Håll ut Hasna!

Har två väldigt plugg fyllda veckor framöver.
Och mörkret gör ju en inte gladare,

så jag tänker på dessa saker som jag ser fram emot :

- Jullov
- Julafton
- Nyår
- (mamma kanske åker bort)
- Snö & pulka
- Vårtermin
- Vinterpromenader
- Sportlov
- Påsklov
- Valborg
- Bror kommer hem
- 18 års dag!
- Sommarlov!!!
- USA & Kanada
- Utomlands utan familj!

- Ett fasansfullt roligt sommarlov/år

30 november

Hej!

Sista novemberdagen, kusligt.
Var som sagt igår med Andreas och åt mat från Subway, väldigt gott.
Vi åt doritos och myste bort kvällen med film och fotboll. Det var hur skönt som helst, att avsluta en lugn och skön vecka med honom. Denna dag bjöd på lite skola, segande, och massa TV. Ska snart bege mig till mitt skrivbord för att plugga på Spanska 4, som jag har prov på imorn. Hoppas det går någorlunda bra!

Ha en trevlig sista-november kväll!

PLUGG?

29 november

Hej!

Idag är en söndag fylld med händelser.
Ska plugga lite spanska nu ett tag, sedan på eftermiddagen dra och äta på Subway med Andreas. Och efter det hem till honom och mysa :) Jag drömde världens hemskaste dröm inatt, grät när jag vaknade :( Men jag ska få en stor kram som tröst!

Hoppas ert advent startar bra,
kan inte förstå att det är 3 veckor kvar till jul! :D

Första advent

Vila i frid.

1 år sedan valde du att ta ditt liv.
Försvinna från allt som gjort dig ont, och fly det som gjort dig gott i livet.
Du gjorde dina val, och de satte sina djupa spår.
Men jag kan inte klandra dig.

Se till att vaka över mina syskon.

Vila i frid vännen.

Skanstull, "kändis"tätt?

TJA! Glömde tala om att jag igår gick jämnsides med bloggerskan Stefani Radinova. Hon är mycket längre än vad hon ser ut på sina bilder. Sen påvägen ner till Eriksdalsbadet blickade jag snabbt på någon, som visade sig vara Danny. Han hade näsan i vädret, och trodde han var så åtrådd av mig? NO man. Han borde nog sätta fötterna på jorden, och inte på sin skateboard som han bar på.

Electro mix



Låten är bäst som mixad.

Silver&black



Mitt beroende.
Samtliga smycken kommer från asos.com

Heaven

Hejhejhej!

Halv 7 åkte jag med samma buss som Andreas.
Han hade köpt chips, cola och massa gott godis att mumsa på!
Vi käkade lite mat hemma hos honom, och jag fick se på hans nya stencoola data, med Windows 7! Vi myste som attan, han kramade ständigt om mig, gjorde det klart för mig att han saknat mitt sällskap. Vi såg även på Idol, medan vi åt på det goda. Sedan åkte vi och mötte Dennis, Alex och några till för att hämta pengar som Andreas jobbat för. När vi var hemma igen, snokade vi runt i datan, paint är fasansfullt roligt där!!! Haha. Han började känna sig dålig mot midnatt, för hans föräldrar var sjuka, så vi låg under täcket och kramades. Åååååh va det var bäst! :D Blev en massa pussandes och kyssandes, fram till 2 inatt ungefär. Då fick jag skjuts hem.

Dagen var utöver det jag drömt om.
Kommer helt klart minnas den!! :)

It's true

When u get back, i'll be the first sholder to lean on.

Min kusin är och pluggar till läkare, nere i Ungern.
Idag skedde en skolmassaker på deras campus.
Hennes rumskompis blev skjuten till döds.
Stackarn :(

Men hon vet att jag är den som först kommer möta henne,
när hon landar i Sverige mot julen igen.

Rest in peace.

D-day

Hej mina pinglor!

Var och simmade med klassen idag, i eriksdalsbadet. Vi var bara 4 st, lyckat!
Men det gick jättebra, åkte hem med Andreas som jag mötte upp.
Nu måste jag stressa till bussen, för att hinna åka med Andreas och köpa massa gott. Men hoppas han orkar åka utan mig, jag vill inte stressa. Fast jag klandrar inte honom om han inte vill. Vi ska iallafalla spendera kvällen ihop. Som alltid. Det är bäst. Men nu ska jag ta och fixa ihop mig själv.

Ni får ta och ha en trevlig fredag,
så ska jag också det ;)

Today we bring out the partylights!

Dumma :(

Hej igen.

Middagen var mega god, pratade massa med mamma.
När jag skulle in till badrummet för att tvätta munnen, och sedan torka mig, så ser jag att något på handduken rör sig!!! Jag släpper den av chocken, och skriker allt vad jag har. För det visade sig vara min värsta fiende, spindeln.. Jag hoppade bak och började storböla, skrek "mamma,mamma!" hela tiden. Men hon upprepade att det är synd om den, och att det inte är en dödlig skorpion. Jag sprang då till förrådet av förtvivlan, för att hämta insektsdödande medel. Vi kan väl säga att det luktar gift i badrummet nu, hehe. Men den dog iallafall, de är det viktigaste :) Jag vann!

Haha, de var min kamp mot min fobi.

Getting close

Hej.

Hade en seg skoldag idag.
Vi gjorde inget särskilt, efter skolan åkte jag till skärholmen, i jakt på något snyggt, men inget föll mig direkt i smaken.. Kom hem och lagade pommes, och åt de med béa, smarrens :) Såg på grymma One tree hill, och sedan avsnittet tog slut har jag segat vid datorn bara. Fast snart ska jag hacka ihop en sallad till middagen, det bli kotletter, mmm!

Vi hörs efter middagen!

Autumn in black&white



Svart & vitt är så vackert.
Hur skarpt det är, och hur kontrasterna går ihop.

To quote Lady GaGa

You must never ever let a guy know how much you like him, because then he'll run in the other direction ... Well, I just sign that when you don't play hard to get, if you're too easy or you come off too eager, they run away so you gotta keep your pokerface on.

Gay day.

Hello.

Kom hem alldeles försent igår för att vara inne på datan, så jag la mig direkt.
Var hos Andreas och slappade. Var på uselt humör eftersom hela gårdagen var usel, men efter ett tag släppte det, eftersom han är för bäst för att vara dum mot, dessutom hade han inte gjort något förutom att vara snäll. Vi låg och kramades länge, fick en oöverträfflig massage, och så fick jag smaka på en bit brownie som han sparat till mig :) Vi såg på alla Paradise Hotel avsnitt spm vi missat, men när klockan slog 21.00 så var det Desperata Hemmafruar som gällde! Oh vilket roligt avsnitt, vi båda skrattade gärnet. Vi tittade på resten av Paradise Hotel, och efter sökte vi på Illuminati. Usch får rysningar bara av namnet! Kom hem Vid halv 12, och sov direkt.

Dagen har bara bjudit på skola, McDonalds med min kusin (har inte ätit mer än pommes där sedan Augusti!), och sedan hem och lata. Nyss åt och duschade jag.

Ni får ha det GÖTT.

We do it in french!

Illness

Hej.

Skoldagen var jätteonödig idag, önskade att jag aldrig gick! :(
Det gick iallafall rätt bra, men fick vänta i 2 timmar efter skolan på elever i min grupp, för att göra en uppgift. Vi kom inte så långt, men huvudsaken är att vi kom någon vart. Ska nog hem till Andreas och ta det lugnt, om jag orkar, mår så illa.

Men bättre dagar kommer,
det är bara att bita i det sura äpplet!

Låten som tilltalat mig mest under mitt liv.


& jag vill att den skall spelas en dag, tillägnad till mig.
För jag har aldrig relaterat till en låt så mycket som denna.

Trapped


Det är nog dags att rymma igen.
Till en trygg håla, där man känner sig säker.
Året lider mot sitt slut, likså gör stressen.
Men vissa saker sätter sina spår..

Vecka 48

Halloj!

Det är nu färre en 4 veckor kvar till lovet!
Denna vecka har jag inte så mycket att göra och lämna in i skolan, men under vecka 49 & 50 har jag 4 prov, och 4 inlämningar.. Jag ska försöka sätta igång pluggandet redan nu, så jag slipper göra allt i sista sekund. Skoldagen gick bra, och vi slutade tidigt. Har bara sett på TV sen jag kom hem, och nu är det älskade One tree hill! Efter det ska jag laga tacos som middag till familjen, sen vet jag inte vad jag gör, förmodligen ut en sväng, eller hem till Andreas O!

Vi hörs senare :)

Mon amor

Jag älskar varenda egenskap av dig.

Shooter



Varför har jag alltid kännt något speciellt för Mark Wahlberg?
Jo för han är BÄST.

So fucking special

5 is the magic number,
right baby?

Lazy day

Hej.

Världens mest lata dag idag.
Vaknade runt 1, låg och såg på TV.
Åt lunch, segade ännu mer.
Städade, lagade majskolvar, data.
Drägg.

Snart Oth, vi hörs.

TV 'n' snacks!


Nu kilar jag iväg till TV'n och ser på Robinson, med mina ostbågar, och älskade Coca Colan.
Därefter blir det Transformers, bra kväll alltså!



Edit : Kom på att jag nu kan ta med mig datorn, vart jag än är. Jag är fortfarande lite ovan, hehe. Men Robinson verkar jätteintressant, jag hejar på bullen med lockarna! :)

Pictures of you, pictures of me.

Ett minne blott

Hejhej!

Ni vill inte ens ta del av min fina gårdag.
Jag mötte upp mamma, och morbror, samt hans fru.
Vi åkte in till City Gross och handlade. Plockade allt jag var sugen på, det bästa som finns! kvart i 8 rusade jag och mamma till systemet där jag plockade cider, som hon köpte :) Kom inte hemifrån förän 9 när jag skulle möta Andreas. Bar på massa tungt. Hur som helst, det kändes som om det skulle bli en super kväll. Vi småpussades, såg lite på Oceans 11. Myste, och han bara vällde med massa sockersöta kommentarer. Dock gjorde vissa mig väldigt generad (!!) Det är inte kul! Han ville även ta foto på mig, det är ett stort NoNo. Efter massa bråk och papparaziuppförande, så löste vi situationen haha:D

Vid halv 12 ringde mamma och var rädd över att någon var i bakgården? Jag visste att hon bara misstog sig, men vi promenerade ändå hem till mig för att se efter henne. Efter våra tredje eller fjärde cider, tror det var en varsin Xide. Låg vi på hans säng, och jag smuttade i mig hela med ett svep! Han påpekade gång på gång att jag var galen, men min galenhet smittar ofta av sig, och han ville också göra som jag haha! Jag blev lite vimsig, somnade ett tag, sedan var jag klarvaken. Tiden gick såfort! Vi myste massa, drack mer, och myste ännu mer. Vid 5 imorse intog vi sovposition. Sov så himla skönt!!! Kanske för att han låg bakom mig och höll om mig, och när han vaknade på natten vände han sig alltid och pussade och höll om mig. Me like alot.

Vi vaknade vid 12 nångång? Eller han höll mig vaken då rättare sagt, eftersom han inte kunde sova. Vi låg och segade, såg på TV, åt frukost. Han somnade intill mig i en timme eller två på eftermiddagen, så söt. Kom hem vid 5 ungefär, och har vandrat hemma och segat.

Bara massa data,
snart får ni lite bilder.
BYE.

Hiiii:D

FREDAG!!

TJA!

Äntligen fredag!
Var och myste hos söta Andreas igår, till sovdags.
Idag hade jag världens bästa och lataste skoldag.
Och nu ska jag ha världens bästa kväll!
Den ska spenderas med Andreas, några cider, och en massa skratt.
Oh God I love it!

Ha en nice kväll!

Getting close

Hej!

Var en zombie imorse, var så himla trött!
Åkte till skolan med Kevin och Jens, hade lugna, sköna lektioner.
Slutade vid 1, och drog till stan med Ayan, Camila och Baran, vi kollade runt i olika butiker, sedan bytte jag ut ett par hörlurar som slutat funka, mot ett par nya :) Försäljaren var jättetrevlig!! Ska snart äta middag, är hungrig som en björn, haha.

Hejdå.

why God why?

Onsdag

Tja!

Jag gillar att det är onsdag, snart helg!
Har iallafall gått bra i skolan idag, hade prov med världens konstigaste lärare, som ryckte i pappret och tittade genom om man fuskade, och man fick inte ha något annat än penna och sudd på bordet, och inget i fickorna. Det gick hyfsat, jag vet att jag är godkänd åtminstonne. Kom hem och såg på One Tree Hill, och sedan lagade jag Wok med mamma, som jag nu ska äta helt ensam, eftersom hon är och tränar. Vet inte vad jag ska göra idag, men är glad att jag slipper plugga för resten av veckan!

Vi hörs sen !

Towards anywere!!

Vill ni veta en hemlis?:)

Ska vandra runt i 5th avenue nästa sommar!

Ska åka till New York med mamma, mostrar och samma kusiner jag åkte med till Mallorca.

Men det är inte sommarens höjdpunkt, det blir nog min första resa utan någon i min släkt haha. Om inte med kompisar, så blir det med Andreas. Spikat. Det har vi sagt. Och jag ser fram emot det lika mycket som den dagen jag tar examen, och jag längtar till dess :D

Det sjuka är att det verkligen händer, båda sakerna. OTROLIGT!

Inaktiv

Hej.

Jag vet att jag varit inaktiv, men jag har dränkt mig i sista minuten plugg!
Det gick som smör i skolan idag, förutom i klassrådet, då jag höll på att få ett sammanbrott, och frågade lärarna om jag fick lämna klassrummet eller liknande? Då avslutade dem klassrådet. Jag hatar nämligen när det startar diskussioner om klassresor, för allt är bara skitsnack. De ville planera massa saker, och ett par tjejer försökte styra och ställa med alla, och skällde ut ordföranden för att hon inte var lika högljudd som dem. Jag sa inte ett ord under hela klassrådet, men jag kände hur all ilska tog över, då frågade jag lärarna om jag fick gå ut. Det är så barnsligt allt det där. Det blir alltid så att 25% av klassen betalar i klasskassan, och sedan ska alla andra snylta. Haha nog om det! Kom hem och tog en varm skön dusch, skrubbade rent mig själv. Kevin kom hit och lämnade en ny laddare till mig, åh va gullig han är!! Min laddare bokstavligen dog igår, men han räddade mig, och nu ligger jag i sängen med datan äntligen, efter 5 månader. Har pluggat i 3 timmar nu, och ska återgå till det.

Vi hörs kanske efter desperata hemmafruar,
tja!

This is mestelsa

Halloj!

Tja!

Hade en bra dag i skolan idag, den gick fort, även om jag slutade halv 4!
Kom hem och lagade pasta med kyckling i sås till familjen, vi åt middag, och sedan vilade jag en stund. Inte långt efter det skulle jag möta söta Andreas. Och det gjorde jag glatt. Vi vilade mest i varandras sällskap, och låg och pratade lite smått, och uppskattade det vi har. Vi meckade även lite med småsaker, som TVn, hans mobil och sådant. Jag är lite för händig ibland. Sen så kokade vi choklad, och tog med oss mandariner, och såg på Mamma till en mördare, så brutal! Efter det, Paradise Hotel. Fick tusentals komplimanger av honom idag, och jag vet inte hur man reagerar riktigt, blir alltid lite rosenröd, och det enda jag får ut ur mig är tack du är också det! Eller liknande.. Men han var hur gullig som helst :) Vi har gjort en liten pakt, hoppas vi båda håller den bara!

Med detta säger jag även godnatt!

Express yourself



Jaa.. även jag kan vara klyschig och skicka mina känslor via Facebook.
Men jag har lättare att uttrycka dem för honom, via bokstäver.
Och han visade stor tacksamhet.
Valde att inte censurera bort ordet galen, för det är just vad jag är. Även i Andreas.

TV TV TV

Här ska det knarkas TV.
Haha, hoppas jag hinner se på Paradise Hotel, för nu kollar jag och mamma på Heartbreak Hotel, här var det massa hotel! Aja, dags att återgå.

Ha en trevlig söndagskväll!

Veckans drog


Andreas satte på den häromdagen,
och jag har inte kunnat sluta lyssna på den sen dess..

If holding hands is too descret
Let's make out in the middle of the street
If this flowery just ain't enough for you
Help me God, tell me what to do
Couldn't be more true
Isn't it obvious that I love you
Isn't it obvious that I need you


I don't get it?

Förstår inte varför alla tjatar om att man blir deppigare i och med att det är höst?
Bullshit. Det är väl ändå inget fel på mörkret, att det lyser lite smått i alla fönster, eller att man myser ner sig i varma kläder och håller sig mer inomhus? På sommaren känner man sig tvingad till att göra något, de dagar då solen lyser, för att "ta vara" på solen. Nu finns det inget sånt? Ingen klagar när man slaviskt sitter flera timmar vid datan eller TVn, eller när man svullar. Vilket är skönt. Det innebär mer avslappning och mindre stress, det är väl det alla strävar efter? Jag ska inte dra alla över ett streck men, klaga inte på allt som finns. Ta istället till vara på det.

Sätt igång och njut, det är inte långt till vi slipper böckerna, och alarmklockan. Då vi äter pepparkakor och lussebullar ständigt, och dricker julmust till allt. Då vi firar julen med våra nära och kära,  med massa god mat, och delar med oss av våra betänkta julklappar. Framförallt är det inte långt kvar tills vi kan lägga det här året bakom oss, i glädje och i sorg. Finns inte mycket att säga än att ta dagen som den kommer, och njut utav den.

Time after time

Sprider lite glädje, det är.. :
2 veckor till 1a advent.
6 veckor till julafton,
33 dagar kvar till lov.
1 månad till lucia.
julen är kommen :)

Press play

YOU

I'll get you, and i'll hunt you down.
You know there is no escape.

Fredag 13, turdag?

Tja.

Hade en bra skoldag igår, gav gärnet på gympan (träningvärk nu!) och gjorde bra från mig på provet som jag hade. Dagen överlag var bra, jag kom hem och såg på Oth, sen skulle jag hinna förbereda mig på ett par minuter för att hinna med samma buss som Andreas. Jag hann, vi skulle åka och köpa mat och gott som vi skulle äta. Åkte till Kungens Kurva och köpte pommes, kycklingvingar, cola & chips. Vi satte oss i McDonalds och åt paj, i väntan på bussen. Vi kom hem till honom vid halv 7, och myste(?) haha. Lagade maten, åt, och sedan såg vi på Idol. Han somnade efter programmet och jag försökte meningslöst hitta på något, för att fördriva tiden. Jag vile inte väcka honom eftersom jag visste att han var trött. Gick hem nångång vid 2. Fast kom hem strax innan 3, eftersom vi stod och pratade ute ett tag.

Idag är jag så himla trött, har inte lust att vara vaken ens.
Men det är lördag, så jag får se till att göra något.

FUCK OFF Modekungen.


Varför denna plåga?
Denna fina plåga..

Gör fula plagg!

Förberedelser

Laddar upp inför helgen.
Åt mat. Slappade. Pluggade.
Smaskade choklad. Surfade.
Detta är livet, härnäst :
Sova, gympa, prov, HELG

fredag 13 fredag 13 fredag 13

ChillY

Speed of sound

Hej.

Är det inte skönt att dagarna går så fort?
Hade för mig att det var onsdag som senast!
Jag tycker iallafalla det. Tog blodprov idag, jag är inte så känslig, men förstår inte varför det gjorde, eller fortfarande gör så ont? Har inte kunnat använda mig av min arm som jag normalt gör, väldigt skumt. För övrigt gick skoldagen bra, fick VG på Kriminologi provet, och beröm på köpet, att jag gjort provet efter bara 2 dagars plugg, det är alltid skönt att höra :) Kom hem och fixade ihop en varm kopp choklad, med massa grädde på! Lade nyss på telefonen efter att ha pratat med min bror, han ska flytta närmre, yes!! Dagen har varit bra, nu ska jag plugga lite inför Rättskunskapsprov som jag har imorn.

Vi hörs sen.

Konstaterande!

Datumet är 11/11 idag.
Vilket innebär att det nu endast är 6 månader,
till min 18 års dag! :D
LÄNGTAN!

Brittan



Hissar bara alla Okända låtar på dessa 2 skivor,
resten av hennes låtar kan slängas förutom My prerogative, Crazy & Born to make you happy. Får inte missa min favoritlåt som 8åring, Stronger!
Kan även tilläga att jag var på hennes konsert 2004 då hon sjöng låtarna ur In the zone albumet, och det var på min alldeles egna födelsedag, så det var super!
Hon må va söt, och hon kanske kan dansa, men sjunga kan hon icke!
Bara ibland, fast dock kan jag säga att hon är skitduktig! :))

11/11

Tjabba!

Igår var det kärlek haha.
Myste, åt nudlar, och såg på dhw med bo :)
Idag gick skoldagen bra, hade utvecklingssamtal som gick gallant! Yeey! Kom hem och vräkte i mig mat. Får inte äta eller dricka något från och med nu om några minuter till och med 9 imorn :( Ska ta blodprov för att se mina värden, åh va hungrig jag kommer bli! Fast jag har unnat mig massa mat idag. Frukost, kebabgryta 2 ggr i skolan, hamburgare & klyftpotatis, och nyss spaghetti med köttfärssås. Det är jag värd! Ska fördriva timmarna med lite plugg, data, Grey's och True Blood.

Vi hörs kompisar!

Pip Pip

Jag lever!
Men nu ska jag sova,
ända till 9! :))))

Can you meet me halfway, right at the borderline. That's where I'm gonna wait...for you. I'll be looking out, night and day. Took my heart to the limit And this is where I'll stay I can't go any further than this I want you so bad, it's my only wish.

Great!

HEJ!

Dagen idag gick super!
Hade gjort mina läxor noggrant och var förbered, men jag kände mig som en nörd som viftade med armen i luften med som aldrig blev vald :( Fast läraren sa att jag skulle få ett plus i kanten för att jag försökt engagera mig på allt! Haha skönt & höra! Slutade vid 2 och åkte raka vägen hem med Ayan, slumrade till en stund, men spärrade ögonen såfort One Tree Hill satte igång. Det tog slut för en liten stund sen, och snart ska jag öka mysfaktorn på detta väder med älskling :)

Nu ska jag surfa runt,
hörs!

Happy happy summertime!



Från vänster : Jag, Mary & Rim

Måndag

Idag började jag 10, slutade 11.
Varför detta elände?
Men äsch ska inte klaga,
såg på film på enda lektionen!

Blubb

Hej.

Mötte Andreas vid 4 ungefär, och promenerade till Skärholmen, där vi åt på italienska båset i Metronova. Vi satte oss avskilt, och frossade i oss. Köpte med oss Noblesse choklad och lunkade hem igen. Hos honom såg vi på One Tree Hill och finalen av Amazing Race, kul :) Myste som satan, och skojade med varann. Vid 8 tog vi en varsin skopa glass och satte igång sista Johan Falk filmen, den var så himla spännande!! Sorligt slut, synd att den är över nu.. Busade med gullet ett tag efter filmen, och runt halv 11 skjutsade han hem mig. Dagen kunde inte blivit bättre, den var så gott som ett av de bästa!

Sånt gillas!

.



And it's good!

PAP

Grattis på farsdag pappa!
VAD JAG SAKNAR DIG!
I all evighet älskar jag dig

8 november

Tja!

Var mestadels hemma med min bror igår, när han åkte vid 7 segade jag bara runt. Vid 1 inatt bad Alex mig och Andreas komma hem till honom, & det gjorde vi. Shottade lite, och de drack öl, och spelade ölspelet. Vi såg på Midget porr, oh asså! Haha!! Kom hem vid halv 5 imorse och s-t-u-p-a-d-e i säng. Mamma väckte mig halv 1 av att dammsugarn var igång, åh..

Idag är det den 8onde vilket innebär en ny härlig månad med min älskade, vi ska nog dra ut och käka, sen åka hem till honom & mysa, och se på sista Johan Falk förmodligen? Hur som helst, det kommer bli en lugn och skön söndag :))

I walk the streets alone

Helg i all ära

Tjabba!

Mitt läkarbesök gick bra, har åter besök snart. Hade en rolig badminton lektion med klassen igår, dagen gick snabbt slut, sedan åkte jag till McDonalds i Kungens Kurva för att hälsa på min kusin som jobbar där. Hon var så söt i sina jobbarkläder haha. Åkte sedan vid halv 5 till Skärholmen för att möta mamma, och köpa skor samt ta ut mina mediciner. Vi åkte sedan hem, bytte om, och drog till min kusins 15 års kalas, där massa mat och dricka fanns. Var där ett tag och livade upp stämningen, men vid 8 smög jag ut för att nedanför väntade Andreas! Vi promeixade hem till honom, skojade runt, surfade på nätet, såg lite på idol, och sedan på Johan Falk. Somnade i hans famn under filmens gång för det var så otroligt skönt. Vi låg och myste länge, och bara var. Kom hem vid 3 och sov direkt.

Vaknade idag av att min bror kom! :D Fick en liten sovmorgon fram till 11, sen var det han som gällde. Mamma hade lagat kyckling på lördag, kotletter och dolma, himmel or what? Vi åt lunch vid 12 alla, även hans vänner som är här, och ett par kusiner. Nu sitter jag uppe i min brors rum för att inte störa killarna där nere, men vet inte vad jag gör sen, kanske ut, kanske hemma.
Återstår att se!

Schedule



Go'kväll!
Duschade, fixade käk, pysslade med mig själv, fixade håret.
Läste blogg efter blogg, och sedan såg jag på EMA 09,
konstigt många från USA iår?
Imorgon ska jag försöka få ut ett recept på nya mediciner,
sedan tralla till skolan och ha gymnastik. Har inte haft det sen maj månad!
Vi ska spela badminton och jag är taggad till topp!
Sen är det helg!

Godnatt.

Remember remember the fifth of November

Tja!

Vi hade temadag i skolan, där alla klasser fick ett tema som de skulle utföra något i. Vår klass fick Bollywood, jag och Ayan tyckte det var tråkigt så vi la oss och sov på soffan. Uppträdandet var jättekul, det var allt från Mammas pojkar, Star Wars, Svenska Hollywoodfruar och Jumpstyle. Jag personligen tyckte mest om Hollywood fruarnas parodi, och Jumpstylen. Min mentor drog ut mig ett tag, jag var jätteorolig över att det var något. Men han berättade att alla lärare som jag har vill ge mig beröm, att de är imponerade av mig, och att de inte förstod hur jag orkat ta igen allt jag missat på så kort tid. Fick även höra att jag presterar jättebra på mina lektioner, och att jag skulle fortsätta på det sättet. Blev helt överlycklig! :D Efter den långa högljuda dagen mådde jag inte så bra, så jag kom hem och vilade, somnade i 2 timmar och nu är jag här. Ska kliva in i duschen snart, sedan äta middag. Hejdå!

Tick tock!



Hade TVn på och råkade höra denna låt,
good one!

4/11

Tjohopp.

Var med bubbi hela dagen efter skolan idag.
Tog med mat som vi fixade hos honom och åt.
Vi myste och massa annat.
En dag med honom uppskattas alltid! :)

Paralyzer


I’m not paralyzed. But, I seem to be struck by you
I want to make you move. Because you’re standing still
If your body matches. What your eyes can do
You’ll probably move right through
Me on my way to you!

I feel good, as if I should!

Livet går som smör mot en stekpanna, gliiider!
Tänker man att det går bra så gör det banne mig det!
Flera dörrar har öppnats för mig då jag bytt skola, det går bra, jag mår fysiskt och psykiskt mycket bättre, och jag är jättenöjd. På familjefronten, så kommer min bror och hälsar på i helgen, yey! :) Blir lite extra krafter till oss andra. Kärleken är bättre än någonsin, nu när sötis jobbar, så har han tillgång till mer pengar, vilket gör att vi kan hitta på fler saker tillsammans. Ibland är han söt och bjuder mig, dock krävs det mycket för att jag ska bli bjuden. Tycker inte om att bli bjuden, känns som om jag själv inte har pengar, vilket jag har! Men bortsett från det, är han helt underbar, min lilla loppa! På lovet och nu de senaste dagarna har jag och bo varit med killarna. Det finns verkligen inget bättre än när vi alla är ute. Men ibland ses man mindre, och ibland mer, just nu är det mer. Och det är obeskrivligt kul :) Om 6 veckor är det lov igen, och det ska bli bättre än förra året! Enligt mig så blir det nya året som man mår när man firar det, och fylls av dem man firar med.

Hur som helst, allt flyter på, ville bara tala om det.

True.

Keep it going!

Tjaaaa!

Drog till A igår, dock inte så länge.
Vi såg på TV, han åt mat, sen gick vi ut med töntarna. Vi skulle ge filmen en till chans men den vägrade funka, så vi var ute. Frös sönder mig, fick spola händerna i varmt vatten i 5 minuter för att återfå känseln när jag kom hem. De gjorde egna rökbomber som de tände på, kul att se på. Blev lite hejvilt i slutet, men kom hem vid halv 11. Tvingade Andreas pussa mig vid min uppfart, när jag kom hem låg min bror i bästa synläget, hahah :) Låg och skakade till sömns, mitt element vägrade funka! Dagen gick fort i skolan, sökte information, var effektiv på lektionerna. Besökte gamla skolan med Ayan i hopp om information av vår gamla heta lärare Jonas, men han var på möte, synd. Kom hem och lagade Spaghetti och köttfärssås, gud så gott!

Nu ska jag plugga lite, sen blir det Desperata hemmafruar.
Vi hörs senare!

Mwah!

2/11

Hej.

Inte mycket mer än skolan har hänt idag.
Hade lång håltimme, pluggade, kom hem.
Snart ska jag kanske ut, bara kanske.

Hejdå.

Helg

Hej.

Det har varit en vild helg haha.
Killarna kom som sagt, sen kom Andreas också och några till, vi var kanske 12 pers. Tyckte att det var lite för många, men det var bara att bita i det sura äpplet! Vissa blev fulla, andra var helt vimsiga. Vid midnatt drog vi ut och satte oss vid ett dagis där de drack ännumer. Dåliga saker förekommer i samband med alkohol, de krossade rutor.. Jag gick därifrån direkt för att jag tyckte det var så barnsligt. Fördelen med alkohol för min del, är att Andreas blir extra super söt gentemot mig. Jag och han gick hem till mig en stund, och vid halv 3 gick han hem och jag stupade i säng.

Idag drog jag till Skärholmens bibliotek och skulle plugga med Ayan & Camila, men det gick inte så bra. på eftermiddagen gick jag och Andreas hem till Dennis där några vänner var, vi skulle se Paranormal Activity men det blev inte så. Filmen vägrade starta, så vi såg på en som hette Collage, sen gick vi ut. Vi skulle hem till Johanna och försöka se om filmen startade där, men det gjorde den inte, så jag och Andreas drog hem, de andra stannade kvar.

Har så himla ont i huvudet,
antar att det är skolångest :(
Ska sova nu, godnatt.

.

RSS 2.0