Vila i frid pappa<3

Min pappa avled för 36 timmar sen. Jag kopplar bort allt. Begravningen är imorgon 12:00 i strandkyrkogården, Enskede. Ses när jag mår bättre

Cut my life into pieces

Hej. Var hos pappa idag igen, drygt till 6. Vi pratade massor och han såg ut att må lite bättre. Känns skönt att se det i alla fall. Efter det var jag hemma en stund med syskonen och min farbror, sedan mötte jag upp A. Vi myste massor och han fick mig att tänka på annat för stunden, men i slutet blev han låst på sina vänner. Jag är sjukt känslig just nu och blir sur och ledsen över vad som helst. Men den där killen är lite för mycket ibland trots att jag diggar honom. Eller man måste förklara från A till Ö för att han ska fatta något och det är inte det bästa jag vet.

Men jag fattar inte en sak. Varför i Guds namn säger man "vad har jag gjort nu då?" när man ser att den andra är frustrerad?!?! TÄNK ISTÄLLET!

Aja kom hem för en stund sedan, sitter i mitt nystädade rum, jag städade nämligen hela huset. Jag har fått igång interneten på min egna dator, jag är lite av en nörd jag. Cya!

(?)

En sak som jag inte förstår är varför min farbror kommer hit från England? Är tiden så knapp? NEJ, pappa har lovat att vi ska spendera ett roligt nyår tillsammans med släkten iår. Jag vet att han är tillräckligt stark för att klara det, jag vet det, vi vet det.

Om jag bara kunde bära bördan istället..

Hej. Vill bara säga att jag är till en viss del glad. För det finns folk där ute som jag aldrig trott skulle stötta mig gör. Tack, för att ni bryr er. Min släkt har betett sig som underlägsna för mig, frågar hela tiden om jag vill ha något som de kan hämta eller vem jag vill få skjuts hem av. En hjälpande hand, jag uppskattar det mer än vad jag trott att jag skulle. För dem hjälper verkligen min familj, på alla sätt. Vi är så förstörda var och en, på sitt sätt. Min släkt med, för vi har levt som en enda stor familj. Fattar inte hur alla kan ställa upp sådär på sin fritid.. Jag blir mållös. Vill också bara skrika ett stort tack till Rita o Co, vad skulle jag gjort om ett stöd av er inte uppstod? Andreas Olsson måste jag också säga tack till, trots att han är så himla lost, för att han inte vet vad han ska göra. Men den hjälp du ställt upp med räcker för min del. Tack till alla.

Min och bara min pappa

Confessions.

Min pappa har cancer, i urinvägen och i lungorna. Han har dock aldrig rökt eller druckit. Jag fick reda på det i Januari månad och har sett honom gå genom mycket. Han har alltid varit igång och på språng, och att se honom helt förstörd, förstör familjen också. För drygt en månad sedan började pappa må dåligt hela tiden. Han var stel i kroppen och kved hela tiden. Förra veckan, i tisdags ringde mamma hit ambulansen för att pappa mådde så dåligt, men som tur var så var jag hemma och kunde ta hand om honom tills att ambulansen kom. Han skrevs ut ur sjukhuset på torsdagen samma vecka.

Sedan började det hemskaste..

Under fem dagar sov inte min pappa någonting, han satt på sin fåtölj och man hörde hur han bad om nåd, hur han inte orkade. Och han hade fallit för att han blivit så stel. I tisdags morgon tog min mamma tag i saken och ringde ett vårdhem som han skulle få ligga och bli omhändertagen i. Jag har besökt honom varenda dag sedan han började ligga där. Men idag kom ett samtal, min bror ringde och frågade var jag var. Sedan att han skulle hämta mig. Jag frågade varför. Då svarade han : Det kan vara sista gången du ser pappa, inom ett par timmar. Chock. Jag gick gråtandes med Andreas för att möta min kusin som skulle hämta mig. När jag mötte honom frågade jag vad som pågick och han berättade lugnt för mig. När jag anlände tittade jag inte på någon utan bara gick mot pappas rum. Jag gick fram till honom satte mig på en stol, tog hans hand och sa : Jag är här nu pappa, allt kommer bli okej. Jag har tänkt på allt vi pratat om igår och kommit fram till.. Han var medvetslös. Det enda som funkade var hans hörsel. Jag satt med honom hela tiden. Jag höll om hans hand, pratade med honom och fick lite respons genom att han track i min hand. Jag lämnade honom inte ur sikte hur mycket än släkten tjatade på att jag var tvungen att äta. Efter ett par timmar vaknade han. Mirakel. Jag blev hur lättad som helst som många andra. Jag ville så gärna sova där men fick inte det.

Något skumt tycker jag är att varje morgon har pappa sagt till mamma att : Varför har inte Hasna besökt mig? Alla har varit här förutom hon, var är hon? Fastän jag är där varje dag. Min morbror sa att han känner något speciellt för mig eftersom jag alltid varit hans lilla flicka, så han vill att jag alltid ska vara där.

Där har ni det, ni som inte vet. Man mår skit av det.

Igår och dagen

Tjena. Igår var jag och min kusin Claudia och besökte pappa, sedan åkte vi till hovet för att se hennes pojkvän spela hockeymatch.

Idag hade jag bara två lektioner som gick bra, sedan åkte jag till brännkyrka. Därefter träffade jag Emilia, Effie, Alex, Andreas, Timmy, Kevin ,Rakan och Dennis i Sätra dal och de skojade runt. När det blev alltmer kyligt gick jag och Andreas hem till honom, vi myste i mörkret och jag somnade nästan. Vid sjutiden fick jag ett samtal av min bror Samer. Det gällde pappa, jag sprang chockat ner för A's trappor och ursäktade att jag störde för hans familj åt middag, sedan satte jag på mig skorna och jackan A också sen kom tårarna. Jag var chockad. Jag har spenderat massa tid där och jag kom precis hem, jag tror det är tid att jag berättar pappas situation.

FAKTUM POJKAR!!

Om en tjej är frustrerad över något, vad som helst. Hur hon än känner. Hör av dig extra mycket, även om hon leker att hon inte bryr sig så känner hon sig speciell. DO IT!

Männen i mitt liv

Tjena. Jag fick ångest efter mammas samtal angående pappa idag, efter mitt blogginlägg åkte jag till Fruängen där han låg. Han såg inte alls ut att må bra men fick vara lite positiv så jag pratade om Prison Break avsnittet med honom. Känns bra att han har det skönt där han är. Okej, detta är inte rättvisst för er som inte vet, men har tänkt säga vad som hänt min pappa, det händer snarast. Vid sex mötte jag Andreas och brast ut i tårar direkt, tycker bara det är så orättvisst . . Men han piggade upp mig med pirog och clementine, och massa mys! Sedan hjälpte jag honom med plugget, och efter det drog vi till där jag bodde förr för att jag skulle hämta post som kommit dit. På vägen hem mötte vi Dennis och Timmy. Efter det for jag hem och pratade lite med mamma. Nu surfar jag runt i nätet och ska återgå till det, ses!

BAAH!

Tja! Var bara på första lektionen idag sedan smet jag Emilia därifrån. Vi åkte till Stadsmissonen, sedan St:Eriks för att äta lunch med Alex. Sen mötte vi upp Dennis och åkte till John Bauer där vi träffade Matti och Hampus. Vi fick smita därifrån eftersom Dennis kastade ett vinglas som kom framför en byggares däck, och han såg oss! Efter att vi smitit därifrån åkte vi hem till Dennis och åt massa choklad och tittade runt på nätet och hans bilder. På vägen hem fick jag ett oroligt samtal av mamma över pappa.. Men vet inte, vill inte tro negativt. Nu är jag ensam här, funderar på vad jag ska sysselsätta mig med idag, än så länge kommer jag på så gott som ingenting, men något poppar säkert upp. SES!

Fyrögd.. i tanken

Jag behöver bara ett par glasögon och ett par riktigt högmidjade byxor inklusive hängslen. Så är jag nördarnas härskarinna, jag har banne mig slitit med plugget på sistonne!

Din lilla orm

Det finns folk som vill komma en så nära, för att sedan krossa en. Såna tror jag inte har förstått vad slut är. De vägrar inse att inget blir som det en gång varit, men de är ändå villiga att klättra sig fram så långt som möjligt genom att förstöra för det som kommer i vägen. Misslyckat är allt jag har att säga. Jag får inte ett ord personligen från den som försöker göra så mot mig. Men jag har lyckats genomskåda denne. Otroligt barnslig. Lev i dina deprissioner din äckliga lilla orm, men om du en gång till försöker förstöra för mig, då blir det hus i helvete kan jag lova.

Zkills

Tjena. Körde styrketräning på gympan idag, gick otroligt bra! Resten av dagen va seeeg men slutade vid två sedan drog jag och Emilia till Zkills. Där var redan Dennis, Martin och Rakan. Sen kom Andreas G  force också. De spelade lite och jag tittade mest på, sen drog jag och Andreas åt på donken och sen tillbaka till alla andra. Det var ett par roliga moments som vi inte borde dra oss inte på HAHA! Vid halv sex rörde vi oss mot tåget och åkte hemåt. Kom hem till ett kolsvart hus, det är helt tomt här hemma, undra var alla är.. Ska lyssna på lite musik nu sen plugg till midnatt bye!

Ej förväntat?

Tjena. Jag hade utvecklingssamtal vid fyra och det gick bra(?) Jag trodde inte det, men det visade sig gå bra. Snackade med mamma om att byta skola, och jag ska kanske byta tillsammans med Navid och Valle, till samma skola och klass som dem. Kom hem runt fem och pratade i telefon med Andreas till typ för fem minuter sen, och nu är det Put your hands up for Detroit på radio! Jag ska bara plugga resten av dagen, ta en dusch, och titta på Prison Break, har saknat det! See ya!

Switch

Btw, till vintern ska jag kanske byta skola. Jag trivs inte alls, det funkar bara inte. Lärarna är alltför omotiverade och eleverna i klassen är för stökiga. Jag har inte funnit någon speciell i skolan, förutom dem jag redan känner, klarar inte av stämningen i skolan. Sanningen är väl att jag saknar Sätra skolan för mycket, jag brister ut i tårar varje gång jag tänker tillbaka, precis som nu. Jag vill verkligen tillbaka även om jag vet att det inte är någon möjlighet.. Jag ska pröva och se hur det blir fram till vinter, känner redan att jag inte längre står ut..

Mööh!

Hej hej. Gårdagen var inte speciell, jag åkte till skärholmen med Meltem ett tag. Sedan var jag bara hemma. Jag pluggade massor igår kväll med tanke på att jag har ett prov i samhälle, där man ska kunna 57 sidor ur en bok, och vi har knappt fått ett målpapper. Jag gjorde ljusa harvebollar igår, mums! Idag är jag ledig och hade tänkt plugga ett bra tag. Klockan fyra ska jag vara i skolan med mamma för då är det utvecklingssamtal, undrar hur dåligt det kommer gå.. Nu ska jag surfa runt lite, see ya!

Riktigt nice dag!

Tjena! Dagen blev lysande! Vid fyra mötte jag min kusin och hennes kompisar i Skärholmen och vi gick runt massor, vi hade det ganska trevligt. Vid halv sju gick jag hem till Andreas där Martin och Maze var och vi försökte fördriva timmarna. Jag brottades lite halvt med Maze, vi tittade på Adam & Eva, och givetvis spelade dem World Of Warcraft. Noobs! När klockan slog åtta var jag, Andreas och Maze bänkade framför tvn då filmen Transformers skulle sändas. Helt otrolig film, jag rekommenderar den starkt! Efter det tittade vi lite på På smällen och sedan började pojkarna bli lite hungriga. Så de fixade massa mackor, riktigt tjocka. Och de kallar mig tjock!? När dom till slut åt klart bestämde jag mig att dra hemåt och de följde mig hem. Kom precis hem och har genomblött hår haha, men inget stoppar mig från att upptadera för er!

P.s. Tappade en toarulle i Andreas toalett av nervositet eftersom han har en vagel vid ögat, och han pressade ut massa var, blää. D.s.

Hjärtat i värsta funktionen

Hur skulle jag kunna andas om du inte var vid min sida? Även om du tar min andan så är det i din famn som jag trivs bäst. Du tog mitt hjärta med storm, än idag gör du det. Låt oss bevara det vi hade förr, genom att göra det hundratusentals gånger bättre. dunk, dunk, dunk..

The Red Jumpsuit Apparatus




Hur kommer det sig..?

Hur kommer det sig att det finns en sådan känsla, en sådan känsla som gör att man tappar all koncenration i skolan, blir mållös över ett par ord, och gråter efter saknaden. Den där känslan att vara kär, den känslan kan vara det livs bästa när allt går bra, men kan även vara det värsta när allt inom synhåll är mörkt för båda. Jag förstår mig inte på den.. Man blir kär för att hjärtat ropar på den andre, kärleken växer starkare när man förenas. Men sen då? När det har gått ett par år. Är man lika lycklig då? Är det samma känsla i hela kroppen när ögonen möts? Eller när man får en kyss på halsen eller ett jag älskar dig? Jag önskar jag kunde se framåt i tiden och veta hur allt skulle blivit, men samtidigt inte för jag vill att det ska slå mig häpen.

Innan jag träffade Andreas hade jag aldrig upplevt en sån känsla, han gav mig lycka när jag som mest behövde det. Vi har det inte perfekt i alla dar, ingen har det. Vi tjafsar om massor, oftast är det jag som startar dem, för att det är saker som får honom att glida ifrån mig tycker jag. Men vi hittar alltid tillbaka till varann när vi agerar. Det finns folk som vill förstöra oja det vet jag. Folk som inte fattar att det verkligen är över, länge sedan. Jag vet inte hur länge jag och Andreas kommer hålla ihop, men utan honom skulle jag aldrig suttit här idag. Han är inte bara min pojkvän utan min bästevän.. Vi delar allt, gott och ont. Jag tycker inte någon av oss är tillräckligt tacksam på distans, utan bara när vi träffas. Det kanske är ämnat att vi ska vara med varann dag & natt? Det är inget jag vet. Men en sak kommer alltid sitta säkert. Han är killen för mig och han är så nära perfektion som man kan komma. Jag älskar dig Andreas Olsson, jag hoppas det alltid är du&jag

Inga förhoppningar Hasna, inga förhoppningar..

Godmorgon! Vaknade för en liten stund sen pga en sjukt äcklig dröm, ska nog inte dra mig in på den. Vill bara säga att igår innan jag skulle dra hem från Andreas pratade hans pappa med mig och sa : Imorgon ska jag och Eva ut och festa, så du och Andreas kan ha kvällen för er själva.. Sen sa han till Andreas att han kunde bjuda på middag i huset. Anledningen till att jag skriver detta är för att jag inte vill något hellre än det, men om det blir av vet jag inte om. Därför är huvudrubriken, inga förhoppningar Hasna, inga förhoppningar..
ciao!

Långhelg så att säga

Tjena tjena! Gårdagen var otroligt nice, skoldagen gick fort sedan träffade jag Timmy och Emma. Vid nio träffade jag Mary som jag inte sett på en månad, och vi hade massor att snacka om.

Idag vaknade jag sent och tog det lugnt, vid tolv mötte jag Ayan och Camila och vi åkte till Skärholmen och tittade runt på nya saker i butiker. Efter det mötte jag Andreas sen gick vi hem till honom. Vi tittade lite på film, sen försökte jag lära honom om islam för han har prov på det, det gick ganska bra. Efter det hade vi wresling och självklart vann jag, överlägset! Till och med hans mamma sa det när hon kom in chockad haha. Mamma hade lagat tacos så jag gick hem ganska fort och åt massor, jättegott! Vid nio gick jag ut och mötte killarna sedan rökte vi vattenpipa. Runt tio drog vi till pingisrummet, fyfan va kul det var. De var så inne i det hela haha! Kom hem precis och nu ska jag fixa nått gott till kvällsmat, bye!

Sleepy

Några vid namn Martin och Robiel fyller år om dryga 18 minuter, stort grattis!
Jag är hur trött som helst nu och tycker det är dags att lägga mig, vi hörs imorgon. Godnatt ugglor.

Onsdag

Hej! Var ute med Emilia och killarna igår och gungade massa gungbräda med Emilia haha. Känns skönt att vara med dem igen, ibland ångrar man hur meningslöst det var att ge upp dem för någon. Aldrig mer. Pluggade till provet. Och idag gick det hur bra som helst på provet, är bombsäker på ett solklart G, eftersom det bara är ett G prov. Vid sju tiden mötte jag Dennis och Timmy, vi gick till pingisrummet sedan kom Kevin och Navid. Vi spelade och de knasade runt, hur kul som helst. Nu tittar jag på Grey's Anatomy och ska fortsätta, ville bara höra av mig.

Dagens låt : Linkin Park - In the end.

Vi hörs.

Suffocated

Hej. Igår träffade jag Emilia sedan stötte vi på killarna och vi var ute i Sätra. Kvällen är inget jag vill prata om men jag kan tala om att jag pratade i telefon i 6 timmar med en speciell, det gick dåligt. Jag somnade halv sex på morgonen och vaknade tio idag. Jag sjukanmälde mig och sedan tog jag hand om pappa innan ambulansen hämtade honom, han mådde jätte dåligt. Jag och A pratade vid elva idag, det slutade ännu sämre. Sedan bestämde jag mig bara för att gå ut, då möttes vi och pratade i två timmar ungefär, om hur vi ville ha det. När vi löst mycket av det hela gick vi hem till honom och verkligen var med varann. Uppskattade varenda sekund. Jag kom hem för ett litet tag sen och snart ska jag äta chicken tikka masala som mamma lagat, och sedan plugga för jag har ett prov imorn, som jag vet kommer gå dåligt. Vi hörs senare, bye!

Lyssnar på : Spiderbait - Black Betty

New day

Hej på er! Skoldagen gick bra, eller rullade på som vanligt. Stötte på Sevgi i sätra och vi var i skolan och pratade med Jonas lite, visst blev man extra nervös. Sitter här nu och lyssnar på Lady gagas nya låt,  pokerface. Den bästa nykomna låten hittills är Hani - Wait forever, lyssna på den om ni inte gjort det tidigare. Föresten har ledigt från torsdag till tisdag muhaha hur skönt som helst! Men idag kom vi fram till att ha ett G prov i företagsekonomi på onsdag, fy va hemskt det kommer gå för mig! Måste plugga gärnet. Hoppas er dag var ljusare än vädret, kisses a la Hasna!

A fine frenzy - Almost lover

Har verkligen fastnat för låten, den talar ren sanning.

Dagen

Vid halv två gick jag ut. Promenerade runt överallt, verkligen överallt. Jag gick runt med mina tankar och försökte klura ut varför man blir behandlad som man gör ibland. Sorligt. Vid femtiden stötte jag på Meltem, Bejna och Sibel. Sedan gick jag och Meltem till centrum och köpte massa godis och donuts var, riktigt feta. Hemma har jag bara varit ledsen av mig och gråtit, depprision I guess(?). Tittade lite på nytt oth avsnitt och nnu klickar jag runt i nätet. Snart ska jag plugga för att hinna med. Har verkligen halkat efter med skolarbeten och sånt, för mycket händer i mitt liv och jag är skoltrött. Ska nog äta lite godis nu. See ya!

Just a walk.. I hope.

Ska ut på en prommenad, jag behöver rensa tankarna en stund. Ses!

Ain't no sunshine for me

Godmorgon. Har försökt sova bort dagen men det går inte. Fattar inte vad som hänt mig, känner mig väldigt nere. Jag kommer förmodligen sitta hemma hela dagen sysslolös idag, jag orkar bara inte. Bye.

Go kväll!

Go kväll på er! Dagen har varit lite upp och ner. Jag åkte till ikea med mamma och köpte lite nya saker till mitt rum. Sedan var jag hemma och vid halv nio mötte jag killarna. Vi frös som fan och vid tio bjöd jag dem till pingis rummet som jag har nycklar till, det var mycket större än jag trott och ett större rum intill fanns också. Jag var väldigt deppig och satt med luva över halva ansiktet och hade bestämde mig för en kort stund sen att gå hem. Nu sitter jag med ett nytt skönt pläd som jag köpt idag. Nu blir det till att surfa runt, see ya!

YO!

Jag har möblerat om här, snyggt? hmm.. hoppas ni gillar det. Går mer åt det enkla hållet.

Helg och återigen helg!

Hej på er! Gårdagen spenderade jag med min kusin som samma dag skulle åka till Ungern för att plugga läkarlinje. Vi hade jättekul våra sista timmar, skojade till timmarna. När hon åkt runt 6 åkte jag till Sätra och var ute med Sibel, Rita och Sinem, vi pratade lite sen drog alla hemåt. Sen var det nog inte mycket mer som hände igår.

Idag skippade jag min sista lektion och drog till Sätra med Ayan för att hinna se på Sätra maran, åh vad jag saknar! Fick träffa massa lärare (läs : Jonas) haha och vi pratade med varenda en. Efter skolan drog jag hem och Andreas hem till honom, åt mackor och chips sedan vilade vi, eller snarare han, och jag tittade på oth. Sedan lalade vi runt bara och lyssnade på massa musik och körde massa spel på datorn. Vid halv nio gick vi ut med Martin, Maze och Serbest. Vi hade otroligt roligt, vi gick runt och var i gården. De gör sjuka saker, men hur roliga som helst! Kom hem vid halv elva, hade inte varit hemma sen morgonen haha. Mina kusiner var här och vi snackade lite, och nu lyssnar jag på massa musik. Ska nörda mig med dataspel, see ya!

Bye kusin!

Fick precis ett samtal av min kusin. Hon ska nämligen åka och plugga i Ungern, och hon åker idag. Så hon ringde och kollade om jag ville hitta på något med henne idag innan hon åker ikväll, och självklart ska jag det. Åh kommer sakna henne utav helvete, men äh hon kommer väl i vinter hoppas jag.

14

Hej på er. Skrev inte igår eftersom jag aldrig vistades vid en dator. Jag hade två prov som jag tycker gick ganska bra. Vid fyra mötte jag Andreas och vi åkte till masmo och käka massor på max. Det var vår 14 månaders dag igår, känner mig lyckligt lottad. Vid halv sex gick vi hem till honom och försökte plugga men han saknade motivation. Så vi pratade om massa saker, för det behövs ibland. Jag kom hem lite innan åtta och åt sedan pluggade jag. Jag skrev en uppsats på min bärbara dator som saknar internet, och för en liten stund slutade jag skriva och tittade istället på bilder från förr. Omedvetet grät jag och kände verkligen hur mycket jag saknade skolan, vännerna, allt. Allt kändes så mycket lättare då och nu är allt mycket sämre, vill tillbaks varenda dag.. Just nu sitter halva klassen i ett datarum och surfar på nätet trots att vi borde plugga. Jag slutar nångång innan två och jag har ingen aning om vad jag ska göra. Får väl hitta på något med någon, vi hörs sen!

Baby got back!

Trött eller trött?

Hej på er! Dagen började med att jag vaknade nångång efter kl 6 och stressade för att hinna till skolan halv åtta. Vad ja gjorde så tidigt var att jag sprang med ett par andra klasskamrater. Vi sprang 2 km men pulsmätare och pulsklockor, jag kom in på 12:03, är ganska glad med tanke på att jag motionerar 0 på fritiden. På svenskan smet jag och Amir till ett café och åt bullar eftersom vi inte gjort en läxa som skulle vara färdig. På lunchrasten blev jag inlåst i en liten toalett i en halvtimme av Baran och Cristian! Det var hur läskigt som helst för jag tål in trånga utrymmen förutom A's famn. Slutade vid halv tre och åkte hem till älskling och vi har hunnit göra massor, vi åt nudlar, pratade om massa, massa saker, och nu tittar vi på "Never back down" fast han äter middag just nu med sin familj. Just därför ligger jag här i hans sköna stora säng och skriver detta inlägg. Tror jag hör honom komma upp nu, see ya!

Watch it

Hej på er! Hade ungefär en lektion idag, egntligen två men var bara inne på datorn den första lektionen. Efter skolan kom Timmy, Emokevinm,Emma  och Emilia till skolan och sedan drog vi till Tumba, hem till Emokevin. Vilken jävla lya han har! Otroligt stort och snyggt! Vi satte oss och åt mackor med jordnötssmör och sylt på, vi hade slut på ett helt paket. Sedan var vi ute på rökpaus sedan la vi oss 5 stycken på en säng som är 120 cm bred, alla låg bredvid varann! Jag nästan låg på Timmy intryckt i väggen med det löste sig, jag och han låg skönast av alla haha. Vi tittade på en äcklig och skadad film där både Jesse Metcalfe spelar och Peter Stormare. Vid halv sju åkte vi massa bussar hem till Sätra och vi hade hur kul som helst på vägen. Vi prommenerade hem från Skärholmen och stötte på killarna och Andreas och var lite med dem. Jag kom hem vid åtta, och precis när jag steg in ropade min bror på mig och jag skuttade upp för trapporna. Då visade han något på datan : Recept på Fattiga riddare! Jag och han fixade massa och har nu ätit oss mätta på det. Nu ska jag titta på 2 ½ män, ses!

At school

Godmorgon! Just nu sitter jag i ett data rum för små företagare vilket jag är haha. Är här med ett par i klassen. Jag fick precis ett lock och ett batteri av en klasskompis, asså åh vad gullig han är som minns att jag behöver det. Han han gjort min dag och min mobil mycket bättre haha. Jag, Johanna och Kristina solbadar lite då och då, det är så skönt med sol, jag ryser av värmen! Igår kväll var det lite tankegångar i mitt huvud. Jag tänkte på grundskolan och på hur mycket jag ville tillbaka, grät mig till sömns, men varje gång man tänker tillbaka får man en konstig känsla i kroppen, i alla fall jag.. Vi har lunch nu, det blir potatisbullar, hoppas jag inte kladdar ner mig som förra gången haha, see ya!

Kladdkaka on the run!

Tjena! Åt massa dolma med familjen och snacka om att jag blev mätt! Efter att ha vilat en stund bakade jag världens sötaste kladdkaka haha! Mina kusiner ska komma hit och äta här för att de hört rykten om att vi har dolma hemma haha. Jag Tror jag kommer vara hemma hela dagen, orkar verkligen inte gå ut och bli helt dyngsur.


Dagens låt : Akon - Right now (na na na)

Ses!

Outfits



Bild 1: Linne - H&m, Bälte - H&m, Chinos - Bikbok
bild 2 : Cardigan - H&m, Linne - Gina Tricot, Leggins - Gina Tricot,
och chockrosa nagellack till det från Cubus

Höstdagar

Godmorgon, har precis ätit frukost och spanat in mina måste bloggar. Jag har inga planer för dagen med tanke på vädret men jag är rätt säker på att jag ska ägna lite tid åt plugget. Mamma håller på att laga tre timmars måltiden haha. Men resultatet är alltid lika bra. En mätt Hasna. Slänger upp bilder på klädsel i helgen, see ya!

Welcome to he good life

Godkväll! Dagen har varit hur nice som helst! Åkte till Heron City och åt med Ayan, Camila, Betel, Haddy & Khadra, vi hade det jättenice. När vi åkte hem kom Baran, Betel & Ayan hem till mig, jag var riktigt sur men det visade sig vara ett missförstånd. Vid sju träffade jag Andreas och vi åt stora goda bullar och myste som barn. Vid tio somnade jag halvt i hans sköna famn och efter ett tag tvingade jag upp mig själv. Vi lyssnade på musik och retades och hemma var jag vid halv tolv. Det känns bra att jag får vara ute lite som jag vill nu. Juste, pratade med Andreas föräldrar i ett braaa tag idagom allt! Jag gillar dem verkligen otroligt mycket!

Ciao.

Play on!

Bloodhound Gang - Foxtrot Uniform Charlie Kilo
K young - I wanna be your man
2 Pistols feat T-pain - She got it
Eskobar - Someone New
Milk Inc - Walk on Water
Seal - Amazing
Flo-Rida Ft. Akon - Guarantee

:)

Goddag! Min kropp börjar verkligen vara inställd på skola, eftersom jag somnade tolv igår. Jagvaknade inte förens halv tolv idag och Andreas hade tråkiga nyheter att berätta, shit! Jag fattar inte hur folk kan bete sig som de gör.. Vi pratade lite om annat och att stackarn har fått utegångsförbud haha, men han tror inte att det kommer bli så, inte jag heller. Sedan ringde jag upp Baran och Haddy för att få lite info om dagen, vi ska äta middag, vi tjejer. eftersom Haddy fyllde år i veckan (grattis igen till henne). Men kom inte fram till något förutom när vi ska mötas. Efter det ska jag spendera tid med älskling, massa tid om det går. Vi hörs senare, bye!

P.s. Dagens låt, Promoe - These walls don't lie D.s.

Haha

Hej igen. Kom precis hem har bara hunnit ta av mig jackan haha. Kvällen blev lite.. jag vad ska man säga. Kaos? Vid nio gick jag ut och mötte Timmy o Co sedan drog vi hem till Dennis och var där och chillade en stund, och killarna passade på att böga sig genom att sätta handklovar på varann och sedan piska varann på rumporna, haha. Sen kom Andreas och då drog vi alla ut och mötte fler av pojkarna och då började drickandet. Såg nästan bara Slots guld på borden. Blev lite halvt generad när Dennis, Kevin, Alex & Timmy sjöng, "det är så synd att du är så söt.." när jag frågade varför det var synd sa dem för att jag har Andreas! Men den låten har vart min sen förra året då dem också sjöng den för mig. Vi prommenerade runt och jag & A pratade lite om annat folk (hoppas han ej gör något). Det är så skönt att kunna längta till helgen igen precis som förr, då man alltid hade helg kul. Jag älskar den känslan att längta till dem varje vardag, det känns bara som förr alltihop då. För det är min högsta önskan. På tal om förr så tror jag att jag halv drömmer, för när jag bestämde mig för att gå hem följde Andreas mig en bit och då sa han saker som fick mig att bli k n ä s v a g. Jag älskar honom, jag skulle verkligen vilja dela mitt liv med honom om jag fick chansen. Jag tror jag är kär på nytt..

A's place

Tjeena. Kom precis hem från Andreas place. Fan va roligt vi hade det! Såklart åt vi nudlar och pratade med Martin via Skape. Ska snart ut igen med grabbsen, det blir till att dricka ikväll, inte för min del, kommer nog ta hand om dem haha. Ska ner och äta Köttbullar me pasta nu, mums! See ya!

Världens bästa dag!

Tjena! Kom precis hem till ett tommt hus och nu dunkar jag massa musik, 2 pistols feat. T-pain - She got it, spelas just nu på hög nivå. Prasslar med chipspåsen också, inget jag utan chips! Dagen har gått ganska bra, hade prov i Datakunskap som gick gallant. Men däremot inte Ekonomin, fick 5,5 av 16 hehe. Det enda jag gjorde var att skratta, finns inte mycket annat att göra. Men som tur är var det bara ett läxförhör. Jag besökte skolans syster och fick beskedet att jag spräckt ett blodkärl, ajdå! Men inget stoppar mig från att ha kul på en fredag! När jag åkte hem med Ravin och steg av i sätra hände en historisk sak. Vi ska inte dra oss in på det, ännu. Det vore synd att inte ägna ett helt inlägg åt det där. Snart ska jag möta Andreas som äntligen ska få se sitt verk, alltså mitt öga. Vi kommer förmodligen äta och sedan småäta och titta på tv. Ikväll blir det utgång med grabbarna, åh vad jag älskar det! Slänger in en dagens senare, see ya!

Slide along

Hej på er. Skrev inget igår på grund av att jag pluggade massor. Jag åkte även och handlade med min mamma. Ska tala om en sak för er som inte vet.. I måndags var jag hemma hos Andreas och han råkade armbåga mig i ögat, och inte förens igår började det svullna. Jag har verkligen jätte ont, tänk er att det är en plåga bara när jag blinkar.. Idag var svullnaden jättestor och oerhört många frågade mig om vad som hänt, då sa jag : min pojkvän armbågade mig. Haha alla tolkade det på fel sätt men jag förklarade att det inte var avsiktligt och att han är klumpig av sig. Vi hade prov i spanska idag, och för er som inte vet så går jag i steg 3 vilket är väldigt svårt! Jag hoppas på ett G för jag fuskade inte ett dugg, är faktist stolt! Efter skolan drog jag och Ravin till stan och hon köpte ett par bruna Vagabond skor till sin syster. Då passade jag på att testa ett par otroligt fina converse, jag kan bara säga att jag är kär.. När jag kom hem satte jag mig och tittade på One tree hill, har redan sett alla avsnitt men encore går alltid. Nu lyssnar jag på massa Goo Goo Dolls låtar, jag föredrar Slide och Iris. De faller mig hårt i smaken. Nä men titta, solen är på besök. Bäst att ta vara på det, ciao!

.

RSS 2.0