det blir, hoppas ni hittar på något. Bye.

Kändes mer som en söndag

Tjena. Denna dag kändes mer som än söndag än lördag. Jag var hemma hela dagen ungefär, Meltem tittade förbi ett tag också. Vi pratade och spelade oså. Vid 8 mötte jag upp Dennis sen drog vi till Mälarhöjden, där fann vi Timmy, Anton, Navid, Kevin och Freja. Sedan kom Alex. Vi lodade runt lite där sedan åkte vi mot Skärholmen. Vi var i ungdomsgården, det var uppträdanden och sånt, vi mötte även fler av Sätra Boys och Bejna. Vid elva drog vi mot Sätra och grabbarna följde mig en bit hem. Här har jag suttit och googlat, tittat på youtube klipp och chattat runt. Ska ta och sova nu, undrar vad morgondagen har att erbjuda. GODNATT!

"He's got a mowhawk, in the back off his head..
he's got a mowhawk, in the back off his head!"

Torsdag / Fredag

Hejsan. Inga ursäkter på varför jag inte skrivit men nu kommer det. I torsdags var jag hemma sedan kom Timmy och Dennis hem till mig och vi körde mariokart på Wii flera gånger. Sedan kom Emilia och Emma också och vi chillade ett tag hos mig sen drog vi hem till Emilia och nördade oss i hennes säng.

Igår lodade jag i skolan och när jag slutat var jag hemma ett tag med syskonen. Vid 5 mötte jag upp Dennis, Kevin och Timmy, de skulle låna en sak. Efter det mötte jag Andreas. Vi gick hem till honom och myste massa, en vecka sen vi hade setts. Vi tittade på flera Prison Break avsnitt och jag kan lova er att de kommande avsnitten kommer vara otroligt bra! Jag höll på att somna flera gånger men A väckte mig och vi rörde oss därifrån strax efter midnatt.

Hoppas resten av helgen blir lika bra då, ses!

Jag har syndat

Så det skriker om det!

Töntdag

Hej på er. Skolan gick helt alright, vid 12 drog jag Emilia, Martin och Eddie till zkills där de spelade ett tag. Sen åkte jag och Emilia hem till Dennis där vi nördade oss med musik under hela vistelsen, vi drog ut med Timmy, Kevin och Valle men jag frös och gick hem. Här hemma har jag ätit, tittat på tv och kört massa omgångar Mariokart på Wii. Kom på sjukt bra plats! Nu bråkar jag och Martin om vem som är tjockast, och det är by far han såklart! Vet inte vad jag ska göra resten av denna novemberkväll, men jag har prov imorn som jag kanske borde ägna tid åt, vi hörs.

Come on

Hejsan. Skoldagen gick helt ok men fick hem massa läxor och arbeten. Jag har geografi redovisning imorgon om U-dalar vilket jag inte kan ett piss om. Får ta och plugga till mig det, har även prov i spanska både på torsdag och fredag, så dagarna framöver blir lite pluggsamma. Jag är så trött att jag somnade framför datorn idag, sedan la jag mig på soffan och sov drygt en timme, fan va skönt. Men nu är jag hängig. Ska surfa runt ett tag vi hörs senare.

Släpper aldrig taget

Hej. Mötte upp Bejna och sedan Sibel & Rita vid centrum, vi såg timmy och en av hans bubblor träffade mig rakt i ögat, blä! Vi gick till gården och drev massa. Efter det stötte vi på mina syskon och farbror som jag sedan gick hem med. Hemma har jag tittat på massa serier och bara rent utsagt gråtit. Jag får återblickar hela tiden och det tär på mig. Jag försöker hålla tillbaka allt men om kvällarna kommer det ut. Men en sak är säker, jag släpper aldrig taget. Jag kan knappt blunda, jag har för mycket i tankarna. Jag ska filosofera med min tröstande vän, musik. Vi hörs imorgon.

Ge mig..

..En riktig vinter med massor av snö, och snöstormar. Såna som göra att inga tåg kan åka, att man blir tvungen att kämpa sig fram till fots. En sån vinter då man vill slänga sig i en stor snöhög och leka av sig. Fan vad jag saknar Sveriges riktiga mysiga vintrar!


Vecka 46

Hejsan. Hoppas ni inte är lika dystra som vädret, det har redan blivit mörkt, visst är det mysigt, men jag föredrar ljuset. Jag vaknade med värsta magvärken idag, det knep i magen och jag kunde knappt röra mig. Jag tvingade upp mig själv trots det, på vägen till skolan blev jag illamående och ville bara vända hem. Men jag vägrade, jag har lovat min pappa att kämpa med skolan och det ska jag hålla! Skoldagen gick hyfsat bra, hade lugna lektioner. Efter skolan skyndade jag mig hem innan regnet skulle börja ösa ner. Här hemma har jag tittat på Gossip Girl och ätit mina eftertraktade nudlar. Jag har inga speciella planer idag men det dyker väl säkert upp något senare under dagen. Vi hörs.

Tick tack

Hej på er. Var hos kusinen och firade lite, åt massa skräpmat och sedan lärde han mig köra WOW och jag fastnade i ett tag, kände mig som en riktig nörd. Åkte hem vid 8 sedan drog jag hem till Sibel där vi åt potatisgratäng, mums! Kom hem tio och spelade mariokart på wii med min bror. Nu lyssnar jag på en klassiker Gwen Stefani - What you waiting for?

Take a chanse you stupid hoe!
What you waiting for?

Firande

Jag ska snart åka hem till min kusin som blir fjorton idag, och enligt min släkt så blir man också fjortis då. Åh kommer ihåg när jag blev utsatt av dem, till och med mostrar och morbröder! Vi ska fira honom lite och sedan kanske jag träffar tjejerna ett tag, har saknat dem. Ska försöka göra det bästa av resten utav dagen, vi hörs antingen ikväll eller imorgon, bye.

Du&jag



Dessa låtar skulle jag föredra istället.
Läs texten på dem bara

Denbo ft Dalez - alla dagar jag var din



Refrängen har jag fastnat för. Det är inget som har med mig att göra, men en nära vän dock.

9/11

Föresten, två veckor sen från idag förlorade jag min pappa, och typiskt nog så är det farsdag idag. Fan vilket läge jag befinner mig i. Tänk er att vara i ett köpcentrum där det står farsdag överallt, på tvn, radion, nätet, överallt. Bort med det..

Hur mycket det än svider får jag önska alla pappor ett grattis till farsdag, även min älskade pappa.

Helgen är över

Hej! Gårdagen var ganska nice om jag får kommentera. Jag träffade Andreas och vi tittade på 300, sedan zodiac men bytte till chuck & larry. Vi myste massor och pusskalas hade vi också. Vid sju drog jag hem och bemöttes av en taxi som familjen satt i och jag hoppade på. Vi åkte till Jimmy' s steakhouse i Birger Jarlsgatan och åt middag, det var hur gott som helst. Vi pratade minnen och massa om pappas barndom och tänkte tillbaka, men jag fick bita mig i tungan för att inte gråta. Vi kom hem vid elva, då experimenterade jag med min bärbara dator och laddade ner ett gratis program precis som Photoshop, funkar hur bra som helst!

Idag vaknade jag tidigt på morgonen och grät en massa. Det är så att jag har en varböld som bara växer, jag kan knappt sitta eller gå ordenkligt av värken. Jag tog tag i det och fick bort det mesta, men än så gör det hur ont som helst. Sedan satt jag med mamma och pratade om vad vi skulle äta idag, och kom fram till att hon skulle laga broccolisoppa och jag tacos. Så blev det också, det smakade hur gott som helst, både och. Nu sitter jag här och ska försöka utföra ett idrottsarbete som måste lämnas in på tisdag.

Lyssnar på låten Monsoon med Tokio Hotel, jag gillar den skarpt!

Ses.

Here it comes

 

1 : Sätra badet, 2 : Balkongen, 3 : Havrebollar, 4 : Edo 11 år skriver något gulligt om mig, 5 : Dagen pappa gick bort, balkongen, 6 : Innan filmen Troja, 7 : Lyckades ta en bra bild på kära Stockholm, 8 : I väntan på mötet & 9 : Jag lever inte utan mina Pommes!

SEE, jag sa ju att de skulle komma!

Andreas Olsson

..Tack för 15 månader med dig, det känns så himla bra med just dig. Det är så skönt när allting faller på sin plats och att vi finner varann på nytt. Vill ha dig vid min sida resten av mitt liv, det är jag säker på.

Du gav mig frid, i ett liv fyllt av krig. Jag älskar dig!

Det kommer inrullandes

Btw, har ett par bilder som jag ska visa er, det är på allt från landskap till mat. Finner mig i det tillståndet då jag vill fota massor. Det kommer jag lovar.

Take the pain away, please..

Hej. Skoldagen gick jättebra och likså mötet, vi har inte bestämt när jag ska börja men jag vill det snarast. Åkte hem efter det och var med familjen, vid sju åkte jag mamma och morbror för att handla. Kände mig illa till mods. Är så ovan att handla utan pappa, fick bita ihop riktigt hårt, för jag ville bara sitta mot ett hörn och gråta livet ur mig. Jag förstår inte hur känslig jag blivit.. Vet inte om jag ska hålla tillbaka allt, eller om jag ska gråta tills kroppen skriker efter vätska. Jag saknar pappa.. Vill aldrig, och kommer aldrig att inse att min pappa inte längre inte finns, men jag kommer leva med det. Vare sig jag vill det eller inte. Men en sak har jag lärt mig av allt detta. Man lär sig uppskatta andra saker mer, och lär sig att inte bry sig om de små detaljerna, Rim lärde mig det och det är så himla sant. Imorgon ska familjen och farbror åka och äta inne i stan och bara lägga all börda åt sidan för stunden. Sist jag var på resturang med familjen då firade mamma och pappa 22 år i giftermål. Ska inte börja plåga mig själv, men bara genom att uttrycka mig här, så har jag lyckats släppa en del tårar. Det är bara en bråkdel kan jag lova. Vi ses.

Bygg på dysterheten

Hej på er. Gårdagen var ganska nice då jag hade matte på morgonen, sedan rast till 12:40 sedan tittade klassen på filmen Troja, åh va snygg Brad Pitt är! Efter skolan åkte jag hem för att vara med min farbror och prata lite, sedan spelade jag och min broder lite Wii, efter det köpte vi hem skräpmat och åt. När jag ätit mig mätt mötte jag upp Bejna och Rita ute, sedan Sibel också, vi snackade om massor.

Idag var det ganska okej i skolan också. Vid två gick jag hem till Andreas och vi myste massor, vi lagade kladdkaka sedan kom hans mamma med pappas special. Efter att jag var med honom mötte jag upp Sibel och Rita, de ville äta på Mc'Donalds så vi åkte och de åt, sedan kom jag hem! Hoppas er dag varit toppen! Btw har möte med biträdande rektorn i Brännkyrka imorn, hoppas det går bra!! Bye.

Det är svårt att se ljuset när det är som mörkast

Hejsan. Jag försöker verkligen bygga på igen. Igår klarade jag av att gå till skolan, slutade innan 11 sedan drog jag och Emilia till Zkills där Martin, Eddie och Dennis var. Emilia nördade sig med dem ett tag sen drog vi ock käkade. Sen tillbaka en stund igen, sen åkte vi till stan. Vi skulle hjälpa Dennis hitta ett par skor men massa roligt hände på vägen, jag kanske nämner det i ett eget litet inlägg. Jag lämnade dem vid tre då jag skulle dra till bibi (mormor för er som inte vet), och där skulle familjen äta mat i pappas namn 7 dagar efter begravningen. Efter att vi gjort det kom liten del av släkten dit och alla satte igång och pratade. Efter att jag hört av deras tjat ett tag drog jag vid sex tiden. Jag hann vara hemma i ofattbart kort tid sedan drog jag ut och mötte Bejna, Sibel och Rita. Vi tog igen en massa, snackade, mobbade Bejna och hade kul, det slutade med att vi satt i gården och hade relationssnack med Xenia.

Denna dag gick skoldagen ganska segt men jag ska inte klaga. På de flesta lektionerna satt jag och kladdade en massa men lärarna sade inte till mig av någon kostig anledning, de kanske vet något? Jag har i alla fall inte talat om det för någon, inte ens för klassen. Efter skolan var jag hemma med familjen och åt middag och pratade lite allmänt. När klockan närmade sig sju mötte jag upp Andreas som jag nästan inte träffat på 2 veckor. Det kändes skönt och tryggt, men ändå lyckades jag bryta ihop i hans famn..

Jag kom hem runt halv elva och har sen dess funderat på hur svag jag måste vara. Nästan varje kväll går det åt tårar, och dagligen när jag bara har en flashback så rinner en tår ner. Men skrattet jag skrattar kommer från hjärtat, det känns skönt att kunna ha lite kul även om det känns att hjärtat är kapat itu. Trots det är det något inom mig som vill ut, det känns som ett tryck som jag håller tillbaka. Jag ska fortsätta hålla tillbaka det, för jag förmodar att det trycket är för stort för mig att hantera.

Ska ta och sova nu, godnatt på er<3

-

Hej. Ville bara säga att veckan har inte varit så händelserik. Har bara varit på minnesstund, cermonin och begravning. Sedan spenderat tid med mina kusiner från England. Det var ganska skönt att vara med dem för man kopplade bort händelsen, men nu när de åkt har depressionen börjat för min del. Jag vet inte om jag ska till skolan eller inte men det kanske är bättre för jag kan tänka på annat där. Vem försöker jag lura? Kan inte tänka på annat, bara min pappa och på hur mycket jag saknar honom. Han har varit borta i en vecka och femton timmar.. Men jag ska försöka lyfta mig själv. Är tacksam över all hjälp jag får och allt stöttande. Aja får fortsätta tänka på om jag vill gå till skolan, har bara två lektioner, datakunskap och engelska. Ska laga lite kvällsmat nu, bye.

.

RSS 2.0