Tuesday

Hej!

Idag skrapade jag upp hela handleden och den svällde även upp, bra jobbat! Åkte till skolan, hade religion och natur B där jag fattade allt för en gångs skull. Åkte till Skhlm med Ayan och Camila, därefter lämnade vi Camila och åkte hem till Mary, där vi degade som fan och pratade om allt. Hämtade ut en sak också som ni snart ska få se. Fick även hem mitt röstkort, oooohyeah!

I party like rockstar, look like a moviestar, play like an all star, baby i'm a superstar

-

Jag förstår inte hur man av ingen orsak alls, har en tendens att ändra rikting jämt och ständigt.
Hur man kommer underfund med det tänkandet? Att det ligger någonstans i bakhuvudet.
Att äcklas som jag gör, är säkert något av vad många andra också känt.
Det straffar sig i längden, men ärligt talat så förstår jag inte det alls..

V35

Hej!

Dagen har inte varit så speciell, bara fått bekräftat var när studentskivan blir av, skönt att ha det gjort faktist. Har mest degat hemma, tittat på TV, surfat, och mest av allt latat. Morgondagen blir förmodligen inte lik denna, speciellt inte när jag börjar 12!

Hoppas er måndag varit bra.

En riktigt bra helg

HEJ!

Igår fick jag en fråga med så kort varsel, men godtog ändå den.
Åkte med Jens, Daniel, 2 Emmor, Johanna, Andreas och Dennis till Heron City, och gissa vilken film vi såg?

TOY STORY 3, i 3D! :)

Den var jättebra faktist, som barn gillade jag inte filmerna, men älskade trean haha. Efter filmen mötte vi Alex & Johanna som också var på bio. Vi alla åkte till Sätra, hängde lite, sen rullade vi hem. Idag så mötte jag upp Alex, Andreas, Dennis, Daniel och Kevin. Vi var på världens bästa mässa, det kliade i fingrarna av att vara där.

Vi var självklart på Tatueringsmässan!

Jag hade i åtanke att gadda mig, men det kostade alldeles för mycket för att göra något litet. Köpte med mig en töj spiral till örat dock. Man blev så himla sugen av att se alla som blev gaddade, och att höra ljudet av nålarna gjorde det hela mer svårt att motstå. Jag måste göra det snart. Det var iaf underbart på mässan.

H&m

Leopardskor är inte i min smak,

men 99 kr är ju ingenting?

Helgen har en mening igen

God morgon.

Eller aa, vaknade för ett bra tag sen.
Igår var jag i skolan, sen drog jag med några tjejer från klassen på möte med student människor, angående skiva och sånt. Tjejerna i min klass valde en sjuk klubb, är så jävla skeptisk till valet, men aja.. Vi gick runt i butikerna efter, de köpte massa, sen åt vi på BK. Åkte till Mariatorget för att möta mamma och morbror, sen åkte vi till deras nya hus i Nacka. Efter det handlade vi, och kom hem och åt fläskkotlett med familjen! :) Vid 9 mötte jag upp Andreas, Johanna och en full Alex vid centrum, sen gick vi hem till Andreas och åt massa chips och såg på filmen The last song. Sorlig värre. Inte en film för mig. De drog vid midnatt, då segade jag och Andreas mest, men efter ett tag släckte han lampan, drog mig mot sin famn och höll om mig. Underbart.

I love this game!

En dag till helg

God kväll.

Idag hade jag skola mellan 8.30 och 11.00, underbart.
Åkte och mötte Andreas sen i Skärholmen, var i Arbetsförmedlingen, köpte lite grejs, åkte hem till honom och lagade mat. Det blev couscous med kyckling i sås, han vräkte i sig allt haha. Vi sov i 3 timmar typ efter det, känns så segt, men ändå mysit och skönt. Beställde Eclipse och Breaking Dawn på nätet, sen fick jag skjuts hem:)

H&m

Världens snyggaste flannel.

149 kr.

Halva veckan avklarad!

Tjaaaaaaaba.

Idag har jag halvsovit på lektionerna, ätit god pasta sallad. Dragit till stan på möte med student fixande, sen hem till Andreas. Kom hem vid 7 och åt en sjuhelvetes middag, entrecote, potatis, bea, majskolvar, mumma! Vet att jag varit ganska off. Men min dataladdare laggar, så det är inte kul att sitta och pilla med den hela tiden, så jag väljer att avstå från det. (Hoppas på ny data snart).

Hoppas er dag varit bra trots vädret.

Born to be wasted

Galet soft !

Att försöka överleva dagen

Hej!

Nu har skolan börjat igen.
Har inte gjort så mycket faktist, bara suttit på några få lektioner och pratat med vännerna. Både igår och idag kilade jag hem till Andreas efter skolan. Igår lagade han spaghetti m köttfärssås till oss, självklart var jag tvungen att kladda ner mitt vita linne. Sen somnade jag intill honom, var så seg. Vid 5 rörde vi oss mot Centrum för att möta Alex & Johanna för att åka in och sola. Vi gjorde det sen åkte alla hem. Idag lagade jag pasta med kyckling i lite sås, mums. Sen somnade jag IGEN, blir redan helt utmattad av skolan?! Sov kanske 2 timmar om inte mer, efter det åkte vi till Media Markt, lämnade in hans trasiga mobil, och jag kollade på min systemkamera som jag ville ha ;(.

Sommaren 2010

Bowlade flera gånger denna sommar.

Festade med vänner och åkte på några fyllor.

Åkte till skansen med Andreas, Johanna och Alex.

Var en hel del i Sätrabadet samt Gömmarn och svalkade mig med vännerna.

Var i Grekland med världens bästa

Hemma mys och chillkrök, hade vi massa utav.

Jag blev tagen av polisen i Usa för att ha shoppat för mycket!

Och såg ner på New York från Empire State.

Var på grönan med 11 andra.

Hade dökul!

Rymde iväg till Gotland med Andreas, sista veckan av mitt lov

Inte på tal om alla grillkvällar vi haft, spelkvällar, filmkvällar, svullokvällar. Åh det har varit så roligt denna sommar, med alla vänner. Att jag åkt bort till Grekland, USA, Gålö och Gotland har vart så skönt. Skönt att komma från vardagen, kul att se nya ställen, och att ha något att längta hem till är alltid bra. Min sommar är över nu, men den kommer alltid finnas i tankarna, för den har varit en av bästa som jag upplevt i mitt liv.

My weekend

Hej!

Jag har inte spenderat mycket tid hemma, då jag i fredags lämnade mina kusiner till flygbussarna, sa hejdå, och åkte iväg. Mötte Andreas i Slussen, åkte till Nacka, efter att ha frågat massa chaffisar om vi tog var rätt. Vi åkte till skolan som han skulle börja i, fick en liten rund tur, sen gick vi till Forum Nacka. Jätte fint ställe, och väldigt lugnt och folktomt. Köpte med mig en skjorta och en t-shirt, och han köpte 2 fina tröjor, sen åt vi och åkte mot Hornstull. Där solade vi, och sen åkte jag hem. Gjorde inte så mycket på kvällen, fick besök av Mary och Emelie vid midnatt en stund.

Igår myste jag med Andreas ett tag, sen åkte vi in till Tanto och drack lite med våra vänner. Det var en liten utomhusfest, men kändes mer som en fest för barn. Vid midnatt åkte vi till Liljeholmen, vi skulle på fest, men jag ångra mig och åkte hem när jag såg folket haha, de var för fulla.

Idag så har jag varit på min brors fotbollsturnering som han hållt för sitt knattelag. Stod i cafeterian och sålde mest, och hejade på. Fick besök av Andreas, Timmy, Emma, Yossef, Alex & Johanna som jag och Kevin sedan gick med. Vi segade mest, sen gick jag Andreas, Alex, Johanna & Emma hem till Emma och lekte med hunden.

Nu ska jag ladda upp inför skolan..

GOTLAND

Första dagen åkte vi till Fårö och utforskare, vi såg raukar (ovan) fina stränder, och åt creppes.

Dag 2 vandrade vi runt i Visby

Adelsgatan, typ "stan"

Gamla murar runt staden som vi såg på

Vi gick rätt mycket, då knäppte jag kort på lite konstiga gator

Snygge förarn

Tofta!

Vi lira boll, med Wilson

Fina fina tofta! Vi bodde jättenära där

Sööööto skriver mitt namn och <3 efter haha :)

Älskar bilden

KAllis, hur fint som helst

Klart vatten, händer detta i Sverige?

Andreas "råka" doppa foten i vattnet, haha:D

 

I Söndags kom vi till Gotland vid 6 ungefär, jag & Andreas rusade ner till Tofta, det var så varmt! Vi tog ett dopp, sen åkte vi hem och åt tacos. Måndagen var vi på Fårö hela dagen, det regnade som satan på eftermiddagen, det var inte så kul. Men vi åkte bil så det var lugnt. På kvällen åt vi grillat, sååå gott! sen så låg vi och latade när det mörknade.

 

Tisdagen var vi på Visby, vi gick runt lite överallt, utforskade alla skumma butiker och ställen. Det var faktist jättefint, väldigt bevarat. Jag köpte hem inhemskt té, och vi drog till "stor"stan efter det. De har typ 20 butiker där haha. Solen var på besök under eftermiddagen, så när vi åkte hem, cyklade jag och han ner till tofta (3 min) plaskade i vattnet och kickade boll. Massa god pannkaka blev det till middag, och på kvällen spelade vi Yatzy där jag typ överlägset vann! :D Kvällarna var så mysiga. Antingen kröp vi ihop och såg på film, eller så läste vi. Just denna kväll såg vi på Euro Trip, och därefter halva Paranormal Activity.

 

Onsdagen var seg, vi latade jättemycket på dagen, gick ut på en liten prommis, sov på dagen. Vi såg klart Paranormal Activity, skit dålig film? Går ju knappt att ta den på allvar. Men på kvällen åkte ner till Visbys hamn och åt mat, blev planka för min del. Första gången jag åt det, hur gott som helst! En promenad längs vattnet och såg på solnedgången, myys.

 

Torsdagen var vi på ett bageri som hette Leva. Tog en bit smulpaj, smakade skit. Haha. Det var bara nötter och kardemumma i? Aja, tröck i mig den ändå. Sen åkte vi och handlade lite gott som vi skulle ha med oss på färjan. Väl inne i färjan mådde jag psyk dåligt, jag fick typ en attack. Det bara vällde över mig. Efter några tabletter, och tuggummi mot åksjuka samt massa läsning, så blev det bättre. Kom hem igår vid 22 och vräkte i mig mat, sen sov jag, haha.

Dynamite

En vecka

HEJ!

En veckas missad tid.
Kan tala om de främsta sakerna jag gjort i korthet.
Vart ute och klubbat med vänner, spenderat tid med familj, samt åkt bort från i söndags till igår.

Skriver om allt snart

Fredag

Hej!

Igår var vi alla i Sjöberget, becksvart och läskigt.
Men det var mysigt att sitta där. Kom hem tidigt och sov som en stock.
Idag gick jag, Andreas, Alex & Kevin till Heron City, de köpte lite saker, även jag. Sen promenixa vi hem men i Skärholmen gav jag upp. För varmt för mig. Så jag åkte hem med bussen och tog en återställare (mat + vatten). Nu ska jag raka Andreas hår hemma hos Alex. Sen ska jag på middag hos min kusin, och på kvällen ska jag ut och festa med grabbarna! :)

Ha en fin fredag.

Önskar jag kunde hoppa i nu!

Dagar bara flyger bort

Hej!

Har inte orkat uppa.
I förrgår var jag ute med alla vänner, rökte vattenpipa, och vissa drack.
Igår var jag bara med Andreas och myste. Vi såg på landskampen mot Skottland, sen var vi störda i skallarna båda två, askul:) Idag har jag suttit barnvakt åt min kusin, vi bakade kladdkaka, det vart perfekt, sen har jag sett på TV hela dagen medan han spelat dataspel. Så söt den där lillen! Snart ska jag ut, vet inte vart kvällen tar mig, men ut blire!

Visst känns det som att kärleken väntar

Hej

Igår var jag ute en sväng med Andreas, Alex, Johanna & Kevin.
Idag åkte jag till Skhlm C och hämtade min kusin Adam hem till oss igen.
Nu vet jag inte vad jag ska göra, eller ska baka kladdkaka!

Lovesign

Det var underbart

Hej!

Gårdagen spenderades såklart med Andreas.
Vi käkade urgod mat på söder, grekiskt litet hak. Efter det åkte vi hem till honom och hade det mys :) Vi såg på Poseidon och Die hard 4.0, somnade till lite grann, men efter midnatt var vi hungriga igen och Andreas skar några potatisar och stekte dem, det satt så himla bra! Vi sov nångång inatt, typ 2. Vaknade då och då av att jag frös, sedan att jag svettades, asjobbigt. Men vi vaknade vid tolv, åt frulle vid 2. Sov igen för regnet öste ner, vaknade 4 och fick skjuts hem.

8/8

3 år.
Tre år har gått.
Idag firar vi det, du & jag.
Förhållanden går i dalgångar, hela tiden,
och jag är glad att vi funnit varann på nytt efter varje svacka.
I 3 år har vi hållt ihop, och nu är vi som ett.
Och så länge mitt hjärta slår,
slår det för dig.

I will wrap you in my arms, and know that you'll be safe

Så underbar.

Födelsedag, supande och tivoli

TJA!

Igår var jag hos Rim som fyllde 18!! Vid midnatt gick jag till Liljohanna, vi drack lite där, sen mötte vi killarna ute som var stenpackade. Vi gick hem till några skit skumma typer, jag och tjejerna stod inte ut så vi stack, och drog med oss alla. Lite bråk och tjafs med främlingar inträffade, med till slut kom vi alla hem. Idag klockan halv 10 var vi alla i Sätra Centrum, vad gjorde vi? Jo vi åkte till Gröna Lund!! Vi var 12 stycken, och det var så jävla kul, trots vädret, trots att vi alla var dyblöta, trots de långa köerna. Det var så satans kul! Vi åkte alla berg och dalbanor, alla uppskjut, Blå Tåget för en sista gång, och även Spökhuset, där alla killar mesade som fan haha :D

Ps. Insane, är så jävla insane! Är ni på grönan så måste ni åka den.


Soliga dagar

Goddag!

Igår gick jag till Andreas, blev bjuden på middag, sen kom Kevin och Timmy.
Andreas bakade kladdkaka åt oss, vi käkade, sen drog vi iväg till centrum, köpte massa chips, mötte Emma, sen gick vi hem till Andreas och såg på film. Idag ska jag fira en vän som fyller år

Me love ya

Inga konstigheter

Fan va skönt att solen skiner!

Igår strax innan midnatt drog jag till Josefin som hade lite party, alla andra var där. Pratade en hel del med tjejerna, alla drack och vissa var för vilda. Vi gick hem till Danne efter, som var helt dygnrak, tyckte så synd om honom, jag och Emma bäddade ner honom i sängen, sen gick jag hem vid 4 typ. Idag har jag kollat lite saker på nätet, ätit god lunch med familjen, och ska snart inta duschen.

Me, myself and I

Sandman

Hej!

Igår åkte jag till stan med Andreas.
Fick med mig svarta byxor, och några linnen, allt blev under 300 kr.
Kom hem och var med mina kusiner, käkade middag. På kvällen mötte jag några vänner, så var vi ute och drack. Gick hem tidigt för jag kände hur det snurrade till. Sov som en stock, och idag har jag legat och läst ett tag, eller rättare sagt över 80 sidor.. Var hos Ravin ett tag, sen har jag vart ute med mina småkusiner och lekt.

How did we grt here? I used to know you so well

Paramore sviker en aldrig, speciellt inte texterna.

Bowl

Visst var min illustration fin?!

Hur som helst, igår gick jag ut med Andreas, fick ut min ilska, kunde inte hålla masken.

Vi åkte och bowlade med Emma, Johanna, Dennis & Jens, det var skitkul.

Vi ska försöka göra det varje måndag.

Sen promenerade vi hem, mötte Timmy, Alex, Daniel, Johanna & Kevin.

Jag var trött så jag gick hem. Läste sista sidorna ur min bok, sen såg jag på Twilight.

Dopp i det klorblåa

Jag glömde känslan av salta tårar längs kinden

Det var ett halvår sen jag sist grät.
Jag hade glömt känslan av salta tårar längs kinden.
Men nu är de här igen.
Här för att påminna mig.

Vecka 31

Hej!

Måndag idag, och jag har inte en blekaste över vad jag ska göra.
Har legat och läst en del, och ska nog återgå till det. Är lite arg över en sak, och orolig över en annan.
Hur som helst, ha en underbar dag!

Rutiner kan gå och ruttna

Höjdarhelg!

Vilken helg det varit!

I Torsdags låg jag och myste med Andreas och såg på Gamer, han bakade en svingod kladdkaka till oss då :D! Johanna kom och gjorde oss sällis på kvällen, då såg vi på filmen 17 again, asbra!

I fredags drog familjen med mig till Gålö där vi kampade, vi hade det mysigt och så, men jag hade ingen att vara med så det gjorde det hela tråkigare. Mina kusiner var även där. Fast jag kan medge att det var lite skönt att komma från vardagen men ändå ha så nära hem.

Igår mötte jag upp Andreas, Jens & Timmy inne på stan, sen åkte vi till Sätra, smet hem från kampingen tidigare då jag inte orkade vara så ensam. Vi plockade med oss Kevin och satte oss i Alexis ett tag. Sen drog vi vidare hem till mig där hela kvällen spenderades. Vi var väl några stycken som satt på altanen och hade oss, mysigt var det.

Idag var jag hos mormor med hela tjocka släkten från mammas sida och inväntade min moster samt hennes barn som årligen kommer hit på besök från Tyskland. Vi var även där för att fira Amanie som idag fyller 17, GRATTIS! Där satt vi igen, jag, Claudia & Amanie, gänget som alltid reser ihop, helt förstörda efter den goda maten (dolma), haha. Åkte till Örnsberg vid 7, för att se på film hos Kevin med honom, Andreas, Alex, Timmy och de två Johannorna. Vi såg Sanning & Konsekvens, mums.

.

RSS 2.0