Out

Hej på er! Låg och solade ett bra tag när solen var som starkast, sedan kom mina kusiner och vi grillade massa gott. Jag pluggade intensivt ett bra tag på Naturkunskap eftersom jag har prov imorn, det gick rätt bra! För att berömma mig själv så drog jag ut med vänner och glassade under solen med bergsprängare. Kom nyss hem för att plugga lite till.

Grattis på Morsdag alla mammor därute,
även min söta mamma!

Varmaste dagen på året!

Vaemaste dagen på året är här idag, ska ut o sola och sen plugga.
Hörs!

Sköna säng

Hej på er! Kom hem för ett litet tag sedan. Satt ute med massa vänner från Sätra vid ett dagis och pratade och hade det nice, Timmy och Danijel blev fulla och var skrattoffren. Har tagit ett par bilder från dagen men jag ligger just nu under mitt varma täcke med datan på knäna, tror ni verkligen jag orkar hämta usb sladden? Nope! Så ni får en bild som jag redan lagt in på datan.

Plats : Gillsätra
Foto : Jag

<3 vädret

Var ute på berget med några killkompisar, på samma ställe som jag och Andreas var på igår, vilet sammanträffande! Vi gick sedan ner till fyren och grillade och hade det kul. Kom hem för att se vem som blev årets Robinson, Ellenor Pierre, nice hon som förlorat nästan varenda tävling. Ska dra ut igen med dem och chillkröka och röka vattenpipa,

hörs inatt!

Robinson!

Nu har jag legat ute en timme till och solat, och snart ska jag hoppa in i duschen igen!

Ikväll är det Robinson final och jag är så spänd så det inte är sant. Jag tror och har en liten aning om att Anna Lundh kommer vinna hela skiten, känner på mig det. Men det återstår att se, spännande spännande!

Anna Lundh.

GaH!

Godmorgon! Ser ni det underbara vädret? Såhär ska det vara! För att inte missa solen vaknade jag 11, och la mig direkt ute och solade, fyfan vad man suger åt sig solen vid denna tid! Gjorde det i en timme, sedan tog jag en kall dusch för att svalka kroppen och nu sitter jag här. Om en timme ska jag återigen tillbaka till mitt solande, ska sola topless denna gång.

För dagen har jag absolut inga planer, men jag vill verkligen se Robinson finalen med Andreas men vi får se hur det blir med det saken.

Hörs sen!

Dagen via pixlarna


On top of the world baby!

Rumpa!

Jag älskar att fota landskap!

Colaburken simmar lugnt på pölen, tummen upp!

Hejdå solen!

Darth Vader!

For the better changes

Godkväll! Blev inte som planerat då både jag och Andreas gick försent för att hinna till matchen, så vi gick inte dit alls. Vi satt vid en bänk minst en halvtimme och försökte klura ut vad vi kunde göra i det fina vädret. Jag skakade om hans skalle eftersom han alltid sa, jag tänker, när jag frågade honom om han kommit på något. Till slut skulle vi ut och grilla med ett par vänner men det sket sig.

DÅ kom Andreas på en bra idé. Han föreslog att vi skulle ta en promenad till stranden och köpa glass, och det gjorde vi också. Sedan ville han att vi skulle sätta oss vid en bänk vid vattnet, och det gjorde vi också. Därefter sa han att vi kunde ta en promenad längs vattnet sen hem till honom, och jag kunde inte säga annat än okej! Halv vägs så kom han med en ny idé vi kunde göra, nämligen att sitta uppe på klipporna högst upp vid ett stup och njuta. Vi har en del minnen därifrån, så jag flämtade medan jag log mig upp för berget med lite hjälp. Väl uppe satt vi och njöt av utsikten och delade ord med varann, myste helt enkelt.

Jag som älskar att fota kunde inte släppa tag om mobilen, jag klickade på tag foto ett bra tag! Han föreslog att vi skulle ta ett foto tillsammans med solnedgången i bakgrunden, perfekt tyckte jag och bar av för att ställa mobilen på någon läglig plats och sedan sätta på självutlösaren och skutta tillbaka. Som tips gav Andreas mig att ha min jacka som stöd, smart tänkte jag då. Medan jag tog upp mobilen från marken fick jag jackan kastandes mot mig så jag visste inte vad jag skulle fokusera på, innan jag hann tänka fick jag jackan i ansiktet och en bortskjuten mobil. Fan! Var det första jag sa, när jag tog upp mobilen och såg att det var en repa på sidan. Jag blev fullkomligt galen, fast det löste sig för Andreas tog telefonen från mig och bevarade den väl.

Fotot fick jag banne mig iallafall! Andreas fixade det.
Efter ett bra tag vid stranden och berget, gick vi hem till honom och myste, och tittade på The Guardian, otroligt bra film! Kom hem för en ynka stund sen, men detta inlägg har tagit sin tid att skriva!

Ps. Finns inga ord för att beskriva vilken underbar dag jag haft, tack boo! Ds.

Homer 2

Nu ska jag och Andreas åka och titta på hans pappas bowling match, snarare final. Hoppas det blir kul och att det går bra för honom.

Vi hörs!

Play with Picasa 3


Lekte lite med Picasa 3, som förövrigt är ett skit enkelt program att hantera!

Soligt

Hej på er! Förstår inte riktigt varför jag gick till skolan idag eftersom vi hade upprop på svenska lektionen på morgonen, sedan fick man göra vad man ville. Hade en lång håltimme fram till 12, sedan var det spanska lektion där vi satt i en datasal, surfade bara. Tänkte åka in till stan men ångrade mig sen och åkte hem och solade, sjukt skönt var det! Blir alltid glad när jag ser att jag blir brunare. Ska se vad som finns att äta, och sen titta på TV,

hörs sen!

Utrstyrsel



Måndag - Kofta, Monki. Tee, GinaT. Jeans, Cheap Monday.
Tisdag - Kofta, H&m. Linne, Cubus. Jeansleggins, GinaT.
Torsdag - Hoodie, Bikbok. Linne, GinaT. Leggins, GinaT.

Tankegångar

Hade svårt att somna inatt, så jag låg och tänkte på Mallorca resan. Först blev jag lite ledsen eftersom jag missar det roligaste på lovet, nämligen första veckan, då allt är som roligast. Men sen tänkte jag, vad fan, dom avundas ju mig för jag komer ligga och sola i värmen. Bada i det behagliga vattnet, och festa bort kvällarna. Jag föreställde mig hur allt skulle se ut, hur jag skulle ha så kul! Jag ska låna Stieg Larssons "Män som hatar kvinnor" för att läsa på planet, det är nämligen endast då jag älskar att läsa, och även när vi mellanlandar.

Mina dagar kommer jag spendera med musik i öronen under solen där jag ligger och steker, då det blir för varmt tar jag ett dopp i det blå. På eftermiddagarna kommer vi utforska ön, samt äta smaskiga middagar tillsammans. På kvällarna beger vi oss mot Magalufs partyställen och festar loss, dock inte alla nätter, kan ju hända att vi väljer att ta en fika och går längs vattnet ibland. Visst är livet en fest, men man måste ta en paus. Ja exakt på detta sätt kommer det se ut!

Hoppas jag iallafall..

Boo ..

Indie

Nytt på spotify playlist.
Adiam Dymott - Miss you
Kings of Leon - Use somebody
Eagle eye cherry - Save tonight

Jävla fegis

Jag bangade ur.. Jag kunde inte köra rollspel inför människor, vågar helt enkelt inte stå i centrum. Vet inte vad jag gör idag, men egentligen måste jag göra en analys av ett bokstycke på svenskan, men eftersom jag hatar min lärare som ska sätta G i mitt betyg, så jag protesterar. Jag tänker verkligen inte göra den. Imorgon är det treornas sista skoldag, kommer vara lite tomt utan dem tror jag. Efter skolan ska jag åka in till gallerian och köpa ett par behov, en del impuls, men mest behov!

Sandaler, H&m - 129:-
Solbrillor, Bianco - 200:-

Ouch

Hade världens värk i magen så jag blev sängliggandes hela eftermiddagen och kvällen igår. Har fortfarande ont men jag biter ihop. Sitter av tråkhet inne på datorn här i skolan. Har en monolog som jag ska spela upp på drama idag. Pirrigt!

Hörs när jag kommer hem.

Frihet

10 dagar till frihet. 6 skol dagar.
Jag känner hur det lättar i bröstet, hur jag nästan äntligen kan pusta ut. Är så glad att tiden gått så fort, eftersom jag trodde ettan av alla åren skulle gå segast, men där hade jag fel. Vet inte hur min sommar kommer se ut men igår låg resväskan på golvet i mitt rum, två veckor kvar till Mallorca! Så en vecka är planerad, resten är oklara. Men jag hoppas denna sommar blir fylld med värme och kärlek, så jag kan träffa Andreas mer ofta än vad vi gjort senaste året. Jag vill åka bort med nära och kära, men väldigt osannolikt att det sker. Vill glömma bort allt negativt som det gångna året bjudit på, jag vill gå ut och göra fler saker. Så jag kommer bort men ändå kan åka tillbaka när jag känner för det.

Det bästa är att jag tror att mamma är villig att släppa taget om mig lite nu i sommar, var oftast hemma vid 11 tiden förra sommaren. Men nu iår kan jag inte minnas nångång jag behövt komma hem den tiden. Mina syskon har även tidigare sagt att när jag blir 17 kommer jag kunna åka ut på fler äventyr och vara mer fri. Så hoppas jag gör det bästa av sommaren, för iår tänker jag inte sitta hemma!

Sista minuten

Tips för er som vill köpa balklänning i sista minut.
















Alla dessa kommer från http://stylebystars.com

27/5

Just detta datum känner jag 6 personer som fyller år. Det är helt sjukt!
Grattis till alla som fyller år idag!

Tired

Godmorgon. Åh vad skönt att vara ensam hemma, har inte varit det på evigheter känns det som. Vet inte vad jag gör idag men jag måste plugga lite, det är inte svåra uppgifter, men jag är bara lat. Har märkt att det är otroligt mycket reklam om Britney Spears nu på sistonne för konserterna som ska hållas i Globen. Sist hon var i Sverige var jag på hennes konsert med mina kusiner. Det var 5 år sedan, på min födelsedag. Jag är inte ett stort fan av henne och det har jag aldrig heller varit, men hon är jätteduktig live. Men är det värt att betala 1000 kr för att se henne?

Brrr

Tja, glömde totalt bort att jag skulle ut, men vid nio gick jag hem till Alex och var med honom en stund, sen gick vi ut och mötte Valle, Dennis, Kevin Bratte. Vi satt ute och snackade och rökte vattenpipa och hade rätt mysigt. Sedan kom Max också. Kom hem nångång innan 11 för jag frös som fan! Nu ligger jag på soffan med mitt duntäcke och har det mysigt haha, ska se på TV nu.

Hörs imorn.

Jeremih - Birthday sex


You say you want passion
I think you found it
Get ready for action
Don't be astounded
We switchin' positions
You feel surrounded
Tell me where you want your gift


Birthday sex

Notera

Se över dina egna fel,
istället för att påpeka alla andras.

Forever yours

Underbar dag! Drog till Andreas där vi satt ute på hans trädgård ett tag, sen gick vi in och tittade på TV och blev sugna på att äta, så vi lagade brunch på ett ungefär. När vi är åt färdigt låg vi och myste under täcket och delade ut pussar. Vi lyssnade på musik medan jag låg skönt i hans famn. Åh så skönt att ha världens bästa människa! Ska dra ut med några kill kompisar snart, ska vila en stund nu, sova middag kanske?

Vi ses senare!

26/5

Tja! Igår kväll orkade jag inte vara hemma så jag drog ut med några vänner. Kom hem vid halv 11 och såg resten på The Village och sket på mig. Idag är jag ledig, ska egentligen vara med Andreas om han stannat från skolan, nu återstår att se.

Hejdå!

Sunset fades on the horison

Todays music

Dessa går på repeat på spotify.
Dope - You spin me round
The Script - Before the worst
Audioslave - Be yourself
Goo Goo Dolls - Iris
NoDoubt - I'm just a girl
Hoobastank - The reason
Sbow Patrol - Chasing cars
The Calling - Wherever you will go
The Ark - Remane sane.

Yeh

Hej! La mig rätt tidigt igår eftersom jag hade huvudvärk, men somnade inte fören 1 tror jag. Skoldagen var otroligt skön, började 10 och slutade 1, delvis en lektion bara och sedan hade jag långrast inför engelska muntliga nationella. Det gick jättebra men jag fick inget betyg på direkten så får se hur det går. Har legat och latat mig med lasange, chips och nu icetéa. Har inga planer för dagen, men jag är ledig imorgon och på onsdag, skönt!

Hörs.

Saknad


i miss u. i miss u. i miss u.

Sanningen om mig.

Kan väl tala om något varje vecka som inte många vet om.

Denna gång tänker jag berätta en viktig sak om mig själv. Det är att jag prioiterar mig själv före allt annat. Inte på så sätt att jag är egoist utan jag vill fixa mitt först sen kan jag bry mig om omvärlden. Jag är väldigt dominant om man säger så. Och om det inte blir som jag vill blir jag otroligt tjurig vissa gånger, andra gånger struntar jag i det. Men som sagt, jag först, sedan alla andra.

Sego

Jag förstår inte vitsen med att jag köpt en digitalkamera? Jag är för seg för att sätta in alla bilder! Här kommer iallafall outfits från torsdags till idag i tur och ordning.


Torsdag : Linne - H&m, Jeans - Cubus, Nitarmband - Ur&penn.
Fredag : Hoodie - Monki, Linne - Unknown, Jeans - Lee.
Lördag : Tee - Ellos, Jeansleggins - Vila, Klocka - Smycka.
Söndag : Tunika - GinaT, Cardigan - Monki, Leggins - GinaT.

Answered prayers?

Hej! Känns som om mina böner blev besvarade. Direkt efter sista inlägget dök solen och värmen upp. Fast nu ser det ut att mörkna till igen. Jag promenerade till Skärholmen C och köpte lite saker som behövs, såsom underkläder, kortstrumpor, binkini samt nagellack. Köpte två sommarheta färger på nagellacken från Depend, svart och bubbelrosa.

Promenerade hem igen och satte mig i balkongen för att njuta av solen, även pugga. Men det jag har att göra är att besvara på ett gammalt Naturkunskaps prov och sedan ska jag kunna allt muntligt, så jag ska ta hjälp av mina klasskamrater imorn. Fast delen till att framföra muntligt.. Nej det passar inte mig, kommer stamma mig genom det och säga eeh, hela tiden!

No good!

Godmorgon! Ohnej inte söndag! Men jag tänker mer på ljusa sidan, det är sommarlov om 2 ynka veckor, längta. Dagen bjuder på plugg och en vistelse i Skhlm C. Ska köpa lite underkläder och nagellack. När är det dags för det fina sommriga vädret att titta fram? Fått nog av detta fuktiga molniga väder. Dags för sommar!

Daylight?

Jag ser dagsljus!
Otroligt.

12 timmar efter

Hej! Dagen har varit fylld av händelser. Drog till stan med Andreas, fast vi båda var ganska bittra så det blev lite trist. Men det blev mycket bättre efter ett tag, vi satte oss i Sandy's och åt kladdkaka, sedan promenerade vi till Gamla stan, och satte oss vid vattnet och hade det trevligt. Vid 6 åkte vi hem till honom och myste och tittade på Waterboy, sen Robinson därefter. Satan vad spännande det var idag!! Efter att avsnittet tog slut drog vi hem till en vän som hade bjudit över några på chillkväll. Kom hem för typ en timme sedan, har legat o tittat på Blood in blood out, klassiker!

Ps. Jag och Andreas har nog världens mest öppna konversation nu, men det är hemligt. Hihi. Ds.

Sun you may come back

Godmorgon. Har legat och tittat på nya Simpsons avsnitt. Idag ska jag bege mig till stan och försöka hitta något snyggt. Ska upp och fixa frukost nu, vi hörs efter vistelsen.

Du är väldigt välkommen tillbaka!

Boom

Tja! Skönt o komma ut lite, var ute med ett gäng kompisar och lodade. Riktigt gott sällskap!
Fast nu är jag sur, så mer av mig idag ser ni inte.
Barnfasoner
är allt jag säger.

Ha det bra.

Out of order

det funkar inte att läsa bloggar på blogg.se på min dator, ingen aning varför. Har spenderat dagen segandes vid datorn och mött Andreas på nördspel. Vet inte vad som händer härnäst men jag orkar inte sitta hemma.

Hörs.

Start

Hej. Jag vaknade runt halv 1 och sedan dess har jag legat och latat mig. Tittat på värsta avsnittet av Oprah show, verkligen hemskt. De dömde oskyldiga till fängelse, och fick dem att erkänna att de gjort det genom att hitta på falska bevis. Jävla poliser! Enligt lag får de ljuga om bevis men en medborgare får inte göra det, hur kommer det sig?

Aja, inga planer idag.
Hörs sen.

Awsome!

Nu drar jag ut på en myskväll med Andreas! Har laddat hem massa filmer på min hårddisk som vi ska se, och även äta massa godheter!

Ha en bra dag.
Hörs inatt!
 
Edit : Såg en sjukt gullig unge untanför fönstret som sprang från sin lata mamma som bara pratade i telefon. Han sprang in till något random garage, plockade upp en diskborste, sprang tillbaka till sin mamma och viftade den mot henne, HAHAH!

We ride them rough



Livet är som en berochdalbana.
Upp och ner.

Var smidig med din reklam.

Jag hatar all reklam jag ser på massa bloggar, jag vet att det är ett smidigt sätt att tjäna pengar på, men välj att gör det på ett smidigt sätt i såna fall ! Mer passande färger kanske, så det inte ser ut som en reklamsida istället för en blogg. Jag har infällt en mini annons som jag tror ingen har sätt eller märkt av. En ADOperator annons längst ned i vänstra hörnet på min blogg, svart och insmältande ska det vara. Otroligt enkelt sätt att tjäna pengar på. La in den igår kväll, kollade idag att jag tjänat 10 kr. Fast det gäller att klicka på annonserna.

Om ni har tråkigt kan ni göra mig glad genom att klicka på dem!

Edit : Det kändes som en pest att göra reklam för sig själv, men vafan!

Lovers who uncover

Yes I can

Har fått frågor över var jag köpte allt
och visst kan jag tala om för er!

Hörde en liten hemlis i skolan här om dagen
att Cubus har 30% rea på ALLT endast denna vecka,
så jag passade på att titta in, alltså är allt därifrån.

Linne 1 - 70 kr
Linne 2 - 50 kr
Linne 3 - 50 kr
Linne 4 - 70 kr
Ankel Jeansen - 200 kr ungefär.
Blusen - 175 kr
Svart linne - 70 kr
Linne - 100 kr
Jeansleggins - 100 kr

Lovely day

Godmorgon på er! Är pigg som en fågel idag. Kanske beroende på planerna, ska träffa Andreas idag och mot kvällen får vi se vad som händer. Känner på mig att det är en bra dag idag!

Hoppas ni får en trevlig dag!
Hörs.

Best sorry ever

Andas ut

Hann lämna in mitt arbete, fan va skönt. Nu är det bara att andas ut och njuta av ledigheten!

Blue


It's with you I take a trip up in the blue .
It's your eyes that send me straight up in the skies.
And it's you who make me sing what I do.
It's your smile, that keeps your lips so high.

Tönt

Som en idiot sitter jag och och pluggar nu. Jag har 5 timmar på mig att göra ett idrottsarbete. Som tur är får jag hjälp av Emilia som ska skicka sitt arbete till mig. Jag är ju helt körd i skallen jag ..

Bojkotta skönhets idealen

Det finns många i min omgivning som konstant tänker på vad de stoppar i sig själva. Jag hatar det. Jag tycker mat smakar bättre ju mer fett det innehåller. Size 0 idealet? Men snälla ska man bara bestå av ben och hud? Jag vet knappt vad kalorier står för, och många räknar hur många de får i sig. Man lever bara en gång och borde göra det bästa av det. Jag råkar finna mat en stor glädje i mitt liv, det får mig att må bra.

När jag var yngre fick jag alltid höra att jag var pinnsmal och att det inte såg hälsosamt ut och så vidare, det tog på mina krafter och jag gillade inte de kommentarerna. Jag var väldigt kräsen när det kom till mat, men jag åt stora mängder av det jag gillade, fast ökade aldrig i vikt. Fram till jag var 15 år. Då tog kvinnorollen sin del i mitt liv och jag började växa och få en mer formad kropp. Idag är jag supernöjd med min kropp, jag får konstant komplimanger över hur vacker min kropp är och sånt är bra!

Så lär dig att älska din kropp, på så sätt gör alla andra det också.
Mysko? Jag vet.

Adrenalin kick?






Detta köpte jag idag.
Hehe galen?
A jag vet.

Jag tabbade mig jävligt hårt..

Brb.

Inte bra

Shoot! Orkar inte gå på en 2 timmar lång skoldag, känns lite onödigt.
Så istället ska jag sova ut och vila.
Sedan bege mig till Skhlm C, Gud vet vad jag får hem...
Jag bränner pengar pengar som om det var toapapper!!

Couldn't be better

Myste bara mer efter det sista inlägget hos Andreas. Hjälpte honom med ett arbete inom Hemkunskapen där man skulle redogöra ett arbete om sitt första boende. Bestämde lite hur det skulle se ut och så. Vi låg och lyssnade på massa Oldschool ny musik i min mobil och sjöng medan jag gapskrattade. Andreas försööökte verkligen, väldigt gulligt men de enda han satte var Thomas Ledin - En del av mitt hjärta och refrängen till Donna Lewis - Always forever. Sedan fick jag världens sötaste teckning av honom, åh love is in the air! :) När klockan slog nio ville jag se på Dhw, utan ett knyst satte han på det och var nog mer inne i serien än mig. Haha det var något nytt!

Tillbaka til lost nu,
ciao!

Bubbly



Feeling so bubbly!

19/5

Shosan! Dagen har varit strålande hittills, nationella provet gick jättebra, sen slutade jag för dagen och mötte upp Andreas i Skärholmen C. Där handlade vi hamburgare tilbehör och pommes, sedan åkte vi hem till honom och lagade & åt. Har hjälpt honom med plugget ett bra tag nu, eller kan erkänna att vi tog en lång mysig siesta. Befinner mig fortfarande här och han sitter och pluggar för fullt, ska återgå till det nu.

Hörs!

Day n nite

Tja! Kvällen har bestått av käk, plugg och 2½ män. Det kan inte bli bättre.
Eller jo Doritos nu!

Layback vecka

Önskar alla mina skolveckor kunde se ut på detta vis.

Måndag : Ledig
(plugga till nationella)

Tisdag : Matte nationella sedan slutar jag för dagen
(skämma bort mig med nytt i garderoben)

Onsdag : Börjar 10 och slutar 12
(Fira Kevin & spendera tid med A?)

Torsdag : Ledig
(Inget planerat ännu)

Fredag : Ledig
(Inget planerat ännu)

Inne igen!


Dessa läckerbitar finns inne i H&m igen!

Något ni inte visste.

Har du kysst en apa? Jaa, vid namn Andreas.
Är du fet? Denna fråga överlåter jag till er andra.
Bada eller sola? ligga i vattnet och sola.
Har du kysst din egna spegelbild? Jepp!
Har du sovit i en säng på ett varuhus? Om jag har!
Favoirt karaktär i simpsons? HOMER.J.SIMPSON min man♥
Coca cola eller red bull? Knarkar Coca cola.
Svävar du på rosa moln varje fredagkväll? Ja, fast snarare varje dag.
Är du rädd för att dö? Aldrig.

Don't act like you know it all

18/5

Godmorgon på er! Så skönt att vara ledig idag men trist att det inte finns något att göra. Ska nog plugga inför B delen på matte nationella. Ska äta ett stort lass med frukost nu, hörs!

Just nu i högtalarna : Maskinen - Segertåget.

Hur..

..kommer det sig att nästan alla par har någon slags "kris" efter att de delat ett år tillsammans? Jag har varit med om det, även mina vänner. Och i nästan varje blogg läser jag om det. Oh det är så skönt att vara överens med den man gillar, allt går så mycket bättre då känns det som.

Man kommer ingenstans om man bråkar det vet både jag och Andreas väl om. Vi båda tröttnade på allt onödigt tjafs och bråk och sa upp det, och hälsade det hejdå. En del tycker att bråk och ståhej behövs i ett förhållande, och att det inte bara ska bestå av posetiva saker. Men det här med massa små tjafs om onödiga saker är så himla relevant tycker jag. Skippa det så känns det som en ny kick i kärlekslivet.

Jag är lycklig, och det är jag banne mig glad över.
Dags för dem som har problem att ta itu med dem.

Oh crap

Missade Stylista för Gossip Girl, oh crap!

No stress

Jag vet att det är hektiskt nu sista månaden för alla som pluggar. Jag orkar inte stressa mig genom allt för att imponera på läraren, visst vill jag det men jag tänker hellre på hur jag mår. Själv är jag rätt lat som person men när jag vill få något gjort ser jag till att det blir det. 24 dagar kvar, 14 skoldagar kvar till att jag slipper vakna på beställning och sätta mig vid ett bord och "lyssna" på lärarna. Så himla skönt!

Out in the sun

17/5

Jag älskar att sova. Skönare finns inte. Vaknade för en liten stund sedan och har legat och degat framför TVn. Vad jag gör idag har jag ingen aning om, är ledig imorn så jag kan lata mig hur mycket som helst. Anyway ska återgå till min vanilj yoghurt nu, gott!

Dress in a dress


Jeansjacka : Vintage
Klänning/tunika : Veromoda
strumpbyxor : H&m

ESC

Vid sju drog jag från alla för att fortsätta kvällen med Andreas. Vi myste som fan, tittade på Robinson, sedan ESC. Vi åkte snabbt till centrum för att köpa med oss chips och choklad som vi (jag) åt fort som attan! ESC bestod bara av lättklädda damer med uppushade bröst, och varenda land sjöng på engelska. Jag tyckte om Norge, Danmark och Rumänien, Hyllar Norge och Alexander Rybak som påminner om Mouth i OTH, inte sant? Hur som helst, absolut bästa låten!

Bilder säger mer än tusen ord

Så jag låter dem tala om hur min fösdelsedag varit.




B-day party!

Tjabba! Är uppe med tuppen idag. Underbar dag, underbart väder. Hela feta släkten ska komma och fira mig idag, det innebär tonvis med mat, och massa pengar till mig, catching!

Fan vad glad jag är, detta är en bra dag har jag på känn.
Vi hörs under dagen, måste byta om till något fint!

Hektiskt

Tja! Dagen fylldes med massa ärenden. Åkte med mamma till City Gross och handlade massa massa mat. Sedan var jag ute med vänner och sedan satt jag och Mell ute och pratade. Därefter gick jag snabbt hem för att äta nudlar sen ut med Hamza, Tomas & Co. Vi satt vid en gård med en stor vattenpipa och snackade bort kvällen. Kom precis hem helt rädd och förskräckt över att gå ensam på kvällen, inte kul!

Trash / street!


Cardigan : Bikbok
Linne : Unknown
Shorts : H&m
Strumpbyxor : H&m
Skor : Converse
Halsband & Väska : H&m.

Fredag

Hej på er! Oh vilken härlig dag det varit idag! Tittade på American History X med min klass sedan var det lunch. Efter att vi åt satte vi oss ute i värmen och stekte. På min spanska lektion behövde man endast ta närvaro sedan fick man gå eftersom muntliga nationella pågick. Det innebar att jag slutade så jag åkte hem och träffade på Martin på vägen. Sedan när vi gick skilda vägar i Sätra träffade jag Andreas snabbt för ett hej och en puss. Kom hem och somnade på soffan, men min bror störde mig så jag vaknade och segade upp till centrum för att köpa Comviq kompis. Stötte på Andreas i centrum och han skjutsade hem mig på sin moppe, skönt att inte behöva gå till fots!

Hur som helst, fick en hel del kommentarer i skolan idag på min outfit så jag har fotat den för att visa er.
Hörs!

Old school


Detta var den första låten jag lärde mig texten till (var runt 4)



Denna låt återspeglar hela min barndom.



Låten alla i familjen sjunger ihop, även pappa förr.



Andreas och min låt?
Hur som helst, alla våra minnen rullar förbi med denna låt.




Denna låt gråter jag till medan jag tänker på min pappa.

So long!

Skickade precis in mitt arbete, hejs svejs med det!
Hoppas på ett bra betyg iallafall.

Hade tänkt tipsa om ett par låtar strax som fyller min vardag.
Hoppas ni vill ta del av det!

Could we stay right here, until the end of time, until the earth stops turning?



I found the one
I was waiting for.

Cosy

Hej! Vill bara tala om att utgången idag gjorde mig hel igen. Kändes så skönt att inte behöva sitta fastklistrad vid en dator och klicka på massa tangenter. Jag träffade som sagt Andreas, åh vilken härlig känsla! Jag hade tidigare föreslagit att vi skulle sova, och det gjorde vi med en gång när vi kom hem till honom. Det måste nog vara den mysigaste och tryggaste saken att sova i en killes famn, åh! Vi sov och halv myste medan, sedan låg vi och tittade på Cops, Simpsons, Sjukhuset och Stockholm Arlanda. Våra magen kurrade och för tredje gången gillt har vi ätit samma mat när vi setts. Kycklingklubbor med pommes, gud så ohälsosamt, men äsch! Det är så kul att halvmysa och brottas med honom, ja ni ser helt enkelt att jag är på betydligt bättre humör.

Mer uppdatering snart!

Phew

Färdig med mitt arbete nu,
ska till Andreas för att mysa & sova.

Hello world!

Hejsan! Skoldagen var kortare än vad jag trott och det gick ganska bra, har suttit och pluggat ett tag, ska återgå till det så jag blir av med arbetet och kan gå ut i det fria!

Vi hörs!

OH

Har varit på uselt humör idag.
Jag har spenderat hela min dag till att plugga.
Någon gav sig på mina djupaste nerver och fick mig att koka av ilska.
Jag är inte färdig med arbetet än eftersom hjälpen jag skulle få gick till
någon annan, heeeeeh.

Men å andra sidan har jag utforskat min nya mobil samt pratat med
Andreas som har en tendens att lugna ner mig.
Det var min härliga dag det.

Rush



Come and get it.

Onsdag

Tja! Var även tvungen att plugga på matte igår därav den låga uppdateringen. Idag hade vi nationella prov i matte som gick oerhört bra! Därefter slutade jag för dagen så jag, Camila & Ayan åkte in till Globen för att se om fanns biljetter kvar till Beyonces konsert som Camila kunde köpa. Sedan åkte vi in till stan för att jag skulle köpa hem en mobil vilket jag gjorde. Därefter åt vi på Mc Donalds och sedan åkte vi hem. Nu pluggar jag och ska försöka bli klar med mitt arbete idag, så jag kan vara med älskling imorn!

Aja vi hörs under dagen.

Låt just nu : Måns Zelmerlöw - Hope and glory (Acoustic).

Freshness

12 maj

Godkväll! Shit såhär går det när man pluggar, man glömmer bort allt annat. Kan väl hastigt dra genom dagen innan jag kilar iväg igen! Skoldagen gick segt men var rätt skön, när jag kom hem proppade jag i mig sötsaker sedan la jag mig och sov till 18:30 då det luktade grillat i hela huset. Åt middag med familjen sedan satte jag direkt igång och pluggade. Håller på att skriva ett projekt om Japans ekonomi och jag ska banne mig få ett bra betyg på det av lärarna annars vet jag inte var jag tar mig till!

Tog en paus för bloggens skull, men nu är det dags att återvända.
Vi hörs!

Vänner är guld!

Här har jag suttit och skrivit om hur gulliga min familj och pojkvän varit och missat totalt ett av de bästa! Mina vänner såklart, dem som grattat och som visat omtanke i alla dessa år, gamla som nya vänner. Jag är lyckligt lottad att få kalla er mina vänner.

Världens bästa sak hände när jag for tillbaka hem till Andreas efter att jag ätit tårta med familjen, det var när Alex, Kevin och Freja kom. De hade tjatat i timmar om att få ut mig men jag vägrade eftersom jag trodde de skulle kasta ägg på mig. Sedan kom dom och plingade på Andreas dörr, ropade grattis och trollade fram en blombukett och ett paket som innehöll Do'nuts. Kan det bli bättre än så? Vart så himla rörd! Fan va fint gjort!

Ny katalog

Fick hem H&m's nya katalog idag, gud så snygga kläder de fått in!
Håller på att övertala mamma att beställa lite sommarplagg.
Lite impuls men äsch!

17 år



11 maj!

Dagen D, jag fyller år idag, fan vad nice det varit hitills!
I skolan sjöng klassen för mig, och därefter alla vänner i matsalen, snacka om pinigt!
Efter skolan bemöttes jag av en glad Andreas som kramade om mig och grattade gång på gång, jag var superglad! Han köpte med sig cola och en daimtårta sedan drog vi hem till honom. Där lagade vi pommes med kycklingklubbor, sedan låg vi och myste och busade. Öppnade även presenter som jag fick utav honom, fick en leopard bikini och platå skor, übersnyggt! Kom hem precis och fick en söt teckning av mamma hahah. Min mobil kommer inte förens på onsdag sa hon men det spelar ingen roll jag får iallafall en! Ska äta tacos med familjen och sedan Budapest bakelser, mums!

My only weakness

Min enda svaghet är du.
Lyckan jag känner med dig är oändlig,
du gör min dag boo.

Slapp

Här sitter jag på min säng, lyssnar på Lenny Kravits - American woman
och vräker i mig tacos.
Kan det bli bättre än detta?

Me want



Iår har jag ingen stor önskelista utan endast.
- Bikini från Matthew Williamsons kollektion
- Linne från H&m (bild lånad av db)
- Helvita låga Converse
- Massa pengar
- Mobil

Last year

Helt sjukt att just denna helg har det spelats upp minnen i huvet från ett år sedan. Minns att vi var i Sätra badet och låg och solade i timmar, och att vi sedan tog vårt första dopp. Vi rörde oss inte från platsen på timmar och när det sedan var kväll hämtade Andreas mig med sin moped och vi var i någon gård och pratade och myste, och jag hittade en tia!

Dagen därpå var min födelsedag och jag firade den med familjen och släkten i Sätra badet med grill och daimtårta. Var med Sibel på eftermiddagen och Bejna på kvällen. Helt sjukt hur allt detta känns som igår!

Detta är min sista dag som 16 åring och det är jag superglad över men samtidigt inte. Jag hatar att blir äldre men jag älskar att bli kvitt just den åldern, för jag tror inte jag varit med om så mycket hemskt som när jag varit 16 år. Så bort med det!

10/5

Godmorgon! Gårdagen var otroligt lugn och skön. Mötte min kusin vid 8 i centralen, vi hämtade ut våra biljetter och sedan promenerade vi runt i stan. Filmen vi såg var otroligt bra, rekommenderar den starkt! Runt 12 slaget åkte vi hem till mig och låg och snackade i timmar, och sedan somnade vi.

Hon drog när hon vaknade och jag har legat och tittat på Robinson som jag igår missade, fick världens ångest! Och att jag inte såg det med Andreas! Aja dagens planer är iallafall att städa och plugga. Ett stort måste.

Hörs sen!

Changes

Tja! Åkte aldrig till Skhlm C med mamma, utan till stan med Stephanie.
Vi gick runt och pratade om en massa saker. Testade Ben 'n' Jerrys glassen, 26 kr är lite väl mycket med god var den! Nu ska jag fixa mig för att träffa Claudia vid Sergel bion och se på 17 again.

Hörs ikväll!

Out with mammie!

Ska dra till Skhlm C med mamma nu, ska köpa mobil och skor om jag hittar. Har precis bokat 2 biljetter till filmen 17 again som jag ska se med min kusin Claudia ikväll.

Bra dag,
vi hörs!

Intimacy



Foto : Jag
På bilden : En del av mig & Andreas.
Plats : Gömmaren

Crazy world

Godmorgon galna värld! Tycker det är otroligt skönt att vakna ensam i huset, av någon konstig anledning. Ligger och tittar på The City medan jag lyssnar på Takida - Losing, ja man måste varriera.

Ska återgå till programmet nu,
vi hörs!

Mysterious



Jag är underlig på alla sätt och vis,
och inget kan hindra mig från att vara den jag är.
/ Hasna.

It's amazing

TJA! Hemma igen från en händelserik dag. Mötte Andreas efter sista inlägget och vi tog en promenad till Skhlm C, självklart körde vi gul-bil och såklart gav jag flest slag! Väl framme drog vi till Skopunkten där jag tidigare sett ett par snygga dressade skor åt Andreas till sin bal. Han testade dem och gillade dem givetvis. Sedan drog vi till Coop och köpte med oss skruvade pommes, cola och chips, och sedan till Lidl där vi köpte det allra godaste : Kycklingklubbor! Efter handlandet lunkade vi hem till honom, var otroligt trötta så vi satte oss och vilade ett tag, haha dagens ungdomar.

Vi lagade maten såfort vi kommit hem och högg i som om vi inte sett mat på ett bra tag, ja vad kan man säga..? Efter ansträngandet tyckte vi båda att det var lämpligt att sova middag och det gjorde vi, fast det blev nog mest till att mysa under täcket. Och så lyssnade vi på überbra låtar som Kent - 747 och Beyonce - Halo och bara vilade. Självklart ville Andreas titta på Sverige - Kanada matchen och jag tyckte det bara var onödigt eftersom jag visste att Kanada skulle vinna ( dock ville jag inte det ), så jag låg och halvsov i hans famn istället.

Efter upploppet mellan länderna tittade vi på Mr. & Mrs. Smith, det var ett bra tag sen! Och jag är säker på en sak, om man tittar på den med någon man är tillsammans med, och ser filmen tillsammans. Då frågar man alltid varann om den andre döljer något. Det bara är så, rent spontant.

Bäst bland musiklistan just nu.

Kanye West Feat. Young Jeezy - Amazing

8

Det är den 8onde idag och det innebär att jag och Andreas varit tillsammans i 1 år och 9 månader idag, tiden bara rinner! Så idag hade vi tänkt baka och laga snabbmat och äta, inte så pjåkit! Så förbered er på en lång lucka här, kommer nog hem ikväll.

Ha en superfredag!

Free fallin.



You set me free.

I love school

HEJ! Jag hyllar skoldagen jag haft! Behövde bara fylla i en blankett på svenskan, och på engelskan rättade vi några uppsatser som vi skrivit. Därefter åt jag kycklingsallad och sedan var min skolvecka över! Gick därifrån dom 16åring, kommer tillbaka som 17! Kom precis hem, ska försöka sätta igång ett stort projekt som omfattar samhälle och geografi. Om jag nu kommer igång på en fredag.

Vi hörs sen!

Lyssnar på : Lamb - Gorecki

För er med krossade hjärtan

Att säga att det bara finns en för dig,
och att du aldrig blir kär igen.
Är som att säga att det bara finns en glassmak.
Det finns massa folk därute, som väntar på att
få dela sin kärlek med någon annan!

Hemmafru!

Sökte precis på hur man kokar potatis, jag har redan kokat vatten och sedan lagt in potatisarna, ville bara vara säker på att jag gjorde rätt. Haha vimsiga jag!

Föresten, ska vi köra på en ny bakgrund?

Latmasken herself!

Jag hoppas och vet att ni fattar varför jag döpt bloggen till LAAZY, jag är super-mega-lat!
Har tagit foto på en massa outfits men inte orkat lägga upp dem.
Här får ni ett par!

Bild 1. Jacka, Bik bok. Tunika, Gina Tricot. Spetsleggins, Gina Tricot. Väska & halsband, H&m.
Bild 2. Cardigan, H&m. Convict linne ( I love it! ), Gina Tricot. Jeansleggins, Gina Tricot.
Bild 3. Tee, Monki. Cardigan, Monki. Chinos, Bik bok. Skärp, H&m.
Bild 4. Linne, Gina Tricot. Lång cardigan, Veromoda. Jeansleggins, Gina Tricot.

Pheew!

I miss

Jag saknar en vänskap. En vän som accepterade mig från första början, som gav mig en hjälpande hand när allt var som svårast. Tänk att en främling ställde mer upp för mig än alla jag någonsin känt. Det måste ligga något i det, jag saknar dagarna efter skolan då vi spontant bara hittade på något, skrattade åt allt och bara bekantade oss med varann. De dagarna vi ses i skolan nu hälsar vi bara på varann, kanske äter ihop någon gång sedan går  vi åt olika håll.

När allt var som mörkast var det en person där för mig.
Och han är någon jag aldrig glömmer.

:)

Fresh like uh!

Hej! Har nog haft världens bästa skoldag! Hade nationella i engelska sedan slutade jag, alltså vid 11. Drog och tittade på tunikan under, den finns även i svart. Var tveksam över vilken jag skulle ha med det fick bli den svartrandiga, köpte även med mig lite nya härliga smycken. Kom precis hem, har ingen aning över vad jag ska göra. Ska slappa lite hemma nu iallafall.

Tjadå!

Gina Tricot



Får väl hoppas att denna söta skapelse inte syns på varenda tjej.
Ska nog titta in i Gina Tricot imorgon och se om den finns.
Hur praktisk som helst till sommaren!

Soccer

Sov i drygt två timmar när jag fick ett samtal av Meltem som sa att Bejna stod utanför. Hon hade stått och plingat på min dörr i en halvtimme, jag hörde inte ett skit, måste ha sovit djupt! Skulle hjälpa henne med plugget men kom ingen vart. Har suttit och tittat på matchen med mina syskon samt kusiner och nu är det halvlek. Ska dra ner och äta efterrätt.

Chelsea - Barcelona!

CYA!

Stress

Hej, skrev aldrig igår för jag inte hade tillgång till datan.
Bejna kom hit och fick hjälp med sitt plugg av min bror och mig. Vid sju mötte jag upp Andreas och var med honom. Vi myste en massa och brottades som galningar! Kom hem runt elva.

Idag hade vi redovisning för föräldrarna av vår tidning som vi gjort. Det gick hyfsat bra. Vi skulle sluta 17:30 men jag och en klasskamrat smög ut ur bakvägen. Nu ska jag sova för det dånar i skallen!

Hörs.

Ake

5/5

Tja! Skoldagen började med 4 timmars nationella i spanska, jobbigt men kul med sällskapet som man skrattade med. På vår långa rast ville killarna ägga Baran som idag fyller år, gick lite vilt till. På min sista lektion gjorde jag bara en Powerpoint sen fick jag åka hem. I Sätra träffade jag på Bille, Martin och Valle och pratade lite med dem sedan lunkade jag hem. Har legat och tittat på Vänner.

Nu återgår jag till det,
hörs!

No flashing lights

Tog en massa bilder utan blixt som verkade coola, tycker det ser bättre ut. Därefter skrubbade jag kroppen med en superbra peeling från The boby shop, den luktar utsökt! Nu är det Ballar av stål och jag ska återgå till det.

By the way : skadan som skedde mot läppen
har orsakat ett sår innanför läppen, ajaj..

Catch me when i'm lost

Back and forth

Ska möta upp Andreas nu för att  hämta mitt åkkort som han lånat idag när vi stötte på varann
BYE!

4/5

Goddagens! Vaknade med världens ångest idag, jag ville inte gå till skolan men blev tvingad. Jag hatar vanligtvis måndagar, men denna dag är bra, vi slutade 11 idag och inte halv 3 pga inställda lektioner. På vägen hem träffade jag Rita och vi satt och snackade i timmar! Kom precis hem, är helt genomkyld. Ska mumsa på ballerina kakorna som jag har här nu,

hörs sen!

Stupid eh? Yeah, i'm stupid. Stupid like a fox!

Slog käften på datan när jag skrattade åt någon i Wipeout.
Fläskläpp är gulligt!

Rysningar

Rös genom hela One tree hill avsnittet, så himla gulligt.
Massa massa kärlek!

9an

Har ett bra gäng vänner som går sin sista tid i grundskolan. Jag minns hur sista månaden var. Något av det stressigaste jag någonsin gått genom, vi hade hur mycket "slutplugg" som helst. Man fick prioritera det först för det var så avgörande.

Att spendera sin sista månad i skolan som man gått i under 10 år kändes ofattbart. Tror inte någon förstod att grundskoletiden snart var förbi oss. Jag saknar det varje dag, den otroliga samhörigheten har och kommer jag aldrig finna någon annanstans. Till både lärare och elever.

Lärare sa gång på gång att vi skulle göra det mesta av den sista tiden, att vi skulle hålla ihop och försöka göra det jobbiga roligt istället. Självklart hade vi otroligt kul, men i efterhand tänker man alltid att man kunde gjort mer. Gymnasiet är ett stort steg in i vuxenlivet. Man kliver ur skyddet som man haft runt sig, och får lära sig att stå på egna ben.

Så ett mega tips till alla nior är att njuta av varandras sällskap sista månaden, för den kommer springa förbi er snabbare än vad ni tror. Prioritera studierna först, jag lovar att det lönar sig med tiden. Men försök att spendera så mycket tid med dem i klassen, för det är något som ni aldrig kommer göra under skoltid mer, så tänk på det.

Jag gillar den sådeså!

Jag har kommit fram till att jag faktist gillar min blogg. Brukar läsa genom allt gammalt jag skrivit och skrattat åt alla minnen. Det här med blogg kan vara praktiskt, om man vill minnas massa saker finns det inget bättre än att notera dem. Om man nu vill vara säker på att man inte ska glömma. Jag tycker att en blogg ska spegla hur man är som person, på sättet hur man skriver eller är. En kreativ sak helt enkelt!

School memories!

Fyfan va bra! Mamma hittade mina gamla skolsaker från 6års, kollar genom dem nu. Måste visa er bilder, så jävla klockrent!

Åhléns


Ett par söta bikinis som inte liknar alla andras.

Fy vilken lättnad!

Har tittat i min kalender och jag har endast 2 prov kvar och 2 inlämningsuppgifter, det sköna med min inriktning är att vi inte har läxor! Fast det väntar 5 nationella prov, den sved!

Frihet



En månad kvar till eländet är över.
Då lever jag igen.

Sveriges riktiga väder är tillbaka.

Godmorgon! Vädret idag är inte konstigt för detta land, det är så det är mestadels på sommaren. Skönt har det iallafall varit med sol och värme, hoppas det återkommer snart igen. Aja till dagens planer, plugg.. Måste ta till mig det, har inte öppnat en skolbok sen påsklovet vilket är nästan en månad sedan.

Tillbaka till Robinson nu,
hörs sen.

Vad väntar du på ?

Möh!

Tja! Vid halv 8 möttes jag och Andreas ute, sen drog vi hem till honom. Han satte på sig sin kostym och var min mannekäng, utstyrseln satt riktigt fint på honom! När klockan slog 8 var våra ögon spärrade på TVn, vi såg givetvis på Robinson. Alltid lika spännande. Vi myste en hel del och hade våra barsliga moments, vilket är en vardagsgrej haha. Andreas var nog lite tjurig på kvällen eftersom han var trött, men det ordnade sig. Kort och gott, hade en jättetrevlig kväll.
Tills för typ en kvart sedan..

Då skulle jag stiga innanför grinden, när jag vände mig om och skulle ställa tillbaka dörren skådade jag en av mina största rädslor! En ungefär 3cm stor spindel gled ned på sin spunna tråd, och meningen var att den skulle landa på min axel! Jag höll hårt om munnen och skrek, sedan sprang jag till ytterdörren och försökte få in nyckeln i det lilla jävla nyckelhålet men det gick inte!! När det väl gick hoppade jag in i huset och sprang upp till mitt rum. Nu sitter jag och kliar överallt för det känns som om det går massa saker på mig, åh..

Anxious..

 

Butik online.

Melba.se har en del att bjuda på.
Själv tyckte jag att skjortorna och skorna lockade mest, men det är ju min smak.

Stek & musik

Har spenderat hela förmiddagen ute på balkongen med sol, musik & iskall cola.
Det kallar jag livet.
Sitter här ute även nu, så nedrans skönt!

2/5

Godmorgon! Somnade otroligt sent inatt, vid 4 någongång. Min brors mobil ringde vid nio och sen dess låg jag och halvsov bara, men steg upp nyss. Vad jag har för mig idag vet jag inte själv om, säkert ut en stund, och kanske träffa Andreas senare mot kvällen. Nu ska jag fortsätta dricka min kalla oboy,

hörs!

Rus

Jag rös som satan precis.
Av två ord.
Av en person.

Fly away.

Utnyttja värmen

Tja. Har varit ute i stort sett hela dagen, gick ut med killarna vid två, därefter massa andra kompisar. Steg precis innanför dörren. Bra sätt att utnyttja solen på. Hade sjukt trevligt, och sällskapet var ännu bättre. Ska se vad för gott vi har här hemma nu, hörs!

1 maj

Godmorgon! Vad bjuder Sätra på denna dag?
Just nu tittar jag på Nils Karlsson pyssling,
har inte en aning om vad jag ska göra idag,
ångest.

Hej maj månad!

Tjabba! Hoppas er valborg spenderades väl, min tog precis slut. Drog till Andreas vid 7 och degade med massa chips och läsk, vi var för lata för att laga ihop mat. Sedan bläddrade vi mellan alla kanaler på TVn, finns verkligen ingenting bra på TV på torsdagar! Vi var barnsliga av oss, och myste en hel del. Vid 11 kom Johanna och Sarah (några vänner) och Johanna behövde låna toaletten. Efter att de gick bestämde jag och Andreas att gå och möta de andra och se vad dom hade för sig. Det var precis som förra året. En liten klunga av killarna, sittandes och fördrev tiden. Och inte nog med det, precis när vi kom skulle alla gå hem.. Så vi drog tillbaka hem till Andreas. Där tittade vi på No country for old men, sedan skjutsade han hem mig.

Det var min valborg -09 det, inte värsta WOW,
men sällskapet är nog det viktigaste,
och det gjorde allt mycket bättre!

.

RSS 2.0