LTWB Vs Show Me Love Mashup



Världens bästa sommarlåt!

Whats up in my life

Torsdag - Andreas va hemma hos mig, sen drog vi till Elgiganten för att lämna min mobil och sen handlade vi chips, läsk, klyftpotatis, åkte hem till mig ett tag, sedan hem till honom. Vi satte oss ute på hans altan och åt, spelade plockepinn och Vem där?.

Fredag - Åkte och badade i Gömmaren med massa vänner, njöt inte fullt ut, hade konflikter att lösa.

Lördag - Grillade men familjen och ett par kusiner, och var lite med Ayan & co för att gratta henne. När vi åkte hem, satt min familj och 2 kusiner ute på altanen och snackade och hade det nice. På kvällen mötte jag Dennis, Tomas, Tim, Danijel, Kevin, Emma, Alex, Johanna och Timmy, vi drog till Sätrabadet och hade det mysigt. Otroligt trevligt sällskap för kvällen!

 Söndag - Åkte till Trekanten med Kevin och Timmy, träffade Agid och Alexandra där och var med dem. Låg och solade i timmar medan de andra badade, sedan åkte vi hem. Satt ute med familjen och åt vattenmelon samt melon, då fick jag syn på en par vänner som bad mig komma ut. Var ute i skolgården i Sätra men massa vänner och pratade öppet om allt.

Måndag - Andreas skjutsade mig till Elgiganten för att hämta min mobil men den var inte klar. Så nu sitter jag här, lyssnar på världens bästa sommarmix och njuter för mig själv. Vädret är bara något man kan älska, fyfan vad bäst!

Rest in peace.



Vila i frid Kung.

Guys



Bild från dagen.

Sol&bad!

God kväll!
Kan inte ursäkta min kassa uppdatering eftersom jag hade så otroligt kul idag! Mötte upp ett par killkompisar hos Alex och drog till Skärholmen för att köpa mat och tillbehör. Sedan samlade vi massa vänner och vi alla åkte till Gömmaren (en insjö) och badade. Humöret var på topp och alla skrattade och hade kul ihop, vattnet var svalt och det var skönt att vi hade klippan för oss själva. vi grillade massa korv och det ligger en del berättelser under grillningen som jag utesluter. HAHA vad kul! Lite konstigt var det att jag var ensam tjej med vet inte hur många killar, men det är så jag gillar det, i killars sällskap! Ska försöka minnas alla som var med, hmm.. Det var Alex, Dennis, Timmy, Kevin, Martin, Malle, Agid, Valle, Samy, Nayef, Tomas, Hashim, Hamza och så lilla jag. Hade så ont i magen av allt skratt som vräktes ur mig när vi var där, fler repriser lär det bli!

TJADÅ!

Stay away

Hejsan!

Drog till Andreas igår på kvällen och såg på Mommas boys och Inside man och myste. Idag grillade jag och Meltem vår efterlängtade kyckling fyfan vad det var gott och mättande. När magen smällt maten promenerade vi runt ett bra tag och pratade om allt, sen kom jag hem och såg på Sverige - Serbien matchen, Sverige till semi, woho!

Orkar inte skriva lika mycket nu på sommarn,
ni får nöja er med det jag gör.
Tjadå!

Fresch like UH!

Break

Hej på er!
Har haft en underbar resa som bjöd på massa skoj. Jag längtar tillbaka mer än någonsin! Ska tala om hur det var dag för dag i bilder lovar jag, men inte än. Anledningen till att jag inte skrivit är för att jag spenderat tid med familj, släkt och pojkvän.

Fredags kväll kom jag hem och vid elva rusade jag till Andreas för att överaska honom. Kändes så overkligt, verkligen helt underbart. Pussade på varann i timmar, tills det blev ljust ute igen. Kom hem runt halv 4 tror jag, kunde inte slita bort mig från honom.

I lördags var mina kusiner här och vi pratade om resan och så skulle de titta på Irak - Nya zeeland matchen, så jag passade på att träffa Andreas. Vi myste, och tittade på film. Sweet.

Igår kom hela feta släkten hit och krävde att få se bilder, men jag var så deppig igår att jag höll mig för mig själv. Jag och några kusiner drog till en tennisplan för att spela lite tennis som ett tidsfördriv. Jag som alltid har så tur, skadade tummen rejält. Racket kom åt min nagel så att den veks bakåt, så köttet under min nagel sprack och blodet flödade. Har även lyckats få en bula på nageln, ouch :(

Idag var jag och min bror i skolan för att prata om ett par betyg som jag anser är fel angivna, det gick ganska bra, hoppas på en förändring så snart som möjligt. Sedan drog vi mot Central station för att möta en kusin och sedan kolla priser åt dem för tågluffarbiljetter. Vi promenerade sedan längs vattnet och åt glass, jättemysigt.

Nu är jag hemma och har inte en aning om vad jag kan göra.
Får se vad som bjuds på, hej så länge!

Home

Jag är äntligen hemma.

Love is waiting for me when i get home

Fråga vad som helst!

Nu medan jag är borta kan ni fråga vad ni än vill, men bloggen är moderad så inga inlägg syns. Hoppas jag kommer hem och ser en massa frågor, ni får ha de bäst medan jag borta, själv ska jag försöka njuta som bara den.

Puss & hej!

Nice avsked

Hej på er!
Är äntligen färdig med allt, har fixat med kameran, musik, duschat, packat, strukit, räknat, bockat och nu sitter jag här. Min väska väger 12 kilo, rätt bra tycker jag. Vilket fint väder vi haft här i Stockholm idag, hoppas ni njutit av det. Om ett tag åker jag till min kusin och jag vet inte om jag hinner skriva mer.

Men än så länge, hejdå!

u and i

Godmorgon Sverige!

Godmorgon !
Skönt att sova ut första gången på riktigt länge, min bror kom in vid halv 12 och sa att solen sken, och att jag skulle upp och njuta av sista dagen i Sverige. Blir inte så mycket njuta ska jag tala om, har massa att göra. Vid 6 ska jag åka till min kusin Claudia till Segeltorp och sova där så vi kan åka direkt in till centralen för att sedan ta snabbtåget in till Arlanda. Förstår verkligen inte att jag åker, fan va trevligt!

Nu ska jag återgå till att ladda ner musik, men säg inte det till någon.
Vi hörs sen!

:D

Fick ett sms av Andreas för en stund sen,
nu vet jag att han fortfarande lever!

Längtar till imorn kväll då jag får ett nytt!

Hola España!



Tänk att jag befinner mig på ön Mallorca om färre än 2 dygn,
fan va skönt att komma bort från vardagen och koppla av.

Other thoughts

Hej på er!
Jag drog iväg ett bra tag ska nu tala om varför.
Idag åkte jag, mina syskon och ett par kusiner till min kusins utspring på Jensen Norra. Alla jublade och var glada trots vädret, tusen tummar upp för det. Sedan drog vi hem ett tag, men efter en stund var vi tvungna att sätta oss i bilen igen och åka till hans mottagning. Det var rätt trevligt med släkten och kusinerna, kunde lägga tankarna åt sidan ett tag, men förstår inte hur allt syns så klart på mig, alla frågade vad som stod på trots att jag log. Hade rätt mysigt med dem, men nu är jag hemma igen. Måste packa, stryka kläder och organisera!

Hörs.

Brk

Bye sugar

Hej ångestfyllda dag!
Kunde inte sova inatt på grund av tanken av min saknad. Gick upp jättetidigt, och träffade Andreas vid halv 11. Var så glad att se honom men ändå så himla ledsen, bara tanken av att vi inte ses förens nästa fredag tär på mig. Jag skrev ett sms igår som löd "jag är ledsen över att vi kommer vara från varandra men ändå inte, vi behöver denna tid från varann också", han höll med. Men när jag steg upp idag kändes det inte lika tungt att han skulle åka bort, men när vi träffades kunde jag inte hålla tillbaka tårarna, jag visste inte själv att jag var så känslig. Han sa konstant massa söta saker som piggade upp mig, men varje gång det slog mig att vi inte skulle ses på ett bra tag, fylldes ögonen med tårar.

Det bästa han sa var nog att jag inte skulle krama om honom så mycket, då skulle han bara sakna att ha mig i sin famn ännu mer.  Jag kunde inte hjälpa det, trots alla söta ord, trots att han gång på gång påpekade att vi snart ses igen, att vi är som gjorda för varann och att vi skulle glädjas åt varann kunde jag inte vara glad inombords. Jag är iallafall glad att jag också åker bort, skönt att komma bort från allt.

Berättar om dagen om en stund, blir bara ledsen över det här..

.



I'm left alone without you..

Switch

Godkväll!
Det blev lite annorlunda ikväll dock mysigt. Mötte upp Andreas och sedan dem andra, det var inte så många eftersom massa andra drog till Heron City och gjorde något där. Vi andra var i Kulan ett tag och stod och drev runt. Sen tog vi en lång promenad till Sätrabadet och satte oss på klipporna vid vattnet, mysigt. Satt lite avskilt med Andreas, det var inte meningen men de andra bara satte sig ett bra avstånd från oss haha. Vi skrattade åt massa roligheter men runt halv 11 rörde vi två oss hem till honom för att vara ensamma. Vi tittade på TV och myste under täcket, det blev SATC också. Andreas gjorde något duktigt genom hela avsnittet, haha så söt! Vi båda var lite tjuriga av oss, jag var det på grund av att vi kommer vara från varandra så länge utan att ha kontakt hela tiden. Det är rätt svårt.

Men nu ska jag iallafall sova för att träffa honom en sista gång på morgonen,
hörs imorn!

Baby!




Ha världens bästa kväll!

Soon

Tja!
Duschade, fixade håret, drev med min bror som festar med sig själv. Och nu sitter jag på min säng och väntar på att något ska hända. Om ett tag ska jag möta upp Andreas och vara ute med 9orna, men han är så fet att han äter nu. Vet inte ens när vi ska mötas, han kommer förmodligen säga vi möts nu efter att han ätit, och jag som sitter i pyjamas. I-landsproblem.. Det andra problemet är att jag inte har en aning om vad jag ska ha på mig, nästan allt jag gillar hänger på tork just nu. Men nu ska jag ta mig i kragen och hitta något användbart!

Hörs.

Slacker

Har seriöst bara legat och latat vid datorn sen jag vaknade, är det såhär sommaren kommer vara när vädret inte bjuder till ? Det hoppas jag verkligen inte! För att det är så tråkigt tänker jag snart hoppa in i duschen och sedan fixa och trixa med mitt hår. En sysselsättning, yes!

Steker

9/6

Godmorgon!
Jag vaknade vid 10 men latade mig med annat tills nu. Sov rätt skönt inatt men jag börjar känna att min säng är alldeles för liten för mig då jag bytte riktning och slog huvet i väggen, väldigt trevligt. Har legat och lyssnat på skön lugn musik hela morgonen för att komma igång. Idag måste jag hänga upp nytvättade kläder samt slänga in de kläder jag ska ha med mig till Mallorca i tvätten, jobbigt. Senare under dagen ska jag träffa Andreas, och sen vara med hans klasskompisar som ett trevligt avslut på alla deras år tillsammans.

Nu får jag sluta lata, hörs sen!

Mine!

Försvunnen?

Nej utan bara hemma hos Andreas i ett par timmar.
Drog dit vid sju och kollade på TV en massa, det blev 2x Simpsons, Jönssonligan, Momas boys. Vi myste en hel del som alltid, men just idag var Andreas lite grinig och ville sova eftersom han kört en hård fotbollsmatch mot lärarna och kommit hem med massa skrapsår och värker. Han la sig som en plattfisk rakt på mig och somnade, track sitt ansikte mot mitt och massa andra konstigheter. När SATC började vid 11 slocknade han i min famn, och jag var glad över att få se serien ostörd. Hatar att se på när han sover, han ser så oskyldigt söt och liten ut just då, men när han vaknar vet jag inte vad som händer!

Last time

Tips till många söta kompisar som går ut nian imorn. Tänk att morgondagen är sista dagen ni kliver in i skolan och går i grundskola. Efter de få timmarna ni säger hejdå väntar ett långt sommarlov, som följs av ensamhet i gymnasiet. Så mitt tips till er imorn är att uppskatta era sista timmar tillsammans som en klunga, för det gjorde vi. Och vi grät ihop. Även om sommarlovet var så efterlängtat, ville jag inte lämna skolan. Faktum är att jag blev tvingad ut av Astin (någon som jobbade där). Den tryggheten man känt med dem man växt ihop med, tar slut på bara ett par timmar, och man hinner inte ens förstå att allt gått så fort som det gått. Jag grät mig till sömns första natten, jag skickade ett 'tack' sms till dem jag gick i samma klass som, för jag kände behovet.

Så njut av varandras sällskap imorn, knäpp så många bilder ni bara kan tillsammans, slappa på bänkarna en sista gång och bara känn av allt. Sen är det hejdå. Föralltid.

Kaos

Min kusin hämtade upp mig och mina syskon och deras kompis rätt sent, vi åkte in och pumpade musik. Väl i Midsommarkransen var det näst intill omöjligt att hitta en parkeringsplats, till slut hittade vi en och kom precis i tid till utspringet. Det var världens drag och alla jublade och trummade, man rös av det fan! De hade tur med vädret och omkring en såg man bara glada ansikten. Träffade många vänner där, alla lös av glädje! Skulle hoppa på flaket med min kusin, hans snygga kompis som jag haft ögon för i flera år hjälpte mig upp, men han som ägde flaket sa precis då att alla var tvungna att gå ner igen för det var proppfullt. Då orkade jag inte kämpa mig upp igen, så vi fotade dem en massa sedan bar dem av.

Otroligt nice utspring iallafall!

Student 09







Grattis bästa Seder, världens gulligaste!

Nu bär det av!

Kameran åker med och jag hoppas jag får till ett par bra foton som ni kan ta del av,
hörs i eftermiddag!

Oye

Godmorgon!
Solen strålar, det verkar trevligt! Har vaknat på rätt sida idag men samtidigt inte, det är rätt lång tid tills jag åker fastän det bara är på fredag. Idag ska jag och mina syskon på min kusins utspring på Brännkyrka gymnasium, och de försöker övertala mig att hoppa med i flaket, men jag vet inte om jag orkar bli nersprutad i champange och öl. Utspringet börjar vid 1 och jag ska inte åka med sen till mottagningen eftersom jag vill vara med Andreas så mycket som möjligt innan han åker, dessutom är det vår dag idag!

Ska duscha nu,
hörs sen!

HAH

Medan vi åt ikväll (jag, mina syskon och deras kompis)
så berättade deras kompis, att han träffade på en tjej på en fest
som talade om att hon hade en tjejkompis som kände
sig mer som en kille. Så hon lät sig opereras till man,
efter operationen blev denne bög.

Hur i helsike tänkte hon/han?

8/6

22 månader, alltså 1 år och 10 månader har jag och älskade Andreas varit tillsammans idag. Jag är fullkomligt ordlös verkligen. Jag förstår inte att jag av alla människor som fallit för honom fick honom, får ofta höra att jag är lyckligt lottad över att ha en sånn underbar pojkvän, och jag kan inget annat än att hålla med dem. Jag älskar killen till döds, och kommer alltid göra det. Han lyser upp dagarna mer än vad ni kan ana.

Det bästa som hänt mig.

Boo

Tja!
Drog hem till Andreas vid 6 tiden och myste. Vi spelade data, tittade på TV, myste, åt chips. Hade otroligt trevligt med honom som vanligt, fan vad jag älskar att ha honom i mitt liv! Kom hem och åt mat med mina syskon och deras kompis för en liten stund sen och nu sitter vi och tittar på resultatet av Europaparlamentet valet.

Hörs snart igen!

Gömmarn, sommar 08




Sunday

Godmorgon!
Va trevligt att solen skiner, men kallt är det! Har legat och tittat på The Hills på MTV, och det gör jag ännu. Dagen bjuder på en vistelse till Skhlm C om jag nu orkar får annars ta det imorn, men mot eftermiddagen ska jag träffa Andreas. Åh vad skönt att vi ses lite mer nu innan vi båda åker!

Hur som helst, ska återgå till The Hills nu,
hörs!

KanDee

VARFÖR?!

http://www.documentingreality.com/forum/f10/some-emo-girl-needs-serious-help-11192/

http://s731.photobucket.com/albums/ww314/shaft1962/?action=view&current=elrctricshock.flv

OBS! Känsliga varnas tusen gånger om!

Show emotions

God kväll på er!
Kände att jag verkligen behövde gå ut så efter fotbollsmatchen mötte jag upp killarna och var med dem. Vi stod mestadels och pratade, sen gick vi för att hämta ut Andreas. Jag ville absolut inte komma nära hans hus eftersom de hade massa besök hemma hos honom, kände hur hjärtat bultade snabbare ju närmre vi kom. Vi fick iallafall ut honom, och Hampus som var där på köpet, sen lunkade vi runt. Vid Sätra dal så bestämmer sig alla utom jag, Andreas, Amin och Nayef att vara med de äldre, blev så himla irriterad! Så vi andra gick runt och pratade, eller snarare gjorde Nayef och Amin det, jag och Andreas nickade och höll med bara.

Kom hem för drygt en timme sen, och nu ligger jag fryser under täcket!

Skam

Såg på Sverige - Danmark matchen, skam är allt jag har att säga. Vad har hänt med de svenska duktiga spelarna? De förlorade 1 - 0 mot ett kasst lag, på nationaldagen, inte bra!
            VS           

Fyren


Sätrabadet.

Byta skola?

Jag har länge tänkt byta skola, men varit så osäker på att träffa så mycket nytt folk. I höst nu till denna vår tänkte jag byta till Brännkyrka Gymnasium, ekonomi linjen. Men jag kände att jag inte klarade att komma till en helt ny skola så jag bytte bara klass i min egna skola. Nu ångrar jag mig. Jag har länge pratat med mamma om att byta till Brännkyrka, eftersom det både ligger nära och att det är mindre kämpigt att få betyg. Hon håller med om att jag ska byta. Jag vet inte om jag ska byta eller inte, men jag vill verkligen ha det enklare i skolan. Åh vad svårt!!

THG eller BRK?!
                                

Friend.

I like you, but you have to move on.
New people will come into your life,
just let him go.
Let us be.

Tråkdag

Godmorgon!
Vaknade av att solen sken, men molnen tog över ganska snabbt efter att jag stigit upp. Jag har verkligen ingenting att göra idag, så himla tråkigt.. Får se hur det blir med dagen, kommer förmodligen vara hemma ela dagen lång om jag inte gör något. Hoppas er lördag är välplanerad och fylld med en massa kul.

Nu ska jag bruncha, hörs!

Nationaldag


Sveriges nationaldag idag,
vad passar bättre än en bild på Stadshuset en vårdag?

Tog den för någon helg sedan då jag och Andreas var i stan.

Friday night

Tjabba!
Världens bästa fredag med världens bästa sällskap. Inte för att detta är intressant, men jag kommer inte vara här nu på fredag och nästa fredag landar mitt  plan 21:30 med förmodligen massa förseningar! Men nu återgår jag till nuläget och denna dag. Andreas familj hämtade upp mig med bil där jag bor för det ändå var på vägen, sedan bar det av hem till honom.

Vi myste oerhört mycket, underbara sommarkänslor! Vi tittade på TV, lagade våra efterlängtade nudlar, åt, myste, drack massa cola (drog), muppade oss, skadade varann, sov. Vid 11 gick vi ut för att vara med dem från 9an, men ingen var där när vi kom förutom ett par andra vänner, så vi lunkade tillbaks hem till honom. Drack lite cola, sen la vi oss under täcket på hans säng och såg på film, Passagerare 57, oldschool.

Kom hem precis, är galet trött men vad gör det, jag har månader på mig att sova ut!

Helgmusik, partyversion


Gym class heroes feat. The dream - Cookie jar


Kid cudi vs. Crookers


Flo-rida feat. Winter - Sugar

Light of my day

Sommarlov ffs!

Hej!
Äntligen sommarlov. Mitt egna iallafall, jag tänker inte gå sista veckan för det finns ingenting att göra, och knappt lektioner att gå på. Så nu inviger jag sommar 09 med Ben&Jerrys Cooki dough och skrattar åt livet. Dagens planer är att träffa Andreas senare idag, mot kvällen vet jag inte vad som händer, vi kanske går ut med hans klasskamrater som ska dricka i området. Vi får se.

Åter till glassen, hörs!

Without you all i'm going to be is incomplete

:(

På onsdag åker Andreas till Barcelona, och på fredag åker jag till Mallorca. Väldigt timat att vi åker nästan samtidigt, men jag börjar känna hur ångesten stiger över mig. Nu är han på bal och vi har inte pratat på ett par timmar, det känns så tomt så det inte är sant! Jag minns alla gånger jag blivit ledsen när han åkt bort, sist grät jag hela dagen utan att passera överdrift. En sån stor inverkan har han på mitt liv.. Något lite mer positivt är att jag också åker bort, men man känner ändå halvan som saknas och det vrids till i hjärtat.


Att jag älskar honom är en självklarhet, att jag inte klarar mig utan honom är ett faktum.
Jag klarar mig inte utan dig älskling, du är allt.

Snygging!

Hej på er!
Dagen har spenderats med Andreas. Jag åkte hem till honom och överaskade med tårta och jorgubbar med smält choklad och grädde till, åh vad vi frossade i oss! Jag grattade honom med tusentals pussar och kramar. Han gladdes åt presenterna han fick, och massa mys förekom. Idag har nämligen Andreas bal och för er som är omedvetna så är han lika gammal som jag men gått om ett år. Jag hjälpte till att fixa honom, gud så snygg han blev! Han sken och stod ut ur mängden för sin söthet. Jag ville inte låta honom gå för jag ville ha honom för mig själv haha. Men det var lite synd om dem eftersom det inte var mycket folk där som kollade på, och de hade inte rullat ut röda mattan för dem. Har iallafall ett sött foto på honom, visar er sen!

Sleepy

Godmorgon!
Typiskt att just dessa dagar där man behöver vakna tidigt och göra massa ärenden, är de dagar då man vaknar sent! Men jag är iallafall uppe nu, ska köpa lite gott och gå över hem till Andreas under dagen, jag hoppas han blir glad! Nu har jag lite bråttom måste fixa lite saker.

Hejs svejs!

4 juni !

Detta datum innebär att min älskade pojkvän fyller år! Har delat 3 födelsedagar med honom och alla har varit toppen. Ville bara önska dig ett stort grattis Andreas, utan ditt stöd skulle jag aldrig varit där jag är idag. Jag tror inte det är omöjligt att hitta en bättre person än du, som är så omtänksam och känslosam. Du gjorde min födelsedag till ett av de mest minnesvärda, just därför har jag svår konkurrens!

Dock kan jag säga att du är de bästa personen jag mött under hela min livstid utan tvekan.
Ha den äran på födelsedagen älskling, önskar dig all lycka!


Världens finaste skapelse.

Home

Hej!
Har varit hemma i stort sett hela dagen, vid sextiden mötte jag upp min kusin som är här nu. Vi har spelat massa Wii och skrattat åt allting. Hon pluggar till läkare nere i Ungern så jag har saknat henne massor! Håller på lagar spaghetti nu som vi ska äta med köttfärssås, mums!

Light up

Åh vad skönt med lite sol! Ska passa på att njuta av det, kanske drar ut eller liknande.
Ni borde göra detsamma!

3/6

Godmorgon!
Hoppas ni sovit gott. Vädret är iallafall lite bättre idag, inte lika grått och det regnar inte längre. Jag hade tänkt göra färdigt mina sista skoluppgifter och sedan har jag ingen aning om vad som händer.

Ska äta frukost nu, återkommmer sen.

Complete me

No spendin

Precis när jag anlände i Skärholmen träffade jag på Amin och Tomas och var med dem. Vi letade lite saker inför deras bal, Amin köpte en del. Tomas köpte ett par brillor på tjejavdelningen och jag köpte också ett par! Hjälpte Amin välja lite saker, sen drog de på ett ärende. Då gick jag runt och tvingade mig själv att inte köpa något till mig vilket jag klarade gallant, fast jag köpte 3 stilrena presenter.

Kom på efter att killarna gått att det är så synd om killar när det gäller bal/student. De lägger ner minst 3000 på allt som ska bäras, inte ens tjejer gör det! De måste hitta storlekar och färger på flera småsaker medan vi bara behöver tänka på klänning samt skor.

Sluta lata!

Har legat och latat sen jag vaknade imorse, ska försöka tvinga mig själv till Skärholmen. Kanske drar med mig någon men annars är det alltid lika trevligt att gå runt ensam! Hoppas er dag varit bra trots vädret, det börjar lätta lite nu.

Ska titta på TV nu, vi hörs!

Stackars kändisar

Att de kända aldrig får vara ifred..

Rihanna & Chris Brown

Back to rain

Godmorgon!
Åh vad trist att vakna och höra hur regnet smattrar. Men men, vad händer idag? Hade tänkt åka in till Skhlm C för att köpa lite saker som jag har behov utav. Sen har jag ingen aning, vädret stämmer ner en på något sätt.

Hörs sen ska surfa lite nu.

Juni månad

Hej hej!
Ja, jag vet att jag inte varit engagerad men till mitt försvar har jag solen och vädret! Men nu framöver blir det sämre, och då ser ni mer av mig! Dagen bestod av ett No prov i skolan sedan slutade jag och åkte mot Sätra. När jag steg av tåget träffade jag på Baran och Christian som skulle till Jonas i Sätra skolan, och ställa frågor så jag hakade såklart på. Efter det drog vi hem till mig och stekte under solen och åt. Hittade en larv i Barans tallrik, mums! Efter att de gick träffade jag Andreas och vi låg ute på en filt och myste och solade. Därefter låg vi på hans mysiga säng och gosade. Kom nyss hem efter en bra dag, fan att molnen och regnet kommer på besök igen..

TJOCKAFAN!!

.

RSS 2.0