VALBORG

Nu bär det av, TJA!

Heh

Jag och min bror ska sätta igång och laga maten vi ska grilla burgare, därefter bär det av hem till Andreas där vi också ska äta. Bäst så, jag har inte ätit ordenklit med mat på flera dagar, har levt på mackor samt müsli. Vi kanske även plockar med oss en film eftersom det verkar som om inget bra visas ikväll.

TJADÅ!

Sommarshopping


Jeanshorts, sitter som smäck! H&m - 298 :-
Tröja till Andreas. H&m - 149 :-
Byxdress i härliga färger. H&m - 98:-
Sommarklänning. Veromoda - 199:-
Även lite underkläder.

In me

Tja! Skulle möta upp kusinen i Skhlm C men det sket sig så jag drog dit ensam, bäst så! Var nog mest inriktad på H&m, köpte en hel del där, visar er allt snart! Köpte även en vit somrig klänning med bruna knappar på från Vero moda. Väldigt spontan shopping! I Sätra träffade jag på Timmy och Kevin, sen kom Andreas också, vi gick en seg promenad, jag tröttnade och gick hem. Vill överraska familjen med middag men vad? Hmm..

Be mine!


Denna vill jag ha i present,
inte mycket begärt :)

30/4

GODMORGON! Humöret är på topp och likså vädret! Ingen skola på flera dagar, hur skönt är inte det? Hittade en otroligt snygg randig tröja på nätet igår som jag idag ska köpa till Andreas om jag nu hittar den, och även en söt kjol till mig! Ska försöka få med mig någon men annars är det alltid lika skönt att åka själv.

Tröja - 149 :- H&m
Kjol - 98 :- H&m

Hassle!

Erik jag är kär i din röst!
- Sommar 07 vaknar igen, på natten!

Valborg?

Hur firar ni valborg? Är det något speciellt?
De senaste åren han jag iallafall firat det helt bäst!

2007 - Brasa vid Vårby stranden med kusin som sedan följde med till Sätra där alla mina vänner var. De flesta var dragna men det var kul, Valle lurade på Timmy att dricka hans kiss! Fast jag sköt bort flaskan där pisset låg och torkade stackarens mun haha! Alla drev runt med Timmy som var dyngrak, vilket var kul. Vi satt på filtar med massa snacks och musik. Jättemysigt och kul helt enkelt!

2008 - Andreas bjöd hem mig till honom då vi skulle ha det mysigt själva och äta middag. Han var klädd i skjorta och hela baletten, ursöt! En gentleman betedde han sig också som. Han hade dukat så fint och maten var inte dålig alls! Om jag minns rätt var det oxfilé och potatisklyftor. Efter att vi svullat njöt vi av varandras sällskap bara. Vi mötte killarna ute, men det enda de gjorde var att dricka, så vi gick tillbaka till hemmamyset.

2009 - Fick en inbjudan av Andreas idag. Men än så länge vet vi inte vad vi gör, kanske myser hos honom med käk och film. Kanske ut med några vänner. Inget planerat, men är glad att det blir tillsammans!

Ingenting

Först kom ingenting, sen kom ingenting.
De jävlarna tog oss en efter en.
De ljög och bedrog oss med sanningen!

Right



Haha chockande ?
Från vänster :

Cardigan : Monki
Tee : Monki
Chinos : Bik bok

Cardigan : H&m
Linne : H&m
Jeans : Levi's

Mc jacka : Bik bok
Linne : Bik bok
Shorts : Vila
Leggins : GinaT
Väska : H&m

Forth and back

Tjatja! Har varit upptagen i stort sett hela dagen, hade jättekul! Skolan slutade relativt tidigt och i Sätra bemöttes jag av Kevin, Valle och Alex och vi satt och snackade, sen bar det hem för att slänga av sig väskan. Och därefter hem till Alex. Vi tittade på TV och åt massa glass, sedan höll Alex självklart på med Valles bröst ( för er utan koll så har han bröst ). Vid 4 hämtade Andreas upp mig och vi åkte hem till honom. Tittade på massa Simpsons avsnitt, hjälpte hans pappa att skriva ner hans fakturor, och mestadels mys!

Kom precis hem, var jätehungrig så jag slängde ihop ett frukostmål haha.
Aja ni ska få er mån - ons outfits.
Hörs snart!

Fall in to pieces



Bilder säger mer än tusen ord.

I hate it sometimes

Why don't you understand I need you more than ever? I don't know if you are blind, but I think even a blind man can see how I feel. You just care about what you like to do, and with the people that you like. I'm sick of it. Be what you were before. Love me like you once did. Whisper those lovely words in my ears. We only see eachother when you have the time and lust. Why can't you see i'm smiling in front of you but inside i'm dying? It kills me to see what you've become. A real Scum. God I wish you understood this. But I doubt  you do.

Outdoors

Drog ut med killarna för att lätta på känslorna. Det var jag, Alex, Dennis, Valle, Kevin, Daniel, Crippa, Markus, Tomas, Ante lång, Fuckface, Daniel V, Kevin bratte och Hamza. Vi var vid en fotbollspplan och körde boll, eller snarare dem, jag skrattade bara åt dem. Trevlig kväll grabbar!

Gröna lund

Pratade nyss med min 21 åriga bror som skrek jag vill till grönan!! Vi pratade om alla åk, och jag talade om vilka som var kvar och vilka som längre inte fanns. Sist han var där var år 2004 berättade han, och jag kan tala om att jag inte sett någon hunnit åka lika många som honom. Han åkte alla utmanande attraktioner gång på gång och fick aldrig nog. Otroligt kul att se hur chockad han var när jag berättade att Volten, Parisehjulet och Gokart var borta. Han blev förbannad! Det var ju trots allt de bästa åken!

White trash

28/4

Tja! Väldigt långtråkig skoldag idag. Var inte med på gympan eftersom de skulle springa och jag har skadat min fot, sedan gjorde vi absolut ingenting på vår svenska lektion. Sedan hade jag rast i två timmar, då satt jag och tittade på vänner som spelade biljard. Därefter tog jag bara närvaron på min sista lektion och sedan åkte jag hemåt men Ayan och Freja. Sjukt skönt att vara hemma tidigt!

Ska frossa i mig lite godheter nu,
Ses!

Mina hjärtslag tillhör endast dig,

Bara så du vet.

The end



This is the end
so why pretend
and let it linger on
The thrill is gone.

Från Ems.

Realidad

Jeans. Uppkavlade ärmar på mc jacka. Converse. Pilotbrillor.
Blommig överdel. Axelremsväska. Stora accesoarer på handlederna.
Piffat hår. Glass i handen.
Perfekt dag ute på stan!

Out

Ska rulla ut och ta en bensträckare med Bejna och Rita
Hörs sen!

EDIT : Ändrade planer, förblir hemma med Spotify playlist spelandes i öronen.

Basic cravings of the week



Ett par enkla billiga cravings denna vecka.
Inget onödvändigt heller!

Fånga solen!

27/4

Hej! Fatta hur fort dagarna rusar förbi en. Snart är det maj! Dagen började lite segt men fortsatte rätt bra. Jag pratade med min naturkunskaps lärare och hon sa att jag inte behöver gå i sommarskola! Inte för att jag hade tänkt det.. Men jag ska kämpa i det ämnet så jag får ett betyg. Resterande dag tränade vi bara till engelska samt matte nationella. Ingenting märkvärdigt. Har inga speciella planer idag, får se om något dyker upp senare.

Men än så länge,
BYE!

6 månader..

26/10 - 08 omkom min pappa i cancer för er som inte vet. Han led av prostatacancer som sedan spreds till lungorna samt skelletet. Idag är det ett halvår sen min pappa försvann. Sedan han togs från mig. Han slapp lida mer, men saknaden svider ändå.

Jag planerade natten innan att besöka honom och verkligen berätta hur mycket jag älskade honom och såg upp till honom. Låg sömnlös hela natten för jag planerade alla ord innerligt. Klockan 06:00 slutade pappas hjärta slå, så jag antar att vissa saker är menade att vara osagda. Jag hann inte säga jag älskar dig till min pappa. Men jag antar att ödet visade att han redan visste det.

Jag växer än idag och försöker fylla tomhålet som han lämnat efter sig. Ibland brakar allt samman och jag kryper in i min tryggzon, men det finns även stunder där jag känner att allt är på topp, att jag är oövervinnlig. Jag kan inte tala om hur känslan att inte ha honom här är, men det blir som ett rus genom kroppen varje gång jag tänker på honom. Att det alltid finns en klar bild av varenda detalj om honom. Vill bara plocka ur denna bild och göra den till verklighet.

Men så är livet. Man födds man lever och man dör. Finns inte mycket att göra åt än att acceptera. Ska ta mig till hans grav och göra fint och ställa nya blommor imorgon. Jag önskar jag kunde åka oftare men det är en lång väg dit. Ett halvår har gått och jag lever än. Saknaden lever alltid inom mig, men jag vet en sak, och det är att pappa är stolt över att jag förbättrats i skolan och att jag ler.

Saknar dig pappa.

Lookin good sugar



Bild vänster.

Jeansjacka : Vintage
Linne : Bikbok
Jeansleggins : Vila
Espadrillos : H&m

Bild höger.
Tee : Bikbok
Hängselshorts : Tyskland
Leggins : Gina Tricot.

Panic! At the disco

- I write sins not tragedies.

Honey

Tja! Åkte till mina kusiner i Segeltorp med mamma, kom hem tog en dusch och nu sitter jag här, ska snart sätta ihop gårdagens och dagens outfit, fantastiskt nog har jag orkat fota!

Hörs snart!

Bikbok



Bikbok har fått in en hel del snyggt till sommaren.
Never denim shorts : 249:-
Linne : 249:-
Pannband : 79:-
Armband : 79:-

Dagsplaner?

Hej! Vaknade surt över att mamma hackade is i frysen, var så sur att jag klampade ner för trapporna och tog redskapen hon hade i handen och slängde ut dem i trädgården. Efter att ha vaknat på fel sida a jag mig och tittade på TV hela morgonen. Nu är det Robinson, även om jag såg den igår är det lika spännande! Dagens planer är ännu oklara, vad kan man göra på en söndag?

Cupcakes

25/4

Hej. Dagen har varit väldigt fylld med aktiviteter. Först hämtade Andreas mig, sedan åkte vi med hans pappa till Kungens Kurva för att kolla lite saker. Vi lämnade in Andreas gamla mobil på lagning och tittade på en ny, sedan testade han kostym inför balen, jättesöt! Självklart kunde vi inte motstå att plocka med oss massa godis från Godis grossen eller vad det nu heter.

Vi låg ute på hans trädgård och stekte ett tag, sedan drog vi upp till hans rum och myste. Var därefter tvungen att göra ett snabbt ärende åt min bror. När jag och A åkte tillbaka hem till honom, meckade han en massa med moppen, jag tröttnade och la mig på hans säng och såg på Dr Dolittle, när han gjorde mig sällskap var det dags för Robinson, spännande!

Martin och Rickard kom förbi med sina moppar, och vi gick ut med dem och åkte. Fast Andreas gick söligare, så det var inte så rofyllt, då åkte vi hem till honom igen och tittade på Rocky Balboa. Bättre än jag trott faktist, har alltid hatat dem filmerna.

Där ser ni pärlan. haha.

SOL

TJA! Satt ute i solen i en timme och ni ska bara se skillnaden! Det är ju hur varmt som helst ute, det borde vara olagligt att sitte inne. Ska snart bli upphämtad av Andreas, vi ska åka och köpa en ny mobil åt honom, och så ska jag skryta med solbrännan,

ses sen!

-

"En dum människa kan skada dig
mer än din klokaste fiende."

Så är det.

Übernice

Godkväll! Fyfan vilken dag jag haft, jag mötte upp Andreas i Sätra dal sedan lunkade vi mot Martin och därefter började vår långa färd till Täby, eller Hägernäs hette det. På vägen pratade vi om allt men kom in i något sjukt om att alla flygvärdinnor är snygga, och det är faktist sant, de jag hittills sett på planen ser rätt bra ut. Men att de alltid ska strosa runt med uniformen och weekend väskan mitt på stan!

När vi väl var framme i intet var vi tvungna att promenera en hel del, men i slutändan nådde vi vårt mål! Men det var bara Martin som köpte saker till sig moppe, för att förhandlarna var osäkra på Andreas PGO. Så han var sur och ville äta upp ilskan, så vi stack till Mc'Donalds precis vid motorvägen ut till Norrtälje, och ingen mindre än Andreas kusin jobbade där. Vad är oddsen liksom?! Fast hon bor i för sig i Täby. På vägen tillbaka till Roslagsbanan genade vi och på en bro över motorvägen ungefär 20 meter upp. Martin höll för ögonen och sprang över hela bron HAHAH! Det såg jävligt fegt ut! Vi hade samma konstiga konversationer på tillbaka vägen, nytt hela tiden.

Väl framme i Sätra vid 6 tiden drog jag och Andreas hem till honom, och myste utav helvete! Sedan lagade vi lite simpel mat och tittade på TV. Sedan drog vi upp till hans rum där jag däckade i hans famn precis när filmen Oceans eleven startat, och var klarvaken när den tog slut haha. När Andreas skulle skjutsa hem mig var jag otroligt chockad! Han har bytt en enkel sak på moppen som gör att den går så himla mycket fortare, och jag älskar fart!

Kom hem precis men detta inlägg har tagit en del tid att skriva, och så har jag även bytt om till mysiga kläder.
TJADÅ!

Global Deejays

Get up, get up, get up get busy do it,
get up and move that body!

Jag älskar dig !



Kackerlacka & jag.

Yes please!

TJENA! Fan vad vädret kan göra så mycket bara av att bjuda på lite sol och värme, humöret är på topp! Hade nationella i engelska idag, skrev uppsats om hur datan påverkar oss idag, det var huvudämnet. Sedan drog jag och Ayan mot Sätra och på vägen hem stötte jag på Andreas och Alnd, vi satt stekte massor, och skojade lite med barnen. Kom precis hem. Ska snart laga ihop spaghetti och köttfärssås är sugen på det. Sen bär det av hem till Andreas där vi förmodligen ligger ute och solar som satan, om vi inte gör något annat!

Hungern ropar, vi hörs!

UPDATE : Vi ska möta upp Martin och åka till Täby där dom ska köpa 70cc motor till mopederna, sen äta glass, sen ska vi göra det ovanstående!

I LOVE IT !

Den tolfte juni 08:00 lyfter planet från stockholm till Palma Mallorca.
Vi är bosatta i en ort 10 minuter från Magaluf, YES!
Santa Ponsa heter det, och det var ett rätt sjysst hotell.
Lycka.

!

Hammarby - IFK Göteborg : 0 - 1
oacceptabelt!

Topshop SALE



Rätt snygga saker på rea just nu på Topshops hemsida!
Kombinerade lite fult eftersom Picasa vägrade sammarbeta!
Kan ju även passa på att tala om det flera velat veta ;
Jag använder Picasa 3 som redigerings program,
enkelt och smidigt, man lär sig ganska fort, dessutom gratis!

I'm a talker

Åt middag med mamma precis, vi hade ett långt prat om deprission och sorg. Och hur misslyckat mina syskon "döljer" att de mår bra, de stressar allt mer och de försöker sysselsätta sig med nya saker mer än förr. Man genomskådar dem direkt. Det är inte fel att visa att man mår dåligt, det är inte fel att visa hur man känner. Jag sörjer än idag men inte med tårar, även om jag fortfarande är rätt sårbar. Inget ska komma åt mig, jag visar inte omgivningen hur ledsen jag är men jag talar om det. Tankarna hjälper inte alltid en.

The Hills feber

Hej! Kom hem för drygt en timme sen. Har suttit med laptopen på mig och stirrat på The hills nya säsong, avsnitt efter avsnitt. Ville bara förmedla detta innan jag återgår till febern. Otroligt bra start iallafall!

Säsong 5.

23/4

Godmorgon! Sitter på geografi lektion och surfar runt på nätet så jag tänkte uppdatera lite här. Vi hade träning inför engelska nationella som infaller imorgon, vi ska skriva uppsats men vad ämnet är vet vi inte om. Nu talar de om i högtalarna i vilket klassrum alla ska vara. Jag ska prata med vår biträdande rektor snart om att få byta från drama till musik med Max, det skulle vara mer kul tycker jag, trots att det är få veckor kvar och kanske 4 lektioner skulle jag förmoda, men jag får se hur det blir med den saken. Nu måste jag ta reda på massa information om Japans ekonomi, vi hörs i eftermiddag!

Vem försöker jag lura, du är det bästa som funnits!

Visst behöver jag höra fler "gulliga" ord. Men i helhet kan ingen annan mäta sig med dig. Så kul som jag har det med dig, så tidlöst det är när vi är i varandras sällskap. Det finns inte någon annan stans. Vi har skrattat och gråtit tillsammans. Vårt förhållande är något som alla önskar att ha. Vi tog beslutet att binda oss till varann, och ingen annan än oss kan sära på det. Det känns bra med dig. Det känns så jävla rätt. Allt förutom på avstånd. För då saknar jag dig.

A, så känner man ibland. Förstår verkligen inte varför jag skriver detta här, men så fick det bli.

Cut me up




Vill koppla bort tankarna.
Vill känna din entusiaism igen,
som nu tynat bort med tiden.
Vill ha det känslomässiga igen.
Visa mig vad du känner för mig.

För det är något jag djupt behöver.

..

Last night I swear I touched you..

But then I juste woke up and realized it all was a dream.
I want you back.
Badly.

Soca

Drog ut med killarna och rökte lite vattenpipa, sedan mötte vi upp ett par andra kompisar och körde lite fotboll. Det blev en hel del roligheter som inträffade, men för taskigt att tas upp här. Det blir rätt kallt ute nu på kvällarna, så jag drog hemåt. Nu ska jag kolla på Greys Anatomy.

Ses.

Mathew Williamson för h&m



Jag fastnade verkligen för skinnjackan, 1995:- och den är din !
OBS ! Imorn är det premiär och bara i ett fåtal H&m butiker.

Yeee

Skoltiden gick fort, slutade vid 12, men jag och ett par tjejer i klassen skulle till Stadshagsskolan och presentera tidningen som vi gjort. Det var väldigt nervöst, men är glad att det äntligen är över! Fler saker kommer upp ikväll ska ni få se. Ska försöka hitta något att äta,

Tjadå!

At the Olsson palace

Tjilevippen! Efter lång väntan kom Andreas med sin brum brum och hämtade upp mig. Var väldigt frustrerad över att det tog sån tid och det smittade nog av sig på honom eftersom jag bara spred ilska, fast båda gav efter när hälften av ett Simpsons avsnitt. Hur som helst, vi myste en stor del och brottades och pussades, ja det är ju kul i hans stora säng! Blev precis hemskjutsad och nu sitter jag på min säng och dricer ice-tea, mmm!

A walk and a talk

Gick ut på en promenad med Stephanie, sedan var vi hos henne en stund och pratade om saker som delas mellan tjejer. Kom hem för ett tag sen och förberedde min brors träningskläder men han verkar inte dyka upp(?). Ska iallafall göra en sak med mamma, sedan hämtar (läs : Äntligen!) Andreas mig med moppen, orkar inte gå 5 minuter till honom, vilket jävla I-landsproblem..

Ska se om det finns något gott att äta,
ha det nice!

Fjortisvarning Andreas....

21/4

Hej! Skönt att skoldagen gick så snabbt, vi gjorde ingenting särskilt förutom att vi körde en grym basketmatch på gympan och att vi övade inför spanska nationella. På vägen hem var jag sugen på sött så jag knallade in på Ica i Hornstull och köpte mig en bakelse och en glass, satte mig i tåget och mumsade på delikaterna. När jag kom hem hoppade jag direkt in i dushkabinen och tog en lång dusch, hur skönt som helst! Nu ligger jag här på sängen, ovetandes över var dagen bjuder på.

Hörs!

Släng er i väggen blinda dommare!


Foto : Canal +

Vem missade inte målet! Åh så irriterande!
Den assisterande dommaren Henrik Andrén missbedömde målet,
viftade avvärjande och spelet fortgick, idiot!!

Hammarby - Djurgården

Kollar på matchen nu, kan inget annat än att säga, go bajen go!
Fan vad allas bajen anda smittat sig på mig..

20/4

Tja! Vid tio drog jag till Sätra skolan som hjälp för Emilia som skulle framföra skoltidningen, det gick helt okej, men jag skrattade bort hela besöket. Satte mig och pratade med ett par nior, det kändes precis som förr, satt i Andreas knä och pratade med alla. Oh nostalgi! Drog till skolan vid tolv, hade en engelska lektion sedan slutade jag för dagen snacka om onödig skoldag.. Efter skolan mötte jag upp mina kusiner Claudia och Amani och vi gick runt i stan och letade balklänning till Amani. Vid fem mötte vi mamma och moster, sedan gick vi till resebyrån Ticket. Vi kollade på priser och sådant, och det är betydligt billigare via nätet. Så jag ska boka genom internet.

Be mine for good

Hej! Jag gick ut för att möta killarna och stötte på Rita och Meltem på vägen. Vi drog och mötte Yossef, Alex, Kevin slem, Valle och Kevin. Vi rökte lite vattenpipa och det gick vilt till mellan killarna. Tjejerna gick hem och vi andra drog till pizzerian och åt. Efter det bestämde vi oss att köpa pommes och sätta oss på min altan och ha det trevligt där. Mina syskon kom även och satte sig och började prata med dem, sedan kom Bille, och därefter Dennis, Bejna och Kevin emo. Strax därpå kom också mina sykons kompisar. Vi satt och hade det mysigt runt bordet med filtar och vattenpipa, och massa prat. Men trots all denna sällskap märkte jag att någon fattades..

Haha föresten, det var strömavbrott drygt en timme i hela Sätra, precis när min bror satte igång spisen för att laga mat, snacka om dålig timing!

Holiday



Magaluf here I come.
Men tills dess, ska jag ut.
Ciao!

Sweet!

Goddag! Har letat och hittat den perfekta resan för oss, den 12:te juni sitter vi i ett plan ner till Mallorca! Fy vad skönt att komma bort. Dagens planer är oklara men får se vad jag hittar på och med vem,

hörs!

Alltet

Jag saknar dig bara mer, men döljer smärtan.
Jag behöver dig, din trygghet.
Det är otroligt hur ångesten stiger åt mig,
nu när jag insér att jag kunde gjort så mycket mer
när du var vid liv.

Kom tillbaka.
Fyll tommheten.
Få mig känna mig trygg igen.

Vägen till friheten är lång



Fotograf : Jag
Plats : Inget minne

Coka

Tja. Dagen var lång och spenderades inte hemma, därav den låga uppdateringen. Promenerade till Heron City med Andreas, Martin & Malle. Jag köpte ett hårddisk minne till datorn och sedan bar det av till Ikea där de skulle tjocka sig med pizzor samt korv och korv.

Sedan lunkade vi hem, eller jag droppade bara påsen och tog en tjocktröja till mig och Andreas, sen drog vi hem till honom och myste. Jag åt middag med hans familj för första gången idag.. Inte så farligt men jag vet inte. Desto längre det tänjt på sig, desto mindre har jag vågat äta med dem. Jag tabbade inte mig, credds! Vi tittade på Robinson, jag börjar verkligen bli beroende av programet, inte bra. Har inte missat ett enda avsnitt. Sedan fortsatte det med bus och sedan filmen "Phone booth", förstår verkligen hur Andreas inte har sett den. Han skjutsade hem mig på sin mammas cykel, haha kul var det!

Nu sitter jag här och meckar med hårddisken, allt jag har på datorn ska in där, orkar inte med en seg dator.
Hörs.

Ey sunshine were you at?

Godmorgon! Har suttit ett tag och kollat resor med mamma, hon kan inte bestämma sig vart hon vill åka, men jag valde Malaga. Vi får se hur det blir med datumen, men äntligen ska jag åka bort! Vi ska åka i början av juni, troligen 12:te, det komiska är om vi åker till Malaga så befinner sig Andreas vid samma tillfälle i Barcelona. Shit. Tillbaka till Sverige, idag vet jag inte vad jag gör, kanske åker till Media Markt och köper en hårddisk för det är ett stort behov, får se med sällskapet. Nu ska jag äta frukost och se på filmen "Agent Cody Banks".

Tjadå!

Mys



Fotograf : Jag
På bilden : Jag & Mell
Plats : Slussen

17/4

Hej! Haha dagen var allt utöver seg ska ni veta. Startade med skoldagen som började vid tio, sedan var det god lunch för första gången, tex-mex buffé alltså tacos. Och vi alla åt oss proppfulla.

Efter skolan drog jag hem till Andreas ett tag och vi låg ute och solade, otroligt skönt speciellt med sällskapet. Sedan mysteee vi verkligen haha! Han var så himla söt mot mig också..

Drog hem och åt lite hastigt, tog en dusch och fixade mig, sedan bar det av till en tjejkompis i skolan, som hade fest. Vi var rätt många tjejer, vi drack en del och åt en del. Hade helt enkelt chill.

Det var en lång väg hem därifrån, en timmes tågfärd, och jag var otroligt rädd. Ni förstår inte vad det betyder, men Andreas dök upp i Centralen för att möta mig, med Martin & Malle. Finns inga ord över hur bäst han är! När vi kommit fram till Sätra stod vi ute en stund och pratade sedan bar Martin och Malle hem, medan jag och Andreas skulle till honom. Men eftersom jag visste att jag inte skulle få sova borta, så följde han mig hem istället. Och jag kom precis till det varma sköna hemmet.

Otroligt bra dag helt enkelt, sällskapet gjorde det bara ännu bättre!

Chill pill

Drog ut med Bejna, Emma och Rita, sedan lämnade Rita oss, och vi andra gick hem till Emma och vi (läs : jag) åt massa godis ur hennes stora påskägg. Ni vet sånt som händer på film när man smyger och inte ser sig för och sedan slår till en leksak så barnet vaknar? Det hände mig, fast istället för att lilla Elias vaknar så gapskrattade hennes föräldrar åt mig. Snacka om pinsamt!! Vi gick sedan ut och mötte Timmy, sen bar jag hem för jag frös. Emma kommer över senare, vi ska prata om en sak, hihi.

Hörs sen.

Crackin

Ska dra ut med tjejerna nu, skriver mer åter ikväll. Ha en skön kvall allesammans!

Är rädd att migränen kickar igen..
Hejdå!

I Peace you!



Tog denna bild på min och Andreas 6 månaders dag,
antar att det då blir februari i fjol?

Det är inte perfekt

Har nyligen sätt på många bloggar att förhållandet avslutats. Ett förhållande är inte perfekt, i såna fall skulle personerna vara helt lika, och det är tråkigt. Jag har mött en människa som är så olik mig men har samma egenskaper, av något slag. Jag och Andreas är inte så lika, vi kommer från två helt olika världrar och lär och tar lära av varandra. Vi bråkar, vi tjafsar, vi pussas, vi älskar varann. Det är en sak som jag tror ingen av oss glömmer, att hur mycket vi bråkar så vet vi att vi älskar varann och löser allt tillsammans.

Det jag vill komma fram till är att det flesta jag läst om de brustna förhållanden är att den andre inte är som man vill att den ska vara. Som att han/hon ska vara med en mer, de har sitt liv också och hur de vill spendera det är deras egna beslut. Jag och Andreas sågs konstant, i skolan, efter skolan och hela dagarna på helgerna under första året. Men nu ses vi 2 - 3 gånger per vecka. Varken jag eller han ser det som ett problem, för vi båda har kommit fram till detta. Vi hinner sakna varann. Personligen vet jag inte hur det känns att förlora någon och det vill jag helst inte heller. Men det handlar och att ge och ta, annars kan jag garantera att det aldrig håller.

Kärlek skall vara något fint, något man längtar efter. Inte en tävling. Det handlar inte om vem som är bättre än den andre, den som hör av sig mest eller ger flest komplimanger. Det handlar om tanken. Om man känner för att uttrycka sina känslor för sin partner så kan inget hejda en.

Feel free to express yourself.




Fotograf : Andreas.
På fotot : Jag & Andreas
.

16/4

Hello! Kom hem för ett tag sen efter en kort skoldag. Det visade sig att det gick bra för mig på mitt geografi prov, jag klarade det! Så jag var glad resten av skoldagen efter det resultatet. Vet inte hur dagen spenderas, men jag orkar inte vara hemma.

Uppdaterar senare,
ses.

Egt



Fotograf : Jag
Plats : Nilen, Kairo, Egypten

Tulpaner med ståfräs?

Här om dagen köpte mamma hem tulpaner som hon la i en vas fylld med vatten. Hon var väldigt besviken eftersom de hängde längs vaskanten. Av misstag kollade jag precis på vasen, och blommorna står stadigt och högt. Kan slå vad om att det är män eftersom mamma la påskliljor bredvid dem tidigare idag. Vi har ett par riktigt kåta blommor här haha..

Your so wrong!

Var hos Andreas hela eftermiddagen fram till för en stund sedan, åh så mysigt vi hade det! Vi myste massor, och jag hjälpte honom med plugget, sen pratade vi om massa saker som bara går att snacka med honom. Folk som tror att kärleken dör ut med tiden, fyfan vad ni har fel. Det bara blommar om oss haha! Det går bara man vill och försöker.

H&m



En hel outfit från H&m.
Väska : 179:-
Topp : 98:-
Jeans : 398:-
Tygskor : 129:-
Armband : 59,50 :-

15/4

Tja tja! Lever idag, sov 13 timmar inatt, fy vad skönt! Efter skolan drog jag till Cyber och mötte Valle och Navid, sen åkte vi till Sätra, och drog till gamla skolan. Sedan kom Alex, Kevin, Yossef, Rickard också, och vi lekte runt såsom det vore som förr. Sedan gick vi till en gård och stekte där, och såklart brottades dem. Blev hem skjutsad av Kevin för en stund sen och åt. Fick ett sms av mamma där det stog ; Jag har apt. Vad det är har jag inte en aning om.

Ska ta igen gårdagens surf,
hörs!

Don't hit me

Ouch

Hej. Skoldagen var lång och tråkig, kunde verkligen ingenting till mitt prov, får väl räkna med ett ig i ämnet.. Kom hem rätt seg av mig, och kände att jag bara mådde sämre och sämre. Fick världens huvudvärk, så jag har sovit enda till nu, eller jag tog en dusch precis. Mår inte bättre, men för att kunna somna inatt måste jag vara uppe nu. Har ändå en rätt skön dag imorgon, börjar tio och slutar tolv!

Brinn mfs

Var på besök hos pojkvännen min idag, en hel del hände. Vi gosade en hel del, och pratade massor. Jag kom på ett vackert citat som inte är lämpligt att nämna här, men han vet iallafalla om den! Vi brottades och delade ut sugmärken till varann, blev även en hel del bitande. Så går det ibland, haha. Vi pratade om hur kasst skolan går för oss båda, men vi lever vidare. Hade en jättetrevlig dag med honom. Fick även en otroligt skön massage, tack söt! Nu är det skol ångest igen och jag vill inget annat än att det brinner ner tills man bara ser små lämningar, fan att det inte händer.

Nu måste jag plugga till det där jävla provet,
vi hörs när vi hörs.

Somebody is watching me

Tja! Har latat mig med spotify och kollat massa saker på nätet. Har jag tur så får jag en sak. Dagens planer är att vara med Andreas, det var ju ett bra tag sen. Saknad. På kvällen ska jag plugga inför ett prov där jag inte förstår något. Jordens uppbyggnad är iallafall avsnittet. Har världens ångest över att skolan startar imorn, hoppas jag överlever fram till helgen!

Later dudes!

No one like u

Never met a man like that.
Never felt so far so fast.
Cause baby you do it well!

Blommigt



Den funkar med :
vitt linne
svart linne
jeansjacka
skinnjacka
skyhöga pumps
ballerina skor
enkla silver accesoarer
till stranden
body

Crashed and complete

Godmorgon på er. Gårdagen var inte mycket att bjuda till men jag var ute med Bejna och Rita sedan drog vi hem till Rita som skulle fixa sig inför fest, jag drev med hennes äldre och yngre bröder och åt massa godis i väntan på att hon skulle bli färdig. Kom hem runt 10 och lagade pommes, kände hur huvudvärken bara tog över alla mina krafter. Kunde knappt röra mig av smärtan, så jag grät mig till sömns. Vaknade för en liten stund sen och har bara legat på soffan med tv4 nyheterna på.

Kommer mer sen,
hej så länge.

Bara du

Om tjugo år får jag en fråga som lyder :
Vem var din första kärlek?
Då blir svaret ; Han jag håller kär nu.

Always & forever baby..

Topshop i sommar




12/4

Godmorgon! Sorligt att skolan börjar närma sig, fast å andra sidan är det verkligen inte många veckor kvar till sommarlov, färre än två månader kvar till man slipper tänka på plugg och tidiga dagar. Tillbaka till verkligheten, vet inte vad jag gör idag skulle vara bra med en pluggdag vilket är viktigt, men jag orkar verkligen inte. Får väl inleda dagen med att sola och njuta av värmen.

Vi hörs senare, glad påsk föresten!

Game & chatt

Killarna bar precis av, vi hade en sjukt trevlig kväll. Vi pratade om samhället och allt möjligt mellan himmel och jord, Malle gav ifrån sig ett par sjuka kommentarer då och då som vi skrattade åt men han är som han är ibland. Vi hade rätt kul när vi tävlade på Wii, men det sket sig stort, var inte lika bra som annars. De vågade även prata med min bror rätt mycket haha. De gick precis och nu blir det till att surfa.

En rätt skön kväll med andra ord.

Wii it is

Snar kommer Martin och Malle över vi ska spela Wii och tjocka oss här hos mig i det tomma intet. Måste ta och förbereda lite gott till dem, skriver senare, ha en trevlig lördag!

Kan ni gissa vilket spel?

Varför är mina tankar bara fästa vid ett ? Kan jag inte tänka bredare ?

 

Hey

Det var otroligt varmt idag låg och solade rätt länge med stort resultat! Drog ut en stund efter för att rensa tankarna. Vet inte vad som kommer här efter men jag har lyckats skaffa spotify iallafall.

Aja vi hörs.

11/4

Godmorgon på er! Har spenderat morgonen genom att misslyckat leta efter spotify invites. Vet inte vad jag gör idag eftersom planerna vart förstörda, aja ska inte tjura här inte. Kan väl göra det bästa av situationen genom att sola.

Vi hörs!

Outside

Vid 8 mötte jag upp Bejna och Rita, och bara satt och pratade öppet om allt. När de sedan var tvungna att gå mötte jag upp några i centrum, vissa fler kom och andra gick. Sedan begav vi oss till kulan, där jag, Sarah, Tomas, Nayef och Kevin var och drev runt. På hemvägen berättade Tomas att de är hur enkelt som helst att skaffa ett Spotify konto gratis, och imorgon har jag ett! Tack Faune!

Snaps

Grill

Och efter 14:00 kom mina kusiner och mina mostrar och morbröder hem till oss. Vi grillade och hade vattenpipor igång, vi spelade lite fotboll på ängen och körde kortspel, det var trevligt men mitt humör var inte det bästa av någon konstig anledning. Men det var jättetrevligt att spendera tid med dem alla.

Sun and me



Spenderade hela förmiddagen vid solen.

Man undkommer aldrig smärtan

De som vill, försöker och tar självmord vill inte dö,
de vill bara slippa smärtan.


Men ibland måste man nå bottnen för att sedan upptäcka att livet har mer att ge.
Inte bara ge upp och bara tänka på vad man tror är bäst för sig själv.

All there's left to do is run

Godmorgon! Sov rätt bra i natt eftersom jag visste att vädret skulle vara bra. Men jag hade världens konstigaste mardröm om något stort prov som jag samt alla jag gick med i nian förr skulle göra. Alla störde och ingen kunde provet, jag fattade verkligen ingenting. Vet inte vad som händer idag men ska försöka göra det bästa av denna soliga dag.

Ciao!

You cat hide, you can't run



När det är tråkigt tar man en snapshot.
Nu : våldta godispåsen.

Me likie

Köpte ett gäng saker idag, visar er allt senare när jag lyckats fota det. Var hos mormor och några från släkten var där, vi pratade om massa saker om ungdomar och kom in i diskussioner. Dagen har varit ganska trevlig med sällskapet, hoppas ni också haft det bra trots vädret!

*

Nu ska jag städa huset lite fort, det ser risigt ut. Sedan bär det av till Skhlm C med min kusin och därefter till min mormor. Kommer med nytt ikväll, ses  då.

Lite av det extra från H&m


Sugen?



Sugen på Nuknuks saker? In på http://FEBB.blogg.se

Fallin in time

Godmorgon! Sov otroligt skönt eftersom det är så muligt ute, då lyser inget in. Idag hade släkten tänkt åka till mormor och fira hennes 75 års dag. Därefter vet jag inte vad jag gör, kanske träffar vänner eller drar ut med någon kusin. Tror Andreas har smittat mig, har skit ont i halsen och hostar konstant, men ska försöka äta något, magen ropar.

Hörs sen.

Strejkare

Har seriöst inte ätit ordenkligt sen måndags.
Tisdag : Frukost & nudlar
Onsdag : Frukost & lite chips.

Det värsta är att jag inte småätit på något annat, bara det som står.
Tror jag börjar bli sjuk igen, ohnej!

We make the sky go, dunk dunk baby

Lazy I am

Tja! Dagen har spenderats överallt förutom hemma! Drog till stan för att möta mig bror, sedan gick vi in till Toni&Guy och köpte present kort till mamma på färg och klippning där, verkligen exklusivt. När vi kom till sätra stötte jag på Dennis, Robin, Alex, Rakan, Kevin och Valle och var med dom en stund. Vid tre blev jag skjutsad hem till Andreas och var med honom och myste en hel del, inklusive massa brottning haha! Kom hem vid halv elva och satt och pratade ut allt om pappa med mamma, jag berättade att jag hatade att inte veta om något, att jag skyller allt på mig själv, och så vidare. Vi pratade även om massa kul. Tiden rann iväg och hon glömde bort att hon jobbar imorgon så vid halv tolv lunkade jag in till mitt rum och här sitter jag.

Kul.

20

Godmorgon! Somnade väldigt tidigt igår eftersom jag vaknade sjukt tidigt. Nu ligger jag helt döende på soffan och ser på Oprah Winfrey, det handlar om hur man kan spara pengar i finanskrisen. Dagen kommer spenderas med Andreas eftersom vårt förhållande blivit 20 månader långt idag. Jag saknar honom. Min bibi (mormor) fyller år idag, kanske åker dit med en blomma eller något gott om inte imorgon.

Ska proppa i mig lite godis,
hörs senare.

Bandau is it



Väldigt lyckad modell av en bandau klänning GinaT!

Kallt!

Drog ut runt halv sex och mötte alla, vi snackade och chillade, vid halv sju började det bli riktigt kyligt men alla höll ut. Drog hem runt åtta eftersom jag verkligen inte orkade med kylan, och mina kusiner väntade även hemma. Här sitter jag nu och börjar äntligen återfå min kroppsvärme, ska vara social nu.

Ses!

The empty streets

Små fjun!

Mamma var här med tre barn från dagiset där hon jobbar, hur söta som helst! Det var ett bengaliskt syskonpar och en arabisk liten flicka vid namnet Maryam. Jag ville bara brista ut i tårar när jag träffade henne, för ca en månad sen dog hennes mamma i cancer, och hennes pappa vet inte hur han ska ta hand om en fyraåring så mamma tog hit henne för att duscha henne. Då frågade hon vart hennes mamma var och både jag och mamma vart helt stumma, inte nog med att det är så himla synd om henne. Hon ramlade ner för alla trappor här hemma, som tur bröt hon ingenting. De andra var så insatta i att spela dataspel hela tiden och jag busade med pojken, han liknar mowgli från djungelboken!! Så söt! Ska ut och sola nu, skriver mer sen.

Sjunde i 4

Godmorgon. Inte så god för mig eftersom jag vaknade av ett sms klockan 06:57 och har inte kunnat sova sen dess. Jag är hur trött som helst men kan inte somna om. Vet inte vad jag gör idag, kanske besöker en kusin angående en sak, annars ska jag lägga mig ute och sola på förmiddagen.

Nu ska jag äta kladdkaka,
hörs sen!

.

Gillar inte när du betér dig på sådant sätt, skärpning nu!!

- Öppnar du den där dörren, måste jag ta sönder dig

 

Sbs



Söt klänning 379:-
Stylebystars.se

Olé!

Gick ut vid 8 tiden och mötte några kompisar. Vi satte oss vid ett dagis och det kom fler och fler folk och stämninen var trevlig. Med bergsprängaren på kan inget gå dåligt! Ska titta på Jackass nu, later!

Bless it

Tja! Påvägen till centrum stötte jag på några kompisar och satte mig med dem. Pratade lite med Emma och fick massa grus på skallen av killarna. Vi åt Thaimat för en stund sen och nu väntar alla ivrigt på kladdkakan som jag bakat. Ska kolla hur den är nu, ses!

Heading out

Ska ut och handla lite gott gott och njuta av solen, fast inge förens efter Gossip girl. Ska inviga mina gladiator sandaler idag, äntligen!

Pressa på

Sun is shining all over me

Jag låg ute och solade ett tag, har fått färg haha! Nu sitter jag inomhus igen och mumsar på en iskall sandwich, ska slänga ihop ett litet collage åt er,

see ya!

-

Kärleken kan ta slut
men döden varar förevigt

6/4

Godmorgon! Vaknade till världens solstrålar som lös upp hela mitt rum, hur trött jag än var satte jag på mig shorts och linne och satte mig ute. Så himla vackert väder. Min mammas dag! Jag ska promenera till Skhlm C och se om jag hittar något snyggt till mamma, hon är så himla kräsen. Hoppas ni gör något kul idag,

vi hörs sen!

Chicy



Om du ändå var min..

Chicy.se 565:-

Grattis mamma<3




Grattis på födelsedagen älskade mamma
Jag lämnar dig aldrig underbara sak!

Blåljus

Skummaste saken inträffade just. Tre polisbilar åkte runt på gångvägen påväg till Sätrabadet vid mig, och sedan omringade bilarna ett dagis. Sen när de åkte från dagiset kom stod en Volvo still på bilvägen, då kom helt plötsligt en man springandes ut från där dagiset ligger och in i bilen, sen körde bilen iväg i all fart. Polisbilarna körde precis iväg härifrån. Skummt!

So me



Shorts : H&m
Sandaler : H&m
Linne : Forever 21

The more I had to change I just satyed the same.



Snuskigt Hassle, snuskigt.
Men rösten är otrolig!

We do it GOOD

Taylor Swift - Love story
Pendulum - Propane nightmares
T.I. feat. Justin Timberlake - Dead & gone
Veronica Maggio - Stopp
A Camp - Stronger than jesus
Kleerup feat. Lykke Li - Until we bleed
Topmodelz - Your love
Yanou - Children of the sun (R.I.O. remix)

Love story



Romeo, take me somewere we can be alone,
I'll be waiting all there's left to do is run
You'll be the prince and I'll be the princess
It's a love story baby just say yes!

Gårdagen i zenit

Tja! Ni kan väl förstå den kassa uppdateringen pga vädret? Jag mötte iallafall upp killarna, om jag minns rätt var det Alex, Timmy, Yossef, Valle, Kevin, Volkan och Kevin Bratte. Sen kom också Andreas, Navid, Anton och Dennis. Vi satt och rökte vattenpipa och drev runt, Valle äcklade sig genom att kissa överallt och visa pattarna! HAHA!

Efter ett tag rörde vi oss mot Kulan där några från min skola var och vi hälsade på, och sedan hängde där. Vid 6 ungefär gick jag och Bejna hem till henne för hon skulle fixa sig, det tog inte mindre än 2 timmar och hon var missnöjd med det hon hade på sig.

Kom hem till Andreas vid 8 och vi lagade massa mat som pyttipanna, köttbullar och pommes, sen åt vi allt! Vi gömde oss under en filt och tittade på I am legend, det var sjukt läskigt eftersom vi var ensamma i hans stora hus! Vi myste och gosade utav helvete. Men jag hade det rätt svårt att somna på natten, så han höll om mig tills jag somnade, så himla söt.

Vi vaknade imorse och tittade på Are you smarter than a fifth grader. Sen lagade vi ihop en mumsig frukost. Kom hem för ett tag sen och satte mig och pratade med mamma om allt. Mamma fyller år imorgon, måste fixa ihop något trevligt!

Ses sen!

See u soon



Måste testa det nya åket!
Bild från igår.

Hey sunshine

Godmorgon! Satt ute på altanen med mamma och min bror och stekte, det är hur varmt som helst! Det är bara att ge sig ut i Stockholm, det kan verkligen inte bli bättre. Vet inte vad jag gör nu på dagen men senare drar jag hem till Andreas och myser med honom.

Hur många grader är det? Hmm..
Bye!

Hackers

Såg på Spotlife att många av deras bloggar var avstängda på grund av hackers som tagit sig in på en fyrtio-tal bloggar och stängt ner dem. Men nu är de uppe igen men en del inlägg har försvunnit. Antar att det handlar om att de vill visa hur lätt man kan trotsa alla nya internet-lagar som införts. Dessa hackers har en förmåga utöver statens datatekninker, så det finns verkligen inget att tycka och tänka.

Det är rent utsagt makt det handlar om.

Gina Tricot



Ge mig denna tee så jag kan visa hela världen vem jag älskar! :)

This can't be right!

Sov mig två härliga timmar, vill ju inte förstöra mitt lov genom att vakna tidigt på mornarna. Drömde något konstiga saker, men vad det var har jag verkligen inget minne av. Gissa vad som hände när jag steg ner för trapporna? Trodde jag bara var trött men när jag tittade extra noga var det en tvestjärt....  Ohnej.. Jag dödade givetvis den, men jag vill inte ha samma visa igen, redan.. För er som inte vet kryllade det utav tvestjärtar i vårt hus i somras och jag sov nästan ingenting, jag kallsvettades om kvällarna, och fick en massa av dem på mig och på väldigt obehagliga ställen i mitt rum. Och iår sa jag till mamma att jag inte sover i detta hus när det är "säsong" för dem, men mår illa av tanken att de redan är påväg att invardera vårt radhus!

La siseta

Ska ta och sussa en stund, typ till 00, är så himla trött!
Hörs senare.

It all comes back

3/4

Elo! Hade en uppsats skrivning i engelska som gick jättebra, jag skrev om att lärare borde ha rätten att aga elever haha. Satt ute med alla och stekte under solen, så jävla varmt det var! Kollade på vattenkrig som pågick på skolan sen drog jag mot Sätra. Träffade på Navid och Valle i centrum och de bad mig följa med och röka vattenpipa nere vid dammen och jag gick med på det. I väntat på alla andra fick vi se bråk mellan en kompis och en liten tjockis från fk, fattade ingenting haha! Vid 3 drog vi ner till dammen då Alex, Timmy, Yossef kommit och satte igång pipan. Vi pratade om massa gamla minnen och skrattade åt Valles bröst, killen har minst en b-kupa. Sen kom Kevin, Freja och hennes kompis Frida också. Kom just hem för att åka till City gross med mamma men hon glömde tydligen bort mig..

Äntligen lov fyfan!
Ska kila iväg nu, ciao!

Get dumb

Efter inlägget jag skrev sov jag på Andreas säng medan han försökte plugga, de gick väl helt okej. Vi gjorde våfflor som i början blev misslyckade, men sedan kom hans mamma och fixade problemen. Grädde och sylt på, mums! Vi pratade om hur sommaren kommer se ut, och hur splittrade alla redan är, alla sa att det skulle hålla. Han fortsatte kämpa med plugget medan vi pratade om massa och jag sysselsatte mig genom att kladda på papper. Gjorde även något enligt A sött, som nu hänger på hans anslagstavla! Fick otroligt ont i magen av någon anlednig, det värkte verkligen otroligt mycket, kved av smärtan. Kom hem vid halv tio, har suttit och tittat på turk/arabiska serier med mamma haha, vad gör man inte för att umgås med sin söta moder!

Hoppas det innfaller på lördag älskling, will try!


Ses!

Chic vs rocky @ GT

2/4

Tjena! Befinner mig hemma hos Andreas, tror han är nere och äter eller något för han har inte sunnits till i detta rum på ett tag. Hade utvecklingssamtal idag som gick bättre än väntat, mamma var på min sida och inte mot mig. Meningen med att jag är här är för jag ska dela med mig av min kunskap om matte till den iq befriade Andreas, men än har vi inte börjat. Kan lova att det blir en stor kamp, ska försöka tränga in något i hans hjärna!

Hörs senare.
Bye!

Planer inför lov?

Kom precis på att jag verkligen har noll planer inför lovet. Har inte en blekaste aning om vad jag gör på lovet, hoppas det blir bra väder så jag kan solbada ute på stan. Mamma fyller föresten år på måndag, mina syskon och jag har tänkt laga en schysst middag och köpa henne en spa-dag eller weekend, vet inte hur det blir utan pappa i år. Han var den som alltid köpte något fint, och en bukett rosor och en tårta årligen, men vi kan inget annat göra än att glädja henne med samhörigheten. Det finns en massa att hitta på påsklovet när det blivit ljusare och väldret lite mildare. Det är bara att ge sig ut i det fria!

Keep the love alive

1/4

TJAA! Började april med att lura älskling lite lätt hihi. Skoldagen var grym! Började tio och hade matteprov som gick gallant, sedan ett föredrag genom powerpoint om Zimbabwe, sedan var min skoldag slut vid halv tolv! Åt på pizzerian med några kompisar, som sedan följde med mig till Webhallen där jag skulle köpa ett par hörlurar, sedan köpte de också en vattenpipa och alla tillbehör sedan mötte vi andra kompisar och satte oss där solen lös och hade massa kul.

Åkte hem och mötte Bejna och Rita i centrum och var med dem. Drog till Bejna och hjälpte henne med plugget sen gick vi ut och mötte killarna och lodade. Kom hem precis och jag bara måste äta!

Skriver mer sen,
bye!

.

RSS 2.0