2009

Höjdpunkterna detta år!

- Blev allt me positiv, allt gick genast bättre pga det.

- Var en massa med grabbarna, på vinterpromenader, och pratade om planer inför sommaren.

- Döpte mig för pappas skull.

- I takt med våren hade vi en del grillkvällar.

- Åkte bort till Mallorca för att rensa tankarna, och samla nya krafter.

- Började trotsa reglerna, och var ute dag som natt.

- Drack en hel del med vänner och kärleken, resulterade massa skratt.

- Firade 2 år med Andreas.

- Bytte skola under oktober, livet blev genast ljusare.

- Spenderade många höst och vinternätter med Andreas.

- Under decembermånad var jag en del med familj och vänner, och hade vintermys.



Ett toppenår!

Sova

Tjubbi!

Hoppas ni hade en fin kväll, för det hade jag.
Jag mötte Andreas runt 6 och gick hem till honom.
Vi mumsade massa chips, cola och dipp, kramades, spelade spel på min Ipod, och såg på TV en hel del. Vi spelade Fia med knuff vid midnatt, och jag förlorade alla gånger vi körde, dumma as Andreas! Jag slängde mina pjäser på honom varje gång han vann haha! Men jag kapitulerade efter att han pussat på mig, då drog vi med oss täcket från hans säng, och åt ostbågar och såg på True Blood, nere i hans vardagsrum. Efter massa mys, sov vi halv 4. Det är alltid roligt att sova med honom, han gör alltid massa konstiga saker. Vi klev upp strax efter 1, och jag lagade omelett till frukost, till oss båda. Vi låg och såg på X-effect hela förmiddagen, och vid 4 kravlade jag hem.

Nu ska jag äta middag, tjadå!

Honey, honey how you thrill me.

Galen kväll

Hej!

Var borta hela dagen igår.
Kom hem till Kevin vid 3, jag, han & Alex spelade lite Wii, sen kom även Andreas.
Vi bildade teams, och jag och Andreas körde mot Alex & Kevin på Sports Restort, det var hur kul som helst. Jag bakade även en smarrig kladdkaka till oss, fy va gott det blev. Fler vänner kom mot kvällen och spelade. Jag och Andreas var mest inne i min ipod, jag laddade ner massa spel, och vi spelade gärnet haha. Vid 9 drog vi till Leos jobb, sedan åkte jag, Andreas och Kevin till Sätra och köpte med oss kebab och drog hem till Kevins pappa, som bor i Sätra. 10 drällade det in massa folk, massa alkohol, musik och dans samt skratt. Det var ganska kul :) Strax innan 4 lämnade Alex & Kevin hem mig.

Så det var nice!

Brush

1

Halloj!

Vaknade precis när klockan slog 12 av någon konstig anledning.
Känner mig galet seg, men det hindrar mig inte från att ha en bra dag! Jag ska strax åka hem till Kevin i Örnsberg, där alex och han är. Vi ska spela lite wii, och jag kommer förmodligen laga ihop något. Andreas kommer dit efter jobbet, ännu bättre. Mot kvällen drar jag och han hem till honom och inviger hans nya TV som han sa, haha. Skönt att han skaffat en ny TV till rummet. Aja, ska nog börja göra mig i ordning, och åka iväg.

Vi hörs när vi hörs!

L o v e

Inget jag sökte, dock som jag fann.

"En full mans ord, är en nykter mans tankar"

Jag fick en fin bekräftelse, jag sökte den inte, dock sade du det med en givmild röst. En vind av förstumelse blåste bort mig, jag kunde inte formulera ett enda ord. Det märkte du. Ditt kroppsspråk skrek efter omfamnelse, men jag hade inte en blekaste aning om vad jag skulle göra, när du stod rätt framför mig, med handen på hjärtat, och gråten i halsen.
"Julafton kan inte sluta såhär".
- Den var redan över.

Inte en själ förutom oss hördes, inget förutom din blick syntes. Jag skulle kunna rabbla upp det du konstaterade ordagrant, men väljer att behålla det inom mig. För jag skall ta dessa ord till nytta, när jag inte är överens med dig. Dessa ord gröpta ur kärlekens gångar. Det var så vackert, så fint. Känslorna sprödde, och jag var vid liv igen.
Du gav mig en bekräftelse som jag inte sökte efter, men var glad att jag fann.

- Andreas Olsson.

Bilder från julafton








52

Tjaba!

Idag är slutet på sista veckan av året, wierd.
Har iallafall spenderat dagen i Skärholmen C med Mell ett tag.
Kom hem och var dödshungrig, åt en skål soppa, sedan kotlett med klyftpotatis och massor av sallad, åh vad bra jag mår nu! :) Vet inte vad som händer resterande dag men jag är nöjd även om det bara blir en slapp dag vid datan.

Vi hörs senare.

Annandagen

Åkte till Skärholmen ett litet tag, för att sedan gå hem till min mormor där mamma och moster var. Fick med mig lite saker, men inte alls många, inte mycket föll mig i smaken. Men det under lyckades jag plocka hem!

You the greatest

Hej.

Igår mötte jag Andreas vid 7 i snöstormen.
Vi kämpade oss hem till honom och jag fick även låna strumpor, eftersom mina blivit så blöta. Vi var ensamma i huset, men hade inte en aning om vad vi skulle göra. Vi låg på sängen, pussades lite, sen ville han att jag skulle öppna julklappar! Hade nämligen fått ett paket av hans föräldrar med, pinigt tyckte jag. Till min inte så stora förvåning fick jag en Ipod Touch av honom, skit gullig! Vart hur glad som helst. Av hans föräldrar fick jag ett fint armband i silver, men svarta motiv på, helt perfekt. Han fick ett par Nudie jeans av mig, och resten kommer med postorder under veckan som kommer. Vi blev lite hungriga efter ett tag, så vi gick ner och skar potatis i små bitar, och stekte det. Blev hur utsökt som helst! :) Efter maten låg vi och segade en del, såg på Shrek 3, och efter på Sagan om Ringen. Vi försökte utforska ipoden en stund också, det gick väl.. sådär. Han sov i min famn ett tag, alltid så himla lost och söt!! Haha, drog hem till min sköna säng nångång efter 3.

JULDAGEN

Har hittills hjälpt mamma med middagen, duschat och skrubbat rent kroppen, fixat med håret och ögonbrynen, slappat och sett på Michael Jackson turnen som var under året jag föddes, dvs 1992 :)
Nu ska jag upp och byta om till något juligt, slå in ett av Andreas paket, och möta honom för att byta julklappar, och spendera kvällen ihop.

Ni får ha en fortsatt fin dag!

That's right

Gårdagen.

HEJ!

Gårdagen var fylld med massa händelser!
Kan väl först tala om att förrigår kväll var jag ute en sväng med Emilia & Kevin.
Åter till gårdagen. Öppnade julklapparna på morgonen, fick ett grått velourset, kroppsprodukter från Body shop, och trislotter! Haha, rätt fina saker :) Vi åkte sedan vid 2 hem till mina kusiner i Segeltorp och vid 3 satt jag och tittade på Kalle anka! I väntan på maten blandade vi jordgubbs daquiris, och smååt det som redan var färdiglagat. Vid 6 åt vi middag, och jaa.. Jag åt tre portioner, det var så jädrans gott! Vi åt sedan efterrätt, och därefter körde vi Maffia & polis. Halv 9 skulle jag ta bussen hem, och det tog mig en och en halv timme att åka från Segeltorp till Sätra. Andreas mötte mig i Liljeholmen så det gjorde inte så mycket.

När vi var framme i Sätra, gick vi hem till mig fort, sen lunkade vi hem till Kevin. Där var massa äldre, som är vänner till mina syskon, samt var Timmy, Alex, Kevin, Emo och Johanna där. Så det var bra. De äldre åkte iväg till krogen efter en kort stund, så vi andra var ensamma där. Det blev en hel del drickande, och jag var lite borta. Fast det gick över efter en timme eller två. Massa musik spelades, Timmy berättade roliga saker, och Kevin gjorde sjuka grejer. Haha. Vid 3 gick jag och Andreas hemåt, eller vi stod och pratade till nästan halv 5 på morgonen, sen tog jag hem honom eftersom han hade druckit för mycket av det goda, efter det gick jag hem till min sköna säng!

Det var en toppendag!

GOD JUL!



Från mig till er alla,
en riktigt God jul!

Dan före dopparedan!

Hej!

Åkte iväg till Skärholmen med Meltem ett tag. Vi gick runt i butiker och hon köpte lite saker. Jag valde att hålla i pengarna fram till annandagen. Träffade på väldigt många bekanta ansikten! Stannade upp och pratade med alla. Jag trivs verkligen inte att vara bland tusentals människor, mår så illa. Kom hem vid halv 5 och åt tacos till middag, mums :)

Igår åkte jag hem till Andreas! Vi såg på filmen P.S I love you, jag blev kär i filmen, den är inte lik någon annan som jag sett. Vi låg och kramades, pussades en hel jävla massa del. Och nynnade till musik som spelade i bakgrunden. Han somnade ett tag i min famn, oh gud va söt han var när jag väckte han ur sömnen när jag skulle hem, han såg ut som ett frågetecken och sedan somnade han om igen. Sååå söt! Jag satte på honom mjukisbrallor och tjocktröjor, medan han halvsov, vilket ätobjekt han var! Vi vandrade genom snön 3 på natten, och kom hem vid halv 4 haha. En toppenkväll, med en toppenman!

Har suttit här och degat ett tag nu.

Back soon



Ska dra till Skärholmen Centrum en stund, kommer om ett tag!

Dope


Ain't nothin in this world like my lady
Some people ask why,
she´ll treat you so good it will
Make a grown man cry


I need her and she needs me
Like a baby needs a bottle
And a birdie needs a tree
You see true love is a funny thing
It make's you go dependent
Like a heroin thing
The more i get,
the more i need

22/12

God eftermiddag!

Idag har jag hunnit åka till Skärholmen C och köpa sista julklappen för detta år.
Det var fullsmockat, mådde dåligt såfort jag steg in i Centrumet. Men jag gjorde mina ärenden snabbt, och kom därifrån fort. Träffade på Andreas syster och visade henne en utav julklapparna som jag köpt till hennes lillebror, och hon tyckte jätte mycket om den :) Har latat mig på soffan ett tag, snart ska jag se på One tree hill, och sen lagar jag förmodligen middag.

See ya.

LATLATLAT


Igår kväll.

Out

Hej.

Lagade ihop en snabb middag, det blev klyftpotatis, sallad och pirog.
Efter maten drog jag ut med vänner från förra skolan, och det var ganska kul:)
Kollar på TV nu, finns en del bra program på.

Vi hörs sen.

U

Empty

Hej.

Skönt att inte behöva hålla kudden över skallen för att alarmklockan ringer, oh skulle kunna göra det förevigt. Helt ofattbart att det är lov! :)
Men jag vet inte vad jag tjänar på att ha lov. Känner mig så äckligt tomm, har inget bättre för mig än att sitta vid datorn, min mamma bokstavligen slängde ut mig igår med mina vänner. Jag vet inte vad felet är, jag börjar tvivla starkt på många i min omgivning, men förstår inte hur det kommer sig. Jag har inte gjort något på någon helg nästan på 2 månader. Jag har ingen lust. Ingen som helst lust att engagera mig, lé en extra gång när jag inte vill. Jag vill inte prata, inte inte vara social, utan bara vara tyst, och observera. Hemska saker har följt mig i mina drömmar, i verkligheten, som lett till brutalt hemska nätter. Jag har en tendens att se saker som sker innan de händer, och det är inget jag bara säger, utan det är sant. Och det hemsöker mig. Jag vet inte vad jag tjänar på att vara ensam, det är då tankarna rullar igång. Men jag antar att det är den tid då jag har extra mycket att bära på.

Äsch det går nog över.

Sista advent

Snow

Har vart ute i snön!

Var ute med några vänner, gick runt ett tag, dock frös vi efter en liten stund och satte oss i en port och pratade & skrattade. Vi pratade om massa olika saker, och skojade en hel del. Kom hem precis, och ska snart titta på Blood diamond, har inte sett den förr. Alla som sett den sagt att den är jättebra. Nu ser jag på Ankas jul, eller vad det är för program, om Anna Anka är det iallafall, lite långtråkigt, man hör bara på hur hon klagar.

Hej.

Brittany Murphy

Inte kul att söta skådespelerskan dött. Hon dog av hjärtestillestånd, läkarna hann inte rädda henne. Stackarn. Hon blev bara 32 år gammal.

Morn

Hej söta pippifåglar.

Sov jätteskönt inatt, har fått ett nytt påslakanset, det stank nytt, med det var otroligt mjukt och skönt. Sov som en björn :) Såg på Nils Karlsson pyssling imorse, åh vad jag älskar den serien! Städade nyss hemma, och nu ska jag sätta igång och laga sallad till middagen.

Vi hörs sen.

But you still found me, when I was lost and insecure.


Where were you?
When everything was falling apart
All my days were spent by the telephone
It never rang
And all I needed was a call
That never came

Önskelista

Min lilla önskelista.

- Nya converse

- Silverhalsband

- Datorkylare

- Velourset

- Skrikig klocka.

Chill pill

Har bunkrat upp med choklad, ostbågar och chips, framför filmen Pirates of carrebian.
Mellanåt läser jag roliga sms på felsms.

MYS.

Amber.

West&Rose.

Fredagkväll

Hej.

Hann inte skriva mer igår eftersom jag hade bråttom med att laga sallad och duscha, samt klä mig. Åkte och mötte Andreas halv 7, och drog hem till honom. Vi såg på Ullared, kramades och pussades en hel jävla del. Fick fina komplimanger av honom :) Vi åt ostbågar och chips, drack cola och såg på filmen Snygg, sexig & singel. Efter det låg han i min famn som ett litet barn, och vi somnade om båda två. Vi vaknade vid midnatt och försökte hitta på lite saker, vi låg och pratade en hel del. Och såg på en skumm film mot natten, och vid 4 skulle jag hem, som tur va insåg jag att jag glömt mina nycklar hemma, precis utanför hans hus, så vi gick in hem till honom igen. Vi låg och kramades, och sov vid halv 5.

Vaknade helt utvilad, det var jätteskönt. Speciellt näst intill honom.
Kom hem för ungefär 2 timmar sen,
och har suttit och kollat på Grinchen.

.

18/12

Hej!

Åh vilken superbra dag!
Hade avslutning imorse, vi fick se på elever som uppträdde, sedan hade vi knytkalas med klassen. Medan vi fikade, körde vi frågesport, och jag & Ayan vann! Vi fick en varsin marabou. Därefter hade vi presentbyte, och alla ville ha min fina present, som bestod av ett paket med kinderägg, hihi :) Själv fick jag toffifee. Vi slutade skolan vid 10, och satte oss och väntade på alla andra kompisar från Thorildsplans Gymnasium. Efter 2 timmar lång väntan, mötte vi de i centralen, och sen åkte vi vidare mot Årsta. Vi åt på ett ställe som heter Palmyra, väldigt god mat. Sedan kom jag hem :)

Ikväll ska jag gosa med Andreas,
han är ensam hemma, hihi.

Hello wintersun :)



Jag älskar snön, men ändå publicerar jag denna bild?
Haha, hellre snöstorm, än slask, regn och mörker!

Woki

Hej!!

Hade en kort skoldag idag, började 8.30 och slutade 11. Spelade brädspel på första lektionen, och frågesport på den andra. Mitt lag vann såklart! Halkade påvägen hem och slog i låret, aoa :(..
När jag kom hem vilade jag ett tag, och lagade mat för ett tag sen, blev precis klar, det blir kycklignudelwok, fysatan vad det kommer smaka bra! :)

Ska plugga efter middagen, efter det hörs vi igen!

För er som fortfarande är uppe.

Jag mötte Andreas.
Vi försökte smått putta varandra i snön, men bara smått.
Jag pluggade en massa hos honom, och fick faktist en hel del gjort. Och jag fick världens bästa belöning! :D Honom såklart! Jag fick kramar, och pussar, även pepparkakor och paradise choklad, mumsi! Vi såg på Paradise Hotel, och sedan lite på House of Wax, den är ju rätt läskig! Jag har sneglat på den flera gånger förr, men tyckte det var tråkig, fast nu satt jag fastspänd. Vi promenerade tillbaka hit sen, och nu är jag här, efter en härlig kväll :)

Hoppas er varit lika trevlig!

"Ikväll kommer din äkta kärlek förstå att den gillar dig" - Jag låg näst intill honom.

2 days left

Hej.

Gårdagen dödade mig ett bra tag, men det gick över mot kvällen.
Pluggade en del, och slappade, duschade även. Idag var nog lite av samma sak, segade genom lektionerna, körde lite frågesport, var inne på datan och läste om förintelsen, rätt skönt. Klarade mig ännu en dag utan att halka haha :) Kom hem och duschade bort alla bacilusker, och fixade med håret lite grann. Nu ska jag sätta igång och plugga i min ensamhet, sedan hem till Andreas O! Han köpte precis en julklapp till mig, undra vad det kan va :)?

Aja, vi höres sen.
Hare gött!

Just let us be loose


Detta är vad jag kallar konst.
Min värld av konst!

10 days to go

Hej.

Skoldagen gick jättebra, dock surt på morgonen, eftersom jag kom helt i onödan för vår lärare hade försovit sig.. så vi slapp den lektionen. Jag låg och segade med en kompis, Bella, somnade lite halvt. Resten av dagen var lika seg, fick resultatet på mitt svenska prov, VG+ fick jag. Och en gammal hörövning på engelskan fick jag också VG+ på. Kul :) Har legat sen efter 2 i min varma morgonrock och segat, eller jag fixade ihop varm choklad, fast brände tungan. Har migrän, som börjar döda mig när som helst.

Så vi får höras sen istället.

Vinter 07/08


I väntan på Andreas en kväll, skrev jag mitt namn i snön.
Några meter brett var det i verkligheten :)

Tjilevippen!

Hej!

Snart 13 timmar sedan startade min dag på stan.
Mötte Andreas i bussen, vi åkte mot tågstationen, och sedan tog vi tåget in.
Vi hade oturen för det var snöstorm, så vi drog runt i Gallerian länge. Testade ett par snygga Nike Airs som jag jättegärna vill ha, fast dagen var som sagt till för att hitta julklappar till våra familjer, inte till oss själva. dock köpte jag en vit mössa för 25 kr, och torr shampoo, men det kostade inte en förmögenhet. Jag fick med mig en jättefin grå kofta till mammsen, och Andreas köpte en hel del till sin familj, och en snygg skinnpaj efter många om & men. Vi åt sedan på Vapiano, de har så gudomligt god mat, en del kul hände där också, som att Andreas skulle smaka av min spaghetti, och jag råkade få med en chilibit, så det brann i munnen på honom, och jag var tvungen att springa till vatten tillbringaren och tillbaka, för att jag vet hur äckligt det känns i munnen. Haha :)

Vi tog tåget hem vid 3, och kom hem lagom till slutet av One tree hill. När avsnittet tog slut, somnade vi direkt. Vid 6 kände jag lukten av gräddade pepparkakor, och väckte honom haha. Vi fick ta av hans syster, sen låg vi och segade, och försökte ladda ner filmer som vi kunde se på. Det blev I taket lyser stjärnorna. Hemsk. Inte filmen, utan handlingen, det är inte en film att se på om man mist en närstående i cancer. Men Andreas var så bäst, sa massa snällt till mig, höll om mig hårt, och visade sin närvaron. Vi såg på Paradise Hotel, lika spända båda två efter avsnittet, sen fick jag skjuts hem.

En helt oöverträffligt dunderbra dag!

En dag på stan med min fina.

3 advent, see ya!

Då var denna söndag över, samt vecka. Nu drar vi in i vecka 51!
Såg på Paradise Hotel för ett tag sen, spännande.
Under morgondagen så hade jag tänkt skippa skolan, eftersom vi inte har viktiga lektioner. Så jag och Andreas hade tänkt åka in till stan och julhandla, det låter ganska bra :)

Och med det säger jag godnatt!

Alltid kärlek

Söndag

Hej.

Vaknade inte för så längesen.
Eller jo halv 2, men har segat här hemma.
Städade huset med mamma, och nu sitter jag här.
Ikväll bokar vi förmodligen biljetter, kul kul!

På återséende.

T700




Och jag var ur vettet.

Lördag

Hej.

Var på bilprovning med min kusin.
Fick testa lite bilar, kolla runt, och se på hur snygga och bra de var haha. Det var lite kul. Har annars bara legat och latat i min mysiga säng, kollat ut på snöfallet och tagit nördiga bilder :) Återkommer med dom!

Ha en fin lördag!

Went away

Hello.

Ojdå. Drog utan förvarning haha.
Var ute på en promenad med Mell vid 6.
Vid 8 mötte jag Andreas, och gick hem till honom och hade mig.
Det var hur nice som helst! Vi såg på idol, myste, åt, såg på filmen Fighting, och vid 2 slumrade vi till en stund. 3 ringde mamma och väckte oss, och frågade om jag skulle sova borta, då sa jag neej eeh kommer nu haha. Andreas är sjuk så det är nog bäst att vi sover på avstånd! Aja kom hem halv 4 och sov direkt, skönt.

Vet inte vad dagen bjuder på, men sålänge jag har gottigott så klarar jag mig :)

B2A - som killar

 

Ta detta med en nypa salt ;)

Lucia

HEY!

Hade lucia i skolan idag.
Och tur det, eftersom vi slapp lektionerna för hela dagen:)
Vi skulle spela luciafotboll som innebär att klassen ska vara utklädda till ett gemensamt tema, och spela i utstyrseln. Vår klass valde att klä ut sig till killar då vi bara är tjejer i klassen, kul! Efter några tacklingar och så, så kom vi till delfinalen, men förlorade den. Men roligt hade vi. Har jätteont i halsen efter allt hejande, men det går nog över.

Vet inte vad jag gör ikväll,
spelar nog ingen roll, skulle kunna sova till imorn!

Ibland..

Skiner solen starkt mot mig.

Då är dagen bra :)

Bad day

Hey.

Skrev aldrig igår efter sista inlägget var jättesur på mamma som lagat maten fel.
Var iallafall hemma och latade. Och idag gick skoldagen bra, jag gjorde en redovisning, och fick minst kritik av alla utav läraren :)
Nu ska jag skriva klart ett arbete, sen titta på Paradise hotel.

If youre world is grey..

Lets put some light into it.

Days of joy

Hej!

Skrev inte igår för jag kom hem ganska sent.
Var iallafall hos Andreas. Vi låg i vardagsrummet och latade, han låg i min famn och vi pratade och såg på film. Efter det lagade vi nudlar, som vi utan ett pip mumsade i oss, så gott var det! Vi låg mest och kramades, han retades, och vi skojade till allt. Han skulle förhöra mig inför mitt svenska prov, men jag kunde knappt svara på någon fråga. Jag bad om att få sätta på radio, för då kan jag koncentrera mig bättre, vilket jag lyckades bra med, svarade rätt på alla frågor då! Vi såg på spännande Desperata hemmafruar, och gosade vidare efter det. En hellyckad kväll!!

Idag segade jag upp, ändå var jag allt för tidigt till skolan, hade prov i svenska, det gick relativt bra. Efter det var det lunch. Vi fick kycklingklubbor med klyftpotatis & béa, gissa om jag fyllde tallriken! Haha :) Pluggade lite på min Samhälls lektion, sedan åkte jag hem. Ringde mamma på vägen och konstaterade att idag ska vi äta spaghetti med köttfärssås till middag, vilket vi inte gjort på 3 veckor, och jag råkar bara döö för det :)

Så nu håller vi på att laga maten,
vi hörs sen!

8 december

 

Det är den 8onde idag.

Vilket innebär en ny underbar månad med min älskade.

Den gångna månaden har varit helt bäst, och jag hoppas denna blir lika bra.

Ska snart över med chips, dipp och nudlar.

Men först, inta duschen!

Trötter

Hej!

Dagen började lite segt.
Hade alarmklockan på 7 eftersom jag började halv 9, klev upp och satte på mig kläder 7, öppnade min dörr, men sedan smällde jag igen den igen och sov till 9. Skönt, superskönt. Och jag förtjänade det! Skolan gick bra, fick lite goda nyheter, och sedan fortsatte dagen på samma sätt.

Vad jag gör idag får ni snart veta :) !

Bambi på is!

Var och åkte skridskor med Andreas, Emma, Dennis, Timmy, Hampus och Matti. Kul var det, och skönt att jag inte föll efter så många år på fastlandet haha. Ni får dock nöja er med en bild från i torsdags :)

Måndag i all ära

Hej!

Hade världens mest slappa skoldag idag!
Fick 2 poäng från VG på mitt spanska prov idag, ja!!! :)))
Jag fick även VG- på mitt rättskunskapsprov!
Segade genom resten av dagen hemma, och här har jag inte gjort ett skit. Hemtelefonen ringer och jag orkar inte ens svara på den haha. Är ensam hemma till ikväll, inte kul. Aja ska äta lite mumsiga brownie kakor som mamma bakat, och njuta av resten utav denna dag.

Gör detsamma.

I think it's time to fly

2 advent

Hej ni fina.

Det har varit en jätteskön och lugn söndag, precis som det ska vara.
Åkte med mamma, moster, 2 kusiner till min bror och hälsade på. Han bor så fint nu, och har jättetrevliga samboenden. Efter det åkte vi hem till oss och åt scampi, lax och massa gott, och fikade efter. Vid 3 åkte jag, mina kusiner Leif och Emilia för att hämta vår kusin Edo från sin fotbollsträning. Vi var med och spelade lite, sedan frös vi och åkte hem. Här hemma pyntade jag och Emilia granen, det blev guld och rött iår :) Och nyss åkte de hem. Nu ska jag plugga, och lämna in ett arbete.

Vi hörs senare!

PEOPLE ARE SENTIMENTAL, I'M CRAZY

Fina dagar

HAJ!!

Mötte Andreas någongång innan 7, sen åkte vi in till stan och hämtade ut biljetterna, och sedan för att käka. Vapiano på Stureplan var överfullt, sedan skulle vi till Tacobar på Kungsgatan, och vi stod vid kassorna för att servitrisen skulle duka av. Sedan kom 2 män från ingenstans och satte sig där, då sa hon i kassan: Va synd, ni skulle tagit platserna! Det är väl ingen jävla restaurang, mat beställer maten i kassan, får den där, sedan sätter man sig och äter, idioter!! Aja det förstörde totalt min matlust, var så förbannad. Vi såg på filmen, som var jättebra, dock inte lika bra som ettan! Världens sämsta slut på en film.. Efter filmen drog vi och åt på Mc'Donalds, promenerade till Mariatorget där jag visade mitt gamla dagis, som han tyckte var fint och stort, och från Mariatorget åkte vi hem till honom :)

Där blandade han ihop bacardi melon(?) med schwepps, det smakade jättegott, men var inte på humör för att få i mig vodka. Vi myste, såg på TV, filmen Joe Dirt, åt ostbågar och drack cola. Gosade lite längre, och sov vid halv 5. Vaknade inte fören efter 1, skööönt! Vi låg och latade länge, sedan gjorde jag pannkakor till oss, mumma! Vi låg och latade på sängen, brottades, pucklade på varann, och såg på TV. Kom inte hem fören halv 8.

Det var mina fina dagar det :)

Jump out of joy

FREDAG !

Hi!

Igår hittade jag inte mina skridskor, men jag var med dem ändå och gled runt på mina UGGs. Skoldagen var helt okej, vi körde spökboll på idrotten, åh vad längesen! Mitt lag vann, ohye! Idag fyller Dennis 18, stort grattis!!! Som ni ser nedanför så har jag och boo bokat biljetter till New Moon, vi ska även dra och käka innan, det blir rätt snart, magen kurrar! Hur som helst, skönt med helg, och snart är det lov! :)

Ni får ha en underbar fredag,
för det tänker jag!

It's going dooown!

Wiiiee

HAHA!
Om jag hittar mina skridskor, ska jag dra ut och åka med Dennis och några mer tror jag?
Haha vad kul! :D

Ny dag

Hej.

Va? Kom nyss på att det är torsdag idag, yes!
Vad fort det går :) Hade en väldigt stressig dag igår, skrev ett arbete i Kriminologi som jag inte hade en aning om skulle vara klart till idag. Sedan pluggade jag matte till provet jag hade idag, kan säga att Matte B INTE är lätt! Det gick rätt så bra, får väl hoppas på det bästa. Tur hade jag även, eftersom läraren i Kriminologi gav oss till på söndag att göra färdigt arbetet, skönt! Dock ska jag fortfarande vara lite off här, vill göra klart arbetet nu, eller åtminstonne det mesta, så jag inte stressar på söndagen. Snart är det lov så jag håller ut!!!

Vi hörs sen.

SET ME FREE!

2 dec

Hej!

Var med A igår, beeeest.
Skola idag, hem och bara plugga ända till nu.
Nu ska jag fortsätta plugga.
Satan.

1 december

Hello!

December nu.
Hade prov imorse, gick väl någorlunda.
Mamma har tagit med sig en unge från dagiset hon jobbar på, mamman ligger på sjukhus och ingen kan ta hand om henne. Hon ska sova här haha :D jättesöt! Ska snart till Andreas. Ska leka lite hos honom, och han ska hjälpa mig med att göra en skolsak. Men men, åter till verkligheten,

Vi hööörs!

Say goodnight and go


Why did you have to be so cute?
It's unpossibe to ignore you.
Must you make me laugh so much?
It's bad enough we get along so well.
Say goodnight and go.

.

RSS 2.0