Bryr mig inte ett skit

Många anledningar till att jag har vänner är för att jag är den typen som inte tar åt mig. Jag blir inte svartsjuk och jag bryr mig inte om skitsnacket. Att en tjej klänger på min pojkvän är för sin osäkerhet. Det är ju inte jag som får rykterna snarare hon, men jag har inget emot tjejer i min pojkväns omgivning. Jag är inte dryg.

Jag hör ofta saker som jag egentligen inte bör veta, jag pratar om sakerna, sen lägger jag allt bakom mig. Det bästa är väl att det finns folk som litar på mig, som berättar allt för mig. Som inte ber mig svära på att säga något till någon annan, för dem litar på mig. Ja, jag bär på tunga hemligheter, och när jag väl lovat något, så håller jag det endast för mig själv. Det är för jag är bekväm med den jag är, jag behöver inte påpeka massa nackdelar hos folk för att får mig själv att framstå som en bättre person. Det blir bara raka motsatsen.

Det känns bra att veta att jag inte är en sådan skvallertidning, som bara måste berätta allt för alla.
För er som är så, dags att ta åt sig lite. Man finner till slut inga vänner på det sättet.

Har ni hört uttrycket ; du hör inget, du ser inget, du säger inget?
Sug åt er det.

Så mobbad!

Jag är ju förfasiken helt mobbad, jag har ringt X antal gånger till dem som saknas i huset, men ingen respons! Jag vågar inte röra mig bort från datan, min dröm var lite hemsk. När jag halvsov i slutet tänkte jag på att jag inte drömde om pappa inatt för första gången, men sedan kom jag på att jag inledde min sömn med drömmar om honom.

Har ingen av er lust att åka skridskor? Jag vill bara slänga på mig en par och rulla ut, det är hur kul som helst enligt mig! Men nej, innebandy toppar nog allt, jag kan spela i evigheter utan att tröttna. Kanske för att jag får ett rus i kroppen varje gång. Under sportlovet ska jag försöka göra minst en sportaktivitet, inte bara bada. Fast det blir nog så, om ens det. Varenda cell av min kropp längtar efter lov, så dem får vila ut och lata sig! Haha.

Snön tar över!

Godmorgon. Vaknade av en mardröm precis och gick ner till undervåningen, ingen hemma! Fan vad älskad man känner sig! Så jag piggar upp mig själv med oboy och ett paket Ballerina, och hög musik! Det funkar haha! Dagens planer är otroligt oklara, jag är verkligen förvirrad, men en sak är säker och det är att vi äter kyckling idag. Som vi gör varje lördag, mums. Hoppas era planer är bättre än mina, CYA!

Geek

Har bänkat mig vid datorn i många timmar nu, lite väl för många. Har chattat runt, tittat på bilder och på The Hills senaste, och massa random shit på youtube. Nu bär det av till sängen för en god natts sömn, hoppas ni också får en, ses imorn. Godnatt.

Harder, better, faster, stronger. Fan vad det kan misstolkas!



Grym video, hittade den via en väns blogg haha!

Hutt hutt

Tja! Jag spenderade eftermiddagen hemma hos Meltem med Bejna. Vi pratade lite om allt och om massa snuskigheter, vilka skvallertidningar vi är! Kvällen har spenderats mestadels i sängen och nu vid datorn, imorgons planer är lite trasliga, vi tar dem imorn, ses!

W715



Du blir min, om jag nu vill ha dig.

In the air

Tjo helg!

Hejhej! var på världens onödigaste skoldag. På morgonen hade vi eget arbete så egentligen var man bara där för närvaro, sedan hade jag rast i 4 timmar.. Min första och sista lektion var spanska, sedan åkte jag till Sätra skolan för att möta upp Andreas men det ändrade sig lite. Jag ska snart hem till Meltem med henne och Bejna för att prata lite om allt och bara ha kul. Äntligen fredag föresten! Snabbaste veckan någonsin! Hoppas ni hittar på något kul, ciao!

Idiot

Bra Hasna, nu satte du igång ditt lidande. Idiot. Gråt på. Bli ledsnare, inget tröstar. Fan va duktig du är........

Vägen är lång



Det är en lång jävla väg i livet,
men nångång tar den slut.
Men tid tar det.
Det skrämmer mig..

Din viloplats ska prydas, du ska hyllas. Det svär jag på.

Pratade med mamma om pappas gravsten. Jag vill att den ska sättas upp, fast vi har inte valt än. Jag blev till mig och sa att jag längre inte orkade vänta på dem, kosta vad det kosta vill för pengarna har vi. Hade tänkt mig en i svart marmor med guldgravad text, och ett litet staket runt hela. För ingen ska stampa på min pappa! Vi får se hur vi gör. Under lovet ska jag dit och göra fint på riktigt, jag är trots allt den enda som besökt honom hitills. Många fler besök blir det, för att samla tankarna, men ändå släppa ut allt vid en trygg människa, trygg kropp, som jag förlitar mig på. Har gråten i halsen nu så vi släpper detta, preliminärt.

Observera

there is only two types off people in the world
the ones that entertain, and the ones that observe !

Pure shores

Tja! Skoldagen gick otroligt smidigt och snabbt! Jag somnade under drama lektionen, det var en avslappningsövning så jag passade på. Kom hem och käkade mat med syskonen medan vi tittade på The Hills. Vi hade familjemöte nyss om vilka vi ska anlita för att göra vårt barum och vår toalett, vi ska göra om exakt allt. Varenda rör och allt man nu ser ska bort! Fint ska vi ha det. Vet inte vad jag gör under resten av dagen men min brors kompis är med på dagens Lyxfällan 21:00 på 3an ska titta på det. Nu tvingar mamma mig ta mina tabletter, SES!

Psykoser

Tjabba! Dagen hos Andreas gick väldigt bra. Vi pluggade faktist, vi lyckades! Jag lyckades tränga in något i den där obefintliga hjärnan. HAHA! När hans föräldrar kom hem vid nio pratade vi om gymnasiet för Andreas, och hans pappa var så himla inställd på el. Kom hem och läste massa tidningar, nu är det musik som gäller. Jag börjar 9:35 imorgon, yey! Äntligen torsdag sedan fredag! Hoppas ni haft en sjukt bra dag. CYA!

28 januari

Tja! Shit januari lider redan mot sitt slut! Om tre veckor startar sportlovet, och sen blir det mars! Kom precis hem från Dagens Nyheter, var där med klassen. Inte speciellt kul eftersom jag redan varit där med min förra klass i grundskolan. Skoldagen har gått jättefort och har fått veta mer och mer om många i klassen. Nu sitter jag här och äter daim och ska snart rulla hem till Andreas för att hjälpa honom med 1:a världs kriget.. Han måste ju klara sitt prov. Vi ses sen då!

Photoshopar

Hej! Sitter här på sängen, med laptopen på knäna och fixar till massa bilder av ren tråkhet. Jag överreagerade lite med impackning och hela baletten, det stank! ni kan väl få se en tillgjord bild, om jag nu hittar en vettig. Ska snart sova även om jag börjar tio, min kropp behöver vila ut! Fast först uppdatera iPoden! Godnatt.

Pepparkaka på beställning !

Nu bär det av

Ska ta och sysselsätta mig, hoppar in i duschen. Ska fixa inpackning och massa annat, talar om vad sen, bye!

Lycka

Finns inget mer än glädje i denna låt!
Jag tar skulden om ni inte gillar den,
men den är otroligt "sommarmood" framkallande!
Min sommar låt 09!
Det var den mina syskon dansade till :)

Duncan Sheik - On a high

I'm on a high, I'm on a high
There's nothing more to it
We are the sea and the sky
And the blue that runs through it

And there are some who say there are
So many things I need
So I run or I fight and I crawl or I scream and I bleed
I bleed, I bleed

(Chorus)
Well it's a lie, it's a lie-don't you believe it
If you're fine, then you're fine-it's all how you see it
Oh, there will never be no conspiracy of happiness

I'm on a high, on a high
There's nothing more to it
I have the sun, it's a star
Why should I refuse it?

And there are so many reasons I could give you why I should be down
There's not enough money or time and my love
You're not around
Around, around

(Chorus)
You're alive, you're alive-what else could you give me
You are fine, you are fine-nothing's worth feeling
Oh, there never will be no conspiracy of happiness

I'm on a high, on a high
You are the sea and the sky
I'm on a high, I'm on high
I'm on a high

(Chorus)

Pryda - Shadows

As far as my eyes can see, there are shadows aproaching me..
- Låt från sommaren 2007

im on a high and there's nothing more to it

Tja! Vill bara tala om att jag är lycklig. Jag har allt jag behöver utan en far. Men jag ser fortfarande upp till honom, och jag är och förblir hans dotter, och bästa vän. Det är väl inte ett brott att jag är lycklig? Det tycker i alla fall inte jag.

Jag har vänner som jag kan spendera dagarna långa med. En pojkvän som behandlar mig bäst, och som jag kan skratta och dela allt med. Jag har en mamma som är lite försvenskad och går att prata med, hon är underbar och lugn och jag är glad att jag tagit det efter henne. Jag har två äldre bröder som alltid vakar över mig, ser till att skolan går bra för mig, och väldigt förståndliga. En stor släkt har jag också, som jag har vuxit upp med. Skulle inte tänka mig ett liv utan alla våra stora församlingar!

Som ni kanske ser har jag gjort allt positivt, jag går efter mitt humör. Fast fan, man kan ju inte vara dyster hela tiden? Själv har jag haft den inställningen sen december i fjol, och allt har gått så mycket bättre sen dess! Alla resultat i skolan, alla nära och kära och mig själv. Jag trivs, äntligen!

Så om det är ett brott att vara lycklig, så är jag glad att vara en brottsling!

Syk

Tja! Blev helt bländad i ögat idag på morgonen i skolan, kunde inte se något, så jag gick till syster och frågade vad som stod på. hon sa att jag fått en kraftig migrän efter all stress, och att jag skulle återkomma om det blev värre. Efter en timme kom jag tillbaka helt söndersliten och hon skickade hem mig direkt. Så jag har varit hemma med mina syskon och bara tagit det lugnt. Jag sov en del, och så hjälpte min bror mig med en läxa. Vi nynnade till en och samma låt som de spelade på stereon, medan de dansade runt som invalider! HAHA. Nu mår jag otroligt mycket bättre, vi hörs sen då!

3 månader sen du gick gick bort pappa, det känns som en jävla evighet.. Redan..

 

Out in the HOOD!

Tröttnade på att vara hemma, så vid 9 skulle jag möta Mary, påvägen träffade jag Timmy som också hängde på. Vi gick runt en stund sen drog vi hem till Andreas, var där en kort stund sen gick vi ut, Mary gick hem men vi andra lunkade på. Vi mötte upp Dennis, Hampus och Matti sen gick vi alla runt. De skulle såklart göra något vilt. De ville gå in i en mörk hal skog, men jag vägrade, så de följde mig hem sen gick dem på sin färd. Vid det här laget har trollen redan ätit upp dem!

En prelimenär lur

Tja! Fick låna en mobil av Ravin idag. En gullig liten Samsung. Jag har fixat och trixat med den för att försöka uppfatta allt. Jag gissar att Mary lånade mobilen innan mig, eftersom jag kunde inte sluta skratta av alla sms som fanns kvar från förra vintern av Andreas och Alex. Hittade även ett urgulligt sms som Andreas skrivit när jag var i Egypten förra året, så jävla söt och känslig han var då! Men hey, man ska inte klaga, min pojke har blivit en ung man :)

Gymnasie sökande?

Jag har ett par tips till er som ska börja gymnasium till höst men inte har en aning om vad ni ska välja.

- Se till att gå på så många öppethus som helst, om skolan redan haft så finns det en chans i vår igen.
- Om du är osäker på vilken linje, skriv ner alla du skulle kunna tänka dig gå i. Sedan tar du ut alla för och nackdelar.
- Ett tips är avståndet. Om du är morgon trött så avråder jag dig att ta en skola som är en bra bit bort. Det är otroligt jobbigt att ta sig fram på morgonen när det är proppfullt i alla kommunala färdmedel!
- Titta efter vad det finns för folk i skolorna, det behöver inte vara öppethus för att man ska besöka en gymnasieskola, det är skitsnack. De vet fortfarande inte vilka elever som går i skolan så det är bara att klampa in.
- Fråga dem som går i det gymnasiet du intresserar dig i, om allt möjligt. Skäms inte för alla har suttit i den sitsen så de förstår.
- Ta det du tycker är kul, inte det som är viktigt för framtiden, för du kan bli vad du vill med vilken gymnasieutbildning som helst!
- Titta på tempot, för vissa gymnasieskolor har väldigt hög tempo, ta det som du kommer orka med.
- Ta en dag i taget, njut av grundskolan, men kämpa med betygen, för man glömmer aldrig bort grundskolan, det är det roligaste och bästa som finns!



Så tänk till nu!

Najs broo!

Fick precis en hög skivor som min bror markerat med smutsig musik, och träd musik. Det ska tydligen vara mina skivor, vilken jävel! Jag började precis lyssna på dem och det är faktist bra låtar!


Jag är evigt trogen till musiken!

Strangest thing ever

Tja! En märklig sak hände precis. Jag satt nere i köket och åt när det plötsligt rang i hemtelefonen. Jag svarade och en man började tala arabiska med mig, han frågade efter pappa och jag sa att han inte var hemma, han tackade för sig. Sen reagerade jag direkt och frågade : Vem var det du frågade efter? Då sa han pappas namn. Jag bad om ursäkt och sa att pappa hade gått bort, exakt tre månader sen från idag. Han sa att han inte trodde mig, han sa att han "här om dagen" såg honom i Skärholmen och var hur glad som helst. Jaa sa jag, sen talade jag om att det gått tre månader som sagt. Sedan sa han att han "här om dagen" träffade honom och pappa berättade att han skulle till Syrien. - Ja, det var för över ett år sen sa jag. Han sa att han inte trodde mig gång på gång, jag blev irriterad och känslosam och ursäktade för mig själv och la på.

Snacka om en man som lever i det gångna..!

@ School

Tja! Sitter med Robiel i skolan, vi nördar data för att vi har så tråkigt. Skoldagen har varit väldigt skön med tanke på att det är måndag. Om en kvart ska jag få papper till en uppgift på Engelskan, sen har jag en lektion efter det, sen är dagen slut! Ska hem och vila av mig, sen ut på kvällen tror jag. Ska spela lite spel nu, ses!

Lets go wild!

Nu ska jag gå och hoppa på min säng tills benen hoppar åt alla håll! Nej jag skojar, men det var en fin tanke. Ska bege mig mot min säng nu, och lyssna på musik medan jag tänker på allt som hänt på sistonne. Skolan, vänner, familj, Andreas, hur jag mår, och så vidare. Det kommer bli massor! Hoppas ni somnar inatt sså ni orkar med tråkiga måndagen. Jag slutar 14:40, inte så farligt men det är lite krävande ändå. Vi hörs imorgon, godnatt!

Bite me bitch!

Bu för mig!

Måste vara den minst diskreta människan på denna jord.. Någonsin, fyfan för mig!

Gasa på?




Jajamen, vi kör gasen i botten!

Klick klick

Klickar runt i massa bloggar, det finns inget intressant? Jag tycker att min är precis som en i mängden. Hur fan ska vi göra för att skilja min från alla andra bloggar? Måste jag vara mer "på hugget" eller ska jag ha lite olika teman från tid till tid? Ni bestämmer, för utan besöks statistik skulle jag aldrig skrivit. Ni gör min dag! Låt mig göra er!

Malaca

Hej! Förlåt för den kassa uppdateringen. Har hållt mig inne på mitt rum nästan hela dagen. Vi hade släktträff med massa mat, och endast när maten var serverad var jag nere, jag antar att det är av ren skam som jag inte vågar vistas bland mina nära och kära. Förövrigt har den varit helt okej, förutom alla tankar. Jag mötte Timmy, Dennis och Matti ute vid 5 sedan drog Matti hem och åt. Så vi andra mötte upp Alex och Kevin. Vi pundade runt ute och sen åkte vi till Alex jobb i Mälarhöjden och fick massa choklad och godis. När vi åkte till Sätra igen pratade vi om massa roligheter, och om maskar i magen HAHA. Nu sitter jag med en kopp te och en daim, ska mumsa på, see ya!

Ligg & tänk

Ska gå och lägga mig under täcket på sängen och tänka, och verkligen fatta vad som skett under dagen. För det är häpnadsväckande.. Jag hoppas jag somnar inatt, och att jag inte drömmer mardrömmar. Önskar er också en riktigt god natts sömn, byebye!

Ingen vår här inte!

Okej, lite patetisk och leka "Hej våren är snart kommen". För det är banne mig vinter, och det förblir så minst en månad till. Skymtar efter vår kommer vi inte se fören efter februari. Dock blir det ljusare för varje dag som går. Jag kan lova er att vid Mars är det ljust till 18:00 och vädret är väl 8+ grader, något åt det hållet. Se fram emot andra saker istället. Som alla :ans dag om tre lördagar framåt. Fettisdagen som snart är här! Och mysandet i det sista mörkret. Ta något negativt, och gör det till något du älskar!

Släpp mig fri.

I need you here..

Behöver dig nära. Höra din röst, känna din tröst.. Det är vi, och ingen kan stoppa det, jag lovar dig det. Vi klarar detta, låtsas som inget hänt, om du är beredd så är jag. Jag kan försöka gå rakryggad hemma även om jag skäms att exictera. Det löser sig, allt kommer ordna sig. Det hoppas jag vid Gud. För jag skulle aldrig klara mig utan dig. You're my angel..

Staaan

Tjaa! Jag åkte till stan med Andreas och hittade ett par grejer till honom, ett par byxor och ett par chinos, och snart blire converse tider för oss båda! Efter stan köpte jag hem saker och brownie till mig själv och mumsade. Mina kusiner kom på besök och mina mostrar. Dem lagade Dolma som vi ska äta imorn, ska tydligen ha släkt träff imorn(?) Men det blir nog kul. Min moster, kusin och mormor sover här inatt, det blir en lång natt då! Hoppas ni haft en superskön lördag, för det har min. Förutom en sak som hänt.. Som verkligen gör att hjärtat sitter uppe i halsen.. Aja byebye!

If I lay here, if I just lay here.. Would you lay with me and just forget the world?

Close?

Som jag hört förr, och sett i min omgivning så är det många gymnasie elever som är riktigt nära. Jag vet att det är ett bra sätt att börja på nytt, eller klara skolan. Men är det verkligen möjligt att bli så nära folk man bara känt ett par månader? Och hängt med endast i skolan? Den biten är lite för svår för mig, jag har känt mina vänner väldigt länge, och tycks ha svårt att släppa in nya människor i mitt liv. Det kanske blir så att jag spenderar tid med dem på fritiden, fast inte fören om ett bra tag. Jag ska ju trots allt ta stundenten med dem. Men alla är olika och gör på sina sätt, jag lär känna de okända först. Det är min taktik, men inga kan ersätta mina vänner här, någonsin!

Mitt barn har dött..

Min mobil är paj, det får ingen täckning så jag får varken samtal eller sms.. Måste ha en mobil från stenåldern nu. Sen måste jag på jakt efter en ny, fyfan! Jag som hade tänkt ha den till sista andetag!

Söt huh?
Åk tillbaka till stenåldern!

Bibi!


Min bibi vid Sätra badet, 2005 skulle jag förmoda.

Helgen tar över

Tja! Gårdagen i skolan var väldigt tröttsam eftersom jag natten innan pratade med Andreas i timmar, och somnade inte fören 5 på morgonen. Efter skolan överaskade jag honom, sen var vi hos honom och sov i timmar av vår trötthet. Det var så skönt, han varken puttades eller drog i täcket, han låg som en liten ängel. När jag på kvällen gick hem var min mormor hemma hos oss och jag knäppte min luva så jag liknade Kenny i South Park. När jag kom in och gick mot henne reste hon sig helt stum och bara glodde, hon trodde jag var en tjuv! HAHAH! Jag mobilbloggade men somnade med halva texten skriven, så ni får ursäkta mig. Idag blir det till att åka till stan, sen vet jag inget mer. Ha en bra regnig lördag så ses vi senare, ciao!

Fly away



If i had wings I would fly like no one has ever done,
Fly away from here. From my fears..

B's day

Tja, träffade Bejna runt 8 och var med henne, sen kom Rita och då gick vi hem till Bejna och åt tårta och sjöng för henne, hon fick massa fina presenter. Sen drog hon, jag och Rita ut och pratade ett bra tag och garva ihjäl oss. Imorgon ska vi fira henne och Timmy på riktigt, då blir det kul! Hoppas hon hade en bra dag för den där tjejen förtjänar verligen allt gott som livet kan erbjuda! Tror inte jag skriver mer för dagen är otroligt irriterad och jag vill inte skriva massa skit när jag är det. Vi hörs imorgon solstrålar!

Sitter med laptopen på knäna, och med en stor mugg vaniljté toppat med skummad mjölk och scrollar ner bland modespalterna. I mina öron spelas Lovestoned Tiësto mix och allt känns underbart helt enkelt.

Sluta fjäska!

Jag börjar tröttna stenhårt på alla stora bloggare som skriver om ätstörningar. De bryr sig egentligen inte det minsta lilla och det vet alla redan om, bara de får sina pengar är de nöjda. Nu har Stina Lee och Kenza börjat fjäska med? Vafan är det för sätt att få fler läsare på sin sida? Jag blir otroligt irriterad, för jag vet att de inte bryr sig ett dugg. Golddigers!

Express yourself




Gå alltid vid min sida

22 januari

Hallå! Hur är läget med er? Själv mår jag bra, skoldagen gick bra och vi började med estetisk verksamhet idag, jag har valt drama och det var hur roligt som helst!! Vi körde massa lekar och hade avslappningsävningar. Kom hem för en liten stund sen,  ska äta mat sen träffa min halva Bejna som fyller 17 år idag, GRATTIS älskling! Din dag! Imorgon är det äntligen fredag, veckan har gått så fort och det är super! Ses rumpnissar, ha en bra dag!

Fresh

Kom ut ur duschen för ett tag sen och satte mig och pratade med mamma medan hon flätade mitt hår. På beställning kommer en Estrella sourcream and onion chips som min bror ska köpa åt mig. Det är snart helg och min ska vara lugn men ändå trevlig, hur ser era ut? Bra hoppas jag, ses!

10 dagar kvar i januari

Tjena! Har inte upplevt en riktig sovmorgon på riktigt länge och denna var väldigt skön! Jag hade endast matte och geografi sedan slutade jag för dagen. Jag och Ayan åkte till Sätra och köpte nudlar, läsk och choclate mud cake, mums! Sen drog vi till Mary och slängde i oss allt. Vi tittade på nya DHW avsnitt och ett nytt Oth också. De nyaste. När jag väntade vid busshållsplatsen på bussen, stirrade jag rakt in i Idrottshallen. Nostalagi... Det var skönt att titta på, stannade utanför och tittade på alla friidrottare, det var annonrlunda, men samtidigt, befriande av något slag. Snart ska jag hoppa in i duschkabinen och skrubba mig röd och fräsh, vi hörs gott folk!

Det är din väg, se då till att hålla dig till den. Du får göra som du vill på din egna väg, men kliver du på min då har vi problem!

Media i fokus

Hur hade världen sett ut utan bilder? Skulle vi minnas färre minnen? Skulle vi ha samma blick av vår jord? Jag vet inte vet det var som uppfan Kameran, men det är ta mig fan den smartaste uppfinning som någonsin gjorts! Att stoppa tiden en bråkdels sekund. Att fånga alla detaljer inom en viss ruta. Att minnas det man ser. Underbart!

Det uppfyller alla mina behov, och snart mina vänner så är det en systemkamera som jag delar säng med dag och natt, innan sommaren ska jag ha en med perfekt objektiv. Funtar på Nikon D60? Inte världens dyraste men ändå rätt bra!

Don't kiss and tell!

Hemligheter.  Privata ensaker.
Man avslöjar det för dem man tror man litar på. Men vem kan man lita på? Jag skrattar över vad för skitsnack som rör sig i samhället. Finns inget som heter "vår hemlighet" och bästa vänner? Alla läcker och det är alltid lika kul att se på när en vänskap sakta går i ruiner. Jag har vuxit, jag har lärt mig att hålla saker för mig själv, hur mycket jag än vill berätta för någon annan. Det finns ingen som vet allt, för när jag givit mitt ord på att vara tyst, så får verkligen ingen veta ett ord.

Jag har dem som jag litar på, och det har tagit mig år att börja göra det, för det är ingen lek. Vekligen inte. Den jag känt kortast tid som jag litar på är Andreas, inte för att jag är tillsammans med honom, utan flör att vi var riktigt nära vänner innan vi blev ett. Jag säger aldrig mer än nödvändigt, om jag ska berätta något för någon, och det räcker gott och väl för mig!

Tycker det är sanslöst hur det finns sånna som har enligt sig bästa vän, och berättar allt för denne. Det vidarebefodras till lyssnarens pålitliga vän, och så vidare. Jag vet mer än vad jag behöver veta egentligen, för jag ser saker och uppfattar händelser direkt.

Är du verkligen en trogen vän som håller allt?
Kan du förtränga något som du gärna vill avslöja?
Är bördan för stor att bära själv kanske?

Don't kiss and tell, även om det kostar dig mycket, det ligger något i det.

Obama officielt president

Tjaba! Hmm, vad hände hos Andreas? Vi pratade om allmänheten och uppdaterade för varann, sen åt vi jättegoda chokladbitar och myste. Något jag egentligen inte går me på är att jag fick raka hans skalle.. Men i utbyte så ska vi åka till Stockholm Centralen och jag ska pusha på honom massa nya kläder! Imorgon är en skön dag för mig! Jag börjar 10.00 och slutar 12.20, underbart! Sen åker jag hem, tar en varm dusch innan jag träffar Maryam som jag inte sett på över en månad för hon var bortrest. Jag har räknat ihop att jag mellan i torsdags och idag har jag köpt 19 plagg, varav 2 par skor och en väska. Jag börjar bli väldigt överberoende av kläder, inte bra! Nu ska jag surfa runt i det fria, få lite tips av andra och så kanske jag återkommer innan jag loggar ut, see ya!

20 Januari

Hello! Skoldagen gick gallant, på gympan fick vi göra Hjärt och Lungräddning på dockor, sen hade jag bara två andra lektioner sen var dagen slut för min del. Jag åkte in till Slussen och köpte en korallfärgad tshirt, en svart bas kjol, och en tunika. Sedan begick jag mig till Weekday och köpte hem två par jenas, ursnygga färger! När jag var påväg hem fick jag ett Sms av H&m, det stod att mitt paket var redo för avhämtning. När jag anlände i Sätra hämtade jag ut paketet och lunkade hem, såg ut som en riktig snögubbe med massa saker i händerna. Jag åt precis mat och ska hoppa in i dushen nu, sen drar jag flörmodligen hem till Andreas, Vi ses!

Wrap me under your sheats

:)

Godmorgon, jag är uppe i god tid till idrotten som börjar 8.15. Jag slutar 13:00 idag, sen drar jag till Skhlm C, och kanske förbi Fridhemsplan för att köpa skor. Idag ska jag träffa Andreas, woho! Ni får ha världens bästa tisdag.

P.s Missa inte när Obama tar över tronen idag 18:00 svensk tid, efterlängtat! D.s.

Pappa var klumpig

Pratade med mamma nyss om Idrottsgalan som sänds på SVT1 just nu, och kom in på då jag och pappa var på GE:galan. Det var år 2000 i Globen, pappa satt med sina arbetskamrater och jag en bit bort. När vi skulle hem gick jag ut ur en annan utgång och kom bort bland allt folk, och han gick runt i cirklar och ropade efter mig av oro. När vi möttes pussade han på mig och höll mig hårt om handen, så jag visste att jag inte skulle komma bort igen.

En annan gång var när vi var ute vid Slussen hamnen, vi älskade att gå runt där och äta på våra remmar och ta kort, och be främlingar fota oss. När det började bli sent och vi skulle gå hem, så gick vi ner till tåg perrongen där Norsborg tåget åker. Det var folk som precis hade stigit av tåget, och då kom jag bort igen. Jag trodde pappa hoppade på tåget så jag sprang in, jag letade i vagnen och i den andra. Folk tittade på mig väldigt konstigt. En liten flicka ensam på kvällen. Som tur var det vakter i tåget som jag gick till och berättade historian. Vi klev av i Hornstull där de ringde någon, som pratade ut i megafonerna i Slussen att en liten flicka vid namnet Hasna var och väntade på sin pappa i Hornstull. Pappa förstod i stora drag vad han hört och tog första tåget till Hornstull där jag sprang gråtandes mot honom. När vi åkte hem bad han mig svära att inte berätta för mamma, och det hade jag inga problem att göra, för jag och pappa var bästa vänner!

Anledning är att han har tappat bort mina syskon flera gånger och ville inte verka ansvarslös inför mamma, vilken smarting! Jag berättade inte förens nu om att jag blev bort tappad i Slussen, och att jag svurit på att inte berätta. Mamma skrattade bara och berättade om pappas alla misstag.


Alltid du och jag mot världen!

Gå din väg

Det finns bara en väg och det är din egna, vid tonåren följer man andras vägar men lär sig till slut att följa sin egna. Det finns inga regler på hur våra liv ska se ut, det är bara en norm som alla vill följa.

Vill du sticka ut ur mängden? Gör det! Jag tycker att det är modigt att våga sticka ut. Säg det du vill ha sagt, det kan ändra massa saker i ditt liv. Du kanske blir sedd som den bestämda och självsäkra, om du står på dig avundas många dig kan jag lova.

Under tonåren testar vi massa nya saker, är på olika sätt och umgås med olika. Det är en riktigt bra upplevelse egentligen, så man lär sig vad som är bra och dåligt respektive rätt och fel.

Jag gillar livet och har inga planer på att sluta med min levnadslust, jag har hittat mig själv. Nästan. Och jag känner att jag klarar de värsta stormarna, eftersom jag lärt mig att det alltid kommer solsken efter..

Hjärntvättad generation?

Är det verkligen så att vår generation är den mest hjärntvättade och manipulerade? Massmedier spelar otroligt stor roll i vårt liv, nästan allt vi bestämmer oss för att köpa, har vi sett på tv, tidning, eller hört talas om. Vad är detta för propaganda? Jävla system, det enda de vill göra är att tjäna pengar på oss. Vi förblir bankernas slavar så länge vi än lever. De slukar upp våra pengar innan vi ens hunnit reagera. När ska någon sätta stopp för det?

SouljaBoy

Baby you know that I miss you, I wanna be with you..

You shot me down, bang bang.

Det nedanstående får bli en majoritetsfråga. Min första dag i min nya klass är avklarad. Sp1B. Jag hänger med ett par trevliga tjejer vid namnen Pinar, Birgitta, Ayaan, Aisha och Amal. Klassen är ganska lugn, och de är inkompitenta när det gäller matten haha! Så fort jagkom hem la jag mig och sov som en stock tills middagen var serverad, vi åt tacos. Vet inte vad jag gör av resterande tid denna dag, kanske vilar bara. Timmy fyller år idag och jag ska kanske gratta honom personligen om jag orkar. GRATTIS FF! För er som pluggar har jag positiv information, det är 5 veckor kvar till Sportlovet, det där behövdes!

Ciao!
Somras på Skansen, Från vänster ; Navid, Kevinemo, Volkan, Dennis, jag, Timmy.
I år blir det såklart en encore!

Släcka lamporna föralltid?

Jag funtar på att släcka ner bloggen för all framtid, den är hur tråkig som helst. Jag har massa läsare men ingen verkar bli tillfredställd av något som jag skriver. Vad dryg jag är! Ingen kommer svara på denna fråga men jag har inget att förlora. Ska jag släcka bloggen, eller hålla den vid liv, tycker ni?

Sommarskola!

Jag har oturen att gå på sommarskola i 4 veckor, 2 timmar varje vardag, jag hoppas jag får något efter tio på morgonen annars blir det problem! Men jag ska inte klaga, jag får ju en chans att få betyg. Eller egentligen är det för jag byter klass. De har läst en termin Naturkunskap A, vilket jag inte gjort. Därav kravet att jag går på sommarskola. Men det blir inte så himla farligt, när jag kommit hem från skolan har alla andra precis vaknat, och då är jag redo att åka ut på äventyr!

Fix & trix

Ska göra om lite i bloggen, bara ytliga saker, lite ändring lär det bli!

Promenix

God kväll. Mina planer blev ändrade för dagen och jag drog ut med Timmy, Dennis och Kevin på en väldigt lång promenad idag. Vi pratade om att vi på något lov måste åka på kryssning, om vad vi ska göra i sommar, och hur kul detta år kommer bli. Isen på Sätra badet var mycket tjockare idag än innan och vi gick ut på isen minst 20 meter! I slutet hade Kevin en liten innsident som inte går att beskriva, jag har fortfarade ont i magen av allt skratt, det var ju överdrivet roligt! Nu sitter jag med Ballerina kakor och en glas mjölk, och ska spana runt i bloggar, vi hörs gott folk!

Cribs

Tja! Dagen har jag spenderat legandes på soffan med Cribs på tv, och gör fortfarande det. Ska nog stanna hemma och vila ut idag, för att imorn krävs massa mod då jag träffar massa nya lärare och spenderar en hel dag med min klass. Hoppas det går bra! Kanske bakar något gott till familjen, nu ska jag tillbaka till Cribs , och jag ska banne mig ha ett hus som deras när jag blir äldre! See ya.

Jag tackar för mig





Nu släcker jag lamporna i bloggen,  godnatt.

Söker ej medgivande

Inget nedanför är för att söka uppmärksamhet som folk kanske fått för sig. Jag vill bara visa hur dett känns, genom ord. Inget mer än så.

Gör drömmarna verkliga

Jag har haft massa drömmar om min pappa, jag är fullt medveten om att han är sjuk, men han finns kvar. Det kusliga är att det känns så himla verkligt. Drömmarna är om helt vanliga dagar, och de visar mycket av pappas gamla vanor. Att handla, mecka i huset,  laga mat, eller kanske sjunga med sin underbara röst. Jag vill drömma extra länge då, för att för stunden tror jag att det är verkligt.

Snart har det gått 3 månader sedan han försvann, men för mig känns det som om han är på en riktigt lång semester där han inte hört av sig, för jag inte beredd att släppa taget. Nåndag kliver han in genom ytterdörren, eller så kliver jag in i hans. Bilder räcker inte.

 Många i släkten har berättat att det finns en video på pappa i min morbrors mobil, men att jag är den enda som inte sett den. De vågar inte ge mig återblickar, eller ett återseende med min pappa, även om det bara är jag som ser honom.

Sanningen är den att jag aldrig är redo att släppa taget om min pappa, eller hoppet om att vi snart ses igen. Kanske för att det tär på mig att vi skapade massa planer inför framtiden som han lovat att hålla. Allt jag någonsin bad om när jag bad, var pappas hälsa, vem försökte jag lura, inget hjälpte.. Jag såg hans nedgång med mina ögon, men dumma jag valde att inte se det. Så nu är det jag som får sota för allt.

Jag hatar att jag tog honom för givet, hur kunde jag någonsin vara så dum? Hur..

Just shoot me




Just för stunden blir man sugen att få revolverjäveln siktad mot sig, för att sedan köra en James Bond och ha den mot någon annans skalle. Bara av ren vrede. Inget konstigt med det, eller?

Green is the thing

Tomm i skallen!

Jag gick hem till Andreas vid 3 och kom hem strax efter 11. Mycket men ändå lite han göras. Vi tittade på Trollkarlens Hemligheter,sen åt vi Mums mums, jag smällde en i ansiktet på Andreas muhaha! Han sov ett par timmar, då passade jag på att titta på The hills nya avsnitt och Sweet sixtten. När han kommit upp igen tittade vi på filmerna Jersey Girl och Jarhead. Jersey Girl var en otroligt bra familjefilm, en sånn som får en att uppskatta allt en aning mer. Filmen Jarhead såg jag på bio för ett par år sedan, och den är också bra, den handlar om Gulfkriget. Den är väldigt onödig, men bra och underhållande!


Måste bara påpeka att Jake Gyllenhall är oerhört snygg i filmen Jarhead!

Como estas?

Tja! Vaknade väldigt tidigt idag för att gå till sätraskolans öppethus. Det var jättekul att träffa alla lärare och gå tillbaka till det förflutna en liten stund. Väldigt många elever från förra året var där, det gjorde mig extra glad för man fick tillbaka en känsla haha. Vi hade frågestund hos Jonas och tittade på öppen scen, alla var jätteduktiga! Snart ska jag hem till Andreas mi fagot och röja. Det blir nog bara en chilldag. Vi hörs sen då lovers, bye!

Ångest!

Hej på er. Just när jag trodde att jag skulle stanna hemma på en fredag, räddade min homeboy mig! Johanna från min klass. Hon är den jag klickat med och passar ihop med. hon ger mig världens ångest, för att jag ska byta klass. Hon stöttar mig, men jag blir ledsen över att vi inte kommer kunna förstöra lektioner tillsammans. Äh vi syns på alla raster. Vid halv nio åkte jag till Alby där hon bor och vi gick upp till ett ställe med jättefin utsikt och pratade. Efter det var vi i deras mysiga ungdomsgård som heter Fejm. Kom precis hem och har tänkt på att jag bara känner till mina trakter, från Bredäng till Vårby Gård kan jag gator och ställen, och givetvis stan, men mer känner jag inte till.. Dags att orientera! Hoppas er fredag varit rolig och mysig, för det var absolut min! Bye!

-

Springer tillbaka till elden,
när det  längre inte finns något att rädda

A

You can play on broken strings
You can feel anything that your heart don't want to feel
i can tell u something that i is real
Let me hold you

You cut me open

Helg är bäst!

Hallå! Jag hade världens bästa morgon, jag vaknade tio och tittade på Smalville, sedan drog jag och åt chicken mc nuggets i skolan vid 12, sedan hade jag en lektion, spanska, och sen var det helg! Efter skolan drog jag, Ayan, Robiel, My, Christian och Baran till Mc Donalds där dom åt, sedan snackade vi om massa minnen och Ayans sköna familj. Jag kom hem för ett tag sen och blev riktigt sugen på nudlar som jag lagade och sedan åt. Jag har inga planer för kvällen men något roligt händer väl säkert! Byebye!

Vogue


Vogue May 1992


Tänkte kolla hur Vogue såg ut precis då jag föddes,
 och fann dessa otroligt vackra bilder.

Zoom!

Aloha! Så mycket saker hann jag faktist inte med idag. Jag var hemma och snackade massa med mamma, testade mina nya kläder, och vid nio gick jag ut på en runda med Emilia. Vi köpte Zoom tuggummin som jag varit sugen på hela dagen! Var så desperat att jag frågade alla i min omgivning efter ett! När jag kom hem gjorde jag två uppgifter och lämnade in dem via datan på nolltid, min dag är väldigt ljus imorgon, jag har bara en lektion.

It's Laazy!

God kväll! Börjar få ångest när jag är världssämst på att uppdatera, jag är inte inne lika ofta på datorn. Jag började tio idag vilket var otroligt skönt, men när jag trodde att vädret skulle vara på min sida när jag satte på mig skinnjackan, hade jag fel! Det var ju hur kallt som helst idag, nästan så att man fick brainfreeze!

Skoldagen var otroligt rolig, Skrattade bort alla lektioner med Johanna. På lunchen åkte jag, Baran, Robiel, Nian, Bouyagi och Christian till Fridhemsplans Mc Donalds och åt. Vi hade små drick tävlingar och Robiel började rappa utifrån intet. Vi tog en varsin ballong på vägen ut som vi lekte med i skolan, som alla andra försökte ta ifrån oss men  misslyckades. 

När jag kom hem tittade jag på Vänner och Fresh Prince. Sedan kickade mitt adrenalin igång, det sa : Måste slösa pengar! Så jag tog den snabbaste bussen til Skhlm C och köpte hem ett par saker. Bland annat ett par ljusa jeansleggins som jag ska bo i, en klänning och en sommartunika, sedan en blå söt skjorta, poff sa det bara sen hade jag gjort av med massa pengar. Fast nästa vecka hade jag tänkt köpa fler saker, måste ha  jämna mellanrum mellan köpandet. I väntan på bussen drog jag till Coop och köpte hem en påse pommes och en ny, bra och tålig tandborste.

När jag kom hem hade maten precis blivit dukad, så jag satte mig med resten av familjen och åt. Framföver vet jag inte vad som sker, men något i alla fall! Bye!

Changes

Halloj! Förlåt att jag inte har uppdaterat, men jag har inte varit hemma på hela dagen. Skoldagen var hur skön som helst, vi tittade på någon film på Geografin Our Eartfh- Från pol till pol tror jag att den hette, riktigt häftig film! Under filmen kom min mentor till mig och berättade att jag klockan 1 ska vara med min nya klass, för att de ska starta ett projekt och jag måste vara närvarande. Jag greps av panik och var hur nervös som helst. Fast det gick otroligt bra, bättre än väntat, klassen är mycket tystare än min just nu, och så finns det ett par sköningar.

Efter skolan skulle jag till Sl Center i Fridhemsplan för att köpa ett terminskort till min bror för han tagit mitt. Men jag gick upp vid fel sida av spärrarna och kom bort i Fridhemsplan, jag gick förbi St: eriks Gymnasiet, Sjukhuset och nådde fram till Odenplan, sedan märkte jag att jag gått fel så jag vände. Jag mötte Emilia vid tågstationen och vi åkte hem tillsammans. Vi köpte en varsin ask Noblesse och mumsade på vägen hem.

Hemma åt jag mat snabbt medan jag tittade på Fresh Prince, sedan skyndade jag mig ut för att träffa älskling! Jag hoppade på honom och vi bytte ut massa pussar. Hemma hos honom låg vi på hans säng och bara pratade, helt mysigt, en puss då och då också. Vi myste en massa för det kändes verkligen som vi inte hade träffats på veckor. Jag visade han lite saker om gymnasium och sånt och vid halv tio drog jag hemåt. Kom precis ut ur duschen och nu sitter jag och grisar ner mig med Noblesse, helt värt det! Ska ta och surfa nu, SEEYA!

Ett dopp i det blå?

Heeej! Tänkte vila hemma idag, men killarna bad mig komma ut, så vi samlades hemma hos Alex, och sedan drog vi ut mot Sätra badet. Det var jag, Timmy, Alex, Dennis, Kevin och Valle. Vi promenerade ute i mörkret och skrämde varann, för där nere finns inte en enda gatulampa! Väl nere i Sätra badet gick vi ute på isen och åkte längs stranden. Vi promenerade sedan vid stigen längs vattnet. Det där behövdes, verkligen ett av de bästa och roligaste sakerna jag gjort under detta år. Vi pratade minnen, och var vi tittade i Sätra badet var ett minne skapat som vi pratade och skrattade åt. När vi kommit till mitt område satte vi oss och pratade lite om allt, sen gick alla åt varsitt håll. Hemma har jag ätit massa äpplen, kände att det var längesen jag mumsade frukt. Nu dricker jag Vaniljte med grädde i vilket kanske låter motbjudande, men det är väldigt gott. Ett par suddiga, mörka bilder från kvällen har jag på min mobil, lägger upp dom såfort jag satt in dem! Tjadå!

I miss u boo..

Jag. Saknar. Dig. Massor.
Min absistens efter dig är hög!

Min<3333

Ledig

Hejsan hejsan! Dagen har kommit med många positiva saker. Jag fick både G på mitt samhälls och spanska prov, stort plus eftersom jag trodde att jag skulle kugga i båda. Klockan tre satt jag i Stora aulan bland många andra elever och gjorde prov, det gick ganska bra, är rätt nöjd med vad jag presterat. När jag kom hem åt jag och mamma middag sen tuppade jag av för en stund sen, ja så utmattad är jag. Så denna dag får bli pluggfri, bara latja. Haha fick precis ett sms av Andreas där de stog okej mullis:) Ordet låter otroligt sött! Ska leka av mig nu, vi hörs!

-

"Statsar man inte, kommer man ingenstans"

Siktar mot stjärnorna!

Tjena! Ser man på, Jag har lyckats plugga. Varje dag i en vecka, jag är otroligt stolt över mig själv, sk fortsätta att ägna minst en timme om dagen åt plugg. Nog om det. Hoppas er start på veckan varit bra! Ska ta och sova nu, och imorn har jag tur för vi har endast teori på idrotten! Godnatt.

Mi brotha

Hejsan! Ny vecka, massa nytt. Dagen började med ett prov, som jag hoppas klarade, sedan var det ganska slappt resten av dagen. Jag pluggade ekonomi i 2 timmar, och gjorde alla uppgifter, jag är väldigt chockad att jag lyckats med det! Kom hem runt fyra och grattade brodern, Grattis Shay 21 är väl "inne" åldern? Aja vi åt precis middag och nu ska jag rensa tankarna genom att surfa en stund, sen blir det plugg resten av kvällen, vi hörs!

Vecka 2 avklarad

Tjabba! Veckan är äntligen avklarad. Jag bakade kladdkaka och när den precis blivit färdig kom mina kusiner och mormor. Vi alla satt i vardagsrummet och pratade om massa minnen, och om hur mycket mormor hatar Israel. När de åkte hem gjorde jag min Powerpoint uppgift och blev precis klar. Självklart tittade jag på Trollkarens hemligheter mellanåt. Snart ska jag lägga mig i sängen och läsa i min Ekonomi bok, bye!

Ny design

Ska piffa upp bloggen lite, men inte idag har annat för mig. Kom precis på att jag har en Powerpoint uppgift att lämna in ikväll, och jag har inte ens börjat..! Äh ska försöka lösa det, ska baka lite nu, ses!

-

Jag vet vad jag rymmer från,
men har ingen aning om vad jag söker.

Pumpare



Tioåriga ryska flickor som tvingas ta Steroider.
Det ser inte hälsosamt ut någonstans..
De måste ha mer kraft än de flesta 16  åriga killarna i Sverige.

11 januari

När jag precis bestämt att jag ska kämpa mig upp till Centrum frågade Timmy om jag ville ut, kör på tänkte jag. Mötte upp honom sedan gick vi till Centrum där Kevin var, efter ett tag kom hyperaktiva Dennis från en fest i Arbåga, sen drog vi hem till honom. Vi tittade på School of  rock ett tag sedan skulle jag dra hem för att äta middag med famljen, när jag väl kom hem så hade de redan ätit så jag fick äta ensam. Det gör mig inte något, mer mat till mig! Ska snart baka kladdkaka, måste tagga till... Bye!

Najs!

Kom i sängs 4 på morgonen, hur hade jag tänkt somna inatt? Hade massa kul ändå igår natt, så det var värt det. Mina kusiner ska komma över, så mamma bad mig baka en kaka vilket jag inte orkar. Måste pallra mig upp till centrum och köpa comviq kompis för mitt sa hejdå imorse. Föresten, det finns för många kåta tonåringar ute, killar speciellt. Livecam på Playahead? Och Spycams på solarium, bra jobbat. För mycket fritid. Fast jag ser det som en rolig sak. Flickorna på Playahead kan inte vara äldre än 13, push up bh och uringat. Och gör allt som de blir ombedda, hett! Förstår inte var det ser trevligt ut? Men aja nu återgår jag till livet, ska städa nu, ses!

Queer

Jag har suttit i vårt badrum två timmar.. Varför? Jo, för att få uppkoppling till internet. Jag har suttit och letat låtar, och gissa om jag laddade ner några? 50 låtar på ett ungefär, bland annat massa svenska ballader, älskar att lyssna på sånt, det höjer sommar känslan. Men min rygg är ihjälkrossad. Tror jag ska ta och sova snart för imorgon blir det en pluggsöndag! Fast nu ska jag ner i mörkret och dricka vatten, nam nam!

18, en stor grej?

Ibland är det faktist skönt att vara mindre årig. Att inte behöva klä upp sig och strosa runt på Stureplans gator med stilletklackar, fredag och lördag, gång på gång. Det är trots allt skönt att vara i sina hemtrakter och titta på film med vänner, eller någon man håller kär, i sitt slarviga hår, och sina vardagskläder.

Nä jag gillar detta liv och håller mig till det tills den dag jag fyller 18, det kanske inte är en stor grej, men jag har banne mig väntat på den åldern sen jag var 12. Men nu i tonåren önskar jag att jag var 12 igen, om inte yngre än så.

Fast när jag väl når den åldern då jag förflyttar mig från klubb till klubb med drinkar i båda händerna så ska jag njuta, för ni.. Man lever bara en gång!

Nice lördag

Alå. Jag var inne på datorn och bara surfade till 18.00, sen pluggade jag. Jag pluggade till Michael Jacksons skiva Blood on the dancefloor, och lyckades tränga in lite skolsaker i min hjärna. Vid 8 mötte jag Andreas och vi gick hem till honom. Han hade massa gott gott men konstigt nog var jag inte sugen. Vi tittade på Mtv, på cribs och efter det Wallander. Sen var han så sugen på tacos och fick mig att bli det så vi skuttade ner och åt. Kom precis hem och nu blir det till att ladda ner massa låtar på min dator, om jag nu får den av min bror... See ya!

Vart i livet ska jag..?

10 januari

Hejsan. Sitter här med mitt blåbärs té och surfar på nätet. Min bror har laddat ner ett program där man kan ladda ner låtar från Youtube, snacka om att jag har laddat ner massa! 20 stycken på dessa tio minuter haha. Det är otroligt skönt väder ute och snön smälter bort, det är fortfarade ljust ute trots att klockan snart är halv 4, man kanske kan vistas ute igen. Min dag ska gå åt till att plugga massa Företags Ekonomi A. Ska försöka klara kursen, sedan byta klass! Ska visa er vilket skönt schema jag får i den nya klassen. By the way, tror jag hittat en mobil som jag ska köpa, eller två. Men de har inte kommit ut på marknaden. Ska läsa lite bloggar nu, vi hörs!

02:44

Jag funderar på att gå och lägga mig, men jag har sovit bort hela eftermiddagen och är inte ett dugg trött. Men huvet behöver vila, ska bara titta på ett fåtal mobiler till sen stänger jag datorn, promisse!

Anine Bing

Stress

Vid 17:00 blev det strömavbrott i hela Sätra, och i resten av Skärholmens ort. 17:30 sattes elen igång igen. Det blev becksvart överallt, jag var ensam hemma också. Så jag satte på min jacka och skor och gick ut, för det värsta jag vet är mörka hus. Träffade på Deenis, Alex och dem äldre och dem frågade om jag var ensam och jag sas ja, de frågade hur jag vågade och så sen lunkade de vidare. Timmy stod på sin balkong och hade hört det så han kom ut efter mig och sa att jag inte borde vara ensam, så han gjorde mig sällskap. Vi gick runt ute och när elen sattes igång igen drog vi hem. När jag kom hem, slog mig en otrolig huvudvärk. Ohnej inte migrän igen.. Jag mådde också illa, så jag gick upp och la mig vid 6 och vaknade inte förens 10, jag känner mig väldigt nerdrogad. Allt detta beror på stressen och oron som jag har över skolan.. Jag vill lyckas men kommer jag någonsin göra det..?

Helg!

Ja fyfan, helg! Dagen i skolan gick prima och efter skolan drog jag och Emilia och köpte exotic snacks för vi var otroligt sugna på det. Jag kan inte tänka mig att det är helg, det är så skönt! Jag måste ägna lite tid åt plugget, jag ska vara lite av en ideal dotter. Sen kommer jag förmodligen gå ut med grabbarna, hoppas jag iallafall! Vi hörs,

<3

I somehow find, you and I collide

Klickar mig bort

Jag ären sån som hinner uppfatta folk bara av hur de klär sig, ser ut, eller sättet de pratar på. Eller hur de skriver. Många kanske tolkar det som fördomar, vilket det inte är. Inte i mitt fall. För då skulle jag pekat ut alla brister i allt, vilket jag inte gör. Det är samma sak med dem man redan känner. Bara ett fåtal ord eller en bild kan beskriva hur de känner att de mår. Det är inte svårt att upptäcka right? Fast i vissa fall vill många ha uppmärksamhet och det gillar int e jag, när det gäller verkligheten sväljer jag extra stort och undviker att slänga ur mig en kommentar. När det gäller sms blir jag iskall, när det kommer till datan så klickar jag bara mig bort, så enkelt är det!

Don't change please!

Behöver samma stöttande dig, ALLTID.. Ändras inte för du är perfekt som du är. Du är han.

Plugg VS data VS firande

Som ni ser så firar jag och Andreas 17 månader idag. Men det var bara en liten stund som vi träffades. Jag pluggade med hjälp av min bror ett bra tag, sen mötte jag upp Andreas runt halv 8, så drog vi hem till honom och tittade på Årets tv tittare sedan myste vi på vår kväll. Kom precis hem och nu ska jag ägna hela kvällen åt att surfa på nätet, men det blir nog bara en timme för jag slocknar säkert på tangentbordet av all trötthet. Haha. Later!

We only got..

One love

So were is it?

Utrota skola

Alå! Första skoldagen för året är avklarad! Självklart missade jag första lektionen och dök upp lite sent på den andra, men det löste sig. Har saknat vissa klasskompisar otroligt mycket, bara för dom är söta. Åt lunch med Lina och Sarah som jag också spenderade hela min lunchrast med, haha det var längesen jag var med dem, lite nostalagi! Åkte hem och pratade med Emilia om en viss situation, sedan stötte vi på Timmy, Kevin, Valle, Dennis och Effi i centrum. Dennis och Timmy var solbrända HAHA! Kämpa på! Drog hemåt med Timmy och Emilia och nu sitter jag här och värmer mig, ska snart ner och äta gryta som min sysslolösa bror har gjort. SES!

17

Vår dag baby, 17 månader idag!♥

Ebba Von Syndow

G galan

Halloj. Tog en lång dusch för att fördriva denna dag, till minnet av förra.. Det var den här dagen för 366 dagar sen som jag kom hem till Sverige från en 15 dagars semester runt hela Egypten, fan. Men fördelen var att jag jag fick träffa alla igen, och att jag var flera lager brunare än vännerna. Bäst var nog när jag träffade Andreas. Vi hade inte setts på X anta dagar och dagen efter jag kom hem började skolan. Den 8:onde, det vill säga vårt datum. Vi firade 5 månader. Jag var överlycklig att vara i Sätra skolans skolbänk igen och när vi äntligen fick rast, satt alla nere i rasthallen. Jag stod i ena änden av hallen, och Andreas på den andra. När vi vände oss om såg vi varann och gick hastigt mot varandra. När jag äntligen närmade mig, lyfte han mig och kramade om mig hårt, hårt, hårt! Det var verkligen en Hollywood moment HAHA. Nog om det. Tittade på Grammis Galan och den var ganska bra, förutom att alla surrade hela tiden! Anyway, snart ska jag fixa mitt lockiga hår sen tror jag att jag sover. Vi hörs efter skolan imorn!

RASTLÖS !

Typiskt att man blir rastlös dagen innan skolan börjar. Det kan inte vara något bra! Kommer bara stöka och böka i klassrummet. Jag är otroligt rastlös, vill ut och leka i snön innan det försvinner, men nej nej jag måste sitta hemma som en dåre och plugga! Ska snart hoppa in i duschen för att fördriva tiden. Oh! Grammis Galan börjar nu, byebye!

I don't wanna wait forever

På provsättning

Tjabba! Gjorde precis ett dataprov, men är dock inte färdig än ska fortsätta under helgen, har bara 2 frågor kvar. Det lämnas in på fronter och ja är stolt över mig själv jag har inte fuskat någonting! Data är ju trotsallt min speciallitet. Jag var inne på en gymnasie guide hemsida för en stund sen och gjorde ett test, och det visade sig att jag var en media människa, vilket jag alltid vetat, men aldrig fått chansen att utveckla.. Men om jag nu byter klass så går jag i Sam/sam inriktning Mediekomunikation vilket är foto och journalistik. Nu är det rast, sen har jag lektion med min bror om tråkiga Företags Ekonomi A!

Det slog mig precis,fan!

Det slog mig precis att jag börjar skolan imorgon igen, ohnej. . Men en positiv sak är att det är 5 terminer kvar sen är gymnasiet avklarat. Jag vill bara gå vidare efter det, plugga till det jag verkligen vill bli. Men än så länge gäller det bara att lyckas med alla kurser, inga IG hoppas jag.  Föresten, någon mer än jag som ska titta på Grammis Galan 09? 20:00 börjar den. Jag kommer små titta, men jag måste sätta igång och studera, var är min bror? Han skulle ju hjälpa mig! SES.

Sista lat dagen

Elo. Vaknade 10:30 idag, var helt död. Överförde mig till soffan där jag låg och tittade på Rachael Ray medan jag åt frukost. Jag har latat sönder mig hela förmiddagen men nu håller jag och min bror på att laga kycklingfile med ris, ska återgå till det, vi hörs senare!

Dags att återgå till verkligheten

Jag lyckas alltid fastna vid datorn i timmar! Riksnörd! Nu ska jag återgå till verkligheten, inte mycket till verklighet utan TV. Vi hörs imorgon om jag inte pluggar hela dagen (skulle aldrig någonsin hända), hejdå så länge! Dröm gulligt.

Geeks på hög nivå

Efter Mamma mia filmen, sjöng och nynnade både jag och Andreas på denna låt, den är söt. :)

Årstider

Vår. Hur mycket det än regnar, hur mycket det än blåser. Så är det den årstiden som jag förälskat mig i, och i sommaren såklart! Egentligen gillar jag alla utom hösten, för då blir det allt mörkare, mer geggigt och kallare.

Vintern - Jag gillar en riktig Stockholms vinter, en sånn som man upplevde sist för 2 år sedan, och tur det! För det var mitt bästa nyårsfirande med både vänner och familj, och mitt sista med pappa.. Men jag älskar barnsligheten inom alla när snön är på besök, jag vet att jag blir en 7 årig version av mig själv igen! Även mörkret är mysigt, då samlas alltid alla vänner och tittar på en bra rulle, och så tänder mamma alltid massa ljus och då blir det genast en skön stämning i huset.

Våren - Man märker hur dagarna blir längre och mörkret sakta försvinner. Hur snön och kylan lägger sig på hyllan för säsongen, den bästa känslan måste ju ändå vara när man hänger undan vinterjackan så man inte ser den förän nästa vinter. Fler människor börjar synas ute, och värmen samt alla våriga tecken börjar klarna. När Valborg är kommen så är allt frid och fröjd för min del. Jag fyller självklart år på våren! Senvåren egentligen, 11 maj. På våren ser alla ut som nya igen, som om de gått i ide hela vintern. Knopparna på träden, de kvittrande fåglarna och det gröna gräset är hur nice som helst!

Sommaren - Med det stora S:et. Precis som på vintern så gillar jag en riktig Stockholms sommar, som man senast upplevde 2006. Jag älskar att längta till de sena utekvällarna. Badandet. Glassätandet. Promenaderna. Att man verkligen umgås dagar in och dagar ut med nära och kära. Solen och värmen är alltid välkommna hela sommaren, alltid!

Hösten - Det regnar oerhört mycket och mörkret tar fort över. Men kan inte hjälpa att gilla de fina färgerna på träden. Samt att året lider mot sitt slut. Äta mer gör man också, haha.

Olé

Hello.
Har inte haft tillgång till dator, och har därför inte uppdaterat. Igår åke jag till Skhlm C, där jag hittade en klocka som jag länge letat efter. jag åkte fram och tillbaka dit med bussen 4 gånger på en och en halvtimma. Efter det vilade jag ett bra tag och vid nio gick jag hem till Bejna, där slappa vi ett tag och hade kul. Sen gick vi ute och mötte Rita, vi var med henne en stund sen drog vi vidare. Vi bemöttes av Dennis, Alex, Kevin, EmoKevin, Timmy. Dennis hade tagit bilnycklarna till sin morbrors 740 och Alex & Dennis körde runt. Vi hoppade in och hade hur roligt som helst! Körde in i läskiga vägar, Bejna blev nojig, åkte runt, sladda och chill! Dennis körde in till Sätra båtvarf och det finns inte en enda gatulampa där, så han satte på billampan. Han körde sakta in och hamnade lite konstigt och skulle vända. Rätt som det var stod två bilar där, alla blev hur rädda som helst, Kevin, Dennis och Alex skyndade sig ut, Timmy ville sätta på sig bilbältet, och vi andra var vettskrämda. Men då öppnades dörrarna och de äldre steg skrattandes ut ur dem. HAHA.

Idag åt jag massa tacos hemma, sedan gick jag hem till Andreas runt halv 2 för att väcka honom. Hans syster öppnade hans dörr för att titta om han sov, då skrek han : VA FAN GÖR DU?! Hahah, sen hoppade jag på honom och då blev han glad. Vi myste väldigt.. Väldigt mycket! Vi tittade på Mamma Mia filmen, sedan Sing along, efter det på Top model 11 och en del av Legenden om Zorro. Kom hem och åt tacos igen. Nu nördar jag lite data. Hade tänkt stanna hemma imorgon och plugga. Jag har bett min bror hjälpa mig med Företags Ekonomi A, jag har ett grundprov den 13/1, om jag lyckas får jag G i slutbetyg. Nu återgår jag till datanördandet, see ya!

14

Hello. Jag har lyckats beställa 14 saker på hm.se, allt från skor och smycken till kläder och sommar plagg. Ska snart bege mig till Skhlm C för jag orkar inte åka ända in till stan, no way! See ya.

+

Godmorgon! Sov otroligt bra inatt, men sen kom jag på att skolan börjar om ynka 3 dagar! Idag ska jag antingen till stan eller Skhlm C, jag ska lämna ett par saker. Jag har övertygat mamma att jag ska beställa massa blusar från hm.se, jag älskar sånt! Min bror har precis fixat ett program där man kan ladda ner youtube filer, snacka om att jag håller på för fullt haha. Ska dunka lite musik nu, vi hörs sen, byebye.

Presens

Sommaren är äntligen här. Värmen och solen har jagat ut Stockholms befolkning, och det luktar grillat var man än går. Gräset är grönare än en amerikansk dollar, och himlen kan inte bli mer klar. Jag tar en kall dusch för att klara av värmen, för det känns som jag nästan kokar. Jag får ett sms av dig där det står : Möt mig vid ridstallet om 5 minuter! Då går jag till garderoben öppnar den och tar ut en klänning, låter den glida ner för kroppen, sedan släpper jag ut mitt blöta lockiga hår, jag sätter på mig mina sandaler och därefter stiger jag ut ur dörren och precis innan jag låser, kommer jag på solkrämen. Nu är jag ute, vid ridstallet, under solen och väntar på dig. När jag sakta börjar se dig och du mig, tar du större och snabbare steg. Du är klädd i dina nya shorts som jag valt ut, och i en av dina snyggaste t-shirtar. När du kommer tillräckligt nära, ser jag ditt breda léende, som om du inte hade träffat mig på år och dar. Jag går fort mot dig och när vi äntligen fysiskt möts, lyfter du mig till din längd, kramar tarmarna ur mig och kysser mig hårt. Jag kan inte sluta lé. Du ställer ner mig och tar tag om min hand, vi går längs stigen ute i skogen för att komma dit vi ska. Du säger att det är en överraskning och att jag måste blunda, och bli förd av dig. Jag låter dig ta kontrolen över mig och vi går försiktigt. Jag är ivrig och frågar hela tiden vart vi ska, men du ber mig bara vara tyst och går. Efter att ha kämpat och skrapat knät stannar vi. Jag känner en svag vind och att vi är på hög höjd. Du säger sedan att jag kan öppna mina ögon, och det gör jag sakta. - Vårt ställe, minns du? Där ett av våra bästa dagar spenderades? Jag är mållös har inget att säga, är helt tårögd och det enda som kommer ur mig gång på gång är : Du är bäst, vet du det va? Du skrattar till och sedan sätter du dig ner, och självklart sätter ja mig tätt intill. Vi sitter länge under solskenet och pratar som om vi inte visste något om varandra. Du tar tag om min hand och säger att du aldrig lämnar mig, lämnar dig aldrig heller viskar jag innan jag slänger mig i dina armar. Jag vill att denna dag aldrig tar slut..

Förhållanden

Jag dissar : Förhållanden som styrs av datorn och telefonen. Det må vara tvåtusentalet, men man kan väl ändå banne mig ta en promenad, eller hitta på saker utöver teknikens värld.

Jag hissar : Ärliga par, som inte förtränger problemen i sitt förhållande, utan tar tag i dem. Och ser hur man kan lösa det på bästa sätt för båda. Det är såna par som får ett sunt förhållande!

Alla är männskliga

Samma väska X antal gånger som kändis?
Skandal?
Nej fyfan, vi alla är männskliga.

Lindsey Lohan med sin LV

Jessica Simpson med sin Miu Miu


Hillary Duff med sin Prada

Lauren Conrad

Vilken klädstil!


-

Elo. Jag är så himla irriterad. Interneten i huset funkar inte, men jag har lyckats hacka in mig i ett annat via bärbara datorn. Dagen har jag spenderat legandes på soffan med The Hills på tvn. I 6 timmar. Jag vet inte vad jag gör resten av denna dag men imorgon måste jag åka till stan för att byta och lämna ett par saker, bland annat Ipoden som jag fick.. Tror jag. Om jag är lika kass på att upptadera idag så är det för att interneten inte sammarbetar. Vi hörs!

Mini me

Är jag den enda som haft problem med bloggen under dagen? Rutan är ju mindre än ett finger, så om jag skriver fel får ni ursäkta, för den enda jag ser är svarta prickar. Idag drog jag hem till Andreas och tittade på filmen Felon igen, sedan gick han och lämnade den och köpte hem pommes, som vi åt till filmen På smällen. Vi myste i huset då det stod tomt, eller vi var ju självklart där. Jag tror många som mig tycker att lovet aldrig borde ta slut, det är ju hur skönt som helst med lov! Ska kika lite i skolforumet nu, vi hörs!

Kaos

Godmorgon. Vaknade precis, är helt död. Igår mötte jag upp Andreas, Kevin, Timmy och Dennis för att de skulle chillkröka hos honom med bål och mat. Vi fixade allt och gick dit och hade kul, Emma och Emilia kom också. Sedan gick vi hem till Emilia för att titta på Blair Witch Project, och när klockan slog 00:00 grattade alla Emilia, för hon fyller nämligen 17 år idag. GRATTIS! När jag kom hem tittade jag på 12 apornas arme, sedan pratade jag i telefon med Andreas till 4 på morgonen om inte längre. Vad dagen bjuder på är att jag snart ska ner och äta grillad kyckling med familjen. Jag tvingade mamma göra ett nyårslöfte eftersom hon klagar över sin fjuttiga vikt. Så jag tvingade henne köpa gymkort, och det har hon gjort, och utnyttjat det också! Jag är stolt över henne. Under eftermiddagen eller kvällen kommer jag befinna mig hos Andreas om inget annat kommer i vägen. Föresten, filmen Felon är otroligt bra! Se den! Bye.

La vida loca

Tjena. Kämpade mig upp ur sängen idag, sedan slängde jag mig på soffan och åt kladdkaka med berg av grädde på medan jag tittade på Rachael Ray. När jag blev lite piggare, satte jag på filmen Jiddra inte med Zohan, den var helt okej. Inte jätte rolig, och ibland överdriven. Sedan satt jag med mamma och små åt, och pratade om när vi precis kom till Sverige. Snart ska jag titta på filmen Felon, mina syskon sa att den var otroligt bra, så nu återstår att se, bye!

Löften funkar ju inte?

Vissa skapar nyårslöften, vissa håller dem, andra inte. Jag har aldrig haft ett riktigt viktigt nyårslöfte förän förra året, då jag bestämde mig för att kämpa i skolan för att ta mig dit jag vill, och att jag skulle spendera mer tid med min familj. Jag fullföljde dem båda, men man kännder ju alltid att man kan prestera mer. Iår har jag bestämt att tänka på mig, vad som är bäst för mig. Jag ska..

* Rycka mig i nacken och kämpa genom skolgången, under alla år. Även när jag inte har lust. Måste!

* Spendera så mycket tid som möjligt med familj & släkt, speciellt mamma.

* Tänka endast positivt, det hjälper!

* Ta vara på alla mina stöttande, och glädjegivande vänner.

* Veta vad innebörden vad vi är, och verkligen älska Andreas Olsson.

* Försöka vara mer hälsosam

* Leva livet!

Nyår i pixlar


Ere fest eller?

Smaskens

NicE

Innan maten

4 av 5 toasters

En del av släkten

Moster, bror, mamma, morbror, MAT

Victorias Secret

Att jag alltid ska glömma bort det bästa programmet på nyårsdagen! Victorias Secret! Missade förra årets för jag befann mig i Sharm El Sheikh då. Men let's face it. De är överdrivet snygga!

1/1

 Hejsan! Jag har inte varit inne på internet, så därav skälet att jag inte uppdaterat. Igår kväll var jag hemma hos Emilia på middag med henne, Timmy, Dennis, Hamza, Kevin & Alex, vi åt massa god mat och rejvade. Sedan åkte jag till min släkt och åt mat och smällde raketer. Vid 1 mötte jag upp Andreas och vi träffade Volkan & Rickard, de var dyngraka! Volkan smällde en tårta som han köpt sen gick jag och Andreas hem till honom. Vi drack lite drinkar och myste, glömde bort tiden och vid fem på morgonen kom jag hem. Idag vaknade jag 2 och la mig på soffan och tittade på Vänner maraton som gick på 5an, när det var slut bakade jag en kladdkaka till min bror. Han fyller år idag! Grattis Samer, 23 är lite väl gammalt! När jag mumsat mig full, drog jag hem till Kevin där Andreas, Timmy, Dennis, Bejna och Emma va. Vi drack ett par drinkar och skrattade åt allt, enligt dem var jag full men jag var bara trött och glad! Killarna brottades såklart och slängde massa skit på varann. När Kevin skulle hem, drog jag, Andreas, Dennis och Timmy ut och lodade. De skule komma hit men lite fel uppstod.

Jag vet att jag har varit usel på att uppdatera, förlåt!
GOTT NYTT ÅR FÖRESTEN!

.

RSS 2.0