I like it

Hey.
Lördagskvällen bestod av film och svull, och somna i soffan hos Andreas. Vi vaknade och åt en go frulle sen plockade vi upp Alex och åkte till kungens kurva. Dom skulle köpa träningsskor men även efter 3 stora butiker hitta dom inget... Städade och stekte hemma, och på kvällen grillade vi hos Andreas, tog en promis till daisys och åt glass, sen slet vi ett par byxor som jag har:) denna dag har bjudit på sol, har banne mig fått lite färg! Nu ska jag byta om sen blire Uppsala, ha en bra Valborg:)

Weekend so far

Har ju långhelg vilket är så jääääkla soft, och har varit grymt hittills, så drar igenom helgen lite kort också. I torsdags var jag och käka millas med min kusin, sen åkte vi till stan och gick runt i timmar! Prat+shopping= sliiiiten! Köpte bara ett linne men testade massa kläder. Så fort jag kom hem så åkte jag hem till Andreas, käka mat, kände mig sååå sjuk, fick ett näsplåster som vidgar näsborrarna men det hjälpte ingenting. Konstigt att vara sjuk så länge, IDAG började det släppa... Aja vi åkte och köpte 1 kg godis i kungens kurva och vräkte i oss framför ice age 3 och fixade instagram yeeey! Igår var det dags för EKG i skolan, ni vet när man har massa sladdar på sig och det skrivs ut papper ur en maskin som man ska läsa av? Det va skitkul att agera patient! Sen vare hlr kurs också. Grillade på Alex gård, satt så bra i magen, men stormen kom när vi åt så vi sprang in till Leo hahah. På kvällen åkte vi till amnesia och drack massa goda drinkar och dansade loss, vi va kanske 15 pers som drev med en full Felix. Donken påvägen hem och en god natts sömn. Idag har jag glassat i solen med en god frulle, vid 12 åkte jag och Andreas till stan. Vi gick runt där solen lyste och köpte glass och satte oss i Kungsan och tittade på fotbollsmatch. Käkade donken ute och sen gick vi runt och turistade. Andreas köpte en döööösnygg gstar jacka i sickla köpkvarter, sen kom jag hem och åt fet grillad mat, nu ligger jag och smälter den:)

Long time

Så längesen jag skrev, men det är roligare på instagram för tillfället, om någon vill hänga med där så heter jag Heyhasna. I tisdags hängde jag med Andreas, promenerade till honom i fina vädret, vi slappade mest hela kvällen och såg på tv serier och försökte misslyckat fixa instagram på hans telefon. Onsdagen bjöd på blodtrycks mätning och med ultraljud manick, jag och Johannes var så jäkla dåliga men det gick haha:) var i stan och letade efter ett par skor, men lyckades haffa lite kläder i skäris bikbok, träffade på Bejna, rita och Sibel och satt med dem och pratade ett bra tag.

Wish

New week

Hey.
Kände mig hängig i söndags och farhågan besannades med en förkylning, FML varför är jag sjuk så ofta???? Anyways igår hade vi världens längsta skoldag, lärde oss hur man mäter blodtryck och lyssna med stetoskop teoretiskt, imorn blire praktiskt:) drog till skäris med Johanna den jäkeln ska till Spanien så hon köpte massa sommarkläder, vill också!! Idag budade jag på ett par lita spikes, men de gick upp till över 1500 så onödigt pris för skor! Vettefan vad dagen bjuder på, men we Will see.

Bowlorama

Heyloo.
Det har varit en helskön helg.
I fredags började dagen med träning, sen hem till Andreas på eftermiddan. Åkte till Årsta och bowlade med honom, Åke, Terese och Gustaf, vi skulle få känn på bowlandet, men coach Åke var på oss som fan med kritik hahah! På kvällen köpte jag och Andreas med oss chips och dipp, såg på tv tills vi båda somnade. Igår var jag med meltem på en låååång promis, gick lite i butikerna i Skärholmen sen promenixa hem igen, plus massa prat på det. Vid 4 åkte jag och Olssons till Kungsholmen, bowlade mot familjen Lindman. Jag va så jääävla dålig men tog ut min ilska på banan som sög. Vi drack några drinkar och försökte i 3 serier men det gick ej vägen. Fick träffa lille Hampus också, mini mini, så söt på sina 6 veckor! Alla 13 drog över till en restaurang i närheten, mio & Co. Tror jag den hette. Käkade och drack massa gott, alla tog typ en fet köttbit, Andreas smakade på sniglar!!! Och jag doppade bröd i snigel sky haha:) vi blev kvar där i några timmar, kom hem vid halv 11, såg på baksmällan och däckade, så slitna gubbar vi är:)

Shoemania

Har blivit slagen i huvet av en sko eller något, för jag är beroende av att titta på dem! Är helt kär i Jeffrey campbells lita taupe, men är nästan mer sugen på att köpa ett par riktigt klumpiga träskor som skulle va heeelt rätt i sommar!:)

Anatomi on my mind

Hejhejhej!
Gårdagen bjöd på massa anatomi lära, fast hade livs ångest då jag fick chansen att jobba men var tvungen att säga nej för 1 timmes seminarie.. Så jag var lagom arg på världen höhö. Lagade en grymm kyckling gryta med broccoli och chili, sen var jag med Andreas och myste bort kvällen. Denna dag har också bjudit på skola, skratta bort rasterna med Maria, och skynda hem för att vräka i mig mat. Såg sista avsnittet på oc för första gången, seriöst? Kunde de ej gjort de liiiiite sämre? Hela säsong 4 va craaaaap, för er som inte vet så var jag ett galet fan av serien och Adam brody, Rachel bilson och mischa barton när jag var 13 år. Hade en hel vägg med massa posters och bilder, ska försöka hitta en och visa:) babe kom och hämtade mig och vi åt donken helvete... Varför kan man inte vara nyttig när man är 2!? Vi såg på 127 timmar, helt galen film, men så jäkla rätt! kom hem och såg på hemma bäst med mamma som tvingade i mig massa frukt.

Huvudjägarna

Min dag i små små ord, skola, gymma tills skit ryggen och knäna värkte, lösa kusins problem i luren i timmar, plugga, somna, plugga igen, service huset ringer och säger att mormor får asma anfall, panik, fönsterputsare ringer och bokar tid hem till mormor vilket vi båda insåg efter andra (?) samtalet. Mormor mådde bättre efter att jag ringt några samtal och moster åkt dit. Åkte och handlade gott med Andreas, hyrde filmen huvudjägarna, grym, men man är såååå spänd genom hela filmen haha:) se den! åt grönsaker med dipp, Inge chips här inte, eller nästan inget... Såg på 5ans bästa serier, så bra dag.

G

Men jaaaaaaaaaaa klarade skit kompletteringen! Vilken jäkla lättnad att bli av med ett tråkigt moment, nu äre bara anatomi i fokus! Har ni hört ord som cytosol och cerebrospinal vätska? Inte jag heller, FML.

Rest of it

Igår var jag i kungens kurva i ett strömlöst h&m, haha rätt mysigt att gå omkring i mörkret! Var hos Andreas och åt tacos och segade heeeeela kvällen, tror vi båda var helt slut denna helg, vi såg på pirates of the carribien och halvsov. Idag har jag vart på en släkt träff om man säger så, orkar verkligen inte förklara vad det egentligen är men det rör religionen. Massa god mat som vi vräkte i oss, och jag lekte med älsklings Liam hela tiden haha, han har blivit så söt och gosig, ler, gungar och har sig, tuggade gör många gånger på hans feta fingrar:) åkte till Kungsholmen med hjärtat och gick runt en stund, men jag frös ihjäl så vi satte oss en stund sen drog vi, tvättade bilen i äckel tvätten, hatar den! Jäkla klaustrofobi.. Sen la Andreas upp bilen på blocket, tvingade i oss doritos och mådde bra.

Crochet

Sån impulsköpare som jag är så gick jag in på h&m i torsdags i väntan på bussen till skolan och köpte en topp från consious collection och virkade shorts. Frågan är dock hur jag ska matcha dem? Man kan inte ha ett linne instoppat för att resåren är asful, åhhhh dilemma!

Hunger games

Gårdagen va rätt skön. Gick i skolan mellan 9 -14, sen till skäris med Maria. Vi gick runt i butikerna, sen handlade jag massa mat hem, tunga jäkla kassar! Satt hemma med brodern ett tag och pratade om hans skräddar sydda kostym, så himla dyrt.... På kvällen var jag hemma hos Andreas ett tag, sen åkte vi och såg på hunger games med Johanna och Alex, äääälskade filmen! Förstod att Andreas hatade den för att den va lite otydlig typ, men det är så när man gör böcker till filmer, måste läsa böckerna! De är helt sjukt vilket budskap filmen har, vi lever typ i en sån värld, bara att man byter ut vapnen mot pengar. Aja tyckte tjejen var skitsnygg, hon ser mänsklig ut, inte hollywoodig haha:)

Vapiano

Igår var en sjuuukt seg dag, sket i föreläsningen som visade sig vara viktig..

Var på seminariet i en timme sen fick vi gå, skolan gav mig bakfylla haha.

Kom hem och pluggade, sen tvingade jag med mig Andreas till Vappan, var så sugen.

Vi vräkte i oss, men min var lite för degig, men smakade gott.

Sen låg vi i sängen och segade heeela kvällen, känns som om det var år sen sist.

Rakade hans skalle, äntligen en fresch boy höhö, slutade med att vi båda somnade gott.

 

Johannas skiva

Tisdagen startade med en ny kurs, anatomi, död åt den!

I onsdags mötte jag Johanna och vi drog till Skäris, hon skulle försöka hitta en outfit.

Tur som så hittade hon ett assnyggt linne på Bikbok, sen köpte hon spegelbitar för att ha i ansiktet. Det var så skönt när hon satt och pysslade på mitt ansikte haha :) Sen fixade hon sig och jag lockade hennes hår och var smakråd åt snyggingen!

Åt tacos med familjen, sen var jag med Andreas en stund och checkade hans nya telefon. På kvällen mötte jag Lilljohanna och Emma och förade på Lion Bar, lovade mig själv att inte ta några shots, det blev 3...

Strax innan 11 kom vi till Nype och firade Johannas skiva.

Hon var full som bara den, massa vänner var där, vi dansade och hade en grym kväll.

När vi skulle dra så skjutsade Alex hem mig, Johanna, Tanja och Mariella,

fysatan vad vi sjöng så den skar i halsen haha, hamnade i sängen 3.

 

My baby, can't see how blind you made me

Helvete som jag letat efter låten, den spelades konstant på radio och i skallen :)

Roadtrip

Lördagen var så himla skum, gick hem till Andreas där Matti och Alex va, dom fixade med bilen, och på en halvtimme bestämmer vi oss för att åka iväg, alla packade, sen drog jag, Andreas och Alex ut på motorvägen, såg halva Sverige på vägen, Jönköping, Vättern, Borås osv. Sjöng med musiken som spelades, och fottade vättern några 2342 ggr, och vittnade en brand. Vid 10 var vi framme vid Göteborg, käkade på bk och åkte runt i vår ovisshet. Vi visste inte var vi skulle sova! Vi åkte ner till varberg och Ullared och sov i bilen (!!!) som gick, men fyfaaan vad vi frös om ansiktet! Vid 8 hörde vi några viska och skratta åt oss, så vi gick upp och det var heeelt Fullt på parkeringen. Vi virrade runt hela förmiddagen där, köpte lite små grejer, 2 kjolar och ett par byxor, sen sminkborstar och accessoarer. Sträckte ut benen i baksätet och lyckades sova i 2 timmar. Kom hem till babe vid halv 7 och kekade mat och tog en välbehövlig dusch!! Johanna, Alex och Matti kom förbi och såg bb, sen åkte vi alla hem. Hade så jäkla kul och skrattade under hela resan, det går inte att förklara men det var så skönt att komma från Stockholm bara. Skrattade så mycket så jag höll på att spy när vi skulle sova, fick klunka i mig massa vatten hahah. Fatta att 3 personer sov i en bil på en parkering. Nog något av det mest spontana och roliga sakerna jag gjort :)

 

 

 

 

 

Påsk


Fick ett jättesött påskägg av the Olssons.
Och så har ni en påskhälsning från mig, heeeeeeeeet hahah.

 

 

Mami 49

Grattis i efterskott mami.
Hoppas du hade en bra gårdag. 49 and fabulous!

2 dagar stress

I Torsdags åkte jag till skäris med Maki.

Bussjävlen kom aldrig, men den ska ju såklart komma när man börjar gå.. men som tur var så stötte jag på Rim på vägen och hon räddade mitt liv.

Köpte presenter till paret, sen var det stress hem till Andreas, vi skulle käka gott gott.

Blev kantarell stuvning, och oxfilé med potatisgratäng, matkoma på det också..

På kvällen var jag och Yohanna på Retro och drack med hennes kompisar, de var pricken över i:et på dagen. Igår så var Andreas min hero, skjutsade mig till skäris, köpte present till mamma, såndär make up store kurs. Bakade en hallon/vitchoklad cheesecake, sen ångest över vad jag skulle ha på mig.

Åt lunch med family, sen åkte jag och hämtade Amanies skor, som ni ser där nere.

Var på Yasars bröllop som gick i min gymnasieklass.

Det var så fint alltsammans, tårarna bara rann när de kom in, de passar så bra ihop!

Hade en asrolig kväll med deras roliga danser som vi knappt hängde med på, men det va grymt kul.

Mr Hero kom och hämtade mig och Maki på kvällen sen efter den goda tårtan.

 

 

 

Wtf?

Oooooj förra veckan klampade det in över 120 besökare, fan va läskit! Tycker inte om att inte veta vilka som läser! Känns som om jag läcker ut hela mig då. Men vad fan hände egentligen så att det blev så många..?

Veckan som varit

Heej you.
Söndagen bestod av plugg, hela måndagen bestod också av plugg i skolbibblan fram till halv 9 typ.. 2 och en halv timmes arbete försvann för att jag inte hade sparat, FMLade 17383 gånger och gjorde om, blev hämtad i segeltorp av min fina! Skickade in arbetet 23.57 haha. Igår var jag och tränade, mådde så jäkla bra för att jag orkade mer:) Bejna kom hem till mig och vi snackade och skrattade åt massa saker. Vid 7 hämtade Andreas mig och vi segade, jag irriterade mest honom haha stackarn som står ut med mig <3 va på dannes skiva med Johanna, Alex, Kevin, Jens, Dennis och fille, träffade på yossef och några andra där med. Han hade skivan på le bon palais, så jäkla steeeek, såg helt kungligt ut. Blev en tidig kväll, "försov" mig till skolan idag, och hade kurs utvärdering. Maria hjälpte mig med en komplettering, satt i bibblan till halv 6 och skickade in skiten.

Yesterday

Heejjj.
Gårdagen var lite skum.. Under earth hour var det bara massa mys och skratt, brottades till döden, vilket för min del är när någon kittlas, fyfaaan va jag får ont i magen av allt skratt! Vi åkte till tottes nya crib, på vägen såg vi en mini hare som tappat bort sin mamma, Andreas tvärnitade och jag sprang ut och plockade upp den. Åååh den var så söt, men när vi släppte ut den i skogen så följde den bara efter oss stackarn.. Först fick den stå ensam ute men sen gjorde det ont i hjärtat och jag tog in den, 4 vuxna killar blev som små tjejer och gullade med den:) Hittade mamman som sprang oroligt, när Johanna kom släppte vi ut den och gick till Dennis, sen till Alex där vi spenderade kvällen åt att dricka, lyssna på gammal musik och skratta åt en förstörd Danne. Lite tråkigt slut dock men hoppas det löst sig nu! Idag har jag baaaara pluggat, snart klar!!

.

RSS 2.0