Invigning och halloween

Vi segade på morgonen på lördagen och segade, sen drog vi till systemet lite fort och promenerade hem i solen. Körde lite på spåret och firade en V75 vinst höhö! Efter att vi käkade middag åkte vi till friends arena på kvällen och såg på invigningen, mammas körgrupp var med Tommy Körberg, vilken grymm arena och artister, vi va supernöjda med lysrören man fick haha, nä skämt åsido, de artister som var med var jätteduktiga:) när allt va slut fick jag skjuts till min kusins Halloween fest. Alla var döööfulla av tequila med sina outfits hahah askul! Vi dansade till gangnamstyle och thriller hhah. Idag har jag, kusin och bror tittat på kniven i hjärtat, gymmade även med Johanna och och pratade en del, solsidan är obligatorisk idag men det är även plugget och nu ska jag återgå....

Fantastisk helg!

Hej! Har haft en underbar helg, hoppas ni haft detsamma. Jobbade med mysiga ungar och pysslade inför Halloween. Åkte sedan hem och gjorde mig i ordning inför kvällen, mötte hjärtat och åkte till söder för att käka mat. Åt min första pizza ever, den va rätt okej faktist. Vid 11 kom Hampus och John för att hämta upp oss och dra på äventyr. Vi åkte till flottsbro, sen till världens håla i Tumba, asläskigt!! Med musiken i högtalaren och diggandet färdades vi vidare till Solna och nya arenan. Efter det skulle vi äta på Max i närheten, och smarta Hampus låser in sina bilnycklar haha! Vi hängde på Max i över en timme tills bärgarn kom och låste upp dörren, vi åkte lite till sen till donken innan vi däckade i sängen.

26/10

4 år sen jag såg ditt ansikte idag, du är min ledsagare, hjälten i alla sagor, kommer aldrig göra dig besviken. Saknar dig <3

You have to be joking me

Nån måste driva lagom mycket när det kommer till vädret?! Har trots det haft en bra vecka, skola, hem till kusin och käka lunch sen gymma med båda johannorna. Tisdag blev jag spontant med vinterjacka, sen mötte jag Yohanna och tränade mage. Mötte en nytränad Andreas, duscha, åt flied lice från paneggai som har nya ägare(?) såg på soa och myste hela kvällen:) i onsdags vare bara plugg, lagade lasange också. Igår gymmade jag igen med johannorna, vi tog en promenad, kötta benen sen hem och plugga. Morgonbittra jag är på väg till jobbet, inte okej såhär tidigt...

Måndag igen..

Helgen är över, omw till skolan nu, som tur slutar jag 12 idag, så jag kan åka hem och soova höhö. I fredags åkte jag med the Olssons och käkade på ett italienskt ställe vid gallerian, tog en asgod pasta pesto. Mätta och belåtna rullade vi till chinateatern för att se på dirty dancing, trodde musikalen skulle va värsta floppen, men jag tyckte den va asbra, killarna hade dock inte samma åsikt haha. Vi åkte hem och myste bort kvällen, och självklart somna till en film.
På lördagen vaknade björnarna och skulle käka frulle, slutade med att vi hade regnstövlar och korgar i händerna. Vi åkte och plockade trattisar i Salem, det var askul att bråka om vem hann plocka de största först! När vi fyllde korgarna och började frysa, så åkte vi till Farsta centrum och fikade, sen gick vi runt i butikerna där, och slutade hos Terese på stadium och kollade skor:) sen vare long way home, rensa svamp och mysa framför brasan tills vi nästan somnade. Blev svampmackor till middag, sen lite mosande, därefter åkte jag hem till Johanna för att fixa oss och föra, sen möta Emma och Marc i stan och gick till livingroom. Vi drack och dansade i våra oktoberfest hattar, min bästa bästa bästa hämtade upp mig och fick mig på bra humör:) igår så segade jag hela dagen, lagade och åt god middag, såg på solsidan och Batman och pluggade.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/400748/images/2012/pic_5084fcbcddf2b373fe003967.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/400748/images/2012/pic_5084fd7ee087c3229e666058.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/400748/images/2012/pic_5084fd81e087c3229e666059.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/400748/images/2012/pic_5084fd8be087c322c2c8e7f9.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/400748/images/2012/pic_5084fd94e087c3228710a8bd.jpg" class="image">

Study till you die

Hej! Har pluggat asset av mig och varvat det med träning både onsdags och igår, hade tenta igår på eftermiddan, det gick väl helt okej, svarade på allt, var säker på 80%. Såg intouchables med min bror igår, bästa filmen ever! Det är en verklighetsbaserad film, inget Hollywood happy-drama-happyending, den va grymm rakt genom, se den :) har städat och fixat med mig själv, ville önska alla en trevlig helg, för jag vet att min kommer va allt ifrån lugn!:)

We can do it

Hej!
I måndags var jag i skolan på seminarium, sen mötte jag Johanna i stan och följde med på arbetsintervju, sen mötte vi upp Yohanna och gick runt i skäris. Därefter gymmade vi bort timmarna, kom inte hem förän halv 9! Slappade resten av kvällen. Igår vare plugg hela eftermiddagen, mötte Andreas efter och myste med honom:) vi såg på soa, åkte ock köpte lite gott på Ica till fotbollen. Vilken match! Sjuk jävla vändning, dagen slutade med glada miner kan man lugnt säga haha!

Oktoberbeerpongfest

Lördagen va awesome!
Hjälpte mamma att städa sen drog jag hem till Andreas. Vi passade på att promenixa till skäris när solen sken så fint. Gick runt i butikerna och han köpte ett par jeans på johnells som förövrigt va astrevliga, sen köpte vi lite ingredienser till middagen och lite gottgott och vandrade hem igen. Vi lagade en riktig gourmet middag haha, ugnsbakad kycklingfilé med vitlök och chili, råstekt potatis och svampsås, fan va gooootttt!!! Vi gick över till chillbergs på kvällen och körde ölspelet, blev helt tankad.. Vi dansade till gangnamstyle och körde mariokart, Nicklas puffade kanel och Matti jonglerade citroner och häxblandade drinkar. Riktigt jävla lyckad kväll när man vaknar med brännsår på armbågarna och smärta i nacke och huvud hahah, herregud vad jag inte kan dricka alkohol! Andreas skedade med papperskorgen och det enda jag tänkte på när jag vaknade var toa-vatten-donken. Vi åt frulle, såg på transformers 3 sen somnade vi i soffan ett bra tag. Vid 5 åkte vi till donken för att käka och fika. Såg på solsidan och drev med farbror Mario, nu pluggar jag hööhöö, skön helg, imorn äre måndag, bara 5 dagar till nästa helg!:)

Fridag

Tjeeena mors!
Bra helg, jobbade med mamma i fredags, barn är bäst! Lekte hela dagen lång haha, krävs så lite för att få tillbaka så mycket:) mötte Yohanna och Danne i skäris, vi gled runt i butikerna, sen kom även Dennis och vi gled lite till, på kvällen gick jag hem till Yohanna på dejt och såg på x-factor och bakade kladdkaka, tassen kissade på mig för att han tyckte det va så skönt när jag klappade på honom.... Sen gick vi till Johanna lite fort och catchade upp. Såg på dear John som är föööör bra, blev lite väl sentimental och förenades med en trygg famn strax efter 02.00. Vi pratade medan vi promenerade nästan ända fram till klockan 4.

Tis-tors

Hej!
Tisdagen spenderades i skolan, det var en låååång seg dag, klockan gick aldrig.. Aldrig vart med om något bättre för efter skolan stod en Johanna utanför och hämtade mig! Guuuuld. Vi åkte hem till henne där hon bytte om och jag slöa sönder vid tvn, sen vare bara att ge sig på maskinerna på gymmet! Vaknade igår med världens träningsvärk. Även gårdagen ägnades åt skolan, skrev projektarbete med några andra i klassen om RFSU. Köpte lite nyttigheter på pulsen med Maria efter sen åkte vi hem. Gick ut på promenix med johannorna i vinterjackorna och Svea. Ångrade att jag inte tog vinterjacka också, det var iiiiskallt! Vi gick längs sätrabadet och varvet, såg solnedgången lite romantiskt och skrattade åt massa tabbar och historier:) Sen sprang vi alla hem eller iaf jag och hävde i mig mat haha. Pluggade resten av kvällen och såg på greys. Idag hade vi redovisning, nerverna käkade typ upp mig. Svor i första meningen så alla gapskrattade, tyyyypiskt! Men skönt att det är över och att arbetet är inlämnat. Fick ett avi från posten i måndags och hämtade paketet idag, det var min bror som skickat lite saker från Bali och ett vykort, ååh saknar honom.. Gymmade med Johanna, körde slut på mina ben, kommer garanterat gå som en pingvin imorn! Älskar att vi båda stirra på samma snygga rumpa hahahah! Har latat hela kvällen och sett på 50 first dates, och nu ska jag sova för att vakna till väääärldens bästa dag, godnatt :)

What i've done

Hej, har varit rätt dålig på att skriva dock bra på att slappa! I måndags gjorde vi grupparbete i skolan, sen åkte Maria med mig till hallunda där jag hämtade min missoni cardigan, den är så fin. Gick runt lite där sen home to shower, på kvällen hämtade Andreas mig och vi åt på vappis, nomnom. Gott sällskap och bra mat, blir inte bättre! Pratade och glufsade samtidigt, sen åkte vi hem till honom och myste innan vi drog på bio och såg taken 2. Dumma som vi är så valde vi samma biograf igen och det strilade i början, vi spydde nästan av att höra introt 100 gånger, men sen när den gick igång var den grym! Inte en lugn minut, och den lurar en lite, eller iaf oss. Kom hem strax innan midnatt och somnade med ett leende.

8/10

Hjärtat är på rätt plats igen, och dunkar som det ska. Jag älskar dig min allra finaste, tack för all kärlek <3

V 41

Hejhejhej!
Helgen har varit aweeeesome även fast det inte vart som tänkt. I fredags pumpade jag och Johanna bort massa kalorier, sen gick vi runt i skäris och fick med oss lite plagg. Mötte Andreas och åkte till Tumba och åt på en pizzeria där, maten är fan lika bra som på restaurang där!! Tog en pasta med kyckling och soltorkade tomater och Andreas tog canneloni. Vi åkte därefter till heron och hämtade ut biljetter till taken 2. Vi var rätt tidiga så vi körde lite airhockey, det blev 1-1 och nej jag fuska ej hahah! Filmen startade aldrig, lite konstigt eftersom det var premiär, men vi fick ju 4 biljetter som ursäkt:) det blev istället mys hemma hos Andreas.
Lördagen var verkligen en slappisdag, segade hela dagen med honom, lagade mat och såg på tv, vi sov bort stora delar av dagen också, björnar i ide :) igår tog jag och Johanna en pw till gymmet, krossade magen lite, sen plockade vi med oss Matti från killgymmet och tog en pw till sätrabadet i solen! Resten av dagen bestod av plugg, solsidan och adventureland.

Då var det dags igen

Hej! Sitter på bussen till le gym.
I onsdags bakade jag och Andreas stora lass med vaniljbullar och endast dem, Andreas request! Myste framför tvn och glufsade bullar. Igår var jag och latade hemma, såg på tv, lagade mat, städade hela huset, såg på step up. Såg även mig själv i tv höhö, fråga Olle publiken med Johanna och massa andra:) idag har vi jobbat med ett grupparbete hela morgonen och nu ska jag möta Johanna och maskinerna!

Buuurn

Hallåå!
Haft några bra dagar här. I måndags fick jag ryck och skrev i timmar, massa massa ord. Åkte och gymmade med johanna, en låååång powerwalk och brände massa fett, på kvällen blev jag nostalgisk och kollade genom min gamla mobil :') såå många roliga bilder, videos och sms som man glömt! Igår var jag i skolan på lektion, sen på gymmet och körde 40 min cardio och lite på smith maskinen för första gången, asnice träningsvärk i röv och ben!! Lagade tacos med brodern sen mötte jag upp el johannos, vi va på heron och fikade och babblade i timmar, sen på djursjukhuset och träffade sötaste djuren!
Idag har det varit skola hela dagen lång, fast det är rätt intressant, om folkhälsan och alla fördomar som hör till. Fick sluta en halvtimme tidigare, åt lite stuvade makaroner med falu, å nu ska jag iväg igen, hejpa!

This is how it's done

Denna dag har också vart kul, trots att det är söndag. Började med att städa at home, sen blev jag hämtad av Andreas, Matti och Emma, vi åkte till Solvalla och såg på trav! Har aldrig tyckt om att se det på tv, men det var awesome live, förstår varför Andreas ville visa mig det! Vi bettade lite småpengar, och Andreas och jag körde en tvilling, jag valde hästarna, och trodde det var kört när Andreas reser på sig bakom mig och säger jaaaa hasna den gick in, vi vann!! Gissa hur glad jag blev när jag valde vinnande hästarna:D 713 kr fick vi ut, haha jag som blir glad när jag vinner 1 krona... Hur som helst, var lite extra glad resten av dagen, kul att se på hästarna och heja på dem. Vi åt på Max och såg planen lyfta och landa, nice utsikt! Åkte hem till Andreas där han vunnit 2770 kr TILL som var helt oväntat, duktig grabb! Vi åt lite med hans föräldrar, fixade och donade med åkes iPhone, och drömde oss bort i lägenheternas värld. Längtar!! Kom hem lagom till att se på filmen knight and day med mammsen:)

Laughter

Hallå hallå!
Helgen har verkligen varit något, i fredags mötte jag Andreas och låg i fåtöljerna vid kaminen och myste, varmt och skönt, tog det så lugnt som det bara gick. Vi åkte och köpte cola och chips, svullade och såg på skavlan sen Soa, så jäkla sorgligt:( satte på nya Johan falk filmen, men vi båda somnade sött och missade heeela filmen haha. Vaknade helt utvilade på lördan och gosade bort hela morgonen med massa kramar och skratt:) Matti och Emma kom och såg på travet, Matti valde att ta ut "vinsten" i förtid och poppade champagne haha. Vi alla chattrade på en hel del, kul kul! Jag och Andreas lagade specialare till middag, går aldrig fel!! Smakade himmel! Pasta, kyckling, grädde, starka såser= fullträff. Vi glufsade i oss framför Harry Potter och låg i matkoma och såg på TV tills det var dags för mig att gå hem i regnet... Fick låna en mössa som räddade håret! Åkte med ayan för att fira makis födelsedag, vi var 9 pers som åt på fridays. Kan aldrig bli tråkigt med gott sällskap, skrattade tills det sved! Vi åt god mat, hon fick en sång av personalen och vi drev med ayan utav helsike. Bra kväll, somnade gott med mobilen i handen haha...

.

RSS 2.0