Just nu

Nybakad hallonpaj, med vaniljglass.

Monkilove

Åkte till Skärholmen C och köpte med mig lite saker.
Fick hem jeansleggins, lackleggins, och ett par nya vanliga svarta leggins.
Även detta under från Monki.

Tis&ons

Tjaaaaaa.

Vad hände under galna tisdagen?

Var hos Andreas och myste i många timmar, och käkade massa gott. Sedan cyklade vi till Bredäng för att möta våra vänner som skulle köpa dricka. När allt var gjort gick vi till Sätra igen och satt vid ett dagis där musiken var på och stämningen var relativt bra. Alla skojade och skrattade, vissa fånade sig och andra sa fraser som bara skar en i örat (asså vah). Vi hade trevliga konversationer och Kevin samt Borak var totalt flippade, aja vi fick oss ett gott skratt. Under hela kvällen satt jag och baby bredvid varann och han släppte mig aldrig ur sikte, så söt.

Efter några timmar kom ett par kompisar till Hampus och var med oss. Läget blev lite spänt eftersom de dagen innan hade velat bråka med Alex, men de visste inte om det säkert var dem.

Andreas sa att han hade något allvarligt att prata med mig om och bad mig gå någonstans mer avskilt med honom, och det gjorde jag med ett hårt bultande hjärta. Han sa att jag inte behövde vara orolig men jag visste inte vad som pågick, så jag var det. Vi satte oss och han kramade om mig och sa att han ville vara ensam med mig bara och mysa. Kan man vara sötare!? Vi gosade, och han låg sött i min famn eftersom han var lite konstig efter det han druckit. Allt var så perfekt och han kunde inte vara gulligare, när jag plötsligt hörde att det var tjafs mellan främlingarna och våra vänner. Så jag bad Andreas springa dit, när vi kom var en utav främlingarna helt blodig, men som tur hade han inte värsta skadorna. Det vart konstigt mellan alla men sedan löstes det. Vi promenerade sedan runt ett tag och vid 2 gick jag hem och sov.


Igår var jag ute med Meltem ett bra tag, sedan gick jag hem och åt, och därefter mötte jag upp Andreas och var med honom hela kvällen, mysigt.

Partypeople





Förra veckan.

Incoming

Hade en otroligt trevlig dag med Andreas,
och en totalt vrickad kväll med honom + vänner och främlingar.

Talk to you imorn,
kom nyss hem och ska stupa i säng!

Gårdagen

Hej!

Gårdagen var en bra kick.
Grillade kotletter och flinta med familjen och käkade som aldrig förr. Sedan mötte Timmy och Borak upp mig och vi var ute ett tag, sedan gjorde Bratte, Leon och Valle oss sällskap. Vi åkte till Bredäng för att köpa dricka, sedan till apberget för att hänga, (Zinkensdamm). Vi satte oss vid ett trevligt ställe, sedan gjorde två tjejer vid namn Elli och Ellin och var med oss. Navid med. Efter en lång stund kom Alex, Hampus och Kevin och livade upp, men så roligt var det inte. Sedan kom ytterligare 4 fjortisar, fick världens huvudvärk av allt deras tjat, så Navid lämnade mig till tåget vid midnatt. Mådde så illa att jag knappt kunde stå, men jag klarade mig hem. Sov ända till för en liten stund sen.

Idag har jag legat och snackat massa strunt med mina syskon, stor saknad! Ska till Andreas sen, det var ett tag sedan minsann.

Hörs.

Soon to be with me


3 is the magic number.

Movienight

Godkväll.

Vad har jag hittat på idag?
Drog till Andreas som lagade mat, det blev fläskkotlett med klyftpotatis och bea, mums. Efterrätten var godis och chips. Vi såg på ett par filmer ikväll med. Först Doom som var jättecool men irriterande, sedan 102 dalmatinerna, därefter ville jag se på Exorcisten men det vågade inte Andreas så han letade bland sina filmer och fann en klassiker, Baby på vift! Min absoluta favoritfilm som liten, älskar när bäbisen säger boo boo! Det var i stort sett min dag det, dessvärre.

Är inte på humör för att sova,
ska ta och surfa lite nu.
Hejdå.

MAYHEM


Du vet att det blir mayhem.

Friday night

Hej!

Drog hem till Andreas igår för en myskväll.
Som vanligt var han hungrig, så han lagade ihop kycklingfile med pasta till oss båda. Vet inte vad jag tyckte om maten, men det gick att äta haha. Efter maten låg vi och myste och busade. Blev sugen på att baka och såfort jag föreslog det blev han också sugen, så vi satte igång och bakade en kladdig kladdkaka. Sällskapet blev som en liten pojke igen som bara ville ha bunken och slicka ur den, hahah! Kakan blev färdig lagom till filmen Wedding Crashers som vi såg på, fyfan vad rolig den var! Efter filmen låg vi och myste lite till, sedan startade brottningen, alltid lika kul, men tråkigt att jag alltid vinner. Strax innan 3 skjutsade han hem mig på cykel eftersom jag vägrade sova hos honom.

Idag blir en repris :)
Hejs svejs!

Flesh

Cut it

Under kommande veckan ska jag klippa håret, har alldeles för långt, ända ner till rumpan haha. Hade iallafall tänkt klippa det upp till brösten, mycket skönare. Dessutom har det blivit otroligt kluvet sen vi var på Mallorca eftersom jag badade i timmar ute i medelhavet, dag in och dag ut. Men så himla värt det! Hade inte tänkt ha en speciell modell utan hacka hela håret så det inte ser så himla nyklippt ut, hatar när det gör det. Dessutom är det omöjligt att få håret spikrakt vilket jag stör mig på.

Men jag har verkligen sett fram emot att kapa av håret,
det känns så fräscht!

3

Just checking

Hejsan!
Allt bra med er?

Ville bara kolla läget med er. Har inte skrivit om mina dagar är för att de varit fyllda med händelser. Var i Farsta med Andreas och Martin i fredags för att Andreas skulle hämta ut en sak, sedan åkte vi hem till honom där han meckade med moppen. Sov hos mina kusiner i några dagar, vi skrattade åt allt och åt en massa gott. Kom hem i tisdags och pallrade mig upp till Hampus med Timmy, där uppe var Andreas och Dennis. Vi lagade mat, åt och konverserade. Sedan såg vi på filmen Disturbia, jag och Andreas var helt inne i filmen. Drack under kvällen, klunkade i mig alkoholen allt för fort sedan spydde jag upp allt, Andreas var en ängel och städade efter mig och tog hand om mig, och sedan somnade vi tillsammans. På morgonen smög vi hem till honom och fortsatte sova, sen åt vi frukost, låg ute och solade, och brottades en hel del. Fy vad kul! Hemma har jag legat och latat vid TVn, sett på tiotal serier och flertal filmer.

Mer ska det bli,
tjadå!

I love that energy you radiate

Drunken monkey

Första fyllan igår, HAHA.
Drack hejdlöst, såg dubbelt.
Stupade i säng och spydde ihjäl mig.
Andreas tog väl hand om mig,
snälla fan.

Lyckligtvis är jag inte bakis!

H&M

Höstkatalogen kom precis med posten!
Nu blir det till att beställa en del, hehe.

If u feel like me then..



You can run,
you can hide.
But you can't escape my love.

Om ord ändå kunde förklara..

Hej småttingar!

Jag vet inte ens hur jag ska påbörja min gångna dag, det går inte att förklara det med ord. Men jag ska göra mitt bästa.
Började med att Andreas hämtade upp mig och vi åkte till det högsta berget på Sätra badet, ungefär 100 meter upp, med världens sikt. Vi låg och solade, myste, och pratade en del. En gullig sak han sa var att precis skulle se ut på så vis när vädret var bra, att han och jag skulle ligga och sola & bada tillsammans.

När vi solade färdigt åkte vi och köpte mat på Ica, och sedan hem till honom för att laga ihop allt. Jag lyckades laga lövbiff och pommes till, samt bearnese såklart! Det var så gott att vi nästan inte delade några ord medan vi åt. Vi låg uppe och vilade efter all mat, sedan var vi ute med ett par kompisar som meckade med sina moppar. Men vi pendlade mellan hemmet och att vara ute med dem, vi båda kände mysbegäret. Vid 7 åt vi middag med hans pappa ute på altanen, jag och Andreas pappa pratade om massa saker, kunde själv inte tro att vi konverserat så bra haha!

Mot kvällen låg vi och såg på TV och myste samt halvsov. Vid halv 3 tror jag det var, gick vi upp till en vänn vid namn Hampus. Men det var inget speciellt där som vanligt, drog i mig shot och cocktails, jag klunkade av törsten tror jag, och därför kände jag av rätt mycket. Inte så att jag blev full utan ganska flummig, eftersom jag var fullt medveten om vad jag gjorde.

Vi kom hem vid 4 och låg under täcket och skrattade åt det minsta lilla, bara jag slog i huvet i väggen låg vi och skrattade, eller av att jag mumlade så skrattade han åt mig. Sen blev det mer mys och vi talade ut om allt. Jag kunde även släppa på en tung börda, och fånga världens mest söta ord ur en människas mun. Vid 6 på morgonen gömde vi oss under täcket och sov för att hans föräldrar skulle upp då. Vi vaknade då och då, gav varann en puss och somnade om. Halv ett var Andreas uppe med tuppen och jag kände mig så gott som död. Han sjöng hajsången, fel dessutom... Han pucklade på mig en massa, och pratade som om det vore en radio som stod på. Vi åt pommes och bearnese till frukost, sen låg vi på hans säng då han bara släppte loss en massa kärlek till mig.

Jag tror inte en sådan känsla finns,
inte en sådan som jag har för honom.
Jag dör av lycka och kärlek!

Livin in a fantasy

What took you so long?

Bee

Hej.

Vad hände idag?
Satt hemma i timmar och spelade spel, sedan kom Meltem och Rim och plingade på, vet inte ens vilken tid det var! Vi drog ut och promenerade, sedan köpte vi glass och satte oss vid ett par gungor och pratade. När solen stekt sönder oss hyrde vi filmen Bee movie och drog hem till Meltem och såg på den. Så sjukt rolig, rekomenderar den starkt! Efter filmen lekte vi lite med Meltems systemkamera, och vi myste på hennes stora säng.

Jag mår inte riktigt bra, vet inte vad som är felet..
Ska dra nu, hejdå.

M

We do it right

Tjabba!

Skrev inlägg igår men tydligen har de inte dykt upp, och de finns inte i utkastet heller, skumt. Igår hämtade iallafall Andreas upp mig någon gång efter 2, sen åkte vi till banken där han skulle utföra ett ärende. Dude, du måste lära dig snacka med dem, haha! Efter det skulle vi handla lite gott i Coop, eller jag skulle, och sedan möta honom. Men jag stötte på Meltem och Rim, och blev fäst vid dem. Vi gick runt i ett par affärer, jag fick med mig en oversize tröja och ett magasinlinne, riktigt kap! Fann mig också ett par snygga platåskor, om mamma betalar, köper jag dom gärna!

Andreas började undra vart jag tog vägen, var borta minst en halvtimme, så jag skyndade mig och handlade chips och cola, sedan mötte jag upp honom och så åkte vi hem till honom. Tog en dusch där eftersom jag inte har en hemma själv. Sedan myste vi, åt chips, drack hela 2 liters colan och halvsov. Han experimenterade med pasta också, kryddade som fan och hällde över creme fraiche, sjukt gott vart det! Det blev en hel del program på TV, film, busande, så tiden rann iväg, kom hem runt 2 på natten.

Idag blir det film och mys med Meltem och Rim,
hörs sen!

Who has to know?

I'll keep you my dirty little secret.
Don't tell anyone,
or you'll be just another regret.
Hope that you can keep it,
my dirty little secret.

Älskling



Jag fann min lycka hos dig.
Always & forever.

Sign it across me

Hej alla där ute.

Jag tror kroppen känner av söndagar, då man bara vill vara hemma och slappa, titta på TV och äta allt man känner för. Så har iallafall min dag varit hittills, och så har jag suttit och redigerat lite bilder, när man väl kommer igång är det kul. Måste bara säga att Andreas är en tönt, som gjort ett sugmärke på min kind och på min hals, väldigt nödvändigt! Men jag gav ändå igen, fast inte på kinden då, förstår inte hur han lyckas. Han är ändå rätt så skum, gillar att bita på mig, jag vet att det låter konstigt, det tycker till och med jag! Men men jag har väl också mina konstigheter, HAHA.

Ska titta på film nu,
vi hörs!

Enjoy



En riktig jävla livsnjutare!

Darin - Runaway



Goosebums!

Bo!

God kväll!

Ännu en rofylld kväll men den bästa.
Vi tittade på skräckfilmen Amtyville Horror, ryser av tanken!! Förutom det var det en läbbig film, inte så dålig som alla brukar vara, men ändå ganska förutsägbar. Vi båda sket på oss, men glömde snabbt bort det när kärleken satte sina spår. Såå mysigt att bara ligga tätt intill varann och bli dränkt samt dränka med pussar, speciellt efter en skräckis. Under hela filmen höll jag hårt om hans hand, kände inte det själv haha. När vi satte på TVn var Ondskan på, och den säger man aldrig nej till. Vi kunde rätt många scener också, men det stoppar en inte. När den filmen var slut blev det ännumer mys, och sedan upptäckte vi att King Kong var på TV. Världens filmkväll, dock hur mysig som helst. Kom hem vid 1 och satte mig vid tangenterna direkt.

Sakta men säkert kommer min kropp vara ur funktion,
så jag tror jag går och lägger mig.
Sov gott!

Wash my world

Make it quick

Elo!

Drog hem till Andreas igår och tittade på filmen The day earth stood still och myste. Vi åt massa gott som Rollo och nudlar, vid 1 på natten somnade jag, men var ändå vid medvetandet. Röck och vaknade, och sleepwalkade hem med Andreas haha.
Idag hämtade mig kusin Adam upp mig, vi åkte in till hans lägenhet på söder, sedan in till stan och Webhallen där han skulle köpa en serie på Bluray. Vi hade ett problem och det var att vi inte kunde ändra riktning på Sveavägen eftersom det bara är två raka filer. Så i Odenplan fick han nog och svängde till det motsatta hållet, och gissa vad vi bemöttes av? En piképolisbil! Men de kollade åt ett annat  håll så vi klarade oss,

nu måste jag kila, Andreas står här ute,
hejdå!

Mallorca 09

Jag är skyldig er en berättelse om min drömresa. Den var bäst.
Kommer berätta så ni får en inblick, jag tar det dag för dag, mindre förvirrande då.

Dag 1.

Anlände i hotellet runt 4 på eftermiddagen, vi satte på oss bikini och rusade ner till poolen och solade. (För er som inte vet åkte jag med min mamma, moster, och mina kusiner Amanie & Claudia). Mot kvällen drog vi alla och åt middag och njöt av utsikten och värmen, sedan lämnade jag, Amanie & Claudia dem för att utforska stället vi var på. Det var en marknad och ett mini tivoli på torget, och det kryllade av människor. Hur bra som helst tyckte vi. Alla köpte en varsin svalkande slush sedan promenerade vi längs stranden och kände hur vi älskade livet, haha. Dock blev det en ganska tidig kväll eftersom vi steg upp 5 på morgonen för att åka till vår destination. Vi gjorde det lite hemtrevligt i det rum vi tre bodde i, sedan somnade vi.

Edit

En tillfälligt ful design, kommer en ny efter helgen, tröttnade bara på min tråkiga.

Rock on




Dessa går på repeat on and on.
Dead by April - Angels of clarity
Kings of Leon - Sex on fire
The Hives - Won't be long
Phoenix - Girlfriend.

Cut me up

Hej hej hej!
Igår var visst inte maten dagens höjdpunkt! Vid 9 stod Dennis och Timmy utanför min dörr och väntade på att vi skulle lunka vidare til Hampus. Vi drog dit, pratade om massa roligheter som är för roliga för att tas upp här. En jättetrevlig kompis till Hampus som hette Alice var också där och gjorde oss sällskap. Vi blandade ihop GT och shottade, och vid 11 kom Andreas. Precis innan han kom hände något dramatiskt men det lämnar vi åt sidan, kan väl säga att det är väl självklart att man ställer upp och hjälper främlingar? Hon var otroligt tacksam också. Det var bara konstigt igår så jag och Andreas drog därifrån.

Idag vaknade jag upp av att jobbargubben borrade... För er som inte vet så gör vi om badrummet.
SES!

You know i'm such a fool for you..

Dagens höjdpunkt

Vad har förgyllt min dag idag?
Min middag blev en Gorbys pirog, men för att unna mig själv lite godheter bakade jag en kladdkaka. Det luktar i hela huset, smakade gudomligt, kan det bli bättre? Vädret ute är så hemskt som det kan bli, programen på TV idag är ännumer hemska.
Får väl nöja mig med att mamma är påväg hem med ostbågar och cola till mig.
Antar att denna dag bara handlar om delikateser!

8/7 = wacko!

Tjenaaa.
Känner att jag måste bjuda er på en inblick av min gångna dag.

Började med att jag och Andreas blev skjutsade in till stan av hans pappa, vi promenerade längs Hornsgatan, och såklart ville Andreas ta en paus på Mc'Donalds. Snodde hans Coca cola glas som han fick, sedan bar det av till Götgatan. Där gick vi runt i ett par affärer, fick hem en tee från Monki, en tröja från Weekday och ett par jeans från GinaT. Vi blev trötta, eller rättare sagt så klagade Andreas, så vi satte oss i tåget mot Sätra och spelade spel på min mobil, haha.

Vi gick sakta hem till honom eftersom jag hade skoskav, aj! Vi låg och vilade innanför hans täcke och kollade på TVprogram. Fånade oss en hel del, och myste. Vid 8 bestämde jag mig att spendera lite tid med mamma hemma, efter som stackarn var ensam och hade det tråkigt. Så jag blev hemskjutsad, och väl hemma pratade jag och mamma lite om hur sugen jag är på att grilla... Och även om lite annat som mor och dotter kan prata om.

Vid 10 på kvällen hämtade Andreas åter upp mig och vi åkte hem till Hampus som hade huset för sig själv, där var även Dennis, Timmy, Valle, Kevin, Navid och Tomas. Efter ett kort tag gick de fyra sistnämnda hem och då bestod sällskapet av mig, Andreas, Timmy, Dennis och Hampus. De köpte hem 2 plattor öl och drack hejvilt. Vi shottade några omgångar vodka, men jag är nästan säker på att det var hb eftersom det stank alsolsprit! Hög musik spelades, vi brottades, de gjorde en musikvideo, spelade spel och vissa spelade kort. Vid 3 på morgonen bestämde vi oss för att promenera hem till en vän (Johanna) och störa. Hon hade två vänner hemma  hos sig (Jessica & Sarah) och en av dem tre var full och vägrade göra oss sällskap. Vi hälsade dem hejdå sen promenerade vi i regnet och pratade olösta bråk. Eftersom Johanna bor så nära mig, och Hampus bor så långt bort, passade jag på att gå hem.
Sov skitdåligt inatt, ungefär 4 timmar max?

Aja det var min vilda dag, önskar alla dagar var lika fyllda med roligheter som dessa!
Ps. Glömde tala om att vi såg på en svensk porrfilm, minns inte vad den heter, men det var mer som en komedifilm men undantaget var massa sex haha Ds.

Detta var nyktert tillstånd..
Dennis och halva Hampus på bild.

MJ

Nu sitter jag med röda tårfyllda ögon och ser på Michael Jacksons minnesceremoni. Det sägs så fina ord om en människa, ord som han behövt höra när han var anklagad för massa saker, som att antassa barn. Jag tvekade aldrig på att han gjort något sådant, varför skulle han då donerat så mycket pengar till barn? Varför skulle han då alltid vara vänlig mot dem? Eller bygga en nöjespark för dem? Skäms på alla dem som trott så illa. Men nu ser man all dubbelmoral, han har tryckts ner och anklagats för så mycket saker som inte är sanna, men var man än läser, ser och hör nu är Michael Jackson. Visst vill man hylla en bortgången människa, men att man anklagar någon för så mycket, och sedan tar tillbaka allt när personen dör, är väldigt fel.

Antingen står man för det man tycker eller så håller man tyst.
Det är falskt betéende gentemot honom och dem som ser upp till honom.

Evening

Hej söta ni.

Jag vill skriva av mig lite, finns inte mycket att tala om mina dagar. De har spenderats mycket med familjen och pojkvännen, mina syskon åkte iväg i söndag och idag. De ska ut och tågluffa i västeuropa i 22 dagar, om jag är avis? Somfan! Jojuste höll på att glömma en sak! köpte med mig lite saker från Skhlm C här om dagen, 2 svarta tighta tygkjolar, från Monki & Bik Bok, och ett blommigt linne med knappar på från Gina Tricot.

BYE!

Splash



Destination : Mallorca
Foto : Jag
På foto : Jag & splash

TACK för sällskapet solsken!

Haft en näst intill magisk vecka!
Ni vill såklart att jag drar genom den!

Måndag - Andreas hämtade upp mig och vi var hemma hos honom, njöt av ensamheten. Vi lagade tacos och satt ute på altanen och åt samtidigt som vi stekte. Vi låg på soffan och myste sedan såg vi på momma's boys, och myste på resten av kvällen.

Tisdag -
Passade ju såklart att vara ensam hos Andreas, så vi åkte och köpte glass, sen rörde vi ihop marräng swiss! Så gott, åt 3 skålar, mm. Mot kvällen lagade vi spaghetti och köttfärssås och mumsade i oss. Mot kvällen såg vi på In to the blue och myste till gryningen.

Onsdag - Grillade med min familj, har nog aldrig ätit så god mat, min bror grillade lammkotletter och burgare, och vi lagade även kryddade potatisklyftor i ugn, med sallad och tsatziki till. Efter den gudomliga maten stressade jag upp till Alex där alla argt väntade på mig. Vi åkte nämnligen till Gömmaren (insjö) och badade. De var så äckliga som vanligt, men att mysa med älskling i vattnet och på land var ett stort plus. Vi åkte sedan hem till honom, tog ett långt bad och sedan låg vi och såg på filmen Min stora kärlek. Blev så generad av en sak som Andreas sa, Så. Jävla. Söt.

Torsdag - Mötte upp Andreas i Sätra dal vid 2, sedan åkte vi och mötte Timmy och Kevin, efter oss kom Martin och Valle. Vi skulle egentligen bada utomhus på Eriksdalsbadet med ett par vänner, men när vi såg hur fullt det var köpte vi inomhusbiljetter. Vi hade så otroligt kul, dränkning hit & dit, rutchbanor, och bubbelpool. Ni vet när man blir så svartsjuk när man ser ett par i vattnet och hur sött det ser ut? Jag var offret denna gång för gulliga Andreas var som en ängel mot mig och såg till att jag hade det kul hela tiden. Fick även en puss under vattnet hihi. När vi tröttande på att vara inomhus gick vi ut till de andra, och jag badade även lite där.

Jag, Andreas, Kevin och Timmy åkte hem till Kevin i Örnsberg och de åt mat och spelade UFC. Jag och Andreas lekte mest med katten Bamse, den är så tjock och söt!!! Vid 10 drog vi alla hem, jag åt mat, pratade lite med mamma, sen bar det av ut igen. Andreas hämtade upp mig sedan åkte vi till båtvarvet vid oss där några kompisar var och fiskade. Det är ett jättemysigt ställe men myggorna vann över oss och efter ett tag åkte jag och Andreas hem till honom. Vi försökte hitta något bra på TV men fastnade nog mer för chipsen och dippen som vi hade i knäna. Vi var otroligt hängiga efter den långa dagen så vi bestämde oss för att sova. Vi lade oss och myste ett bra tag men sen vid 2 piggnade vi till och såg på TV igen, filmen Rallybrudar var på, men båda somnade medan vi kollade på den så vi gick upp och la oss.

Fredag - Är inte världens bästa sak att vakna upp intill världens bästa? Det är så skumt att vi vaknar ur sömnen exakt samtidigt och ger varann en puss och sedan somnar om igen.. Men en bra sak var nog att hans varma trygga famn fanns till hands när åskan kom! Det värsta jag vet är åska, så himla läskigt.. Kurade in mig i hans famn som en liten flicka, men somnade till slut igen. Vi vaknade vid 12, eller snarare han, jag låg och latade medan han städade. En stor framtidsönskan haha! Han kom sedan upp och myste med mig, sen åt vi frukost. Vi låg ute och solade ett tag, sedan städade vi och möblerade om hans rum till det bättre. Vid 2 kom hans föräldrar hem och vi pratade lite om deras resa och hur det varit. Sen var det bara att traska hem.

Här har jag bara latat, men nu ska jag laga ihop mat,
hoppas det inte varit besvärligt att läsa allt!
Ni ska såklart få se massa bilder!
HEJDÅ.

Ha den äran.


Ha den äran på födelsedagen
älskade pappa och bästavän.
Du skulle blivit 63 idag,
men den åldern nådde du inte.
Du må inte vara här fysiskt,
men själsligt kommer du alltid vara med mig.
Du lever alltid inom mig.
Jag älskar dig i all evighet.

.

RSS 2.0