Long time no see

Hey!
Har inte skrivit för att skit blogg.se appen vägrar funka och jag är inne på vanlig data ca 2 gånger i veckan om inte mindre, hatar data! Aja sen sist har det hänt massa grejor. fick hem allt fint från hemsidan, FedEx kom hit och plingade på fick skriva på såndär maskin haha :) tror jag hängde med Andreas på kvällen.
Fredag 15/6: såg på matchen hos Alex, kollade på when a stranger calls och drack lite god cider.
Lördag 16/6 : var och handlade i Skäris med Andreas, Alex och Johanna, sen åkte vi till Kevins mottagning. Åt grymt god mat och drack gott, hade det helmys hos honom. Han bor ju vid liljeholmskajen så killarna fick för sig att bada, bara för att ta på varann säkert.. kvällen avslutades med en nayef i buskarna, vi bokstavligen grät!
Sön
Söndag 17/6: plugg hela dagen, var på prommis med Andreas på kvällen ute i det fina.
måndag 18/6: gjorde prov, 1 poäng från att klara, bajs. åt spaghetti med köttfärssås hos olssons och sen var jag, Andreas, Kevin och Alex ute på en lååång prommis. Runt bredäng, kampingen, Sätra varv, badet och sen upp igen. Vi satte oss ute på bryggan och hann säga massa konstiga saker på vägen.. Sen prövade vi att gå utan att titta, snea killar!!
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

.

RSS 2.0