Ice ice baby

Hej heeeej!
Idag så har jag ägnat förmiddagen åt plugg, sen så mötte jag hjärtat vid 2 och tog en prommis i solen utan våra vinterjackor!! Känns som man vaknat till liv när våren börjar titta fram:) vi gled på isen på stigarna vid båtvarvet, kom hem till honom och tog bilen till donken för lite glass, plockade med oss Adde och Jens som vi hittade på vägen. Vi käkade, pratade, lyssnade på hur Jens förbannade sig över sitt liv, har bär med sig otur var han än går stackarn! Vi åkte ner till sätra badet och gick på isen, vi va lagom fega, tänka sig att jag vågade gå ut längst haha! De hackade i isen, jag gled runt, vi testade nya träningsanläggningen sen va vi alla trötta och åkte hem. Jag och Andreas fick pong och millas till middag, så gött, sen låg vi och pratade och myste bort kvällen.

Praktik

Hello.
var på praktiken idag, vaknade klockan halv 6!!! Inte mänskligt.
Det var kul, fick pröva på massa saker, rätt hektiskt i början, med resten av dagen va lugn.
Fick sluta en timme tidigare och har segat, ska öppna böckerna och plugga snart...

I can't help myself, whenever i'm arround you

Åh fick låten i hjärnan imorse och fick världens jävla leende när jag hörde den.
Charmknutten visade mig denna låt innan vi blev tillsammans,
jag älskar texten och vad den förknippas med.
Nostalgi i finaste form ♥

Wasted

Hellu! Lördagen var lite luddig men rolig. Var på h&m med hjärtat och blev bortskämd med lite plagg, visar sen! På kvällen åkte vi och åt på Max, sen till Alex lager en stund och drack, vi fick skjuts till örnsberg, och mötte Johanna och Pelle i stan. Var på crib och drack asgoda drinkar, sen casianas. Vi firade Emma som fyller år idag, grattis! Vi drack cider, vin och shots, ingen bra kombo, jag och Johanna mådde inte så bra i slutet på kvällen, tur att vi har pojkvänner som var räddare i nöden<3 jag var tydligen inte den enklaste att lägga i sängen hahah. Sov så skönt och vi vaknade vid 1 kanske, åt vitlöksbaguetter och såg på tivi, sen drog jag till daisys med Johanna och Alex. På kvällen segade jag bara hos Andreas och hjälpte hans pappa med lite datagrejer. Idag så har jag pluggat och njutit av solen, kom till babe och har käkat chokladpudding och kollat på schimpans program, haha gulliga:) imorn börjar praktiken är dööönervös!

Forever

.

Important people

Helluu! Igår så mötte jag bästa Johanna i skäris och käkade standard lunch, millas! Pratade om massa saker som rörde livet, gick runt i butiker och köpte lite underkläder och sportbh, stackars henne som fick sin första pbot!:( alltid lika mysigt med henne trots att inget på jorden stod rätt till. Hade världens träningsvärk i baklåren, gick som en gorilla, kunde inte räta på benen haha. Var med muppen på kvällen och käka food och såg på TV. Idag så gick skolan fort, skönt. Gymmade, gav mig på skräckmaskinen och mår så jäkla bra över det:) var på överrasknings fest för min kusin Adam som fyllde 30 idag, han anade att något var på gång men inte att feta släkten samlats på restaurang för hans skull, glad var han hela kvällen. Köpte en present för 40 kronor och den tyckte han om mer är bose hörlurarna och Hugo boss plånkan, det är en intern grej som alla klappade åt haha! Jag, suzan och Amani var helt inne i lilla Liam, såå söt:)

Friends forever

Tog av mig mitt armband som jag haft på högra handen i 5 år idag.. För praktikens skull:(

Week 8

Igår så var skolan såååå tråkigt, men var tvungen att sitta där till 4, käkade donken med babe och skrattade så jag grät, han är så rolig :') såg på soa och big brother. Idag så har jag och Maria från klassen kollat var våra praktik platser exakt ligger på avdelningarna, helvete vilken lång promenad!! Vi tränade efter skolan också, fysatan om jag inte får träningsvärk imorn, körde skiten ur mig! Åt fläskfilé och klyftpotatis till middag, och unnade mig en semla med bubbi:)

Helgen i små ord

Hello sunhines:)
Helgen har varit lite av allt, i fredags hämtade jag ut mitt e-tjänstekort med 2 tjejer från klassen, det som skulle ta en halv timme tog typ 2 timmar... Mötte meltem i skäris och åt på millas och pratade, kul o ses:) lagade tacos till middag hos babe, sen gick vi över hem till Emma med Matti och tog några glad vin och kir, gick hem till Andreas igen där Johanna och Alex stod utanför och väntade, vi satt uppe och drack lite mer o pratade, myspys!
I lördags var jag hos Andreas och såg på justin biebers film, tyckte den var otroligt bra. Lagade ihop något av resterna, på kvällen kom Johanna, Dennis, Felix, totte, Robin och Alex och såg på melodifestivalen, sen åkte vi in till stan för att kolla på nattbio, killarna parkerade bilen och missade en viktig detalj. Såg på safe house som va ganska bra, den var spännande. När vi skulle hem så va bilen inlåst i parkeringshuset, kunde inte göra annat än att skratta, sånt är livet för mig! Vi tog tåget hem och kom vid 3, Johanna och Alex och sov med oss, stannade uppe och skulle hitta på något kul, men typ efter en timme somnade alla:( killarna åkte och hämtade bilen vid 8 på morgonen och köpte donken frulle, låg och segade hela hela hela dagen, men till middag lagade jag och babe en otroligt god middag, kyckling i gräddsås med sambal och ajvar med pasta, you gotta love it!

Mon amor

Bemöttes av detta hos andreas i torsdags, finns inget bättre än fina ord på papper<3

Some days

I onsdags vaknade vi lagom utvilade och åt en brakfrulle, segade hela långa dagen, såg due date fast tror det var dagen innan. Lagade lunch och handlade gofika:) i torsdags var jag i skolan o hade en asrolig föreläsning, spelade kort man fick läsa reglerna sen inte prata när man körde helt fucked! Innan de fick 2 pers hålla i samma penna och rita en elefant, vår blev såå fuuul! Tränade efter skolan, körde ihjäl benen, måste hålla igång nu! Var med en trött Andreas på kvällen och käkade omelett o såg på TV.

Yeyyy

Molly sanden gick vidare!

18 februari

Visste inte själv hur längesen det var jag skrev, men just nu ligger jag i soffan med Johanna och ser på melodifestivalen, hörs sen:)

Sjärtis dag:)

.

Do it for the long term

Vette fan varför jag inte uppdaterat. Men har haft en bra helg, i Lördags var jag hos Andreas en stund,såg på Shes the man, han mådde så dåligt så Johanna plockade upp mig vid 8 för att se på melodifestivalen hos Dennis, skrattade åt en döfull fille som somnade innan 10 och drömde oss bort till varma stränder.. Sen åkte hon och jag hem till henne och såg på Whats your number, svullade & snackade bort kvällen, alltid lika mys:)
I söndags var jag hemma o pluggade, sen kom några kusiner och blev godissugna, så vi drog till centrum o köpte kinder ägg och 3,50 läsk, massa smågodis, dom är 25 o 29 år gamla haha! Bakade toscakaka med mamsen också, mmmm.
Igår mötte jag Andreas efter skolan, åkte och käkade donken, sen åkte jag hem till Johanna för att hjälpa henne med en uppgift. Önskar nästan att jag inte gjorde de för att hon är så sneaky och lyckas göra saker som hon inte får!!!! Vi mötte andra Johanna och gick på en prommis, inte en tyst sekund haha! Var hos mr lonely hela kvällen. Idag har jag vart och redovisat en grupp uppgift, gick awesome för att jag visste va jag snackade om. Köpte med mig proviva, doritos och en liten ros till mitt hjärta, han är lagom magsjuk, så vi har bestämt att skjuta på firandet av denna dag, man får det!

varför gör du såhär mot dig själv?

Fattig student living on the edge, yeey!

Nej men denna tröja har jag länge velat ha, kommer va så fint till våren.

Svarta brallor eller shorts, skinnpaj och tröjan med flaggan jag har hatkärlek för.

 

Sego

Igår så följde jag med Ellan o sola, sen köpte jag massa gott hem till babe.

Åt paneg gai och såg på program efter program på TV.

Första gången vi inte svullade så mycket, fast precis innan jag skulle hem

tog vi me oss en chips påse på vägen haha.

Idag så har jag pluggat och städat, första lugna helgen på lääääänge!

Känns jävligt konstigt måste jag medge.. min nattenergi är så fucked up.

Ville shoppa lite inför våren, men måste sluta köpa saker om jag vill resa.

Ska nog över till Johanna ikväll och se på melodifestivalen och tjocka oss :)

 

Äntligen helg

Hej alla glada!
Det är helg och det kunde inte komma mer lägligt, idag har jag varit i skolan på en ledig dag.
Tror jag ska följa med Ellan och sola, kvällen och troligtvis hela helgen blir lugn.
Ska bunkra upp med massa gott med Andreas, och se på film.
Hatar att man har 0 lust att dra på krogen när det är kallt och snöigt!
Men men, trevligt helg allesammans, hörs när vi hörs :)

You da one and will always be it

El taco

Hello!
Gårdagen spenderades med min älskling och det kunde inte varit mysigare.
Åt yakiniku sallad och tittade runt i butiker.
Sen va vi hos honom och var sammanflätade hela kvällen :) <3
Idag så har skolan rullat på, segt när vissa lärare bara rabblar upp saker.
Ska btw vara på gastrokirurgin på min praktik i huddinge, magoperationer!
Vid 6 hämtade Johanna och Alex upp mig, hon körde som ett pro,
hämtade upp Timmy och mötte Ellan i City Gross där vi handlade mat.
Andreas kom också sen, och vi lagade tacoooosss, går alltid hem.
Sen fixade Ellan naglar på Johanna, skitsnyggt, jag är på tur!!
Vi hann se lite på filmen Whats your number innan det var dags för hemgång.
Visst va de jävligt snygga?


Så många år med dig, så många roliga minnen.

Jag älskar dig mer än livet självt.

 

Uppdaterar

Hej världen!
Ja jag är sämst och jag står för det.
I söndags myste jag bara med älskling, såg på TV och sega.
Samma sak på måndagen, plus massa naturgodis.
Igår var jag med kusinerna hemma hos Claudia.
Fyfaaaaaaaan va vi skratta så tårarna sprutade, hade det så bäst.
Finns ingen som har bättre kusiner än mig :)
Sov över där, och tog det lugnt imorse, lägger upp bilder sen.
Idag så mötte jag upp Johanna och Alex efter skolan,
kramade på duktiga Johanna panna och så firade vi genom att shoppa :D

När världens bästa tjej...

TAR KÖRKORT!!!
Grattis finaste, bästaste, alltigaste Johannis.
Om det är någon som har kämpat och förtjänat detta så är de du, you rock! :D

Nyttigt?

Hata hur billigt det är i flempan!

Veckan som varit

Hello.
Har inte uppdaterat sen i tisdags eller?
Aja, hade tenta i onsdags, hängde runt i Andreas hus och städade lite,
väntade in honom, tittade på TV och sen fick jag skjuts till tåget.
Åkte till stan och käkade på BK med Ayan, Camila, Karro och Claudia.
Mini reunion med fina tjejer, inte en enda tyst minut med dom :)
Åkte med killarna sen till donken och citygross och köpte med oss lite gott.
I torsdags var jag på kollo ute på landet med klassen, typ motala.
Hade grupptävlingar, peptalks, gjorde ett spex där vi sjöng Henrik Dorsins - Bögarnas fel.
Åt tacos och marrängswiss, drack och dansade en hel del,
men helt ärligt så var det inte min grej, kändes som klassfest, och många va för fulla.

På fredagen kom jag äntligen hem och gick hem till Andreas och åt middag med familjen.

Det blev svamptoast till förrätt, oxfilé och hasselbackspotatis, och marängswiss.

Smakade såå bra, var så slut i kroppen av resan och sängen av stål på kollot..

Vi låg och såg på TV, sen gick vi hem till Alex och pratade om resor och Johannas skiva.

I Lördags lagade jag världens godaste enchiladas till mig och hjärtat, mmmm!!!

Hann vara med varandra en stund, sen åkte jag och bowlade med kusinerna.

Vann såklart höhö, men det var kul med nötterna, speciellt Chewbacka.

Hem till babe på natten igen och kurade ner oss under täcket :)

 

I got my ass back home

Hej!
Jag är hemma, äntligen. Berättar sen vad jag gjort.
Fingrarna är så gott som is just nu, kan knappt smsa.
Men hemma är jag och det finns inget bättre, jo juste det är ju fredag också :)

.

RSS 2.0