oh sunny day

tjabba, hoppas läget är bra. idag hände inte mycket alls, jag och mamma gick ner till nya huset och städa, sen drog jag ner till sätra badet och där var i stort sett alla, vi chilla, åt, spela kort, drev runt, mysa med älskling. en lyckad dag! kom precis hem, fyller magen med chips hihi:)
byebye!

förlååååt!

förlåt att jag inte har skrivit, det har bara varit stessigt med plugg hela veckan, ska dra kort om hur gångna veckan har varit ;

fredag 23/5 : på kvällen drog jag och emilia med grabbarna till sätra badet, vi grilla, softa och hade det sjukt nice! polisen kom och vi sprang gärnet hahah, kom hem runt halv 12.. ovanligt!

lördag 24/5 : åkte till ikea med föräldrarna och valde ut massa saker som de ska köpa till mig, efter det gick jag till sätra badet där några av killarna var och meltem. vi var hungriga och drog oss uppåt, meltem käka hemma hos sig sen drog vi ut till studsmattan ett tag, haha härligt mannen! vi blev trötta efter ett tag och drog ut och mötte bejna och rita, vi chilla ute i det underbara vädret och snacka. alex var ensam hemma hela dagen den dagen så vi gick hem till honom och knasade till allt haha, vi hade ganska chill bara soft och mat, tv, godis! tjejerna drog runt 9 så jag var ensam med grabbarna grus och vi tittade på eurovision song contest, och då kom emily! henne kan man aldrig ha tråkigt me! vi latja och skoja runt allihoppa, hämtade min kusin runt halv 11 och andreas och alla var hos alex och haha mycket action ;D.. fan människor tror jag börjar få vara ute sent för jag var där till 00:30 typ, och ringde mamma sen sa hon men sov hos din kusin om du vill så jag drog dit, vi snacka verkligen om ALLT :)

söndag 25/5 : kom hem tidigt och trött men men man kan aldrig missa bra väder, så andreas hämtade upp mig med moppe och vi åkte dit, alla stekte och åt massa paj och kladdkakor, mums! vi var ute i solen ett bra tag, men jag behövde verkligen plugga så jag och andreas drog hem till honom och skulle plugga men det går fan aldrig så det blev aldrig av, gick hem runt 9 för att vara hemma med familjen.

måndag 26/5 : vi var i stan med klassen på ett museeum, sen gick jag, valle och haddy runt i sko affärer och jag hittade ett par fär 600, sjukt snygga. vi åkte hem och åt i skolan, men jag är känslig mot solen för jag har migrän så deet började ta sin plats, jag mådde jätte illa och ville bara dö! kom hem runt 4 och låg i sängen gråtandes till nästa dag utan att röra på mig.. fan tycker synd om mig själv ibland :/

tisdag 27/5 : mådde bättre och gick till skolan, det var en kort dag och inget speciellt hände, drog hem till andreas och i satt ute i hans trädgård och pluggade och käkade, drog hem för att rejält plugga sen.

onsdag 28/5 : sista klassrådet, vi som alltid klagar och har så kul där! :( vi repade och nu kan jag faktist spela låten på pianot utan att titta ;) drog till andreas en stund efter skolan sen vare att gå hem o bara plugg plugg plugga!

torsdag 29/5 : dagen rullade på, hade prov i svenska det gick sådäär men men, sen hade vi redovisning i son, det gick ganska bra :) efter skolan drog jag hem och pluggade, hann med ganska mycket faktiskt! och runt 7 drog jag till gården och hjälpte alla med buzz :) vid halv 9 drog jag och andreas hem till honom, han var ensam hemma, jag skulle bara skriva ut massa papper sen gick jag hem.

fredag 30/5 : dagen började med so och fan jonas han fick oss att gråta, man insér verkligen hur lite tid som är kvar och hur alla kommer splittras :( sen hade jag redovisnig på tekniken med navid.. urk! i engelskan grät jag och ayan eftersom vi har så bra minnen från speciellt engelskan.. det var sista lektionerna för alltid :'( har inga lektioner alls mer..
vi körde limbo på spanskan sen var det bye byee, vi repade ett tag efter skolan och det gick bra. jag och andreas gick hem till honom en stund och jag gick hem rätt fort, han skulle åka och köpa mobil, och jag skulle hem och fixa mig. det var en speciell bara för 9orna igår och det var jättegulligt verkligen, alla satt på en speciell plats och det var en liten känsla av balen, vi fick för- varm och efterrätter och alla skrattade och hade kul. vi fick nämligen ett stort vykort var som innehöll en dikt och ett lycka till, och alla fick tanken att skriva något sött avsked till varann och det krävdes tårar, alla skrev så söta saker, man kan inte fatta att allt snart är över.. vid 9 drog alla ner till sätra dal och alex hämtade sin cdspelare och pumpa musik, alla liksom bara hängde med varann och mysade, vid 11 drog alla ner till sätra badet men jag stannade kvar, skulle ändå inte hunnit vara där länge, så jag och andreas stannade kvar och snackade och bara var tacksamma över att vi hade varann. vid halv 12 drog jag hem och satte mig vid datan en stund.

lördag 31/5 : idag har jag ingen aning vad jag ska göra, det är ju så nice väder, så vem vet det kanske blir ett bad och grill?

vi ses hunnies!

torsdag och fredag förmiddag!

tjabba!
igår skrev jag inte det var väl inget speciellt som hände, vanlig tråkig skoldag hade rådamp på allt och alla haha:P drog hem till andreas efter skolan och vi käka och låg i hans trädgård och stekte och mysa. vi tittade på xeffect och hade brottning på hans säng :)

idag var det en trevlig dag vi lagade rabarberpaj MUMS! fan va god mat jag och alex gör.. kommer sakna våra hemkunskaps dagar det var den sista! :( efter det hade vi prov i engelska deet gick ganska bra enligt mitt tycke och sen var det mat:) på spanskan kollade vi på nån verbfilm från 80-talet sen körde vi hänga gubbe resten av lektionen. när skoldagen slutat repade jag, rim, ravin, sara och läraren martin i drygt 1 timme, det gick bra vi har börjat med en ny låt this love - maroon 5 jag med min dåliga röst sjöng haha. efter det trallade jag och andreas hem till honom och käkade nudlar som vanligt och stekte på solstolar och skön musik. vet ni vad jag gjorde på vägen hem!!!! jag fick köra andreas moppe det var min första gång jag va skit nervös men jag gjorde honom tydligen jätte imponerad haha jag är så glad! haha så såg mina dagar ut och nu ska jag dra ut med killarna vi ska grilla i sätra badet :D hare gött!

tis/onsdag

tjeena! hoppas läget är bra, igår skrev jag inte vet inte varför ;) det var en vanlig skoldag igår och runt 12 stack jag och andreas hem till honom och käka nudlar, sen tittade vi på tv och efter en timme var det riktig mat som gällde, vi eller snarare han lagade hamburgare med klyftpotatis och till det hade vi bearnesesås mm! det var bra musik på tv så vi la oss på soffan och tittade, vid 6 tiden drog vi till båtvarvet och där var anton, dennis, timmy, navid, volkan, valle dom fiskade :) ni vet den där lijanen som jag tidigare har skrivit om? aa den höll dennis och anton på med och självklart kom en gamling och sa till dom men dom lyssnar ju aldrig så de drev sönder med mannen de visade sina bara rumpor när han skulle fota dom hahah. drog hem vet inte när och plugga ett tag. jag tittade på white chicks med mina syskon hahah dom skratta ihjäl sig:) idag så var det också en vanlig skoldag, och det enda roliga var gympan vi körde gladiatorerna med en riktig heting! vi lärde känna honom och han satte sig vid oss i maten och vi prata om hans liv hahah. idag gick det skitbra i musiken! vi spelade hela how to save a life - the fray och det gick galant! så vi körde om och om igen. efter skolan drog jag, timmy, kevin, camila och emilia till liljeholmen till emmas jobb, den där tjejen är ju så söt! hon fixade latte till alla oss men jag hann inte med min för jag hade brottom, drog till östermalmstorg och till min special tandläkare, hade inga hål, yes! efter det gick jag runt lite själv i massa affärer i stan, det är faktist ganska skönt, helt tidlöst. jag var trött så jag gick mot tåget och köpte mig en stor pommes i burger king och satte mig i tåget och tryckte i mig allt, galet gott. jag kom hem för en liten srund sen och nu gäller det att massplugga har både prov och inlämningsuppgifter ;)
see ya lovers!

:)

image29image31image32

de enda bilderna jag hittar i andreas dator, har varit på alla tre ställen, muhah 

oh sunny lovely days!

hallå på er läsare!
visst är det skönt när man vaknar och solen bara lyser rakt på en..? det tycker jag iallafall efter alla dessa dystra gråa dagarna. vaknade mycket skönt idag, jag har äntligen fått tillbaka min kära säng! skolan var ju ganska soft och ett roligt notis, vi fick dansa med skolans mest kanin liknande lärare haha, vi körde massa vals inför balen så gayigt! när skolan slutade drog jag, meltem, bejna, ravin, alex, rakan och kevin till skäris och skulle hitta chinos till mig, ravin och mell. men men de vad för fula så vi åkte hem, jag mötte upp mina föräldrar i centrum sen drog vi till nya huset, jag flyttar om 2 veckor ;D mitt rum är ju sjukt nice och allt annat med, speciellt det moderna köket haha. nu i över en timme har jag bara nördat mig vid datan, men jag tror jag ska ta en gorbys och sen möta upp andreas och hitta på något med han see ya!

the world is mine!

image28

dystert värre

hej gott folk! idag drog jag till skärholmen med meltem och vi kollade runt på massa saker, åkte tillbaka till sätra och mötte upp grabbarna. vi va ute och frös som små möss och ingen brydde sig, vi gick mot kulan och mötte bejna och jag, meltem, yossef drog med hem till henne för att fixa tröjor till oss :) sen var vi alla i kulan och knasade till oss och som vanligt speciellt bejna haha:) i ett tag lämnade alla bejna, mig, yossef, meltem och rita i kulan och vi försökte värma varann som cp barn. efter ett låångt tag kom de andra och vi körde burken för att värma oss haha. tiden gick och vi frös alltmer så alla drog sig hemåt. jag kom hem och åt lite indisikt, chicken masala eller nått? :P och nu sitter jag och nördar mig, försöker utforska blogg sidan haha;) ha det gött!

sunnynotday

tjena, skrev aldrig pga inget speciellt hände, va hos andreas bara vi käka massa saker och han har flyttat upp datan till sitt rum så vi nörda oss, kom hem va med familjen sen  tittade jag på cloverfield med min bror och hans kompis nothing else :)

idag så måååste jag verkligen plugga det är så mycket plugg, men men jag heter hasna och jag gillar inte plugg så jag skippar det för stunden ska dra till skärholmen med mältem nu puss och hej!

faktum

det är alltid så att vissa bara bryr sig när något händer en, och det finns alltid dem som vill ha uppmärksamhet. falskhet hjälper inte i kriser men man undrar varför det kommer dig att man blir bortglömd efter händelser..? klura på den du..
image27

fredaag

tjena! idag började dagen med att jag inte sov något alls! låg på en skit tunn madrass på golvet ffs!!! sen gick jag till skolan med värk överallt vi hade so de va lite chill pill med jonas, fortsatte dagen med heta sms från och till max booy! hahah grr! låt oss fortsätta vi hade en chilldag i skolan ganska lugn profil i alla lektioner, efter lunch hade vi spanska prov haha vi får väl se hur det gick :) efter skolan drog jag till andreas och vi va för oss själva ett långt tag och hade massa kul, jag somnade fan tillochmed hemma hos honom i hans famn för att jag va så trött, haha han med:) vi sov ett tag sen drog jag mig hemåt och käka schnitzel med pommes & dip och var lite med familjen, vid 8 drog jag ut med alla och vi nördade oss som vanligt, kom hem för en liten stund sen då mamma ringde och kände sig ensam och jag va lite sen haha:) tittar på mumien återkomsten shit man! bye bye

cold cloudy days

tjenä, idag har det inte hänt så mkt skolan va ganska bööring och likså vädret, efter skolan satt jag och meltem i ett långt tag och snacka massa :) klockan 4 drog jag med andreas hem till honom, käkade sen var det glass och sömn, majspojkarna kom förbi runt 6 och vi gick ut och nördade oss vid dagiset. sen kom emily min hjälte och vi snacka nice stuff ^^ kom nyss hem för att jag frös som fan. och nu sitter jag med stela fingrar och skriver och tittar på dirty sexy money, juste min farbror är här på besök från england, *urk* har ingenstans att sova, han har tagit över min säng!
aja får klura på det tjingeling!

uppddatering / nytt :)

hej söta värld, inget speciellt hände igår, det var en kort skoldag och det hände inte mycket i skolan. jag och andreas drog hem till honom sen och åt, drack, titta på tv och föörsöööökte plugga men men kärleken tog över haha. idag skulle vi ha operation dagsverke, det är när man hjälper barn i fattiga länder, så jag va tvungen att skynda dit för att ta en bössa. jag, camila och haddy gick runt med en och vi fick ihop mest i skolan wohoo! haha måste säga att vi älskar stureplan shit dom va absolut osnålast! hahah dagen fortsatte och vi rullade hem vid 1 och drev runt i skolan i ett par timmar och sen va jag hos alex en stund sen drog jag mig hemåt vid 6 nu ska jag ut md bejna streeesss bye!

hi

hej nötter, idag vaknade jag sent så var tvungen att stressa men hann till skolan. det var sjukt kallt och blåsigt ute idag fyfan! men varmt och skönt i skolan så jag gick runt med shorts och tshirt, dagen gick väldigt segt och lektionerna kändes långa blev fan tillome utslängd från spanskan haha:) dagen fortsatte och alla tjejer i 9an hade musik tillsammans hahaha tjejer fan va kul vi hade, först sjöng vi massa låtar, sen vare halay & debke i slutet ;D vid 3 så skulle vi 9a mot 9b köra fotbollsmatch och dom vann, haha dööh? inga forwards?!?! aja vi gjorde en deal och det var att om vår klass förlorade så skulle dom få ägga mig men jag smet ifrån alla och ingen visste var jag stack HAHA. jag kom hem sen åkte jag och mamma till skärholmen och gick runt en stund, sen hämtade vi ett paket och i det låg min klänning! eller klänningar, beställde 2 :) visar bild snart;) sen kom vi hem och jag var hemma och åt och chilla. sen bestämde jag och andreas att vi skulle prata ut allt. det tog låååååååång tid! men vi löste allt och drev runt med varann. jag kom precis hem och nu tittar jag på high chaparall
hejdå!
image24image26

hej sötisar!

hur är läget idag då da? dagen börjaade med massa massa sms från många som jag känner, TACK för alla sms söta folk! vaknade och familjen grattade med frukost och kramar & pussar, jag var väldigt hypad redan från morgonen och ville ut och steka med allt och alla. jag hoppa in i duschen och svalkade kroppen :) sen var det lite stressigt med att fixa allt, vi skulle till sätra badet med släkten och grilla & fira mig. vi åkte ner och det drällade med folk, men fyfan vad det blåste! jag träffade meltem och anita och hälsade på de fräscha tösarna, sen var det åter med släkten. vi grilla, drev, snacka, spelade fotboll och jaa haha min släkt är så bäst! tjänade pengar muhaha:D
vid 7 tiden åkte alla hem så jag mötte upp sibel och vi snackade om mycket och tog igen massa saker. haha medan folk (nämner inga namn) ljuger för en samtidigt : ) äter upp ormar! aja vi köpte choklad och gick hem till sinem (sibels kompis) hon var ensam hemma så vi satt på hennes hammock och snacka om massa saker. blev fan så sur att jag slängde och sparka min mobil förlåt luren, jag älskar dig mest! vid klockan 9 åkte sibel och handlade med sin mamma så jag drog hem till bejna. hahahah fyfan vad jag alltid har kul med min syster, vi garva åt allt och när klockan närmade sig 10 drog jag, aja det var hasnas lilla födelsedag tack för allt alla som har något bra med den att göra!

see ya, don't wanna be ya : )

happy birthday!

grattis hasna du blir 16 år idag !
image23

pics


från i tisdags

från fredag i rålis

och idag i sätra badet ;)

shoho

hejhej! idag var en riktig jävulsk dag=) jag och grabbarna åkte ner till sätra badet och chillade där ett tag eller haha rättare sagt från 13.00 till 22.00 kom precis hem var med andreas en stund. aja vi grilla, sola, rökte vatten pipa och senare på kvällen drack vissa, och vad är dricka om inte alex blir full? vi satt och sjöng i stranden och drev lite om allt. imorn ska jag också grilla för om drygt en timme fyller jag år suckers! :D
bye bye!<3 

hej era fräschiga prickar!

hallooj! idag var det lite av allt dag, kom hem vid 11. det startade med en jonas lektion fan shit blir pigg bara av att va på hans lektion, hade lite samekonomi min specialitet haha=) sen hade vi hemkunskap, mm shit jag och max en ursnäll klass och fritids kamrat lagade kyckling wok med nudlar yummey! haha fördelen va att han strimlade kycklingen fixade nudlarna och diskade allt! :D blev lite smått mätt, vi hade engelska läste bara, aja sen var det mat på spanskan rättare sagt tapas mmmm det består typ av en baguette med kyckling, ost, potatissallad, grönsaker gott gott gott! alla åt sig mätta och vi skratta åt vad som helst, *är säker på att aida spetsade bålen*, när vi åt oss supermätta gick jag bejna och ravin mot där dom bor, jag gick fort till ravin hämtade upp kläder till bejna sen rullade jag upp till bejna. vi prata helt öppet om allt medan sega bejna fixade sig, det tog 2 timmar om någon undrar. jag skyndade mig hem när hon var färdig och satte på mig något fort sen mötte jag upp ravin vid tåget och vi åkte och snacka om senaste skvallret. vi skulle till rålambshovsbadet för att fira baran. vädret stekte och alla va helt söta. vi hade verkligen skit kul, tack för kvällen tjejer! nån blev påraggad hela tiden och jag var kissnödig hela tiden efter all cider haha:) jag, ravin och ayan slängde in baran i vattnet muhahah älskar dig me! och jag då lite päroncider. sen när vi skulle hem skulle jag och ravin vattna blommorna och vi hittade ett bra ställe men medan vi båda halvstog och kissade och skakade av oss det sista gick det en man förbi och bara råstirrade och inte nog med det, det åkte en cyklist förbi med! och det värsta var att jag satt ytterst och kissade så bara jag syntes! HAHAH : ) sen rullade i saaakta hem och nu sitter jag här, ska nörda mig mer ciaao! p.s lägger utt bilder senare;)  

hallu!

hej hej!
kom hem precis, asså wow shit fan vad jag fryser om fingrarna de är helt stela! aja skolan gick ganska bra idag fick reda på att jag fick ett klart vg på matte nationella oh yes! dagen rullade på och solen sken som tusan och värmen stekte. efter skolan stack jag och svartingarna till skäris och köpte presenter till baran. imorn ska vi nämligen grilla, vp, dricka i rålis oooh ser fram emot de! kom hem efter ett tag satt hemma och tråka sen gick jag till gården och var med tjejerna ett tag. vid 8 så gick jag eller cyklade jag. jag hittade en söt cykel hihi aja iaf jag cykla upp och mötte andreas, hampus, timmy, matti, dennis.. vi kom inte på något att göra men drog till en fotbollsplan. killarna böga sig länge i gräset och jag var deras måltavla de sköt massa bollar på mig! vi lekte ute länge och drev runt och andreas sötisen lekte tarzan och drog av sig tröjorna i kylan, hahah : ) pojkarna bögade sig ett låångt tag till men kylan vann över oss och vi gick hem, jag andreas och timmy drev lite om allt på vägen och sen var de bye bye timmy, jag och andreas gick en bit till när jag plötsligt stannade och sa ; "andreas tack för alla 9 månader, jag älskar dig!" för det är vår 9 månaders dag idag tihi : )
jag ska nog fixa en varm kopp oboy nu hejdå tjockisar

lalala

tjena, skiftande väder, men inte humöret.
det hände inte speciellt mycket idag skolan & plugget samma sak. haha måste lägga en fet notis ; alex var bara för söt idag! hihi repade lite i lokalen med martin och volkan det gick skitbra, vi ska spela "the fray - how to save a life". efter det så gick jag, ayan, alex och rim och hämta asia, ayans lillasyster :) hahah det är så kul att reta henne och få henne att gråta, hon lekte i en park där alex bor och enda sättet att få henne att gå därifrån va att säga kom vi ska gå hem till max som har bubbelpool med rosa bubblor hahah:D vi kom hem fort och jag slappa hemma, sen gick jag hem till sven åke jr. vi bara tog det lugnt och puuussa på varann. kom hem för lite över en timme sen och sen dess har jag tittat på sex and the city, jag ska återgå, byebye!

sunny day!

shululu! idag är det finnemang och och vädret också, skolan började med matte nationella ööhh trist! satt fan med första uppgiften i 20 minuter 8-) aja dagen fortsatte låååångsamt och tråkigt men haha slutade halv 12 idag men stannade kvar ett långt tag och snackade med den ena och den andre. trallade hem vid 3 tiden och vilade ett tag. sen åt jag kebab med bröd mums! andreas bad mig komma ut och jag gjorde det och vi åkte hem till honom vi tissla och tassla och tittade på tv och åt gott gott o mysa i ett bra tag. vi tittade på X-effect och vid halv 9 gick vi ut och åkte brumm brumm med dennis och timmy. vi drog till båtvarvet och latja lite, de åkte på sin kära lijan HAHAH dennis kottar är ur funktion.. aa så går det när man leker rida ponny ; ) vi åkte i ett tag och klockan närmade sig 10 och de körde mig hem och nu sitter jag här och fryser brr!
puss på era rumpor!

hey gay!

hej på er där yte! igår va de ganska nice fan! jag va hemma en stund snacka med mamma lite och åt pommes me gorbys nam nam. sen mötte jag andreas ute och vi gick hem till honom, han va ensam för dagen och vi slappa lite här o var. sen låg vi bara helt sömnfulla i hans säng när timmy och max plingade på, de ville att vi skulle ut och åka brumm brumm och det gjorde vi haha, vi åkte till sätra badet ooh så dumma dom är och kör på sand! aja vi rullade vidare till båtvarvet och dom svingade på en lian, hahah lägger ut bilder sen. sen var de påväg att bli 10 o lilla hasna va tvungen att rulla hem!
see ya

sunny day!

hej hopp!
vädret var ju heelt bäst idag! :D satt i balkongen med musiken i öronen i ett bra tag och försökte få i mig lite matte till den svåraste delen av nationella men solen tog all uppmärksamhet haha. jag tittade på filmen "the kid" asså åååh va söt ungen är man vill bara bita på hans kinder! sen kom en gåva från gud! jag har äntligen hittat en bal klänning den är så nice! visar bild på den i slutet. aja låt oss fortsätta, jag var så lycklig och hela paketet i timmar haha, vid eftermiddagen gick jag ut med andreas jag trodde att det var så varmt att jag kunde ha leggins fyyyfan va kallt de blev efter ett tag!
ciao!
image6
enkel och söt helt enkelt!

minilov

hejsan, det var ju ett tag sen man skrev inget speciellt har hänt nu på sistonne. på valborg var jag hemma hos andreas och vi käka middag sen lite mys hemma hos honom. dagen därpå åkte vi scooter drygt heeela dagen, det var jag , alex, andreas, martin, maze, serbest o kuba, haha det är faktist kul att va en av pojkarna. igår gjorde jag nästan ingenting var hemma med familjen i stort sett. idag var jag i stan med ayan, baran, marla, haddy och hennes kusin. vi letade efter balklänningar och testade ett par. under tiden i stan stötte vi på en gammal kvinna som snacka konstig svenska och jagade ayan och sen haddy, HAHAH fyfaaan vad jag inte kunde andas! efter det så testade vi fler klänningar och rullade hem sen. somnade nästan hemma när andreas frågade om vi skulle göra något och jag blev direkt pigg. han hämtade upp mig med moppen och så åkte vi hem till honom o åt chips o vindruvor medan vi tittade på massa program på mtv : )
kom hem för en liten stund sen och nu svalkar jag mig med en päron splitt och lite extra extra på tv.
 
bye!

.

RSS 2.0