For the better changes

Godkväll! Blev inte som planerat då både jag och Andreas gick försent för att hinna till matchen, så vi gick inte dit alls. Vi satt vid en bänk minst en halvtimme och försökte klura ut vad vi kunde göra i det fina vädret. Jag skakade om hans skalle eftersom han alltid sa, jag tänker, när jag frågade honom om han kommit på något. Till slut skulle vi ut och grilla med ett par vänner men det sket sig.

DÅ kom Andreas på en bra idé. Han föreslog att vi skulle ta en promenad till stranden och köpa glass, och det gjorde vi också. Sedan ville han att vi skulle sätta oss vid en bänk vid vattnet, och det gjorde vi också. Därefter sa han att vi kunde ta en promenad längs vattnet sen hem till honom, och jag kunde inte säga annat än okej! Halv vägs så kom han med en ny idé vi kunde göra, nämligen att sitta uppe på klipporna högst upp vid ett stup och njuta. Vi har en del minnen därifrån, så jag flämtade medan jag log mig upp för berget med lite hjälp. Väl uppe satt vi och njöt av utsikten och delade ord med varann, myste helt enkelt.

Jag som älskar att fota kunde inte släppa tag om mobilen, jag klickade på tag foto ett bra tag! Han föreslog att vi skulle ta ett foto tillsammans med solnedgången i bakgrunden, perfekt tyckte jag och bar av för att ställa mobilen på någon läglig plats och sedan sätta på självutlösaren och skutta tillbaka. Som tips gav Andreas mig att ha min jacka som stöd, smart tänkte jag då. Medan jag tog upp mobilen från marken fick jag jackan kastandes mot mig så jag visste inte vad jag skulle fokusera på, innan jag hann tänka fick jag jackan i ansiktet och en bortskjuten mobil. Fan! Var det första jag sa, när jag tog upp mobilen och såg att det var en repa på sidan. Jag blev fullkomligt galen, fast det löste sig för Andreas tog telefonen från mig och bevarade den väl.

Fotot fick jag banne mig iallafall! Andreas fixade det.
Efter ett bra tag vid stranden och berget, gick vi hem till honom och myste, och tittade på The Guardian, otroligt bra film! Kom hem för en ynka stund sen, men detta inlägg har tagit sin tid att skriva!

Ps. Finns inga ord för att beskriva vilken underbar dag jag haft, tack boo! Ds.


Kommentarer
stephanie

Nej vart? :O

2009-05-30 @ 01:43:05
URL: http://ohstefanie.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

.

RSS 2.0