Its better by the day

Onsdagen var solig så jag, Andreas och Matti åkte till blå lagunen på ekerö. Jättefint dock något kallt vatten men så värt att bada där:) vi köpte med oss sallad och jordgubbar, njöt av värmen och stekte på. Vi träffade totte och dem där, även aleksandra och maki, jag träffade flera andra vänner där, helt sjukt vilket sammanträffande! Körde lite fotboll och volleyboll i vattnet, sen droppade andreas mig i stan där jag mötte Claudia. Vi köpte glass och satte oss i Kungsan i en timme eller två och pratade. Såg på Batman begins med andreas på kvällen som var jättebra!

Sov där och på torsdagen drog vi till stan och blev lurad på Kinamat när vi trodde det var Thai! Hämtade ut älskade shm biljetterna i hammarbyshoppen. Vi såg på resten av filmen sen åkte jag och handlade med min bror och hans kompis, dom var inavla på riktigt, det tog en timme att handla...! Därefter åkte jag till heron och mötte några kusiner, vi käkade sen körde vi massa airhockey och andra spelmaskiner. Sen promenerade vi hem till mormor och hälsade på, söta söta Bibi. Gick hem till Hampus där jag hittade ett gäng fyllon, Sarah, Andreas, Matti, Timmy, alex och fille, alla var fulla och glada haha:) när jag fått i mig lite för många jägershots gick jag och Andreas hem och lagade nudlar innan vi sov gott!

Weeks go by faster than light

Tjolahopp! Har varit lite för sysselsatt för att skriva! I söndags träffade jag min fina som jag inte sett på flera dar, vi handlade millas och åkte till långsjön och åt. Munnarna gick i ett i timmar, fick se på massa bilder, vi åkte till stan och gick runt, sen åkte vi hem till honom och käkade god middag och så på this means war som va rolig:)

Sov där och på måndagen segade vi hela dagen i soffan, på kvällen gick jag hem, mötte lilljohanna och drog till hbj. Vi drack en del och lyssnade på kareoken, sen drog vi med bassem till Viktoria som hade bögkväll, vi älskade det!! Vi dansade och skrattade till stängning.

Min prins kom och räddade min bakfylla på morgonen med en nudelwok till lunch som var extreeem! På kvällen åkte jag och mina syskon hem till morbror i fittja där de bjöd oss på grillat och världens bästa mäktiga efterrätt, lekte med 4 dagar gamla kattungar och pratade med Adriana som jag inte sett på månader. När vi kom hem sov seder här och vi pratade nostalgi.

 

Seeeeg

Hey, har verkligen segat dessa dagar, igår var jag i skäris och uträttade ärenden åt mamma sen lämnade vi henne i segeltorp där herr Liam var. Lekte med honom till sista möjliga minut, får aldrig nog, speciellt inte nu när han börjar gå lite halvt, ni vet när han bara behöver en hand att stödja sig mot? Älskar de!! Pussade mamma hejdå, körde lite volleyboll med några kusiner sen hem och möta Johanna, vi åkte till skäris och tittade runt sen till citygross och handla, hon köpte presenter till sin pappa. Låg hemma och segade, somnade av trötthet, vaknade av att huvet dånade. Några kusiner var här, satt i soffan och pratade elektronik med en av dem och sen gick jag upp till sängen, kollade på massa gamla bilder och blev helt nostalgisk! Idag har jag vart hos Joanna med Claudia och hjälpt henne packa och ta hand om busen Liam, därefter hem till Claudia i segeltorp och sega ute i solen med piggelin. Vi lagade middag sen åkte vi och hyrde film och köpte massa gott, smekmånaden från helvetet tror jag, rätt okej film. Sen var vi allmänt knäppa och petade på varandra innan jag åkte hem, nu ser jag på beuwolf.

Högtider och hejdå tider

Igår köpte jag och Andreas massa gott på citygross och grillade, fick till en grym middag mmmmmm!! Rakade hans hår sen vare bara att pussa honom hejdå och önska honom en nykter resa haha sen hem. Vi har en högtid där man måste stanna hemma i 36 timmar, orkar inte förklara men vi brukar bunkra upp med massa gott och köra sällskapsspel. Igår så kom Amani och 2 killkusiner, vi drack lite vin och såg på horrible bosses. Idag har vi segat, suttit ute på altanen hela dagen och solat, ätit lunch, middag och fruktbricka, kört kort och kollat på gamla skolfoton:) massa kusiner kom hit vid 7 och härjade, vi körde poker, skratta åt varandra och pratade om våra resor för alla har varit utomlands:) nu ska vi titta på easy a och glufsa i oss chips och dips!

Rewind

Åt tacos hos le Olssons i söndags glömde skriva de, sen åkte jag hem till Claudia och körde vem där och lekte med Liam:) i tisdags vart de inge fest det blev mys med bästa pojkvän! Vi åkte till söder, såg på solnedgången vid katarinahissen sen gick vi längs mosebacke, turistade i vår egna stad och köpte gofika och satt i Slussen till 10, sen hem till honom och såg på film tills jag somnade.

V 29

Hey. Gårdagen spenderades under solens strålar, var hos hampus på eftermiddagen, sen åkte jag och Andreas till systemet för att köpa något svalkande därefter åt vi på donken, vi ångrade oss medan vi åt men vi försökte se det från en ljus sida:) musik, en kall cider, människor och sol ute på Hampus altan, dagen var fulländad! Blev lite kubb på kvällen mot matti och Emma, ägde andra omgången men vi förlora hela alltet:( idag har jag också solat ute, varit och handlat med mamma inför vår högtid och grillat med familjen. Ikväll blire lite hemmafezt!

Workie

Hejlooooo, igår var jag på gömmarn med Andreas, Matti, Emma, Sarah, Anna och Hampus. Alla badade förutom jag, hatar Sveriges vatten! Vi åkte till citygross och handlade sen hem till chillbergs och bastade, det var så helvetes varmt jag gav upp efter bara 5 min. Vi drog hem till Hampus när vi var klara, lagade hamburgare med pommes och vräkte i oss mat. Resten av dagen och kvällen körde vi drinklekar och charader, skrattade så tårarna sprutade när killarna skulle förklara sina meningar haha:) idag har jag varit på arbetsintervju, provjobbar nästa vecka! Så jäkla impulsivt jobb haha går inte ens att förklara, får väl försöka göra de nångång :) köpte ett par jeans och fikade med maki, nu är jag Påväg hem för att låsa upp dörren åt min bror haha, tjaaaarå!

Home again

Äntligen funkar appen igen, nu kan jag blogga med bra bilder!! Är hemma igen efter en helt underbar vecka med Andreas på Kreta. Längtar redan tillbaka till allt som hörde till resan. Ska dra genom lite smått av vad som hände, men orkar inte nu, skriver sen!

Everyday it is

Måndag 2/7: Fick en serverad lunch av babe, sen mötte vi Liljohanna, Dennis, Matti och köpte dricka och mat, sen hem till Andreas där Danne, Kevin och Johanna kom. Vi drack och smååt, Emma och Anna kom ett tag också, vid 10 drog några av oss mot Harry B James där vi sjöng kareoke, och sjöng bort våra röster till bra låtar, helskön kväll!
Tisdag 3/7: Cyklade med Andreas ner till sätrabadet där vi låg och solade och njöt av livet. Sen cyklade vi helvetesvägen hem, ville ge upp 50 gånger men han pushade mig. Åkte hem och bytte om, sen in till stan för att möta Maki, Karro och Isa. Käkade på Tacobar sen åkte vi till Josefinas. Tog en dagens sen satte vi oss i sofforna och glassade. Saknade mina muppar :) Mötte Andreas igen på kvällen och såg 21 jump street, skrattade heeela tiden kändes de som!!
Onsdag 4/7: handlade småsaker inför resan och växlade pengar i skäris, sen hem till Andreas och laga lunch och sola ett tag. På kvällen var vi i båtvarvet och hade det mys med skönt folk :)

My life is so much better than yours!

Har haft världens bästa vecka!!
Fredag 29/6: Klippte mig hos Toni & Guy, vart helnöjd eftersom de inte klippte för mycket, vilket annars aldrig händer mig! Åkte till Skäris efter till Make up store och hängde med Amanie, och bruden to be. Fick agera springpojke ett tag, tills brodern kom och skjutsade hem bruden till Segeltorp. Där lekte vi med en nyvaken Liam och så satte jag och Claudia på Aseel klänningen, det var ett jääävla jobb vill jag lova! Med alla detaljer som skulle göras om och så, fick för fasen krypa innanför klänningen för att fixa haha. Kul i efterhand:) På kvällen var det bröllop för hela slanten! Började vid 7 i Segeltorp med skumpa och skämtande, sen in till Södertälje efter limmon där man kaosar vägen. Väl inne var det party hela kvällen, glädjen som fanns i salen var underbar. Vi dansade och åt asgod mat och tårta, shottade och såg på sambadansöser. 10 av 10 på kvällen!! Åkte turistbuss hem, jag och mamma fick skjuts till dörren, like a boss!
Lördag 30/6: Slappade hos Andreas nästan hela dagen, kollade på Sanctum, lagade en extrem pastasallad och gick runt på XXL. På kvällen såg jag Snövit med Amanie, den var grym som fan! Gick hem till Emma på födelsedagsfest och partade bort natten, somnade med en full Andreas.
 
Söndag 1/7: Seeeeg jäkla dag, vi åt gårdagens mat till frulle sen bakade vi godaste kladdkaksmuffinsen eveeer, sega och kladdiga. Mötte mamma och Amanie och drog till Segeltorp där alla kusiner var, vi körde maffia, gluffsa i oss vattenmelon, såg matchen, drev med våra mammor, körde kubb, grisen och 839429 böghögar haha :D

.

RSS 2.0