Bästa helgen!

Tjena! Har inte varit hemma så jag har inte kunnat uppdatera. I fredags kväll hade jag party för mig själv och vid halv nio mötte jag Mary och killarna och vi rökte vattenpipa och snacka massor. Vid elva drog jag och Mary hem till mig och kollade på filmen The Island och vid tolv däckade båda hos mig.

Lördag : Mina småkusiner Edo och Emilia var här och vi lekte, jag gav flickan massa gamla smycken och hon blev överlycklig. Vid halv tre gick jag till centrum och mötte upp Mary, Ayan och Baran. Sedan åkte vi hem till Marys bror och var där med hennes kusin Mikey och hennes pappa, vi åt tårta och massa chips. Vi åkte sedan mot Heron City där vi mötte Emilie och Ani, alla åt på Marys pappas bekostnad, jag tyckte det var fel, men ändå gott. Ravin kom drygt vid halv sju och vi bråkade alla om vilken film vi skulle titta på. Självklart vann mitt lag som ville titta på skräckfilm så vi valde Barhemmet. Den var jätte obehaglig och vi skrek som fan, men det var kul att vara där med alla. När filmen tagit slut for vi ner till spelhallen och körde massa saker som airhockey, dans, köra bil osv. Vi alla sjöng för Mary och gav henne sina presenter och skrattade åt vykortet som Emelie och Ani givit henne. Vid tio rörde vi oss hemåt, alla bussar hade åkt så vi bestämde oss för att promenera till Skärholmen. På vägen var det massa bilar och vi listade ut att det skulle bli street racing, grymt! Vi sjöng oss fram till Skärholmen, sedan tog vi tåget mot Sätra. Jag mötte upp Andreas strax efter halv elva och vi åkte hem till honom och åt massa gott gott. Vi tittade smått på en film som rullade på tv och sedan satte vi på filmen The break up. Magen kurrade vid ett tiden så vi skuttade ner för trappornaoch åt kött med potatiskrocketter och bearnesesås haha. Medan filmen rullade somnade vi nästan men Jolt vår räddare i nöden hjälpte till. Vi somnade nångång vid halv fem eftersom jag hade så ont i magen.

Varje gång jag ryckte till och vaknade gjorde han också det, sedan somnade vi igen hand i hand. Fan vilken skön känsla att vakna i samma säng med det som får magen att pirra! Jag var uppe redan vid elva, han med men vi somnade lite då och då medan vi tittade på Jims värld på tv. Vid ett steg vi upp och han fixade massa frukost som vi åt, efter det skjutsade han mig till centrum där jag köpte massa saker för att sedan grilla med familjen. Här hemma grillade syskonen hamburgare, kött och kycklingfile. Riktigt smaskigt, med massa sallad till och tsatziki till! Vi har haft en mysig dag här hemma där vi alla suttit och pratat om massa minnen och skojat om allt, men för mig och ena broderns del var det plugg som behövde sin tid. Så vi satt och lyssnade på skön musik och pluggade i ungefär två timmar. Jag kom precis ut ur duschen och ska snart äta massor av nötter, vi hörs lads!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

.

RSS 2.0