:)

hello sötisar!
sidan har krånglat på min dator så jag har inte kunnat logga in. det har inte hänt mycket under veckan bara skola skola plugg plugg. imorn äre lite påskpyssel i skolan, haha måste ha passande kläder till temat;) just nu sitter jag med min brör och tittar på en dokumentär om andra världs kriget.. somnar snart, ska nog ta och sova nu. goten nacht!

goodmorning world!

hello sunshines out there!
igår fick jag lida pin.. sidan funkade inte, iallafall inte på min dator så jag fick ha en bloggfri dag. Oh beautiful day! du som läser detta uuut med dig det är nice väder! igår hände inte mycket ganska chill, träffade meltem sen mötte vi upp bejna och snick snacka om allt :) sen vare att tröga sig resten av kvällen hemma hos sibel. vad tänker folk på när de röstar på charlotte perrelli? TRANSA säger jag bara. planer för idag är att gå hem till andreas slagga lite sen mat säkert haha, oh juste! ska kolla på no country for old men hos honom, nice bajs!
aja jag ska gå och överraska min älskling nu, see ya!

life is a bitch, get a grip and deal with it!

Vissa saker är svåra att förstå i livet, andra saker står man bara inte ut med. Människor ser att våld mot sig själv eller andra är lösningen till ens problem. Några anser att bita ihop och lé är den enda utvägen till att klara sig.
Men den stora filosofiska frågan i livet är, vad är det rätta att göra åt sina problem? Det finns nämligen inget svar på frågan för att den är utsedd till oss, homo-sapiens att klura på. Alla mår dåligt nån gång i livet och då dyker konstiga frågor upp i huvet som man vill ha svar på, men livet är en gåva och alla individer borde ta väl hand om det och aldrig skada det. Men alla har brutit det nångång, och alla syndar men Gud förlåter så kom ihåg ;
 - God is love

image2

© by laazy

aint comming aint going

god kväll kära medborgare!
börjar bli lite besatt av denna sida, när livet är som tråkigast när man sitter hemma på en fredagskväll så förstår ni nog mig. har suttit med datan på feta låren och luffat runt i datan.. det är nästan som om jag ber att bli steril (bärbara datorer nära könsorgan leder till sterelisering oavsett kön!) höga kunskaper (a) muhahah. jag är törstig som bara den, kan du räcka mig nått gott? uttorkningen dödar mig! jag sitter och ryser för att jag fryser skinkorna av mig.. data sjukan drabbar mig hårt..! sitter och tittar på national treassure den verkar good, smsar the boyfriend som är lite seg av sig trots att det är han som vill smsa mig. förstod inte vitsen med denna sida förr men när man hänger med så blir det kul:)
jag kom och tänka på att det är lov snart igen, ohyee! hoppas det blir lyckat i för sig att sova är alltid lyckat.. det finns inte mycket mer att säga än..
schteek and love / hasna

freeeedaag 14/3 - 08

hej lövers ute i världen!
äntligen fredag och helg oooh so nice, bra start på helgen sitter i andreas säng han ligger i min famn och vi nördar oss me oc :) käka nudlar för en liten stund sen ooh va gott! måste snart röra mig hemåt och hjälpa mamma med tvätten sen blire nog gården med nördarna.

ska dra nu puuuuuuuss:)

torsdag 13 / 3 - 08

shoooooooo alla fläskberg där ute!
det var ju ett sjukt långt tag sen jag skrev i denna söta blogg så nu äre dags att uppdatera ;)
egypten var ju gryyymt bäst, om ni får ett tillfälle besök landet, det är värt varenda öre!
nyår var ju helt sämst, satt i ett hotellrum i alexandria och tittade på texas chainsaw massacre på tv.. haha uselt!
petat i näsan, *nam nam*
ätit mig fetare, haha fööör fet man börjar bli asså!
har levt med sötisen i lite över 7 månader, riktigt jobbigt haha nej skojar, det är bara för bäst!<3
måste bara notera att det har varit den sämsta vintern nånsin! ngen snö.. baah tror dom jag ska åka pulka på grus eller?
haha kommer inte på något mer just nu hare gött! / hasna

.

RSS 2.0