Crazy night

Tjatja.

Måste bara säga GALEN kväll.
Dagen startade jättetråkigt, satt hemma och tråkade, sen åkte jag hem till Kevin vid 5, och där var redan han och Timmy. Vi satt och gjorde inget speciellt, Kevin råkade raka av delar av hans hår, och Timmy var allmänt tjock. Sen kom Kevin bratte och Alex också, och Timmy bestämde sig att han ville raka håret, så jag gjorde det åt honom. Resultatet blev utöver bra! Leon kom också hem till Kevin och vid nio rörde vi oss hemåt. Mötte upp samma folk vid 10 men sedan kom också fler vänner. Dennis, Valle, Bassem, Volle, Johanna och Emma. Vi bestämde oss att gå till kolllonilottena i Sätra, också så drog det igång.

Vi gick i skogen i mörkret, såg en död orm, fortsatte sedan längre in. Till slut hamnade vi vid en brygga som vi alla satt på och snackade. Helt plötsligt kom en bil framför bryggan och lös mot oss med billamporna, sedan steg någon ur bilen och lyste med en jättestark ficklampa mot oss. Vi visste att det inte var någon vakt eftersom honom stötte vi på innan vi satte oss. Så alla blev illa till mods, det var så mörkt att man inte såg vem det var, och lyset blänade samtidigt oss. Personen som höll i ficklampan kom mot oss en bit, men sedan gick denne sakta tillbaks, in i bilen och körde snabbt iväg. Alla var jätterädda och ville hem men det var så mörkt omkring oss så vi alla var rädda. Men efter ett tag vågade alla gå, och vi gick en lång promenad upp. Flera gömde sig i buskar och försökte skrämmas, och alla skrattade åt hur rädda vi var.

När vi gått en bra bit såg vi en man i buskarna med ficklampa. Jag och Emma vågade inte gå, men alla andra fortsatte ner, de gick mot mannen, och han lös hejvilt, sedan går han mot dem och alla stannar upp. Billamporna sätts på igen, panik! Mannen gick tyst men bestämt mot dem och alla backade föutom Timmy , Volle och Bassem. Mannen var så nära Timmy att han kunde slå honom, då skrek jag till, och då tar Leo av sig masken, Robin och Alexandra kommer ut ur bilen och gapskrattar. Vi andra kände hur hjärtat var i halsen och hur benen skakade. Det var nog det läskigaste jag varit med om... Stackars Timmy som trodde han skulle dö! Jag trodde helt seriöst att mannen hade en kniv och skulle börja hugga i alla.
Inte nog med att det så hade Leo en sjukt trovärdig äcklig mask, fyfan!

Timmy med masken.


Kommentarer
Emma

haha kommer ihåg den där kvällen :D <3

2010-05-12 @ 17:09:40
URL: http://MissPerfect.devote.se
hasna

jag vill inte minnas den! :D <3

2010-05-12 @ 22:04:15
URL: http://laazy.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

.

RSS 2.0