Bowling

Ikväll blir det bowling!
Vi är rätt många som ska lira det ikväll, hoppas det blir alright :)
Jag "sportar" ju haha.

Sportlovet startar sportigt

Hej!
Idag så var jag i Skärholmen C med Johanna, Emma, Ellan och Johanna W.
Vi gick runt, de åt lunch, sen fikade vi efter att de köpte saker.
Jag, Johanna & Ellan åkte hem till Johanna och gick ut med hennes hundar som sprang bort. Ellan och jag omringade ena hunden, och Johanna kom bärandes på hennes söta Svea. Vi spelade Mario Kart, och Johanna lagade en kycklingpaj i micron till mig, och pizza till henne och Ellan som vi svullade i oss. Vi gick upp med Timmy och solade en stund, har fått lite färg på min vinterbleka hud.

Somebody told you how much I love you

Söndag

När man är ledig, så är söndagar alltid asnice!
Började med att jag och Andreas låg och segade, sen hämtade Alex & Johanna upp oss, och även Ellan, så åkte vi till Heron City och åt gyros <3 och Johanna tog en sushi. Hjälpte Andreas välja nya hörlurar att köpa på Media Markt, sen åkte vi till Sätra och solade solarium. Därefter var vi tjejer hemma hos Johanna och spelade Mario Kart och snackade om olika saker. Vi gick upp till centrum och mötte Timmy, Emma & Dennis, som gick till Redline. Johanna åt på pizzan och jag sällskapade, vi pratade om sommaren, om resor, husvagnar och bilar, åååååååååh! Hon åkte till Alex jobb, och jag gick till dom andra. Vi satt och pratade om lite roliga saker som hände igår, och tabbar och lite sånt, Yossef & Johanna W kom också efter ett tag. Emma köpte cigg och snus, hon fick gratis snus också hahah, hon är så rolig den tjejen!

Födelsedagsfirande

Nu är emma 18 och dösnygg!

Igår så var festen jättelyckad, DJn spelade jättebra musik, och vi dansade bort hela kvällen. Emma va så söt och full, och hon sprutade till och med dricka ur munnen på sin syster hahha:D Jag hade hur trevligt som helst, men killarna hamnade i tjafs och bråk som gjorde oss tjejer oroliga.. Vi stannade givetvis på donken och åt, sen hamnade jag och Andreas i sängs 4 på morgonen. Innan det råkade jag spruta läsk över hela hans skjorta och hans golv hahah! Mer bilder kommer upp under morgondagen, måste ladda upp dem.

18

Emma Ida Louise Johansson
Just nu är vi och firar Emma som fyller 18.
Det kommer bli hur kul som helst är jag säker på!
GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN GUMMAN! ♥

Pratymode on!

KEEP ON RISING.
Tagga till!

Svullokväll

Gårdagen spenderades hos Andreas.
Duschade, fixade håret, såg på Big Brother, Andreas har köpt så man kan kolla hela tiden.
Johanna & Alex kom vid 10, vi svullade som fa-an. Vi hade 3 påsar chips, cola, blue keld, 2 dipp och Ben & Jerrys. Vi låg och såg på Wedding Craschers, killarna somnade, då satt jag och Johanna och snackade, och kollade runt i nätet. En riktigt mysig kväll.

Rocketeer

Helgen är nice

Hej.
Var i skolan med underbara tjejerna idag, de är så fina, vi kom överens om att ses på lovet. Trivs så bra med dom alla. Vid 3 mötte jag Ellan och Timmy, och vi åkte till Skärholmen och köpte Emmas presenter, hoppas hon blir happy :D Drog iväg och handlade med mamma och bror, och kom hem med massa kassor, sen åt vi. Vet inte vad som händer härnäst!

YEEEESSS!!!

Förstörd är bara förnamnet

Hej.
Jag orkar inte ens dra genom min dag.
Igår så gjorde jag och Andreas pannkakor i stora lass till middag, sen bar det hem för att fixa mig. Drog ut på krogen med Kevin och Emilia. Vi var först på Soap bar, sen Entourage. Minnesluckor har jag massa av, men minns att jag träffade på Nathalie och Marta från min klass och pussades med dom och dansade, hahah. Idag kunde jag inte ens ta mig upp för att laga frulle, åt typ vid 3, tröck i mig smärtstillande och tabletter som hjälper mot illamående sen sov jag, och vart helt död. Lagade shnitzel med mamma, och därefter vaknade jag till liv. Mötte mitt hjärta, rakade hans hår, myste, såg på TV, och sov.

The week is almost through

HEY!
Happytimes, ska bara slappa i över 10 dagar nu :D
Idag så var jag i skolan och hade rätt roliga lektioner, somnade dock på svenskan när vi tittade på film. På vägen hem med Melina och Anna, så stannade tåget i 10 min för att någon på tåget innan hade dragit i nödbromsen. Aja, kom till Liljeholmen, klev på Norsborg tåget, men hon i högtalarna sa att den bara åkte mot Axlesberg, gick av i Aspudden, väntade på Norsborg. När jag gick hem, så kom en taxi utanför Alex, och det var hans bitterfittiga granne som gick av och tog all plats, så var tvungen att vänta på att taxin skulle röra på sig tills jag kom förbi. Kul jag hade det va? Är ändå på superhumör :)

Framtiden är här

Hade lektion via facebook med min lärare idag..
Vet inte vad jag tycker om det, men det går haha.
Han skrev frågor på sin logg, som vi skulle svara på kommetar fältet.

MATBLOGG

Min middag idag.
Frästa potatisar, köttbullar, creme fraiche och körsbärstomater, mm.
Det börjar bli en matblogg, nej skojar, ville bara visa att jag var ganska duktig idag.

I want to break free

Är ledig på torsdag, vilket innebär att jag bara har 2 skoldagar kvar till lov. Fysatan vad skönt. Har bara en filmrecenssion att skriva, sen är jag fri från skolan ett tag. Det är som lugnet före stormen, fast utöver det så har jag jättemycket att se fram emot inför lovet. På lördag så har Emma sin födelsedagsfest, som kommer bli storslaget. Har lovat tjejerna i klassen att dra ut på krogen innan skolan igen. Ska ta det lugnt, sova hos hjärtat, köpa en snygg sommarklänning som jag hittade på h&m häromdagen. Jag måste baka ihjäl mig så jag inte har suget på ett tag, och se till att börja träna, eller liknande iaf..

Fruktsallad

Idag skar jag massa frukt och slängde ihop en fruktsallad.
Det var flera år sen sist, fast syndade lite och hade i 2 matskedar glass.
MÅSTE bättra mina matvanor, jag äcklas av mitt inre.

H&M

Åh denna outfit var så fin!!
Tunikan och shortsen kostar 199 kr varderna.
Är helt såld.

No time

Hej!
Igår så var jag aldrig inne på datan, eller jo typ 5 min för att fråga tjejerna från klassen om hjälp med en fråga som jag hade problem med. Mötte iallafall Andreas efter skolan, vi åkte hem tillsammans. Världens bästa kväll. Vi åt med hans familj, såg på TV, pratade om massa småsaker, och hade det skönt ;) Idag så har jag mest hängt med tjejerna från klassen och snackat, haft ett läxförhör, och slutat 1.

Big Brother

Vad tyckte ni om kvällens avsnitt?

Det är spännande att se vilken röra som kommer kokas ihop.

Början är alltid kul, för då är alla snälla, och vänner.

Inte så mycket själv?

Shobrevadhanderyao är min kusins pojkvän Johans blogg, om deras liv i L.A.
Askul att läsa, fast bara om man har kännedom om människorna har jag för mig:)

If I said I want your body now, would you hold it against me?

Musikvideon kom precis ut.
Jag tycker den är så b!!! men sista 1:30 var bra,
hon gjorde reklam för sina produkter i början, wierd....

Saturday

Gårdagen dåra.
Satt hemma och segade näst intill hela dagen, kollade på flera filmer, Stockholm Boogie, Stomp the yard, melodifestivalen, Petsson o Findus haha. Vid 10 mötte jag Andreas, vi gick hem till honom och tog det så lugnt som det bara går. Åt wienerpekan och ostbågar, såg Dum och ännu dummare, somnade intill hjärtat och sov skööööönt.

Stockholm Boogie

Den gick nyss på TV.
Så klockren och bra film :D

En full Leo, och gott snus

Igår så var vi alla hemma hos Leo, som var så full! Roligt full då han spelade gitarr, sjöng och dansade jätteroliga danser. Alex hade med sig tobaks och nikotinfritt snus som jag stoppade i käften, det luktade och smakade muffinscitron ni vet? Gott men torrt. Vi låg och såg på Fight Club medan Leo dansade och hade sig. En seeeg kväll, gick hem strax efter midnatt.

Slipknot kommer hit!!!!!

Ett av mina absolut favoritband kommer till Stockholm och spelar under Sonisphere festivalen. Slipknot. Detta band har seriöst hjälpt mig överleva. Mitt liv bestod av inget när min pappa gick bort, och jag vände mig till vad jag trodde var arg musik. Fel. Texterna som de skriver är guld, de är så fina, de går rakt genom hjärtat. Allt är inte skrik och headbang, Corey Taylor har en underbar röst. Basisten Paul Gray avled förra året av överdos, och nu har bandet förhoppningsvis tagit nya tag. 9 juli, då ses vi ♥

Surprice

Väska Svart 299 kr
Mötte hjärtat i Skärholmen, fick skjuts av Danne som gjorde världens usväng för min skull, helt snäll! Mina tabletter finns inte i hela Stockholm, kul... Vi gick runt, och Andreas sa att vi skulle in på Lindex, han överraskade mig och sa att han skulle köpa mig den väska jag ville ha :D tack igen bo! Sa hej till Johanna som jobbade, sen så åkte vi till Ica Kvantum och handlade med hans föräldrar. Vi åt pappas special hemma hos dom, sen hämtade Leo upp mig och Andreas och vi åkte till systemet och köpte dricka, jag köpte ett Bamse läppsyl :) stötte på alla killarna där som också köpte dricka, så ikväll blir det förmodligen att dricka, men har ingen större lust.

September

To do list

Idag ska jag städa, duscha och fixa, hämta ut tabletter, äta, pusta ut, och hitta på något kul för det är FREDAG :D

No update

God kväll!
Har inte suttit vid datan så mycket idag, så jag har inte hunnit skriva något.
Hade iallafall prov i Historia, det var så skönt och avslappnande, vi var bara 3 i klassrummet, och läraren tog det lugnt, drack kaffe och va inne på datan, då blev jag automatiskt själv lugn, och presterade bättre på provet. Kom hem och åt pasta med pesto som bror lagade, sen mötte jag Andreas, vi gick hem till honom och segade. Han är sjuk så jag hade inte en större lust att mysa med honom då jag redan varit sjuk 2 gånger på en månad, inte okej!! Vi gjorde rischoklad, och såg på TV resten av kvällen. En "ta det chill" kväll med andra ord. Nu är det helg för mig :D
Enklaste och godaste någonsin.
Blockchoklad i vattenbad, 1 msk olja, rör ner ca 10 dl rispuffar (cornflakes går också, asgott) man ska röra ner så mkt tills all choklad "sugs" upp. Sen klicka på bakplåtspapper, låta det stelna en kort stund, sen klart!

I don't get it

Fattar inte hysterin kring denna klänning?
Den är från H&m och kostar 399 kr.
Klänningen är knälång, inte så tilldragande?

mm mums

Tydligen så finns Coca Cola receptet som varit hemligt så länge, på internet.
De skrev alla ingredienser till en tidning för över 100 år sen, som några nu hade.
Det finns kanel och nejlika i?

Halva veckan avklarad

Hej på er!
Skönt att halva veckan är avklarad.
Gårdagen spenderade jag hemma, jag pluggade, lagade min favoriträtt spaghetti & köttfärssås som jag fick massa komplimanger för igår. Pluggade ocg såg på TV resten av dagen, inte så mycket mer än det. Idag så gick jag upp 7, det var en kamp, men jag klarade det. Såg på LA confidential, lektionerna var ganska intresanta idag, fast några töntar satte på brandalarmet igen (igår också), och alla var tvungna att gå ut i kylan.. Åkte till skäris med Camila, Yassar och Meri efter skolan och gick runt ett tag, höll i pengarna.

Lindex

Väska BrunVäska Svart 299 kr
Denna väska från lindex vill jag ha!
Älskar när det är klassiskt men snyggt när det kommer till accesoarer.
Har lite ont om pengar just nu för jag sparar, har faktiskt skrapat ihop en rätt okej summa.
Väskan kostar 299 kr.

Högskoleprovet

Har skrivit in mig i högskoleprovet, shit!
Måste plugga gärnet. Vet som sagt inte om jag ska plugga vidare, men har högskoleprovet som en meriterande hjälp. 2 april är det.

My boo

Igår mötte jag upp Andreas.
Gick hem till honom, och när jag klev in i hans rum, var det fyllt med levande ljus, och en rosbukett, kunde inte inte blivit finare. Vi laddade upp med chips, ostbågar, dipp, vaniljhjärtan, och massa kärlek. Vi låg och pratade, kom överens om saker, hade det jättemysigt, och smexigt hehe :)

Lördags med Emma

I lördags var jag och min fina Emma i en erotikbutik och hade oss.
Vi fick med oss lite saker, hon köpte ett ägg som hon sa funkade otroligt bra, förklarar sen.
Vi är så sjuka jag och världens bästa Emma, vi gör och säger saker som är galna,
men för det älskar jag henne, för att vi kan vara så knäppa ihop :)
Emma Ida Louise Johansson

Glad alla hjärtans dag

Hoppas ni firar det som ni känner för.
Tycker dagen är ganska överskattad, men för det så har jag varje år under denna dag råkat ut för något illa. Iår var inget undantag, fast det är något vi lämnar åt sidan. Har köpt lite gott, ska äta och sega idag.

Nedräkning

12 dagar kvar till lov.
10 veckor kvar till mösspåtagning.
69 skoldagar återstår.
4 månader kvar till studenten samt turkiet.

H&M

Fin klänning som är slutsåld på hemsidan.

Games

Hejsaaan på er alla glada!
Igår så mötte jag upp Emma i stan, och vi gick till en rolig butik, kan inte skriva mycket mer om det förän efter alla hjärtans dag. Vi satte oss på Sandy's i någon timme och snackade om allt som rör livet. Åkte hem och käkade, sen hämtade Alex upp mig, och i bilen satt även, Johanna, Andreas, Kevin, Leo & Totte. Vi köpte lite gott på City Gross sen åkte vi hem till Felix och spenderade kvällen där. Jag och Johanna spelade Ali Baba och Rappa Kalja med några tjejkompisar till mig som också var där. Sen gullade vi med chihuahuan Theo, och labradoren Vilma, så söta! Vi spelade därefter slav & president till hemgång.

Born this way


Lady Gagas nya låt, inte lika galen som låtarna som kom ut förra året.

Yesterday

Hej!
Igår var jag och Liljohanna hos Johanna och pratade och sånt.
Vid 9 mötte vi Ellan, Timmy och våra boys, och åkte mot Fruängen, vi var på en killes födelsedagsfest. Först var det ganska dött, men efter några glas alkohol blev allt genast roligare, fast det är alltid kul med mina fina vänner :) Vi åkte buss till Skärholmen för att komma hem, och killarna kunde inte sluta sjunga i kör hahhah, det var kul! Kom hem och kunde knappt sova, var genomfrusen, låg och darrade i en timme innan jag somnade. Vaknade helt efter imorse, och skulle ta en D-vitamin tablett, såklart spillde jag ut hela skit burken, orkar inte...

Ramlade och slog mig

Påvägen hem, så ramlade jag, och slog i knät på isen, det gjorde så ont!!
Tjurade på vägen hem men har inte skadat mig så hårt egentligen haha.
Åt precis entrecote med potatis, och efterrätten som jag trycker i mig nu är smoothie och dumle!

H&M

Köpte med mig en jeansjacka idag.
Hade presentkort på 200, och la till 100 för att få den.
Nu gäller det att vänta in våren :)

Hade ingen spade med mig

Hej.
Det var en helvete att ta sig till skolan idag.
20 min tog det att gå till Centrum och vi var bara 7 i klassen.
Vi experimenterade på naturen, och hade kul ändå typ.
Var i Liljeholmstorget en stund med Ayan också :)

Snöbollskrig

Gick till Andreas, och kämpade emot vädret.
Vi låg och pratade, var allmänt störda också.
På vägen hem hade vi snöbollskrig, det hettade till några stunder!!

Kan vädret inte bara bli bättre?

Bild från när jag var i Egypten för 3 år sen, på jullovet.
Orkar inte tänka på att hålla balansen, eller se mig för vart jag än går hela tiden.
Kylan som piskar en i ansiktet är bara obehaglig, och snön är väldigt uttjatad. Vi har haft snö i 3 månader nu, det borde räcka för denna vinter?

Good times

Hey.
Var i skolan och segade idag, fick resultatet på naturprovet som jag gjorde förra veckan, fick MVG! :D Var den enda i klassen som fick det också. Jag gick runt med världens leende, och allt kändes för bra, så jag och Ayan drev hela sista lektionen och störde allas konsentration, ibland är jag elak. Skulle till stan, men vädret var för motbjudande, så jag skyndade hem, bytte om till mysiga kläder och såg på OC.

Mean Girls

Mean Girls Poster
Ser på Mean Girls, älskar denna sorts tonårsfilm.
Hur kul som helst att se på. Lindsey Lohan, Rachel McAdams, Amanda Seyfred och Lacey Chabert spelar så otroligt bra, och är bara för snygga :)

Gina Tricot

Tre fina väskor från Gina Tricot.
Lite mer stiliga än vad de brukar ha.
299 styck.

Celebrate life in the best ways

Igår så mötte jag Andreas på bussen, vi åkte och åt i Skärholmen.
Det blev en supergod penne pollo för min del, och thaimat för Andreas som vi inte tyckte smakade något alls! Aja, vi åkte hem till honom sen och myste bort kvällen. Vi köpte med oss Ben & Jerrys, och denna smak är nu min favorit, fast den är jätte mäktig, man orkar knappt något. Sov även där och segade jätte mycket imorse när jag skulle till skolan. Fick sällskap av Emma, vi pratade lite om småsaker. Det kändes som en måndag för det var första skoldagen, men hur skönt som helst att det redan är onsdag och snart helg!

4 månader till frihet

Brudar det är inte långt kvar!
2 månader till skivan, och 4 månader till studenten.
Det känns helt jävla underbart :)

Rihanna - S&M

Rihannas nya låt S&M har de ändrat till come on.
Många kanske inte vet vad S&M är, det betyder Sadomasochism och är när ett par vill ha sex, och att den ena av de två ska vara riktigt dominant, och verkligen visa han/hon bestämmer. De har ofta piskor, masker och aa sånt. Själv tycker jag inte det är något farligt med låten och videon, men minns att jag såg på musikvideon hela tiden när jag var liten, så vid den åldern är det inte så passande. Men det är hennes låt och hennes rättigheter..

Tattoos

Från Tattoologist
Jätte konstigt att jag inte tattuerat mig än, jag som är så facinerad av sånt?
Jag gillar få, små och diskreta tattueringar, såna som inte är för klumpigt gjorda.
Skulle vilja skriva en text längs ryggraden, med ungefär typsnittet som på bilden i mitten.
Fast jag tycker att man inte ska tänka så jätte mycket på vad och var man vill ha sina tattueringar om de ändå inte är så stora och inte heller syns hela tiden, då tycker jag bara att man ska ha en liten tanke, och sen göra det mer impulsivt, för det är då eller iallafall jag, blir som mest nöjd :)

8 februari

Tog en lång dusch imorse, skrubbade, tvålade och rakade, och så har jag ätit en god brunch med min bror och sett på DHW. Snart blir det mer latande, bloggläsande, och sen möta Andreas :)

Är det på riktigt eller drömmer jag älskling? träffade dig och min önskan blev verklig

3 ½ år med mitt hjärta.
Minns första gången vi lyssnade på denna låt tillsammans, glömmer aldrig glädjetårarna.
En av våra låtar, som ger en flashbacks, på flera år tillbaka.
Det är något fint att dela så mycket med dig, tänka sig att detta blir det femte sommaren vi spenderar tillsammans du och jag? Jag har varsamt behållt alla våra minnen i en stor del av mitt hjärta, och om jag någonsin känt mig illa till mods, så tänker jag på allt vi delat. Du kom in i mitt liv, när jag som mest behövde dig, och det gick knappt att sära på oss första året.
Det bara var så att vi skulle spendera all vaken tid med varandra.
Det konstigaste är nog att vi fortfarande efter all tid hittar nya sätt att bli kära på.
Du har stulit mitt hjärta 

I rymden finns inga känslor

Mötte upp Andreas, Johanna och Alex, så hyrde vi "I rymden finns inga känslor" och åkte hem till Andreas och såg på den. Jag tyckte den var jätterolig, och Bill var hur duktig som helst på att spela någon som har Aspergers. Vi låg mest och snackade lite efter, sen har jag kommit hem och pluggat lite. Måste förbereda inför morgondagen, stor dag :)

Bekräftat

Nu har vi betalt anmälningsavgiften.
Alanya here we come :)

Sundays are fundays

Hej.
Igår åkte jag, Andreas, Johanna, Alex, Emma och Dennis till Heron City och såg på Trassel. Den var bra för att vara en barnfilm, och bra gjord tycker jag, men ganska förutsägbar, fast det är ju som sagt en barnfilm. Mycket mer än så gjorde jag inte igår, pluggade typ. Jo en sak gjorde jag som jag talar om snart!!! :D Nu ska jag iväg på lite ärenden.

Trassel

Ikväll ska vi se på Trassel :D
Ska boka biljetter om ett tag, för vi vet inte när vi ska gå.
Vi missar Solsidan om vi åker för tidigt, och kommer hem sent om vi tar filmen som går 9.

Förlovningen

Såg ut som en skit, och min spegel är dösmutsig, och jag var helt slut, men jag klarade av att se levande ut så denna bjuder jag på...
Paret.
Min kusin amanie tröttnade på sina klackskor och satte på sig airmax hahaha.
Joanna och Suzan, ytterliggare två kusiner.
Hon till vänster är gravid med fortfarande snygg!
Kusiner allihopp.
Moster, mamma, moster.
Morbror och hans blivande man Adam :)
Leif blev så full och hade så kul på dansgolvet att han spräckte kostym byxorna haha :D
Tårtan, jag gillade den inte alls, för torr, men den va fin att se på.
Amanie med sin bästis Farah som snart räknas in i vår släkt haha.
Vi 3 snodde en asgrym systemkamera från Amanies kusin och tog hur många bilder som helst, hoppas jag får dom snart så ni får se!
Det är dom gångerna man tror att man ska ha tråkigt, som man har kul.
Kvällen bjöd på mycket skratt, massa prat, och bäst av allt, att vi var samlade.

Clownen

Nu ska jag iväg på förlovning, som jag inte är så taggad på, fast jag har fixat upp mig. Jag kommer se ut som en clown under kvällen, och sen dör jag av hunger. Jag mår piss, kan inte känna smaken av något :( Aja ska försöka göra det bästa utav kvällen med mina kusiner, och ni får ha det så kul ikväll :)

Nytt på H&M

Söta klänningar som lanseras i vår.
De två första är från Garden Collection och den sista är Elin Kling.
bruna bara ben är det enda man vill ha!!

Morgondagen

Imorgon ska jag på min kusins förlovning, som kommer vara ganska stort och pampigt.
Jag är inte så mycket för att ha festklänningar och sånt, men vad gör man inte för sitt kött och blod..
Hade tänkt ha klänningen här nedanför, men frågan är om den är rätt för tillfället?
FAN att jag är sjuk, och att det skall serveras god mat, och att jag måste sminka mig (men förstöra sminket varje gång jag nyser eller snyter mig), ha på mig klack, och förstöra outfiten genom att bära en tröja över för att annars kommer jag frysa ihjäl. Ja detta är få av alla anledningar, men mamma säger bara att det är bortförklaringar, jätte elak!
Detta är jag och en barndomsvän när vi går ut nian.
Schysst att klänningen passar efter 3 år :D

Det är bara för segt

Hej.
Jag är sämst, jag vet, men jag är sjuk och när jag är sjuk så hatar jag typ att sitta inne på datorn av någon anledning, föredrar TVn då. Tog ledigt från skolan idag igen för att tillfriskna, men det har ju inte gått så bra om man säger så.. Gick till Andreas, duscha, satte på oss de pösigaste kläderna och låg i sängen och vilade och myste. Åt kyckling med couscous mums, och såg på My sisters keeper. Jag har någon konstig relation till alla såna filmer, det kändes som om jag var berättar rösten. Ville inte hindra Andreas från att ha en fartfylld fredag, då jag bara låg i hans säng och var halvt vid medvetandet, han tog även tempen på mig men hade ingen feber, jag drog iallafall hem vid 10.

Helgmusik

Taio Cruz med älskade Travie McCoy - Higher
bra musik att tagga till med :)

Tjejer med grejer

Idag stannade jag hemma från en onödig skoldag och pluggade istället.
Vid 5 någon gång kom Johanna och Ellan och plockade upp mig, sen gick vi till Johanna och hade en liten tjejkväll. Vi bakade en konstig men god kladdkaka, svullade med chips och dipp, spelade mario kart, och pratade om massa saker. Från och med nu måste jag sluta med latheten, och bidra med något intressant i denna blogg!

Transformers

Åh såg precis den filmen, man kan inget annat än älska den!
Snygga skådisarna Shia LaBeouf, Megan Fox, Josh Duhamel, mums, och så är den grymt bra gjord.
Aja, utöver detta så har jag spenderat kvällen i mammas sällskap och pratat om massa saker.

Segt segt segt

Igår kom mina mostrar och kusiner och vi fikade och pratade en del. När jag skulle sova så gick det inte, jag hade en sån jävla halsbränna, att det kändes som om jag hade ett rivjärn i halsen.. Med få timmar sömn, vaknade jag tidigt och åkte till skolan, köpte med mig strepsils halstabletter som jag knarkat hela dagen. Skoldagen var så seg, jag sov i rasthallen och på vägen hem skulle jag ta bussen, så jag gick av i Bredäng, när jag var framme hade föraren bara hunnit stänga igen dörrarna, och jag gjorde en gest om att han skulle öppna dörrarna åt mig, men bitterfittan gjorde såklart inte det så jag fick vänta på tåget 10 min och sedan gå hem.. Utöver det irriterar jag mig på en viss kille.

Days go by

Gårdagen spenderade jag med Andreas, vi låg och såg på TV, sen så bakade vi havrebollar, dom smakade hur gott som helst! Kom hem och sov, med vaknade imorse med en ond hals :( hoppas jag inte blir sjuk.. Var i skolan och tog det lugnt, sen åkte jag till stan med 4 tjejer i klassen, letade efter en snygg jeansjacka utan framgång, kanske är för tidigt ute. Vi åt på Tex mex något, det var jättegott! Åkte med Ayan och lämnade CV på Vivo, ganska hopplöst, men bättre än ingenting alls.

.

RSS 2.0