Mums..

Tired ass MF

Hello.

Gårdagen var lyckad, dock inte mitt hår!
Haha, men nä det var jättekul, god middag, bjöds på värsta skrattet, och lite roligheter. Min kamera vart rapead, och det knäpptes bilder med den tills batteriet la av. Efter middagen drog vi till Alex lager, spelade lite kort, latade, och pratade en del. Stupade i säng vid halv 3.

Dagen bjuder förmodligen på lathet.
Hörs sen.

Helvete

INTE REGN, FÖRIHELVETE ALLT FÖRUTOM SATANS REGN!
MITT HÅR!!!!!!

H&m for president!

Detta ska jag smyga ner i Andreas beställning.

Ringen är att dö för, ska bo i den!

Fick btw ett brev om att jag är stammis där haha,

i brevet fick jag 150 kr att handla för, och massa rabatt kuponger,

det gillas!

Whats up idag?

Hej igen.

Ska kanske dra och välja ut ett par glajjer åt min bror, han vill att jag ska välja dem, visst why not? Dagens killar.. Mot kvällen möter jag Andreas, sedan födelsedagsbarnet Emma, och Dennis, även Alex & Johanna, för att åka till söder och äta grekiskt, vi blir 18 pers kring ett lååångt bord haha! Ser fram emot det hela. Är nästan lite för rastlös.

GRATTIS SÖTASTE EMMA!!!

Ikväll gör vi Stockholm


Eller aa.. åtminstonne lite grann..

Babyboo

TJA!

Hade världens bästa kväll igår med min Andreas. Vi såg på Solsidan, och massa annat på TV. Mumsade i oss kladdkaka, och gosade med varann. Vi var inne på nätet och kollade resor, fyfan vad frestande! Ville bara klicka på 'boka' knappen...! Men det kommer ;D. För övrigt måste jag säga att Andreas börjar bli en shopaholic, det gör mig inget emot, men fan vilka snygga kläder det blir! Jag lutar mig bara tillbaka och njuter, detta är ju det bästa som kan hända en tjej! Måste säga att jag bad om en sak igår natt, hahah sjukt vad vi kommer skratta om det framöver, jag är ett maniac.

Hoppas er kväll blev som ni önskat ♥

:)

DAVID GUETTA !



Världens bästa låt!
Se till att ha bas om ni lyssnar ;)

Dagen som vart

Hej.

Var i Skärholmen mellan 1 och 7 typ. Med Andreas & Dennis. Det var så jobbigt!! De fjantades och kräsnades med massa saker, och jag själv köpte inte något för ett öre! De klippte sig även, var tvungen att vänta, och sen runt igen, blablablablaaaaaaa. Mitt huve kommer sprängas, och jag kommer dö. Fast det är lov!

Tjadå.

Noway in life again

Trodde tjejer var jobbiga..

Killar + shopping = BIG NO!

It takes 2 to become 1

Rysningarna går genom ben och märg på mig. Har aldrig tidigare bevittnat så många förhållanden som brustit, som nu. Jag blir så känslosam, tänker på hur jag skulle gjort utan min halva? Det vill jag inte ens tänka på, för det kommer aldrig att ske.

Alla har sina motgångar, och jag kan utan uttala mig om att jag varit med om det, och det gröpte verkligen livet ur mig. Jag sjönk så lågt att jag blev självmordsbenägen. På den tiden låg pappa i dödsbädden, jag vantrivdes i skolan, och mitt och Andreas förhållande, vettefan om man ens kunde kallat det ett då? Men, vi visste att vi skulle lösa det inom en framtid, och det var bara att kämpa på. Idag är vi som pricken på i:et, alltså något som verkligen går ihop, som är världens bästa kombination. Sanningen är att vi inte har det perfekt, men vad vore livet utan motgångar? Vi var vänner, som utvecklades till bästavänner, som sedan blev en kyss, saknad och en hel hög känslor. Vilket idag är världens finaste minne jag har. Jag tycker inte att lösningen till onödiga tjafs är att släppa taget. Man måste ge & ta i ett förhållande. Jag har aldrig vart den svartsjuke typen, men det ändrades, då Andreas är det. Man lär sig, och tar efter varandras betéenden. Det är så det är. Vi växer varje dag, han & jag. Vi vågar prata om hur vi vill ha det i sommar, om några år, i ett gemensamt hus. Det är aldrig fel att vilja något.

Igår, insåg jag verkligen hur vi går ihop. Vi låg på hans säng och lyssnade på musik, när det plötsligt slank ur mig, "- ska vi.. öh vad hette de.. mötas på fre.." Där sa det stop. Han svarade ja, och fortsatte min mening, "ja dit ska vi, fast efter jag gymmat." Helt sjukt.

2000

Inlägg 2000, coolt :)

Relax

Hej!

Gårdagen var ganska trevlig, var på pluggdejt om man kan säga så haha.
Vi skulle plugga tillsammans, men kärleken tog över. Vi dunkade massa hög musik på kvällen, och Andreas beställde även kläder, och köpte en bikini till mig. Skolan gick bra, hade prov i terrorism, och äntligen kan jag slappna av, och inta lovet! Fyfan vad jag längtar, det kommer bli underbart.

hörs snart.

Off to love

Countdown!

Har ett par grymma dagar framöver att se fram emot!
Idag : Vara med Andreas, har fått honom att lova att träna inför mig, OMFG!
& beställa kläder till honom och mig.
Imorgon : Tagga till inför helgen & lovet.
Fredag : LOV. Vara med hjärtat och mysa.
Lördag : Mysig middag på söder för att fira Emma!

Hela lovveckan kommer bli BÄST!

Onsdag!

Tjaba!

Migränen tog över igår, så jag låg mest och vilade i mörkret i mitt rum, ganska skönt. Valde att inte åka till skolan idag, eller kunde knappt, eftersom min bror lånade mitt åkkort. Har legat och pluggat, och ska fortsätta med det gullisar!

:D

Gilla SL

Hej på er!

Åkte hemifrån till skolan 1 timme tidigare för att försäkra mig om att komma i tid. Det visade sig att jag knappt behövde en halvtimme? SL ska ha så mycket credd, för att dom lyckats fixa så många bussförare på så kort tid, och att bussarna åker ständigt, en efter en. Det var knappt fullt på sittplatserna, så jag förstår inte var all denna ilska från många kommer från? Det är ju naturligtvis vädret som skapar dessa problem, inte SL, vi ska vara glada att de ställer upp för oss resenärer, min väns pappa åkte till jobbet 5 imorse, bara för att skjutsa andra till sina jobb, så ha lite överseende med det hela, som jag! Hade inga lektioner på hela morgonen fram till 12:35, och där var bara jag och Ayan sen åkte vi hem.

Har legat och degat sen dess.

Vad säger ni, ska vi ta ett dopp i det blå?


Minns denna dag som om det vore igår.
Det var stekhett, vi grillade massa gott, satt vid vattnet och drack, och sjöng med musiken som spelades. Var där från dag, till senkväll. Underbara sommar, gör mig en tjänst och stanna här för gott! :)

Underbara måndag

Hej!

Jag vet att jag suger, men sedan min bror kommit hem har jag bara fått se på datan, inte ta del av den haha. Kom inte iväg till skolan idag eftersom varken tågen eller bussarna gick, ringde skolan och de tyckte att jag likagärna kunde stanna hemma, och det gjorde jag. På eftermiddagen drog jag till Andreas. Massa mys med One tree hill tittande, kramandes, och busande. Vi lagade även efterlängtade nudlar, och jag åt en cupcake. Hade världens bästa daaaaag! Kunde inte slita oss från varandra när vi skulle säga hejdå. Helt perfekt.

Kom hem för en liten stund sen och nu ska jag plugga.
Tjadå.

I LOVE YOU BADLY

Rutiner

Har städat rätt mycket idag, och duschat, och nu ska jag värma mat, eller tillaga om något fattas.
Jag var mig allt en duktig en!

Bo?

 

Sunday

Hej.

Gårdagen spenderades hos min mormor med kusiner och mostrar samt morbröder. Första gången på länge som alla samlas där, så det var mysigt på sitt sätt. Åt massa mat, och god efterrätt, skrattade åt deras konversationer. Kom hem och såg på Melodifestivalen. Det var väl det som hände igår, denna dag bjuder på segande. Det bästa av sin sort!

Hörs.

Endless

Food

Dagen bjuder på middag hemma hos mormor, lite födelsedagsfirande, eventuellt bio ikväll.
Om jag kan komma iväg.

07! 07! 07! 07! 07! 07! 07! 07!

Yesterday once more

Hej å hå.

Gårdagen vad super.
Vi myste, retade varenda cell av varann, snokade runt, han ritade en fin teckning, sen bakades det! Eller han gjorde mestadels allt, jag fixade frostingen. Fyfan vad det smakade gött! Vi såg på Snakes on a plane, sen somnade han intill mig. Ni anar inte hur rolig han är när han sover!! Han pratar i sömnen, gör konstiga grejer, jävla underhållning alltså! När jag väckte honom och sa att jag skulle hem, då kramade han om mig och sa nej snälla, hahah! :D Aa det va min dag det typ?

Hoppas ni hade lika kul!

Tasty!



Haha, våra små mumsiga!

Lovely

Hej!

Hade en relativt skön skoldag, ganska sköna och sega lektioner. Vi satt mest och pratade, snackade mestadels med en tjej i klassen som tog körkortet igår, helvete vad jag längtar till min tur. Slutade nångång innan 2, men kom hem efter 3, pga tågen.. De åkte inte, så jag fick ta en omväg hem, men men kom hem åtminstonne innan det blev mörkt. Hemma bemöttes jag av min bror nr2, som är hemma för att stanna nu. Ska äta mat nu, och senare hem till Andreas och tjocka oss, antingen hörs vi innan eller imorgon.

Trevlig helg!

Cuppicakes


Jag & älskling ska baka dessa godheter imorgon, JAA!:D

Lost day

Denna dag har gått så otroligt fort, fast jag hann med en hel del. Jag har pluggat, skottat snö, lagat mat och sett på TV. Och framförallt kollat på massa resor, gud vad jag längtar till sommaren! Men nu ska jag återgå till drömvärlden och se på Vampire Diaries, jag tycker serien är rätt bra faktist!

Starbucks for president!

Idag öppnar Sveriges första Starbucks, på Arlanda.

Skulle nog aldrig åka äääända dit bara för en mugg fylld med god dricka.

Hoppas det expanderar fort!

Konstateranden

8 dagar kvar till sportlov,
påsklov om 6 veckor.
10 veckor till valborg.
11 veckor fram till min 18 års dag.
111 dagar till sommarlov.

Har ett härligt år att se fram emot,
det gäller bara för våren att inta sin plats!

För mig är du mer än perfekt


You are the love of my life.

Onsdag.. sen tordag och sedan HELG!

Hej!

Skoldagen gick bra, började 10 och slutade halv 12, varav en lektion hade vi prov. Det gick ganska okej, tror jag klarade mig? Har slappat sen jag kom hem, och bara ätit massa onyttigt, snart ska jag äta lite mat, och sedan plugga lite.

Hör av mig lite senare.

Har ej visat?


Mina pjucks?
Haha, de gick på 199:- och är från H&m.
Otroligt sköna att gå i.

Fettisdag!

Tja!

Har haft världens äventyrsdag!
Hade 2 lektioner i skolan idag, slutade vid 11, sedan åkte jag raka vägen hem till Andreas. Myste lite med honom då han va nyvaken, sedan intogs duschen. Efter det lagade vi MAT! Det blev hasselbackspotatis med fläskkottlet och béa, gud vad gott det var. Efter det låg vi och segade på soffan, han somnade intill mig, och sov i min famn, som den lilla söta pojken han är. Vi gick upp till hans rum för att sova, men jag fick i mig för mycket socker (sprite) så jag var helt sprallig. Pussades, gosade. 7 mötte vi upp Dennis och Emma för att dra vidare hem till mig och se på film. Det var en B film, fast vi gjorde det bästa av situationen, vi bunkrade upp med massa gott och delade massa skratt. Vilket resulterade till en grym kväll.

De gick precis och nu ska jag plugga lite.
Tjadå!

Kycklingsallad


Haha va äcklig jag är!
Men jag fixade det helt själv, så jag får vara lite stolt.

Måndag

Hej.

Stannar hemma och vilar idag, hostar som en galning.
Ska plugga till ett Psykologi prov som jag har i veckan.
Men nu ska jag återgå till "How I met your mother".

Ha en bra dag.

H&M är dödsfarligt

Skulle bara tipsa om att man inte får använda sig av deras bilder, inte ens om man länkar? Man kan åka på feta böter. Men man får bara använda vissa bilder som är lösenordsfria på denna länk http://www.hm.com/se/press/bildbank__imagegallery.nhtml , så aa se upp.. Hittade iaf ett par gulliga plastringar för 79,50:-

Kass upplösning, men man får nöja sig.

Faktum är att..

"Den som fått ut mest i livet är inte den som levt längst, utan den som levt var minut."

Inga förväntningar leder till världens framgång!

Go'kväll!

ÅÅÅÅH vill att ni ska sväva lika mycket som jag!
Hade nog det finaste firandet någonsin, med jordens bästa pojkvän!
Vi utbytte presenter, jag fick ett sött halsband i silver, med ett hjärta som hängsmycke. Jag gav honom lite konstigheter haha, såsom ett örngott med ett gulligt budskap, och även lite doftljus att utnyttja. Vi myste utav helvete, skrattade åt massa kul, och lovade varann en sak samt skakade hand på det. Blev även en varsin god tårtbit, hand mamma lagade en mumsig tårta. Det gäller att ha så låga förväntningar som möjligt, det är det som leder till lycka!

Hoppas ni också hade det trevligt ;D

Underbart

Önskar er en jävligt bra dag.

Hur min än blir så ska jag inte älta över det, detta är en dag i mängden!

På bilden är iallafall jag & Andreas en sommarkväll.

14/2

Godmorgon.

Sov hur skönt som helst inatt, konstigt nog.
Idag är det som dom allra flesta vet, Alla ♥ dag.
Jag och Andreas har bokat bord på Mongoliska, fast jag vette fan om det blir av. Jag mår för dåligt, och känner bara för att vara hemma och ligga under täcket, inte strosa runt i centralen.. Men jag ska kolla med honom hur det nu än blir. En konstig sak är att någon av oss alltid är sjuk just på denna dag?? Förra året hade han feber, så jag överraskade med en ros och daimtårta, så pysslade jag om honom. Tycker inte om såna här dagar, man minns dem för mycket.

Nu svamlar jag för mycket,
ska ta en dusch nu,
vi hörs.

Sick of beeing sick!



Jag är sjuk IGEN.
Whatta hell? Kom igen immunförsvar, trodde vi samspelade!
Jävla skit, bajs, helvete.

Things don't always go your way

Hej.

Var hos Andreas igår kväll. Vi mumsade chips och pepsi (?) wtf!, och såg på TV. Blev en lång kväll, med lite drama, vi sov inte förän halv 6 imorse. Dagens planer är iallafall rubbade, för att alla hade andra planer.. Får väl deppa hemma.

3OH!3

Varför?

Why do bad things happen to good people..

Helg med stort H

Känns som om det är första gången på länge då hela helgen är planerad.
Fredag : Antagligen hem till Andreas.
Lördag : Äta på Vapiano med mamma & kusiner
Söndag : Alla hjärtans dag firande.
Wohoo.

Haha

Striike!

Hej!

Dagen gick som smort.
Vi bowlade på morgonen, och gissa vem som vann? Om inte jag heheh. Jag fick även flest poäng i hela skolan. 234. Sedan åkte vi in till stan för att åka skridskor, men jag hade ingen lust att åka runt utan mina bortglömda vantar, så jag satt i kylan under 1 timme, gissa om jag förfrös! Efter skolan drog jag förbi Skhlm C. Köpte underkläder, lårhöga strumpor, och lite alla ♥ dag presenter.

Nu ligger jag här och värmer mig med skön musik!

Vampire Diaries



Den som inte sett den, SE DEN!

Jag vill också..


You don't know me
And you don't even care
She said you don't know me
And you don't wear my chains

She said I think I'll go to Boston, think I'll start a new life. I think I'll start it over, where no one knows my name. I'll get out of California, I'm tired of the weather. Think I'll get a lover, and fly him out to Spain. I think I'll go to Boston, I think that I'm just tired. I think I need a new town, to leave this all behind. I think I need a sunrise, I'm tired of Sunset.
I hear it's nice in the summer
Some snow would be nice


Boston, where no one knows my name.

Good days don't often come

Hej!

Var på en nice skoldag idag. Vi hade ganska sköna lektioner, men den sista var nog roligast. Vi åkte till Kungsträdgården och hade idrott på isen! Vi åkte alltså skridskor där. Skönt att visa sina kunskaper inom det, och läraren uppskattade det faktist väldigt mycket. Efter lektionen kom Baran, Cristian & Robbe och åkte lite med oss. Sen begav vi oss till Burger King och åt. Där hände massa roligheter, och vi skrattade mest åt varandra. På vägen hem så attackerade jag, Camila & Ayan, Robbe, och det gör fortfarande ont i magen av allt skratt. Vi grät helt seriöst, för han var så rolig! Var för övrigt också hos Andreas igår, vi såg på asgrymma filmen Taken, rekommenderas! Och hade det allmänt trevligt.

Kom hem för en liten stund sen, och nu latar jag bara!

YOURE JUST A SLAP IN THE FACE

Short days

Hej.

Världens skönaste skoldag, delvis för att den var kort, och för att vi knappt gjorde något. Såg på Donnie Darko, grym film, och hade lite diskussioner på en annan lektion. Slutade halv 12, åkte till Skhlm C och kollade runt lite. Hittade underkläds setet som jag skrev om innan, och hittade i storlek D yes!! Finns aldrig snygga i den storleken.

Ska laga lite mat nu, vi hörs!

Jag är kär


ten million fireflies, bara för att citera dig A.

New day

Hej.

Gårdagen var ganska nice, bjöds på morotskaka, pussar och Transformers 2. Skoldagen gick bra, tjafsade lite med psykologi läraren som sa att vi har prov nästa vecka utan någon förvarning, kärring.. Vi har iallafall fått 2 bråkstakiga killar i klassen till Sportlovet. Men kanske tills vidare, fast de var jätte trevliga! Hur som helst, morgondagen är kort, har bara 2 lektioner, sedan ska jag och Ayan åka och träffa kompisar från gamla skolan, tummen upp!

Vi hörs sen.

Dalgångar

8/2

Hej!

Skoldagen gick bra.
Såg på film mestadels. Idag ska jag hem till Andreas och fira 2 ½ års dag, känns jävligt bra att veta att vi hållt ihop så länge. blir nog mest att ta det lugnt, det ska bli skönt.

Vi hörs ikväll!

Lovin outta something


år med dig baby!

Power-shower?

Duschade nyss topp till tå på 10 min.
Tror detta borde skrivas i historieboken!

Snarare byfåne till mamma

För cirkus 5 min sedan sattes filmen Wallander - Byfånen på TV4.
Och då sa program presentatören att filmen även visas i HD.

Då sträcker mamma på sig och sätter på sig sina 3D brillor från Avatar.
Jag : vad gör du?
Mamma : filmen visas i HD, så jag kan ha på mig dom.
Jag : Vet du vad HD är?
Mamma : ja det där med effekterna?
...
Några sekunder gick, jag suckade.
Mamma : Jaha! Det är när bilden blir klarare!

Lingerie

Är döds sugen på dessa!

Blir nog mitt nästa köp.

DRÄGG-SÖNDAG

Har spenderat dagen raklång på soffan, ätit middag, och kollat på TV samtidigt som jag surfat inne på nätet. Dräggig är det enda ordet som passar mig just nu.

FAST, btw!
Mamma var så snäll igår, att hon köpte
den fina blommiga klänningen till mig som jag hungrat efter!
Puss påre!

Helgen i bilder


Vaknade och bemöttes av solen.

Andreas krälade på golvet, eftersom han inte kunde komma upp för sin träningsvärk.

När han kom upp, målade han mina naglar blåa.

Sedan låg vi och värmde oss vid kamminen.

På kvällen drack vi massa gott, och spelade monopol.

Freaky!

HEJ!

Jag vaknade nyss, helt sjukt!
Okej, jag kom hem 4 inatt och slocknade direkt, men att vakna vid denna tid är konstigt!
Sov iallafall hos Andreas i fredags, vi hade otroligt kul, och sov rätt tidigt och skönt intill varandra. Vaknade vid tolv på lördag morgonen, och försökte tänka ut något gott att laga till frukost. Det blev smoothies och toast, han tyckte det var så gott att han ville göra igen direkt efter haha! Vi slappade mest hela dagen, såg på TV, låg på golvet och fjantade oss, hade på kamminen och låg och värmde oss vid den. Vi var till och med så lata att vi beställde mat från Onlinepizza.se som körde hem maten till våra magar. Vi såg på SATC filmen, och vid 8 kom Dennis och Emma. Vi spelade Bingo, drack massa goda drinkar, sedan Monopol, och drack ännu mer. Vid 11 slocknade Emma, och jag var otroligt vimsig. Skrattade lite åt allt i timmar. Vi såg på Patrik 1,5 och jag & Dennis höll på med Andreas och Emma som sov, åh vilket skratt vi fick oss! Och innan 4 gick vi alla hem.

En superhelg har det vart!

Not men kul ändå!

FREDAG!

Hej!

Fysatan va skönt med helg!
Skoldagen gick jättebra, alla delade med sig massa roliga historier, och så hade vi även prov i Rättskunskap, men man kan bara få VG och det kommer jag få. Hehe. Nu ska jag laga spaghetti, sedan ta en skollhet dusch, därefter trixa med kläder, sedan bär det av hem till Andreas. Det kallas FREDAGSMYS!

Ha en fin helg!

Spotify playlist?

Har fått förfrågan om Spotify spellistorna jag har. möh , old skola , hus & tech är mina små barn, jag kan inte sluta knarka dem. Rock, Pop&Rnb och House, spellista beroende på humör. Vaka dem med era liv, FOR REAL!

By me (styckar den som stjäl!) ©

The best is yet to come


If i could go back in time, wouldn't change a damn thing in my life.
Love the dumb things we do when we are young,
but the best is yet to come!

SÅ DU & JAG BABY!

Autumn


Höstas. En sovande Andreas som spexar med armen.

Finally

Hej!

Har tyvärr inte kunnat logga in.
Eller på något överhuvudtaget, mitt internet glappar. Men nu är jag här! Fast med inte mycket att dela med mig av. Skoldagen var väldigt lugn, och såg ut på detta vis.
*Film
*Bokförhör
*Film
Alltså en hel del sovande! Sådant uppskattas alltid av mig och jag är inte lika trött nu när jag är hemma. Har ätit middag med mamma, och pluggat en hel del.

Ska surfa runt ett tag!

Panda!!



Efter djur programmet, sökte vi lite på Youtube,
och jag hittade detta urroliga klipp! :D
med över 51 miljoner tittare!
GAHH tjockis mamman!!

she's the man, with my man

Jag var väldigt flitig på eftermiddagen. Lagade mat, och kladdkaka samtidigt, både och blev hur jävla lyckat som helst!! Andreas är mitt vittne, han var här hos mig en stund, och åt lite av varje. Han dyrkade kakan, men fastnade för potatisen som jag stekt haha. Vi gick iaf hem till honom sen, myste och såg på She's the man, får aldrig nog av filmen, den är alltid lika bra! Blev en massa mys och skratt, och även TV tittande, på djurens utveckling haha!

 

Hur som helst, skit trevligt hade vi det!

Sluta drömma

Hej!

Vaknade 6 imorse av en skit konstig dröm!
Jag hatar när sånt händer, man känner sig så hjälplös. Men jag lyckades somna om ett tag, och hinna i tid till skolan. Började 10 idag, och slutade halv 12, jätteskönt. Åkte förbi Skhlm C för att se till en rolig alla hjärtans dag present till Andreas, har lite svårt att välja vad. Sen köpte jag även 2 armband, kan visa dem sen. Tog en lång het dusch för att tvätta bort all snö som fallit på mig. Nu ska jag fortsätta se på Oth, och efter baka en kladdkaka med chokladsås på toppen.

Vi hörs senare.

Suck it good

Väldigt attraherande med sugmärke mitt på halsen,
tack söta lilla pojkvän, din kärlek uppskattas på alla sätt :)

Paradise Hotel final

Ser just nu på det, som vareviga bondlurk i detta land!

Haha nej men det är hur spännande som helst.

Har alltid vart på Jackies sida, anti team Cimon & det gänget.

Tycker det är drygt att folk skriver, "jag vet vem som vinner",

eftersom de säkert fått reda på det för bara en knapp vecka sedan.

Heja alla!

I'm just an Indie freak


Emipre of the sun - We are the people

Gina Rocks!

Make a movie

Hej!

Var ju som sagt med Andreas igår, vi hade det hur kul som helst. Vi åt nudlar, bakade hallon/blåbär paj ihop, och såg på TV. Det var en heltoppen dag! Idag var jag och några från skolan i Medioteket. Där får man låna kameror, datorer, och även göra filmer. Vi skulle klippa ihop en film, det tog sin lilla tid, men slut resultatet vart ganska bra. Har bara legat hemma och segat sen jag kom, skööönt!

We just want it to be summer again

Måndag igen

Hej!

Varför är helgen så nära måndag för :(
Fast skoldagen gick faktist bra. Hade bara 2 lektioner, så det var lugnt och skönt. Kom hem strax efter 2 och lagade lite mat, sedan dess har jag suttit med mina syskon samt deras kompisar, och alla såg på One tree hill med mig och var helt inne haha! Ska snart rulla hem till Andreas, men det känns så omöjligt att nå honom när hans mobil är så handikapp!

Aja, vi hörs väl sen.


EDiT: Ska dra mig dit nu!

I heart you

.

RSS 2.0