This is what i'm made of

Abnormal

Igår så slutade Andreas tidigt från jobbet, så jag, Johanna & Alex åkte med och köpte massa mat, sen åkte vi hem till Andreas och lagade kyckling wraps, det smakade himmel. Vi låg och segade i soffan i flera timmar därefter. Sen skulle vi åka till en minnesstund för dem i Norge, men det var redan slut. Så vi satte oss i Sätradal med flera andra och pratade. På kvällen satt vi ute och drack, och filosoferade om livet och alla skumma saker som hör till.

The world is mine to discover

When it happens, i'll be outta here

I tisdags mötte jag upp hjärtat, skulle vara arg på honom, men kunde inte undhålla mig från att skratta, det går inte att vara arg på honom! Vi åkte runt i bilen ett tag, sen så bjöd han på mat på Daisys, och därefter plockade vi upp Johanna & Alex, och åkte till City Gross och köpte gottigheter, sen åkte vi hem till Alex och såg på Beastly tror jag filmen hette.

Igår så var jag hemma ett tag, sen mötte jag upp Johanna & Emma, och drog till Hellströms för att ta några cider. Det slutade med att vi var där från 5 till 10, vi tog igen massa förlorat snack och skratt, så jävla bra! Johanna och jag drog förbi donken, och när vi var påväg hem stötte vi på killarna och var med dom. Kom hem strax innan 3 efter att ha hört om Leos sjuka upplevelser.
Idag så hämtade Andreas mig, vi skulle åka och bada, men det blev inte så. Jag rakade hans skalle, sen hade vi vattenkrig i badrummet, och det slutade med att jag gjorde illa mitt finger :( Vi låg och segade, sen var det middagstid och jag åt middag hemma, sen hämtade andreas upp mig igen. Vi köpte hallon, och vaniljvisp och bakade en paj, åååh va gott det var! Vi låg i sängen och tittade på Men in black och myste.

It's about the charm

Påväg hem till mina kusiner, strax innan bröllopet för 3 veckor sen :)

Jag är både sentimental, och händig

Hej.
Filmen gjorde mig alldeles blödig, så tårarna rann!
Men somnade till slut, och denna dag bestod av att tapetsera köket med min bror, det var hur kul som helst, kanske borde syssla med sånt haha?

Nudlar är gött

Ser på Big Brother nu, men ska laga lite älsklingsnudlar,
och sätta på New moon, det är faktiskt bara andra gången jag ser den,
gillade inte filmen, men boken gjorde att filmen blev 1000 gånger bättre, tjadå!

Casanovas best friend

Heey.
Igår var jag på långpromenad med Andreas, vi gick längs båtvarvet, sen upp till kampingen och tog en glass, därefter en bit in i Bredäng, sen tillbaka. Vi åkte och handlade lite i Skäris, sen åt vi hemlagade hamburgare, eller vi glufsade i oss dem. Vi tittade på Casanova som är en asskön film.
Idag har jag lagat asgod lunch, plockat massa körsbär, och hängt med killkusinerna med te & vattenpipa.
På kvällen var jag hemma hos Andreas och segade, och kom precis hem, för att snorungen måste sova.

Hello

Torsdag : Träffade Andreas, och vi låg och tog det lugnt hela dagen, vi åkte och köpte glass, godis och choklad, som vi åt framför Liar Liar, Andreas kunde inte sluta skratta åt Jim Carrey.

Fredag : Gick ut på en promenad till Sätra Badet, skönt att röra på sig. Hämtades av hjärtat, sen åkte vi och köpte 4 maträtter på Paneng Gai, första gången för mig! På kvällen gick vi ut med Kevin, Jens, Alex, Yossef och Valle. Vi åkte till Diset där de drack och spenderade pengar på maskiner. Vi träffade Johanna, Pelle, Jocke och några till, och drog på fest med dom på Östermalm. Det var ett hur snyggt hus som helst, men jag och Johanna kände oss så ovälkommna för att alla stod och stirrade på oss, så vi gick ut, och då blev det problem. Alla blev utslängda, mobiler försvann, tjejerna på festen var jättedryga, men när jag pratade så slickade dem röv och bad om ursäkt flera gånger. Fattar inte hur man kan vara så elak och ta någon annans mobil.. Kom hem vid 4 och somnade direkt.

Lördag : Gick upp vid 1, fixade mig lite snabbt, sen hämtade Andreas upp mig. Vi åkte till hans morbror i Södertälje med familjen, på en jättemysig middag. Vi åt grillat, sen var det marängswiss till efterrätt, därefter yatzy där jag och Andreas kom tvåa, sen såg vi på bilder från när hans moster var i Thailand, det plus massa trevliga konversationer hade vi. vid 9 var vi hemma igen och såg på Killers, efter det så kollade vi på bilder och klipp på massakern i Norge, så hemskt! Vid midnatt gick vi hem till Alex, såg på Forrest Gump, somnade på soffan och gick hem.

You can do it, even if you are by yourself

Live to the fullest

Vet inte hur min framtid ser ut just nu, om jag kommer in på SU så pluggar jag. Annars blir det ett vilt år. Ska i såfall jobba ihjäl mig, åka till min kusin i L.A och spendera alla pengar jag har på kläder och festande. Njuta av att inte behöva läsa i en bok, och försöka ta körkort och köpa en hygglig bil. Tror jag åker till Gotland med kusinerna om 3 veckor, dom har hyrt en villa och det blir perfekt för att verkligen tänka ut vad jag vill, med de allra bästa.

Äta citron

Söta babys som äter citron för första gången,
helt underbart söta :)

Wazzup

Hej alla fina.
Igår gjorde jag inte så mycket, var med hjärtat ett tag innan han skjutsade mig till Segeltorp. Befinner mig hos Claudia min kusin, vi har typ en högtid där man inte går ut på 36 timmar, men vi har suttit ute i altanen hela dagen nästan. Åker hem lite senare idag, men har haft askul här. Vi ungdomar körde charader, och vi tjejer vann såklart över killarna. Sen körde vi den där leken när någon säger en bokstav, sen ska man skriva ner, ett land, djur, växt, sak och namn på denna bokstav, vi blev som barn igen. Spenderade natten i Claudias säng och vi såg på Jersey Shore säsong 3.

Harry Potter

Såg givetvis på Harry Potter igår på bio.
Den var jättebra, och slutade nästan roligt.
Men ganska sorligt att hela sagan är slut, finito, 8 filmer på 10 år.
Jag tror nog att jag kommer ha HP maraton igen någon gång framöver.

Regniga sommardagar

Hej.
Igår städade jag i hemmet med mamma, sen gick jag hem till hjärtat och umgicks. Somnade nästan i hans gosiga famn, men han piggade upp mig med nudlar. Strax innan 9 hämtade vi upp Johanna och Alex och drog på bio. Idag gjorde jag ingenting alls, såg på massa tvprogram. Andreas hämtade upp mig och vi var hemma hos honom och knasade oss, skojbråkade, och skrattade tills jag tappade andan. Vi såg på Love and other drugs, den var sämre än vad jag trodde, jag hade för mig att det skulle vara mer komedi. Vid 9 gick vi ut på en promenad, ner till kampingen. Det var så mysigt, det kändes som om man var på en helt annan plats än hemma, vi tittade på fina husvagnar, och njöt av lugnet. Han bar mig på ryggen hem igen, där vi spelade dataspel och åt crunchy, för jävla bra dag med min finaste.

Älskade kusiner

Ni kommer alltid vara nummer 1 för mig!
Mina bästa tjejer föralltid.
Joanna som är längst till höger, är hon som föder, snygg tjej va?

Movietime

Igår var jag och Andreas i Skärholmen en stund, vi gick runt i butiker, och sen köpte vi med oss ceasar sallad från donken och åkte hem till honom och mumsade. Remember the titans gick på TV och vi såg den. Hoppade in i duschen och fixade håret, sen såg vi på halva John Q, och resten hemma hos Alex, med honom och Johanna. Vid midnatt satte vi på Harry Potter, för att färska upp minnet.

Cupcakes

Här är cupcakesen som vi bakade för 2 helger sen till kusinens babyshower,
ungen förväntas komma om en vecka!! :D

Drick upp din tönt

I torsdags var jag och Andreas och köpte massa onyttigt, sen åkte vi hem till honom och såg på Den där Mary. Det var så mysigt när man hörde regnet smattra utanför. Men synd att det är så kallt under JULI, det är höstkallt?! Igår så var jag och Andreas hemma hos honom en stund, sen åkte vi med Leo och Totte till Heron och hämtade ut biljetterna till Harry Potter! Sen köpte vi dricka, och svängde förbi donken. Vi var hemma hos Dennis och drack, tittade på konstiga saker på datan, efukt eller vad det hette, och musikvideos. Vid midnatt drog vi hem till Dj, där fler människor var, och dunkade massa musik.

Webcam!!

Alldeles nyss, skit kul med webcam!

Yey

Igår var jag ute med Johanna, Alex, Kevin och Totte, vi satt i Sätra Dal och gungade, pratade och så. Vi gick hem till Alex och såg på TV, och Andreas kom också, Alla utom Totte åkte till Ikea och åt middag haha, snåljåpar vi är, men det var gott faktist! Vi åkte hem till Alex igen och körde Slav & President i 2 timmar, det var så kul att köra med Kevin och Andreas som inte hängde med i svängarna haha :) Vi såg på Dum & dummare sen gick alla hem.
Idag har jag duschat, fördrivit tiden med TV, sen plockade Andreas upp mig. Vi åt grillat med hans familj + moster och mormor. Han har jordens mest vimsiga mormor, skitgullig! Vi satt ute och småpratade, alla hade varit på olika ställen utan att ses på 1 månad, det var Turkiet, Gotland och Thailand snack. Vi skjutsade hem dom, sen gick vi hem till Andreas och såg på Crazy Beautiful, jättebra film.

Couldn't be any happier

Tumblr_ln4yofydgb1qi2hv6o1_500_large

Nattpromenad

Godmorgon.
Vaknade för en timme sen, skönt.
Igår när jag kom hem, så ringde Jens och undrade om jag ville gå på nattpromenad med honom och Emo, så jag hakade på. Vi gick en vända på över en timme, och pratade om roliga saker som hänt och hur mycket Jens hatar livet. Idag är det fint väder, drömde att det snöade under sommaren, känns nästan som om det kommer göra det, för att vädret har varit så dåligt!

V 28

Hello!
Idag har jag segat hemma, strömmen gick i över en timme, kändes som om jag skulle dö av uttråkan då haha. Åt spaghetti och köttfärssås, mötte upp hjärtat, åkte till Kungens Kurva, och träffade på Johanna, Alex och Kevin. De handlade mat, och gott gott, sen åkte vi hem till Alex och skulle se på Johan Falk. Johanna, jag och Kevin gjorde en jordgubb/hallon smoothie som var mumsig! Vi körde lite frågesport, och Kevin sjöng så fint haha :)

My hero

Varför är sommarkänslorna så som de är? Känner mig alldeles bubblig i din omgivning.
Du säger roliga saker när du ser att jag är deppig.
Jag är så bekväm med dig, att jag inte kan tänka mig en värld utan dig i den.
Massa kärlek till dig min bästa.

På helgerna har jag ett liv haha

Torsdag 7/7 : Var med Andreas, vi tog det lugnt som bara den, tittade på tv och solade, sen var vi i Skärholmen ett tag och jag bytte ett linne. Åkte sedan mot Masmo för att gå på Hennan. Bemöttes av alla kusiner och av världens godaste mat. Jag åt 3 tallrikar.. Satt med kusinerna mest och pratade och tog igen förlorad tid, och på kvällen drog jag, Claudia, Sandra och Addi till stan. Vi var hemma hos Claudias kompis Tora som bor i Hötorget och har världens utsikt från sin takterass. Vi körde drinklekar och vid 2 kom vi därifrån. Vi gick till Spy Bar och Sandra tjafsade med kassörskan haha. Vi dansade loss fram till 4 på morgonen sen så sprang vi till nattbussen, Claudia sov hos mig och vi hamnade i säng halv 6 den natten.
Fredag 8/7 : Vaknade vid 2 tror jag det var och åt frulle. Andreas, Leo och Totte hämtade upp oss, och vi fixade lite saker, köpte dricka, och vid 5 så var vi på Gömmarn, efter ett tag kom Alex, Kevin, Jens och Shubair, och jag tog årets första dopp, det var jättesvalkande!! åt på Max och därefter var det direkt hem till Andreas för att duscha och mysa. Vid 9 ringde det på dörren, och de från Gömmaren och några till kom över. Vi satt ute och drack och skrattade. Vid midnatt gick vi till Dj's gård där alla var, och påvägen stötte vi på min bror som hade bil, och skjutsade oss, när vi skulle av så klämde jag Andreas fingrar i dörren och båda reagerade assegt. Han blödde och hade ont så vi var bara ute en liten stund, sen gick vi hem till honom och plåstrade om honom. Sov så skönt den kvällen intill den bästa.
Påväg till Gömmarn.
Hemma hos Andreas
Muppar
Andreas provisoriska lösning för handen.
Lördag 9/7 : Vaknade vid 12, så åkte vi till Mcdonalds och åt frulle, vi skulle åka till Blå Lagunen med massa människor, men det var för stressigt så vi valde att inte åka. Vi handlade massa gott på City Gross, och drog hem till honom och solade, och skrattade lungorna av mig. Vi såg på Law abiding citizen, sjuk film, men bra. Fixade mig lite hemma hos honom, sen åkte jag hem och fixade mig mer och vid 7 plockade min kusin upp familjen, sen åkte vi hem till Amanie där allt röj började. Hennes storebror Wisam skulle gifta sig! Det var trummor, biltutor, dans och hur mycket glädje som helst under hela kvällen. Vi stoppade E4 trafiken under 1 minut, då brudgummen gick ut och dansade, haha EPIC! Maten var god, sällskapet var underbart, vi satt precis bredvid brudparet som det skall vara, och fötterna dog på vägen hem, huvudet förenades med kudden nångång efter 3.
En fin bild som jag tog idag på hans favorit hatt.
Söndag 10/7 : Vaknade vid 2 igen och var stendöd. Men jag samlade mig och mötte mitt hjärta, vi åkte till City Gross igen och köpte gott gott, sen hem till honom. Vi tittade på Transformers 2, sen grillade vi och åt en jättemumsig middag. Sen var det matkoma, och  vi låg i soffan och tittade på bilar, sen såg vi på Segemyhr på TV. Vi storstädade huset som blev kliniskt rent, sen skjutsade han hem mig :)

Last friday night

jag älskar Katy Perry!

Henna

Idag ska jag gå på henna.
Det är typ en arabisk möhippa, och enda anledningen till att jag går är för den goda maten, och de två nötterna här under som jag vill spendera tid med, och skratta åt folk med :)

Livet är härligt

Igår så låg jag ute och solade, skööönt! Sen så åt jag lunch med min bror och kusiner. På eftermiddagen hämtade Andreas upp mig och vi åkte hem till honom, hans syster och hennes pojkvän kom på besök. Vi grillade, plockade smultron, och satt ute i kvällssolen och pratade. Sen låg jag och Andreas inne och såg på Sherlok Holmes, helt vrickad, men bra film.

Sol

Tumblr_lledt3njim1qiy8lgo1_500_large
Dags att sola :D

1 year ago..

Ett år sen jag åkte till detta underbara land.
Jag hatar landets politik, men jag älskar människorna och landet i sig.
Jag och Amanie planerar att åka till L.A. Till vår kusin Claudia i vinter.
Det skulle vara helt underbart om vi gjorde det!!
Om det är något land som ni måste besöka under er livstid, så är det USA, dom har allt.

New one

Tumblr_lnvnpbbtus1ql40rao1_500_large
Andreas har köpt sig en ny data, som jag nu sitter och skriver från :)
Idag så följde jag med honom när han skulle sola, sen plockade vi med oss Kevin och åkte till Media Markt och köpte datan. Hemma hos Andreas har vi bara tagit det hellugnt, och nu ser vi på Snabba Cash.

Mysdag

Hej!
Igår så var jag hemma på dagen, sen åkte jag och mamma till Skärholmen för att göra lite saker, hon fick en klocka av mig, och jag fick ett halsband av guld utav henne. Sen åkte vi hem och då satte jag mig i Andreas bil, vi åkte till Kungens Kurva och tittade på data för honom, sen handlade vi lite på Kvantum och åkte hem till honom och myste. Var hemma och åt kött, potatis och bea med familjen och sen tog jag med mig mat till Andreas och vi låg och åt pommes och såg på TV. Tittade på Johan Falk, och vid 11 kom jag hem, då ringde Johanna, och jag gick till Felix där alla var, och vi satt och pratade hela kvällen.

Transformers

Idag var jag ganska seg. Fast jag sysselsatte mig ändå.
Vattnade blommorna, hjälpte mamma med maten, dammsög huset, var inne på datan,
sen hämtade Andreas upp mig och Kevin och dom åt på Daisys.
Vi åkte förbi Alex jobb men han hade slutat, så vi drog hem till Felix där de var.
Alla var helt förstörda, och Felix brännskador började synas stackarn.
Vi alla glodde på TV och var inne på data, och pratade lite smått.
Vid 8 åkte vi till Heron City för att äta, sen så gick jag, Andreas, Kevin, Jens och Felix på Transformers 3.
Den var jättebra och tjejen var snygg, men inget slår ettan!!
Fast 3an var bra på sitt sätt, bra story, och roliga scener :)

Min helg

Fredag : Åkte till Grönan, åkte ingenting, åt allt som hör till tivolit. Var där i 3 timmar sen åkte jag, Andreas, Kevin, Leo, Totte och Alex hem. Eller vi åkte till Alexis som hade bartömning, de andra kom dit efter. Vi beställde massa dricka, min bror och hans kompisar beställde in flera helrör åt alla och ingen var nykter vid kvällens slut. Vi skojade, dansade, kissade och drev med varandra.
Lördag : Jag var på babyshower hos mina kusiner. Jag Suzan och Claudia fixade cupcakes som blev ursöta, ni ska få se på dem :) Det var en jättemysig dag, hon gillade mina presenter, och alla var på gott humör. Kom hem vid 8 och fixade mig lite, sen gick jag till Felix där Andreas, Dennis, Leo, Totte, Jens, Jocke och Johanna var. Vi satt där en stund sen rörde vi oss mot Alexis igen och det var mer dräggigt på lördan. Jag och Andreas var ganska trötta, så vi drog hem till honom och åt nudlar och sov.

Happy birthday

Grattis min älskade.
Kan inte sluta sakna dig, du kommer aldrig kunna ersättas.
Jag älskar dig förevigt.

Grönan away

Idag blir det Gröna Lund med hela gänget,
de flesta är redan där, men jag åker med omgång 2 i eftermiddag.

Never stop

Igår så var jag med min kusin, vi åt, pratade, och drog till Skärholmen, ni anar inte hur skönt det var att gå in till butiker utan att ägaren springer efter en och tjatar. jag köpte 2 linnen på bikbok och miniprestenter till en babyshower som jag ska till på lördag. mötte upp Andreas och handlade mat, sen grillade vi hemma hos honom och det var så gott! Därefter åkte vi hem till Leo och sen till Gömmarn och Andreas, Leo, Kevin, Felix och Mario tog ett dopp. Vi åkte till donken, och Valle får för sig att slänga ett helt glas vatten på mig så jag blir genomblöt, när jag hade stått i 5 jävla minuter för att hämta vattnet åt honom, gissa om jag blev vansinnig? Fast jag tog ut allt på Andreas som jag skäms väldigt mycket för :(
köpte såna här söta saker :D

Whats up

HEJ IGEN!
Har avnjutit en underbar resa med fest, hamam, fylla, sol & bad, den var helt fulländad.
Jag ska dra genom hela resan bit för bit, för det krävs tålamod. Har hur som helst haft jättekul, men jag saknade hemmet otroligt mycket. Första veckan av resan så festade vi konstant, på dagarna badade vi, åkte båttur och kvällarna innehöll alltid alkohol. Andra veckan så höll vi igång festandet några dagar, käkade ute på midsommar, och sen tog vi det lugnt resten av veckan. Dagen jag kom hem åt jag grillat med familjen, vräkte i mig maten, sen låg jag i soffan och glodde på TV hela kvällen, och var inne på datan, när huvudet landade på kudden sov jag i 11 timmar, obetalbart.

Hemma igen

Tumblr_leuqsmgz6t1qftwqwo1_500_large

.

RSS 2.0