V33

Måndag 13/8, satt ute på altanen och solade och läste, sköööönt! På kvällen åkte jag och killarna och golfade på ranchen, jag tittade bara på men de va rätt nice:) vi gjorde blåbärsmilkshake igen men Andreas spillde blåbär på mina nya jeans och jag fick damp och smetade på lite blåbär på hans byxor med, ååh va arga ansikten de var! Hahaha. Tisdag 14/8 åkte och gymmade med Johanna, vi körde som bara den, fan va mycket enklare det går när man gör det med en vän:) var helt död efter benen var som spaghetti typ. Såg på en sjukt bra film på kvällen, final call hette den, asspännande! Onsdag 15/8 var på promenad till Sätra badet, varmt och asnice, satt och solade där. Stötte på steff och fastnade hos henne i någon timme, vi pratade och dampade, alltid lika kul. Köpte mat på city gross med Andreas sen grillade vi och åt en efterlängtad grilltallrik! Mötte Johanna på kvällen och drog till en bar där liljohanna, Adde och somaya var. Drack goda drinkar sen åkte vi till en gayklubb i Slussen med emilia och basem, dansade till schlagern och hade kul, hamnade inte i sängen förän 5 helt förstörd!

Seeegt

Segt att blogga när det går så länge mellan, fast till mitt försvar sitter jag nästan aldrig vid datan längre, bara phonien:) hmm torsdag 9/8 sist va? Skulle till min kusin Adriana men det sket sig precis när jag skulle kliva på tåget, så jag gick hem till Andreas och sen drog vi till Ikea och köpte lite saker och gottigheter. Fredag 10/8 köpte dricka och mat från Thaien och käka hos Alex. Kvällen bestod av drinklekar! Lördag 11/8 fint väder, gick till babe och solade, sen hade vi första pt lektionen på gymmet, fick lära mig maskinerna efter massa om och men! Matti kom över och vi lagade flied lice med massa grönsaker, det vart grymt gott! Emma och Anna kom över, vi drack lite champagne och vin, körde Uno och pratade hela kvällen, jag och Andreas somnade till scarface och sov så skööönt. På morgonen gjorde vi en blåbärs milkshake, segade hela eftermiddagen sen hämtade min kusin mig och brorsan och åkte på visning. Fin lägenhet men inte rätt för honom. Åkte hem till hans föräldrar och såg deras renoverade hem, åt efterrätt sen hem.

J

5 år

Min allra finaste och jag firar 5 år idag.

Finns inte någon människa på jorden som gjort mig så lycklig som du.

Vi har upplevt så mycket och kommer uppleva mer.

Du är min eviga klippa!

 

Dagen bestod av att sätta ihop hans fina present, det var en egen fotobok som jag klistrat och skrivit i. Han tyckte sååå mycket om den, efter massa pussar och kramar åkte vi till Kungsholmen på sittingbull och åt trerätters, chilicheese, köttbit med såser och en brownie till efterrätt. Åkte hem till honom och fick min fina oväntade present som var så fint inslagen <3 Massage tillbehör och ett kvitto som jag kan lösa in massage på :D Kunde inte begärt något annat. En helt perfekt dag med en perfekt människa!

 

Pride och 1 årskalas

Lördag 4/8: Jag och Andreas åkte till staden för vädret var så fint! Vi skulle gå runt på stan med fastnade vid pridefirandet. Vi satt på Hornsgatan och solade, sen käkade vi donken i Slussen, kollade på pridetåget, promenerade längs skeppsbron och tillbaka. Mötte upp Jens, Alex och Kevin, åkte hem. Min kusin Aseel kom hem till oss, som jag hade saknat henne och pratet gick i ett, hon är verkligen galen. På kvällen gick vi hem till Felix och Timmy, såg på Soa, Jag vet vad du gjorde förra sommaren och däckade braaaa. 
             
 
 
                                                       Söndag 5/8: Liam fyllde 1 år!!!! Hela förmidaggen gick åt att städa, jag fick agera barnvakt åt skruttisen och så fick jag och Claudia agera ballongblåsare. När gästerna kom vrääääkte vi i oss mat och sen vart det matkoma ett bra tag. Vi sjöng "ja må han leva" på alla språk vi kunde innan det söta lilla ljuset blåstes ut. Tårtan var såå söt och sjukt god! Vi ungdomar körde volleykick med händerna och såg på OS. Jag var kameraman med deras grymma sony nex 7, vill ha en!! Sorliga jag satt med en sked och åt ur tårtan på kvällen när alla andra pratade OS.... 
Måndag 6/8: Satt ute i varma solen, gymmade med Andreas där jag träffade en tjejkompis helt random, svettiga och glada höhö. Köpte lite powermat, sparrissoppa och egengjorda vitlöksbröd i ugn. Jag och stjärtis retade varandra hela kvällen, sen såg vi på OS. Tisdagen spenderades at home, framkallade bilder, och handlade mat åt mammsen.

Lifta, åka båt och cosmonova

Torsdagen 2/8:Vaknade för tidigt och mötte min kusin i Fittja, vi åkte till Södertälje där vi skulle till Scandic för att registrera oss för medicinska konferensen. Självklart ska det finnas 2 Scandic i lilla Södertälje och självklart åker vi fel och hamnar på den vid industriområdet... Vi ställde oss och väntade på bussen och vinkade åt busschauffören att stanna, jäveln vinkar tillbaka och kör vidare. Jag stoppade tröjan i munnen och började skrika. Adriana gick till hotellet för att fråga vad som pågick och jag gick till Statoil och skällde på kassören om hur vi stod på rätt sida av vägen och bussen åkte förbi. En kille bakom i kön trängde sig för och betalade, förbannade man tänkte jag, sen frågade han om vi skulle till Centrum, och plötsligt blev han en vandrande ängel som skjussade oss med sin porsche cayenne (inte helt illa) ända till hotellet. Väl där hälsade jag på massa kända ansikten, sa hej till mamma och moster, sen åkte vi hem till Adriana. Där åt vi dolma, lekte med kattungarna och fixade oss.

Sen vart det båttur för hela slanten. Träffade Aram och Sam som jag saknat utav helvete!!!! 2 år sen sist, vi tjattrade på hela kvällen. Vi abonnerade båten som gick längs hela stan, så fin utsikt! Maten var gudomlig och sällskapet var asnice. Jag, Amanie, Suzanne och Adriana fånade oss som fan ute på däck, åt asgod hallonpaj med vaniljgrädde sen körde vi massa charader på undervåningen. När vi la till var vi några ungdomar som drog till After och tog en drink var.                       

  

 

Fredag 3/8: Vi drog på Cosmonova tidigt på dagen, jag och Claudia höll på att spy, hatar Cosmonova och 3D:( Det var dock en gullig film om fiskar och korallreven. Vi åkte till Heron City och käkade lunch sen satt vi och snackade för ingen orkade med Bowling.På kvällen åkte jag med Olssons till mostern och firade henne. Vi käkade matpaj och en panacotta till efterrätt. Fick i mig för mycket vin eller så var det cosmonovan, men fick iallafall migrän, min söta skjutsade mig ända hem.

 

Jeeee

Fredag 27/7: vaknade hos Andreas, låg ute och solade, sen fixade vi godaste lunchen ever och vräkte i oss! Åkte hem och bytte om sen var det att åka till slagsta med brodern och några kusiner för att paddla kajak, fyyyysatan de gör jag aldrig om! Fick sitta och bli helt genomblöt och nerskvätt i början, vi paddlade till Ekerö, på tillbaka vägen bytte vi plats och jag fick paddla i motvind, känns som om vi aldrig kom någon vart helt sjukt! Vi fick oss massa skratt och skvätte ner varandra rejält. Efter hela köret åkte vi till max och käkade, tog blåbärs lyxshake den va grymm! På kvällen mötte jag Andreas, matti, Anna och flera, satte oss i Gömmarn men det var så mycket mygg så vi stack efter solnedgång. Jag och Andreas såg på The dark knight och vart kära i Jokern!! sen vare hem och sova.

Lördag 28/7: Åkte till Malmköping med Alex och Johanna & husvagnen, det var supermysigt!! Vi gick runt på en stor marknad som de hade där, sen käkade vi thai medan vi tittade på när barnen sprang mot godisregn. På eftermiddagen gick vi till husvagnen och körde teknet i timmar, fyfan va roligt det var hahahah! Vi alla tabbade oss och blev galna. Efter några glas alkohol gick vi upp till marknaden igen, jag och Johanna åkte vääärldens läskigaste åkgrej som var uppåner kanske 10 gånger! Killarna var besatta av att spela på vendingmaskiner vettefan vad dom heter på svenska haha. Vi tog ett nattDOPP sen sov vi sött och asbekvämt i husvagnen. På söndagen gick vi runt på marknaden, Andreas vann massa nallar åt mig precis som på film genom att slå ner massa burkar och kasta pil :)

Måndag 30/7: Andreas lurade på mig ett gymkort, fast fick ett rätt billigt för 150 kr i månaden. Skulle hämnta ut det med honom och träna men stog inte med i systemet så jag fick chilla galet i bilen medan han tränade. Sen skyndade vi oss till Heron för att se på The dark knight rises med Jens, Fille, Tomas, Ellan och Timmy. Den var alldeles för Hollywood för min smak, självklart gillade jag vissa händelser, men några hatade jag även.

Tisdag 31/7: Tränade med Andreas, tog i för hårt som jag inte skulle göra, men det fanns en mirakelmaskin för rumpa och baklår hehe. Vi käka gott sen la vi oss och kollade på TV efter.

Onsdag 1/8: Var med Andreas och vräkte i mig ostbågar i 30 min, sen drog jag hem och hängde med kusiner. Vid 9 skjutsade dom mig till Amanie som fylllde år och hade fest. Det var inte min grej, åkte hem vid midnatt och stötte på massa Sätrakompisar som jag pratade med.

 

Sista juli

.

RSS 2.0