Earth our

Ni har väl inte glömt earthour som är nu!!

Likey

Hello.
Torsdagen spenderades med andreas, vi lagade vår goda kyckling i pastasås, lika gott som alltid! Myste ner oss i sängen med b&j resten av kvällen. Igår var jag i skolan och pluggade ett tag, sen käkade jag med Andreas familj, oxfilé slår allt. Åkte till söder med honom och Matti, jag mötte upp maki och drog till kofi för en chai latte, sen kom hennes två tjejkompisar och vi vräkte i oss pannacotta på alberts, sjukt skön kväll! Är dock verkligen ingen fika tjej, var så jäääääkla sugen på att dra ut å dansa! Idag var jag arg på vädergudarna som bestämt sig för att dra ett för tidigt aprilskämt... Åt mammas goda hamburgare sen åkte jag och hjärtat till Nacka forum och strosade. Hittade lite fint, men vi båda har varit lite väl generösa mot oss själva på sistone så vi köpte inget. Men vi åkte till kurvan med solen i facet och musiken på högsta volym, köpte massa chips och godis som vi nu vräkt i oss= ont i magen!

And no other

428313_125496080911960_100003547060773_102972_1116486730_n_large

Lindsay Lohan

Buried in books

Hej, gårdagen va niceee, köpte thaimat och åkte till Andreas för att svulla.
Kvällen spenderades vid hans TV, vi båda var kapabla till att bara göra det..
Dagen har bjudit på en seg morgon, skola mellan halv 3 och 4,
missade bussen hem så väntade i en halvtimme istället för att gå, haha standard.
Till mitt försvar hade jag converse på mig och det regnade.
Nu ska jag plugga, tentan ska in på måndag, det är bara att tuta å köra.

Dont forget

404810_276030882470920_120610448012965_684065_1132520715_n_large

Tisdag

Hej! Överlevde natten.. Blev bara sämre å sämre men idag är jag på rätt bana igen, har slappat och käkat, ska plugga lite nu jäkla tenta, och får förhoppningsvis se min pärla:)

School sux

Denna dag spenderades i skolan, sov knappt ett skit inatt för att förkylningen tagit över mitt liv! Klarade mig genom halva dagen genom att köra land, stad med Johannes, Maria och Sofia, vi störde hela föreläsningen men de va sååå värt haha. Maria och jag drog till stan och åt lunch på jensens, såg säkert ut som om jag aldrig sett mat förr, åt som en gris var superhungrig. Vi sket i andra halvan av dagen, tur det för att så fort jag kom hem somnade jag en timme, är så jäkla utmattad!

Just Do it

Hello!
Gårdagen va myyys, åkte till liljeholmskajen med Andreas och satte oss en stund vid vattnet och njöt av solen, sen mötte vi upp Terese och Gustaf och åkte hem, deras moster och mormor kom också. Jag och Andreas stod och lagade alla frasiga våfflor, och alla åt tills det gjorde ont i magen. Vi låg ute i eftermiddagssolen och somnade nästan, sen drog vi till biltvätten, första gången jag nånsin åkte genom en, jätte obehagligt! Vi gick runt i heron ett tag och gurra köpte skor, sen bestämde vi att vi ska till gotland i sommar:) på kvällen låg jag och babe & såg på tv, kände hur jag bara blev sämre och sämre, men drog hem och pluggade, det var en helt perfekt söndag.

Världens bästa känslor

421062_289716091102399_120610448012965_719861_1905015483_n_large

Crave

Dessa saker är jag rätt sugen på från Gina tricot.
Topp 199 kr
linne 79 kr
scarf 99 kr
Fint att blanda sött, med lite hippierock stil

Light up

God morgon! Ni har väl inte glömt att ställa fram klockan? Ljusare tider, yeey! Idag äre våffel dagen också, är bortbjuden på våffelbrunch, mums. Har lite cravings på Gina tricot som jag vill köpa, kanske svänger förbi.. Visar sen!

Gokart

Var precis och åkte gokart, vi va 10 pers som gled omkring. Jag, Andreas, Alex, Robin, Leo, Johanna, Ludde, Crippa, deras kompis Stefan och totte. Adrenalinet ruscha som fan när nerverna släppte bakom ratten, fick till det ganska bra ändå tycker jag! Betalade för en ny omgång och var kiiiickass grym, lite fartdåre dock och kom inte sist, Andreas vann hela skiten. Drog till donken efter också, juste helt sjukt vad otippat att några killar spränger en bil som vi precis kört förbi, när vi kom tillbaka stod brankåren och släckte helt genombrända bilen! Aja hade en grym kväll, fast händerna kunde inte sluta skaka haha:)

 

Five star dinner

Heylooo
Har hunnit fixa naglarna, förberett inför maten, städat och ätit årets första grill, det blev fläskfilé muuuums! Ska iväg nu, ha en bra kväll:)

 

 

Sunny

Hej!
Åh solen gjorde hela staden lycklig igår, alla va happy.
Mötte Maki som sagt, vi åkte till Heron och käka och köpte airmax till henne,
sen vart det Skäris en lång stund, vädret sa åt mig att köpa en bikini haha.
Åkte hem vid 6, blev hämtad av babe och vi drog och köpte mat.
Kungens kurva är fan bäst på helger, bjuder på massa mat haha, vi smakade på allt!
Köpte med oss godis och Ben & Jerrys som fortfarande väntar på mig..
Lagade ytterfile med sallad o bea, bästa maten eveeeer, skulle kunna leva på det.
Slappade en stund, och vid 9 blev jag skjutsad till stan där jag mötte Johannorna.
vi satt på ett avskilt nice ställe på söder och pratade bort timmarna.
Synd att molnen är bittra och inte låter solen titta fram.
Men men, det ska nog bli en bra dag ändå, trots att Andreas smittat mig, ont i halsen..
025_102049332_large

Bu

I onsdags var det samma saga, skolan i 5 timmar denna gång..
Fast åt en grym lunch ute i solen, skööönt.
Åkte hem till Andreas och tog det lugnt och hade lite livsångest.
Funtar på att hoppa av, fast jag vet inte än.
Igår så var de skola hela dagen, skrattade lite för mycket så det var bara jobbigt att redovisa.
Nu ska jag åka och träffa määäki vid skolan, see ya!

Vårdagjämning

Typ väääärldens bästa dag från o med idag, det är vårdagjämning, äntligen blir dagen längre än mörkret!! Haha mupp jag är i know.. Dagen har bjudit på en spruta, en helt blå arm som bultade och grupparbete i skolbibblan i över 4 timmar. Hade världens tur att babe tränade alldeles i närheten med Matti, så jag fick skjuts, köpte med mig millas, och hade det super mysit hos den bästa. Vi handlade lite nödvändigheter, jag belönade mig själv med morotskaka, sen såg vi på Top model, dhw. Ska läsa boken tisdagarna med morrie nu, see ya!

I love, hate, adore you

90353536243715527_kvocy3am_c_large

W 12

Heeeej !
Igår så var jag ute och körde kubb med Johanna, Kevin, fille, Dennis, Andreas , Matti å Alex, de va kuul men jag söööög, skyller på slagpinnarna. Åkte hem till Andreas & pratade och ville göra om och göra rätt gentemot varandra, livet och omgivningen! Vi såg på bb också. Denna dag har bjudit på ktc på SÖS, träning och slaaaappning, en stor kanyl ska in i armen imorn, ouch:(

Dream big, always

Tumblr_m0f4hioacg1qieq9mo1_500_large

Dreamer who will achieve it

Har ni nångång känt att ni inte passar in, att magkänslan säger att ni är på fel ställe, vid fel tid. På sistone har jag känt mig så alienerad från detta ställe, denna stad och allt som hör därtill. Det känns så fel. När jag upptäckte att det fanns större städer, andra möjligheter och trevliga människor, så känns det som om jag kvävs här. Har så mycket visioner och så mycket jag vill göra innan jag tar på mig allt vuxet ansvar, det finns så mycket jag vill se och uppleva. Jag har alltid varit en drömmare, men till skillnad från många ska jag uppnå alla drömmar. De är så dumma, onödiga, konstiga och nästan omöjliga, men det är mina, och jag tänker bocka av varenda en. Jag är en väldigt ångerfull människa, som är i behov av kontroll, fast när det väl är dags, så ska jag släppa på tyglarna. Alla kan uppnå det de vill göra, glöm aldrig att drömma stort.

Last night

Hej!
Igår mötte jag upp Karro och en sen maki i skäris efter att jag storstädat. Vi kollade lite i butiker, fick med mig en snygg tunika, sen handlade vi mat och dricka. Åkte till mig och lagade mat, snackade, skrattade åt tabbar som vi gjort i livet, och fick ihop en grym måltid. Det blev kyckling i ugn fylld med feta ost och soltorkade tomater, ris och tzatsiki, och rårörda hallon med glass till efterrätt. Saramaria, Camilla och Claudia kom, vi satte oss kring bordet och vräkte i oss! Gjorde grymt goda drinkar och fixade oss för utgång, iaf jag, Karro, maki och Saris som drog ut. Vi shottade skit äcklig fireball, men det är ju tydligen drickan som är inne just nu.. Vi va på cassi... Drinkluder för kvällen, Karros kusin fixade all dricka till oss haha. Dansade loss 2 timmar i streck, sen tröttnade vi på stället och skulle dra vidare, på vägen stötte vi på några kompisar till Karro, och det slutade med att vi satt kl 3 på en uteservering, av ett café! Hahha. Orkar inte har aldrig fikat på kvällstid, ännumindre nattetid! Fast vi hade det mys med filtarna. Klampade in vid halv 5 med Karro och sov som stockar ända till halv 2.. Käka frulle sen åkte hon hem, då åkte jag hem till Andreas och degade där resten av dan, köpte massa gott och såg på friends with benefits, bra film:) hade en grym kväll med nötterna, även om de har en skruv lös!

E no easy

HEllooooo weekend!
Gårdagen spenderades med mitt troll, åkte och handlade lite på maxi inför today.
Idag så skulle jag egentligen nu vara påväg in mot långholmen och grilla med klassen,
med vädret förbjuder typ mig så...
Ikväll ska tjejerna från gymnasiet hit och keeka och dricka lite, sen drar vi ut!
Det var så längesen jag såg deras dumma faces, fast dags att ta tag i rummet hehe.
Bjuder på lite skön helgmusik, P square is the shit.

And it starts now!

Hej pysslingar.
Dagen har bjudit på skola, lång lunch med några från klassen och träning.
Helgen börjar nu för min del, awesome!
Imorn är det fler saker på g men måste nog prioritera ett av alternativen, tell you later.
Det kommer vara en härlig helg, sålänge solen värmer.
Juste stötte på min 6 års fröken på bussen och pratade hela vägen hem,
vilken jäkla nostalgitripp. Tänka sig att det var 14 år sen jag började skolan!

Wednesday

Halloooj
Gårdagen spenderades först på gymmet, lagade en hälsosam lunch, sen var jag med Andreas på kvällen, fast förstörde hela grejen när vi åt på donken, deras Caesar sallad va slut... På kvällen såg jag på black swan med min bror, vilken sjuk film?! Tyckte den va så konstig och äcklig! Idag har jag varit iväg på ett ärende hos sköterskan, lagat Thai gryta 2 gånger, hos babe också höhö. Har pluggat lite och nu ser jag på greys.

Live like a wierdo

Tumblr_m0awe0bx5n1qbcfq4o1_500_large

Oh sunny day

Hej alla glada!

Gårdagen spenderades med Andreas, såg på Top model och bb, & åt nattmackor.

Denna måndag har varit helt underbar, vädret och humöret har varit på topp!

åt lunch ute i solen med några i klassen, skrattade åt massa knäppt och njöt av solen.

Evelina kommer döda mig om hon ser att jag lagt upp denna bild haha:)

Under lektionen slängde vi pappersflygplan och körde draw something.

Efter skolan tog några i klassen en glass på Pulsen och satt ute i någon timme, VÅR!!

 

Life is a rollercoaster, you just gotta ride it

Tumblr_lqnudtqc611qf8bw4o1_500_large

Maniac

Bild från hemnet, från tellusborgsvägen, precis där jag gick i skolan.
Har suttit och tittat på lägenheter ett tag nu, föll som fan för vissa.
Tycker köket, samt golven i hela huset är det viktigaste för att man ska känna sig hemma.
Längtar tills jag får inreda en hel lägenhet, och göra ett hem utav det :)

All weekend long

 

Hello! De senaste dagarna har varit awesome:) i torsdags firade jag och hjärtat en ny månad på grekiska kolgrills baren, maten var supergod, sällskapet var bättre! Vi pratade nonstop om allt som finns att prata om, tog en kaffe o bulle på statoil och myste bort kvällen.
I fredags var jag hemma med mamma som är sjuk, vi lagade piroger, sen träffade jag Andreas. Han åkte och köpte onyttigheter till oss och jag lagade pasta med grym sås till middag! Såg ice age, sen mötte jag Johanna och drog till retro med Julia och hennes 2 kompisar, vi tog några cider och pratade, sen gick vi till lion bar en stund och drack lite till, mötte en full pelle och åkte hem. Gick till Jens för att mata babe med cheese för jag är bäst, sen gick vi till honom och sov som stockar.
Igår så såg vi på gröna milen, sen åkte vi till stan och åt brownie med glass ute, vi va nog lite sega för solen var Påväg ner när vi satt ute haha, fast det var mysigt ändå<3 gick runt i butiker och testade lite vårkläder, sen åkte vi till värtahamnen och hämtade hans föräldrar. Mötte Alex utanför dörren och åkte till citygross för att köpa en köttbit och sallad. Lagade det hos Jens där vi även såg på melodifestivalen, yey loreen! Sen spelade vi draw something hela kvällen hahah geeeks!

 

 

 

Can I be for real, this is how I feel

Är så dålig på att hitta uteställen med hip hop & RnB.
Bättre musik finns egentligen inte, snuskigare heller för den delen..

8

Om jag kunde skriva jag älskar dig i himlen, skulle jag gjort det för att påminna dig vad du betyder för mig.

Klaaaar!!

Äntligen klar med tentan, känns som jag lever igen! Ska se på greys nu det är så spännande!

No weekend at all

Hej! Har haft lite fullt upp hela helgen, i fredags var deg praktik fram till halv 9 sen mötte jag Andreas och vi köpte massa onyttigheter och frossade framför bb. I lördags fick jag börja 9 som var guld, hade en bra sista dag, åkte hem vid 4 och vilade hemma. Blev hämtad av babe, lagade en lagom hälsosam middag, fläskkarre, bea och sallad:) låg och såg på melodifestivalen och suktade efter massa kläder på nätet. Igår så va jag på middag hos the Olssons, chili con carne, sen bakade jag och Andreas en bärpaj, mmmums! Idag har skolan gått bra, tränade också. Så skönt med en mysig helg, behövde samla krafter, för nu ska jag stänga in mig och skriva hemtentan..!

No privacy

Hej!
Idag har jag pluggat och haft egen tv-maraton, man hinner inte göra så mycket när man har ett pass mellan 2-9.30. Hade hur kul som helst idag, fick vara med en annan tjej som är ung och sprallig:) fick göra lite coola saker, och prata med jätte trevliga patienter, trivs bra och det är tur det, bara jäkla hemtentan att sitta och arbeta på... Fick sluta 9 och det är stoooor skillnad, hörs maybe imorn, hejdåå!

Mylo xylo

.

.

RSS 2.0